rommet mitt

Heisann alle sammen!

I helgen var vi som sagt på IKEA, så da kjøpte jeg masse ting til rommet samt til resten av huset. Skal fortelle mer om det senere, men først vil jeg bare vise dere rommet mitt. I dag har jeg endelig fått pakket ut alt jeg hadde med meg hjemmefra og satt på plass alle tingene jeg har kjøpt. Siden jeg har det minste rommet av meg og Tuva (vi tok stein-saks-papir, I lost…) så måtte jeg utnytte det så godt som mulig. Føler at jeg har klart det veldig bra uten å få det til å se stappet ut, og jeg er utrolig fornøyd med helheten av rommet. Hvitt, beige og lyst. Akkurat slik jeg har sett det for meg faktisk. Jeg har fått stor hjelp fra Joakim til å sette opp det helvettes skapet, og Meline har hjulpet meg med stortsett alt rundt om kring på rommet. Haha – Meline har faktisk vært her hver dag og hjulpet til, koselig med en så snill bestevenn ♥ I gjengjeld kjører jeg og henter hun stortsett hele tiden. 

Iallefall, nok om det. Her er rommet mitt!!! (Mangler enda TV på veggen, litt bilder og småtteri, men det blir ikke så stor forskjell):


Ah, elsker sengen! Speilet over sengen og nesten alt i sengen er fra Jysk, samt klokken som henger over.


Lysekrone fra IKEA, dockingstasjon fra Elkjøp ++


Alt på bildet finner du på IKEA, Jysk, Pandora’s Eske (nettbutikk).


Samme som over.


Garderobeskapet mitt. I dobbeltskapet har jeg de fifneste klærne, mens i enkeltskapet har jeg chilleklær. Har faktisk veldig god plass i dette!

– Hva syns du om rommet?

Siste innlegg