talent fra tromsø

Denne gutten på 15 år er søskenebarnet til Meline, som dere vet hvem er. Han heter Martin Schaal og kommer fra Tromsø. Han har lastet opp noen videoer på YouTube som virkelig er verd å høre på! Utrolig stort talent og fortjener all støtte 🙂  Du finner YouTube kanalen hannes HER. Dette er de to sangene han synger som jeg liker best: 

 

296 kommentarer
  1. Syns personlig at han var litt flink. vil si at JEG er mye flinkere enn han… NO FENCE! men jeg har jobbet med musikk siden jeg var 4år, og jeg har ett så stort sang tallent at det er til å grine og få gåsehud av 😀

  2. HERREGUUUD for et talent! Vil dåkker se mer av han schaal, kom på TROMSØPALMEN 2012 som har premiere den 6.november!! Vi kan love både sang og musikk fra han martin! Juhuu

  3. Hei flotta 🙂 Har lest bloggen din så lenge jeg kan huske, og har vel aldri vært noe særlig flink til å kommentere. du har vært en inspirasjon både med stil og det som har skjedd på privaten. Nå har jeg laget meg blogg, mest fordi jeg vil holde venner og familie oppdatert når jeg flytter fra bodø til fredrikstad. Men også for å skrive om hvordan det er å leve med en kronisk sykdom. Så jeg har brukt deg som inpsirasjon når sykdommen har vært på sitt verste og når jeg da leser bloggen din blir jeg i bedre humør og vet at jeg ikke er alene om å ha det kjipt til tider. Derfor vil jeg nå skrive om sykdommen min på en positiv måte for jeg er ikke ute etter sympati, men forståelse 🙂 har til og med vært så tøff at jeg har lagt ut bilde av arret på magen min som jeg har vært så redd for å vise før. Man må bare ha litt baller til tider og si det som det er 🙂
   hilsen ei jente på 22år som digger deg for den du er <3

  4. faen for en dårlig blogger du er! du har jo ikke blogget på mange dager 😮 blogger jo aldri lenger, hva skjer egentlig?

  5. blogg LITT mer da, du blogger jo en gang i uka? ikke fortjent topp 10, ihvertfall ikke andre plass. du gir faen i bloggen din, og det ser jeg.

  6. Vet at en kommentar som dette ikke påvirker deg, og at mange maser om det, men samtidig klarer jeg ikke dy meg, og må komme med en klage.
   Det er tusenvis at nordmenn som jobber RÆVA av seg og tjenee halvparten så lite som deg. De jobber kanskje hver dag. Du har en blogg, du tjener mye, og du blogger ikke. Du får sååå mye for ikke en jævla dritt. Selv er jeg mye yngre enn deg, men til og med jeg forstår at dette er helt galt. Greit du kanskje flytter, og har mye å gjøre. Men heeey, du har tid til å ta restylane og dra på fester osv. Men bloggen? neeida. Tenk litt, Therese, du har mange lesere og vi syns du skal komme tilbake til bloggen for godt. Du tar altfor lange pauser. Den 2plassen fortjener du ikke, så lenge det kommer 2-3 innlegg på snart på uker. og du? ”bloggleiligheten” PFFFFFT, for noe tull. Dere har kommet dere såppas tilrette i leiligheten, at å blogge litt fler innlegg går helt fint, det har du tid til. Da burde du hvertfall prioritert bloggen fremfor fester. Du nevnte også i et innlegg her for litt siden ”…jeg glemte bloggen helt av..” eller noe lignende, er du toppblogger og tjener flesk så GLEMMER du ikke av bloggen.
   Kanskje ikke dette var saklig nok der deg, whatever, ta denne kommentaren som du vil, jeg ville bare si ifra, leserne dine er rimelig pissed.
   Sorry, dette måtte ut. Liker deg veldig godt, men savner bloggingen du hadde før! Kom igjen, Therese, du vet du er flink til det her. STÅ PÅ! hvertfall lag et innlegg til oss om hvordan ståa er hos deg/dere nå.

  7. Har 3 spørsmål. Leser du alle kommentarene du får? Kunne du vært sammen med en 15 år gammel gutt, 97er? Kan du skrive et innlegg om aldersforskjell? Jeg er sammen med en 94er og det funker veldig bra : ) Hun er ikke barnslig eller noe, hun drar på fest, er populær osv, og jeg er verken barnslig eller moden til å være 15, men helt “normal” 10ende klassing. Takk på forhånd hilsen stian.

