vinterjakken min

Jeg har faktisk fått enormt mange spørsmål om vinterjakken min, hvor den er fra og alt det der. Trodde ikke det skulle bli så mye spørsmål med tanke på at det er en Canada Goose og de fleste vet hvor man får tak i en sånn, men siden det ble etterspørsel så skal jeg lage et innlegg om den. Jakken min er en Canada Goose Expedition Parka damemodell, og er kjøpt ny i 2010. Jeg kjøpte den brukt på finn.no, 1 år gammel, i fjor. Grunnen til dette er fordi jeg måtte ha XXS og fant den ingen steder i Tromsø, og da dukket heldigvis denne opp. Jeg valgte svart fordi det går til alt, men jeg har litt lyst på marineblå eller hvit(utrooolig upraktisk den siste, jeg griser så mye). Er veldig fornøyd med den, men syns den kan bli ltit klumpete og irriterende til tider fordi den er så jævlig tjukk. Den holder iallefall GODT på varmen, det er sikkert. Jeg fryser aldri i den for å si det enkelt. Den koster ca 6-7000 ny, så det er en litt dyr jakke – men absolutt nødvendig her i kalde Tromsø. Har prøvd med forskjellige jakker fra BikBok, Cubus etc. men de holder så lite på varmen at det er latterlig. Det eneste negative er jo at det er ekte pels på den..

Akkurat nå er den veldig skitten, så jeg må få tatt den på rens i nær framtid. Stygt med gorrskitten jakke!

 


– Hva synes du om jakken og hvilken vinterjakke har du?

159 kommentarer
  1. Hater jakken. Greit den er varm, men det er ekte dyr det er snakk om. Huff..! Men ellers, utenom det er jeg fast leser.

  2. Herregud… det er ekte pels!!! stakkars dyr… 🙁 folk som bruker pels, må nok tenkte seg litt om først!!!

  3. Er helt enig med Melina, jeg hadde følt meg ond om jeg skulle godt rundt i den jakka der og “reklamert” for pelsindustrien. Synes det er teit av deg som blogger å bruke slike jakker/klær når du vet hvor fælt de dyrene har det. I tillegg har du nok penger til å kjøpe hvilken som helst annen jakke, og det der med at ingen andre jakker holder på varmen, ja det er bare bullshit! Du har mye å lære av Sohie elise!

  4. jakken er kjempe fin men det de gjør med de ulvene for å lage den er helt forferdelig!! jeg kunne aldri gått med den jakken.. jeg dømmer deg ikke, bare min mening

  5. Jeg syntes den jakken var kjempefin på deg og den er ganske fine!
   Jeg har en vinterjakke så heter SVEA miss smith, bestilte den nettopp på internette. Den koster 3.799,0kr 😀

  6. Hei! Jeg lurer på noe. Jeg synes du virker som en helt fantastisk person å være med.Men det er så mange som virker som har ett så bra liv som deg, og de oppfører seg skikkelig dårlig. De sier ikke engang hei til oss. Er du en sånn som vi kan si hei til, og du svarer?

  7. sinnsykt fin jakke! atm så har jeg en gammel hullette fra only som jeg nekter å bruke ett år til… prøver å få smiska til meg en ny jakke som ikke er fra bikbok, cubus ovs., men har litt for dyr smak.. hehe

  8. Sarah Kristine – det står jo overalt på nettet at de faktisk holder på med dyrepkageri!
   Det er helt sykt at folk kan klare å gå med jakker med ekte dyrepels på seg. Jeg skjønner det ikke.

  9. Herreguud, den jakken er ren dyreplageri, så fint at du støtter det therese!!! 🙁
   Hvordan har du mot til å gå i den jakken??? og i det hele tatt blogge om den, håper du får deg et annet liv enn denne bloggen, for du er virkelig ikke verdt å lese, du bryr deg ikke om dyr i det hele tatt.

  10. Æsj, skjønner ikke at du klarer å gå i ekte pels. Helt motbydelig! Tenk litt på hva du “reklamerer” for, for nå går alle fjortisene å kjøper samme.

  11. Og til alle idioter som skriver om hvor mange ulver som blir “pint” og drept for at en jakke skal bli lagd – se hvor lite pels som er på hetta, i forhold til størrelsen på en ulv. Og i tillegg – ulvene blir jo ikke ribba for pels mens de lever, jævla dumme faenskaper. De blir avliva og så ribba for pels så det er ikke pining. Uansett, naturen går sin gang og “den sterkeste overlever”.

  12. Jeg synes jakken er KVALM, og det synes jeg du som bruker den også er! Spesielt kvalmt er det at du reklamerer for den. Håper virkelig du blir et pelsdyr i ditt neste liv! Karma sier jeg bare..

  13. hadde ikje du parajumpers? eller likte du ikje den? kunne du vært så snill og skrevet ett innlegg om den, vurderer og kjøpe den i løpet av neste uke.. men den er så dyr så jeg tviler litt….

  14. Du liker ikke pels, men reklamerer for det? Mista nettopp respekten for deg! Tenk deg om. Du sier til alle dine unge lesere som har deg som forbilde, at dyremisshandling er helt greit. Det er faktisk dyremisshandling mennesker holder på før de forsvarsløse dyrene blir flådd for at du skal få det du kaller en fin jakke.

  15. Okey, tenk litt. Hva er viktigst. At du blir varm eller at dyr får leve. Dette er ondskap, kan ikke tro at dette er nesten eneste negative kommentaren her.. Skammer meg over å være menneske

  16. Åhhh. Jeg virkelig HATER canada goose og andre pelsjakker! De er så fæle. Hadde ikke klart å gått med pelsjakken en eneste gang uten å spy. STAKKERS DYR.

  17. Du er nydelig, sykt! -fin jakke 🙂
   Men har ikke Tuva allerede en leilighet med Mariell(elns), og nå skal hun flytte fra hun og inn med deg? Blir ikke det litt rart? Uansett så er jeg glad på dine vegne!

  18. ..og der mista jeg respekten for deg. Skal dyr lide for at du skal føle deg fin og varm? Seriøst? Kjøp deg superundertøy og en jakke på Cubus.

  19. du thilde or whatever
   det handler ikke om å være varm eller fin
   det handler om å ha respekt for folk hvis de velger å kjøpe en slik jakke eller ikke
   hvis du virkelig hadde hätet slike jakker hadde du nok saksøkt merket for lenge siden

  20. Har en 24 vinterjakke fra en sportsbutikk til 700 kr. Forstår meg ikke på det å kjøpe en jakke til 6000-7000 når du kan få en jakke som er like god fra en annen butikk til en rimeligere penge. Den ejg har er jeg superførnøyd med og fryser ALDRI i den.
   Waste of money synes jeg 🙂 Og ekte pels… hmmm fortsatt waste of money 🙂

  21. Fiskebollene lever i havet. Havet er fiskebollenes hjem. Dett var det 1 verset, bare 499 Igjen
   Fiskebollene lever i havet. Havet er fiskebollenes hjem. Dett var det 2 verset, bare 498 Igjen
   Fiskebollene lever i havet. Havet er fiskebollenes hjem. Dett var det 3 verset, bare 497 Igjen
   Fiskebollene lever i havet. Havet er fiskebollenes hjem. Dett var det 4 verset, bare 496 Igjen
   Fiskebollene lever i havet. Havet er fiskebollenes hjem. Dett var det 5 verset, bare 495 Igjen
   Fiskebollene lever i havet. Havet er fiskebollenes hjem. Dett var det 6 verset, bare 494 Igjen
   Fiskebollene lever i havet. Havet er fiskebollenes hjem. Dett var det 7 verset, bare 493 Igjen
   Fiskebollene lever i havet. Havet er fiskebollenes hjem. Dett var det 8 verset, bare 492 Igjen
   Fiskebollene lever i havet. Havet er fiskebollenes hjem. Dett var det 9 verset, bare 491 Igjen
   Fiskebollene lever i havet. Havet er fiskebollenes hjem. Dett var det 10 verset, bare 490 Igjen
   Fiskebollene lever i havet. Havet er fiskebollenes hjem. Dett var det 11 verset, bare 489 Igjen
   Fiskebollene lever i havet. Havet er fiskebollenes hjem. Dett var det 12 verset, bare 488 Igjen
   Fiskebollene lever i havet. Havet er fiskebollenes hjem. Dett var det 13 verset, bare 487 Igjen
   Fiskebollene lever i havet. Havet er fiskebollenes hjem. Dett var det 14 verset, bare 486 Igjen

  22. CanadaGoose bruker EKTE pels, og dette burde du gå foran å unnlate å støtte!!
   canadagoos jakker på finn har det vært maaaange falske i omløp, ville aldri kjøpt der, om jeg ikke fikk kvittering på at denne faktisk var ekte og kjøpt i seriøs butikk av selgeren.

  23. folk er så dumme!!! ekte pels er dyreplageri. det har ingenting med at de sterkeste overlever. ingen dyr er sterke i forhold til mennesker. dyrene blir fratatt sine liv, og nei, det blir selvfølgelig ikke gjort på en bra måte. skjerp dere og slutt med å uttale dere om ting dere ikke aner noe om. jeg blir flau

  24. HÅPER DU LESE DENNE KOMMENTAREN!!
   Jeg syntes det er dumt at du reklamerer for pelsindustrien, skulle ønske du visste hvilke grusomheter som skjuler seg bak den pelsen.
   Skulle ønske du tenkte på dyrenes rettigheter.
   Har alltid sett opp til deg Therese, men nå syntes jeg du ikke er et godt forbilde for de unge jentene som leser bloggen din!

  25. okei folkens ! Greit den er lagd av dyr .. men det blir ikke færre plagg lagd av pels av å skrive ”herregud, det er jo ekte pels, stakkars dyr!!”
   De jakkene er lagd og det er ikke de som kjøper jakkene som akkuratt har skadet et dyr får å få den… ? halloooo

  26. holder meg til marin alpin jakka jeg har. Varm, lang og juksepels. kosta 4000kr. men det er kvalitet for pengene!
   Men for all del, canada goose jakka er fin den 🙂

  27. KJØP DERE JAKKE UTEN PELS!!! HVIS DERE BRUKER JAKKE MED PELS, SÅ ER DET DYREPLAGERI!!! MEN NOEN FOLK BRYR SEG JO IKKE OM DET, TENK DERE OM FØRST!!!!!

  28. Den beste jakken er fjellräven, uten tvil! Ikke ekte pels og den beste jakken som holder deg varm hele vinteren:) Fin er den også!!

  29. Man støtter faktisk dyremishandling nå man kjøper disse jakkene… Vil bare si at jeg har lest bloggen din leeenge og liker deg egentlig veldig godt. Men når du bruker slike klære, blir jeg rett og slett litt skuffet… 🙁 Vet du sikkert kommer til å protestere eller noe, men man har faktisk INGEN god grunn til å gå med jakker med ekte pels. Hvis du fryser, så bruk ullgenser!
   Bare se her: http://www.dyrevern.no/artikler/nyheter_om_pels/ikke_kjop_canada_goose-jakker Håper du forandrer mening, og heller kjøper en annen jakke…

  30. “Pelskragen er fra ville dyr som ikke lider, sterkeste overlever, blir ikke flådd levende og derfor er det ikke de som kjøper jakker, pelskåper sin feil, pelskanten er da virkelig ingenting om man ser størrelsen på en ulv” Virkelig? Det er så kunnskapsløst som det kan få blitt, og det er vel egentlig kun barn under 15 år som kan uttale seg så dumt. Skal man uttale seg om noe så burde man virkelig ha en liten anelse om hva man snakker om… Håper dere modner litt i løpet av årene, og klarer å se utenfor den lille bobla.
   Det er desverre alt for mange som tror at ulvene lever livets glade dager før de blir felt med en kule i hodet, og derfor kjøper disse jakkene i god tro om at dyret ikke lider. Men for å holde bestanden i sjakk så setter de ut fotfeller og andre fangstfeller som er ekstremt smertefullt for dyret å havne i. Denne fangstmetoden er strengt ulovlig i Norge, men ikke i mange andre land. Ulven kan stå i mange timer og til og med døgn før den blir skutt. Om den da ikke har forsøkt å gnage av seg beinet i forsøk på å komme seg vekk. Klør og bein blir knust når dyret febrilsk forsøker å komme seg vekk før den blir passiv, og gir opp.
   Det skulle vært et krav om å se en dokumentar om dette før man går til anskaffelse av Canada Goose. Har man fortsatt samvittighet til å kjøpe den etter det så be my guest. Desverre er det alt for mange sneversynte og egoistiske ungdommer som ikke tenker på andre enn seg selv. Ikke skjønner jeg heller at folk vil gå med disse jakkene når så mange vil se på vedkommende som en uvitende, selvopptatt idiot, men det er vel ikke så farlig?

  31. HERREGUD, kan folk slutte å syte å grine om pelsbruk? Jeg vet GODT hvor og hvordan pelsen kommer til. Jeg vet hvordan dyrene blir behandlet osv osv. MEN kjære dere, få opp øynene. Klærne dere kjøper fra BIKBOK osv osv, er basert og støttet på MENNESKEmisshandling, tenk litt over den. SNAP.
   Jeg selv eier mye pels, men eneste pelsstykket jeg ikke “vet” hvor kommer fra er pelsen på Goosen min, resten av pelsen er kjøpt fra “pelsfarmer” på oppdal. Hvor jeg har vært flere ganger i året på besøk og sett hvorda dyrene har det. Og det er IKKE dårlige forhold de lever under. De lever som kjæledyr.

  32. Syns jakken er helt forferdelig. Kvalmendes at et menneske kan gå rundt med et dødt dyr hengende over seg selv. Gingers has no souls!

  33. Navn: Du vet hvordan dyra blir behandlet men likevel så kjøper du pelsprodukter for så å klage på at menneskene som lager klærne til BIKBOK ikke har det noe bedre…? En urett rettferdigjør jo en annen, akkurat ja. SNAP(…)
   Dyra har det bra på pelsfarmene på Oppdal? Så fortell meg mer om hvordan de lever utifra instinktene sine. Har de svære uteområder å bevege seg på? Har de gravemuligheter, gjemmesteder, muligheter for å jakte? Har minken vann som de er skapt for å være i og i nærheten av, steinrøyser kanskje?
   Nei, realiteten for pelsdyr er å leve på netting i et lite bur uten å få utløp for noen av instinktene sine. Jeg har også vært på pelsfarmer, men om man har ørlite peiling på dyr så ser man fort atypisk oppførsel og tvangsadferd hos pelsdyr. Man trenger ikke å vær så veldig oppegående for å skjønne at dette ikke er gunstige leveforhold for sky rovdyr. Den dagen pelsdyra lever et helt naturlig liv i store innhegninger så kan man begynne å snakke. ALLE pelsdyr per idag lever under dårlige forhold, så lenge det ikke blir lagt til rette for skyhet, instinkter, og behov. Passivisering og tvangsadferd er vel et fremmedord for deg regner jeg med.
   Navn: Om du har hund, ville du da puttet den i et lite bur i måneder i strekk?
   Men så klart, det finnes jo så mye annet fælt som skjer i verden så da gjør det jo ingenting om noen dyr lider for at du skal føle deg “fin”, ikke sant? Dummeste argumentet jeg har hørt på lenge. Men så er jo folk som er for pels ikke kjent for å være de mest intelligente heller. Flott å gi faen i andre skapninger for sin egen forfengelighets skyld. ALLE pelsdyr lever under dårlige forhold når man snakker om pelsfarmer, passivisering og tvangsadferd er vel et fremmedord for deg regner jeg med. Som sagt er det ikke så dumt å inneha bittelitt kunnskap før man uttaler seg.

  34. Kjempe fin jakke! Jeg har selv to Canada Goose jakker jeg fikk til jul i fjor: en i brun og en i grønn. Elsker de og de er de beste jakkene jeg noen sinne har hatt! De ble kjøpt på SVEAN på Paleet i Oslo. Er så glad det er slutt på å kjøpe de stygge vanlige jakkene fra BikBok og de andre kjede butikkene hvert år, de er så dårlig kvalitet i dem uansett!!! Skal man ha god kvalitet så må man gi litt for det, sånn er det bare!

  35. jakken er råfin<33 har nesten helt likens bare at æ har kjøpt min oppe på barneavdelinga på cubus så har egentlig helt likens som dæ<33 Elske bloggen din<3

  36. Jakken ville vært fin dersom man ikke trengte å ta livet av uskyldige dyr, bare for å “se bra ut”. Finnes da annet å smykke seg med, enn å måtte drepe og pine uskyldige. Mennesket er en råtten rase. De som kjøper slike jakker, nye som ubrukte, er med på dyremishandling. Mennesket er virkelig ikke kommet langt. Stupid.

  37. Tenkte jeg skulle invistere i Canada goose jakke iår, men det ble heller en bergansjakke – er en dyre’elsker, kvalmt å gå rundt med et dødt dyr…

  38. Kjempe fin! Men du, du husker ikke hvor du kjøpe de fake Christian Louboutin skoene dine? Tenkte å bestille noen men husker ikke nettsiden.. 🙂

  39. Så lenge bloggere reklamerer for pels så flere fjortiser støtter dyremishandling ved å kjøpe lik så er det på sin plass. Det er heldigvis noen som evner å se lenger en sin egen nesetipp, og det ser ut til å at majoriteten faktisk har fattet hva prærieulvene må gjennom før pelsen havner på kragen.
   Før du ber folk om å skjerpe seg så sett deg litt inn i det og se en video om fangstmetodene. Om du da ikke gir totalt faen i om dyr lider… Lite kult å gå rundt i byen med en slik jakke når de fleste du passerer vet bedre og ser på deg som en umoden, uvitende drittunge;)

  40. syntes den er skikkelig fin, har lyst på en slik selv, siden jeg fryser meg nesten ihjel hver vinter. Syntes også det er dumt at den er laget av ekte pels, men tenk på de som kjøper en falsk canada goose. Der er jo pelsen lagd av hunder som har vært torturert i bur LENGE. o-o Syntes ikke du er noe dårlig forbilde bare fordi du kjøper en jakke, det blir bare for dumt. 😉

  41. Du, Bill Kaulitz.
   Jeg har ikke respekt for folk som bruker pels, for jeg er så sterkt imot det.
   Og det kan DU respektere.

  42. Du skriver at Det eneste negative er jo at det er ekte pels på den, har ikke vurdert en jakke uten pels da?!! når du velger å kjøpe en jakke med pels er du jo med på å støtte pelsproduksjon! 🙁 det går fint ann å ha varme jakker uten Pels, f.eks fjellreven og bergans!

  43. Jeg sitter og leser gjennom alle disse kommentarene med tårer i øynene. Jeg leser mye “bra”, det vil si alle dere som skriver at disse dyrene faktisk har det fælt og dere som vil få en slutt på dette! Men jeg leser også det dere andre skriver, dere som synes at folk overreagerer, og sier at de ikke lider! Men jeg skal si dere en ting, DERE har ikke peiling! Dere aner vell ikke hvordan de dyrene har det?! Dere kan ikke si at de har det “godt”. Hvordan kan dere vite det?!
   Siden jeg skriver dette, er det sikkert noen som tenker, “Men hvordan kan dere vite at de har det så fælt da”? Men det er nettopp det vi ikke kan, vi kan ikke vite hvordan de dyrene har det før de blir drept. Vi kan ikke vite om de har det godt eller vondt, og er det da rett å bruke klærne? Det synes i alle fall ikke jeg, og jeg vet at alle mennesker med et hjerte, synes det samme. Min mening er at verden ville vært et mye bedre sted uten mennesker, for det er “vi” som er bare vi som har ondskap i oss!

  44. Brenn den jakken , for å si det på en vennelig måte så hater jeg rett å slett de som går med pels jeg har lyst til å slå de så hardt jeg kan når jeg ser de som går med ekste pels eller den jakken , æsj sier jeg bare du er et dårlig forbilde og en dyreplager .. greit nokk de stopper ikke salget fordi akkurat du slutter å gå med den jakken men det er verdet det og det er respekt for dyrene .. hvis jeg hadde gått på samme skole som deg hadde jeg tatt den jakken å brent den så fort som mulig .. !! herregud du eier ikke skam din jævla dyreplager !

  45. sophieelise er et langt bedre menneske enn deg du burde virkelig ta deg sammen , du som er en toppblogger burde ikke støtte pels .. jævla dårlig forbilde for de som ser opp til deg og leser bloggen din hele tiden … du er et dårlig menneske !

  46. Parkas fra Vero Moda :))) Dritfin jakke, men ikke fan av Canada Goose, pga måten de behandler dyr på..

  47. HAR SÅ LYST På!!!
   FUCK DYREBEKJEMPELSEFOLKENE HER INNE! 🙂 Dere kjenner a ikke så dere har ingen, INGEN! rett til å si hu er et dårlig menneske!
   Sophie elise er jo en jævla fjortis barbie som spiller voksen, og “Jeg bruker ikke ekte pels fordi jeg er imot sånt”
   Ja, skal det liksom ha noe effekt da? hæ??
   Folk går ikke med pels fordi de er FOR dyreslakt! Men hvis det er så jævlig folkens, vil jeg gjerne se dere drite i å spise kjøtt! 🙂 For dere er minst like jævlige!
   Fysjameg, eier ikke skam dere! Spise et stakkars dyr innvoller! nei fyfaen…..
   ???? Det er like patetisk å si det ^ som det er å si at man er en dyreplager hvis man har en pels dott på jakka. Uansett. Ingen av dere fjortis tryner har nok guts til å gå bort og brenne jakka.
   LOVE YOU THERESE.
   BTW: Har null respekt for deres “jeg er imot pels” for dere spiser kjøtt! Faen, dere har så dårlige argumenter! Og du kan ikke si dette er et dårligere enn deres! Fordi det går for det samme, det er dyr!
   So gtfo if you dont know how to shut the asshole in your faces.

  48. Mathilde Isabelle: Du trenger ikke skrie så sykt frekke ting, vi er bare glade i dyr og bryr oss om dem. De har like mye rett til å ha et godt liv de som oss. Jeg er helt enig i at vi egentlig ikke burde spise kjøtt heller, fordi vi vet ikke hvilke av dyra som har hatt et godt liv og hvilke som har hatt er dårlig. Men så er det nå sånn at vi tenger kjøtt for å få i oss nok næring og slike ting. Folk som ikke spiser kjøtt får av og til dårlig umunforsvar og slike ting, p.g.a. mangel på forskjellige viktige stoffer.
   I tillegg er den eneste grunnen til at folk (nå til dags) går med pels, fordi det ser så fint ut. Egentlig så er det ingen grunn til å gå med pels, for det finnes nok av andre varme klær. I tillegg så finnes det joksepels. Finnes det joksekjøtt? Nei, i alle fall ikke som jeg har hørt om. Jeg støtter virkelig alle som er vegiterianere, og skulle ønske jeg også hadde klart å være det. Men faktisk så er det jo naturlig å spise kjøtt. De fleste dyr gjør det. Men det er ikke naturlig at er dyr må stå i mange timer med foten (eller andre kropsdeler) i ei felle, helt til den personen kommer som skal skyte den… Synes du det er rett?!

  49. Kjempe fine vinterjakke, har litt lyst på sånn eg og men dei er så dyre og så lika eg ikkje det at der er ekte pels 🙂 så er det litt dom og gå med den på skulen funker litt dårligt og jobba i den ute så då får det bli skulejakke 🙂
   Eg bere elske bloggen din er inne så og sei kvar dag og lese 🙂

  50. Coyotepels og pels fra dyr som vokser opp i bur er etter min mening to HELT forskjellige ting. Ulvene blir drept uansett fordi de ikke skal bli for mange, hva er galt med å bruke pelsen til noe da?

  51. jeg har helt lik, bare at jeg har i hvit 🙂 min er også veldig møkkete så jeg får ikke brukt den før den er vasket <3

  52. “Mathilde Isabelle”: Utifra det du skriver så håper jeg for din skyld at du ikke er en dag over 14 år. Ingen over den alderen klarer å diskutere så usakelig og umodent og skrive “LOVE YOU THERESE, gtfo, assholes” Er nok den eneste engelsen du kan, regner jeg med…
   Du bekrefter egentlig påstanden om at pelsforkjemperne er umodne, egoistiske drittunger… Og argumentene dine er så på tur at det ikke er vits i å diskutere engang, men klarer egentlig ikke å la være… INGEN kuer/griser i Norge står i fotsaks i opptil flere timer/døgn. Husdyr er domistikerte og avlet frem gjennom mange tusen år for å tilpasse seg livet de lever i dag, og er avhengig av mennesker for å overleve. Dog er jeg enig i at mange husdyr kunne hatt en bedre livskvalitet. Pelsdyr har vært domistikert i rundt hundre år og har fortsatt ALLE de ville instinktene i behold. Det er forskjell på rovdyr og husdyr. Det handler ikke om “dyreslakt” men hvordan dyra blir behandlet mens de lever, og hvordan de får dekket behovene sine. Kjøtt er også LITT mer nødvendig, enn det å følge en hjernedød trend og tro at man ser fin ut. Det er som å sammenligne å ha hund og å dra med en vill ulv inn i stua. Apropos hund, ville du puttet din/en hund i fotsaks og forlatt den i lange tider med svære smerter, eller puttet den inn i et lite nettingbur i flere måneder i strekk uten tur og aktivisering…? Hva er forskjellen?
   Du er egentlig lang under det nivået jeg gidder å diskutere med, men blir så lei og provosert når det finnes fjortiser som deg som ikke har peiling på hva du snakker om. Men kanskje like greit at du garantert er for liten for å ha jobb og derfor må spørre mamma og pappa om en slik jakke. Må spare ukelønna di vet du.
   Utifra svarene her så virker det som om pelsmotstandere har et mye mer reflektert svar og sakelige argumenter. De som er for kommer alltid det samme argumentet “Det er så mye annet fælt som skjer her i verden, så det gjør jo ingenting, tenk bare på de stakkars slavearbeiderne” Hei, man kan da ikke klandre dem, det finnes jo tross alt ikke et eneste god grunn for å gå med pels. Hva er så argumente dine for å gå med pels som så bra? Gjerne et litt mer reflektert svar enn “Pels er bare så in da! Også er det kaldt uten.. Liksom…” Også klager du på at andre ikke greier å argumentere, wow… Snakk om selvinnsikt. Du kom ikke et eneste argument om hvorfor pelsenæringen burde beholdes og hvordan fangsmetodene kan forsvares. Et tips, hold deg langt unna diskusjoner til du har blitt litt eldre og klokere og hold deg til ting du kan, hva nå enn det måtte være…

  53. du kler den utrolig bra og elsker bloggen din!
   men jeg har 4-5 stk av akkurat samme jakka og den koster ikke mere enn 5500kr! er jo pelsen som er fin på jakka..

  54. Mathilde Isabelle: Jeg kan si meg helt enig med “Veggis”. Du snakker om ting du ikke vet noe om. og forresten “Har null respekt for deres “jeg er imot pels” for dere spiser kjøtt!”. Nei, jeg spiser ikke kjøtt. Selv om vi er imot pels, betyr det ikke at alle spiser kjøtt fordet.

  55. Elsker jakken, har lik selv bare beige og de er helt nydelige på vinteren og ikke minst varme og gode. Ikke hør på hva de andre sier om at du støtter pelsindustrien pga denne jakken. De som produserer jakkene har kommet ut med både skriftlig og video dokumentasjon om at de ikke misshandler dyrene pelsen kommer fra , og alle de videoene på youtube som liksom skal være dyrene som pelsen kommer fra er bare fake, jeg har selv sett videoen om hvordan dyrene blir behandlet og de lever ikke i bur og blir ikke torturert, så alle små jenter der ute som er såå livredd for å kjøpe en slik jakke pga pelsen, slapp av ! Dyrene som pelsen kommer fra på disse jakkene har det ikke vondt!!

  56. Uansett om hvor kaldt det er i Tromsø trenger dyrene pelsen sin mer enn du gjør. Det er ikke Tromsø som er kald, det er du.

  57. Herregud, morsomt å lese alle som har haters kommentarer. Lavmål..
   Du er hvertfall helt utrolig pen, Therese!

  58. ser ikke alt styret med at hun har kjøpt canada goose når den er kjøpt på finn! Da er den jo allerede kjøpt, så det påvirker jo ingenting selve canada goose om du kjøper den jakka du har sett på på finn eller ikke.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg