mobbing er ut

 •   

Er det mulig, for noen drittunger. Du kan lese saken her, men det handler altså om en gjeng idotiske unger som mobber Karen, en gammel dame, på skolebussen. Kjenner jeg ble jævlig irritert av det her, mobbing er absolutt ikke greit og er noe alle bør slå hardt ned på. Håper virkelig ikke noen av mine lesere støtter opp mot det eller driver med det selv, man bør heller hjelpe dem som mobbes! Det er ingen som fortjener det, og de som mobber andre er i mine øyne rett og slett ondskapsfull og eier ikke sympati eller vett i hodet. Jeg reagerer også på at ingen på denne bussen tar affære og gjør noe med det, i over 10 minutter sitter ungene og trakasserer den stakkars dama. De sier iallefall “fatass” sikkert 100 ganger iløpet av videoen. Hadde det ikke vært for at denne ene ungen filmet hendelsen og la det ut på youtube, kunne dette lett skjedd igjen og ingen hadde vist noe.

Mine barn skal aaaaldri få lov til å gjøre noe sånn her, skal nok klare å oppdra dem til å vite mye bedre. De skal vite at hvis jeg så mye som får høre at de har mobbet noen under noen som helst omstendigheter, så blir det et helvettes spetakkel i hjemmet!! Men man vet jo aldri, er mye rart barn finner på for å være “kul” og passe inn. Selv om jeg håper at folk har godt nok hjerte til å ikke drive med mobbing.

Hold over videoen for å se play-knappen!
 

– Hva mener du? tcmn 

  1. Synest det er supert du tar dette opp! Har sett videoen før, helt sykt at noen kan gjøre noe sånt..

  2. Jeg har sett videoen før. det er helt forferdelig hvordan folk kan gjøre noe så færlt noe… det er motbydelig å se på, rett og slett skamfult!

  3. Fy faen så forbanna irritert jeg ble nå!!! Får lyst å slå til de stygge drittungene. Helvete. Er det mulig å være så respektløs? Skulle faen meg dradd av huden deres og strødd salt så kunne de dø en pinefull død. Stygge hjerteløse unger!

  4. Hva faaaen?? :ooo Så utrolig dårlig gjort. Sånt er skikkelig barnslig. Også mot en gammel dame! Hu var ikke feit en gang jo. Det der er skikkelig uvoksent gjort. Håper virkelig de idiotene fikk dårlig samvittighet i ettertid. Kjenner jeg blir skikkelig sint inni meg av sånne ting. Jeg er jævlig pissed her jeg sitter…!

  5. Sjuuuukt! De fortjener en læps til månen! Hvorfor i all verden er det ingen som hjelper dama! USA er et fucka land ass! null disiplin

  6. Helt forferdelig, syns så synd på henne, at det går ann å oppføre seg på den måten mot en gammel dame. De så nå ganske stor ut, hvertfall gamle nok til å ha litt mer respekt for henne. Jeg syns hvertfall ikke de blir noe kulere av dette.
   Hadde jeg vært busssåføren hadde jeg sparka de på hue å ræva ut og sagt at de kan gå til skolen helt til de har lært å oppføre seg.

  7. Helt enig med deg, mobbing burde ikke ha vært, er et mobbeoffer selv på skole nr.2 og skjønner ikke hvorfor mennesker synker så lavt med seg selv, det er jo helt idiotisk..

  8. Herreguud 🙁 Dette er en av de værste formene for mobbing syns jeg! Jeg blir så trist av å se på denne videoen..

  9. Blir heilt jævli sur på sånne folk som mobba ! E jo heilt sykt at di klar å se på mens di ødelegg folk ! At di klar å gjør livan til folk til et hælvette mens di veit at di gjør det, og ikke bryr sæ en dritt om det…
   Og noe av det værste e jo at folk mobba heilt uten grunn, og bruka heilt sykt teite grunna som feks at di e feit eller lukta stygt bare førr å ha en grunn førr å mobb di,,,,,

  10. Så den videoen igår og blei så forbanna! Skjønne ikje at folk kan være så idiotisk og så frekk som sett å mobbe eldre folk.. eller mobbe nån uansett! Mobbing e bare så latterlig og ikje nåkka kult i det heile tatt!

  11. ååååhhh fyyyfaen!! har bare lyst å dryle de gutta i tryne! akkurat nå skulle jeg ønske jeg var hun dama, så jeg kunne skjelt de ut og banka de opp, haha 🙁 seriøst

  12. Hva med når du og Tuva la ut bilde på insta der Tuva leker Sophie? Blir jo trakassering det å! Dobbeltmoralsk much?!

  13. Stakkars dame,skjønner ikke hvordan folk klarer å gjøre noe sånt,vet selv hvordan det er å bli mobbet,men allikevel,mobbing er bare teit,og man blir ikke kul og man får ikke respekt hvis man mobber,så det er bare helt fryktelig at noen kan gjøre noe sånt!:(<3

  14. åh serr??????? han både mobber henne noe helt fryktelig og banner noe sjukt. Han virker ikke gammel en gang. Når du synker så lavt som å mobbe en eldre dame, da bør du virkelig skamme deg. De eier ikke respekt. ELLER ordforråd .. jeg blir trist av det, og jeg håper bare “karen” ignorerer det, for hun er nok en flott dame på insiden. <3

  15. Er helt enig med deg Therese! Kjenner at jeg blir irritert og oppgitt når jeg ser denne videoen. De som mobber burde skamme seg! Skjønner vikelig ikke poenget med mobbing!

  16. Ble helt gærn i huet jeg altså. Sitter her med to unger under 10 og forklarer dem at sånn her, sånn skal de aldri gjøre! For man skal respektere de eldre, noe de har skjønt heldigvis.. Uff, skjønner ikke hvordan flere fra den bussen ikke reagerer på det her. Unger skal aldri slås, men hadde jeg vært der, hadde jeg banka dritten ut av dem.. For det er så respektløst, gud! jaja, fint du tar opp det her, sånn at flere får opp øynene på hva mobbing er, og at det må bli en slutt på 🙂

  17. Hel forferdelig! :'( At noen kan være så dumme at de sitter å mobber en eldre dame får den hun er!! Greide virkelig ikke se alt med mobbinga, begynte nesten og gråte :'( Stakkar <3

  18. Jeg har blitt mobbet selv og det er ikke noe jeg unner noen. Dette er dumt og respektløs! Klarer ikke å se hele video, det er helt utrolig hva ungene gjør i dag for å være “kul”, vel what goes aroung, comes around.

  19. Stakkers dame! Jeg ble litt redd nå, tenk om bestemor blir mobbet på bussen fordi hun er litt overvektig..:(

  20. Jeg begynte serr nesten å gråte.. Det var helt fryktelig å se på en gammel dame bli mobbet uten å kunne gjøre noe imot det..

  21. HERREGUD! Eg klarte ikkje å se heile videoen ein gång! Någe så forferdeligt! Lide liv de ongene sko ha. Eg blir så frusstert

  22. Jeg syntes utrolig synd på Karen. Så videoen i går og begynte nesten å gråte selv. Hater mobbing, og ihvartfall mot gamle mennesker som ikke har gjort noe slemt mot dem! Men jeg hørte det at de guttene hadde fått mange draptrussler av verden på mobil, men også familiene… Skulle ønske jeg kunne ha fått snakket med Karen, og vist at jeg bryr meg !

  23. Jeg syns så utrolig synd på Karen! Satt å så på videoen i går, og det var like før jeg begynte å gråte. De guttene er rett og slett ondskapsfulle og burde få en skikkelig straff for dette.

  24. Det e heilt synsykt at det kan sitte folk på en buss å ikke merke at dem sett å rope og e sikkeli frekk mot ei eldre dame !! Blir så sykt såra av å se på sånt !! Æ syns så syn i ho dama !!

  25. fy faen, for noen jævlige unger. Skjønner virkelig ikke hva de tenker med når de ikke har noe annet å gjøre, enn å mobbe denne stakkars dama! Er helt sykt at noen faktisk klarer å leve med seg selv når de ‘ødelegger’ en annen persons liv. Den dama der gruer seg sikkert hver gang for å gå på den bussen der. synes det er helt forferdelig at ikke en gang bussjåføren tar fatt i det der. åh, blir så sur! håper de drittungene der virkelig får høre det nå!!!

  26. Bra at du tar det opp!!! det der er bare noen uoppdreagene unger som ikke eier respekt for eldre eller andre mennesker. ekle ondskapsfulle småjevler.

