found it!

God morgeen sweeties

Nå har jeg akkurat vært og levert tilbake ungene. Rakk selvfølgelig ikke polet (sjokk..) så da blir det cider på meg i kveld. Kanskje like greit, så får jeg vært litt stabil på byen. Eneste som s-u-g-e-r er at polet ikke åpner før etter nyttår, så da må jeg drikke så jævlig mye cider på nyttårsaften. Men jaja, ikke noe å gjøre med det. Er jeg heldig ringer pappa meg og sier jeg kan få cava hos han ;) Haha, pliiiis….

Uansett, dere vet foundationen jeg fortalte om i forrige innlegg? Dro en kjapp tur innom Jekta før jeg dro hjem, så jeg fant den. Wiii! Kjøpte den på KICKS og den kostet 395 kroner, merket er Estee Lauder og den heter Double Wear Stay-in-place Makeup. I tillegg kjøpte jeg Smashbox Photo Finish primer, den brukte jeg nemlig sammen med foundationen når jeg var hos Meline. Og jeg tuller ikke, jeg har enda på meg foundationen fra i går og den sitter så jævlig lenge på. Vet ikke om det er på grunn av primeren eller hva det er. Det ser kanskje ikke like pent ut idag, men måtte bare si det. Jeg skal ta litt bilder i kveld når jeg sminker meg før jeg drar ut, så jeg kan vise dere.

 
<- Foundationen / Primeren ->


Den har solfaktor i seg også ser jeg nå, heh


Har også kjøpt meg negler, så får bare håpe jeg rekker å ta de på før jeg skal ut idag. Har nødt til å begynne å spare mine egne..

Nå har jeg inntatt chilleklærne og skal ta meg en heftig powernap, skjønner virkelig ikke hvorfor jeg er så trøtt. Vi blogges senere, loveu!!

Haha, jeg bare lurer… noen som har savnet bloggingen min? Maybe I’m back.. :) 

161 kommentarer

Siste innlegg