travel helg

Hallooen!

Nå er endelig helgen over, og tro meg – det føles utrolig deilig. Helgen har gått i ett med litt for mye alkohol og litt for lite rutiner. Fredagen gikk bort til å feire fineste LENE sin 30-års dag. Var utrolig koselig med hyggelige folk, god stemning, mat og drikke. Tror derimot jeg gjorde et lurt valg med å dra tidlig, for den siste timen husker jeg så og si ingenting av. Hadde jeg blitt der like lenge som Tuva, tror jeg ikke at jeg hadde turt å møte blikket til noen av de som var der ever again. Vi hadde med kameraet og var bestemte på å ta bilder, men nei… Dere vet, alt går ikke som planlagt.

Lørdagen sov jeg så og si hele dagen, men måtte selvfølgelig ta en tur ut sammen med jentene. Vorset her hjemme med Maria, Amalie, Natalie, Benedicte, Sofie og Emma. Vi heiv i oss alt vi klarte før vi stakk på byen, det var sykt mye folk der og jeg og Maria shottet sikkert 10 shots hver. Stakkars Maria endte opp med en hoven ankel, haha. Sånn går det når man ikke klarer å holde balansen på FLATE sko!!!! Dumme kjerring. Etter byen kjøpte vi oss mat også dro alle hjem, ingen nach. Trist, men ja.

I gååår dro jeg på kino med Meline på kvelden. Vi så Twilight Breaking Dawn part 2, åh for en fin film ♥ For dere som har sett den – regner med alle fikk samme lettelsen som vi gjorde når vi fikk vite at den lange scenen (kan ikke si hvilken) ikke var sann? Vil iallefall anbefale alle å se den, ikke på grunn av Edward (bare jeg som syns han er stygg?), men seff på grunn av Jacob. Deiliiiiiiig!”#¤%&

Kameraet ble glemt igjen i bursdagen på fredag, så har bare iPhone bilder:
Et bilde fra fredagen. Meg, Tuva, Karina og Elisa.


Så ja, det var iallefall min helg. Hvordan har din vært? 

81 kommentarer

Siste innlegg