  8. E jo SYKT mange i tromsø som e like flink som han, eller tilogmed bedre, så litt rart at bare han skulle havne på bloggen 🙂 men ja, han e jo flink og kjekk altså!

  9. haha, han havna på bloggen fordi ho therese har en kjentskap til både mæ og han kanskje? ka ho skal gjøre. søke rundt på nette etter talenta fra tromsø? hahha. latterlig. dessuten for dem som ikke har fått det med sæ så e HOVEDgrunnen til at ho therese ikke blogge så mye nu fordi ho ikke har nett hjemme og må fra bort for å i det hele tatt blogge. ho kan såvidt blogge fra mobil.

  10. Meline, ro litt ned, sa bare at det e mange flere som også e flink og synge! Sa aldri at ho skulle søke rundt etter folk fra tromsø som syng, eller nåkka sånn. Prøv heller å les kommentarn igjen før du kommentere at det e latterlig 🙂

  11. Han var skikkelig flink å synge å spille :D:D
   Men Therese, du er et av forbildene mine… men du blogger så lite;(

  12. Digger bloggen, men hvorfor skriver du så lite for tiden?
   Kan du legge ut bilder/film av det nye huset deres? <3

  13. elsker bloggen din! kanskje derfor æ skjekker den hverdag?! og det e da æ ser at du BLOGGER ALDRI! ka skjer ? koffor blogger ikke du 🙁 ja æ vet du ikka har internett. men sett på 3g og mobilblogg, ikke for din egen skyld men for leseran sin skyld:)) pliss?

  14. Du sa at når dere hadde fått flytta in i leiligheten så kom det til å bli mye mer blogging forde da hadde dere et sted å ta bilder, filme osv. Therese det har ikke skjedd, du blogger kanskje 1 innlegg hver 3 dag og annais f.eks blogger kanskje 2 innlegg om dagen ! Du burde skjærpe deg !

  15. ho kan jo ikke mobilblogge? ho har brukt nette på tlf så mye at dem har satt ned hastigheta.

  16. Nu e æ jævli lei av at du og Tuva skal tjene en masse penga på at æ og flerfoldige andre skal klikke oss inn på den her tomme bloggen din. At du ikke har internett e faen ikke ei unnskyldning lenger – alle andre bloggeran stikk på en plass der dem har nett bare så de kan bevise at vi kan ha tillit til dem. Om du ikke klare å holde bloggen din så treng du ikke ha blogg heller. Du fortjene ikke toppliste plass OVERHODET.

  17. Når tiden nermer seg, kunne du tenkt å hatt ett inlegg som kunne hete noe som “Julegavetips” ?? Jeg sliter alltid med å finne gaver til vennene mine (er 15 år)
   Og fint om du kunne hatt gavetips til både slektninger, venninner, kjeresten..osv <3
   Elsker bloggen btw! u go Girl!

  18. Hei Therese!
   Stor fan! Kunne du kanskje ta en liten titt på bloggen min? Det er en mote/hverdags blogg, og er perfekt til deg som er 10-16 år gammel. Håper dere der ute også kan ta en liten titt!<3
   -MyMustachee♥

  19. hvorfor blogger du aldri lengre? skal du slutte eller? jeg liker bloggen din kjempegodt og sånn, men jeg må innrømme at de innleggene du har kommer med i det siste ikke har vært så interessene …

  20. enig med den over meg her!! Du bør blogge mer for å holde på leserene dine, og hvis du ikke har interesse lengre så bør du kanskje vurdere å ta en pause fra bloggen en stund, og komme tilbake når du har mer interesse for å blogge;)

  21. På tide å blogge? 🙂 ej veit dåkke slite me nettet, men ditte e for gale! å kortid dåkke skal kåre JB-vinnarane? 🙂

  22. hei Therese vi er 3 jenter som har et skole prosjekt om glemte kriser innenfor meslinger.
   og lesere på bloggen vår har blitt svært lite.
   vi hadde satt stor pris på om du kunne hatt muligheten til i dele bloggen vår siden du trosalt har en fabelaktig blogg:)
   meslingerdreperbarn.blogg.no

  23. Hei Therese!
   Jeg synes du er kjempe flink til å blogge og det er såklart en grunn for at du faktisk ligger på topplisten! Betyr at du er kjempe flink med bloggen. Men det at du tjener så masse penger pga bloggen din, og ikke blogger så ofte som du burde synes jeg er veldig trist og ikke minst litt urettferdig med tanke på at det er så mange der ute som blogger 3 innlegg om dagen på sin blogg og virkelig jobber for bloggen sin. Siden du tjener så masse pga oss lesere så synes jeg du burde gi oss noe tilbake du også med å blogge og oppdatere bloggen din. Vi er tross alt inne på bloggen din for å lese det du skriver, og når du ikke skriver noe, og bare 1 innlegg i løpet av en hel uke, synes jeg det blir litt kjedelig og jeg blir på en måte skuffet hver gang jeg kommer inn på bloggen din og du ikke har blogget noe innlegg…

