Rabattkoder fra Kupongkode.com

Hei blogglesere!

Tenkte å tipse dere om en utrolig smart tjeneste som er bra for økonomien deres, nemlig kupongkode.com! Det er en nettside som tilbyr rabattkoder, rabatter, kuponger og tilbud som du kan benytte deg av på forskjellige butikker. De oppdaterer daglig med en oversikt over rabatter og rabattkoder til både norske og utenlandske nettbutikker. Dette er en utrolig smart tjeneste som gjør at du kan spare penger. Du bruker altså kodene og rabattene når du bestiller ting på nettet, og det blir dermed billigere.

For eksempel har de nå en kode hvor du får 10% rabatt på alle varer fra ASOS, 10% rabatt på BliVakker.no, 100 kr rabatt på NELLY osv. De har en rekke butikker som jeg iallefall bruker å handle hos. Jeg vil foreslå at dere melder dere inn HER (det er gratis å være medlem), da kan dere utrolig enkelt følge deres favorittbutikker og få tilsendt gode rabattkoder. Jeg selv har akkurat meldt meg inn og elsker denne tjenesten.

Konkurranse
Kupongkode.com deler ut i samarbeid med bloggen 10 x gavekort på 200,- kroner til 10 heldige lesere. Alt du trenger å gjøre er å svare på dette spørsmålet i kommentarfeltet:

Hva er ditt Kupongkode.com brukernavn?

(Å opprette en konto er helt gratis! Har du en konto på Kupongkode.com fra før av trenger du ikke opprette en ny konto. De 10 heldige blir kontaktet gjennom e-posten tilhørende kontoen på Kupongkode.com.)

 

 
// innlegg i samarbeid med kupongkode.com

243 kommentarer

Siste innlegg