ny baby i hus

Hei alle schammennn!

Nå har jeg endelig født barnet for dere som har fulgt med på instagram og fått med dere at jeg var gravid! Haha neida.. I går dro jeg ut for å handle julegaver, har nemlig ikke handlet en eneste en før i går. Kjøper bare til nærmeste familie, har egentlig avtalt med venninnene mine at vi ikke kjøper til hverandre. Syns liksom det er så unødvendig når jeg vet at jeg ikke ønsker meg noe, så kjøper de bare tull for å kjøpe noe. Uansett – kom altså ikke i havn med julegavene. Kom hjem 14 000 kroner fattigere, og hadde bare kjøpt to julegaver. Endte nemlig opp med å bruke rett over 12 000 på meg selv, og da kjøpte jeg meg sengetrekk (det trengtes, men faen så dyrt!!), ny postkasse til huset og en etterlengtet MacBook. Har levd med skolepcen i ca et år nå, og jeg er så jævlig lei. Den suger så hardt, er så treg og så og si ubrukelig nå. Hadde jo Mac før, men den ene valpen veltet et glass cola over hele driten så den gikk jo rett til h.. Nå har jeg iallefall endelig ny, og alt føles så mye lettere. Det ble plutselig gøy å blogge, ta bilder, ordne de osv. Kanskje det er lys i enden av tunellen for denne bloggen? Hvem vet, vi får se! Jeg vet iallefall at i morgen må jeg tilbake på kjøpesenteret og kjøpe resten av gavene. Yiikessss…


baby<3 <3 <3

Har forresten bølget håret med slettetang, gjorde det i natt når jeg kjedet meg. Tycks? Har vist dere en video på det tidligere!


snusleppa yo


mmm ettervekst <3 vurderer farge håret brunt også faktisk, får sjåå 

291 kommentarer
  1. Det ble veldig kult med bølgete hår, men jeg må bare si at jeg syns du er så pen som blondine! Du bestemmer jo så klart selv, men jeg syns ikke du burde farge det brunt.. 🙂 Btw; macbook pro in my <3

  2. Du e så utrolig pen Therese! Syns hårfargen din e kjæmpefin sånn den e no æ! 🙂 (uten ettervæksten såklart da)

  3. Fin 🙂
   Kan du legge ut den vidoen der du lager bølger foresten 🙂 prøvd finne den , men finner den ikke 🙁

  4. DU ER EN BORTSKJEMT DRITTUNGE.nÅR DU EN GANG VÅKNER OPP ER DET FOR SENT.DU KOMMER TIL Å LEVE PÅ NAV,HVIS DU IKKE KAN LEVE AV FITTA DI. HAR DU BARBERT FITTA DI? INGEN VIL HA EN HÅRETE FITTE NÅ OM DAGEN.

  5. hvordan endrer man bildet på macen? det lille runde med passordet? har lurt på det i evigheter! 🙁 noen som kan prøve å forklare?

  6. Heisann.
   Jeg synes du har kjempe fint hår 😀 i det siste har du forandret deg mye, på en kjempe fin måte! jeg føler også at når du først blogger så er du mer seriøs enn det du har vært før! Du oppfører deg mer som en voksen og det er jo bra! Fortsett slik:D Bra blogg 😀 Ha en fin kveld! 😀

  7. Gratulerer med ny mac! Har en gammel mac book pro, som jeg haaater! Det er så treig at det ikke er gøy å sjekke face en gang haha.
   Forresten, siden du og bor i Tromsø, jeg synes i alle fall det er sykt tungt å komme seg opp om morgenen når det er mørketid. Men nå har Phillips vært så snill å sponse meg med en Wake-up light lampe som jeg skal teste ut! sjekk det ut hvis det høres spennede ut 😀

  8. Du burde farge håret så nærme ettervekst fargen din som mulig!
   Har hatt macen min siden August og kan aldri i livet tenke meg å bytte tilbake til vanlig pc igjen!

  9. Heii heii, jeg så deg og Tuva på jekta idag, jeg og Sara var en av de to “rare” jentene som så på dere og smilte, dere så på oss også 🙂 hehe vi turte ikke gå bort men det var vel akkurat da dere var på vei ut av jekta med kjæresten til Tuva 🙂 Det var utrolig artig vi pratet om det på vei tilbake hjem og vi angret sånn på at vi ikke kom bort og sa hei så vi håper vi ser dere flere ganger på jekta, i byen, på butikken osv.. 🙂 Vi lengtet etter bilde skjønner du hehe 🙂 Det så ut som dere skikkelig “Chiller’n” der imens dere ventet på kjæresten til Tuva 🙂 Iallefall elsker bloggen din <33 Din største fan!

  10. En ny data får sikkert fart på bloggen din igjen. Skoledataen våres sugde også, skulle ikke vært lov å fått noe annet enn mac!
   Kos deg med ny og deilig Mac 😉

  11. ÅÅÅ ny baby?? Er du graviiid? gratulerere så fantastisk mye:)))) Vet du hvem barnefaren er og sånn? Anbefaler å snakke med helsesøster og bestille legetime for undersøkelse:) Skal sende deg en mail med linker til babysider og infosider:) Lykke til videre i svangerskapet da! Stor klem fra amalie:)

  12. Hore!!!!!!!!!!!!
   Du suger sikert KUK vær eneste mora og kveld
   Jevla KUK suger!!!!!!!!
   Han du suger KUKen til sleiker vel også FITA di
   Hore!!!!!!!!!!!!

  13. Fint hår!
   Ok, dette er flaut..*kremt, kremt*, men kunne du tenke deg å ta en liten tur innom bloggen min?
   Jeg er relativt ny på bloggfronten, men jeg har skrevet en god del leserinnlegg tidligere.. I tillegg er jeg veldig glad i å ta bilder. Bloggen min er ikke kun en såkalt “rosablogg”, selv om jeg også skriver om min hverdag og legger ut bilder av antrekkene mine. Jeg liker å tro at den inneholder litt for alle og enhver..! Ha en fortsatt fin dag.. Haha :):)

  14. HAR DU PRØVD Å STIKKE NÅLER GJENNOM BRYSTVORTENE DINE?DET BLIR DU JÆVLA KÅT AV.TOPPEn AV NYTELSE ER NÅR DU STIKKER EN KNAPPENÅL GJENNOM KLITORIS SAMTIDIG SOM DU BLIR PULT I RÆVA

  15. VIDEO
   VIDEO
   VIDEO
   VIDEO
   VIDEO
   VIDEO
   VIDEO
   VIDEO
   VIDEO
   VIDEO
   VIDEO
   VIDEO
   VIDEO
   VIDEO
   VIDEO
   VIDEO
   VIDEO
   VIDEO
   VIDEO
   VIDEO
   VIDEO
   VIDEO
   VIDEO
   VIDEO
   VIDEO
   VIDEO
   VIDEO
   VIDEO
   VIDEO
   PLIIISSSSS!!! LENGE SIDEN SISTT

  16. lag en VIDEOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO SNART
   VIDEO
   VIDEO
   VIDEO
   VIDEO
   VIDEO
   VIDEOOOOOOOOOOOOOO <3:))) DIGGER DEGG!!!<3

  17. Elsker håret ditt!! heldii som har mac!!!!!
   du burde virkelig farge det brunt, du hadde kledd det 🙂
   digger deg ! fine bilder <3

  18. Ok! First, i’m writting in English because i can’t type in fucking norwegian baby :* haha.. right answer me this, how the fucking fuck do you have such a nice house, car and have so much cash to buy so much nice things?
   I have to know because i want it too!!!
   Tired of being a broke ass niggag yo!
   p.s Love your blogg, mega swagger bitch <3

  19. Tenkte jeg sku si ifra om at det er en falsk profil av deg som heter Cornelia Løkken på facebook. Hun bruker ihvertfall et av portrett bildene som du har fått tilsendt av en leser som profil bilde og påstår at dette er henne.

