treningstights

// reklame i samarbeid med X-Life. ikke betalt, ærlige meninger.

For en ukes tid siden fikk jeg tilsendt masse herlig treningsklær og ting fra  X-Life. Deler det opp i tre innlegg, og starter med treningstightsene. De to jeg fikk er jeg utrolig fornøyd med, spesielt den fra 2xU. Begge ser veldig små ut når du får de, men det er mye stretch i de. X-Life selger masse forskjellig treningstøy og tilbehør til treningen fra forskjellige merker, de er liksom en grossist som selger varer fra mange forskjellige merker. Handler du for over 500 kroner får du til og med gratis frakt, og når du først er inne på nettbutikken skal det godt gjøres å handle for under den summen. De har så mye fint!!

 
2XU Elite Compression Tights – selv om det er en liitt stiv pris så får du virkelig det du betaler for. Denne er min absolutte favoritt, og den er ganske populær har jeg sett her i Tromsø. Det er nemlig ikke bare en tights. På grunn av materialet PWX FLEX som den består av gir den god fleksibilitet og bevegelighet. Materialet er også ganske kraftig, så det gir god støtte til lår- og setemuskulatur, den reduserer muskeltretthet og muskelskade, gradert trykk i beina gir økt sirkulasjon med mer. Den er altså en one-of-a-kind. I tillegg er det anbefalt å ha på seg tightsen 30 minutter etter du er ferdig å trene på grunn av noe med sirkulasjonen, jeg er ikke helt sikker.

Tightsen ser veldig liten ut når du pakker den opp, du kommer muligens til å tenke “WTF, den der er jo aaalt for liten”, men nei – den skal være sånn. Bare å tre den på deg, den sitter som et skudd. Jeg har XS, den er litt trang å få over leggene men det går fint. Er du litt større enn meg, burde du ta S. Hvis du trenger en tights som virkelig strammer inn så er denne en klar vinner.


Fitness Star løpebukse – dette er en billigere tights enn den ovenfor. Samtidig elsker jeg den fordi den er utrolig god å ha på og det er fint med detaljen på den ene leggen (den kan fåes med forskjellige farger på leggen). I likhet med 2XU tightsen ser denne veldig liten ut når du pakker den opp, men har veldig mye stretch. Grunnen til at de ser så små ut og det kan være vrient og åle seg inn er for at de skal sitte som smurt på kroppen sånn at de strammer opp og løfter. Denne tightsen slipper også ut fuktighet, skjuler ujevnheter i huden og skal visstnok være cellulitt forebyggende. 

– Hva er din favoritt av alle treningstightser, og hvorfor? 

59 kommentarer

Siste innlegg