restylane again

Hei!

Noe jeg ikke har fortalt, men som noen kanskje har skjønt via instagram, så har jeg fylt på med mer restylane. Første gang tok jeg 1 ml og var fornøyd med det, men etterhvert glemte jeg på en måte at jeg hadde restylane og klarte ikke å se at de var blitt større enn hva jeg hadde før. I tillegg ble de ikke helt 100% sånn som jeg ønsket, derfor valgte jeg å bestille meg en time slik at jeg fikk fylt på med litt mer. Jeg var såpass fornøyd med Essens Dagspa at jeg tok der igjen (og nei, det er ikke sponset. betaler selv). Denne gangen viste jeg hva jeg gikk til, så jeg var ikke redd for at det skulle gjøre vondt eller noe sånn. Det er så lett gjort, du kommer, er der i ca en halvtime, så går du. Nesten som å ta sol – haha! Nå har jeg fylt på med ca 0,8 – 0,9 ml til, så det vil si at jeg har nesten 2 ml til sammen i leppene etter begge gangene. De er store nok nå føler jeg, så jeg kommer nok ikke til å fylle på mer før restylanet begynner å gå ut av seg selv om en del måneder.   

Fant fram bilder fra før jeg tok restylane i det hele tatt, og tok noen etterbilder nå. Jeg ser betydelig forskjell og er utrolig fornøyd. Angrer ikke et sekund på at jeg gjorde det :)


Ikke helt samme smil her da, men dere ser jo forskjell.hahahahahahahah LOOOL, stygt. overdriver litt her selvfølgelig

– Hva synes du?

316 kommentarer
  1. For å være helt ærlig – du var mye penere uten restylane. Etter min mening så det falskt og unaturlig ut.
   Men selvsagt er det jo ditt eget valg…

  2. Hei! Har lest bloggen din rundt et år nå, og synes du er kjempeflink og ikke minst supersøt. Greit nok som det er å ta restylane altså, men fyyy faen så mye penere du var uten. Tennene dine og ansiktet ditt så mye mer naturlig ut før. Det er ikke det at det ikke ser bra ut på deg, men jeg kjenner deg nesten ikke igjen på bilder du har lagt ut i det siste nå, i tillegg til at det ikke ser ekte ut. Skjønner likevel problemstillingen og hvorfor du gjorde det, og det er jo også mye jeg vil ordne på meg selv når jeg begynner å tenke på det. Det beste er selvfølgelig at du føler deg vel, og at du er fornøyd med valget ditt. Heldigvis er jo restylane et naturlig stoff som sprøytes inn og som går ut senere, som f.eks ikke silikon osv. Er ikke vondt ment i det hele tatt, bare litt konstruktiv kritikk 🙂 Regner med du vil høre alles meninger, og folk har jo forskjellige synspunkt. Ha en fin kveld, Therese!

  3. Ikke ufint ment eller noe, men det ser litt ut som du er “lammet/doven” i begge sidene av leppen. Skal det være slik eller ?

  4. Lepper er finest når de er ekte, ikke proppa med noe i de. Store lepper er langt ifra noe som er et must, små lepper er fine også.

  5. åå du er så pen Therese!
   Skal gjøre det samme selv om ikke så lenge! Gleder meg 🙂

  6. Jeg syns du var mye finere uten restylane.. Ditt eget valg, såklart, men nå ser det ut som du er konstant hoven. Kan hende det blir bedre med tiden;)

  7. Kjære deg … Denne trenden … Ikke én av dere bloggerne kler Restylane. Ikke én. Fotballfrue har så smale lepper naturlig at hun kler litt mer fylde, men på kjøpet har hun fått det samme andenebbet som dere andre. Dere kaster bort flere tusen kroner på å forverre utseendet! Håper denne trenden stopper snart, dere ser ut som en gjeng badeender hele gjengen. Beklager. Men kjære deg, bruk pengene på reiser eller noe heller. Eller alkohol. Alt er bedre enn dette tullet. Det ser så unaturlig ut.

  8. Du var kjempe fin med likte det ufattelig godt på deg. Ser tydelig at de ble større fyldigere og penere

  9. Er det sånn at du er nødt til å bruke lipgloss, for å skjule stikkene eller noe sånt? siden de fleste som har restylane som oftest har lipgloss på hele tiden.. eller er dette bare for at det skal være fint ?
   Du kledde det veldig bra forresten !

  10. 10 ganger bedre enn Sophie Elise i hvert fall, men du burde stoppe her. Hvis du tar mer vil.du mest sannsynlig få et andenebb slik som de andre bloggerne.

  11. Jeg har egentlig aldri likt Restylane men du overdriver ikke med det og det ser naturlig ut som om du faktisk har fine og ikke overdrevent store.syns virkelig størrelsen kledde ansiktet ditt om det ga noe mening cx
   Om du tar større nå blir det litt overdrevent da etter min mening ^^
   Og hva faen, var en anonym som kommenterte at du ikke ser smart ut med store lepper, haha dør av hvor dumme fok er nå for tiden. Lepper viser hvist hvor høy iq man har.hahaha

  12. Du er så sykt pen! Hvis jeg noen gang hadde fått et valg om at jeg kunne velge en person i hele verden å få være, hadde jeg vært deg! Du virker så utrolig koselig, og samtidig litt bitchy! Digger deg så utrolig mye! Du inspirerer meg. Du er ikke som de andre bloggerne…. Bloggen din er favoritten! Stå på herligheta<3

  13. Du får selvfølgelig velge selv hva du gjør siden du er over 18, men du spurte hva vi syntes og min ærlige mening er at du var så SINNSYKT mye penere uten! Jeg skjønner ikke hvordan andre folk og spesielt deg selv kan syntes det er fint å se ut som en dukke. Du er fått de samme stygge leppene som sophie elise!!! 🙁 DU SOM VAR SÅ HIMLA PEN OG NATURLIG!!!!! ;(

  14. Åherreguud… dere på topplista er jo bare ender hele gjengen.. ikke fint etter min mening. Ble nesten litt kvalm faktisk

  15. hvis jeg skal si mine mninger, synes eg du er ganske mye penere uten, men du er jo 18 år og da bestemmer du selv. Men du er fremdeles utrolig pen!:D
   HALLO`? NÅR SKAL DU KÅRE VINNEREN AV JUSTIN BIEBER KONKURRANSEN DIIIN? ::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

  16. Du som er så søt og fin trenger da ikke å gjøre noe med utseende ditt? Du kledde best de naturlige leppene dine, det ser jo ikke naturlig ut å ha andetrut? Håper du ser det selv en dag, du er fin som du er 🙂

  17. Det er veldig stor forskjell, men syns det ble litt overdrevet. Jeg syns ikke det var fint, men så klart, hvis du føler deg komfortabel med det så kjør på 🙂

  18. Enig med noen av leserne at du var MYE Penere UTEN, er pen nå også, men ser litt den andretruten som de prater om, men hver sin smak! ;D

  19. Synes du begynner å ligne på sophie elise, det ser helt idiotisk ut, seriøst.. og det at du skriver at du ikke merket det lenger er et godt eksempel på at man ikke skal mikse og trikse for mye med seg selv nettopp fordi man aldri blir fornøyd også gjør man det mer og mer osv..

  20. HÆ, var det leppene du skulle vise frem?? Klarte ikke legge merke til annet en den SYKT skittende genseren jeg…..

  21. Syntes du er en av de som kler det her VELDIG godt 🙂 Ser faktis knaturlig ut og det gjør det ikke på så mange 🙂 Så en annen toppblogger på Ettermiddagen i går og hun var ikke fult så heldig med resultatet mener nå jeg

  22. Med eller uten er du like fin Therese, og det viktigste er hva du føler selv rundt det og utseende ditt, og ikke alle andre! Haha, håper du kvakker av kommentarene, siden du er en and vettu! Jaja, noen må bare slenge dritt her inne. Men kjempefin både med og uten! 🙂

  23. Så utrolig trist at man skal ødelegge ett så vakkert og naturlig smil. Håper du vokser det av deg og lærer etterhvert at den naturlige skjønnhet er den fineste! Tro meg, ingen gutter(som er ordentlig med gode verdier ihvertfall) liker jenter som har fikset på utseende selvom dette er ett ganske “uskyldig” inngrep.

  24. Til alle dere haters: la jenta få gjøre hva hun vil? haha, tror hun gir faen i deres meninger. Men uansett, det ble jævlig fint på deg Therese:)

  25. Hei!
   Elsker bloggen og bildene dine!
   Utrolig fin du er!
   Ville bare spørre om du kan ha julekalender her på bloggen??
   Klem Lea<3

  26. 1. Du har fått andenebb
   2. Det ser helt forferdelig stygt ut
   3. Folk som sier dette er fint aner ikke hva de gjør med utseende sitt
   4. Du sa første gangen at grunnen til at du gjorde dette var for å rette opp ein feil i leppen din. Det er i all grunn helt greitt, og du fikk også rettet opp den feilen, den vistes ikke mer. Så hvorfor i alle dager skal du ta enda mer? Er du skeiv i hele trynet ditt eller?
   5. Når du først skal blogge så kan du i alle fall blogge om noe vetigt! Det er mange små jenter som leser bloggen din, tror du ikke at de blir det minste påvirket av oppførselen din?
   6. Om 10 år kommer du til å se ut som en vandrende plastikk dukke!
   7. Du blir mer og mer som en rosablogger
   8. Det ser ikke naturlig ut i det hele tatt.
   9. Det bildet du sa du overdrev på, tror ikke du overdrev i det hele tatt. Tror heller det faktisk er slik i virkeligheten, og du er bare for flau til å innrømme det.
   10. Du ser faen meg ut som en AND!!!!!

  27. Eline: Tror ikke du forstår greia, jeg? Om du ser forskjell på Therese og Sophie(bare et exempel) så ser du utrolig stor forskjell. Therese har det utrolig mye mer naturlig, og om du aldri hadde sett henne før hun tok restylane så hadde du faktisk trodd at det var hennes naturlige lepper.
   Sophie, however, har fyllt op veldig mye på “sidene” av munnen, noe som gjør at hun får det såkalte “duckface” munnen. Det er veldig stor forskjell, og det gjør absolutt ingenting å fylle på viss man er veldig ufornøgd, men såklart så skal det se naturlig ut.
   Therese har “pouty” lepper, ikke “duckface”. Det er to helt forskjellige ting og det førstnevnte er noe av det fineste jeg vet. Selv vil jeg ta lipp i overleppen, fordi jeg har ganske stor underleppe, men overleppen min er ikke stor i det hele tatt, så jeg vil jevne det ut.
   Synest så synd på folk som bruker dagene sine på å kritisere andre folk og prøve å få de til å føle seg værre med seg selv. Det er så unødvendig. Hold tankene deres for deg selv og heller tenk på hva dere hadde følt om noen hadde slengt det i trynet på dere hver dag 😉
   __
   Bare du ikke får “duckface” lepper, så er jeg storfornøyd jeg, therese! hahah. you go girl 🙂

  28. Folk liker mennesker som er naturlige.:) Burde ikke fylle no mer i leppene, eller andre steder. Husk at du en dag skal bli voksen/eldre..
   men flott at du er fornøyd selv 😉

  29. Å ha naturlig duckface er ikke pent en plass, men det er vel en smakssak. Synes ihvertfall du så bedre ut før 🙂

  30. Syntes det så litt unaturlig ut nå………………… Var veldig fint etter den første gangen, så det er bra at det ikke er permanent

  31. Du ser helt nydelig ut Therese <33 Som du alltid har gjort, synes ikke du trenger restylane egentlig jeg! <3333

  32. Jeg synes det er så utrolig provoserende å se på deg. Du har nydelig hår, nydelige øyne og har lært deg å sminke deg selv. Du er flink til å skrive og kan norsk gramatikk. Jeg kan godt forstå at unge jenter på 15-16 år følger med bloggen din. Men du er tross alt bare 18 år selv, fremmer et usunt ideal om alkohol og manipulering av ditt eget utseende. I tillegg er du sykelig tynn med fett rundt navlen. Vet du hva det betyr? Null muskler og transfett rundt invollene dine. Tenk litt over hvilket forbilde du vil være for unge mennesker som forguder deg, bruker samme produkter som deg, og maser på foreldrene sine om penger slik at de også kan sprøyte leppene sine. For å ikke snakke om spiseforstyrrelser og feil trening. Og ikke minst at du dropper ut av skolen. Nå synes plutselig alle det er greit.
   Jeg skal ikke kalle deg en patetisk liten drittunge, men jeg håper du får en liten oppvekker om hvordan du fremstår fra forskjellige perspektiver.

  33. Og nei, jeg synes ikke du blir penere av å fylle leppene dine. Du ser offisielt ut som en and.
   Naturlig skjønnhet er alltid det vakreste.

  34. Herregud da folkens, ikke klikk. Hun står jo ikke akkurat og lager duckface på alle bildene hun legger ut heller (som en viss annen blogger, *kremt* sophieelise). Syns Therese kledde dette, jeg! Det er alt for så som faktisk skjønner forskjellen mellom restylane og botox, jeg blir nesten redd. Hallo folkens, restylane er et naturlig middel som går ut av seg selv etter en viss tid, det er IKKE det samme som å pumpe leppene med silikon. Okei?
   Du er nydelig, Therese, stå på!

  35. Det ser virkelig ikke bra ut, med mindre du vil se ut som en and. Håper ikke du finner på å gjøre noe dumt og permanent, prøv å tenk på at du ikke skal sveve på din lille rosa sky for resten av livet og prøve å vokse opp, ikke se ut som en barbie hvis du vil bli tatt seriøst.

  36. Synes det så fint ut jeg! Det var liksom ikke for mye, ser fortsatt ganske naturlig ut 🙂
   Vurderer å gjøre det selv en gang ettersom jeg er utrolig misfornøyd med overleppen min, men er så feig så tør aldri, haha 🙂

  37. Du spurte etter vår mening, og beklager å si det men du var finere før. Du er en vakker jente fra naturens side, og det eneste du hadde behøvd å fikse på er selvtillitten din.
   Jeg syntes det er utrolig trist at toppbloggere nå er med på å fremme et unaturlig og usunt deal der restylan i leppene og silikon i brystene er helt ok. Det er det ikke. Hvorfor kan dere ikke heller fremme et ideal der indre skjønnhet er viktigst? Det er virkelig ikke noe vakrere enn en person som stråler innenfra, som har en flott personlighet og som trives med seg selv og sin kropp. Takke meg til trening og godt kosthold for å “fikse” på utseende.
   Jeg skulle ønske enkelte av dere hadde kommet dere ut i verden og fått litt perspektiv på ting. Folk blir henrettet, sulter og er på flukt. Det er virkelig andre ting man kan bruke penger og energi på enn restylane, designervesker og silikon.
   Hilsen oppgitt

  38. Hadde vært gøy om du postet ditt aller første blogginnlegg igjen 🙂
   Restylane eller ikke – du er jævlig fin <3

  39. Det så sykt stygt ut, ikke frekt ment mot deg altså. Men du var mye penere før, munnen din ser nesten ut som en and.. Hele fjeset ditt har egentlig forandret seg en del, du ser faktisk mye tykkere ut med restyle. Håper du ikke gjør det igjen, for du var sykt mye penere uten. Det er ikke så gale altså, men mye bedre uten. 🙂

  40. fint første gangen, men denne gangen synes jeg det ble for mye..:/ kan jo hende det er fordi det er opphovnet eller noe, men:)

  41. Skulle ikke tatt mer enn første gangen, det ble alt for mye nå. Men nå skjønner vi andre hvordan ande-syndromet dukker opp hvertfall, hvis det er slik at man ikke ser effekten av det selv etter en stund.

  42. Jeg mener rett og slett at du er jævlig falsk tvers igjennom! Du gjør faktisk sånn at venninnene mine ser på deg som forbilder! Er du dum du sa at du skulle rette opp en feil i leppene dine også bare fyller du på enda mer? Tror ikke folk tror på det! Begynn å oppføre deg ordentlig før jeg mister interessen for deg!!!!!!

  43. Kjempefint! Kan du lage en sminkevideo snart? 🙂
   Til dere som synes hun er falsk: Det er hennes valg og ikke deres! Hvis dere er så veldig imot det trenger dere ikke å kommentere!

  44. Liker bloggen din 🙂 Synes du kan bestemme selv om du vil ha, eller hvor mye du vil ha.. Jeg synes det så mer naturlig ut før, men det er min mening 😉 Jeg synes du kan gjøre som du vil, med deg selv <3

  45. Duckface. Du ser ut som en fugl… Slutt og ødelegg deg selv da. Du har i hvert fall valgt det selv, så ikke gråt over at vi sier sannheten.

  46. Åå det ble jo kjempefint! Hallo, leppene dine ble jo skikkelig fyldige og ikke minst fine! Vurderer sterkt å ta sånn selv etter å ha sett så fint det ble på deg. Når jeg prøver å google slike resultatet kommer det bare opp sånne køddeting som kim kardashian osv, men du kledde det skikkelig godt!

  47. Syns det var finere uten.. Syns det ble litt for mye.!Syns ikke du skal ødelegge deg på denne måten.
   Hahaha….

  48. Hvorfor synes du ikke du er bra nok som du er? Kan du ikke bare være fornøyd med deg selv, uten å fikse på utseendet ditt? Det at du er nødt til å betale masse penger for å få større (og ikke minst helt unaturlige) lepper er bare tragisk! Om det er fint eller ikke er opp til hver enkelt, men naturlig er det jo ikke!
   Du har så dårlig selvtillit, som må bruke penger på å bli pen.
   Hvorfor kan du ikke bare være fornøyd da, i stedet for å bruke en formue på å se ut som en and….

  49. hei! For det første så elsker jeg bloggen di, og er fast leser! Og jeg syntest du ser nydelig ut uansett! Og alle som sier det er stykt/unaturlig burde slutte med en gang. La no jenta få gjøres som hon vil! Hvis hon har god selvtilitt med restylane, så burde hon få lov til å ta det, uten at folke komenterer stygt på det!
   Tenk dere om litt før dere sier ting! fordi alle har følelser. Og alle kan bli såret, og få dårlig selvtilit!

  50. Synes det var finest først. Du har overdrevet litt, men ikke i nærheten av pølsa som Sophie har i overleppa!

  51. Ser ut som du har suttet på en kork, slik man gjor når man var mindre for å få de større. mye finere før

  52. ikke gjør det mer hvis ikke det er kjempeviktig for deg, for det ser ikke bra ut spør du meg.

  53. På det 7’ende bilde ligna du (veldig) på Sophieelise…. :O
   Et spørsmål: (til ukens spørsmål ) (håper det kommer med der hvis du skal ha ukens spørsmål + kan du hilse til kajamii.blogg.noooo :* )
   spørsmålet er : leser du alle kommentarene dine ??

  54. Det ble fint 🙂 Dette kler du kjempegodt, og det er dumt å ha alt for små lepper også, man så nesten ikke forsell på den første, men nå ser man det! Fint at du ikke OVERDRIVER helt heller, sånn som noen gjør.. 🙂 Har ikke tenkt til å gjøre det selv da 🙂

  55. Det ser ut som leppene dine har hovnet opp, ihvertfall overleppen…haha skjønner ikke hvorfor dere syntes det er sååå fint når overleppen ser helt hoven ut! Men så lenge du liker det er det jo egentlig alt som teller:)

  56. Syns du kler det utrolig godt 😀 Folk som kommenterer stygt har bare feil bilde av deg, og har sikkert ikke vært inne på bloggen din mer enn et par ganger. Stå på!

  57. Synes det var ganske naturlig når man så det nært forfra, men lang fra ser det ganske fake ut 🙁 Men bra du er fornøyd, det er det viktigste 🙂

  58. Fint, tror jeg.. La merke til at du fortsatt har et arr fra den store blåveisen du fikk en gang 😉

  59. Tar du restylane i fitteleppene også?Det må være sinnsykt deilig å bli sugd av deg for så å knulle deg i fitta etterpå.Hvis den er blitt for romslig etter for mye bruk,er du vel noe trangere i ræva.

  60. Har dette blitt en trend nå eller ?? syns at du og hu shopie elise er alt for like om dagen.. farger håret mørkt og har duck face med mye sminke..

  61. Syns det ble kjempe pent! Ønsker selv litt “tjukkere” lepper, siden mine er ganske smal, og har planer om å fikse litt på dette når jeg begynner i jobb. Syns det er så rart med de som orker å si dritt, er jo seriøst bare for å si dritt. Heldigvis er du “vant” med slikt når du er på topplisten, og gjør det du selv føler for å gjøre og det som får deg til å få bedre selvbilde, og det er det som er viktig. De som snakker om at naturlighet er finest, det er bare folk som er så stygg at det ikke ser naturlig ut 🙂
   Jeg syns du er tøff som legger det ut og driter i hva andre mener, flere burde være slik! Alt for mange bryr seg om det andre mener og syns, og får et ødelagt selvbilde av ting de selv er misfornøyd med og av at andre trekker dem ned. Du er en kjempe pen jente, og leppene dine er ikke for store nå og du ser alldeles ikke ut som en and! haha, de som sier det først gjør det seeelv

  62. Skjønner virkelig ikke at noen kan synes det er fint. Leppene står skikkelig ut og du ser ut som en and. Men det er min mening.. 😉

  63. helt ærlig, det er stygt og minner meg om kattedamen. Men det er ditt valg så jeg respekterer det!

  64. selv hvor fint resultatet ble syns jeg at du er alt for ung til det:/ det er dumt at jenter skal føle sånn “press” til å forandreeller “forbrede” utseende sitt. Forstår ikke at folk er mot hijab og dette er helt greit

  65. Så sykt fint! Jeg vurderer å ta mer, har like store lepper nå som du hadde før du tok restylane, uffda! Ser jeg vil ha mer vertfall! Jeg er glad du tar din egne valg og står for dem. Det er godt at det går an å forandre på ting man ikke er fornøyde med, enn å bare være deprimerte og leie hele livet. Det er derfor slike “operasjoner” finnes folkens. Er sikker på at du som kommenterer noe imot en ang kommer til å gjøre noe du har vært i mot før. Jeg syns det er sykt modig gjort og du er virkelig ei fantastisk jente som ikke fortjener all dritten du får mot deg via bloggen!

  66. Jeg synest du var finere uten…. og pass på att når restylanet går ut att du ikke blir avhengig og må fylle i leppene gang på gang…. langtidsvirkningen av stoffer en putter i kroppen er umulig og si noe om, uansett hvor lenge det har vært på markedet, siden hver og en av oss er unike og ingen kan med 100% sikkerhet fortelle deg hvordan kroppen din reagerer på det, er det noen som prøver og fortelle deg att de kan det, lyver de!

  67. Hei Therese 🙂
   Du ble sykt fin. Det har du alltid vært, men jeg bare lurer på en ting som jeg har lurt på lenge. Er restylane og botox det samme ? Håper på ett svar siden jeg lurer veldig på det 🙂
   Klemklem :)))))))

  68. Det så ikke naturlig ut, og du kler det ikke! råder deg til å stoppe nå, før du smeller på med en ny runde:)

  69. Hei Terese 🙂 Jeg har fulgt med bloggen din i nokken år no! Har alltid likt å lese den å synes du er ei kjempe vakker jente! Å jeg digger restylane, jeg har selv veldig smal overlippe å har alltid ønsket å fikse på det! Vil ha mer lepper, kjæresten min elsker meg som jeg er men jeg VET jeg hadde vært finere med fydligere lepper 🙂 Har aldri visst nokke om pris, å hva det heter! Alltid tenkt botox, å gud det må være dyrt! Men du har gitt meg mye av at du selv har gjort det å skrevet om det! Jeg har lært mer enn det jeg visste! å Jeg selv skal ha restylane, får tatt det på medi3 også, jeg bor i Ålesund så det er vel eneste plassen i nærheten, men håper og tror de er flinke der åsså! 🙂 Men jeg har nål og sprøyteskrekk, fra en skala fra 1-10, hvor vondt gjor det å hvor mange stikk får man av f.eks 1,5-2 ml ? 🙂 Håper du kan svare meg! Restylane villa reddet min sjøltillit! Har alltid drømt å ha sånne lepper! Å du blei kjempefin! Så om du villa gitt meg svar på mine spm hadde jeg blitt så takknemlig! Å til dere andre, ja greit si meningene deres! Men d finnes grenser også. Jeg er 20 år, Terese er 18, å takket være HO har jeg fått nok info til å gå å få fiksa på en av mine største problem med sjøltilliten min! Så knip igjen med negativiteten! Terese, du e herlig!

  70. Nei! Herregud så unaturlig det ser ut! Når det forsvinner, så må du ikke fylle på igjen. Vil du virkelig at leppene dine er det første folk legger merke til? Og ikke pga at de er vakre, men pga at de er så store, på en helt unaturlig måte? Har du ikke store lepper fra før, så GÅR DET IKKE AN å få store lepper uten at de ser unaturlige og stygge ut!!
   Du er så nydelig vakker i utgangspunktet, så slutt gjør deg selv så unaturlig og falsk.

  71. Det er i grenseland, men det ble faktisk veldig bra. PLEASE ikke begynn med duckface greine du å. Og ikke ta i mer heller, fint som det var nå:)

  72. Hei 🙂 Du er kjempe pen uten det der! Det er ditt liv og dine valg, men du er på topplista, og du ser jo, som jeg 12 år, kommer etter. Jeg har selv ingen planer om å ta botox eller silikon eller hva det enn skulle være, bare man ikke er naturlig med det. Syntes det ble litt overdrevet, du har jo helt fantastiske lepper fra før av! Syntes det var litt dumt, men det er jo som sagt dine valg 🙂 Ellers så var det fint 😉

  73. Du var MYE finere før! Skjønner ikke hvorfor du tok det, og forresten ikke noe hate men det ser ut som leppene dine er hovne hele tiden nå..

  74. Dere… se litt positivt på det 😉 Hun er pen med leppene hennes, kanskje noen tenker annerledes.. Men dere trenger fortsatt ikke også skrive det til henne! Therese har faktisk følelser hun også ! ♥
   Jeg syns du er like pen og kanskje penere nå ♥♥♥ Ikke styggere i hvert fall ♥♥♥
   Klem: Jenny 11 år hihi 😉

  75. eg digge siden din , men i det sista så har du skrevet så sjeldent og så kjedeligt :/ er dt ingenting du kan skrive om , så kje handle om leiligheten og hu du bor sammen med ? f.eks ting som skjer i livet ditt ,sminke,trening osv , ting som folk vil lese om , og eg syns det er så tåpelig at du har havnet lengre nede på lista , eg vil kje at rosa blogg bitchen skal være på toppen , hu er så falsk siden hu skal fremstille seg som ei dukke , du er penere og mer ekte

  76. Det ser ut som du har flere snus i overleppa. Det der er utrolig stygt og du kledde det ikke sorry…. Du trenger ikke herme etter Sophie Elise…

  77. Det ble dessverre ikke et særlig fint resultat, med tanke på at det så unaturlig ut.
   Naturlig skjønnhet er finest!
   Btw, du burde roe ned med solarium og soling generelt. Du har allerede fått tydelige rynker noen steder i ansiktet i en alder av 18! Dette forekommer for det meste rundt 35-40 års alderen, så anbefaler deg å ta en pause med solarium eller slutte! Om du ikke vil få flere rynker og øke faren for hudkreft, da.

  78. skal jeg være ærlig så det finere ut når du bare hadde tatt litt, det kledde du, men nå ble det for mye syntes jeg. og jah. men ditt ansikt dine valg 🙂

  79. Syntes det ble kjempefint jeg! du kler det godt! 🙂 Har bestilt time selv faktisk. 🙂 Men er litt dyrere her i Oslo..

  80. Er ikke leppene dine jeg ønsker å uttale meg om i denne kommentaren. Vil bare prøve å få deg til å forstå mitt synspunkt: Selvfølgelig, det er oss lesere som klikker oss inn på bloggen din hver dag, det er takket være oss at du sanker inn penger hver måned slik at du kan leve slik du gjør; dyr bil, “luksusleilighet” osv.. Det jeg likevel ønsker å få deg til å forstå er at dette vil en dag ta slutt.. om du fortsetter på denne måten, så vil du komme til å miste flere og flere lesere for hver dag, og er ikke dette viktig for deg? Hva annet skal du leve av, om du ikke engang orker å jobbe? Du går ikke på skole, du jobber ikke, men tjener penger fordi du har en nettside som bare står der?? Selvfølgelig fortsatt oss lesere som velger å klikke oss inn, men litt din skyld og, som stadig vekk (den ene gangen hver/annenhver uke du blogger) kommer med unnskyldninger og “LOVER Å BLI BEDRE” “SAVNER Å BLOGGE SÅNN SOM FØR” osv.. Bare prøver å få deg til å innse at dette ikke vil fungere i lengden.. Selvfølgelig, er ikke mer dårlig gjort av deg å holde på sånn, enn av de som ikke har en populær blogg. Men med tiden vil du kanskje bli glemt? Bloggen vil ikke være noe du kan leve på i ungdomstiden om du ikke gjør en innsats. Så vidt jeg vet tjener du ikke andre penger? Mulig du får bortebostipend? (Regner vel egentlig med at dette ikke kan bestå av et stort beløp etter hva du tjener på bloggen), hvor skal du ta pengene fra den dagen bloggen tar slutt? Mulig du har en mor med åpen lommebok, en rik onkel i Amerika, eller masse penger fra arv eller lotto? Ikke vet jeg, men det siste og viktigste spørsmålet jeg ønsker å stille deg er:
   Hva gjør du den dagen blogg-inntekten tar slutt? Og for ikke å få dette innlegget til å bare virke negativt rettet mot deg, så må jeg si at du er en kjempesøt jente, og en god blogger de dagene du velger å prioritere bloggingen:)

  81. 100 % enig med hun som har kommentert over med ‘vær så snill les denne’. I tilegg mener jeg leppene dine var mye finere før

  82. arti at du ikke smile me leppan på nesten ingen av bildan lenger, etter du tok restylane 😛 det e itj nå fint liksom

  83. Jeg syns ikke du trengte å fylle på den andre gangen, men det ser bra ut da 😉 selvom jeg syns du var kjempepen når du ikke hadde gjort noen ting også! 🙂 Digger bloggen din, er fast leser og er innom sikkert 3 ganger om dagen 😀 Stå på Therese! Bra du tørr å være deg selv :3

  84. Syns det var “ok” at du gjorde det en gang, men mer?? Det var ikke særlig pent egentlig… Men som alle andre sier, ditt valg selfølgelig.

  85. Hei! Kunne du vært veeldig snill og delt dette på bloggen din?
   http://www.facebook.com/events/313198962122378/?fref=ts
   Micahel har ikke gjort de smarteste tingene i livet sitt, og har hatt en del problemer i ungsomstiden. Men nå har han begynt å skrive nye sanger/rapper som er veldig personlige, og det er 100 % ærlig innhold i sangene hans. Han røk ut på dommerutvelgelsen, men det fortjente han ikke! Hjelp denne gutten med å få drømmen hans oppfylt! Auditionen hans har blitt sett 2 716 ganger, og den med engelsk “tekst” har blitt sett over 14 000 ganger. den videoen som ble sendt 23. nov, har blitt sett av over 50 000!!! “good mistake” har blitt sett nesten 23 000 ganger. Full audition video har blitt sett over 18 000 ganger. Men den videoen som har blitt sett flest ganger, “The ice cream shop” har blitt sett over 130 000 ganger! Han kommer forresten fra en kommune på bare 11 000 innbyggere ca! Han er glad i byen sin, oghar tatovert 6900 på seg, som er postnummeret til byen! Se noen av videoene, og hvis du liker det, kan du ikke dele det på bloggen din da?? 😀
   Det er forresten et wildcard, som vil si at den som får flest engasjert, og mest omtale på nettet, kommer tilbake til norske talenter! Vær så snill, del dette på bloggen din, og lik disse sidene:
   http://www.facebook.com/MichaelXzwerWCNT
   http://www.facebook.com/events/313198962122378/?fref=ts
   Det betyr så mye for oss!
   (Skrevet av meg)

  86. Det der er IKKE pent. Det begynner å bli UT med restylane, plastic fantastic, silikon og extensions. FOlk er lei av det falske, og det er ingen hemmelighet at de beste gutta liker naturlige jenter (se etter kvalitet jenter, gutter som liker silikonberter er ingenting å samle på). Hvem vil ha en jente som ser ut som en and, kysse falske lepper, ta på falske pupper og stryke gjennom flaskt hår?? Nei finn dere venner og kjærester som får dere til å føle dere fantastiske UTEN at dere må fikse på alt mulig.

  87. å herre… du var jo mye penere i fra før av… huff .. men du var penere en sophieelise i vertfall da…

  88. Fint forfra, men ikke pent fra siden. Du som alle andre får ande nebb. Du er så pen fra før. Skjønner jo at du driter i hva andre syntes, så lenge du er komfertabel. Men det er det som er så sykt. Idag er det så urealistisk press på hvordan man skal se ut og hva som er ideal utseende at man faktis ikke lenger er komfertabel med seg selv og utseende sitt. Spesielt trist er det når flotte gutter og jenter ikke ser det selv. Håper ikke dette er starten på mye mere. Når du er 40 er det ikke spesielt fint eller foryngende å ha store D cups, fake lashes, overbleket platina hår med exstentions og rosa leppestift. Sier ikke at det vil skje deg, men det du allerede har gjort er skremmende fordi du ikke ser selv at du var fin selv. Ikke små lepper at all!!

  89. Hehe, da var du også en av duckfacene…jaja, måtte jo gå den veien. Absolutt ikke fint, men det er ingen, INGEN som kler restylane. Det ser unaturlig ut uansett.
   Get a life jente…dette går jo bare nedenom og hjem.

  90. Æ syns du kledde det, æ! Og nå e de sikkert litt hovne, så derfor ser de litt ekstra andenebb-ish-ut, men i morgen eller dagen etter e de sikkert my bedre. Dine ser ihvertfall my mer ekte ut enn Sophie Elise sine, usj, de e bare too much.

  91. Syntes det er rart at du ikke ser det selv, du var mye finere før så kan ikke skjønne at du vil gjøre deg verre. Du har jo så fin naturlig munn og nå ser det bare dumt ut.

  92. Etter-bildene her var ikke fine, men du er faktisk pen på før-bildene, så ikke gjør dette igjen.
   Dumt at dere bloggere som er forbilder for mange ikke har en bedre innstilling til utseendet deres. Alle ser forskjellige ut, og så lenge man er frisk så bør man være fornøyd med den man er. Ser her i kommentarene at mange vil gjøre det samme som sine forbilder her på blogg.no, og at trenden også innebærer at man ikke har noe grunn til å være fornøyd med seg selv, så lenge man har noen små skavanker så må man fikse på det. Det er veldig dumt.

  93. Nei huff! Synd du ikke ser selv at dette ikke var noe fint! Håper for guds skyld at du ikke fyller på mer!

  94. Kan ikke fatte at du synes dette er fint! Det er noe av det styggeste som finnes, når jenter fixer på seg selv, uten grunn, fordi de er missfornøyde med kroppen sin.

  95. Vanligvis liker jeg ikke sånt, syntes det ser så falskt ut, men du ble faktisk ganske fin med det. Det er ser ganske naturlig ut og var ganske fint. Men du var veldig fin uten også! (:

  96. Var fint!! Men jeg trodde du tok det for å rette opp leppa di siden den var skjev. Etter min mening er den akkurat like skjev nå, som den var før du tok det… Men for all del, du kledde det og det var kjøpe fint 🙂

  97. OMG, det her er akkurat som kjendisene, som Megan Fox, for eksempel, som hadde perfekt fjes til å begynne med, men så måtte hun for en eller annen grunn “fikse” det. Skjønner ikke hvordan du ikke innser at du ser 1000x ganger bedre før. Bare perfekt fjes. Nå legges det mye merke til leppene og det forstyrrer de fine øynene dine. Seriøst. Jeg sier ikke dette dårlig ment, men jeg bare skjønner ikke på jenter som gjøre det her.

  98. hei! jeg lurer på en ting. Den hårfargen du har nå, åssen har du fått den ? har prøvd og farge det mørkt å stripe det lyst men blir ikke likt i det hele tatt. fint om du kunne ha svart på mail, siden det er umulig og finne igjen svaret på kommentarer:)
   [email protected]

  99. Jeg syns det ser utrolig naturlig ut egentlig! De ser liksom ikke så “duckface” ut. Kjempefint var det! 🙂

  100. Becka: kanskje litt teit og bruke sophieelise som et eksempel? Hva har hun gjort deg? Og selvom man bruker brunkrem og falske vipper vil det ikke si at man er falsk. Hun er ihvert fall naturlig og ikke en levende and! Du ser ut som en levende and therese og det er jævlig stygt. Har sluttet og lese bloggen din. Du er blitt en rosablogger.

  101. Det var fint med og uten! 🙂 jeg savner det gamle smilet ditt, fordi at det var på en måte deg. Men du var sykt fin med, og<3 og venner meg sikkert med det etterhvert<3 du er utrolig nydelig therese!

  102. det vart heilt ok, sjølv syntast eg at det vart mykje finare før:( trur eigentleg dei fleste synast det… menmen, ditt valg!

  103. må desverre si det som det er, det ble utrolig stygt etter du hadde fikset leppene dine. De var mye penere og naturligere før. Det syns at de er fake, og det får deg til å se ut som en and. sorry ass, men hvorfor ikke bare holde seg til den anturlige skjønnheten…? -.-

  104. Dette ble utrolig bra 🙂 Så såvidt over noen kommentarer ovenfor her og må virkelig le litt. Du skal i alle fall være STORfornøyd! Fineste smilet 🙂

  105. Etter at du tok restylane ser du litt ut som en and… ikke meningen å være frekk elns men synes det var finere før…
   hvis du liker det selv så er jo det veldig bra

  106. Dette er forferdelig dumt. Unaturlig, og upassende. Ser stivt ut, og det ser ut som du har slått deg. Jeg er ikke en hater, bare vosen nok til å se at det må ære noe grunnleggende galt siden du gjør dette?

  107. Ser vanvittig stygt ut, og det sånn at underleppen er større en overleppen, ikke at overleppen er større enn underleppen, det er veldig stivt ut, andelepper. Dette sier jeg for å være ærlig, ikke en hater:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg