den siste tiden

Hallo!

Herregud så rart det er å blogge, føler jeg har glemt av hvordan man gjør det.. Vel, det er kanskje fordi ting går litt tregt hjemme hos oss. Vi venter enda på internettet, lurer faktisk på hvor i f*** det blir av? Det er så og si umulig for meg å blogge fra telefon eller å bruke nettet til telefonen på PCen, fordi jeg har brukt internettet på mobilen så mye at de har satt ned hastigheten og det går så utrolig tregt – blir gal!! Nå er jeg derimot hos Camilla og da får jeg blogget. Jeg skal gjøre klar noen innlegg på forhånd som jeg kan poste når jeg ikke har mulighet til å blogge. Men jeg lover dere at så snart vi har nettet på plass hjemme, begynner jeg å blogge for fullt. Vet jeg har sagt “ja, etter helgen”, “ja, når vi er helt ferdig med leiligheten” osv.. burde skjemmes!

Anyways, så kan jeg jo fortelle litt hva som har skjedd den siste tiden. Egentlig så har det ikke skjedd noe, bortsett fra at vi hadde innflytningsfest i helgen. Det kom alt for mange folk, og naboene ble litt sure (det forstår jeg selvfølgelig!). Vi dro litt sent på byen og det var mye bråk, vi har jo naboer som bor vegg i vegg med oss. Vi har iallefall funnet ut at sånn type fest blir det ikke igjen, var ganske slitsomt. Ble stressa av at det var folk overalt hele tiden. Bortsett fra det har jeg vært sammen med Camilla i sikkert en og en halv uke i strekk, fordi ingen av oss har et vettig liv for øyeblikket. Hun begynner ikke i ny jobb før om en uke, og jeg har ikke funnet meg jobb enda. Tenkte jeg skulle sende søknader i morgen, må faktisk ha en jobb. Kommer til å bli gal i hodet av å gå rundt meg selv hele dagen lang. Men først og fremst må jeg få bloggen på plass igjen, det er trist å gå inn på den. Kan ikke huske sist jeg hadde en så lang pause som dette :'(

Har ikke brukt kameraet på eeevigheter så dere får heller se bilder fra instagram, så blogges vi heller i kveld med ordentlige bilder!
 


Haha, her var leppene mine sykt hovne


Camilla etter en fuktig natt på byen


Ja, dette er den type trusler jeg får… haha, jævla Nathalie!!


Ikke bare nok med at Bettina fikk meg til å snuble ned trappen, hun klorte meg også 🙁


millababy


glaad i livet


klar for innflytningsfest

 


Hverdagskost, pwrnap på tuva og thessy


+ kosetid med bamsen min 

71 kommentarer

Siste innlegg