Community Service

Hei!

Når vi ankom Cocoa Beach første dagen, fikk vi en plan over hva vi skal gjøre hver dag her nede. Jeg leste gjennom den første dagen og fikk litt hakeslep når jeg så det sto “Community Service” 21. juli. Tenkte bare “Oh no, må vi plukke søppel??”. Heldigvis var det ikke søppelplukking. Vi skulle nemlig hjelpe Within Reach å samle inn penger til organisasjonen dems. Within Reach er en “non-profit” organisasjon som betyr at de som jobber innenfor organisasjonen ikke tjener noe på det. De får liksom ikke lønn om dere skjønner. Organisasjonen dems går ut på å hjelpe de som trenger det. Enten det er folk som ikke har penger, eller det kan være for eksempel at en familie trenger nytt tak – men de har ikker ressurser nok til å gjøre det selv. Kanskje noen trenger rullestol men ikke har råd til å kjøpe den? Der kommer Within Reach inn og hjelper.

Oppgaven vår gikk ut på å vaske, det var en såkalt “Carwash”. Selveste vaskingen var gratis, og hvis de ville betale noe kunne de donere så mye penger de ville til Within Reach. Dagen var ikke så ille egentlig, ble et par timer med bilvasking. Kanskje ikke helt sånn som på filmer, dere vet der damene går i røde bikinier med svarte og hvite fartsstriper på, gnikker seg mot bilene osv? Haha! Etterpå dro vi og så på et show samt fikk mat, og nå er vi tilbake på hotellet.

Bilder fra dagen:


Klar for å vaske!


Marco og Lema prøver å få kunder


Meg og Lemababy


Marco som fotograf, jaja…


ødelegger alle bildene 🙁


Customer!


Hahaha sooo excited!


Haha sexyy…


Store deler av dagen var slik – ingen kunder. 


Marco og Lema


Fuck life!! Skal aldri la være å bruke solkrem igjen. Nå har jeg flasset på brystet, øverst på ryggen, skuldrene, bittelitt på armene og nå øverst på lårene. WTF. Aldri flasset så mye før, men solen er utrolig sterk her. Noen som vet om det tar lang tid å sole bort flekkene der man har flasset? Har 10 dager igjen her, men bare 5 dager til å sole meg på, pliiis si at jeg rekker det. Hater å straffes for å være dum, stygge flass.

167 kommentarer
  1. Haha elsker blOggen din når du gjør noe kult og spennende!! Du bloger også utrolig bra 😉 men kunne spart deg for det nederste bilde altså…. Haha ser jo omtrent formen på fitta de jo… Jævli Grozyy ! men du er rå !!!

  2. hei, du er kjempe fin så hadde vert kjempe moro om du hadde lagt med til som venn på facebook,, pliiis ??:)

  3. hei 🙂 jeg digger bloggen din og har vært fast leser i lang tid 😀 håper du koser deg i Florida :p Men husk, vær forsiktig med bilder og sånn, man vet jo aldri hva de blir brukt til. veldig kjipt det med flassingen:( (Tissen din vises nesten på det nederste bildet) og husk og være forsiktig med hva du legger ut på nettet 😉 du er superduper-brun !

  4. Smør deg godt med aftersun, flekkene blir borte på 3-4 dager! Hadde slik i fjor, men solte meg godt før jeg dro hjem + tok solariun 3 sager på rad 25 min , deretter, ALLE flekker borte:)

  5. Du får utrolig mye finere farge når du bruker solkrem + at fargen varer myyyye lenger. Så smart valg å begynne å bruke solkrem, haha. Og hvis du vil unngå flassing er aftersun helt amazing!

