american picnik

Hei!

I dag etter skolen hadde vi american picnik. Da tok vi først bussen til en liten park/stor gressplen hvor vi hadde barbequemat. Etterpå gikk jeg og Tuva ned på stranden for å sole oss med noen av de andre EF studentene. Det var også noen “games” på plenen mens vi var på stranden, men glemte av tiden så vi rakk ikke å være med på de. Derfor fikk jeg ikke tatt noen bilder derfra. Har lånt noen hos TURI. Hun tar veldig bra bilder, jeg må kjøpe meg det objektivet som hun har. 50 mm 1.4 tror jeg det er, noen som vet om det er stor forskjell på det og 50 mm 1.8? De objektivene til Canon kamera altså. 

Mens vi var på stranden ble vi kjent med en lifeguard som het Corey, han så sinnsykt bra ut. Kjekk, muskler, tan og fint smil. Vi snakket en del med han og kompisen hans, vet ikke hva han heter, men de var iallefall utrolig hyggelig og morsom. Vi møter de sikkert igjen siden vi bruker såpass mye tid på stranden. Corey spurte faktisk om vi ville bli med å surfe – men nei. Vi er dritredd for bølger og vann, spesielt haier. Er så sikker på at jeg skal bli bitt av en stor hai selv om det sannsynligvis ikke blir å skje. I tillegg er ikke svømmingen min noe å skryte av. Begynte å regne på slutten, har vært litt skyer i hele dag. Gikk tilbake til hotellet da, og når det regner her så regner det ikke lite. Vi kom til hotellrommet dryppende våt, haha. Sexy 😉
 

 

 

 
// De tre over var Turi sine bilder 


Corey, lifeguard

 

Mens vi var på stranden fikk vi øye på noen som giftet seg. Vi måtte selvfølgelig gå bort og se, så spurte vi om å få ta bilder av dem og sammen med bruden. Var veldig intimt og koselig bryllup med nærmeste familie, bruden hadde nydelig kjole på seg og de alle var kjempehyggelige. Ble så fascinert på en måte! Det er det jeg elsker med USA, de aller fleste amerikanere er veldig pratsomme og hyggelige. Alle spør deg “Hi, how are you today?” og sånn og det er veldig lett å føre en samtale med de. Det kan selvfølgelig bli litt slitsomt å lengden, men det er for det meste bare hyggelig.

Haha, litt ukomfortabelt å stå der i bikini. Tuva bare “Haha, omg. We are not dressed for this!!”


So cute!


Guys who surf – love it. So sexy!


Tuva hanging out, looking for some handsome guys. Not so many to find though, boriiiing…

63 kommentarer

Siste innlegg