Florida

Hei!

Nå er det bare 3 dager til avreise til Florida. Vi drar først ned til Oslo på onsdag, også reiser vi tidlig avgårde torsdagsmorgen mot USA. Gleder meg veldig til å møte alle som skal være med, samt å faktisk komme fram. Tror det blir veldig spennende og oppleve kulturen der, lære språket bedre og til å ligge på stranden og shoppe. For dere som vurderer språkreise, så kan dere allerede bestille for sommeren 2013 HER. Du kan velge mellom mange forskjellige reisemål – for eksempel Malta, California, Florida, England osv. Vi skal bo på EF Resort, som er hotell, men man kan også velge å bo hos vertsfamilie.

Bestiller du din språkreise for 2013 innen 1. august i år så får du det til 2012 prisene. Kan være lurt å gjøre det da prisene stiger litt neste år 🙂 EF har også noe som heter Summeranza, som er en stor fest med konsert. I fjor var Ke$ha hovedartisten. De har en Summeranza i London og en i Malta. I London kommer Will.I.am til å være, og på Malta opptrer NERVO. Det er ikke så dyrt å være med, du kan lese mer om det HER.

I tillegg er vinneren av bloggawards kåret – den heldige jenta som får være med på turen til Florida ble TURI. Hun blir, som meg og Tuva, også å blogge fra Florida.

 
– Har du vært/skal på språkreise?

94 kommentarer

Siste innlegg