  6. jeg fikk sånne flekker for noen år siden, og jeg fikk pigmenterflekker av det, og det er slik enda 🙂 problemet med det er at du ødelegger pigmentene dine og du kan risikere at de blir der for resten av livet

  7. Jeg tror du rekker å få bort flekkene på de fem dagene du har igjen til å sole deg på, bare pass på å bruke solkrem;)lykke til<3 fine bilder forresten!<3

  8. Konge… Men:
   DA! Ikke “når” dere kom. Og når du først prøver å skrive bokmål, så er ikke “dems” et ord.

  9. så veldig fin blogg du har blir kjempe glad for kommentar tilbake på bloggen min! Men er det blir KJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEmpe glad for kommentar tilbake du har verdens beste blogg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jEG ER DIN STØRSTE FAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  10. Åj…. Utrolig stygg-brun. Utrolig trist. Husker du ikke hvor bra du så ut etter den photoshooten hvor du fikk så naturlig sminke? Det var fantastisk pent, dette er… helt ufattelig lite pent…

  11. Gaad Ikkje vær så frekk, Bare fordi hun la ut et bilde ? hun viste ikke fitten,ro dere, og hvorfor skriver så mangen så jævla frekke kommentarer, Tror faktisk hun blir litt såret, Tror hun tenker seg om før hun legger ut bilder, Men serr Folk som skriver frekke kommentarer, Visst dere ikke har noe positivt å si hvorfor skriver dere kommentarer i det hele tatt, Gaad Voks opp Liksom…

  12. Ja, du rekker det! Lover deg, jeg hadde flasset bort begge lårene mine (haha) og hadde store deler på brystet og ryggen, hadde bare 2 dager igjen, og det var i Kreta. Fikk farge litt den første dagen, og den andre dagen var hele kroppen min like brun over alt! Ikke sol deg for mye, ligg i skyggen i ca. 1 time i varmen, da hjelper det deg med å få flassen til å forsvinne å huden din blir bedre til å få fargen like gjevn som resten av kroppen! Fikk det anbefalt, og det funker! Husk å smør deg med solkrem selv om du ligger i skyggen, det er bra for flasset hud og kroppen som har vært mye i sol. Håper det var til hjelp!

  13. En god skubb når du dusjer og body lotion med masse fuktighet, så har du nok fått bort det meste av flekker etter ett par dager tipper jeg:)

  14. Prøv å smøre deg inn med aloe vera? 🙂
   Eller så kan du gå på sånn drugstore eller pharmacy eller hva det kaller apotekene (haha), og si hva problemet ditt er, så finner de sikkert en krem/ og eller en løsning? 🙂
   Pleier ofte å hjelpe, hehe. 🙂
   Men lurte på hva reisen kosta, som jeg så noen andre spurte om.. det ser sykt gøy ut, heldige deg! <3

  15. Hva med å bruke solkrem annenhver halvtime når du soler deg? og deretter smøre deg inn med after sun og aloe vera når du er ferdig i solen.

  16. Jeg hadde det samme problemet når jeg var syden for noen uker siden, og det eneste som hjalp, var rett og slett å skrudde vekk hud. Alt det du flasser av, er død hud. Da er det mye bedre å skrubbe av den døde huden, og “starte på nytt”. Du klarer fint å bli brun igjen på 5 dager, fordi du har såpass mye pigmenter i huden din. Kjøp deg en sånn skrubbe-hanske/vått, som du garantert får kjøpt på apoteket.

  17. Shit Therese! Du er bare såå ufattelig lekker jenta. Og ikke nok med det. Sjekk den car washen 😉 Snakker jeg om neste Car wash babe on gatebil eller dragraces? Mmm frekt for å si det slikt 😛
   Ja husk å bruk solkrem med minimum solfaktor 50 pga det er en helt annen UV stråling i statene enn det vi er vant med her i Norge.
   Lykke til videre Therese Fine og vakre jente 😉

  18. not trying to be rude when i say this but…. nobody wants a free car wash when they think you’re jailbait. you dont look a day over 13… and you soaked yourself in soap bubbles? calm down on the attention whoring lol….
   i miss florida… how long are you guys there for and how is school going?

  19. Vil bare påpeke at det å lure jenter til å handle bikinier på portobr fordi det er så fantastisk er bare sleipt. Betalte for en bikini der i juni i år til søsteren min fordi du hadde skrevet så mye flott om dem. Bikinien har enda ikke duket opp! Sleipt å lure folk il å tro at ting er bedre enn hva de egentlig er. Og ja, jeg ser på deg som den stpre grunnen til at vi har mistet nesten 1000 kroner på noe som ikke fins eller er seriøst! Sjekk opp tingene bedre før du anbefaler noe på bloggen din frøken!

  20. Ikke sånn som på film? jeg synes det så veldig sånn ut jeg da men 😛
   Du må tenke litt over hvilke bilder du legger ut, man vet aldri hva de kan bli brukt til…

  21. Flasset ca like mye som deg når jeg var i Tyrkia, vart sykt sur, men fargen jevner seg ut etterhvert, og det du bør bruke er After Sun, eller en annen fuktighetskrem (helst uten så mye parfyme) hver kveld,og du bør bruke litt høyere solfaktor 🙂 Bare et tips, fordi det samme kjedde med meg-.- Kjiipt.. men noen dager etter jeg kom hjem fra syden var alt fint igjen 🙂 Anbefales…

  22. Er jo litt smårart hvordan en ginger kan være SÅ utrolig brun. Greit nok, solarium har hun tatt men gingere pleier kun å få fregner og bare bli rød. Skulle ikke forundret meg om hun har tatt barbie-dop for uansett om enn er ginger og faktisk kan få farge så er det ingen som pleier å bli SÅ brun? tviler på at det er selvbruning heller for er få som tar det på varme ferier.
   Og slutt å bruk sånnet puppebilde som noen andre har tatt av deg og legger det ut og skriver “Marco som fotograf.. jaja” – bare for å ha en grunn for å legge ut puppebilde av deg.
   Du er på topplista, du har den mest leste bloggen og det er tusenvis av småjenter som leser bloggen din, hva slags forbilde er du?

  23. Uff….bloggen din begynner å ligne en barnepornoside….blir flau når jeg går inn her, man ser jo absolutt alt av deg.. Glad jeg ikke har barn som sitter og ser opp til deg!

  24. Jeg flasset også sykt mye i sommer når jeg var på ferie, på ryggen og på brystet 🙁 Men det tok faktisk bare to dager for meg å få fargen tilbake 🙂 husk å smør deg med solkrem! 😉

  25. Å, steike ta… :O
   Stakkers deg, jeg håper virkelig du vokser opp en dag.. Greit nok så er du en vanlig jente, med en helt normal kropp som du sikkert er stolt av.. Men det er så sykt kvalmt og pinlig når du legger ut slike bilder som du gjør!:S Greit nok om du hadde vært normal i hode og lagt ut vanlige bilder at hva du har gjort i dag.. Men man er jo ikke dum, man ser jo lett at du ønsker å fremstå som deilig…
   Jaja, nytter jo ikke å si noe, for det når vell ikke frem uansett.. Må i alle fall si at du er noe for seg selv altså.. På en negativ måte desverre:P

  26. Du er stygt brun! Kan du ikke heller sette pris på at du er født med vakker hvit hud? Du kommer til å få hudkreft og dessuten bli kjempe rynkete snart. Vil bare si at vi gutter ikke synes det er så jævlig digg med SÅ brune jenter. Ditt valg.

  27. Enig med han sebastian, ingen syntes det er så veldig pent med jenter som er så brune og tar piller for det.? Mye finere å få seg en fin farge av bare sola i en uke ellernoe istedenfor tabletter og solarium, blir ikke så fint og kler ikke de med lyst hår..

  28. lol snakk om å “leke” deilig.
   og legge ut bilde av puppene dine skal si du e opptatt etter oppmerksomhet…

  29. Når det gjelder flassingen kan det hjelpe å ta på aloe vera elns. får da “holder” du flasset litt på, så får du ikke sjolder osv..:)

  30. jasså… haha tipper at du og marco har kost dere godt, if you know what i mean. kos deg videre!
   men ja. det ekke så veldig fint med en så brun kropp som din, tanorexiakid. når det ser unaturlig ut blir det mer stygt enn pent. just sayin’ 🙂

  31. Du må ivertfall bruke solkrem de siste dagene og passe på å bruke bodylotion hver gang etter du har dusjet så flasser du ivertfall ikke mer av 😉

  32. Hei! Jeg vil bare si deg en ting. De pillene som du tar, betakaroten gir ikke så mørk farge som har. Dette kan man se i lange baner er melanotan. Ikke for å være frekk, men om man blar ned over på bloggen din på noen år er du veldig hvit i huden, du har fregner. (Jeg syns fregner er veldig pent forresten). Men det med at du har fregner gjør at du ikke normalt kan bli så brun som du er. Sånn er bare naturens gang.

  33. En ting er sikkert å det er at du har bra kropp! men fyfaen du ser ut som den lause jenta, jeg hadde aldri trodd dette om deg egentlig.. men synes dette var litt overdrevent når du vet at det faktisk er ganske så små unger som leser bloggen din. Første jeg tenke, hun har sykt bra kropp, men jo lengre jeg kommer ned: herregud, hun må være laus å knulle på alle slags gutter, så man trenger ikke å overdrive med sånn slags bilder, ser jo nesten mer ut som et porno blad.. Jeg beklager for at jeg sier det, for mener langt i fra noe vondt med det.

  34. la hu legge ut de bildene daa, herreguud.. må være gøy å se hvor mye dere irriter dere haha. hu klarer å passe på seg selv med hva hu legger ut!
   liker bloggen din, btw:)

  35. seriøst? Jeg digger bloggen din,men herregud,en grense fins det vel ?
   “Marco som fotogra..jaja” eh,det betyr ikke at du trenger å legge bildet ut. Greitnok om det var mer på det bildet,men det er jo bare puppene dine? Er du så stolt over de?
   Og det nederste bildet… herregud,var ikke bare pga flassinga du la det ut,men fordi du ville ha oppmerksomhet.
   Jeg bare sier det.. mange 1000 småjenter er innom bloggen din, NOEN grenser fins det værtfall. Jeg er IKKE sjalu på NOE som helst,og ja,du har en fin kropp. Men synes dette var FOR drøy,pluss ,du leker deilig. OMG.

  36. likte deg før.. men nå søker du etter oppmerksomhet.. på en altfor dårlig måte. Slutt å blotte deg sånn.. dårlig forbilde sorry..;S

  37. må si at du har forandret deg etter du dro på den turen der, spørr du meg så blir dette alt for tragiske bilder som ikke hører hjemme på en blogg. Min mening.

  38. Jeg er i thailand nå og har begynt å flasse jeg og, prøver å sole bort men prøv å vær så masse i sola som mulig!
   Elsker bloggen din !!

  39. Si meg, er du stolt over å framstille deg selv som ei dum blondine? Som en pornostjerne? Jeg skjemmes når jeg ser bildene av deg. Du kommer nok til å angre på at du agerte pornostjerne på blogg før eller siden, men bildene vil leve videre slik at dine barn og barnebarn alltid vil bli konfrontert med de… Herreguuuud, hvor dum går det egentlig an å bli?? Jeg var forøvrig på språkreise i USA i fjor, dog UTEN å agere pornostjerne på bloggen etterpå… HVA har det med språkreise å gjøre??? Tell me? Tror jeg var på en annen type språkreise… Fikk forøvrig kjæreste over there og flytter over for studier neste år.. Tipper du ikke fikk med deg så mye av studiene.. Første og siste gang jeg var innom denne trasige bloggen. Get a life!

  40. haha, ææh! du er jo faen meg bare ekkel. på denne bloggen: http://njsh.blogg.no/ skriver jo hun som du er på språkreisen med dette: “Vi fikk såvidt lov til å knyte opp toppen vår fordi det var så himla varmt.”, også trasser du rundt i bikinitopp og halvlukket shorts? hva faen? stygge bimbo, legg deg ut på finn.no som godt brukt du 😉 forresten så er det brunkrem eller hva faen på det 5. bildet, groooosss

  41. Det går ikke. du blir jo like hvit som du va før du kom ned dit, så du kommer til å ha lysebrune flekka helt til du har flassa bort alt

  42. Så på bloggen til Tuva at det “ikke var lov med bikini” (?)
   Jeg ser jo at du ikke hadde på bikini da du vasket bilene, men det antrekket der viser jo like mye som om du skulle hatt det? 😛

  43. Hei til dere “haters” av tcmn der ute. Hvorfor gidder dere å bruke tia deres på å kommentere dritt her? Dere vet dere bare gjør Therese mer populær?.. Uansett, hun spurte aldri om brunfargen var stygg, eller om dere kunne kommenetere hva dere synes om bildene og sånn. Jeg blir plaga med at jeg har forandra meg så sykt nå og blitt til et dårligere menneske og sånt, det er ikke akkurat lett. Therese har nok ikke forandra seg, men nå som hu er på språkreise har hu det veldig gøy, og slår seg mer løs. Bryr seg sikkert ikke så mye om bloggen akkurat nå. Og ja, jeg kan være enig i at det nederste bilde var litt drøyt, men det er Therese? Hvis du hater at folk legger ut litt drøye bilder (noe jeg liker, for det er morsomt å lese om, ehe) så stopp å les tcmmn da. Herregud, la jenta være ifred og ikke kommenter dritt for faen.

  44. Herregud, skjerp dere folkens. Dere sier ho ikke er bra forbilde for folk er det største bullshitet jeg har hørt, hvis unge folk blir påvirket av å lese bloggen til Therese så er de altfor ung til å være på nettet. Bildene kan ikke fjernes, og det får store konsekvenser for Therese men så skjønner jeg ikke hvorfor dere bryr dere så fælt. Dere kan jo ikke forvente at ho skal bruke dress og lue i det varme været. Ho velger selv hva slags bilder ho vil legge ut og ikke legge ut. Skjerp dere nå. Og til Therese: Ikke bry deg om de, de er ikke verdt tiden din. De er noen sjalue anonyme tards hele gjengen. Du er forbildet mitt og kommer alltid til å være det uansett hva som skjer. Jeg bokstaveligtalt elsker deg!

  45. syntest det er LATTERLIG med folk som gjør seg selv anonyme når de skal kommentere dritt. Man kan vertfall stå for det man sier. Derfor gidder jeg ikke være anonym, og jeg mener at du legger ut bilder der du ser ganske ‘løs’ ut. Er jo bare puppebilder, bikinibilder og såpe over hele kroppen. haha. Og det siste bildet hører slettes ikke hjemme på en toppblogg for unge jenter! Kvalmt egentlig. Jeg syntest du burde heller satse på kvalitetsinnlegg enn attentionsinnlegg. Stå på videre! Du er mye bedre enn det her 🙂

  46. TIPS:
   du må smøre deg med “after sun” hver kveld før du legger deg. Hele kroppen.. Da begynner du ikke å flasse siden du påfører kroppen fuktighet eller noe 🙂
   du burde også smøre deg med “after sun” i noen dager når du er kommet hjem fra Florida 🙂
   om du ikke har after sun er vell body lotion bedre enn ingenting 🙂

  47. Hei!
   Du må bruke peelig for å få vekk den brunfargen som du fikk der nede(skrubbe det vekk), så tanne deg på nytt. Men med solkrem;)

  48. smør deg med aloe vera og fuktighetskrem tre ganger om dagen! så bruker du høy solfaktor der du flasser! var i usa for 2 uker siden, og hadde akkurat det samme problemet 🙂

  49. Jeg flasset av masse hud i ansiktet, og det var så stygt, så jeg brukte en god ansiktskrem med god solfaktor, og det gikk bort etterhvert:)) noen dager altså..

  50. kom hjem fra florida i går selv. flasset ca i 4 dager og flasser fortsatt, men bare smør deg inn i fuktighetskrem så skal det nok snart gå bort. fine bilder btw 😉

  51. DUMMESTE JEG HAR SETT!
   Hva slags rollemodell er det du er?! Legger deg ut som en billig person, som vasker biler i undertøy nesten ?! wooot…
   Billigere innlegg har jeg ikke sett på lenge. Er det DETTE unge idag ser opp til ? Verden går virkelig den gale vegen.
   Skjerp deg jente!

  52. du lægg bare ikke ut sånne bilda, blir bare heilt feil. tru nok d e mang som mista respekt for dæ å sånn no.

  53. jeg eeeeelsker bloggen din og følger den hver dag!!!uansett,du er jo sjukt brun!elsker hudfargen din..du er driiiiit kul….elsker bloggen din♥har tipset mange av vennene mine♥
   KLEMZZ:MISSI

  54. For det første: du er ett dååååårlig forbilde for de små jentene som leser bloggen din! For det andre: Hva tenker du med DEN brunfargen?..eller den svartfargen kan man si! For det tredje:Når begynnte du og gå med undertøy om dagen?.. Ps. Hold deg unna solen resten av ferien..

  55. hun er gammel nok til å vurdere hva hun selv legger ut.. jeg tror ikke hun trenger å bli rådet til å holde seg unna solen, å vist ikke små unger tåler å se bilder av to normale pupper og en nederdel med bikini på så burde de ikke være på nettet. tror ikke Therese sitt store mål er å være forbildet til en haug med snørrunger eller fortjener å høre bullshit som at bloggen har blitt en “barneporno” blogg.. hun passer på seg selv, face it. hun trenger ikke barnevakt;)

  56. hun er gammel nok til å vurdere hva hun selv legger ut.. jeg tror ikke hun trenger å bli rådet til å holde seg unna solen, å vist ikke små unger tåler å se bilder av to normale pupper og en nederdel med bikini på så burde de ikke være på nettet. tror ikke Therese sitt store mål er å være forbildet til en haug med snørrunger eller fortjener å høre bullshit som at bloggen har blitt en “barneporno” blogg.. hun passer på seg selv, face it. hun trenger ikke barnevakt;)

  57. Herregud hu viser jo ikke fitta si, hu skulle vise at hu hadde flass ! GAD azz, dere er jævla perverse noen av dere, det var ikke hu som tok bildene en gang, hu skreiv det jo ! og tro meg dere kommer til å bli like dann ! Og anyway når noen av dere skriver at hun har skrivefei, WTF, der kalles dialekt ! Jeg sier ogs dems, og demmes og hennars ! Fy faen jeg blir irritert når dere skriver at det er feil !!!
   Men btw Therese, jeg ELSKER bloggen diiin no så sjukt !<3 Ikke bry deg om DEMS komentarer !<3 Du er en pen, vakker, tynn og smart jente, ikke la dem ødelegge det !<3

  58. + at når dere sier at man ser formen på fitta hennes, det gjør man vel på alle når de går i bikini !!!!:P<3 Harcoar fail azz !!<3

  59. hahah for dokke som sir ” vil du barna skal se opp til nokke sånn?” osv , hahah kafaen ho vil jo ikke dem skal se opp til ho bare fordi ho har en blogg? ikke hennes feil at 13 åringa lese bloggen hennes! ho må få låv å gjøre ka ho vil uten om ” du e gale forbilde” osv ! haha håpe dokke forstår ka ej meina

  60. Du kommer til å dø av skam på grunn av denne bloggen om noen år. Seriøst, gjør deg selv en tjeneste og la foreldrene dine godkjenne innleggene dine før du publiserer dem. Du er tydeligvis ikke så moden selv…

  61. Hvordan klarer du å bli så bruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun??????????????

  62. Jeg skal gjøre dette veldig enkelt jeg.
   Nå skal jeg slutte å lese bloggen din. Grunnen er at du viser deg frem alt for mye, jeg trenger ikke nærbilde av høna di i bikini bare fordi du “flasser på låra”. Dette har gått alt for langt og du bør seriøst ta en runde med deg selv og intimsonen. Eller evt. bli 18, still opp i 4-5 pornoblader og få det ut av kroppen.
   Du sier ofte at dersom man ikke liker bloggen din er det bare å drite i å lese den. Det er nøyaktig hva jeg har tenkt til å gjøre nå.
   Have a nice one, I’m done.

  63. Jeg er enig med at folk ikke skal skjule seg med anonymitet, men for gudsskyld det gjelder jo alle – om det så er unge tenåringer som forguder tcmn eller de som gir kritikk. 15 åringer som forsvarer at folk er sjalu og “tards” blir bare trist, og jeg må si jeg er enig med de som gir kritikk. Jeg likte deg før. Jeg forstår godt at du har forandret deg og det er flott, alle forandrer seg i tenårene – men dette er bilder du kan ha for deg selv enn å dele med internettet. Og det er sant at Therese selv velger hva hun legger ut og er myndig til å gjøre det, men når hun ér nr 1 på blogg.no, så er hun ett forbilde for mange, om hun vil være det eller ei. Og da har man ett ansvar å stå ovenfor. Dette sier jeg ikke for å være frekk, men vær så snill ta til deg litt av kritikken som kommer innom, noe er selvsagt svake kommentarer fra de som er ute etter å knekke deg, men de fleste av kommenterene jeg har lest til nå som gir deg konstruktiv kritikk er verdig å ta til seg. Håper jeg om noen måneder kan komme innom å se i det minste en forbedret forskjell på hva som foregår på denne bloggen. Det er en klar forskjell på tcmn.blogg.no enn fotballfrue.no, selvsagt – to forskjellige blogger og innhold, men med tanke på at hun er toppblogger generelt og du på blogg.no.
   Vel, håper du har det fint i statene de siste dagene! 🙂

  64. For en jævlig brunfarge du har… Det er fint å være brun, men ikke da det begynner og bli nesten sort!
   Pass på hvilke bilder du legger ut også, syntes det siste var for drøyt… Bare litt tips lixom 😉

  65. Hmm, for det første så ville jeg ikke brukt olje de siste dagene om du gjør det, for det første brenner du huden din og vil miste fargen mye fortere. Og for det andre øker du sjangsen for hud kreft.
   Du burde smøre deg med after sun med en gang du kommer inn,, lover deg at det hjelper! Aloe vera også
   Jeg har bodd 4 år på Gran Canaria og kjenner igjen det der! Men masse lykke til med flassingen♥

  66. Æsj, det dær siste bildet va bare rett og slett ekkelt. Går jo an å se dåsa di igjennom. Faen du e næsty. Men okei, du gjør KUN ting værre for dæ skjøl me å legge ut sånne hærsjelige bilda. Good luck

  67. Heisann. Du? Ka solfaktor bruker du når du soler deg? Eg må dessverre skuffe deg noko ekstremt no, men du har mest trulig ødelagt huda di for alltid. Det virker som om du bruker solaktor 4, og ikkje tenker over huda di. Altså, dette gjorde eg sjølv då eg var yngre, og no er eg 26 år. Eg solte meg noko sjukt før, og har idag ekstremt med pigmentflekker på kroppen fordi eg ikkje tenkte meg om. Det går aldri vekk, og eg ser ut som ein flekkete dalmatiner. Ver forsiktig med solinga, og bruk høg solfaktor. Huda di ser utrulig tørr og sliten ut, og dessverre er eg redd for at du begynner med botox, obagi osv i ein veldig, veldig tidlig alder. Minimum 30 i ansikt og på bryst. Eg veit ka eg prater om her. Håper du tar det til deg. Null solarium. Får berre meir pigmenter rundt dei områda som er skada no. Helsing hudpleiaren.

  68. Du har ikke nåkka fin brunfarge lenger.. du kan se på huden din at den e fette ødelagt,trur ikke det tar lange tia før at huden din går tel helvete.. Ellers syns eg du har en bra blogg osv.. men tenk litt på ka du jør me huden, å ka du legg ut..

  69. Fy faen din jævla pornounge therese!!! hva faen feiler det deg?! driver å legger ut bilder av den helvetes stygge fitta de som alle sikkert blir kvalm av!!! og snart ligner du en jævela svarting siden du trur du er så jævela pen med den STYGGE brunfargen din!!!! du komme bare til å ende i helvete du der du hører hjemme!!!! for nå har du gått for langt her!!!!!!!! du kunne jo begynt i barnehagen igjen du -.- og dere som er så “fan” av hun, hva faen ser dere i henne?! hun er jo bare en BITCH som skal ha masse operksomhet på å vise den stygge kroppen sin og gjøre alle andre sjalu!!! sorry men det er min mening om den stygge hora… jeg var en stor fan av hun før men etter hun kom på den språkreisen så har jeg hatet henne!!!!!!!! siden hun tror hun er noe!!! og “marco som fotograf.. jaja” hvorfor i helvete legger du ut bildene da?! du vil bare ha opmerksomhet!!! jeg blir kvalm av deg rett å slett!!!!!

  70. Du har veldig fin kropp og sånt,men jeg synes ikke du skal legge ut sånne bilder av den..Klart det er ditt valg men barna dine kan gå tilbake til bildene.Det hadde vært veldig flaut,og bildene vil ligge ute på nettet for alltid.Tenk på dette neste gang du legger ut et lignende bilde.Men hvis det er dette du ønsker så skal jeg ikke blande meg.
   Dette var forresten ikke ment som en hat kommentar ,fordi jeg elsker bloggen din og jeg vet at du kan bedre!

  71. Hei! jeg lurte på om du kunne ha skrevet litt om hvordan du fikk språkreise, hvor mye det koster osv! 🙂 hvilket selskap du dro med! 🙂

  72. unnskyld meg, men jeg ser fitta di..trenger ikke å dra opp bikinitrusa når du egentlig skal bare vise at du flasser på lårene? kle på deg jente, du ser ut som en hore. derfor han marco tar på deg, han har ikke respekt ovenfor deg, for du ser løs ut.
   du er en utrolig pen jente, så bli mer selvstendig! så vil guttene også få mer respekt for deg. just saying 😉

  73. vet det er mange som sier det, og jeg mener det ikke frekt for du ser ut som en helt fantastisk jente og er sikkert det også men pass litt på hva slags bilder du legger ut.. kan tolkes feil av hvem du er og hvordan du er. vis du ikke vil bli kjent som “hore” så ikke legg ut sånne bilder <3 jeg mener det ikke frekt og jeg synes det er utrolig frekt når andre skriver "næstiy ogsånn men bare et tips:))

  74. Heija Tcmn! Første gang jeg leger igjen en kommentar på bloggen din<3Jeg ville bare si at han Marco var syyyykt søt, kjekk, morsom, pen, kjekk, kjekk og ikke minst KJEKK!!! Dere burde bli sammen!<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

  75. du må jo bruke solkrem for å ikke bli brent eller begynne å flasse. ikke tenk på at du ikke blir brun av det fordi du gjør det. og du burde ikke bli bruner e fordi da blir det ikke fint.
   du har forfaen mange som ser opp til deg therese, skal de liksom legge ut et dristig bilde av seg selv hvor du kan se musa på ? da tror jeg foreldrene dems ville blitt forbanna.. ser ikke foreldrene dine dette ? :O
   du er en herlig jente ellers, men dristige bilder som det siste kunne du spart deg for!.. å ikke la bloggen bli pornoblogg.. slutter snart å lese den..

  76. Ser veldig deilig ut! Men ser ut som du burde holde deg unna solen på en stund, huden din kan bli ødlagt 🙁

  77. I stede får å tenke på solen, kan du tenke på å fjærne hårene som stikker ut fra bikini trusa! så ekkelt. du mista nettop 19 lesere.

  78. Digger bloggen din! Er så misunnelig på utseende ditt! Bra at du ikke bryr deg om de stygge kommentarne. jeg synes ikke det gjør noe at du legger ut lettkledde bilder. jeg skal gjøre det jeg også når jeg blir eldre, og forhåpentlivig lik sexy som deg!

  79. ta masse aftersun på, så går dette helt fint! og ii ansiktet er det bare å kjøpe en litt mørkere foundation 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg