svar – true or false

  •   

 Er det sant at du var mye på fylla i russetiden?
– Haha, joda. Det er vel det, men så må dere huske at russetiden er en ting man gjør en gang i livet (to for min del, rødruss denne gangen) og da gjelder det å nyte det så mye man bare orker. Det var som regel ringtreff hver kveld og drikking, men det betyr jo ikke at alle var dritings hver eneste kveld – det går jo ann å drikke uten å bli kanakkas!
 

 Er det sant at du har vært gravid og tatt abort? Har hørt noen si det…
– Nei, jeg har verken vært gravid eller tatt abort så det er ikke sant. Om jeg en gang skulle bli det og ta abort så vet jeg ikke om det er noe jeg ville delt på bloggen, men per dags dato så har det ikke skjedd.

  Er det sant at du er opptatt av sex og veldig “løs” på fester..?
– Nei, jeg er ikke opptatt av sex og er heller ikke løs på fester. Skjønner ikke hvor du har dette fra, men uansett om jeg hadde vært det så er det jo opp til hver enkelt hvordan man velger å leve livet sitt og hva man vil gjøre uten at alle andre skal ha noe å si. 

 Har lurt på dette en god stund nå, men har ikke villet spurt deg.. men er det sant at du prøvde dop på en fest en gang?
– Jeg har aldri prøvd dop eller ruset meg selv, og jeg kommer heller aldri til å gjøre det. En plass går grensen, og her går den for meg. Ønsker ikke å ende opp som en junkie av noe slag, og jeg føler heller ikke et behov for å prøve det ut kun for å ha gjort det liksom. 

 Tjener du 70 000 på bloggen hver måned, og har du fått bilen sponset?
– Nei, det varierer faktisk veldig mye hva jeg tjener. Noen måneder kan jeg tjene 25 000 kroner, andre måneder mer. Det kommer helt ann på hvor mye arbeid jeg legger i reklamering på bloggen osv. Jeg er litt på latsiden når det gjelder dette, men prøver så godt jeg kan og stabilisere reklame/normal blogging slik at det ikke blir for mye av kjøpt og betalt innleggene. Noe eksakt sum på hva jeg tjener i måneden har jeg dessverre ikke, men som regel litt mer enn mamma. Jeg har ikke fått bilen sponset av noe slag!

 Er det sant at du ble henta av politiet på en fest fordi du var for full?
– Ja, det var en fest i fjor høst tror jeg det var, hvor jeg ble hentet av politiet fordi jeg ikke var i stand til å ta vare på meg selv. Jeg husker ikke selv at jeg ble hentet, ei heller at jeg var på politistasjonen, men jeg hadde tydeligvis løyet om alderen min og vært litt rappkjeftig på politistasjonen. Utrolig flau og barnslig oppførsel mot politiet, men man lærer av sine feil. Etter den hendelsen skjerpet jeg meg kraftig med tanke på drikkingen, og etter det har jeg egentlig ikke vært i noen ille situasjoner. 
 

 Er det sant at du har silikon?
– Dette spørsmålet har jeg faktisk fått så utrolig ofte i halvannet år. Ikke aner jeg hvorfor dere tror det, men nei det har jeg absolutt ikke. Jeg er ikke 18, og mamma ville aldri tillatt det. Jeg har ikke spesielt “store” pupper som gjør at folk burde mistenke meg for å ha silikon, men jaja.. haha? Om jeg har planer om det senere i livet er en annen sak, det har jeg faktisk. Det og nesen er det jeg absolutt vil fikse på, nesen har jeg veldig komplekser for.. Hater hvordan den ser ut i profil og forfra, tenker på det hele tiden liksom. Utrolig slitsomt!

 Er det sant at når du var i Florida hadde du sånn runkemassasje?
– Eh, haha… hva er det? Nei, det er nok ikke sant.
 
 Har du vært utro mot 3 gutter?
– Jeg har aldri vært i et fast forhold så da kan jeg ikke ha vært utro 🙂

 Sant at du er bifil?
– Du tenker vel på det at jeg har lagt ut bilde på bloggen før der jeg kysser en annen jente? Nei, jeg er ikke bifil. De bildene som har blitt lagt ut er kun vennskapelig, jeg føler meg ikke akkurat tiltrukket av jenter. Gutter er mer min ting, og bare det! Ikke det at jeg har noe imot de som er bifile.
 

 Er det sant at du har en kristen tro, og at du går/har gått i kirken?
– Jeg er kanskje ikke den rette personen til å ha en kristen tro. Har aldri hatt en trosretning egentlig som jeg er tilhenger av, og ikke tror jeg på Gud heller. Jeg har gått i kirken før, men det var kun for konfirmasjonen sin del da vi måtte på så så mange gudstjenester osv. Har også vært i begravelser, dåp, bryllup osv – men det telles kanskje ikke som å “gå i kirken”.

 Har du og sophieelise kranglet før? Om hva?
– Vi hadde en falsk “bloggkrangel” for litt siden, men det var noe vi begge var med på og viste om før vi utførte det. Bortsett fra det har vi ikke kranglet noe som jeg vet om, det eneste jeg kommer på er en episode fra Tromsø hvor jeg og noen venninner var på fest der Sophie og hennes venninner var da vi begynte å krangle over ingenting, sa stygge ting osv, men det var ikke noe seriøst og det har vi ordnet opp i.

 Jeg har hørt at du er den peneste og mest populære jenta i hele Norge, er det sant?
– Heeell yes!! Haha, herregud..

  Har hørt at du og faren din har utrolig dårlig forhold, og at det er en hendelsen som har påvirket dette. Hvorfor?
– Det er ikke sant, jeg har et helt greit forhold til min pappa. Det eneste er at vi ikke møtes så ofte, men det er fordi vi har hvert vårt liv med hver vår familie på en måte. Han har sitt å styre med, jeg har mitt. Det er ikke verre enn at jeg en dag spør om å komme på besøk, han bor tross alt bare 10 minutter unna med bil. 

 Jeg har hørt at du egentlig er rødtopp/ginger, true or false?
– Jeg er ikke rødhåret naturlig, så false. Min naturlige hårfarge er en blanding av blond og kommunegrå stygg farge, veldig kjedelig. Den har ikke sett dagens lys siden jeg var 6 år, da startet moren min og stripe håret mitt blondere fordi både hun og jeg syns hårfargen var ufattelig kjedelig. Her er et bilde fra jeg var ca 3-4 år, noe ala det er min naturlige hårfarge.

Siste innlegg