  27. stakkar dame! Hun er jo helt uskyldig og har ikke gjor dem noe, også skal de bare begynne å rakke ned på henne! Håper virkelig bussjåførene begynner å ta tak i det

  28. Noen barn klarer ikke vokse opp inni huet sitt.
   Ta gjerne en tur innom bloggen min. jeg blogger om reisa jeg drar på om 4 dager! 🙂
   Kommenterer alltid tilbake.

  29. Herregud.. så tragisk. Har de ikke noe bedre å finne på liksom. Hvis jeg hadde vært på den bussen så hadde jeg enten sagt ifra til dem, eller sagt ifra til bussjåføren sånn at han kunne gitt dem en advarsel om at de blir kasta av bussen. Jeg hater sånne personer.. de skjønner jo ikke at alle mennesker har følser uansett, åssen de viser det og karen begynte jo å gråte så. Grow up bitches.

  30. Kjenne æ bli forferdelig frustrert! hadde æ vært foreldre tel en av di her ungdomman, kan æ love de hadde fått sæ ei rimelig “ydmyk straff”. æ hadde skjemtes.
   Kem som syns det e kult å mobbe? å i tillegg mobbe ei eldre dama..

  31. Satt her og gråt, ble så sykt sur på de idiotiske guttene!!!! Verste jeg har sett. Og jeg gråter nesten aldri. Syntes syn på Karen.De guttene har ikke hjerne.
   Sitter der og snakker stygt om henne i 10.min og ser at hun gråter.
   Blir så trist:(

  32. fyfader! jeg tåler rett og slett ikke folk som mobber, blir kvalm av dem. fikk yst til å hoppe inn i videoen for å kaste opp på de små drittungene!

  33. Det er så tragisk og barnslig gjort at jeg har ikke ord. Så umodene gutter og dummheter, trenger vi ikke noe av. Håper disse guttene får en ordentlig god straff og lære penge.

  34. HERREGUD! Hva faen feiler folk? Blir så ekstremt sur og lei meg. Stakkar, stakkars dame. Klarte ikke å se hele en gang, ble bare kvalmen..

  35. H E R R E G U D ! Hvem Kan ha hjerte til noe sånnt ? ! Mobbing er noe av det verste jeg vet om. Vist noen må bli mobbet er det heller meg. Hva FAEN !!!! Liksom ! !!! MOBBING FORBUNDT ! STAKKARS DAME !

  36. HVA I HELVETTE?! Er det mulig?! Jeg begynner nesten å gråte bare jeg er nødt til å si “Vet ikke” til gamle mennesker! Disse ungene eier ikke respekt for mennesker! Jeg kjenner at det gjør vondt inne i meg! Stakkars, stakkars, stakkars, STAKKARS DAME!!!! Fikk lyst til å dra hjem til alle ungene som mobber henne og… Ja, det vil de nok ikke vite en gang!
   Jævla drittunger! Mine barn skal ikke få lov til å mobbe andre! Da blir det husarrest med en gang! Skulle ønske foreldrene til disse ungene få vite hva de gjør her! De eier ikke vett!!
   Bra ho får støtte! 🙂

  37. Helt enig, mobbing er ut!!! stakkars dame..begynte å gråte når jeg så dette 🙁 stygge drittunger som ikke har noe bedre å gjøre enn å plage gamle damer, det forteller meg bare en ting, og det er at de er fette dum i hodet, som må plage gamle damer for å føle seg bedre.. æsj, blir kvalm ..

  38. Fy søren så dårlig gjort!jeg har ikke ord!STAKKARS!Fy faen nå klikker det helt for meg!En stakkars dame som bare skulle ta bussen og alle kaller henne det!JEG GRØSSER AV TANKEN NÅ ER JEG DRIT FORBANNA!MOBBING ER TEIT,UKULT,DET VÆRSTE EN PERSON KAN GJØRE,TEIT TEIT TEIT!!!Bra at du tar opp dette emne!

  39. Jeg var inne på websiden hennes, hun tjener over 10000 dollar i timen? Folk donerer penger på kontoen hennes som om de var gale. Det vil sannsynligvis bli mer en 10 millioner kroner som kommer inn på kontoen hennes etter dette stuntet.

  40. blir så jæævlig forbanna. Hadde jeg vært på den bussen hadde de holdt kjeft etter første gang de sa “fatass”

  41. Det verste er jo at hun er på bussen for å passe på at disse barna/ungdommene kommer seg trygt hjem fra skolen! Frivillig..!! Hun sitter på bussen for å forsikre seg om at barna er trygge, også skjer dette…Det er så respektløst…!

  42. jeg er helt enig, men har det slått deg at mobbing fremdeles er i “vinden”. hvis ikke hva vil du kalle det dere bloggere blir utsatt for? er ikke det mobbing så vet ikke jeg. de trakasserer dere ofte på det groveste, det gjorde jo til og med til at VOE sluttet og blogge, og hun er jo bare søt, og virker kjempe snill. all den mbbingen mot dere er bare pga. dere har klart å oppnå noe som de selv aldri ville klare å gjøre. ta hun som faktisk ligger på første plass nå, så utrolig mange som leser bloggen hennes, likevel vil noen si at ungen hennes er stygg? hvor tar folk det i fra? mobbing er helt feil, men det dessverre fremdeles “kult”, men at den videoen blir tatt såpass på alvor, er bra, det skremmende er at vi ikke vet hvor mange andre det til daglig skjer mye verre ting med.

  43. hadde jeg sett sånn som på den videon, henda mine ville blitt blodige, ingen respekt for mobbere og når dem gjør sånt mot en gammel dame fortjener de en smekk

  44. vet ikke hvorfor men jeg har alltid synes synd på gammle folk fra før av , men når ungdommer begynner å mobbe på den måten, det er jo galskap! ingen forkjeer noe slikt. Harregud, voks opp.. kjenner jeg får vondt inni meg! drittunger som ikke vet bedre..

  45. Sinnsykt bra at du tar opp dette Therese! Mobbing er helt forferdelig og du går fram som et veldig godt eksempel ved å publisere dette innlegget! 🙂

  46. FY. FA–EN!
   er det mulig for et menneske å synke så lavt? altså, jeg skjønner ikke at folk har hjerte til det? hva faen feiler det folk? faen ass, får lyst til å kappe av de horeungene ballene.

  47. Skjønner ikke at noen virkelig kan gjøre noe sånt mot en gammel dame! Og så legge det ut på på youtube?!
   Bra at du står fram som et godt eksempel Therese!;)

  48. Herregud, jeg orka ikke å se mer enn 30sek jeg….. Tragisk ass.. OMG… Skulle ønske jeg var der sånn at jeg kunna ha stoppet dem… Stakar dame

  49. FYFAEN! blir sjokkert over oppførselen :oo! Skulle ønske jeg var der slik at jeg kunne ha støttet Karen og tatt hard i i de idiotiske drittungene!

  50. fyfaen, jeg hater mobbere..
   jeg selv vart utrolig mye mobbet før, fordi jeg er overvektig. jeg hadde en sykdom som gjorde at jeg ble det, og det har jeg slitt utrolig mye med. jeg gikk fra å vere normal i vekt med god selvtillit, til overvektig og uten selvtillit.
   jeg hatet meg selv i en lengre periode. var bare så vidt jeg klarte å gå ut.. jeg hatet alle klærne mine, hadde ingenting jeg ville gå i osv.. jeg gjemte meg i alt for store klær. gikk alltid i store joggebukser og store gensere 🙁
   men nå bruker jeg normale klær, og har begynt å få selvtilliten tilbake igjen – heldigvis!

  51. oh my god! så berre i 1 min å klarte ikkje å se meir! fyfan, værste æ veit altså! har blitt mobba sjøl, og det tærte på selvtilliten, men har fått mye selvtillit telbake nu, å æ veit æ e sååå mye bedre enn de.. men åsså at de ska plag ei gammel dama, førr en oppdragelse de ungan har fått, eie ikke respekt.. ¨
   hadde ungan mine gjort sånn hatt de fått alvorlie konsekvensa!!!

  52. Sjnner meg rett å slett ikke på sannne drittunger som gjør alt for å såre folk! de tenker rett å slett ikke på at hun er en dame med følelser å de kan sitte på en annen buss om 40 år å sittte å bli mobbet på samme måte! Hvist de i det hele tatt har noe stykt å si om noen kan man fakern med holde det for seg sjøl! Dettte er bare noe av det slemmeste jeg hjar sett noen gjort mot noen”!

  53. Fy faen man blir så irritert ja gi dem husarest hele sommeren og fengsel når de blir 18 >:o
   Stakkars foreldre ….Skamme seg!

  54. Herregud blir kvalm av sånne folk! vet du hvorfor hun var på bussen? hun er med på bussen hver gang tror jeg fordi hun skal sørge for at alle komme seg på skolen, drittunger som faen meg er over 14? vet ikke hvor gammel men faen dem burde våkse. Hadde jeg vært på den bussen skulle jeg faen meg ha sittet meg ved siden av henne å be hun ignorer dem å hvist dem sa fatass en jævla gang til skulle jeg banket dem så jævelig.. hadde jeg vært forelder til en av dem hadde jeg blitt så skuffet og hadde blitt en streng straff. Når jeg blir gammel å får barn så skal jeg lære dem respekt

  55. Viss jeg hadde vært henne hadde jeg banket dem! Jeg hadde i allefall sagt stygge ting tilbake (han gutten der var dritstygg!!). Hun kunne jo ha fjernet seg fra situasjonen ved å flytte seg frem i bussen eller noe da. Men uansett så burde disse guttene her få en streng straff!! Kjenner bare at jeg må skru av videoen før jeg slår i veggen!!! Skulle ønske jeg kunne ha vært der for å banke livskiten ut av dem, fyfaaen! Stygge, stygge jævler!! Det er bare ikke greit, denne dama her har nok nok å stri med i hverdagen om ikke tre 12åringer skal drive å slenge dritt!! SHAME ON YOU! Faen altså.

  56. herregud noe så teit! stakkars dame! alle har følelser! de barna er jo skutt i hodet!!!!!!!!!!!!

  57. Herregud å tragisk blir helt lei meg når jeg ser likt som dette!
   Men jeg lurte på en ting. Kan du ikke ha flere videoer om sminke, vise klær du har i klesskapet eller spørsmålsrunde??
   Det er såå gøy å se på :))

  58. Barn som mobber gjør det fordi de vet at de har en svakhet og det er å bli mobba selv. Mobberne er rett og slett selv pingler. Tragisk at noen mennesker må trykke så mye ned på andre for å “komme opp selv”.

  59. fyyyy faen for noen drittunger!!
   fikk utrolig vondt inni meg. begynte nesten å gråte 🙁
   hvordan kan de klare å gjøre noe sånt ?? de har sikker syke problemer i hodet!

  60. er helt enig, ble sikkelig irritert da jeg først så denne videoen på facebook i dag morgens! mobbing er ut, helt klart!

  61. NÅ Therese viser det hvorfor du er et godt forbilde for leserne dine og hvorfor du fortjener å ligge på første plass! UTROLIG stolt av deg nå, utrolig bra!!
   fortsett sånn 🙂

  62. Jeg så videoen i går og det var såvidt jeg klarte å se hele. For noen ufyselige drittunger!
   Heldigvis får Karen mye sympati og det er startet en innsamling av penger for at hun skal få en fin ferie.
   Etter at filmen ble kjent har den ene gutten + familien hans fått dødstrusler også.

  63. herregud, får nesten lyst til å gråte! så JÆVLIG går det ann’ å bli, fy faen as! der går grensa! guuud.. hvordan de ungene greier og sove om natta, jeez’

  64. wtf… stakkar! hater mobbing, hadde jeg sittet på den bussen… klsjfgvrljbgfoeai klikk!
   de som mobber er langt nedeee

  65. jeg mobber ingen! jeg har selv blitt mobbet på nettet og i samfunnet! jeg ble mobber på hobbo før når jeg spilte det, og jeg viste hvem det var som mobbet meg og jeg anmeldte henne hver dag når hun mobbet meg og på skolen, men ingen gjorde noe med det! jeg har kommet skrikende hjem fra skolen masse ganger! jeg blir ikke mobbet nå men det er fordi vi var på en tur med klassen og da fikk jeg en lapp hvor det sto ” har du sett din mammas digre mage?” og det sto ikke hvem som hadde skrevet den, og det var noen som tvang noen til og si at det var de når det ikke var det og hun jenta som mobbet meg gikk i klassen min så da hadde hun som mobbet meg sagt det for hun fikk så dårlig samvittighet, og da sa jeg at jeg skulle ikke si det til mamma vis hun sluttet og mobbe meg! og alt jeg hører nå er at hun baksnakker meg av og til og sånt, men det er andre som også gjør det og jeg vet hvem de er!

  66. Skikkelig dårlig gjort. Skulle ønske damen var her nå så jeg kunne gitt henne en klem. Jeg har blitt mobbet litt..men whatever driter oppi det! 😀 Barna som mobbet damen er stygg i hodet. Det børr skjønne såpass. Barna passer ikke inn en plass..men det gjør damen. 🙂 Hun er idet minste snill 🙂 Ber gud alt godt på din side dame 🙂

  67. Stakkars dame ! Egentlikt så er det normalt at eldre damer er litt ”tykkere” . Jeg syntes
   hun ser ut som en hyggelig og snill dame !
   Støtter henne 100 prosent

  68. herregud, stakkars dame! tror folk mobber sånn at de skal virke kule og selvsikre men egentlig å er de ikke sånn, kunn når de er med venner. har blitt mobbet mye før jeg også, men når jeg slutta og bry meg så slutta de og mobbe, syns ho er utrolig sterk som ikke gidder og høre på de og som later somingenting! <3 sterk dame det der, men forferdelige unger!!

  69. Helt jævlig! Ble så sur at jeg ikke en gang klarte å se hele videoen. Skjønner ikke at folk kan gjøre noe sånt mot andre mennesker. huff..

  70. jeg begynner nesten å grine jeg, når jeg ser denne videoen.. stakkars dame, fyfaen.. blir innmari irritert når folk gjør sånn, bare for å tøffe seg…!!

  71. fyfaen, klarer ikke å se på det her.. helvettes drittunger! hadde faenmeg skjelt de ungene ut som bare det ! har ikke ord som klarer å beskrive hvor trist og sur jeg blir av sånt dritt altså…

  72. D der va bare heilt forferdelig, tanken på at folk e så jævlig e nesten skremmendes. De viste INGEN empati ovenfor ho, sjøl om ho faktisk gråt.. Heldigvis har dem som va me på d blitt “tatt” og ho har fått litt hjelp, sann som e har forstått d, nokke som e veldig bra. Men uansett kor mye hjelp ho får vil ho ikke glømme d dem guttane dreiv å sa, folk som har f.eks blitt mobba på skolen, konstant, dem kan slite me d i voksen alder også..Å nokke av d verste e også at ingen i bussen reagerte, om e hadde vært der hadde e værtfall prøvd å fått stoppa dem..

  73. Ka faen feila folk no te dags ? ikkje alle kan vere like perfekte ! blir so sint… faen assa… eg veit mange som ahr blitt mobba før, ei he berre so lyst te å drepe dissa gutane.. omg… ingen fortjena nåke sant ! INGEN !!!!! uansett kordan dei ser ut, svarte eller kvite, tynne, elle overfektige, faen, skulle ønske at dei vart mobba sann at dei fikk føle kordan de va … dei som ikkje synst at ditta e forferdeli hekje hjerte… å dei som gjer sant me … ka feila foreldra deira egentli, dei he tydeligvis ikkje hørt om barneopdragelse og berre let dei gjere de dei vill… ei syns du e kjempe flink Therese som teke opp en so ekstremt vikti ting !

  74. drittunger! sykt at ingen på bussen gjør noe med det! det verste er at jeg leste at sønnen hennes hadde tatt selvmord litt før det der..

  75. Mobbing er så utrolig urettferdig måte og behandle noen på. Mange blir mobbet pga utseende eller om man er tynn eller tykk. De kan ikke noe for det. Det er ikke utseende eller form eller fasong man trenger for og være populær. Mange er usikre på seg selv og slutter og spise fordi de skal passe inn fordi de blir mobbet. Utrolig dårlig gjort. Det er ikke utseende, form, fasong, religion, farge, Osv som er viktig…det er det indre.
   Hvis du blir mobbet er det viktig og si i fra..

  76. Dæven han steike! Folk i hele verden e så tragisk til tider. Samt da jeg så denne videoen på vgtv om at noen ungdommer drev å mobbet denne damen er jo helt villt. Jeg selv har vært mobbet hele livet mitt. Og veit at det er helt jævlig. Hele barndommen fra da jeg gikk på barneskolen, ungdomsskolen og videregående pluss militæret. Har jeg blitt mobbet for utseende, måten jeg går på, er på, sier, og har på meg. Det endte med at jeg dessverre måtte bytte skole til 6 forskjellige skoler i skole gangen min pga av dette. Det er alltid like hardt å begynne på nytt å prøve å skaffe nye venner og ny plass. Er ikke sånn at ofret skal eller måtte bytte skole eller flytte fra plassen. Det er Personen(e) som utfører handlingen som skal vekk.
   Da man selv var 9 år gammel ble min kjære mor utsatt for kreft. Da hadde hun også født min andre lille bror. Vi fikk ikke hjelp da kommunen selv mente jeg var gammel nok til å ta vare på de. Så dagene gikk at jeg stod opp kl halv 7 hver eneste morgen. Etter at min stefar dro på jobb. Passet brødrene mine til halv 8 før min kjære gudmor kom å tok over, så jeg kunne dra på skolen. var hjemme kvart på 3 hver dag. Og da var det igjen barnevakt for brødrene mine til halv 5 5 på ettermiddagen. Da min stefar kom hjem fra jobb. Så etter 8 halv 9 på kvelden var jeg ferdig med lekser og kunne dra ut å leke med de man hadde. Men da var det for sent. Da hadde de gått inn. Så igjennom hele barneskolen og ungdomstiden har jeg måtte klare meg selv fra dag en. Blitt mobbet, hatt psykolog, støttekontakt for å komme meg igjennom dagene. Men for noen år siden møtte jeg veggen. Hengte meg 4 ganger på 20 dager. Uten at det hjalp. Siden da har jeg drevet å hjulpet barn og unge igjennom mobbe linjen. Samt brukt ordtaket: Ingen kan knekke stål”. Har også funnet ut at de som utfører slike handlinger vil at man skal synke på deres nivå eller at man er sjalu.
   Ellers Therese Ville bare si at du er universets nydeligste jenta som går på 2 bein. Og ikke nok med det du er rett å slett uimotståelig. Håper du en dag finner gutten i livet ditt som virkelig kan gi deg kjærlighet, omsorg, oppmerksomhet, er seg selv, være der som venn og kjærest, støttende, trofast, ærlig, gi deg komplimenter når du ikke forventer det, kos, og ikke minst gi deg den respekten du fortjener.

  77. Jeg syntes så utrolig synd på den damen! Har hun jort dem noe??? Jeg hvet selv hvordan det er… Jeg har faktiskt selv blitt mobbet av min “BESTEVENINNE”. Hun (ikke det samme navnet men jeg sier anna) hun ble bestevenn med min gammle bestevenn! Og di mobbet meg begge to… Di sendte skikkelig stygge meldinger på facebook til meg. Og jeg tørr ikke si ifra fiordi da blir dei enda surere på meg! Jeg har jo ikke jort dem noe spesielt! Di stenger meg ute og jeg får alldri verme dem. Om jeg har jort allt for dem begge to når vi “VAR” bestevenner. Jeg ditchet andre venner for og vere med dem. Men di vil jo IKKE vere med meg lenger. Og Neeesten hver dag blir jeg kallt “ååå du er så tyyyn” “Hva spiser du til middag siden du har jo ikke fett på kroppen!” Og myyyyye mer… Det er de samme som å bli kallt tykk som tynn. Syntes hvertfall jeg. Jeg gråter nesten hver natt for jeg er så lei meg for jeg er så tynn og mine bestevenner mobber meg. Så sier bestevennen min at vi kan vere goooode vennen men så skriver hun hvem hun syntes er beste vennen så kommer jeg JÆVLI langt ned aiden hun syntes det er flaut viss hun skriver meg….
   Jeg blir utrolig glad viss du gidder ig kopiere dette og lagre det i ett innleg på bloggen din! <3 Du er syykt pen Therese! Og jeg er utrolig glad for du blogger ! DU ER FORBILDET MITT! <333 Viss du lagrer dette i ett innlegg på bloggen så får bestevennenE SE HVORDAN JEG ENGETNLIG HAR DET FOR DI DEM SKJØNNER DET ME EN GANG!!!!! <3 Stå på med bloggen ! <3 I LOVE IT<3

  78. Stakkar dame! Hvorfor tok ingen av de rundt intiativ til å stoppe ungdommene?! Mobbing er teit, og sårende!

  79. Orker ikke å se den en gang siden jeg vet at da får den personen oppmerkesomhet og støtte når det er så mange andre ute i verden og bli mobbet og føler den er alene og forlatt, rett og slett. Da vil jeg heller se alle som blir mobbet på 1 minutt, men verden er for stor, så velger og snu meg bort fra det og bare hjelpe der og da når jeg går meg på slike situasjoner i hveradger “in real” :/

  80. Fy faen! Klarte ikke se et minutt engang, sitter å gråter. For noen jævelunger!
   Jeg har aldri blitt mobbet, eller sitt noen som blir mobbet. Og det tror eg mobberene skal vere glad for, fy faeen alså.

  81. Fy faen må jeg si !!!! Hater mobbing !!!!! De som mobber eldre folk må tenke litt gjennom , tenk om dette var min far eller mor som ble mobbet? hvordan skulle jeg reagert?? , tenk på ungene til denne damen eller barnebarn om hun har? hadde ikke de følt deg rørt eller lei seg eller noe sånt?? stakkars !!! Folk børr skjerpe seg snart !

  82. Stakkars dame, hun var helt uskyldig, jeg syntes så synd på henne. Leste på vg.no at folk i Canada og USA skulle samle inn penger til damen, så hun fikk noe annet å tenke på. Det var egentlig ment som en weeken-ferie, men i stede samlet de inn så mye penger til damen at hun ble millionær. Jeg tror alle som har sett denne videoen har syntes synd på henne. Tror ingen har ledd av det mobberne sa.

  83. Så den, fikk helt vondt inni meg, stakkars dame! Heldigvis er det noen som har startet å samle inn penger for henne så hun kan dra på en velfortjent ferie, noe hun fortjener!:)

  84. De ongene kan baree.. årh, blir så utrolig irritert! Er det mulig å oppføre seg så utrolig dumt? Man skal IKKE mobbe, uansett!
   Stakkars dame! 🙁

  85. Fy faen så vondt jeg fikk i magen av å se denne videoen. Har ikke ord!
   Mobbing er for tapere, det flest folk ikke vet er at det er mer personer som tar livet sitt idag en før, nemlig fordi man er mer opptatt av å se perfekt ut, viss man ikke er det skal det liksom være rigtig å bli mobbet, helt sykt så teit!
   Er man ikke pen nok, tynn nok, passelig eller noen av delene blir man mobbet, ofte sånn som skjer idag og det er noe jeg er så sick lei av!
   Kjempe bra skrevet av deg Therese, du er et forbilde! : )

  86. Faen for noen idioter! Skummelt å tenke på hvor onde små barn faktisk kan være! MOBBING er noe DRIT!

  87. Blir så jævli irritert! De eier jo ikke respekt i det hele tatt.. får så vondt i meg av den videoen, stakkars gamle dame, hun er jo helt uskyldig. Ble skikkelig lei meg da hun gråt. Blir rystet av at ingen rundt reagerer, må jo være et forbanna dårlig miljø i amerika. Håper virkelig de får skikkelig straff! Og er utrolig glad for at Karen får så masse støtte over hele verden, og det oser respekt av henne som sitter der å tar til seg all dritten og svarer tilbake, uansett om hun gråter. Håper hun har det bra nå <3 og at de guttene har det helt for jævlig 🙂

  88. fyfaen!! får lyst til å slå til de folka som sa de stygge tingene tl henne! Bli jææævlig lei meg når jeg så den videon.

  89. Fysøren! Hvis de hadde vært i samme situasjon som dama, har de sikkert skjønt hvor ille det er å bli mobba! Kanskje slutta også. Jeg har ikke blitt mobba no særlig, men når hu begynner å grine daa, herregud. De burde skamme seg, rett og slett.

  90. Utrolig fint innlegg, det er viktig å slå ned på ting som dette! Ved å gjøre dette blir du bare enda bedre som en rollemodel for de yngre! Dette settes stor pris på! :))

  91. Fy søren mobbing har ikke hvert inne engang! For noen tapere som gjør noe så dummet jeg skjønner ikke selv jeg begynnte å gråte for noen drittsekker stakkars Karen. Jeg skal vise de drittsekkene hvordan dette fungerer!!!!!!!!!!

  92. Å herregud, de er bare helt forferdelig slemme mot denne eldre damen! hvordan er det mulig, dette er helt forkastelig!

  93. Hva faen?! Også mot en gammel dame? Er jo selvfølgelig ikke bedre å mobbe unger, men å være så stygg mot en gammel dame er LANGT over grensa. Har veldig lyst til å torturere dem til de ber om å dø. At det er mulig å være så ondskapsfulle.

  94. Jeg hater mobbing værste jeg vet om :O vis dem skal være så dritt unger og barselig idoter :O

  95. Helt tragisk:( Håper disse ungdommene får seg en skikkelig repremande, og må personlig be om unnskyldning til denne stakkars damen!

  96. Går det ann å være så slem. hvem har så mye hat i livet at de kan erte en stakkars gammel dame på bussen som de ikke kjenner engang. De som tror det er kult å mobbe tar helt feil. Og at de der sa at hu var fattig var bare så overdrive. Jeg blir jævlig sint når jeg ser at folk gjør sånt det burde være ulovlig men tenk at buss sjåføren ikke sa noe eller kasta guttene ut, de kan jo ikke drive å mobbe folk på denne måten.

  97. Fikk rett og slett VONDT i hjertet når jeg så videoen, det var så tragiskt å se på, fellte til og med en tåre eller to, hvordan går det ann å være så stygg i hodet!?! Mobbing er så teit og unødvendig!!

  98. Føler jeg blir lei meg. Er det mulig!? Begynte jo nesten og gråte. Jeg synes veldig synd på hun, barn gjør bare dette for og være kule og tøffe seg. Og når det er en dame på bussen?!

  99. hadde jeg sitti på den bussen der og sett de driiiitungene gjøre noe sånt, eller om jeg noen gang kommer til å se at noen blir mobbet, kommer jeg til å grisebanke hele gjengen!! MAKAN!!! Off, blir så lei meg… stakkars dame! Og stakkars alle mobbeofre… egentlig også… STAKKARS mobbere!

  100. Jeg begynte seriøst å gråte da jeg så den videoen. At noen kan være så fæle og ondskapsfulle mot andre mennesker, er helt ufattelig.

  101. enig.
   men hva med venninnen din da? tuva? er det greit at hun slenger dritt og “leker” sophie på instagram? er jo mobbing det også ..
   så, kan du gjøre meg en tjeneste? klipp av henne håret når hun sover, og bit henne i armen 🙂

  102. Dama fikk som fortjent!!(Ikke misforstå)
   Men det var fortjent at hun nå er millionær.
   Stakkars dame, hun sliter nok sikkert fra før av.. Det jeg ikke skjønner, er at ingen brøt inn. Buss-sjåføren kunne jo bare stoppet bussen og kastet av ungene? Men neida, ingen ville hjelpe en stakkars gammel dame..
   Likevel synes jeg det er litt drøyt at mobberne mottar drapstrusler, de er jo såpass unge. De har nok sikkert lært av hendelsen og angrer nok på det sterkeste, burde de værtfall..
   Og til errr: Sophie, Therese og Tuva kødder bare med hverande, og de er venner 😉

  103. Hva faen feiler folk?!!!
   Hva er så morsomt å mobbe folk a?
   Det er bare jævlig slemt!!
   Man blir ikke kulere eller tøffere av å mobbe folk!
   Sakkar karen !
   Hun fortjener det ikke, hun har ikke gjort noe med de stygge guttene på bussen, hun satt på bussen akuratt som et vanlig menneske!!
   De burde skamme seg over det ASZ!!
   FY FAEN FOR NOEN DRITTUNGER ASZ!!!

  104. FY FAEN, FYYYY FAEN AZZ!
   Det der er veldig drittdårlig gjort av de, tenk da, tror de ikke at hun har følelser kanskje?! Hva om DE satt på bussen alene, hver for seg, så kommer ett par gamle folk og erter dem, det kunne jeg gjerne sett på, for de fortjener BANK!!

  105. Stakkars dame, hater virkelig mobbing! Det er helt ute som du sier! Jeg har blitt mobbet selv, så jeg vet hva mobbing virkelig dreier seg om!

  106. Hva faen?? Er det mulig… Dem skulle hatt juling!
   Dem burde ha bedre vett i hode. Men desverre så har dem ikke det!!!! Blir sååå sint når jeg hører sånt.
   Er glad for at jeg ikke mobber folk ass! Er ikke pent gjort! Stakkars dame:-( Syns synd på henne!:(
   Har dem ikke no pent og si så kan dem holde kjeft! Det mener jeg!:) Er helt enig med det du skrev om mobbing;)

  107. Herregud ;'( stakkars dame!!!! De burde skamme seg!
   Therese: det du sier er helt rett!
   Noen burde gitt de unga en ørtæv (bank på trøndersk)

  108. å herregud, kjente jeg ble skikkelig forbanna når jeg så den filmen der. (orket ikke se hele) altså man kan bare ikke sitte sånn mot et annet menneske,uansett alder!!.. forbanna drittunger! skulle likt å tatt med den kidn med sort hår å gitt han en del juling for å si det sånn.. håper foreldra ser filmen her og ser kidn sin, og nermest klipper av fingertuppene på han.. stakkars dame! hun har all min støte hvertfall.. Fin blogg!!

  109. Fy faen! Hvem gjør sånt?? Stakkers damen! Fikk særiøst vondt inni meg når jeg så den videoen! Orket ikke å se hele, jeg klarer ikke å se sånne videoer. All min støtte til henne!!

  110. Stakkars dame! Det er rett og slett dårlig gjort, av de ungene å mobbe den stakkars dama p.g.a. hvordan hun ser ut, og hennes reaksjon.

  111. Fy f… at det går an, stakkar! Hun har jo ikke gjort dem en dritt! Det settes stor respekt til den dama som ikke sier noe stygt tilbake, eller går, at henne faktisk sitter der!

  112. jeg synes det er bra at noen tar opp dette og ikke er feig. for at noen andre skal hakke ned på andre. jeg synes det er modig å gi blaffen i hva andre synes og bare være deg selv og tørre å si i fra

  113. Det der e ikkje mobbing ein gang, det e GROV trakassering. Det einaste som e positivt med den hendelsen der (hvis det går an å sei at det kan være noke positivt med det) så er det at drittungene var dumme nok til å legge det ut på youtube. no har det blitt starta eit fond for Karen sånn at ho kan ta seg ein velfortjent ferie, noke ho ikkje hadde råd til før. fondet e no på over ein halv mill. Men tenk på alle dei hundre og tusen andre som oppleve det samme kvar dag, uten at mobbarane offentliggjer mobbinga sånn at den personen blir støtta. Karen har vært “heldig” og fått masse støtte, men den slags behandling unna eg INGEN. På slutten seie guttene at heile familien hennes burde ta sjølmord for å sleppe å være i nærheiten av henne, og leste på VGnett at sønnen hennes tok sjølmord for eit par år sia, tenk så fælt for ho å høyre dei ungene sei sånt då! eg får heilt vondt inni meg, og eg blir rett og slett flau av å være menneske når eg ser direkte kor jævlige folk kan være. hadde det vært mine unga som oppførte seg sånn mot så hadde dei blitt skambanka. INGEN har rett til å oppføre seg sånn mot andre.

  114. Jeg er selv en del av ett opplegg, gjennom MOT, som setter av en hel skoledag til en 1. klasse VGS for å informere om verdighet og respekt for andre. Med det mål å oppnå forståelse for andre menneskers situasjon og dermed unngå mobbing. Hva jeg liker med dette opplegget, som jeg var med på for første gang i fjor, er at man ikke retter fokuset direkte på mobbing og angriper mobbere som amøber, men derimot tar alle inn under samme vinge, og lar de prate sammen for å utvikle den samme respekten for hverandre, uansett hvilken de person de nå har vært i fortiden. Det hele rundes av med å fortelle en selvopplevd historie som omhandler temaet verdighet, noen ganger kommer det opp sterke historier om blant annet mobbing tidligere, og hvor vanskelig dette har vært for personen, og hvordan nye venner og folk rundt seg har hjulpet personen til å ikke gjøre drastiske valg (tror folk skjønner hva jeg mener med det).
   Hvis noen er interesserte i å vite mer om hva jeg prater om, google “Global Dignity Day” eller søk på det på youtube.

  115. Helt enig jeg TROR at jeg vet hvorfor de mobber andre fordi de bare ikke er så selvsikre det er egentlig bare det og vi har akkurat hatt om mobbing på skolen (har vært mye mobbing på skolen i det siste) men jeg er helt enig med deg…. PS: du har en sååååå fin blogg….:D

  116. Jeg skjønner ikke poenget. De som mobber er noen drittunger bokstavelig talt. Stakkars dame! Drittunger som trenger en hobby, og jeg skulle likt å sett hvordan foreldrene reagerte da de så dette!!

  117. Herregud.. Det her er helt forferdelig. At noen kan gjöre ne sånt mt en dame som ikke har gjort dem en dritt! Hun er snill og til og med bestemor til 8 elns. Men det som er vijktigt her er at de guttene mobber ei dame på 68 eller hvor gammel hun er, men man skal jo ikke mobbe forde om. Så ja, det her er helt forferdelig! Takk for meg !!Ps: Dette er et eksempel på hva som han skje når man mobber folk!

  118. Har faktisk ikke sett hele videoen før nå, og jeg blir virkelig disgusted av at noen kan oppføre seg på den måten. At de har hjerte til og si slike ting til en voksen dame, som de skulle hatt like mye respekt for som de har for sin egen bestemor. Jeg kunne ikke tenke meg hva jeg ville gjort om jeg var til stedet og fikk se noen si slike grusomme ting til en annen person.. Uansett alder.. Jeg ville slått de rett ned, og passet på at de aldri, aldri kom til å si noe sånt igjen til noen. Dette er faen i meg den styggeste mobbesaken jeg har hørt om. Spesielt når det går på slike ting som at sønnen hennes tok sitt eget liv.. Hvem faen nevner slike ting? Når alle vet hvor sårt det må være og ha mistet noen.. Og hvem har sagt at det er greit og snakke nedlatende til folk pågrunn av vekt eller utseende.. Det er det verste jeg vet, det verste jeg ser og hører om.. Disse drittungene fortjener rett og slett fengselstraff så fort de blir myndige, eller gamle nok til og havne i ungdomsfengsel.. Jeg er så glad for at denne damen var så tøff og sterk som det hun viser i videoen, at hun faktisk for det meste ignorer det som blir sagt, selvom det er tydelig at det sårer henne veldig. Stå på Karen, Ingen fortjener og gå igjennom dette.. INGEN.

  119. Jeg har ikke klart å verken lese eller se noe særlig av dette, syns det er så hjerteskjærende og grusomt.. Godt at du tar det opp, du virker voksen og reflektert når du skriver om slike saker 🙂
   Lizbethosnes.com – En ærlighetsblogg. Min hverdag med mine interesser, og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com

  120. Skjønner ikke hvordan noen kan være så respekløse og hjerteløse. De eier jo ingen medlidenhet, eller følelser for den saks skyld. Mobbing er noen av det verste jeg vet, spesielt mot de som ikke har en sjanse til å forsvare seg. Og at ingen andre i bussen reagerer eller sier ifra skjønner jeg heller ikke. Jeg hadde aldri godtatt å la noen mobbe andre på den måten!

  121. Herregud for noen drittunger. Hun har jo ikke gjort noe mot dem!
   Tenk hvis det hadde vært bestemoren min!

  122. Mobberne man bør hjelpe..
   De som har et problem, ikke offeret.
   Hjelper man mobberne først, så blir det mindre av de som mobbes.

  123. stakkar:-( er på gråten selv uff hjertet mitt gjorde vont som …. det må vere grusomt og vere den dama:`-(

  124. Herregud , så teit! Det er så utrulig respektløse! Å noe av det værste var å mobbe en stakkars gammel dame! Jeg synest veldig synd på hun! Og mobberene gjør det fordi de sikkert er så jævla usikre , teite ,barnslige & patetiske som mobber andre og kaller de stygge ting! Det verste jeg vet er sånne patetiske drittunger som ødelegger andre sine liv! Men det er jo mobberene sin feil at om en stund så har ikke de en dritt med venner å da skal ikke de klage om det dør alene! Det er deres feil!

  125. Herregud! Desse folka har et stort problem!
   Hva faen feiler det de guttene?
   Stakkars hun gamle dama! Det der var HELT grusomt..!

  126. Herregud !:-((. Hvor hjerteløse går det ann å være !..:-(. De jævla drittungene eier faen meg ikke respekt for andre !!! :@.

  127. fy faen!! Blir sur av å bare se på videoen, at noen har samvittighet til å gjøre noe slikt… stakkars dame 🙁

  128. faren sier unnskyld så jeg noen hadde skrevet? hva faen, ungene skal kunne oppføre seg i første omgang! Og når de først har gjort noe så idiotisk så får de unnskylde selv!
   Bra du setter lys på denne saken!:) Folk som mobber er bare usikre på seg selv! ingen “normale” folk mobber!

  129. Har sett denne videoen en gang før, og jeg begynte nesten å gråte. Jeg elsker eldre folk, jeg syns de er så snille og koselige, og det skjæærer meg i hjertet at disse drittungene mobber henne. Jeg ble både lei meg og drittsur når jeg så videoen. Jeg haterhaterhaaaater sånne unger og fyfaen i helvette så jeg hater dem. Stakkars Karen, sier jeg bare!

  130. Jeg blir forbanna når jeg ser på denne videoen, og at denne flotte dama blir utsatt for noe så patetisk og idiotisk! Verste jeg har sett.

  131. fyfaen! jeg klarte ikke se ferdig filmen, det første minuttet var nok for min del før tårene begynte å renne…at det går ann å bli så patetisk og ondskapsfull, jeg trodde faktisk ikke det var mulig at ungdommer var så ondsinnet..

  132. fy faen! blir trist av å sjå denne videoen, går det virkelig ann å vere så respektløs?! stakkars Karen <3 !

  133. Herregud!! Klarte ikke å se et minutt engang!! Stakkars Karen !!
   De ungene var noen patetiske drittunger som ikke har noe bedre å gjøre enn å mobbe andre!! Skjønner ikke at de kan være så jævla slemme, mot en dame!!
   Tre ord:
   Eier ikke respekt!
   Eller:
   Eier ikke fornuft!

  134. For noen drittunger!
   Men ikke frekt ment eller noe, men mobbing har aldri vært inn 😛 skjønte poenget ditt 😉 men bare følte for å si det 🙂 haha! 🙂
   Digger deg, stå på ! <3

  135. ble bare jævlig irritert når æ så den videoen! stakkars den gamle damen, hun kan jo ikke gjøre noe mot de! det kom også noen tårer. håper de ungene blir banket opp.

  136. er det seriøst mulig.. blir så sykt irritert av slike FÆLE unger, være så slemme mot den stakkars gamle dama! orka ikke se på hele videoen engang.. blir så provosert

  137. FyFaen! Det er jo jævlig dårlig gjort! Det er noen drittunger som kommer til å få det vanskeligere i framtiden! + De har jo ikke vet i huet!
   Stakkars dame…. 🙁 Holdt på og begynne og gråte jeg også man kan jo ikke ha det sånn her i verden vår… At små barn/ungdom skal gå rundt og erte voksen/eldre…. De får nok smake en gang….

  138. Fy fader for noen unger, stakkars dame! Dette er ikke sånn man skal behandle gamle mennesker, dette er det mest forferdelige jeg har hørt noen si til en dame som er flere år eldre enn mobberne.

  139. Jeg syns det er utrolig frekt å si sånn om en gammel dame, jeg syns synn på henne… Jeg håper de som mobber henne får en skikkelig alvorsprat med foreldrene sine eller andre. Det er flott at du tar opp det, det må jeg si. For det er ikke noe greit å bli mobbet slik.

  140. FY FAEN ! Hadde jeg vert på den bussen hadde jeg faen meg slått ned alle som sa noe negativt og ikke brydde seg om hun ! fy faen ! jeg ble bare så sinnsykt irritert og forbanna da jeg så den videoen ! jævla drittunger ! bortskjemte drittunger ! di burde tenke litt før di sier slike ting til folk ! tenk om det var di som ble mobbet ! da hadde di ikke vert så høy i hatten ! det er så jævlig dumt at det finnes slike folk som di der ! hun kan ingenting for at hun er litt rund ! fy faen ! jævla drittunger ! di kommer bare til å får trøbbel opp gjennom årene ! det er totalt noen som kommer til å ta igjen på di som mobbet henne ! jeg sier ikke at det er bra ! INGEN fortjener å bli mobbet ! uansett hva ! hun mister selvtilliten sin og kommer ikke til å gå ut av huset sitt til slutt ! det er bare så sinnsykt dårlig gjort av di som gjør slike ting ! Det ser ikke ut som hun blir så veldig lei seg når hun sitter på bussen med di,men det er fordi hun holder smerten inne ! jeg er helt sikker på at når hun kom hjem falt tårene ut ! hun klarte ikke å holde smerten inne lenger ! det di fleste som blir mobbet gjør er å ta selvmord ! men vi får håpe noen får ordnet opp i det slik at hun ikke gjør det ! det er ikke sikkert at hun har tenkt til å gjøre det,men man vet aldri ! Og man skal ikke behandle gamle mennesker slik som det ! det kan vere hun har et hardt liv fra før av ! kanskje mannen hennes er død, også for å vere ekstra frekk og gni det litt ekstra inn må di begynne å mobbe henne ! TENK FOLKENS !! ALDRI FINN PÅ Å MOBBE NOEN ! ALDRI !! TENK OM DET VAR DU SOM BLE MOBBET ! HUSK :” GJØR MOT ANDRE DET DU VIL AT DI SKAL GJØRE MOT DEG ” !!!

  141. Åhhh!! Blir så provosert og irritert av de guttene! Hvis jeg hadde sotte på den bussen og herregud, da ville noe smelt!! Jeg ville gått bort slått alle de dere tullingene, og spurt de om hvem som hadde det så jævlig fett nå.. Også ville jeg dratt hun med meg og sagt at de var de dummeste guttene eg hadde sett i hele mitt liv!!! Hvis de tror det e kult og mobbe tar de gruuundig feil. Tenk på den som blir mobbet ikke gjør noe på moro skyld! Jævla idioter altså…
   Bare tenk hvor mange som er imot de guttene der, nå!
   Hun er ikke en taper, det er de guttene.. tapere…

  142. Fyfaen! -.- nåå ble jeg sur :@
   jævla drittunger xD kan pelle seg til helvette ingen fortjener slikt ivertfall ikke en gammel dame, asså wtf? o.O
   veldig bra at du tar sånnt opp Therese 😀 ♥

  143. Fy faen for noen jævla drittunger! Skjønner ikke at de kan gjøre noe sånt mot en gammel dame! :O <3
   Synds synd i hun assa... Visst jeg hadde vert der hadde jeg KLIKKA på de guttene!! Begynte nesten å grine.

  144. Herregud! har sett videoen mange ganger før og blir bare mer og mer sint hver gang. Jobben hennes er jo og sitte på bussen og passe på at barna har det bra og ikke løper i bussen og slikt også blir hun mobbet… Huff! håper virkelig ungene som gjorde det har fått husarest for resten av livet deres. Isåfall så lenge de bor hjemme

  145. Fy søren!!! Klarte ikke å se mer en 1 minutt av filmen, før jeg begynner å grine. Har utrolig lyst til å gi dem så dem kommer til å angre!!! Jeg skjønner ikke at noen klarer å vere så stygge og onde!!! Syns så utrolig synd på henne, hun fortjener ikke å bli mobbet! Hva har hun noen gang gjort slemt mot dem? IKKE EN DRITT, Fy søren! Jeg blir så forbanna på dem!!!

  146. Hvordan kan de gjøre sånt?! De er jo helt IQ sperret føler jeg iværtfall noen små drittunger….Skaff dere en hobbbye mobbere! Jeg skjønner åssen hun har det fordi jeg blir selv mobbet de kaller meg tjukk såå…..DAkkar gamel dame…!! Hater de! Hørte ingen andre det eller??!! Håper det skjer noe med de..! Lurer på hvordan reagering foreldrene fikk? xD De fikk sikker husarrest i mange år! Lizz 😀

  147. Kjempe bra at du tenker sånn. Ble kjempe imponert over deg nå. Tenkte at du kanskje var litt “shitkid” selv som ikke tenkte slik. Stor klem <3

  148. for å si det sånn, er nok foreldrene like tilbakestående som har klart å oppdra disse barna til å bli noen monstre. De snakker sikkert like mye dritt i hjemmet og ungene har plukket dette opp. det er ikke ungene sin feil hvordan de blir oppdratt, og disse ungene har rett og slett blitt motbydelige. Hvis det hadde vært mine unger, tror jeg faktisk at jeg hadde følt en sånn avsky mot dem etter dette at jeg ville ikke kalt meg moren deres! helt forferdelig ekle drittunger!

  149. Det er så unødvendig. Dette å mobbe, og i tillegg dette å mobbe eldre. Foreldrene må være grusomme, som har klart å lage disse guttene! Får nesten tårer i øynene når hu begynte å gråte. Dette viser hva smågutter kan få istand. Ord kan ødelegge.

  150. Det er mobberne selv som har problem, de er redd for å skille seg ut av gjengen! Går det ann? Hater gutter som liksom skal være “tøffe”. Det er såå utrolig barnslig! MOBBING ER BARE SÅ UT!

  151. ååååå fy faen æblir iritert på de drittungan!jævla unga! gjøm dokker før æ kommer og fileriste dokker så PASS på ! stakars dame kjønne ikke at det går ant!

  152. Herregud! Jævlig frekke unger! Jeg hadde ALDRI gjort noe slikt fordi det der er JÆVLIG frekt av unger!! De ungene er rett å slett drittunger!!

  153. Jeg har selv blitt mobbet, mobbet selv fordi jeg var i en periode lei av livet!
   For meg har det gått over på samvittigheten, jeg har våknet om natta å gråt over hvor sinnsykt dum jeg var når jeg mobbet!
   Jeg gikk til noen jeg kunne prate med om mobbingen, og nå har vi ordna opp alt!
   Stopp mobbing!

  154. jeg hater folk som mobber det er bare så utrolig leit. mobbere mobber kun for det meste pga de ikke gar det så bra hjemme ,men dem trenger ikke å fucke opp livet til andre forde !!!!! bu mobbere

  155. Forferdeillg, forferdelg frekt. Jeg greide bre å se i et minutt. De eier faen meg ingen respekt. De er jo bare sinnsykt dum i hodet. Ingen på bussen sier jo noe til de. Det er sånn at jeg har tårer i øynene når jeg ser dette. Stakker dame !!!!!

  156. Åherregud stakkar dame, hun kan jo ikke noe for hvordan hu ser ut å sann.. Drittunger ass.. voks opp, folk har faktisk følelser.. Blir så sinna på sanne folk..

  157. Når jeg ser dette blir jeg bare irritert og trist, får lyst til og banke dritten ut av de dere stygge “guttene”.

  158. stakkars dame! merket at det var en som skrev : dagens amrikanske ungdommer: men dette kunne faktisk også skjedd i norge… Utrolig bra at du tar opp at mobbing er ut! jeg ble mobba selv og på skolen fikk jeg beskjed at det var min feil at jeg ble mobba, men uansett er dette bare mobbernes feil. ingenting å gjøre annet en å forhindre at mobbing sprer seg.
   – fast leser

  159. enig med embla, dette kunne skjedd i alle land. Å se på mobbing (uten å stoppe det) er like ille som å mobbe! STOPP MOBBING!
   Og til alle som sier at tuvaw mobber så husk at dette er THERESE sin blogg ikke TUVA..

  160. mobbing er ukseptabelt ! Det er kun umodne og teite folk som mobber for å få seg fram og oppover i livet. Men blir ikke kulere man blir teitere…………..hva mener du med spetakkel i hjemmet ?

  161. Kjente tårene tok over nå 🙁 Folk burde forstå det at det ikke er bare de som lever med følelser, men også de som blir mobbet. Mener selv det at Personen(e) som mobber har enten hatt det tøft i livet eller har så lav selvtillit at den ikke vil vise at den er lei seg, så personen(e) skjuler seg bak ei maske og rakker ned på andres selvtillit. Ver sterk ; både jenter og gutter. Dere som er mobbet: Snakk med noen, Ikke hold det skjult. Ha mot i trynet og stå på. Vet hvordan det er selv, ikke lett, men stå på !!!! <3

  162. fyfaaen, blir skikkelig provosert av sånt!! Syntes synd i dama :'( fyfaen de dær mobberan må ha et vanvittig kjedelig liv når dæm ikke finn på noe bedre å gjøre ;o

  163. wtf, stakkars hun dama! De har ett sykt problem, værtfal når de legger det ut på YouTube! ;c
   MOBBING ER BARE FOR TAPERE!!
   Veldig søtt at du skriver om det på bloggen;]

  164. Herregud! Jeg klarte ikke å se hele videoen… Det er helt utrolig at noen klarer å gjøre det mot en 68 år gammel dame! 🙁 Og Karen kunne ikke egentlig gjøre noe eller.. Blir litt fortvildet når jeg ser sånt 🙁 Håper at dem skjønner at det dem gjorde var feil! <3 Det er litt rart at buss sjåføren ikke gjorde noe? Kjempe fint at du engasjerer deg i dette! Da engasjerer du mange andre også 😉 <3

  165. de har ikke engang respekt for den dama engang. for noen drittsekker. gosh! herrigud, lissom. og når hu driver å griner, så kunne de jo ihvertfll sagt, “sorry” eller noe sånt, isteden for å snakke mere bullshit. for noen..*****! det er min mening!

  166. jeg blir så utrolig sur når jeg ser at ingen andre på bussen griper inn?! jeg er 12, og det ville jeg gjort! kan de ikke la den stakkars dame være i fred!? hva har hun gjort dem! hva er vitsen med det der, det er fint at denne saken er tatt ille opp! stakkar Karen! problem gutter as, sitter her og holder på å gråte nesten! m,BHYMJWQGSJ

  167. De bare satt der og lo og mobba den stakkars dama! Jeg hadde ikke klart å leve hvis jeg ble mobba vær gang jeg skulle på bussen. Hun dama hadde ikke gjort noe med dem og så er de så frekke mot henne. Hun gruer seg sikkert til og gå på den bussen vær dag. Mobbing bør være ULOVELIG!!!

  168. Jeg kjenner at jeg blir lei meg! Skjønner ikke at noen i hele tatt kan oppføre seg slikt. Det er helt grusomt. sitter igjen med tårer. Fyflate

  169. Hadde jeg sittet på bussen hadde jeg banka driten av ungene, haha latterlig hvor irritert man blir av det der. Men det som er bra (faktisk) med denne hendelsen er at de stakkarslige retarderte ungene gjorde denne dama rik. Så jeg er glad for at i hvert fall noen tok tak i dette da de fant ut hvem dama var. Stygge småunger. Karma, just sayin.

  170. fyfaen…! kjenner jeg ble sikkelig irritert og lei meg på den gamle dama sine vegner, for ingen, altså ingen fortjener å bli mobbet på den måten. det er både respektløst og slemt! De kan ikke noe for hvordan de ser ut, de er jo født sånn. Og ja, noen er kanskje heldigere med hvilke gener de fikk osv, men det gir dem ikke noen rett til å hakke ned på andre. Vet hvordan det føles å være den som blir hakket på, å det er ikke en god følelse. Kjente at jeg bare ville gi de guttene grisebank å bare kjefte dem opp som faen!

  171. uff, dette her er absolutt ikke greit. Folk som mobber er bare usikker på seg selv!! jeg syns det er så flott gjort av deg og ta denne saken på alvor og jeg er helt enig med deg .

  172. Fyfaen! Jeg syntes ordenlig synd på damen, jævla barn. (Barn selv, haha. 10 år.)
   Dette fikk meg til tårer selv :'( ♥

  173. Fyfaen, for noken driittsekkar… Ka e vitsen med å mobbe ? Dei kunne faktisk tenke sjølv korleis det e å bli mobbe for noke man ikkje kan gjere noke med eks. utsendet og kor stor man e…… -.- <3
   Stakkars dame !! <3 :'(

  174. Fy søren, jeg begynte å gråte av videoen !
   At de ikke tar litt hensyn til at hun kansje er gammel og kansje litt svak!
   Stakkars!

  175. Seriøst jeg får helt vondt i magen! Hun minner meg litt om min egen mormor, og jeg skjønner ikke at folk holder på sånn! Ihvertfall når de sitter og presser sånne stygge ting i ansiktet hennes, kunne de ikke i det minste sagt det til hverandre istedenfor i trynet hennes? De kunne i det minste gjort det for å skåne henne litt.. Får bare lyst å gråte, jævla drittunger. Slike barn burde bli sendt på en eller anna jævla leir, der de må svette blod. DRITTUNGER. Faen jeg blir så forbanna når jeg ser sånn, satan. Fittebarn.

  176. Hva fan er det som feiler de som filmer ? lol, de er forever alone ass, ser aldeles ikke vitsen med å snakke så stykt til den stakkars dama…

  177. fy faen ! har sett videoen! satt bare å tengte fy faen, for noen jævla drittunger!!! stakkars dame! 🙁 hun begynner jo å gråte! jeg reagerte også på at ingen andre fra bussen reagerte på det! så utrolig teit ! 🙁 <3

  178. Hva faen! begynte serr å grine… det er det styggeste jeg har sett ! Det var ingenting galt med dama på bussen, men alt var galt med guttene som mobbet! Stakars de sa alt det og hun som hadde mista sønnen hennes.. stygge feite negre mobbe unger, vedder på at de blir enda styggere når de blir større og da kan noen værså god og mobbe dem og. Karen var da ikke feit og stygg, noen bør skaffe de et speil!!

  179. 10 ting om mobbing!
   1.Jeg hater mobbing
   2.Jeg vet serriøst hva det er snakk om , broren min ble mobbet i 5 år .. 🙁
   3.Skjønner egentlig ikke hvorfor det finnes mobbing
   4.Enig at mobbing er ut!
   5.Mobbing er en fysisk plage for alle
   6.Er enig med alle som sier det er dumt
   7.Har faktisk også blitt mobbet selv, så jeg vet hva det er .. Det er skikerlig dumt..
   8.Mobbere , ehh , liksom , de bryr seg ikke om det mobbeofret føler eller tenker osv.
   9. Mobbere , her har jeg noe å si dere [Fuck all mobbere!!]
   10.Verden burde stoppe mobbing.

  180. Herregud! At det går ann å vere så slem så det dere! Hvist eg hadde vert på den bussen, hadde eg sagt rett til di at dei skulle stoppe! Eg hadde sotte meg med ho og vert hyggelig med ho og sagt at dei andre folkene var noen dritunger!
   Holdt nesten på å få noen tårer her!
   Det verste eg har sett NOEN GANG! Og hvorfor gjør ikkje busssjoføren noe med det!? Ville faen meg slått til di ungene på den bussen! Stakkars dame!
   Bra du tok dette opp sånn at noen kan forstå at mobbing er det verste!
   Eg ble mobbet av en gutt en gang.. Han sa at eg hadde kanintnner, og det var ikkje en gang han sa det! Han sa det hver eneste dag! Eg og en anna jente.. Men han måtte til sånn fyr du snakker med fordi han hadde sinnaproblemer. Men no når han ikkje er så mye på skolen, så har eg blitt en av dei mest populære i klassen 😉
   ble sikkert litt mye skriving, men måtte no få si va eg mener om dette 😉 -Benedikte.

  181. Ååååååh! KA HAR HO FAEN MEG GJORT!? Ho hadde jo ikkje gjort en skitt! Og så kommer di forbanna drittungene som ikkje har hjerte! Skjønner ikkje di hvor vondt det er å bli mobba!? Og eg leste på det dagbla tingent, at sønnenn hadde tatt selvmord for 10 år siden! Og det gjør jo det bare værre for ho! Ååååh, blir så irritert ! Folk kan være så jævla ufølsom! Og hvist eg var der… Eg hadde seriøst slått til di! Ikkje at eg mobber å sånt, for det ville eg aldri gjort! Men eg er glad for at ho fekk så mye støtte fra forskjellige steder! Og eg sier til dere som leser dette:
   ALDRI FINN PÅ OG MOBB NOEN! DET ER DET VERSTE SOM KAN SKJE MED EN PERSON PÅ SKOLEN ELLER ANDRE STEDER! TRO MEG! DET HAR SKJEDD MED MEG!! TENK HVIST DU BLE MOBBA! DU VILLE SERIØST IKKJE LIKT DET! DU VILLE BLITT SÅ SINT OG LEI DET DEG!
   Ja, no har eg fått sagt mitt! har skreve det oppenfor og 😉

  182. Det var veldig følsom video! Jeg leste det som sto under. Det er helt forferdelig. Jeg skjønner ikke at noen kan gjøre det. Den stakkars gamle damen kan ikke noe for at du er blitt overvektig! Det er en tøff sak å håndtere følser og ord i mobbingen.
   Les bloggen min: http://j0rstadth0resen.blogg.no

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg