vinner og sånn

Hei!

Da har jeg trekt vinneren av Nike konkurransen hvor du skulle designe dine egne sko, premien var som sagt dine egendesignede Nike Free Running iD sko. Det ble tilfeldig trekning, og vinneren ble DENNE jenta som fyller 15 år om et par måneder. Gratulerer så mye, har svart på mailen din så sjekk innboksen. 

Ellers er det enda russetid, så ting går fort unna. Bare 6 dager igjen, så er det av med russebuksa og tilbake til hverdagen. Lever faktisk på min egen sky nå i russetiden, har ikke tid til å trene, tenke, så vidt tid til å spise. Det jeg gleder meg mest til er å få tid til Tuva igjen, haha. Hver dag spør hun meg om jeg kan være med å trene eller noe, and I’m like “nooope, sry”. Men nå blir jeg hentet om en times tid, så tenkte og gjøre meg klar til kveldens fanteri. Skål, ha en nydelig fredag og nyt helgen alle sammen 😀

Kameraet mitt har vært hos Silje hele tiden, så det har ikke blitt noen bilder så langt. Derfor deler jeg bare noen fra facebook:

 
Chiller i russebilen 😀

 
Her ser man mye, men det er iallefall meg og Renate på ringtreff. Og ja, hun har hvit russebukse – det er for de som går idrettslinje!


Kler meg etter været i Tromsø, som er så forbanna nydelig…

 
Om dere lurte – så er det dette man kaller et sosial vorspiel!

 
Viktig å ha TCMN i panna

Vi snakkes… en gang 🙂

  REKLAME/TIPS: VISA deler ut 2 500 kr hver dag denne uken! Fyll ut skjemaet her og bli med i trekningen av 2 500 kr, 1 mobiltelefon og pakketur for 2 til OL verdt 50 000 kr! Husk å huke av boksen for å bli med i trekningen av mobiltelefon!

94 kommentarer

Siste innlegg