julestemningen?

Hei hei!

Ja, det er jo jul.. Den er jo faktisk over snart, men for min del har den aldri begynt. Etterhvert som man blir eldre så forsvinner julestemningen mer og mer (iallefall hos meg) så det er ikke fullt så spennende lengre. Jeg klager ikke, det er jo koselig og sånn! Jeg er iallefall fornøyd med julegavene, fikk bare nødvendige ting til huset osv. I dag har jeg søsknene mine på overnatting, så vi har sett på Home Alone filmen og spist taco. De sover nå da, så søte. I morgen skal jeg kjøre de hjem, og på kvelden blir det ut med jentene! Gleder meg, ingenting er bedre enn å dra ut (jo, mye er bedre – men who cares). Ellers er det jo snart nyttårsaften, da skal jeg også ut med jentene. As always! Hva skal dere gjøre på nyttårsaften?


Jeg vet ikke om dere ser det, men jeg har fått prøve Meline sin foundation og den dekker fregnene så sykt bra at jeg må kjøpe den selv. Husker ikke hva den heter, men skal si ifra når jeg vet. Kan sikkert vise dere hvordan det blir med den i forhold til vanlig foundation, i tillegg til uten sminke i det hele tatt. Nå skal jeg stikke å kjøpe pizzaa, vi høres :*****

101 kommentarer
  1. ååh, fina! :* Jeg la merke til nå at du sminker deg mye mere naturlig nå, og du har ikkje så mye sminke som før! Kjempefin 😉

  2. Ja håper du finner ut av hva den heter. Har så sinnsykt mye fregner selv som jeg gjerne vil dekke!
   Digger bloggen din! <3

  3. pena! og til den personen over her som skrev “skjer med at du aldri blogger? lol” er du fette dum eller? hun blogga jo akkurat stupid hoe x) og til dere andre som ABSOLUTT skal klage over therese og at hun blogger lite, HVIS DERE IKKE LIKER VERKEN HENNE ELLER BLOGGEN, hvorfor gidder dere å bruke tid på å besøke den? dere er så UFATTELIG dumme at jeg nesten må le.
   VIL DU HA TCMN OG TUVAW VEKK FRA TOPPLISTEN?
   jeg skal gi deg et jævla godt tips.
   slutt å besøk bloggene dems og syt i kommentarfeltet, DU og DERE er grunnen til at hun ligger på topplisten. er dere tilbakestående? åhhh herregud x) stokk dumme hele gjengen.
   stå på therese <3

  4. Skal jeg si alle som snakker styggt til henne noe. Hva er vitsen har dere ikke noe bedre og gjøre?? Selv om hun ikke blogget på en stund trenger hun ikke og komme tilbake med masse Hate?? Hun er en blogger som trenger litt fri også.

  5. Selvfølgelig måtte du blogge igjen nå, lønna blir jo regnet ut etter hvor mange besøkende man har de siste dagene i en måned og de første dagene i den neste… Herregud

  6. Du er kjempe pen Therese!
   Dere såkalte haters, hvorfor faen ta tid til å kommentere stygt på bloggen? Hun Har brukt 3 år på å komme på topplisten, også ødelegger dere?!
   Dere har ikke en dritt bedre å gjøre selv, så hvorfor klage å syte på einsom er 10? finere og bedre enn dere!

  7. Du er så pen! Nydelige bryn, og botoxen kledde deg sykt bra! Vil gjerne vite hva foundationen heter. Stå på<3

  8. Ehh.. Ikke for å klage men.. ”Nå skal jeg ut å kjøpw pizza! Snakkes<3'' Klokka 03:09 om natta? Er det ikke noe som ikke stemmer der?

  9. Den foundation så jo veldig bra ut, og det ser ut som om at den dekker bra:)
   Du er kjempe pen Therese, og jeg elsker leppene dine 😉

  10. Du fortjener virkelig ikke plassen din på blogglista. Det er så utrolig mange andre som fortjener det mer. Du er ikke noe bra forbilde, viser pupper på halvparten av bildene dine og gjør leppene dine større, tar sol til du blir orange osv. SLUTT Å BLOGG, hater bloggen din

  11. Synest foundationen passet deg veldig bra:D Men egentlig synest eg du er kjempe fin uten foundation!<3 Koselig at du har besøk av søskena dine, sikkert kjekt for dem og ha ei så snill søster!

  12. Høres ut som en god foundation,passet deg bra! Men jeg er ei jente,som har brunt hår nå,og vil gå ned til blondt igjen.Ka gjorde du når du sku gå fra brunttil blondt?Tokdu avfarging,eller stripet du det ned til blondt?

  13. Jeg liker leppene dine veldig godt når du holder dem lukket! Men det er slik det alltid har vært med restylane: det ser virkelig ikke bra ut når man smiler med tennene.

  14. Hadde vært fint om du kunne laget et innlegg, eller i alle fall nevnt hva den foundationen heter 🙂 Har en del fregner selv, som jeg ikke er så alt for glad i at skal synes. Fine bilder forresten!

  15. Hadde det ikke vært gøy om alle bare sluttet å gå inn på bloggen hennes? Jeg hadde ihverfall vært svært tilfredstilt! Hun er faktisk på 4. plass no! Hahahahha,suckerrrrr

  16. Og til de som sier hun er heldig med utseende..ka faen? Hun har en kropp til en 12-åring og et fregnetrynet. Hu er ikke pen,ka faen e galt med samfunnet??

  17. selvfølgelig blogget du i dag, sånn at du skal få masse penger. forresten så ser leppene dine helt jævlige ut. men er sånn at når man begynner å ta restylane blir en ofte “blindet”, og tar bare mer og mer uten å skjønne at det begynner å se helt sykt ut. men selv synest en at det ser bra ut. jaja stå pååå hehe

  18. Oii, smilet ditt har blitt merkelig etter du fiksa leppene :S
   Var ikke akkurat veldig fint, ser klumpete, vridd, feil osv ut.. Men men, noen vil vel se sånn ut også 😉
   Og til dere fjortiser som er så fan, la folk kommentere akkurat det de vil, om man sier noe negativt om hu vil ikke det si at man er “haters”, det vil bare si at man har sine egne syns på andre mennesker, å det er lov.. Selvom noen er blodfan, er ikke alle andre det 😉

  19. Vet ikke om du innser det selv, men du ser helt fucka ut når du smiler med åpen munn pga. de oppblåste leppene dine

  20. Er ikke rart jenta ikke blogger lenger. Med en gang ho legger ut et innlegg, hagler det inn med negative kommentarer! Tenk dere om før dere skriver noe dritt folkens, hva om det var dere som satt i den andre enden og fikk all kritikken..
   Therese ligger på topplista pga alle dere som klikker dere inn hver dag, ingen annen grunn. Og jeg vedder på at over halvparten av alle som kommenterer ville gjort akkurat det samme om de var i Therese sin situasjon.. Hvem sier vel nei takk til “gratis” penger?

  21. det va på tide at du blogga! du ska **** mæ være fårnøyd med at får gava! bortsjemte dritt unge høres du ut som!! ::::::

  22. Tror alle har merket at du blogger kun for pengene. Hvis det ikke hadde vært for bloggen hadde du jo ikke tjent penger, og du har jo ikke jobb og går ikke på skole. Hvor skulle du fått tak i penger til alt du kjøper da, og ikke minst leiligheten? hahaha. Så du blogger nok kun for pengene, kjære deg.

  23. Ærlighet kommer først – du burde aldri, aldri, ALDRI ta restylane igjen… Ser du ikke hvordan leppene dine blir, eller? Du er jo så pen uten!

  24. Jeg blir meget oppgitt over å se hvor fæle noen er i kommentarfeltet til ulike bloggere. Det virker som om noen tror at man kan ta seg de frihetene man vil i et kommentarfelt og hvert fall så lenge man holder seg anonym. Jeg fatter ikke at noen har hjerte til å rakke ned på andres utseende. Er ikke folk klar over at det man sier og skriver kan få konsekvenser for den det går utover? Dårlig selvtillit og lav selvfølelse med mer. Det man også burde tenke litt på er at også bloggere kan ha vanskeligheter og problemer som de ikke deler med omverdenen, og har en person det i utgangspunktet vanskelig med noe som er privat, kan det å få negative kommentarer om utseende og mer få vedkommende enda lengre ned. Blir bare så oppgitt over at folk ikke kan ha litt respekt og ta litt hensyn til at det faktisk er mennesker man slenger dritt til og at dette ikke er noe noen som helst setter pris på.

  25. går ann å si sorry eller si hvorfor du ikke har blogget da! ka faen lol sier bare eg.. du blogger aldri! du får penger på bloggen så gjør jobben din da! lol!

  26. Foundationen så veldig fin og naturlig ut 🙂 Fikk lyst til å teste den selv!
   På nyttårsaften skal jeg enten på hyttetur eller ut med noen venner 🙂

  27. Kanskje man sier at restylane-leppene ikke er fine fordi at hun skal forstå at hun er pen fra FØR av? Det burde hun jo egentlig bare bli glad for å høre

  28. Herlig hårfarge ! Keep it. Og keep the bloggin up også ! elsker leppene ! fortell i et innlegg om det, hvor mye osv. vil ha selv 😉

  29. Jeg syntes det er så trist å se alle de negative kommentarene folk kommer med.. Det er helt korrekt at ikke alle er like begeistret for bloggen til tcmn, eller tcmn i seg selv. Men hold det for dere selv! Lærte aldri foreldrene deres dere at hvis dere ikke har noe hyggelig å si, så la vær å si det? Kanskje de ikke gjorde det, fordi de hadde “viktigere” ting å tenke på under oppveksten deres, er det derfor dere har blitt noen innavl’s tapere. Personlig leser jeg sjelden blogger da jeg merker at jeg har blitt for gammel for den slags og fått et litt annet syn på både verden og meg selv. Men likevel forstår jeg at de yngre generasjonene liker å lese blogger…og uansett hvor mye sminke eller hva det enn måtte være, tcmn anbefaler jente rå bruke, så vil jenter i alderen 13-16 stort sett alltid se helt grusomme ut når det kommer til sminke. Det er en naturlig del av oppveksten, utforske seg selv og det rundt deg, dette gjelder både på klær, sminke, hår, interesser og gutter så klart. Og til de som kaller tcmn en hore, en hore er en som tar betalt for sex..Tror ikke tcmn er selger sex akkurat. Og enda en ting..har du sex med mange, betyr det bare at du i det minste har fått med deg litt av meningen med livet 😉 Til tcmn: En dag kommer du sikkert til å se tilbake på bloggen din og tenke “hva i all verden tenkte jeg med?”, men før den dagen kommer syntes jeg du skal holde hodet hevet, tro på deg selv og virkelig ikke bry deg om alt det negative du hører.. det tar bare livet av deg sakte, men sikkert..Du ville vel aldri drukket gift frivillig? nettopp 🙂

  30. hei du spurte : hva skal du på nyttårsften eg svare på det :
   mamma å eg skal te ei dama(fammilie) som hu går i klubb med,so komme resten av klubben å to av ongne er vennene mine Oscar å Astrid<3 d blir drit gøy:) ka ska du gjeer?:)

  31. Jeg skal være med familien og noen familievenner på nyttårsaften, får ikke lov til å dra ut i år.. heldige meg, wohoo!

  32. du blogga nå KUN for å få blogglønnå i januar. vett godt at du får penga for plasseringå di de siste dagene av månen og de fuste. så når du prøve å sei at du blogge pga “alle de fantastiske leserne” (når 90% av de hate deg uansett) så vett alle at du lyge. griske kjerring, gi opp bloggkarrieren din, kom deg opp av sofaen å få deg en skikkelige jobb, lazy ass bitch. ka du gjør om dagene egentlig? du blogge jo kje, du går kje på skole, du JOBBE ikkje (og ja, bloggingå di og en ekta jobb e to heilt forskjellige ting) så ka jør du ?? sove te 5 på kvelden, drikke deg dridas og går å legge deg igjen ? alkofitta

  33. Du er skikkelig pen 🙂
   Men har du tatt mer restylan? For leppene dine ser større ut enn før, syns jeg da 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg