i veska mi

Hei!

Dette er noe mange av dere har ønsket en stund, men har aldri fått knødd meg til å gjøre det. Hva jeg har i vesken min er superhemmelig, så dere får bare et svart bilde xD Neida, men dette er det jeg alltid har med meg i vesken min, uansett hvor jeg går. Det er ting som er utrolig viktig for at jeg skal klare meg gjennom hverdagen. Siden det er litt store ting veier vesken litt, så det kan bli litt tungt i lengden. Derfor bruker jeg å ha med meg en bodyguard som bærer den for meg av og til, vil jo ikke skade ryggen..


Veska jeg bruker for tiden er fra Forever21


Dette er det jeg har med meg hver dag. saks – i tilfelle jeg blir overfalt på gaten, better safe than sorry // sprit – hvis jeg står ovenfor en ubehagelig situasjon, så kan jeg bare drikke litt og alt blir mye lettere! // rødt korsett – hvem vet hvor jeg plutselig finner ut at jeg skal dra mens jeg er ute av huset? // rosa pumps – i wear heels bigger than your dick. // drill – imponere gutta vettu 😉

.

LOL.. kødda xD Her er det jeg egentlig har i veska:


pengebok – må oppbevare penger og kort en plass, kan ikke ha det slengende rundt i veska.. // speil – sjekke sminken og sånne ting // selvutløser fjernkontroll – plutselig finner jeg ut at jeg skal ta bilde av meg selv også har jeg ingen fotograf? // solkort – always with me // lighter – haha, jeg vet ikke hvorfor, men jeg har bestandig lighter i veska.. weird!


solbriller – enten er jeg sykt trøtt og ser jævlig ut eller så er det faktisk sol ute // hårklype og hårstrikk – kanskje det er sykt mye vind og jeg får håret i trynet hele tiden, tenkt på det? // parfyme – ja, den lukter godt.. enkelt og greit! // kamera – hvis jeg ikke gidder å ha med meg speilrefleksen har jeg med meg et lite kamera // iphone lader – jeg sørger enda over iphone’n min som er forsvunnet, så jeg klarer ikke å la være å ta med dens kjære ledning.. den minner meg om telefonen!!


leppestifter – en fra GOSH og en drittdårlig. jeg har alltid med meg leppestift og egentlig lipgloss også, for jeg hater vanlig leppefarge. // neglelakker – vet ikke hvorfor jeg har 3 i veska, men når jeg kjeder meg så lakker jeg neglene. elsker de rosa! // lipsyl – denne lipsylen fra carmex er et must, leppene blir smooth. // eos håndkrem – er avhengig av håndkrem, og denne tar ikke så stor plass. lukter godt og hendene blir myke. fåes kjøpt her! // snus – ja, dere vet jo at jeg snuser så det er en selvfølge at jeg har med snusen.

– Bruker du å ha noe av det samme i din veske?

80 kommentarer

Siste innlegg