tanker

 •   

Mange som leser bloggen min har seg den formening at mitt liv er “perfekt”. At jeg ikke har noen større problemer enn at blogg.no ikke virker, at jeg må ta buss selv om jeg hater det eller at jeg forsover meg til skolen. Selv om det for mange kan fremstå som jeg ikke har mye problemer, er det mye jeg ikke deler på bloggen. Jeg føler ikke at alt trenger å bli skrevet på nettet for at bloggen min skal være bra – jeg vil føle meg selv komfortabel med hva dere vet om meg. At 40 000 – 45 000 mennesker i Norge skal vite alt om meg er en ganske skremmende tanke, og man vet aldri hvordan informasjonen jeg deler kan bli mistolket og misbrukt. Jeg velger derfor det jeg føler at dere trenger å vite, og velger og ikke brette ut livet mitt fullstendig i håp om å bli en større og bedre blogger.

Jeg har slitt med mitt i livet – jeg har gjort ting mot bestevennene mine og fått tilgivilse for noe jeg ikke selv vet om jeg ville tilgitt. Jeg har vært en rebell i hjemmet, stukket av når jeg har vært barnevakt for å dra på fest (egoistisk og dumt valg). Jeg har gjort mye dumt og mye jeg angrer på den dag i dag, men life goes on og man må bare tenke positivt fremover. Prøve å endre på det som man tidligere har feilet med, og få en vending i livet. Tenke langsiktig og vise hvem du bryr deg om. Det viktigste i livet er absolutt ikke å være rik på penger, men å være rik på alt annet. Venner, hendelser i livet, erfaringer og alt annet som er verdt å huske og ta med seg videre i livet. 

Hele veien gjennom bloggtiden min har jeg alltid vært veldig bestemt på at jeg ikke skal putte opp en falsk fasade for å virke som en perfekt blogger som svever rundt på en rosa sky. Jeg har alltid prøvd å fremstille “TCMN” så lik virkelighetens meg som mulig. Jeg har alltid vært ærlig og virkelig prøvd å ikke bli sett på som en som aldri gjør noe galt, en feilfri og perfekt person – for det finnes ikke. Alle gjør sine feil i livet, jeg har kanskje gjort enda flere feil enn mange av dere, nettopp fordi jeg er menneskelig. Det jeg mener er at jeg er akkurat som dere, som alle andre. Det dere som har meg som “forbilde” egentlig har, er dere selv. For jeg har feilet like mye i livet som dere har eller kommer til å gjøre, jeg har samme problemer som alle andre! 

 

  1. Du virker helt perfekt, spsesielt utseendemessig. Du har ingen kviser, blir fort brun, har veeeeldig fint hår, har utrolig fin kropp osv. Hva er det du ikke er fornøyd med? <3 Hvis du vil nevne det, da!
   Btw, utrolig bra blogg! Heldigvis ikke en wb barbie

  2. Derfor jeg digger deg, fordi du ikke prøver å være noe du ikke er 😉 og selfølgelig kan du ikke skrive hva som helst her på bloggen,

  3. skjønner ikke hvorfor alle er sånn “bloggere har jo ett perfekt liv,fine klær,penger ” osv, de er mennesker dere og, alle bloggere lever ikke på en hvit sky med masse penger og null problemer.
   Syntes bloggen din er utrolig bra,og du skriver veldig bra 🙂 skulle ønske du kunne legge ut flere videoer og outfits 🙂 u go girl♥♥

  4. Jeg har sagt det mange ganger og sier det igjen – kom deg bort fra blogg.no. Samfunnet har ikke godt av at du er på 1.plass, dag inn og dag ut.

  5. Uansett hvor mye feil man gjør, å stikke av fra å være barnevakt, virkelig!? hvor egoistisk og ansvarsløs går det an å være.

  6. Jeg vet veldig godt, jeg har også gjort masse GALE ting som jeg angrer sykt på. Men gud tilgi deg. (trur ikke på han) men særr, alle må bli tilgitt, uten at terroister, åkai, bare glem alt det der, men stå på med bloggingen Therese! Digger den! 😀
   -Jente 11, Vadsø,Finnmark

  7. Hei! 🙂
   Selv har jeg sett deg et par ganger i virkeligheten, men da virker du ganske sjenert, er du det? Eller så virker du veldig søt og glad.

  8. du har en ganske drøy blogg therese men du ber litt om det selv og på bilder og sånt skal du alltid vise de derre puppene dine men bra blogg!

  9. Jeg har absolutt ingenting i mot deg, og leser bloggen din hver dag, bare sånn at det er sagt. Men når du kommer her og forteller oss at du også problemer, så blir jeg skuffet over å lese at det du trekker fram er “jeg stakk av fra barnevakt” og “jeg har gjort dårlige ting mot vennene mine”. For vet du hva? De tingene var DIN feil. Da klarer jeg virkelig ikke å synes synd på deg. Jeg syns rett og slett du burde være takknemmlig om de eneste problemene du har er de du skaper selv (selvsagt har du nok andre problemer også, det er ikke det jeg sier), for de kan du faktisk gjøre noe med selv!

  10. Enig! Leser hvert eneste innlegg du legger ut og syns det er bra du ikke bretter livet ditt ut i internett verdenen. som du sa, man vet aldrig hvor eller hva den infoen blir brukt til. Veldig smart av deg TCMN 🙂

  11. THERESE!!! kan du svare på spørsmålet om piercingen din? Har du merket noe til at den har grodd utover og fikk du beskjed av pierceren din om at det kunne skje!?

  12. Skjønner deg godt!
   Synes du deler akkurat nok – jeg ville heller ikke likt det hvis så mange lesere hver dag skulle lese om hvert eneste problem jeg hadde i hverdagen.
   Stå på 🙂

  13. Sånn som informasjon blir misforstått og misbrukt på nettet, så skjønner jeg at du ikke vil dele alt om deg selv. Og for å være helt ærlig, så har jeg egentlig forstått at livet ditt ikke er perfekt. Jeg hadde selv en rebelsk periode og kjenner meg godt igjen i deg noen ganger. Dette innlegget er i hvert fall et bevis på at du ikke er annet enn menneskelig og at du har forståelse for at oppførselen din ikke alltid har vært den beste 🙂 Jeg har sagt det før, men jeg sier det igjen; jeg liker at du er en ærlig person som ikke prøver å pynte for mye på sannheten.

  14. Jeg har vel egentlig aldri likt bloggen din,nettopp fordi den har vært så overfladisk,og til tider har det kanskje virker som om du har svevet på en rosa sky. Men etter dette innlegget her fikk jeg så utrolig mye mer respekt for deg, du virka mye mer ekte med en gang 🙂 Bare drit i de over meg her som så absolutt skal klage på feilene dine, det er av å feile man lærer, og det er ved å feile man ”former” den personen man vil være!

  15. Masse fint og ærlig du har skrevet om deg selv, Therese! Du har rett. Man kan gjøre mye feil her i livet, men, life goes on! Som du sa! Jeg er en av dem som har gjort mye dritt her i livet. Og blitt tilgitt for ting jeg enda ikke har tilgitt meg selv for enda… Men, livet er aldri perfekt! Jeg er også blogger, og mange sier jeg er pen og har det mye bedre enn dem og alt det der. Men det er jo ikke sant!
   Stå på Therese! Du er like menneskelig som alle andre ;)))

  16. Stakk av fra småsøsknene dine for å dra på fest? Jævlig drøyt. Og jeg er litt enig i h*n som skrev over her at dette er problemer du lager for deg selv, så det var vel kanskje litt dårlige eksempler. Men igjen skjønner jeg at du ikke vil komme med eksempler på verre ting, for det er ikke så lett å snakke om.

  17. Utrolig bra skrevet! Alle gjør feil, ingen er perfekte.. det burde ikke bli forventet at en blogger skal dele alt 🙂 du virker dessuten mye mer moden nå, enn før! Stå på!!

  18. Herremindag, vesst folk ser på som om du ikje har anna problema enn det, så e det jo de som e no galt m. Skjønna ikje kordan folk tenk av å te.. Det æ egentlig ville seg va nu at æ syns du e blitt så flenk te å blogg i det siste! Mange og brae oppdateringe! Ta det te dæ, før det e tvers igjennom fakta 🙂
   Stå på therese, YOU GO GIRL!

  19. Grunnen til at jeg er fast leser av bloggen din er nettopp det at jeg ikke får inntrykk av at livet ditt er perfekt! Jeg husker når Voe var på førsteplass, og alt man leste om var at hun var glad 99% av tiden, og at alt var perfekt, og det likte jeg ikke. For jeg kunne ikke gjennkjenne megselv i det. Så begynte jeg å lese bloggen din, hvor du forteller om skulking, drikking osv. Du la ikke skjul på at du var som andre jenter på din alder, noe de fleste bloggere gjør! Og det er mer ekte enn å kun skrive om hvor fantastisk man er. Bloggen din er ekte! 🙂

  20. Drit fin blogg du har !!¨¨¨
   lest hele bloggen din ,,,,+ at det var mange fine bilder 😉
   –_– Fin heder –_–
   —– HADE ,,,,,,,

  21. du lille vænn, ta no å tænk litt på oss som faktisk slit før du sitt å sir at live ditt ikke e perfekt fordi du måtte sitte barnevakt å ikke kunne fære ut på fæst.. så du måtte stikke av!:p d blir så jævla idiotisk å trangsynt at d e helt førrjævli:)
   ta å tænk dæ litt om før du skriv nåkka som helst på bloggen din :p

  22. ” Det dere som har meg som “forbilde” egentlig har, er dere selv. ”
   Dypt! fikk litt mer respekt for deg nå.
   Og du som kommenterte på nordlænning og var anonym, som mente at ho ikke sliter fordi ho måtte stikke av fra barna for å dra på fest, les en gang til. Det var faen meg ikke det ho skrev :p

  23. Å herregud, er det mulig! Hu svarte på det lenger opp om at det bare var eksempler! Det blir litt dumt å nevne noe man helst ikke vil snakke om på bloggen sin, ikke sant? … Da blir jo den som leser nysgjerrige. Ikke klikk så jævlig 🙂
   Stå på Therese!

  24. Er glad for at du kommer med dette. Men føler at dette er litt fordi Sophie kom med ett veldig dypt innlegg for litt siden .. ? Kun min mening. Har respekt for deg, og leser bloggen din hver dag, men er ett eller annet som skurrer.

  25. Hei, kan dere som leser dette være så snill og stemme på KVÆNANGEN kommune på viasats konkurranse på facebook? Vi ligger på førsteplass, men andreplassen ligger tett i hælene på oss. De har tydd til skitne triks for å sanke stemmer, så de fortjener ikke å vinne.
   Jeg vet dette ikke passer som en kommentar her, men jeg bare håper at det er noen snille sjeler der ute. Dette er siste dag å stemme.
   PLEASE!!!! 😀

  26. Skjønner deg veldig godt!
   Alle gjør feil i livet! Jeg syntes det var bra at du skrev dette, det fikk meg til å på en måte bli mere selvsikker!
   Jeg vil ikke si at du er forbilde mitt, men jeg ser mere og mere opp til deg!
   Det er DU som bestemmer hva du deler på bloggen din!

  27. Bra skrevet! Alle gjør noe dumt i livet – ingen er perfekte. Selv kjendiser gjør noe dumt, og kanskje noe dem angrer på.

  28. det du skrev hvar helt SANT! vi har også blogg og der skriver ikke vi heller om apsullut alt det må bare folk reseptere men therese stå på videre
   håper på en komentar til bake på vårres blogg :**

  29. Hei, Jeg har aldri sett bloggen din, men kjente jeg ble litt provosert av en blogger på TV som snakket stygt om såkaldte “rosabloggere”. Jeg har aldri lest rosablogger før, så tenkte jeg skulle titte litt innom bloggen som lå øverst på listen på blogg.no. Jeg er altså 40 år og sånn grå mus menneske. og jeg må si jeg er misunnelig!! Du ser jo flott ut! er positiv og blid og så er det faktisk sånn at du har sinnsykt mange lesere!!! Noe du skal være stolt av:) Jeg synes vi skal slutte å kritisere hverandre og heller være glad for at noen faktisk kan tjene penger på å gjøre noe de liker. hva i alle dager er galt med det? Skal jeg være helt ærlig så tror jeg at mange er skikkelig misunnelige på dere “rosabloggere” for dere lykkes faktisk. Dere tjener penger på og blir populære bare ved å “selge” dere selv. Hva er vel ikke bedre enn det??!! Så bare drit og dra i det alle andre måtte mene og bare fortsett med det du gjør. Jeg synes det er fint og det aller værste med det er at når jeg sier dette til de jeg jobber sammen med, så kritiserer de meg for at jeg leser en sånn blogg. HERREGUD. Hvis det gjøre meg lykkeligere å lese en slik blogg og det gjør deg lykkeligere å skrive en slik blogg, så er jo det en vinn vinn situasjon…. Hurra for deg:) og lykke til videre.

  30. bra skrevet feilene du gjør lære man av men å gå når du var en barnevakt er vel litt drøyt du må tenke litt gjennom det du skriver på bloggen. Men du kan rette opp feilene !You Go Girl!

  31. Eg synst det er jævlig patetisk av deg å skrive at du har vert igjennom såå masse her i livet, og at du har det såå tungt. fuck deg. og det verste du har gått igjennom er når du sneik deg ut for å feste? ja det må ha vert veldig trist for deg 🙁 du gjer det kun for å få oppmerksomhet, attention-whore!
   det er jævlig respektlaust ovenfor dei som faktisk ikkje har det så lett.. eg vart voldtatt for noken veke sida og eg har hatt problem med sjølvskading, men likevell så går eg ikkje å fortelle det til alle for å få oppmerksomhet..

  32. Har egentlig ikke så mye å si om innlegget, men synes det var utrlig bra og positivt at du greide å velge ett bilde av deg selv denne gangen og ikke fem. Den var ny! og synes du burde fortsette med det. Vanlighvis er bildene du tar av deg selv nesten helt like og alikevel sier du at du ikke greier og velge…

  33. det var fint skrevet, men når vi tenker på problemer tenker vi på at du har opplevd sykdom, vold, misbruk. ikke at du har stukket av som ungdom og vært en rebell som du sier, for det gjør alle.. lol

  34. Kjære deg TCMN, det er nettopp derfor du er mitt forbilde! du står for det du gjør! Everybody mistakes:) Love youuu!♥

  35. ja, buhu.. stakkars therese!!:p å æ fan ikke nordlænning!!:p
   men ta no å tænk litt på oss som faktisk slit.. som feks har blidd banka av farn sin sidn æ va 5 år 🙂 men d e jo koseli d. e d ikke?

  36. du er en nydelig og kjempe tøff jente og jeg syns det er så utrolig bra at du hele tida er deg selv.stå på! du fortjener førsteplassen her på blogg.no:)

  37. Haha, alle skjønner at det første avsnittet ditt er ment mot Sophie Elise når du skriver det rett etter hun har “brettet” ut om sine personlige ting. Hun er også menneskelig, og det fine med mennesker er at man gjør det man selv føler for. Og hun føler for å dele personlige ting. Noe dumt med NOEN mennesker er å dømme henne for det, slik som du gjør. Du mener hun gjør det for å bli en bedre blogger, men det vet jo ikke du. For mennesker er ikke tankelesere, selv om du har “tanker”. Og btw, Sophie Elise er ikke en bedre blogger enn deg pga. hun skriver personlige ting, men fordi hun skriver ting om seg selv og ikke bare legger ut korte innlegg som kun inneholder reklame mesteparten av tiden.

  38. Men faen, du virker så jævlig perfekt, som det sikkert er nevnt tidligere, du har: fin kropp, fin hud, ingen kviser, er driit brun, helt perfekt vekt… og jeg vet ikke! Ohh skulle ønske jeg var deg ;( <3

  39. Ja uff så vanskelig du har det. Det er ting DU kan forandre… du er forsatt bare 17 og sånn som du er kommer nok du til å forsette verre enn sånn du har gjort. Jeg klarer virkelig ikke ha sympati for deg, hele det her lyser av at du er redd for å miste førsteplassen på blogg.no pga Sophie. Og hu fortjener det så mye mer enn deg.
   Det du skrev om her er LUKSUSproblemer til 1000. Vet at hva man syntes er jævlig er inviduelt, men det er snakk om å sammenligne dine problemer med andre som har opplevd misbruk eller psykiske plager. Det du skriver om her er små fjortissproblemer og rebelling som du burde vært ferdig med når du var 14. VOKS OPP. Eneste grunnen til at folk faktisk leser bloggen er fordi du oppfører deg fjortiss og folk gjør narr av deg. Derfor.

  40. hehe, ironiskt det innlegget ditt tidligere ang. rosa bloggere, du skjøndte ikke hvorfor eksempelvise blogger ble kaldt rosa bloggere når de ikke trengte inneholde noe rosa engang. Hva med uttrykket ditt “rosa sky”?. Ut ifra måten du bruker ordet på så er det å leve i en drømmeverden, ja på samme måte som uttryket “rosa bloggere”.

  41. Fantastisk hvordan noen nå klarer å vri dette innlegget om til at du syter. Jeg skjønner godt hva du mener, og jeg skjønner også utrolig godt at du ikke vil dele alt her på bloggen. Vi er tross alt på DIN bloggside, og her er det faktisk DU som bestemmer! Om folk ikke liker det så får de bare holde seg vekk 🙂

  42. Kjempefint innlegg! Alle har oppturer og nedturer, og du beskrev dette på en veldig fin måte i dette innlegget! 🙂 Du er tøff, TCMN! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg