svar del 1

Drikker du ofte?
– Nei, egentlig ikke så ofte (syns jeg). Blir vel hver lørdag, siden det er da folk drar ut. Er ikke så mye annet å finne på i den her byen i helgene for oss som er singel og syns det er kjedelig med “filmkveld” med venninner. Ikke at det er kjedelig å være sammen med venninner, men det kan man bruke alle andre dagene i uka på, lørdagene må man utnytte.

Hva har du tenkt å gjøre vidre nå som du er ferdig på VGS?
– Godt spørsmål. Jeg har jo fått lærlingplass, enten på Skjervøy Møbler AS eller Europris i Harstad – men som dere skjønner frister ikke det noe særlig. Begge plassene er langt utfor Tromsø, og Skjervøy er jo gudsforlatt. Der får man vel en kunde i uka om man er heldig. Derfor blir jeg å takke nei til begge tilbudene, og vurderer å gå påbygning eller et friår og finne meg en jobb. Hater faktisk å tenke på hva jeg skal gjøre, senga hele dagen frister mest.

Hvor lenge har du snust?
– En god stund. I 8. klasse begynte jeg å snuse Röda Lacket løs, haha. Så gikk jeg over til Mocca av en eller annen grunn, og nå snuser jeg Catch Eucalyptus. Så har snust siden 8., men hadde en pause i 9. klasse. Vet ikke hvor mange år det blir, kanskje 3 eller 4. 

Drømmejobben?
– En jobb der man starter sent, slutter tidlig, lite varer og lite kunder. Haha, det hadde seriøst vært en drøm for meg. En chillejobb – sengetester eller noe?

Hvem er dine bestevenner?
– Alle. Neida, men Tuva, Camilla, Renate, Meline, Sofie, Natalie osvosv er de jeg har mest kontakt med. 

Vil du anbefale folk og være russ?
– Absolutt! Russetiden var helt sykt bra, savner det hver dag. Føler at jeg ikke har noe mål i livet lengre. Derfor er det et pluss hvis jeg går påbygning, for da kan jeg være russ en gang til. Men ja, kjør på. Vær russ! Enda bedre hvis dere har russebil/buss.

Hva syntes du er irriterende med folk? Altså andre personer f. eks. venner.. Nevn tre ting.
– Første er vel når de er sånn smått dum og ikke klarer noe selv, haha. Andre er når de ikke klarer å ta telefonen, jaaa RENATE!!! Tredje er når de ikke har penger, det koster å leve.

Hva gleder du deg aller mest til i sommer?
– Floridaturen med Tuva. Nå er det bare 37 dager til vi reiser. Har helt sykt mye å gjøre før avreise – må pakke ned hele rommet mitt i flytteesker… Flytter nemlig etter sommeren for meg selv. Derfor gleder jeg meg også til sommeren er over, og det er bare 115 dager til jeg blir 18. Doomday is near, weeee!!

Hvor mye penger bruker du i måneden?
– 6000-7000 kr kanskje. Prøver å ikke bruke så mye, sparer nesten alt jeg tjener 🙂

Kan du legge ut et bilde med lillesøsteren din og deg? 

Så bruuun 🙁 Miss it!

Hva blir det beste med å flytte for seg selv?
– Frihet, ingen mas og man kan ha fest hele tiden – det er iallefall det jeg gleder meg til når jeg flytter ut 😉

Hvilken shampoo og balsam bruker du?
 

Hvem fikk du siste meldingen din fra og hva sto det?
– Fra Sophie, det sto “30% ca tror æ, e det æ gjøør:D kordan gjorde du det på geuvaads eller ka det nu hetee”

Hvor mange ganger i måneden shopper du?
– Jeg shopper faktisk sjeldent. Er aldri i byen egentlig, men hadde jeg vært det hadde jeg nok shoppet en del. 

Ser du på deg selv som en bra person?
– Ja, det gjør jeg. Syns jeg er snill og omtenksom, bryr meg om de rundt meg osv. Hvilket inntrykk har dere av meg via bloggen?

Drømmebilen?
 
FIIIN

80 kommentarer
  1. kan du PLIs ha neste på video, digger når du har det (Y) <3
   jeg savner det sykt<3 du inspirer meg sykt og jeg har lært mye sminke og hårtisps av deg du er BEST digger deg du er seer forbildet mitt jeg har lest bloggen din siden du starta <3

  2. Må bare spørre, jeg snuser, og vil prøve en ny sort, som ecalyptus,
   Hvorfor finnes det to forskjellige design på boksen, en med sånner figurer på og en som er vanlig hvit og blå, kan man velge det eller?

