svar del 2 – true or false

  •   

Har hørt du kjefter på vennene dine i fylla, og at du omtrent alltid kommer i krangel med noen når du er full?
– Ja, jeg kan være litt rappkjeftig og irritabel i fylla blant vennene mine, en veldig dårlig egenskap jeg har. Men jeg vil ikke si at jeg kommer i krangel med noen hele tiden, det hender nå og da, men ikke så alt for ofte. Det spørs hva jeg drikker, hvor mye jeg har drukket og hvordan humør jeg er i den kvelden.

Har hørt at du går på sprøyter for å bli brunere i huden, er det sant? 
– Det er ikke sant. Jeg har merket at mange tror det, men nei. Jeg er kanskje en av de du finner som er mest redd sprøyter, ser jeg en sprøyte så freaker jeg ut. Hadde jeg derimot gått på barbiedop så hadde jeg ikke mistet brunfargen min så fort som jeg gjorde nå etter jeg kom hjem fra Florida. Det eneste jeg bruker for å bli brunere er betakaroten/supertan. 

Er det sant at du blogger kun for pengene?
 – Jeg blogger for pengene ja, men ikke kun det. Jeg blogger også fordi jeg syns det er morsomt, og jeg blogger for deres del. Det er mange faktorer som spiller inn og gjør at jeg fortsetter med denne bloggen. Pengene er bare en stor bonus som jeg er veldig glad for at jeg har! Hadde jeg ikke fått penger, så tror jeg at jeg fremdeles hadde drevet med bloggen. 

Er det sant at du er sykt overlegen? 
– Hmm… jeg vet ikke? Selv synes jeg ikke at jeg er det, men noen av venninnene mine sier at jeg virker veldig bitchy og overlegen. De trodde jeg var det før de snakket med meg og ble kjent med meg, men det er vel bare førsteinntrykket. Ikke at jeg har lyst at folk skal ha et slikt førsteinntrykk av meg, men det er litt vanskelig å gå rundt med et smil klistret på kjeften hele dagen!

Har du hatt tannregulering?
– Ja, jeg fikk tannregulering når jeg gikk i 10. klasse, og tok den av julen 2010. Angrer litt på at jeg tok den av tre måneder for tidlig, fordi noen av tennene har blitt litt skjeve. Har heller ikke vært flink å bruke platen man får i ettertid, så ja… litt waste of money 🙁

Bruker du linser? 
– Nei, jeg bruker ikke linser. Jeg hadde brune og blå linser for en stund siden, men jeg har rotet de bort og aner ikke hvor de er.

Sant at du har hatt sex med Eivind Skjellberg, eller skjellz/bloggkongen? 
– Det er ikke sant. Vi hadde et oppdiktet forhold for en stund siden pga bloggen hannes, men ikke noe annet enn det.
 

Sant at moren din kaster deg snart ut av huset? 
– Hun kaster meg ikke direkte ut. Jeg har lenge sagt at jeg skal flytte ut når jeg blir 18, og det har hun tatt til betraktning når hun bestemte seg for å bygge leilighet i øveretasjen. Derfor må jeg flytte så fort jeg finner meg en plass å bo, da det er noen andre som skal bo i leiligheten hun holder på med her.

Er det sant at du syntes over halvparten av disse spørsmålene var litt for drøye/ private?  
– Haha, ja… alt for mye sexfikserte spørsmål.

Er det sant at det å være toppblogger ikke alltid er en dans på roser? 
– Det er sant. Bloggingen kan være slitsom til tider, men jeg klager ikke. Dette er kanskje en av de beste jobbene man kan ha, ekstremt fleksibel arbeidstid, du kan jobbe hvor og når du vil, ingen bestemmer hva du skal gjøre, du er din egen sjef, lett-tjente penger osv. Alt i alt er det mye mer positivt enn negativt med bloggen!

ææh, savner brunfargen 🙁

har hørt at du og en annen jente brukte dildobelte på hverandre, i russetiden engang.. er det sant?
– Da har du hørt noe jeg ikke har hørt, for det er absolutt ikke sant. Hahahaha?

Sant at du ikke liker å ri? Hvorfor ikke? Når mamman din har hest osv. 
– Nei, jeg liker ikke hester eller ridning. Først og fremst fordi jeg er allergisk, for det andre fordi jeg syns det virker kjedelig. Smak og behag spør du meg, 

Er det sant at du har vert i kontakt med barnevernet?? 
Ja, jeg har skrevet et ganske utdypende innlegg om det. Du kan lese det HER

At du har gått inn på kondomeriet for å møte noen gutter der og ha sex? At du pulte en 16 gammel gutt?
– Ja det er sant, helt sant. Jeg lover dere, alle bruker jo å gå inn på kondomeriet for å ha sex med noen xD

Du og en venninne hadde runket inne på et offentlig toalett? 
– Jeg vet ikke helt hvilken planet du er fra, men her er det ikke normalt at jenter kan runke seg selv i og med at de ikke har kuk.

Siste innlegg