some stuff

First of all: KUN i dag har Nelly hele 20% avslag på ALLE typer sko fra Jeffrey Campbell! Løp og kjøp HER

/ Florida (dag: tirsdag, tid: 03:07)
Hei!

I dag har jeg vært på stranden hele dagen med Tuva, Lema, Andrea og Malin. Etter det dro jeg og Tuva inn til et lite sted 10 minutter bortenfor hotellet og spiste på Pizza hut samt shoppet noe småtterier på CVS pharmacy som har sykt billige ting – og alt mulig! Solen er så sykt sterk her i Florida, den er faktisk sterkere enn hva jeg har opplevd i syden tidligere. Derfor kjenner jeg det blir godt med en fridag fra solen i morgen, for da er det nemlig shopping på Florida Mall. I morgen begynner også skolen her på EF, vi skal ha skole et par dager i uken hvor vi blir delt inn i 4 forskjellige klasser etter hvor flinke vi er i engelsk. For å kartlegge engelsken tar man en kort test (avkrysningstest), vi tok den på søndag. Gikk egentlig ganske greit, tror jeg kommer på 4 eller 5 som er de to høyeste nivåene. Skolen varer i ca 3 timer, det er ikke vanlig skole sånn som i Norge – her er man mer ute og gjør praktiske ting for å lære engelsk bedre og bli kjent med kulturen.

Gruer meg egentlig mest til å se om jeg og Tuva klarer å forsove oss til skolen her i Florida også, akkurat som vi klarer hjemme i Norge. Heldigvis har vi sagt til Andrea at hun og Lema må komme og dundre på døren helt til vi åpner sånn at vi rekker det. Rett etter skolen i morgen må vi bare ta med oss lunchen og sette oss på bussen – da går turen til shoppingsenteret som jeg nevnte. WII, håper jeg kommer tilbake med maaaange poser og kanskje noe nytt til kameraet!!!


Her har jeg faktisk ikke foundation i trynet, bare litt solpudder. Bruker bestandig foundation så sjokkerte meg litt selv med å ikke ha det på! 


Minikjøleskapet på hotellrommet er fylt med Sprite. Hver gang vi kommer fra Stranda er det sånn “åååh, må ha en Sprite!”


Skille 😀


Måtte kjøpe meg noen flipflops i dag siden jeg bare hadde med et par sko, og de ikke egnet seg til stranden. Det er sååå jævlig å gå uten sko her, for sanden er så varm. Prøvde en gang, endte opp med å løpe for harde livet. Trodde jeg skulle dø halvveis, føltes ut som om føttene mine skulle få svære brannsår under. Måtte ta pause oppå en solseng så løpe videre. Never again 🙁


Småting jeg kjøpte i dag, blant annet deo, sminke, neglelakker, tyggis. Alt dette kostet til sammen 400 kroner, ville sikkert kostet litt under 1000lappen i Norge.


Love colors, 2 dollar stykket!


Et skjørt jeg kjøpte, det er kjempefint på. Gleder meg til å kjøpe noe å matche det med i morgen! 100 kr ca på en horebutikk faktisk


Fine Lema og veldig fine Tuva!


Meg og Andrea, fint bilde ja jeg vet.

Håper dere har det fint! tcmn

76 kommentarer

Siste innlegg