  20. Hei! Kjempefin blogg!
   Ok, dette er LITT flaut..*kremt, kremt*, men kunne du tenke deg å ta en liten tur innom bloggen min?
   Jeg er relativt ny på bloggfronten, men jeg har skrevet en god del leserinnlegg tidligere.. I tillegg er jeg veldig glad i å ta bilder. Bloggen min er ikke kun en såkalt “rosablogg”, selv om jeg også skriver om min hverdag og legger ut bilder av antrekkene mine. Jeg liker å tro at den inneholder litt for alle og enhver..! Ha en fortsatt fin dag.. Haha :):)

  21. Gi faen i å herme etter sophieelise a… Når hu farger håret blondt så gjør du det… Når hu farger det brunt så gjør du det! Skaff deg din egen stil isteden for å stjele andres.

  22. Gratulerer med ny mac. Er virkelig fornøyd med min pc jeg 🙂
   Sara: Bare fordi Therese farger håret sitt, på samme måte, betyr det ikke at hun bare stjeler andres stil. Therese har en veldig flott egen stil <3

  23. Kan du lage en video snart? så lenge siden sist!
   Du burde farge håret ditt så nærme mulig etterveksten din! 🙂

  24. Hei Therese! Jeg ville bare si at du må ha en kjempegod jul og et fantastisk nytt år! Håper at du koser deg masse i jula og framover:) Vet ikke om du leser dette, men du må hvertfal stå på og vite at jeg er innom bloggen din hvær dag, flere ganger om
   dagen tillogmed 😀 Kos deg masse! Hilsen fast leser <3

  25. Ja, alle er enig i at denne superbloggeren fortjener en virkerlig stor applaus for blogginnsatsen i det siste? 🙂

  26. Synes helt ærlig at du ikke fortjener å være så høyt oppe på topplista. Du sier du skal forbedre deg med bloggingen men skjer ikke. Er nesten innom bloggen din hver dag, men ser nesten bare de samme innleggene…Skjerp deg! Seriøst! Det er så mange bloggere som blogger for harde livet og ikke er på topplista engang…De eneste grunnene til at du er høyt oppe er at: ja, du blogger helt OK når du først blogger, men du blogger jo bare om fylla, kløft-bilder, og lar andre blogge for deg?(ha spørsmålsrunde som ikke du er med å skrive på engang). Vær så snill! Prøv å blogg masse når du lover oss det! Håper ikke du ble irritert elns nå, bare skrev noe som du kanskje trengte å få lese…Digger bloggen altså, men når du lover en bedre blogging, hold det(!!!).

  27. FITTE
   FITTE
   FITTE
   FITTE
   FITTE
   FITTE
   FITTE
   FITTE
   FITTE
   FITTE
   FITTE
   FITTE’
   FITTE
   FITTE
   FITTE
   FITTE
   FITTE

  28. Jeg syntes ikke det funka så bra med den macen.. Du sa du skulle blogge mer, men det gjør du jo ikke. Og når sulle du ha den derre videoen du lova oss i høst? Begtnn og blogg meeeer!:)
   Du er kjempe fin med sånt hår, og jeg tror du blir fin med brunt hår igjenn:)

  29. Haha harregud du sa det skulle hjelpe med macen? Men nei det har ikke hjelpet noe ting. Viss du ikke hadde fått penger for bloggen hadde du sikkert slettet bloggen for lenge siden. Du fortjener ikke å få pengen for å ikke ha blogga en dritt. Og når du i det første skriver ett innlegg, skriver du laaange og kjedelige om det som har hendt de siste dagene. Heller blogg ofte og korte en jævla lange stygge innlegg. Takk for meg 🙂

  30. Du suger i og blogge, du fortjener ikke å være på topplista lenger, var en fast leser før men nå er jeg lei så du har mistet meg som leser og jeg håper sterkt du kommer ned på topplista. Fuck deg.

  31. Du har rett og slett blitt dårlig å blogge. Slutt å skyld på at pcen er treig, kamera ikke virker osv, for det hjelper jo ikke.
   Synd, det er så morsomt å se på de gamle videobloggene du lagte, for eksempel “My boobs are okay”.

  32. At du fortsatt er på topplisten er en vits. Snart gidder ikke folk å stikke innom bloggen din for å SE om du har blogget, fordi det er så sjeldent uansett. Ha deg ned og vekk fra den. Finn deg andre interesser, dette gidder du tydeligvis ikke mer. Andre som fortjener din plass mye mer.

  33. Nå var jeg på bloggen din igjen, fordi jeg hadde et lite håp om et nytt innlegg. Det er nok det de fleste gjør. Heretter skal jeg ALDRI gå inn på bloggen din igjen. Aldri er kanskje et sterkt ord ettersom jeg er et veldig nysgerrig menneske, men hvertfal VELDIG SJELDENT. Jeg var en fast leser, og du kommer nok og har nok…mistet en del allerede! Forstår det så sykt godt at du har mye annet å gjøre, og at du er kommet i en helt ny plass i livet. Et voksent liv der andre ting er viktigere enn rosablogg osv. Du er voksen nå, og hvis du blogger så lite som det her så er det like greit å gi slipp på bloggingen og heller ta dette nye livet til en helt ny start, istedet for å irritere de som faktisk irriterer seg over hvor lett du tjener penger akkurat nå;) Men jeg er på en måte stolt av deg, fordi du holder på med viktigere ting forhåpentligvis 🙂 Lykke til videre! <3 😉

  34. Herregud blogger du ikke lenger er dritt lei av og se du ikke har blogger på 3 eller 2 dager så du ister meg siom leser

  35. Du fortener ikke å være på topplista, du fortjenter ikke de pengene du får ab blogg.no
   Skal liksom bli bedre til å blogge, haha !
   Din lille kødd a 😛

  36. Hei du ligner ikke på sophieeelise duhar en fin stil og ikke en barbie stil som henne du har da myyye finere stil en henne!