  24. Therese, du er veldig flink med bloggen når du først blogger! 🙂 er jo en grunn for at du ligger på topplisten, og der kan jo ikke hvem som helst være! Men jeg savner den tiden når du blogget! du blogger nesten ikke lenger… Jeg har absolutt ingenting i mot deg, men jeg har mye i mot at du ikke bryr deg om bloggen din og nesten ikke blogger i det hele tatt når du faktisk tjener så mye på å ha denne bloggen! jeg synes bare du skal gi noe tilbake til oss du også, for det vi vil ha er jo det at du skriver her på bloggen 😀 Jeg liker bloggen din og synes du fortjener plassen på topplisten, men nå.. blogger du nesteen aldri.. og da synes jeg egentlig at du kan lage et eget innlegg om hvorfor du ikke blogger så mye lenger og at du har pause i fra bloggingen noen dager slik at vi lesere vet det 🙂
   Ha en kjempefin kveld videre:) Håper du snart kommer tilbake på bloggen Therese:)

  25. Hun har ikke blogget på lenge fordi hun var i snøras som akkurat var i Tromsø. Hun ligger på sykehuset.

  26. Hvis det har seg slik at Therese har havnet i en ulykke, så burde dere som kommenterer negativt SKAMME dere. Det fins faktisk gode forklaringer også, for hvorfor hun ikke har blogget på noen dager.

  27. Idioter som sier hun ble tatt av snøskred! Skjønner ikke hva dere selv snakker om, har vel aldri opplevd lignende før! Hun er IKKE tatt av snøskred! Kan ingen ta inn til seg at dem ikke har internett i hus? Faen så mange duster..

  28. Så kult da 😀
   Men kan du ikke blogge litt oftere?:) du lager noen ekstremt fine blogger, men jeg synes det er blitt ganske få av dem nå for tiden 😛 kan du ikke feks. en gang du har tid lage en videoblogg når du sminker deg?:D

  29. omg.eg trur det har vert 2 veker siden du bloggde,du lyver,du sa du skulle blogge mer nå.Men egentlig blogger du berre får og få penger…

  30. serriøst? nå er eg dønn lei av at du ikkje blogger du gjer det berre for og få penger i kassen!!!! eg mener det og sitte på fanget til oldemoren min er gøyere,selv om ho eer død!!!

  31. Utrulig sjarmerende <3 Men du blogger for lite, Therese, du glemmer snart hvordan man skal blogge.. Jeg er fast leser og en fan, og blir en skuff når du nesten aldri blogger.. Forstår jo det at det er stress nå i og med at du har flyttet ut, men tid er ikke noe du har eller ikke har. Det handler om prioritering. Stå på, er vel ikke så vanskelig å laste opp et bilde og skrive kort om dagen din 🙂 Klem

  32. du fortjener ikke å være på topplisten når du aldri bogger.. greit nok hvis du ikke har nett, men hva med på skolen feks? eller du kan gå til en venninne, eller hjem til foreldrene dine for å blogge av og til? sykt urettferdig at du får flere tusen kroner i måneden, åsså blogger du ikke en gang i uka en gang.

  33. Jeg skjønner ikke at du er så pen og flink at du kan være på 2 plass samtidig er du jo ikke no om jeg kan si “flink” til å blogge, snart 1 uke siden!!!!!!!!

  34. dere som klager på at hun ikke fortjener denne plassen, hvorfor i h.. går dere inn på bloggen da? om dere har deres egen blogg og henne som venn, kan dere se hver gang hun blogger, istede for å trykke inn på henne 24/7!! er det rart hun ligger på topplisten enda, når alle dere drittunger klikker inn på henne hver dag. hun kunne sikkert hatt pause i mange uker, og fortsatt ligge på 2.plass! just saying!

  35. Syntes du blogger alt for lite nå… Du fortjener topplisten og alt sånt, og jeg vet at fløttinga er stress, og at dere ikke har fått nett enda (?)
   Men du kunne ha prøvd og fått dratt på bess og blogget eller noe…

  36. Nå må dere skjerpe dere. Det å slenge så mange stygge kommentarer til Therese er rett og slett bare så stygt gjort! Hvor gamle er dere egentlig? Jeg blir så provosert av slike ting og når jeg ser at noen rakker ned på andre bare fordi dem er sjalu 🙂
   For det første Ja hun blogger nesten ikke og det er urettferdig med tanke på at hun tjener så masse penger i mnd pga denne bloggen! og da burde hun gi oss noe tilbake ved å oppdatere og blogge. MEN nå må vi jo huske på at det er ikke vi som taper penger, men Therese. Så det er hennes valg om hun vil blogge og fortsette med å tjene penger eller om hun ikke vil blogge lenger og ikke bry seg om bloggen og miste de pengene hun tjener!
   Kommentarene her er jo fakta med det at hun nesten ikke blogger lenger og MÅ blogge hvis hun vil beholde pengene hun tjener osv. Men det går virkelig ann å skrive det på en litt bedre og finere måte! Enn i tillegg slenge så mye dritt til henne. For det vi også må tenke på er at det er en grunn for at Therese ligger på topplisten og det er jo fordi hun har en bra blogg og blogger bra! Det er ingen som kommer på topplistene uten grunn eller uten noe erfaring fra bloggverden. Jeg synes Therese er flink med bloggen sin og hun FORTJENER virkelig ikke å høre all denne dritten som kommer i kommentarfeltet på bloggen hennes:) Dere må skjerpe dere og oppføre dere bedre enn som så…
   Dette er Therese sin blogg så det er hun som bestemmer når hun vil blogge. Om hun så blogger BARE for pengene eller ikke bryr seg om bloggen sin, så er det jo uansett ikke deres problem i det hele tatt.
   Liker du ikke bloggen til Therese eller synes hun blogger for lite så ikke kom inn på bloggen hennes heller, bare for å kommentere stygge kommentarer! Greit nok å være sjalu! Men å oppføre seg slik er å gå over grensene! 🙂
   Ha en kjempe fin Tirsdag, til dere alle sammen 🙂 <3

  37. Hei ! Han var DØDS goooood !!!!! bedre enn de vanlige maroon5 !!!! i PROMISE 😉 Men uansett : jeg har et spm til deg Terese <3 leser du alle kmt du får ? ;D

  38. elsker bloggen din!
   men før pleide du å blogge så ofte, men nå blogger du egentlig ganske lite. hvorfor?
   jeg elsker å lese bloggen din, men det er så sjeldent du skriver noe nytt! hadde likt hvist du blogget litt mer 🙂
   hilsen meg <3

  39. Han var utrolig flink! Men hva skjer med at du aldri blogger lenger? Bloggen din er best, men jeg har gått litt over til Erica Mohn Kvam sin blogg nå siden du blogger så sjeldent.. Din blogg fortjener første plass, men det er ikke så lett når du aldri blogger lenger..

  40. du blogge aldri længer? kaskjera? enten blogge du eller ikke. e skuffende og gå innom bloggen en gang i uka eller nå å ikke se et eneste nytt innlegg fra sist gang…:(:(

  41. Vet du har det travelt om dagene men du blogger aldri, og jeg er en fastleser. Du fortjener virkelig ikke å ligge på blogglisten i det hele tatt

  42. greit nok at du ikke har nett, men du blogger hvertfall så godt du kan når du er steder med nett. tror tuva har dødd eller noe, hun blogger jo ALDRI. blir like forbanna hver gang jeg går inn på bloggen hennes, synes det er mildt sagt sykt at hun i det hele tatt er på topp 100-lista, hun SUGER

  43. du SUGER å blogge. Gå vekk fra topplista, til å me lillesøstra mi oppdatere oftere enn de.. å ho e 8 forfaen å har ikke et liv å blogge om

  44. Vet dere hvorfor hun fortsatt ligger på topplisten?? Fordi alle dere som skriver her er innom den! Man ligger på topplisten pga leserne, så hvis dere mener hun ikke fortjener en 2. plass på topplisten, ikke gidd å besøk bloggen hennes da 🙂 Elsker denne bloggen <3

  45. blogg da! du har ikke blogget på 100 år, kom igjen! du er flink, det er så kjedelig! 😀 du er pen forde da!! <3

  46. blogge snart ? Folk gidder ikke gå inn å lese bloggen din , når du tjener det du tjener og vi får faktisk deg til å tjene det!

  47. Hei tør du å ta miljø utfordringen ?
   Ikke kjøp klær eller sko på en måned !
   hadde vært utrolig snillt mot miljøet

  48. Terese, trodde du brydde deg om leserne. Nå vet jeg at du ikke har samme motivasjon til bloggen hvis du ikke er på 1.plass

  49. Vet at du sliter med dårlig nett osv osv, men plis dra på biblioteket og post et innlegg eller noe da! Er sykt kjipt for oss lesere som venter på oppdateringer. Og vær så snill, hvis du har sluttet å blogge SI DET, så slipper vi å måtte lure hele tiden. Pluss at hvis du ikke skal blogge bare slett den, er ikke noe vits å ha den da uansett hvor mye penger du tjener. Du har jo sagt selv at du ikke blogger for pengene.

  50. Pell deg ned frå topplisten din hore! Gå og pul nettkabelen din, lille bitch!! We fucking hate you! You are a fucking skitch! (blanding mellom skank og bitch) u know? i know

  51. tragisk å være anonym på blogg! Skal du skrive stygge kommentarer, vær litt tøff å stå for det du sier i vertfall! …. jesus!

  52. Det er så mange som sier hvor gamle er dere egentlig. skjønner dere ikke att hun ikke har nett…bla bla bla.. Jeg er 25 år og fra i dag så boikotter jeg denne bloggen. Det oppfordrer jeg dere andre til å gjøre. Dere som plages over att hun blogger for lite og ikke fortjener å ligge på topplisten. Det er det eneste dere lesere kan gjøre for att hun skal synke på topplisten og kanskje gjøre noe med det!

  53. Ikke for å virke frekk eller noe, men du tjener jo faktisk penger på å blogge? Du burde kanskje tenke på å oppdatere bloggen din litt oftere, skjønner det at du sikkert har masse annet å gjøre, men det går ann å ta seg tid til å publisere ett lite innlegg og ikke la det gå flere dager i mellom. Det er så mange andre flinke bloggere som fortjener å være på topplisten, men nei der er det toppbloggere som ikke oppdaterer bloggen sin.

  54. Herreguud, du har ikke blogget på 4-5-6 dagen!!!!!!!!
   Det er vi som gjør sånn at du tjener penger!!
   Og sellom du ikke blogger får du penger uansett, men viss du ikke ligger på topplista så får du ikke penger!! Så tror sikkert at du ikke gidder og blogge og bare bruker opp de pengene du får fra bloggen!
   Du er såååå TEIT!!!!!

  55. Kalte ikke dere liksom den leiligheten for bloggcriben? Vil heller kalle det for “heei vi slutter å blogge- criben”.

  56. Assa, helt alvorlig!
   Skal du være på topplisten bør du blogge bra, du bør oppdatere 1-2 innlegg vær dag! Hvist du ikke har tid, bør faktisk du ta deg en pause, og si det. enn av vi går og venter på at du skal lage et lite innlegg. Du får inn penger, uten å gjøre noe for dem! Sier ikke at du ikke skal få dem, men som f.eks ”Mammatilmichelle”, hun er en kjempe flink bloggen, oppdaterer vær dag, og gjør det gøy å lese bloggen hennes! Hun burde vært på 2.plass eller 1.plass. Kan du bli litt flinkere til å skrive flere innleg, men ikke sånne dritt lange, da blir den sinnsykt kjedelig å lese, eller bare ta en pause til du er klar igjen.

  57. Føler du bare blogger for penger fortiden. snaue ETT innlegg i uken, jaa sellom du ikke har internett kan du vel låne pcen til en vennine når du er på besøk. er det så forbanna vanskelig? Du fortjener ikke å være øverst på topplisten 🙂

  58. Om du skal være på topplisten burde du jo blogge miinst en gang om dagen. Har sjekket bloggen din hver dag den siste uka, men du har ikke lagt ut et eneste nytt innlegg. Om du skal fortsette slik. fortjener du nok ikke å være på topplista. just saying;) Er ikke så vanskelig å låne seg en pc, bruke nett når du er på besøk, eller skole osv? tviler kanske sterkt på at du sitter hjemme uten nett og alt mulig dagen lang uansett, lr hurr?

  59. OMG…nå begynner jeg å bli sykt lei av å se de samme overskriftene i 7 dager for det kommer en ny…..

  60. Haha, sa ikke du en gang at det skulle bli mer blogging når du fikk flytta inn i leiligheten, eller bloggcriben? Btw, liker bloggen (når det kommer nye innlegg) og han var flink!! <3

  61. Skjønner virkelig ikke at det går an for en blogger å ligge på topplista og få penger når det ikke kommer ett innlegg engang.. mange som fortjener den plassen din mer enn deg.

  62. Glømm du og Tuva at dåkker har blogg eller?? Æ skjønne at dåkker sikkert har d travelt og alt d der, men når dåkker har blogg bør dåkker kansje vurdere å blogg på den. Æ har itj nåkka i mot dåkker, men d e litt kjedelig å gå inn på blogga når d itj e nån nye innlegg

  63. Herrefred folkens! ta det med ro! jeg er sikker på at Therese har mye annet å tenke på akkurat denne tiden, hun har jo flyttet og greier, og da er det helt sikkert andre ting som må prioriteres før denne bloggen.
   Jeg syntes det er urettferdig ovenfor henne at dere sier at hun ikke fortjener å være på topplisten! Hun er jo vanligvis veldig flink og oppdatere bloggen sin.

  64. For de som ikke vet det, så ligger TCMN i koma etter en påkjørsel forrige helg når hun var på vei hjem fra fest. Slutt å vær så sugen på ett innlegg når hun kanskje er død.

  65. Kom igjen.. blogge snart?
   jeg respekterer at du har andre ting å gjøre, men kom igjeeeeen
   du er toppblogger jo!

  66. Kan du bynn å blogg i gjen snart, du e jo e av toppbloggeran, viss du ikke blogga rykka du jo langt ned på lista 😀 ælska å læs blogge din, og det e d et mage andre som åsså gjør!! pliiiiiz blogg <3 <3 <3 <3

  67. syns du burde ha blogginga på styr…
   du e toppblogger god dammit!
   Vis koffer du førtjen å vær d 😉
   så pliis få ordn på d:))

  68. Kan du blogge snart? Er sykt lei av og gå på bloggen din 2 ganger hver dag uten og se ett eneste innlegg… Gidder snart ikke gå på bloggen din lenger. Elsker bloggen din og jeg ferstår jo litt at du har det travelt osv 🙂 men uansett du burde jo ha klart ihvertfall 2 innlegg i løpet av en hel UKE !

  69. SERR?? Du har ikke blogga på
   6 dager!!! 🙁
   Jeg likeer virkeliiig denne bloggen så vær så snill og begynn og blogg fordi da kan jeg lese den mere;) og du rykker jo nedover på
   topp-listen så nå er du ikke øverst lenger! :O 🙁
   Så jeg ber deg så mye at du begynner og blogg igjen gjerne på fullt?
   PLIIIIIS? For hvis ikke gidder jeg dessverre ikke og gå
   innom denne bloggen lenger og da har du mistet en trofast leser!!
   Så start igjen og blogg 😉 <3
   - Victoria
   <3

  70. Du kunne i det minste ha blogget om hvorfor du ikke gir oss en skitt! dette er dårlig gjort, rett og slett. Skjønner ikke hvordan det er mulig at du ligger på andreplass når du mindre enn minst fortjener det akkurat nå. Sorry ass, men detter er for dårlig. Grunnen til at du fortsatt er på listen er fordi folk vil se om har stått opp fra dvalen din. God vinter!

  71. “Nå er jeg derimot hos Camilla og da får jeg blogget. Jeg skal gjøre klar noen innlegg på forhånd som jeg kan poste når jeg ikke har mulighet til å blogge. Men jeg lover dere at så snart vi har nettet på plass hjemme, begynner jeg å blogge for fullt. Vet jeg har sagt “ja, etter helgen”, “ja, når vi er helt ferdig med leiligheten” osv.. burde skjemmes!”
   Hvorfor overrasker det meg ikke at du ikke gjorde det??? Den der “har ikke internett”-unnskyldningen deres er nå så sinnsykt busta!! Reis hjem til moren din og blogg!!

  72. f*** for ein dritt blogg, no har dette innlegge vert i 3veker no er eg lei, du fortjener ikkje og ver på 2 plass på topplista!!!!! bruk inskjyldningen: eg har ikkje internett! OMG herre gud så barnslig!!! dra dei heim til moren din og blogg!!!

  73. du har mulighet til å oppdatere facebook hele tiden men jævlig vanskelig å trykke “post” på de innleggene du liksom har forhåndsskrevet? huff

  74. Ok, nå beggyner jeg og bli helt RIMELIG lei av bloggingen din. Det er helt SYKT at du fortsatt er på 2.plass, og får så mye penger for og ikke blogge. Martheborge f.eks ? Hun blogger 2 ganger om dagen, og hvis ikke får hun dårlig samvittighet. Hun fortjener plassen mye mer, ta noen bloggtips av henne ! 😉

  75. Hvorfor blogger du nesten ikke? Syns det tar lang tid mellom hvert innlegg… Litt dumt for leser bloggen din så og si nesten vær dag! Men det er litt kjedelig når du ikke blogger…

  76. Ler når jeg leser kommentarene her altså. Skjerp dere folkens.. Om jenta ikke har fått internett i leiligheten, hvordan skal hun da kunne blogge!!! håper internetten snart blir fikset!! Elsker bloggen din

  77. Herregud jenter hva er det med dere? hon har ett liv ho også! det er 6 dager siden bloggingen hennes for dere virker det jo fan utsom hundre år! om dere itje synes hon fortjener 2-3 plassen så gi F i og gå innpå da? beviser bare hvor opptatt av bloggen dere er. Isteden for og slenge dritt som dette skriv heller vennlig kansje ho kommer telbake då !
   Men jeg ville itje kommet tilbake til alt dette dritten rykter som sier hun er i koma osv herrefred.

  78. Hei Therese! Tenkte bare at jeg skulle minne deg på at du er en toppblogger, og det er jobben din, det et inntekten din! Du blogger 1, kanskje 2 ganger på en uke, hadde du møtt opp 1-2ganger på en uke på en ordentlig jobb, så hadde du fått sparken for lenge siden. Eneste grunnen til at du fortsatt er på topplista er at folk (inkl meg) stikker innom bloggen din daglig i håp om at du endelig har blogga. Du må tenke på at hvis du og Tuva skal bli boende i den “bloggleiligheten” så må dere ha en inntekt, og da MÅ du bare blogge, uansett om du er lei eller ikke.

  79. Du burde begynne å ta denne bloggen på alvor altså!
   Vi lesere burde faktisk slutte å gå inn på bloggen din sånn at du forsvinner fra topplista, da får du ikke lenger penger for å blogge 2 inlegg i uka, nei da får noen andre penger for å stå på og blogge 1 gang hver dag, men deneneste grunnen til at du fortsatt i det hele tatt har bloggen er fordi du trenger pengene og det er ikke noe galt i det, men du burde hvertfall gjør noe for pengene!

  80. hahaha du tar jo for fan ikke bloggen din seriøst. Ganske bedritent at du ska tjene peng på å ikke blogge. Ta nu værtfall å gjør dæ fortjent til de pengan du tjene 🙂

  81. du burde være takknemlig for å være på topplista. andre jenter ville drept for å være i din situasjon. virker som du har blitt litt for bortskjemt, og glemt å sette pris på hva du har fått etter alle de lett-tjente pengene du får for nesten ingenting

  82. Jeg er fra Tromsø, og blir litt flau over så slappe nordlendiger (deg og tuva).. Men samtidig har jeg forståelse for en liten bloggpause, men leserne hadde nok settet pris på å få høre grunnen 😉

  83. Skjerp dere!
   Dere trenger ikke å kalle henne for bitch!!
   Dette er ikke deres problem om hun mister pengene og ikke kan betale den leiligheten! Det er hennes problem! Så voks litt mer opp og tenk dere litt om før dere skriver all denne dritten på kommentarfeltet! Jeg tror Therese vet at hvis hun ikke blogger så vil hun miste pengene hun tjener 😉 Så hun kommer tilbake for fullt snart! Det må hun jo hvis hun vil kunne beholde leiligheten sin uansett 😉 Grunnen for at hun ligger på topplisten enda er tross alt fordi DERE ja akkurat DERE som sier hun IKKE fortjener toppliste-plassen, besøker bloggen hennes hele tiden og da vil ikke lesertallet synke heller! Hadde dere ikke kommet på bloggen hennes så hadde hun havnet veldig langt ned på topplisten 😉 Så enten kom innom og gå ut av bloggen igjen hvis det ikke er kommet nytt innlegg eller ikke kom innom i det hele tatt hvis du bare har tenkt å slenge dritt etter deg 😉

  84. er det så jævla vanskeleg og og finne på et nytt innleg!!! no driter eg i tcmn,vil til sophie elise sin blogg… mast en leser der…

  85. hva med å slutte å lese bloggen hennes så begynner hun nok igjen? hun fortjener jo ikke å ligge på topp…

  86. om du ikke har hatt nett, så har du vell heller ikke kunnet sjekke facebook på noen uker. Det er ingen unnskyldning lengere

  87. Til alle som slenger dritt og unødvendige kommentarer, bør virkelig skjerpe seg. Har dere ikke fått med dere at Therese har flyttet, og har ikke hatt internett. Og de som folka som fikser og sender ut den boksen til internettet, er ikke akkurat så raske. Og ingen har bedt dere om å lese bloggen hennes, og visst det plager dere, så hvorfor er dere innom bloggen hennes da?
   Og ja, det går an å være på Facebook og instagram med 3G nettet på iphonen. Så dere trenger ikke å klikke!!
   Ha heller respekt at Therese har tatt seg en “pause”, og at hun kommer sterkere tilbake 🙂
   Og til dere som sier at hun tjener penger på å ikke blogge. Dere har ikke noe med det å gjøre eller kritisere bloggen og hun på.

  88. He he. Hver gang vi klikker oss inn for å se om det er et nytt innlegg så registreres det som en leser og når alle de faste leserene gjør dette hver dag så blir hun liggende øverst. Så enkelt er det, og hvis vi mener dette er veeeldig urettferdig så må vi slutte å klikke på bloggen hennes. Hun får ikke ei krone for noen av disse frustrerte komentarene deres. Og en annen ting som er skummelt å registrere er avhengigheten av denne bloggen. Det er bare å klikke seg nedover topplista. Alle bloggene er klin like, de bruker den samme sminken(for det ser ut som om det er kun en leverandør som sponser sminken)det samme løshåret og alle “kjøper” kjolene og skoene hos Nellly og alle har det sykt rotete på rommene sine. Alle har de samme konkuransene også, hvorfor det tror dere? Så dette er ikke verdens undergang, som sagt klikk nedover og andre kan komme seg oppover. En veldig enkel og blond tilværelse denn bloggverdenen.

  89. HAHAHAHAHAHAAH !
   Seriøst folkens.! Gidd å klikk helt fordi hun ikke blogger da! xD
   Dere greier dere nok noen uker uten å få vite hva som skjer i livet til Therese, stakkars jente herregud ;D
   Men er litt enig og, Therese, du får betalt for dette her, så du kan godt blogge litt snart. Kansje dere ikke har internett i leiligheten, men da kan dere heller blogge fra en annen plass, dra på besøk til noen eller noe sånnt ;D
   Dette var ikke for å rakke ned på deg altså <3
   ..Håper forresten det ikke har skjedd noe... siden det er så lenge siden du og Tuva har blogget nå.. ;(

  90. BLOGG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  91. Jeg skjønner ærlig talt ikke hvorfor dere toppbloggere klager over “stresset” som følger med i å å være toppblogger. Dere tjener flere tusen kr i mnd. Du er nettopp fyllt 18 år og har mer enn vi “normale” jenter på din alder kunne drømt om. Bil, syk leilighet, masse lommepenger og you name it! Dette får du kun fordi du blogger 1-2 ganger for dagen!
   Jeg kunne godt likt å skrive 2 innlegg for dagen og tjent like mye som deg. Du blogger så vidt og får pengene servert på et sølvfat. Helt utrolig!
   Uten bloggen hadde du aldri hatt så dyr bil, leilighet eller de pengene du har.
   Sett mer pris på blogg leserene dine og BLOGG mer.
   Hvis du først skal tjene så mye penger, må du fortjene det!

  92. Folkens ikke gid å gå inn på bloggen hennes mer, hun fortjener ikke å være så langt oppe på topplista!!!!!!
   NÅR ER DU DU STÅR OPP FRA DVALE?

  93. IKKE GÅ INN PÅ BLOGGEN HENNES LENGRE! HVEM ER DET SOM GIR HENNE LEILIGHET? JO DET ER OSS.. SOM EN OVER SKREV SÅ FÅR HUN BARE PENGER PÅ SØLVFAT, SOM ER FRA OSS.. DET ER MANGE ANDRE SOM HELLER BURDE LIGGE PÅ TOPP.. TCMN BURDE LIGGE LANGT NEDE! HUN MANGLER BLOGG TALENT

  94. Ikke hør på Pernille,du har bloggtalent og blogger ofte.Jeg er sikker på at du ikke brukte pengene du får fra oss fans til din leilighet:)Leser bloggen din vær dag elsker den:) Love:it:):)tcmn<3du kan virkelig å blogge slik at folk vill lese bloggen din:)

  95. Veldig mye talent i gutten, men merka veldig på Maroon5 sangen var han veldig opphengt i noe, om det var lyric eller noe vet jeg ikke, men på den andre sangen var han mer inn i musikken og jeg trur han kan bli veldig veldig suksessrik i fremtiden 🙂 Står han er 15 år, så vis han jobber med dette kan han faktisk jobbe seg mot kjendis yrke ville jeg tru. 🙂 Gode ods om han jobber med det, og vil bli en sanger 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg