restylane

Heisann!

Jeg har en stund hatt tenkt til å ta restylane i leppene, et naturlig stoff man får sprøytet inn for å få mer fylde og eventuelt korrigere feil på leppene. Jeg bestemte meg i går for å bestille meg time, så jeg dro innom Essens dagspa i Tromsø og fikk meg time allerede i dag. Så i morrest klokken 10 dro jeg sammen med Camilla bortover for å få fylt på leppene. 

Jeg var nervøs siden i går kveld, i morrest våknet jeg av meg selv fordi jeg var så redd. Vet dere hva? Det var faktisk ikke vondt i det hele tatt. Jeg har hørt mange si at det er kjempevondt osv, men jeg syns mer bare det var ubehagelig. Først fikk jeg en bedøvelseskrem smurt på leppene, som skulle virke i 15 minutter. Man kan også få “tannlegebedøvelse” via sprøyte om man vil, men jeg har sprøyteskrekk så nei. Når kremen hadde virket i 15 minutter, satte vi i gang behandlingen. Jeg fikk til sammen ca 12 stikk om jeg husker rett, mest i overleppen fordi denne skal være størst. I restylanet er det bedøvelse så etter hvert enkelt stikk kjenner du mindre og mindre – men noen av plassene var det mer vondt enn andre. Hun som tok restylanet på meg var flink å si ifra at denne kommer til å svi litt mer enn de andre, og da lukket jeg bare øynene så gikk det lett unna. Ble ingen skriking, kun en gang måtte jeg bare si “satan, så vondt…”. Hele prosessen gikk veldig fint, og det tok ca 10 minutter og få inn alt.

Jeg tok 1 milliliter (3500kr), som er en sprøyte. Man kan også ta en halv (1700kr) om man ønsker det, men når hun hadde tatt inn halve sprøyten på meg fikk jeg se resultatet, og jeg så helt ærlig ingen forskjell. Etter behandlingen får man beskjed om å ikke ta på leppene før 4-6 timer etterpå på grunn av infeksjonsfare der sprøytestikkene var – man kan heller ikke bruke lipsyl eller lipgloss på grunn av bakterier. Jeg var ikke så veldig hoven de første timene, men nå er de utrolig opphovnet og jeg ser ut som en sugefisk eller noe. Iløpet av 1-2 dager vil jeg se et mer reelt bilde av hvordan leppene blir når de ikke er opphovnet.

Jeg la ut bildet under på instagram, og reaksjonene var faktisk mer negativ enn jeg trodde det kom til å bli. Grunnen til at jeg tok restylane er fordi jeg syns overleppen min var skeiv, og jeg ville ha litt mer fylde samtidig som jeg korrigerte det. Mange tror at bare man tar restylane får man gigantiske duckface-lepper, men 1 milliliter gir et ganske naturlig resultat (bare vent og se når jeg viser dere bilder av leppene om et par dager). Stoffet forsvinner gradvis etter ca 6 måneder, og det er også et naturlig stoff så det er ikke farlig. Det eneste som kan skje er at leppene klumper seg, men da presser man bare på klumpen så løser den seg opp. Ser ikke helt det store problemet, det er ikke akkurat en operasjon som fikser på leppene for evig og alltid. Man kan til og med sprøyte inn noe for å fjerne restylanet tidligere om man blir helt misfornøyd.

Dere får ikke se etterbilder enda siden de er så opphovnet, haha!

Her ser dere når jeg får sprøyten på den ene siden.


Der jeg har ringet rundt er den tynneste siden av overleppen om dere ser det.


Før


Ca 1 time etter behandling, her kan dere se sprøyestikkene og et blåmerke jeg fikk.


Akkurat nå – sinnsykt opphovnet. Sexy ;););)


Her kan dere se en liten forskjell, venstre er selvfølgelig før-bildet. Jeg var nok litt hoven på bildet til høyre, men anyways!

Siste innlegg