  37. Skjønner virkelig ikke hvorfor folk sier du har blitt voksen?! Ikke for å være stygg eller noe, men for det første så har du droppet ut av skolen og for det andre har du ikke engang søkt jobb. Det eneste du gjør i ukedagene er å sove til langt på dag og drikke. Husker du blogget om at du hadde hatt en “travel helg”. Det du hadde gjort var og drikke deg dritings, sovet, dritings igjen og sovet enda mer. Når du ikke har annet å ta deg til i hverdagene, når du ikke engang har skole og jobb som de fleste andre bloggere så synes jeg du kan ta deg tid til å blogge litt mer, når du først lover at du skal. Har egentlig veldig mye mer å skrive, men skal ikke skrive et langt klagebrev på hvordan du er som person. For ja, du ér lat, men når det er så ille som dette, burde du virkelig ta et tak og prøve å skjerpe deg.
   Gjør bloggen om til en jobb igjen, som feks kristinaandersen.no eller styleconnection. Eller skaff deg en vanelig jobb. Du kommer ikke til å leve på en pengesky resten av livet vettu.
   TAKK FOR MEG:)

  38. Faen da, kan du itj blogg snart? Herregud, du har faktisk jævlig fin blogg og e en av dem finestan æ veit om. Seriøst, du e dritfin. Misunne håret, kroppen og alt med dæ. Men du blogge alt for lite. Bare vær så snill, fær innpå weheartit eller tumlbr å få informasjon eller nå da. Æ vil du ska blogg my igjen Therese. Plis for min skyld å sikkert 100000 andre

  39. Når du verken har jobb eller skole, eller ikke gjør en dritt ellers, kan du vel i det minste blogge? det er jo tross alt “jobben” din! 🙂 God Jul!

  40. blondt e bare dææ!!<3 just sayin' , ditt valg men æ si blondt:)<3 og æ syns nestn aldri at nån passa bedre med bloondt:S

  41. Først og fremst så kan jeg ærlig si at jeg selv blir litt skuffet og irritert når jeg kommer inn på denne bloggen og det dukker opp det samme innlegget flere dager etter hverandre. Men nå må vi tenke på at det er hennes blogg, hun bestemmer selv når hun vil blogge. Det er ikke vårt ansvar 🙂 Det er ikke oss det går utover. Jeg tror nok at hun selv er klar over at en dag vil hun miste det hun tjener hvis det fortsetter på denne måten, sikkert og visst 🙂 Så det at dere slenger så ubehagelige, frekke og stygge kommentarer i kommentarfeltet forstår jeg meg ikke på! Greit nok å komme med kritikk til det at det er dårlig blogging osv osv, men altså det går virkelig an å si det på en bedre måte enn som så 🙂 Jaja, god natt alle sammen, haha 😀

  42. er helt teit, når du har droppet ut av skolen og du ikke har et liv som andre på din alder som går på skolen og får en ordentlig utdanning. så klarer du ikke å blogge engang. bare et lite inlegg hvor du viser hva du går med eller et nytt produkt du har fått gratis eller noe annet. kan jo ikke ta så lang tid å bare oppdatere litt 😛

  43. Hva har du gjort et halvt år, når du ikke har blogget bra, droppet ut av skolen, og ikke engang prøvd å få jobb? Skulle dette halvåret være til å drive med “bloggjobb”? Hva fyller du egentlig dagene med? TV og alkohol?

  44. Hva heter du på Instagram ?<3 Forresten, elsker bloggen din! Du er så utrolig pen på absolut alle bilder ! <3 Elsker deg <3 😛

  45. SKAL DU PUTTE JULERIBBA OPP I FITTA DI I KVELD ELLER SKAL DU SUGE KUK TIL DET TIL DET SPRUTER UTOVER ANSIKTET DITT

  46. syns det er så jævlig urettferdig at du skal få så sjukt mye penger for å sove hele dagen og oppdatere bloggen kanskje 1 dag i uka, når den finnes flere folk der ute som faktisk jobber ræva av seg HVER dag for å skaffe penger til forsørge familien og som tjener MYYYEmyeee mindre enn deg. skulle ikke vært lov… det er greit at bloggere som FAKTISK blogger får penger, men ærligtalt… når man ikke går på skole, og det eneste man gjør er å sove hele dagen og dra ut på fest så burde man virkelig finne ut hva man skal gjøre med livet sitt. det er akkurat som om du tror at pengene bare kommer flyvende rett i hendene på deg (noe de forsåvidt gjør også) ikke det at bloggen er livsviktig ellerno, men når du faktisk har laget deg en blogg som ligger på topplista og faktisk tjener SÅPASS mye som du gjør, så burde du faktisk gjøre noe for det også. kan du ikke bare slutte å blogge da hvis du ikke bryr deg? eller er du redd for å bli fattig (så du bare har bloggen for å tjene penger liksom)? jaja, god jul til deg og. prøv å ikke bli for drita da 🙂

  47. Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor du er så høyt oppe på topplista lenger, og at du tjener så mye penger ved å ikke gjøre en dritt. I tillegg så er du så forferdelig frekk ovenfor leserene dine, i stedet for å være hyggelig mot de leserene som er hyggelige mot deg, og gir deg kompelimenter virker det som om du bruker all energien din på de få leserene som sender hate og du lar det gå utover alle de andre. Jeg vet det er din blogg, og ditt liv men når du har en blogg som ligger så høyt oppe på blogglista bør du da virkelig jobbe litt for å holde den der. Ellers kan du jo bare slutte helt, da finner du også ut hvordan den virkelige verden er. At du ikke bare kan sitte på ræva dag inn og dag ut og bare se at det renenr inn med penger på kontoen, men at du faktisk må ut å jobbe for å tjene de..

  48. Vil du vinne gavekort på 500,-kr?
   Vær blandt de 10 første som bestiller på butikken vår, så vinner du!
   Meld deg også på vår siste kalenderluke, der du kan vinne valgfritt produkt fra butikken.
   Meld deg på her: OliviaRose.blogg.no

  49. Hei. Gratulerer med ny mac. Jeg fikk en i julegave og har et lite spørsmål som kanskje du kan svare på siden du har hatt mac før. Jeg lurer på om du får til å se film ulovlig på den, som å streame fra 1channel eller noen av de sidene? Jeg får ikke til å åpne filmene hvis du skjønner. Håper du vet det, har så lyst til å se på serier men det er noe som blokkerer det.

  50. vet du hva? jeg er jævlig lei av at folk som deg bare kan ligge hjemme og sove, og bli drita i helgene tjener såpass med penger! Det er rett og slett idiotisk, og tragisk. Du blogger bare om slike ting, kanskje live ditt ikke er så spesielt, men du kan da starte på skole, uansett hvor kjedelig der er? Man slutter jo ikke selvom, skole er noe du trenger for og skaffe jobb, for en dag er det slutt på denne bloggen din.

  51. Du og din ekle venn tuva er jævlig tragiske. Fyfaen…dere fortjener ikke pengene dere får av blogg.no. Vurderer å starte et gruppe der folk melder seg på og SLUTTER å lese bloggen din sånn at du går vekk fra blogg.no for evig og alltid. Btw: du er jævlig stygg. Fregner over hele deg. Jævla drittunger.

  52. Good Juuul!:D Håper du hadde det fint på julafta!<3 Og så håper jeg virkelig du ikke hører på noen av dem som komenterer bloggen din...!! For vist de ikke liker bloggen din og synest at du ikke fortjener og vere på topplista så hvorfor i **** leser de den da!? Men bare som du vet det har du mangen fans som liker bloggen din og dei og vi håper virkeleg at du kommer til og forsette og blogge og at du ikke hører på alt piss preiket:)
   <3<3<3

  53. håper du tar deg tid til og lese dette, for jeg vet virkelig ikke om du leser kommentarene dine.
   JEG synes virkelig ikke at du fortjener og ligge på topplisten nå. du blogger aldri mere? driter du i bloggen eller hur? jeg har lest bloggen din fra du ikke var på topplisten, som vil si at jeg har lest den i MANGE år. jeg gleder meg til og dra inn på bloggen din for og se om du har lagt ut noe nytt? men neida det gjør du ikke. eneste jeg ser er bilder der du legger ut av ræva di, eller må få litt pupper osv. JEG ber deg om og starte og blogge igjen for fult. du hadde aldri fått alt du har nå vist det ikke var pga. bloggen.. så plisplis enten starter du oog blogge eller så sletter du den. for nå fortjener du ikke og få penger av blogg.no og alle andre 🙂 takk for meeeej

  54. Hei! er nå hos søskenbarnet mitt, å hun er dronningen av næsty bilder.. å mitt opp i det hele, så sier hun SE TCMN VISER ROMPA! å ja der sto du mitt i en stue i bare string å bh, på fest eller noe! så viss du ikke vil at dissse bildene skal komme ut er det vell lurt og behålde klærne på!;S digger bloggen din… kommmenter på min blogg!?<3:
   http://www.frkidaosbakk.blogg.no

  55. hvordan kan du ikke ha tid til å blogge? ikke jobb og ikke skole, du burde ha tid til å blogg sånn annhver time lissom.

  56. hei!
   jeg blogger om onani osv for jenter. det vil omme nye tips og erfaringer hver dag.
   legg meg gerne til som venn for å bli lettere oppdatert.

  57. du opp-før meg du kan slutte og skrive sånne jævla idiotiske kommentarer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  58. så igjennom arkivet ditt for litt siden, var du god venn med stine mari før? Er du det fortsatt? 😀 Hvor blir hun av?? haha og hvorfor er hun bedre venn med sophie enn deg?

  59. ikke bry deg om alle de som skriver dritt over! du er virkelig favoritt bloggeren min, uansett om du ikke blogger så ofte lenger:) men btw! du burde ikke ha pcen ned på et pelspledd eller dyne og slikt! det kommer støv inn i viften på pcen og da kommer den til å bli treg! haha 🙂

  60. Du har tapt dæ så sykt my i dem siste månedan. Helt siden du vart 18 år, har det kun gått i festing, droppa ut av skolen, sprøyta inn kilo med restylane i leppan, festing,festing, festing. Men så, trudd æ faktisk du hadd klart å endre på det – du endra på kostholdet ditt og begynt å tren og du klart det sååå fint. Helt til du for te syden, da va det drikking 7 daga i strekk og virke som det bare har fortsatt siden du kom hjem.
   Det her e JOBBEN din, du tjene mangfoldig tusen i månden – men det eneste du gjør for å få dem e å sleng inn et sponsorinnlegg en gang i blandt. Og du sir du ikke har tid te å blogg fordi tida di går te spising og trening? MY ASS, du e våken te tidlig på morran, så legg du dæ også søv du bort dagan dine. Har du tid te å legg ut dritt på facebook og instagram så har du faen mæ tida te å gjør nåkka for pengan du får i månden og. SKJERP DÆ, eller så kan du bare slett derre forbanna bloggen din som du ikke gjør en fackings DRITT for.

  61. Jeg er faktisk enig med Maria Karine.
   Du blogger ikke om en dritt, og du er fortsatt på topplista?
   Lol kan ikke forstå hvorfor det er så mange som strirrer på bloggen din.

  62. Les!
   Du har mista mange lesere, skjønner at det kan være stress å blogge, blogger selv, men når du ikke har jobb, eller skole du må på, burde det ikke være så vanskelig? Du må vise at du virkelig fortjener pengene du får fra blogg.no, for du viser ikke det nå. Mange sliter ræva av seg for å komme på toppen, men de når ikke også du som ikke blogger engang ligger på toppen, det er noe jeg sliter med å tro? Blogg for leserne dine, ellers er det ikke vits å ha blogg mer, bruk tida de godt! Søk jobb som ikke blir å blogge hvis du ikke har tid. Vis at du er blitt voksen!
   Takk for meg!

  63. HAR DU BARBERT FITTA DI TIL JUL? JEG ELSKER Å SLIKKE TENÅRINGSFITTER. KAN VI GJØRE EN AVTALE SÅ DU KAN FÅ KJENNE HVOR GOD FITTESLIKKER JEG ER?

  64. TIL ALLE FOLK SOM SIER THERESE ER EN DÅRLIG BLOGGER / TIL ALLE SOM SIER DE SKAL SLUTTE Å LESE BLOGGEN osv. :
   Altså, helt seriøst! Tror dere dere kan få henne til å blogge mer når dere skriver drøssevis av stygge ting til henne? Ville dere sagt dette til henne i virkeligheten om dere møtte henne? Tror ikke det. I det dere skriver stygge kommentarer til en som faktisk prøver så godt en kan, hjelper ikke det. KLART HUN MISTER LITT AV BLOGGER LYSTEN OM ALLE SKRIVE HVOR DÅRLIG HUN ER OSV. Klart det er helt greit å spørre om video, innlegg osv, men ikke overdriv da! OM DERE IKKE VIL LESE BLOGGEN MER ELLER IKKE VIL STIKKE INNOM EN GANG, HVORFOR BRYR DERE, DERE DA? Hvorfor går dere innpå bloggen hennes om dere ikke har tenkt å lese den likevel. Eller om dere bare går innpå for å kommentere stygt?
   Jeg synes Therese er en flink blogger, og bloggverden er ikke det eneste i livet.
   Ikke klag!
   Hilsen meg

  65. HAR DU SLIKKET TUVA PÅ BRYSTVORTENE NOEN GANG? KAN DU LEGGE UT NOEN BILDER DER DU OG TUVA FINGERPULER? NÆRBILDER AV FITTER OG SLIKT

  66. JEG BLIR KÅT NÅR JEG SER BILDER AV DEG.JO MINDRE KLÆR JO BEDRE.PLEASE LA MEG RONKE OVER BRYSTENE DINE!!!!!

  67. Hei 🙂 Jeg syns at du har en kjempe fin blogg, jeg 🙂 og du burde ikke bry deg om de som snakker stygt om deg, de er sikkert bare sjalue! Du er super;)<3 klem Elida( hvilken fare har du på iPhonen din? Og hvilken farge anbefaler du? På iPhone 4s?