  3. ka i faen vet du om at skjervøy e en gudsforlatt øy?
   å om du like å ha lite varer og lite kunder, så e det jo bare å komme hit da ;p
   e faktisk mange innom “Skjervøy Møbler AS” – hete møbelringen btw

  4. synes det virker som om du virker som at du er glad hele tiden, og hadde sikkert vært sykt arti å vært venn med deg! men som blogger synes jeg du gir litt ”fæ” i bloggen og bare blogger for pengene, men jeg leser jo bbloggen din, så når du blogger så er det bare bra! så jeg digger deg:D men ja, virker som du blogger for pengene, men jeg skjønner jo det daaa:)

  5. Jeg synes det virker som at du er en del care og bortskjemt overfor familien din. Ellers synes jeg at du sikkert virker morsom osv, jeg vet ikke, men du virker også lat. Jeg bare sier inntrykket mitt, altså! Jeg lurer på en ting: hvis du har mindre søsken og du har tenkt til å flytte ut, er ikke det egoistisk? Vil du ikke være ved deres side og se dem vokse opp, hjelpe moren din og være til stede for dem sånn at de kan huske deg som den snille storesøsteren? Dette er bare ting som er viktig for meg, og jeg lurer på hvordan du tenker i forhold til det. Jeg kjenner deg kun gjennom bloggen, og har ikke noe behov for å dømme deg.

  6. det inntrykket jeg har av deg gjennom bloggen er at du er lat, skolelei, ikke tar noe så veldig seriøst, driter i det meste som ikke handler om deg, kanskje litt frekk. Jeg vet du er en type blogger som viser alt, du viser alt ved dine negative og positive sider og når man tenker over det er alle sånn som deg. Noen ganger frister det å ikke være på skolen, man har bare lyst til å komme deg vekk og leve livet på et varm strand. Noen ganger er du bare i dritt humør og slenger frekke komentarer, Noen ganger blir man pissed i fylla og kanskje driter seg ut. Du er en ærlig person, du er ekte.

  7. Bra svart! Min mening om deg er vel egentlig at du virker SUPERHERLIG! Også virker du veldih snill! <3

  8. Inntrykk av deg: Du er sykt pen, flink til å blogge, søt lille søster!<3 haha. Sånne ting 😀
   Rakk ikke skrive mere :/ Fantastisk e du TheresePia :P:p:P

  9. SELMA: selvfølgelig vil jeg være der når søsknene mine vokser opp, men når jeg flytter ut blir jeg jo å bo i samme by. Blir liksom 10 minutter kjøring. Og jeg har vært her hele veien for mamma og søsknene mine mtp barnepass og alt annet. Så at de husker meg er nok ikke noe problem, men jeg føler det er på tide at jeg står på helt egne ben og derfor ønsker jeg å flytte ut 🙂

  10. Slik bil har vi i svart 🙂 Til og med på prikken like felger, haha! 😀
   Synes du virke som en søt, herlig og kul person via bloggen 🙂 Elske også attituden din ovenfor alle haters, det at du bare gir faen og e kæm du e! Hadd særr vært dritkonge å bli kjent med dæ trur æ! 🙂

  11. Har ikke NOE bra intrykk av deg via bloggen. Du virker som en person som ikke bryr deg om skole og som bare fester hele tiden. Du skulker og får rævva karakterer… Ikke noe bra forbilde for å si det sånn… Mye sminke og pushup og tenker mye på brunfarge.

  12. du verke som ein drittbra og kul pærson 😀 Men, eg har ett spørsmål: har du opplevd at folk har klaga på deg for at du e sånn og sånn, men du føle deg ikke sånn i det heile tatt? og har du nån gang opplevd at ei god venninne av deg bli sur på deg for at ho føle du e “sånn” og ” sånn”, men så føle du sjøl at det e ho som har oppføra seg som ei bitch?

  13. jeg synes du er en utrolig fantastisk jente! jeg skjønner ikke helt at folk kan kalle deg lat lenger, du trener jo kjempeofte! jeg synes du er bare positiv, men det er ikke alltid det vises på bloggen, men i virkeligheten VET jeg at du har et stort hjerte og jeg tror du bryr det om egentlig alle! Ikke bry deg om de slemme kommentarene du får, fordi det er ikke sant!

  14. du som skriver at hun er egoistisk når hu flytter ut:
   – vil bare si at noen ganger må man faktisk flytte for å komme seg videre i livet. det er ikke sikkert det er tilgjengelige lærlingeplasser der hun bor nå. så, skal hun da kaste bort utdannelsen sin for å være “snill storesøster”? nei.. hun er jo fortsatt storesøster og familiemedlem. det er bare slik livet er.

  15. vet ikke om du har fått det med deg, men noen har laget en vieus spørreundersøkelse der de utfir at det er din blogg ;S

  16. Har et sånt todelt inntrykk av deg på en måte ;P syntes både du virker som en snill, morsom og omsorgsfull jente samtidig som du virker som den badassen som foreldrene dine har slitt veldig mye med og fortsatt gjør ;p

  17. Inrtykket mitt av deg er at du er en omtenksom og hyggelig person først og fremst, men jeg har en følelse av at du tenker og bruker (om det er mulig å si det) mye alkohol. Men man gjør jo det man selv har lyst til, så egentlig er du jævlig kul!

  18. Intrykket mitt av deg som blogger er at du er en hyggelig person og du fremstår bra på bloggen din:-)

  19. Drømmejobben din e jo der det e lite kunda og der du kan chille?! Så da passe jo Skjervøy perfekt for dæ? Å ka i faen vet du om at det e lite kunda på MØBELRINGEN** (ikke møbler AS). Sitt du liksom dær kvær dag å speide? Får ett litt anna inntrykk av dæ her! 😉

  20. Buy the latest consumer http://www.mp3-players-for-cheap.com electronics and gadgets directly from china electronics wholesale and cheap China electronics Wholesale free shipping , China Wholesale can supply discover novel, fashionable, individual, convenient and exquisite consumer electronics dropship and cheap China electronics Wholesale free shipping worldwide, with the best deals, Factory-Direct Price, high quality, fast delivery and complete warrant.welcome to china electronics wholesale. Suit Your Fancy!

  21. helt ærlig er inntrykket av deg via bloggen at du er en dum, bortskjemt, lat, og en litt care person. jeg leser bloggen din for god underholdning

  22. hejj<3 elsker deeeeeeeeeg<3 pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz ta en titt på bloggen min 🙂
   noe jeg lurer på:
   hender det at folk på gaten spør om autograf eller vil ta bilde med deg?
   hvilken andre blogger leser du?
   hvor bor du? i tromsø, assa ;D
   STOOOOOOOOR klem fra ingrid<3

  23. Ikke at jeg egentlig har noe med det, men jeg ville anbefalt deg å ta påbyggingsåret 🙂 Man merker kontrastene i forhold til fridager når man jobber og plutselig var ikke skolebenken så ille likevel. Og da har du jo mulighet til å være russ en gang til (som du selv har skrevet ser jeg i ettertid) 🙂

  24. hvordan kunne du være russ hvis du ikke var 18? altså komme inn på russesteder hvor det er alkohol eks.

  25. syns du virker veldig care og avslappet, og gir faen i det meste. men du virker også snill. men det er bare via bloggen 🙂

  26. Fester hver lørdag og mener det er lite og bruker opp til 7000 i løpet av en mnd ?? Og du flytte ut ?? Good luck with ur life !!! Sier ikke mer jeg as 😛

  27. Bra svart ;)) Hvordan jeg ser på deg som person via bloggen? Jo, jeg ser på deg som en care-person, og en som blåser i hva som skjer rundt deg…Som du sier, så er du jo sikkert en super jente :))

  28. Beklager å måtte si det, men på meg virker du som en barnslig, uoppdragen fjortis-drittunge. Du er tross alt snart 18 år, og det er kanskje på tide å begynne å ta litt ansvar? Du vet, skaffe deg jobb, komme deg opp om morgenen uten mamma sin hjelp, ikke være oppe hele natta, sove til langt på dag, skulke skolen og drikke hver helg? Ingen tvang, bare min ærlige mening.

  29. Min mening om deg er at du er ei kjempe skjønn jente, meeen. Du er litt for korttenkt. Tenker ikke på konsekvenser. Bl.a. når du skriver at du er kjempe lat og gidda-laus som fester, kommer for sent, snuser og ja u name it. Så ser du for deg at du er kjempe interessert i en jobb. Men de søker og finner selvfølgelig bloggen din og leser akkurat dette. Hmmm? Da tror jeg du kan glemme den jobben for å si det sånn. Bare et lite tips. Men fortsett og nyt livet! – men tenk litt på hva som skjer i ettertid:)

  30. Mitt inntrykk av deg er, som mange av de andre over, at du er ganske lat, gidda-laus, festglad og en jente som ikke bryr seg så mye om andre ting enn sin nærmeste sirkel. Likevel mener jeg du er smart, mye smartere enn du virker i første omgang, og, som du sa selv, en omtenksom og snill person. En merker du er smart på måten du skriver, du skriver godt 🙂
   Jeg tror at om du virkelig hadde prøvd, kunne du gjort langt mer betydelige og tilfredsstillende ting enn å sove for å si det sånn!

  31. serr! kom tell harstad! æ blir personli å sørge før at du blir å stortrives å aldri føle at d e kjedeli! 😀 😀 kom kom! 😀

  32. Du sporte om våre intrykk av deg via bloggen.. Vell, selv om jeg så og si myye heller ville hatt ditt utseende og liv, isteden for mitt. Så virker du som ei jente som vet at du så og si er nesten perfekt, er veldig overlegen og at du tror du er bedre en alle andre, men som sakt er dette noe jeg bare har fått inntrykk av via bloggen. Kjenner deg ikke på noen som helst måte, og har heller ikke noe imot deg 🙂

  33. Tenker du noen gang over at du er et forbilde for mange mange jenter på rundt 14 års alderen? De ser opp til deg og vil være som deg. Ikke alt du trenger å være ærlig om.. F.eks. Du oppfordrer små jenter til å begynne å snuse, drite i skolen osv.. Synes du bør tenke over hva du skriver på bloggen..

  34. Pass munnen din Skjervøy er en super plass. Det er kanskje ikke så stort sånn som Tromsø, men det er en fin plass å bo!!!!!!

  35. Syntes du er kul,men du oppfordrer jenter til å starte å snuse,shite i skolen,veldig selopptatt og sykt opptatt av utsende… syntes du burde tenke mer på det du skriver på bloggen tcmn -.-
   Lykke til

  36. Jo nå skal du høre min lille fake-blonde venn. Inntrykket mitt av deg er enkelt og greit helt elendig, du framstår sim en blærete bimbo som ikke bryr seg om noen andre enn seg selv, bryr seg ikke om bloggen eller leserene og fortjener overhode ikke å ligge på topplisten. Bloggingen din minner meg om en fjortislogg. Og hvor mange ganger har det nå vært at du blogger uten noen baktanke tild det? Det at du bruker 6 – 7000 kroner i måneden er helt fantastisk dumt. Skjønner ikke hvor du får pengene fra, åja, bloggen ja. Dette er noe som bringer meg inn på temaet reklamering. Si meg nå, hvor ofte er det du reklamerer? Skal si deg en ting jeg min lille snusende venn, nærmest aldri, er så lei av å komme inn på bloggen å se massevis av reklamer. Det er meningen at du skal fortelle hva som skjer og ditt liv, ikke hva de nye firmane har planer om å selge.!!!
   Og dette med denne brunfargen din, herlegheit! Er det mulig, du ser faen meg ut som en blond neger! Unskyld ordbruket, men du bad faktisk om meningen vår. Jeg liker veldig godt å lese bloggen din, men noen ganger blir det bare for mye selvdigging, reklamering, fjortissopplegg og idiotisk dumme bilder bare for å vise seg fram. I tillegg er faktastoffet ditt veldig ofte feil også, du burde gjøre litt undersøkinger før du skriver noe!

  37. Hva inntrykket mitt av deg er? En ganske vanlig jente egentlig, litt fanget i å se bra ut hele tiden. Men jeg er litt eldre enn deg, og jeg skjønner det egentlig det ganske godt 🙂 Hadde jeg vært så nydelig så hadde jeg ikke hatt noe problem med å legge ut bilder av meg selv ganske ofte heller! 😀
   Syns kanskje du har vært noe uheldig med at det fins mange der ute som synes det er gøy å rakke ned på noen fordi de velger å legge ut livet sitt. Folk forstår ikke at om de ikke liker det de leser / ser.. så trenger de faen meg ikke å lese og se på det heller! Slik som hun over her… det er ikke nødvendig å være stygg mot andre, det er greit at du spurte om meningen fra andre, men folk må da ha normal folkeskikk!
   Du er nydelig, og du er i en brytningsfase, og alle med litt vett i hodet må da se til å oppføre seg! Synes jeg da! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg