miami beach

Hei!

I dag har vi tilbringt dagen på Miami South Beach. Det er en veldig stort strand, var veldig fint men det var sykt mye tang og dritt i vannet så det var ekkelt å bade. Håper stranden på Cocoa Beach har litt renere vann! Ble iallefall litt farge på oss alle sammen, så dro jeg og Tuva og spiste på T.G.I.F for å deretter stikke en tur innom Victoria’s Secret. Kjøpte meg en ny genser, en bh, en bikinitopp og to bikinitruser. Kostet faktisk 1000 kroner, er ikke så billig på VS men det er verdt det. Gleder meg til å finne Forever 21, der skal jeg gå bananas med kortet!!!

Måtte bruke BH på stranden i dag siden jeg har tatt med meg en bikini som ikke matcher i det hele tatt. Derfor jeg kjøpte meg ny i dag! Nå skal vi alle sammen på cruise, så skal vi spise på Hard Rock senere. Blogges i kveld eller i morgen!


Tuva shopper litt


Her venter vi på å bli plukket opp fra stranden. Var faktsik en random mann som gikk med søppelposer, han spurte om vi ville bli med han på stranden senere og om han kunne ringe oss. Tuva bare “haha no!!!” så gikk vi. Han tror jeg heter Vanessa lol!


Shoppiiing! – Har du det fint der du er nå?

145 kommentarer

Siste innlegg