  68. Til alle dere som bruker kommentarfeltet på denne bloggen til å snakke dritt om Therese, som dere hverken kjenner og antageligvis aldri har møtt! Er det bare jeg som ser hva slags forferdelige mennesker som sitter bak skjermen og snakker dritt om andre! Therese er et helt vanlig menneske med følelser, akkurat som alle oss andre! Tenk litt på andre da, og hvis du ikke klarer det synes jeg at du skal tenke på hvordan du hadde likt å få all den dritten slengt midt i trynet?? Har du ikke noe positivt å komme med, så hold det inne. Man velger ikke å være på topplista selv, det er det alle dere som besøker denne bloggen som gjør. Til og med dere som bare besøker denne bloggen for å mobbe Therese. Hva slags mennesker er dere? Stå på Therese, uansett hva andre sier om deg!

  69. Hei, alså jeg syns du burde bjunne å blogge som du gjor før! du har ikkje blogget på 6 dager og ligger på 3 plass! så popper bare pengene inn på kontoen din for at du ikkje jør en dritt! tenk på alle de andre som faktiss fortjener og ligge på topp ?
   Alså jeg digger bloggen din, men dette var bare min mening! menger ingenting negativt mot deg utenom det jeg sa! 🙂
   virkeli du skal blogge igjen 🙂

  70. omg, da e jo ingen so veit koffor ho ikkje har blogga? tenk vis nåke har skjedd, eller..ja dåke skjønne
   og kafaen, dåke treng ikkje klikka for at ho har droppa ut av skulen? og får so jævli me peng pga denna bloggen. eg hadde IKKJE orka all denna bloggingen, for da om ho ikkje har blogga på fleire daga, men all bloggingen som VAR! viss dåke tenke dåke om so virke da faktisk veldig slitsomt å måtte blogga kvar dag

  71. Regelene på blogg.no er at alle bloggere som er inaktive vil bli slettet fra topplisten. Får se om det skjer snart da med både Tuva og TCMN.
   Ellers så regner blogg.no ut hvem som tjener hva ut ifra besøksantallet i den første hver måned. Altså 1. januar. Så med mindre Therese begynner å blogge igjen, så _IKKE_ gå inn på bloggen mellom 30 des og 2 januar hvis du mener hun ikke fortjener de lettjente pengene.
   Men regner egentlig med hun blogger igjen et par dager før den 1. januar, bare for å få de usle 10 000 av blogg.no.
   Reglene kan leses hvis du googler “blogg.no betaling toppliste”.

  72. hvorfor i faen skiver dere drit til hun,men skal dere være grei mot henne etter på????ja sikkert hun vet jo at dere har skreve drit til henne og en ting jeg ville si man kan finne ut hvem som har skreve de stygge kommentaren!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  73. ho kommer til og blogge senere forstår dere ikke det hun må jo være i lage familien og vennene og få feire litt og sånn,hun må nu ikke bare å sitt og skriv vær dag og sett inne og sånn dritt, dere har nu sikkert og en blogg men dere blogger heller ikke vær dag!! det hjelp kanskje ikke etter på og være snille mot henne etter på!! så slutt med det og en ting dere som er snitte på henne og skriv du fortjener ikke og være på topp listen ,skal bare le dere hjelper henne og være ennå på topplista med og skrive mere og mere kommentarer!!! så jeg skal bare le!!!!!!

  74. hvorfor er du sluttet helt å blogge therese ? men uansett så elsker jeg bloggen din og leser den hver dag !!! <3<3

  75. Ikke går du på skole og du har heller ingen ”ordentlig” jobb, så hva er det du gjør om dagen så tar såpass mye tid. Du burde skjerpe deg, for pengene til blogg.no tar snart slutt og da sliter du en del.

  76. Nå er jeg seriøst veldig irritert over at du ikke blogger! Du tjener penger på bloggen, og bloggen er jobben din! Kom igjeeeeeen

  77. Ja takk da andrea tror de som har fregner er takknemlige for kommentaren din.. Alle er ikke født perfekt vet du: en himmel uten stjerner er akkurat det samme som et ansikt uten fregner!:) syntes du er pen Therese, fint hår!:)

  78. BLOGG DA FOR FAEN! Du fortjener ikke å være på topplisten, var fast leser før men nå gidder jeg for FAEN ikke mer.

  79. Det eneste du gjør er faen mæ og drikke dæ full og og pule alle du ser imens du æ full. Therese? Skjerp deg! Æ håp du itje for pengan lenger og dør av alkoholsult. Hahha WTF IS YOU”RE PROBLEM????

  80. Altså Therese, du kan ikke holde på sånn som dette. Jeg vet det er slitsomt at folk maser og maser på at du skal blogge når du ikke har blogglyst, men du har faktisk en utrolig stor blogg som du tjener penger på, og du kan ikke bare drite i leserne på denne måten. Om du ikke lenger ønsker å blogge, kan du hvertfall si ifra, men å gå en uke uten å blogge uten noe som helst tegn til liv fra deg, da drar du den litt langt! Du kunne hvertfall gitt en liten oppdatering! Jeg hater å måtte si dette til deg altså, fordi jeg vet hvor mye dere hater det, men nå har det gått en uke, og det virker som du driter i og ikke setter pris på at du er på topplisten! Jeg som ønsker å komme på topplisten blir litt frustrert når jeg ser hvordan du ikke bryr deg. Med mindre du ligger for døden på sykehuset, eller har fått en sykdom, så burde du gjøre noe snart. Du kan blogge selvom du er kvalm vet du! 🙂
   Ha en fin ferie!

  81. Slutt å vær så jævla missunde på henne! Dere klager på alt! Gi henne litt fred, hun kan ikke sitte og blogge hele dagen, og for noen virker det som om det og lese nye innlegg hver dag på denne bloggen er narkotika! Skjerp dere folkens, gi Therese pusterom! Hun har et liv, og det tar faktisk masse tid og blogge, og de lettjente pengene dere tror hun får, må hun skatte ut nesten alt på! I tillegg har hun masse utgifter, hun har sin egen leglighet som sikkert er dødsdyr, og hun skal ha mat og annett også, hun trengte ny data, det betyr ikke at hun er bortskjemt eller styrtrik. Hun kan blogge når hun føler for det, og den sutringen dere kommer med kommer hvertfall ikke til og hjelpe noe på motivasjonen hennes!
   Stå på Therese, du er kjempeflink <3

  82. Jeg syns dette begynner og bli litt for dumt. Det er så mange der ute som strever for å komme seg opp på topplisten, men det virker som du tar det forgitt.
   Jeg syns det er litt trist hvor mange jenter som ser opp til deg, og venter på at du skal poste et nytt innlegg, men det tar du deg ikke tid til. Og dette med blogglyst? Du trenger vell ikke noe særlig blogglyst for å skrive et innlegg om hva du gjør om dagen? eller hvordan du har det? Jeg syns virkerlig ikke du fortjener de pengene du får. Du har selv sagt dette er “jobben” din, hadde jeg vært sjefen din, hadde jeg sparket deg på huet og ræva ut for flere måneder siden:)

  83. Okei, først vil jeg bare si SJERP DEG ! off, blir helt gal av deg, å jeg er nok ikke den eneste! Du fortjener ikke å få penger for å ikke gjøre en jævla shit! Og du er ikke spesielt pen engang. Men det virker virkleig som du er så mye penere og bedre enn alle andre. Du blogger bare om hvor fin du er, eller så bare slenger du inn et utrolig TEIT innlegg om at du er så sliten at du bare ligger på sofaen! Og aldri om hjertesaker foreksempel! Husker for litt lenge side, da så jeg faktisk opp til deg! Men du er blitt helt anneledes! Og tenk på de stakkarene som enda ser opp til deg. De tror det er sånn et forbilde skal være! Uannsett, jeg syntes faktsik det du hålder på med er jævla dååårlig gjort nå! Bare slett hele jævla bloggen hvist du ikke gidder å gjøre en dritt!

  84. Hvorfor hun ligger på topplista???! Fordi hun får en haug med kommentarer. Som her -over 200. “Alle” klager, men tydligvis leser dere alle bloggen likevel. Stå på du Therese, bloggen ruller og går av seg selv 🙂

  85. Skriv masse dritt på disse kommentarene,så blir nok bloggen stengt til slutt.Bare pøs på.Jo mere dritt som kommer,jo skjeldnere blir det blogget.Å blogge om fyll til tenåringer er jo bare helt teit.Til dere som har Therese som forbilde: Prøv heller Osama bin Laden!!!!!!!

  86. folkens slutt og skriv kommentarer til tcmn og tuvaw så forsvinner de fra topplista vis det er det dere vil?

  87. Skjønner at det er slitsomt å alltid tenke på bloggen, men du får mer betalt enn store deler av befolkningen, og selvom en føler seg sliten en dag så går man på jobb for å tjene pengene man trenger, men du kan bare ta deg fri når du føler for det og likevel tjene så store summer? nei herlighet… sett litt mer pris på det du har

  88. Hvis vi bare fortsetter å skrive dritt,forsvinner denne bloggen til slutt.Stakkers foreldre til barn som har ei slik hore og fyllesvin til forbilde!!!!!!!

  89. Neste gang du kaller bloggen din for en “jobb”… Greit at pengene ruller inn,men en jobb er det jo ikke. Mer de rikes svar på NAV. Sykt at du tjener penger på null komma niks

  90. Du sier selv at bloggen er jobben din, så da må jeg få si det at hvis jeg hadde vært sjefen din, hadde du ikke hatt jobb mer. Hvis du vil at bloggen skal være jobben din og sørge for at du har råd til å betale for tingene du trenger, så må du blogge mer enn du gjør nå. Det er ikke sånn med en jobb at man bare tar seg litt fri hvis man føler for det, at man ikke jobber fordi man føler seg dårlig, er kvalm eller sliten. Man drar seg på jobb allikevel, fordi det er inntektskilden din. At du heller ikke har motivasjon, er jo dumt, men nå er det ikke slik at alle med en vanlig jobb har motivasjon bestandig heller. Jeg har hatt perioder der jeg ikke vil jobbe jeg heller, fordi jeg finner ingen inspirasjon eller grunn til å jobbe som er god nok. Men jeg jobber allikevel, fordi hvis jeg går uten å jobbe en stund, så mister jeg inntektskilden min. Så da får jeg bare jobbe til tross for at inspirasjon og motivasjon mangler. Du sier at du ikke gjør så mye om dagen, du har ikke skole og heller ingen vanlig jobb, så det vil si at du da går mye hjemme. Da burde du iallefall ta deg tid til bloggen. Om du ikke har inspirasjon til noe å blogge om, så får du i det minste legge ut et daglig innlegg. Det trenger ikke å bestå av noe mer enn bilder den ene dagen, den andre dagen kanskje litt tekst mens du den tredje dagen kanskje har fått til så du kan kjøre konkurranser eller lignende. Dette er jobben din, du får penger for å jobbe, og når man får penger for noe, så er det det minste du kan gjøre å gjøre en innsats, vise at du bryr deg. Om du vil ha en pause, eller en ferie, så burde du iallefall si i fra om det, slik at de leserene du har vet hvorfor du ikke lenger blogger. Skjerp deg.

  91. Bloggen din har begynt å suge hardt ass.
   Det eneste du pleier å skrive er faen med om fester, drikking og den jævla leiligheten din.
   Faen, ikke rart du er på 3.plass og ikke 1. lenger.
   Faen da, si takk for deg å forlat blogg.no du fortjener faen ikke den plassen ass!
   bloggen din suger like hardt som deg

  92. ser du har tatt juleferie 🙂 go jul og godtnyttår 🙂 håper vi blogges på nyåret, og at bloggen din ikke har stoppet helt opp 🙂 håper også alt er bare bra med deg !

  93. Kan du skrive et litt detaljert innlegg om restylane? vurderer det selv, men vet ikke om jeg burde stole på ting som står andre steder på nettet. 🙂

  94. Etter min mening så syns jeg du bør begynne å blogge mye mer! Ikke frekt ment, men jeg og veldig mange andre syns du ikke fortjener en plass på topplisten i hvertfall i så høyt oppe som du er. Ville bare advare deg at du kommer til å miste flere og flere lesere, altså på en måte, at du mister “jobben din”

  95. Altså.. Du går ikke på skole, har ikke jobb og har MASSE fritid, også blogger du ikke.. du tjener faenmeg penger på denne bloggen, så da burde du blogge.. kan ikke bare flytte inn i bloggcrib, og så ikke blogge mer, for da kommer folk til å mene at du bare ville få penger til det.. at du ikke ligger etter med sponsorinnlegg, eller langt nede på lista sjokkerer meg! Tenk på de, f. eks Renate som faktisk tar bilder, redigerer dem, lager innlegg, poster dem, leser kommentarer osv. Sånne som Renate burde være på 1, ikke sånne som deg.. Desverre, var fan før, men nå skjønner jeg ikke hva du driver med.. Du skuffer mange nå Therese..

  96. Elsker bloggen.
   Stå på videre, er fast følger nå. Elsker oppsettet i innleggene og designet på bloggen 🙂
   Kommenterer ALLTID tilbake !
   Du er kjempe pen c:
   fine bilder !

  97. Hei 🙂
   Hva er det du gjør om dagene som er så viktig, at du ikke kan blogge, når du ikke går på skole eller har jobb? Når du blogger èn gang i uka og det ene innlegget er et sponsorinnlegg ellernoe, da fortjener du faktisk ikke å være toppblogger. Mange andre bloggere bruker mye tid på å ta fine bilder, redigere dem og poste flere innlegg om dagen, sånn som du gjorde før. Jeg savner deg!

  98. skjønna virkelig itj koffor dåkk syt at hu itj blogga?:p det e jo dåkk som bestem kor hu skal ligg på topplista egentlig, det e itj hu det. så ta å skjerp dåkk, det æ tragisk å sitta å les det herre her. hu blogge når hu sjøl vell. som sagt, det e dåkk som gjør sann hu tjena penga, hahahahah drittunga

  99. ka faen e probleme til visse folk? greit nok de at dem ikkje blogga(tuva og tc), men ikkje gå inn hit da om de e så gale! å de e jævlig useriøst å skrive at dem e hore å all den dritten der bare for at dei ikkje blogga, kass sammenheng he de egentlig? retards. Skulle kanskje aldri vorre plassert bak en dataskjerm dåkker småe hormonelle jentunga. Om dei ikkje vil blogge, så OK. da e de dem som tape på det. Men de mest idiotiske e alle dem som tar se tid til å kommentere at dem skal ned av topplista, når de bare hjelpe til å holde dem der? hahah, flire.

  100. Gidder du ta å svare på hvor mye du har i leppaaa eller !? skal ta selv, og må vite ! Og fiiint du har fått mac. Da får du kanskje motivasjon til å blogge mer. Stå på 😉

  101. Jeg kommer IKKE til og besøke denne bloggen mer !!
   Anbefaler alle andre som er misfornøyd med denne bloggen til og boikotte , kun på den måten kan man få andre flinke bloggere opp og frem.
   Folk må slutte gå inn her , det er aldri noe nytt allikavel og jenta fortjener ikke tjene penger på og ikke gjøre noe. Samboeren Tuva fortjener heller ikke plasseringen sin , men om man skal få nye på topplista må vi alle slutte besøke bloggene dems. Jeg går utfra att ingen ønsker spa penger i ræva på disse jentene !? Er så mange andre som jobber med bloggene sine og gjør en fantastisk jobb! Man må være åpen for noe nytt.
   Denne bloggener gammalt nytt uansett , og jeg tror neppe denne jenta tar seg opp igjen. Så det er rett og slett idioti og forsette besøke en slik blogg. Håper den nå går av lista og att andre slipper til 🙂

  102. er for boikott, men for at det skal funke må flere gå inn for det ;)) dette kommer sannsynligvis ikke til å skje ettersom folk er nysgjerrige… merker dette selv, er utrolig lei av at hun ikke blogger, men må gå inn å sjekke uansett, eller bare gå inn for å få folk til å boikotte xp
   det beste ville egentlig vært dersom alle ble enige om å bare sjekke bloggen til en bestemt dato ;)) da blir overgangen mye enklere, og man trenger ikke å tenke på at man skal sjekke bloggen hver dag for å se etter innlegg ;))
   nå er hun på topplista uten å gjøre noe som helst, dersom vi gjennomfører noe sånt vil hun måtte jobbe for å beholde plassen. dette kan enten styrke bloggmotivasjonen og til at hun blogger mer eller føre til at bloggen går under..
   det er jo jobben hennes, og det siste halvåret har hun ikke prøvd en gang….

  103. Alle andre: ”Jeg skjønner ikke hvorfor du ligger så høyt på lista!!”
   Meg: Det er fordi dere er innom bloggen hennes når hun ikke blogger, idioter.

  104. Hei terese! 🙂
   Jeg elsker bloggen din og jeg er avhengi av å skjekke den hverdag.. men
   det er så mange ganger jeg blir skuffet når det går flere dager i mellom bloggingen din 🙁 så jeg synes du kan blogge litt oftere, da blir jeg glad vertfall 🙂

  105. istedenfor og syte over at ho ikke blogger og at ho ligger så høyt på topplista så burde dere bare slutte og besøke bloggen. da mister ho topp plassen sin og noen som fortjener den kan få den…. boikott bloggen og hun mister intekta si+ lesere eller fortsett og besøke den og hun beholder det… det er ikke værre enn det..

  106. serriøst, det går an å blogge litt oftere da! Jeg bruker å lese bloggen, og den er kjempefin. men jeg blir litt lei når du aldriiii blogger. skjærp deg!…

  107. Boikotter herved hele jævla blogg.no!!
   Gidder faen meg ikke gi slike som deg inntekt. Skulle tro du klarte å blogge når du verken går skole eller jobber. Useless.
   Takk for meg.

  108. Et spørsmål: Hvorfor har du blogg? Sier ikke at du må blogge, men ser bare ikke helt vitsen med å ligge på en liste hvor de mest betalte bloggene ligger, og du ikke gjør en shit. Greit nok, det kan være personelige grunner eller rent latskap, men det tar deg 5 min , bare skrive en setning om du i det hele tatt lever, vi andre jobber ræva av oss , og du tjenere 100 ganger mer enn de fleste av oss. DET er urettferdig. Folk har ikke tid til å gjøre andre ting og være med familiene for de må skaffe penger til å leve med, men du gjør ingenting for å tjene fett. Dagens samfunn altså.

  109. Stakkar Therese hun gidder sikkert ikke og blogge når hun for så mye stygge kommentarer og hun tar sikkert en liten blogg pause eller så er hun opptatt av familien nå men vis jeg hadde vært Therese så hadde jeg blitt lei meg for kommentarene Som hun har fått noen er stygge og noen fine. Fint hår Therese håper du begynner og blogge igjen?

  110. Er så lei av at du skal være på topplisten, når du blogger så lite som du gjør.. det er SÅ mange andre som fortjener det mer enn deg.

  111. Herregud, skjerp dokker no….det e så teit å slenge stygge kommentarer til folk bare fordi de har en liten bloggpause. Og det er også kjempe teit å si at ho ikke fortjener å være på toppliste og at alle andre fortjene det mer. Det e faktisk en grunn for at ho ligg på topplista. Ho har kanskje også jobba hardt for det og gjort en stooor insats for å komme dit. Æ vedde på at halvparten av dokker også har hatt bloggpauser uten å bli kritisert for det…Slutt å kritiser andre og start å jobb med dokkers egene feil istede! ganske sikker på at dokker har noen småfeil eller e lat noen ganga eller ka det no e, så slutt! Tenk på at selvom ho e toppblogger og tjener penger så har og faktisk følelsa som alle andre! Og btw så e det nokk en grunn til at HO tjene penger å ikke dokker! Det e et tydelig tegn på at ho har en bra blogg. og bloggen e jo ikke livet til noen heller, det e jo en ting man velle å gjøre, og det e bare for ille at dokker klikke helt bare for at ho kanskje en gang prioritere livet sitt…..
   Stå på, du har en kjempe bra blogg! : )

  112. Ho fortjener faktisk ikke å være på topplista, når ho blogger så lite som ho gjør nå! Hvorfor skal folk gidde å lese den, om du aldri blogger? blir for teit!
   Bloggpause er helt greit det, om man sier ifra. Ellers skaper det bare masse irritasjon hos folk 😉

  113. begynner virkelig å bli lei av å se akkurat det samme innlegget hver gang jeg er innom bloggen din ..

  114. Helt enig med Andrea som kommenterte over meg. Det er ganske kjedelig å alltid se det samme innlegget på bloggen din hver gang jeg er innom tcmn.blogg.no
   også er du på topplista? men uansett, Therese du blogger ganske bra, det jeg sier nå er ikke for å kristisere deg men håper at du kan blogge mere fordi du er en kjempegod blogger! og forresten,fyfader MACBOOK PROOO, OMG din heldige jævel<3

  115. Det står at du plutselig synes det er gøy å blogge, er det ikke litt rart at du ikke har blogget på nesten en uke da??

  116. SLETT BLOGGEN DIN DU HAR IKKE BLOGGER PÅ 8 DAGER HERREGUD HÅPER DU IKKKE FÅR PENGER FÅR OG IKKE BLOGGE DU HAR MISTA 1000 LESERE

  117. Nå har jeg bladd ned dette kommentarfeltet, og jeg ser den ene stygge kommentaren etter den andre. Skjønner godt at man blir irritert når en som ligger på topplisten ikke har blogget på over en uke, men ingen av dere fortjener å slenge dritt om andre på nettet. Det er faktisk uakseptabelt! Ville dere likt om alle andre hadde slengt dritt om dere på nettet? Sikkert ikke… så slutt med å være så slemme!
   Det som kanskje er det værste er at nesten 100% av de stygge kommentarene er anonyme. Skulle tro de som slenger dritt er redd for å vise at de slenger dritt om andre. Vet ikke om jeg skal le eller grine, men jeg har en følelse av at noen har inne skulle ønske at det var de som lå på topplisten. Greit nok det, men når ble det egentlig greit å rakke ned på andre for at en selv skal føle seg bedre?
   Uansett før du har tenkt å slenge dritt om meg fordi jeg sier i fra om at det ikke er greit å slenge dritt om andre, så gjør deg selv en tjeneste og ikke synk så lavt!
   takk for meg . . . .

  118. PLIS A FOLKENS TA Å SKJERP DERE!
   er ening med siste kommentar med at det er masse stygge kommentarer det er ikke så jævlig kult og leke med ord bak tastaturet det er rett og slett bare barnslig.
   Om dere føler henne ikke fortjener å ha bloggen så hvorfor i helvette bruker du tiden din på å gå inn på bloggen og kommentere dette, du hjelper henne faktisk mere da,
   Og sitte bak skjermen og tenke : ” fyfaen nå er jeg kul ass kommenterer noe stygt mohahah, men hm jeg må være anonym da om ikke kan de finne ut hvem jeg er :0.,”
   WOW da er du særlig kul ass når du ikke en gang tørr å si navnet ditt, helvette da.
   hu gjør som hu vil, ja det ekke bra at hu ikke blogger så mye men for fan det er kanskje grunner for at hu ikke gjør det da folk har personelige grunner i livet alt skal ikke deles med alle,
   og om DU hadde hatt en blogg og fått støgge kommentarer vedder jeg på at du hadde sittet der å grinnet av at folk sier at jeg er dårlig, eller støgg eller faen ja.
   Ha litt vett i huet:)
   STÅ på tcmn du er bæst,”! digger deg:)
   AMEN…

  119. ka e probleme ditt? du vill ikkje vere på topplista. viss du vil det børr du blogge kvar dag ikkje i gong i veka

  120. DERE ER JO SÅ JÆVLA DUMME OG DA SOM GÅR INN PÅ BLOGGEN HENNES. JEG SKJØNNER HENNE JÆVLA GODT JEG, OM HU FORTSATT KAN LIGGE PÅ TOPPLISTA SELVOM HU IKKE BLOGGER. HADDE IKKE GIDDI Å BLOGGA JEG HELLER OM JEG KUNNE OPRETTHOLDE PLASSEN MIN SELVOM JEG IKKE HADDE BLOGGA 😉 ER JO DERE DUMME FITTETRYNER SOM GJØR AT HUN HOLDER SEG PÅ TOPPLISTA. DUMME DUMME HORER HELE GJENGEN. DIGGER THERESE

  121. Hun må få lov til å ta en liten pause. Slutt med de stygge kommentarene! Hun fortjener å være på topplista!

  122. Ikke rart Therese fortsatt er på topplista , kommentarene hun får er hysterisk morsomme å lese. Det er bare utrolig med alle disse sprø kommentarene. 🙂

  123. Kan ikke du slette bloggen din siden du ALDRI legger ut nye innlegg! du sa du skulle begynne og blogger mere!

  124. Enig med deg Iselin! Ikke for være slem elr noe, men ja, du LOVET jo, har gått over en uke, ta et valg !! Vi elsker jo bloggen din :c

  125. kult at du kjøpe den ! AMBEFALER alle som vil! jeg har hatt min i 1 år og den er fremdeles like bra som da jeg kjøpte den.
   og ikke for å være frekk men… det kan skade huden din VELDIG å bli så brun <3

  126. Digger håret ditt :)) Heldig du er som har Mac Book Pro ! :O Missuner deg..
   Hadde vert fint om du kunne titta innom bloggen min, og lagt igjen en kommentar :)<3

  127. Masmasmas. La jenta få leve. Ho har et liv utenfor bloggen ho og. Slutt å gå innpå om dokke bryr dokke så jævlig, eller er dokke avhengig? Da er det isåfall dokke som har et stort problem. Ho blogga når ho vil, det er dokke som GJØR at ho er på topplista, da dokke går innpå. Så ikkje klag på ho når det er dokkes feil. Djeeeeses for en barnehage!
   Stå på videre, bøy deg over barnehagen 🙂 takk for meg.

  128. Hun hadde ikke kommet på topplista om hun ikke hadde hatt en bra blogg. Siden Therese nettopp har flyttet inn i en leilighet, skjønner jeg at det sikkert er mye som går foran bloggen, nå hun da er nettopp fylt 18! 🙂
   Stå på!

  129. Hei!
   Vet du bor i Tromsø ( verdens beste by)! , og elsker senteret…for d gjør æ åsså!! Jekta Storsenter: byens hovedpulsåre…for mæ iallefall 🙂
   Nerstranda: Puls….. for byen 🙂
   Elsker bloggen, kan du besøke min? Tille01.blogg.no 🙂

  130. Noen som vet hvordan man endrer bildet ved innloggningen på macen? til det lille runde bildet med passordet nedefoer? har lurt på det i evigheter! 🙁 Har prøvd å lett igjennom alle inntillingene på min, men finner det ikke ut… xD

  131. Jeg elsker bloggen din! å jeg elsker deg! du er fantastisk! men jeg synest du blogger litt lite, jeg går inn på bloggen din vær eneste dag, men det er jo nesten som det kommer et innlegg en gang i måneden.. jeg vill du skal blogge oftere!

  132. Drit i å kommentere dritt, dere som gjør det!
   Hun forstår nokk VELDIG godt at hun blogger sjeldent, og får mye haters, men OMG: Stikk, hvis dere ikke har en eneste fin ting å si!!!

  133. På Bilde 3…. Du er ikke så deilig som du tror… Btw, sikker du selv som skriver mange av kommentarene, ingen må da synes fregnetrynet ditt er deilig? Elelr den falske kroppen…

  134. Du er kjempefin med bølger! Jeg synes du skal la håret ditt ha litt fall/bølger framfor å rette det hele tiden, det myker opp og ser fakisk mer naturlig ut 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg