drømmeleiligheten

Hei!

Siden jeg driver og leter etter leilighet for tiden, tenkte jeg å vise dere litt hvordan jeg vil ha det – hva jeg liker og sånn. Jeg har allerede sett for meg hvordan jeg vil ha det med møbler, farger og alt. Skal ha det i lyse farger som hvitt, beige og grått samt svart. Er ikke så fan av mørke rom, og i tillegg så er lyse rom absolutt best med tanke på bloggbilder. Haha, jeg tenker faktisk veldig mye på bloggen når jeg leter etter leilighet – den må være fin nok til å ta bilder i, romslig og lys! Den jeg så på i dag var perfekt, så i natt når jeg sover skal jeg krysse både fingre og ben da de tar avgjørelsen i morgen. Håper så veldig at jeg kan kalle det mitt hjem, men det var ganske mange interesserte så det kan bli vanskelig.

PS: Dette er ikke bilder fra leiligheten jeg så på i dag, det hadde vært galskap. Dette er RANDOM GOOGLE-bilder.
 
Stuen skal være hjemmekoselig i lyse toner, ikke for stivt og moderne. I stuen vil jeg også ha et fint spisebord, en del pynt og fine lamper. Jeg har absolutt lyst på en beig eller kremhvit sofa! I tillegg vil jeg ha et fint teppe, enten sort eller grått – samme type som på bildet bare annen farge.


Kjøkkenet vil jeg ha hvite skapdører med mørke benker. Lyst og trivelig er stikkord. Her vil jeg heller ikke ha det for stivt/moderne, men litt går bra.


Badet skal ha et badekar, absolutt. I fremtiden altså – leiligheter har sjelden badekar. Ellers liker jeg mørke fliser på gulvet og lyst ellers, stort speil, planter ++.


Soverommet – kanskje en av de plassene jeg gleder meg mest til å innrede. Skal ha en stor og deilig seng med deilig dyne, masse puter og deilige pelspledd. Nattbord sånn som på bildet hadde heller ikke vært feil. Jeg har også lyst å ha et sminkebord hvor jeg kan ha sminken slik at badet slipper å få brun vask hver morgen av solpudder. 

– Hvordan har du lyst at din leilighet/ditt hus skal se ut i fremtiden? 

Siste innlegg