L’Oréal casting creme gloss

// innlegg i samarbeid med L’Oréal \

Hei! Akkurat nå har L’Oréal en konkurranse på facebook hvor du har mulighet til å bli den nye modellen i en reklamekampanje for Casting Creme Gloss. I konkurransen trekkes det ut to vinnere som får reise til Stockholm og være med på en profesjonell photoshoot med dyktige frisører, make-up artister, stylister og en av Nordens beste fotografer. Dette er en mulighet du ikke kan gå glipp av – vinneren av de to som reiser til Stockholm blir avbildet i vinterens store reklamekampanje for Casting Creme Gloss!

For å delta må du være 16 år, og ha foreldrene dine sitt samtykke om du er under 18. Du må også godta å farge håret under photoshooten om du blir en av vinnerene. Konkurransen kjører fra 20. august til 15. september, og alt du trenger å gjøre for å delta er å fylle inn informasjonen om deg selv samt laste opp et bilde av deg. De som juryen plukker ut og de som får flest likes kontaktes senest 20 september (my birthday!)  og de vil bli bedt om å sende inn flere bilder slik at juryen kan ta en besluttning. Juryen består av representanter fra  L’Oréal og Costume.  

DU KAN DELTA I KONKURRANSEN HER

 

Som dere kanskje vet er Casting Creme Gloss en toningshårfarge Loreal har i 27 forskjellige farger. Den er uten ammoniakk og varer i 6-8 uker, den gjør også at håret blir silkemykt og får glans. Det er mange som spør meg om hårfarginstips osv, og jeg har faktisk prøvd denne hårfargen før. Husker veldig godt at den ikke slet så mye på håret som vanlig hårfarge.

Noen enkle hårfaringstips er:

– Om du vil farge blondt hårt mørkt, velg en varm nyanse for å unngå matt eller grønt resultat.
– Ikke blek en hårfarge med en annen farge, vil du ha lysere nyanse på farget hår må du først avfarge!
– Ikke vask håret før farging! Hodebunnens naturlige oljer beskytter under fargingen.


– Har du prøvd Casting Creme Gloss hårfarge, har du noen hårfargingstips?

35 kommentarer

Siste innlegg