operasjon

Hei!

Dette innlegget kommer til å handle om puppene mine, så om du finner det absolutt uinteressant trenger du ikke å lese videre. Jeg har lenge vært utrolig misfornøyd med puppene mine, så det å ta silikon har alltid vært en tanke i bakhodet på meg. Jeg har alltid syns de har vært alt for små, og jeg trives absolutt ikke med de. Det er en av hovedgrunnen til at alle BH’ene jeg eier er ganske mye push-up i. Jeg har ikke vært så veldig sikker i min sak på om jeg faktisk skulle legge meg under kniven for en såpass heftig operasjon, men de siste ukene har det bare blitt mer og mer klart for meg at dette ville jeg gjøre. Jeg ringte derfor Tromsø Private Sykehus (som nå heter Teres Medic) og bestilte meg en konsultasjonstime for å snakke med legen. Jeg har nettopp vært på konsultasjonstimen, hvor jeg og legen ble enige om at jeg skulle få opereres. Det er jo ikke alle de ønsker å operere, ofte prøver legen å prate deg bort ifra dette. Det første han spurte om når jeg kom var “Er dette noe du har tenkt og grublet på at du skal gjøre, eller vet du at du skal gjøre det?”. Da svarte jeg at jeg faktisk har bestemt meg 100%, og han sa at han ikke da orket å prøve å overtale meg til å la være. Så nå er det bestemt, jeg får vite operasjonsdatoen på tirsdag når de ringer meg. Det blir mest sannsynlig i uke 6, som da er rett over 2 uker til. Om ikke må jeg vente til uke 8, men vil så klart ha det gjort fortest mulig sånn at jeg blir ferdig med det.

Det finnes selvfølgelig mange skrekkhistorier om mennesker som har tatt dette hvor det overhodet ikke har gått bra, men det finnes jo faktisk skrekkhistorier om alt mulig i verden. Jeg er sikker på at det finnes historier hvor mennesker har hatt en dårlig opplevelse med å trene også, men hvis man skulle tenke slik om alt – hva slags liv hadde det vært da? Vi må ikke fokusere på det negative vi vet om ting, heller alt det positive og huske på at det faktisk går bra i de aller aller fleste tilfeller. “Silikon blir stygt når du blir gammel”, og? Du kan ta det ut, eventuelt bytte de når du vil. Det er ikke permanent, og skulle det oppstå noen komplikasjoner så kontakter man legen (som selvsagt vet hva han gjør) og han finner en løsning. Kapsling er jo noe som kommer til å komme uansett, men det kommer ann på hvilken grad før du trenger å gjøre noe med det. En godt voksen dame som jeg kjenner har silikon, som hun fikk når hun var i 20-årene. Hun er nå over 40, som vil si at hun har hatt silikonet i over 15 år, og hun har fått kapsling – men den er bare på grad 1-2 og legen sa man ikke trengte å tenke på å bytte før det var på iallefall grad 4. Puppene hennes ser fantastiske ut, og man kunne ikke gjettet at det var silikon en gang!

Jeg gruer meg ikke så veldig mye til selve operasjonen, det er vel heller uken etterpå jeg gruer meg til når man ligger hjemme og har smerter. Har hørt det varierer veldig mye fra person til person hvor vondt man faktisk har, Tuva for eksempel hadde ikke noe særlig til smerter – men kanskje jeg får dritvondt? Må nok ha smertestillende tilgjengelig hele tiden. Angående hvor mye jeg skal ta, så har vi ikke fastslått nøyaktig. Det gjør vi ikke før operasjonsdagen, men vi snakket om mellom 300 og 350 gram som jeg syns er nok i massevis. Jeg er jo ikke så stor av meg, så trenger ikke Pamela-boobs.

Så er det viktig å nevne at jeg gjør jo dette for min egen del, ikke for at jeg tror guttene blir å løpe etter meg eller noe sånn. Når jeg har noe som jeg føler trekker ned selvtillitten min, så velger jeg heller å gjøre noe med det. Skal tross alt leve med puppene resten av livet og hvorfor ikke endre på de sånn at jeg blir fornøyd? Jeg kjenner flere som har silikon og alle er fornøyde, ingen av de jeg har snakket med angrer i det hele tatt. Jeg skal også ta før/etter bilder og skrive alt om operasjonen og min opplevelse på bloggen, jeg vet at det er utrolig mange jenter der ute som kunne tenkt seg å gjøre det og veldig gjerne vil høre andres erfaring. Nå gleder jeg meg utrolig mye og klarer nesten ikke vente til de ringer meg på tirsdag så jeg får vite operasjonsdatoen! 

– Hva mener egentlig du om silikon, ville du vurdert det om du ikke var fornøyd med puppene dine?


Som dere ser på bildene, så betyr ikke silikon at man får like store pupper som Tine fra Paradise og alt det der. Man kan til og med ta så lite silikon at det så vidt blir forskjell. Alt etter hva man selv ønsker. Jeg ønsker jo en stor forandring, så det kan hende det blir litt større enn naturlig – men legen vet best hva som blir fint på meg og jeg blir selvfølgelig å ta hans råd til etterretning.

392 kommentarer
  1. Dette klarer du helt fint <3 Har ingen grunn til å tro at det skal gå ille, og alt kommer til å bli fantastisk! Lover deg 🙂

  2. Bra skrevet! Jeg ville ikke vurdert det (ALTFOR UNG) men også siden jeg aldri hadde turt. Men, hva vet vel jeg, jeg er bare 14 (snart) så for alt jeg vet kan det hende silikon er noe jeg vurderer som 18’åring. Hvem vet. Lykke til, dette blir bra!

  3. Alle gjør det en selv føler er best for seg. Det er mange unge som gjøre dette fordi de har dårlig selvtillit av ulike årsaker (sier ikke dette gjelder deg Therese)!! Men det de oppdager når de blir eldre er at det hjalp ikke….å forstørre de altså. Det er derfor veldig mange tar dette ut igjen og jobber med å like seg selv som en er. Jeg bryr meg like mye om det uansett Therese og respekterer det du velger å gjøre. Klem fra sør <3

  4. Syntes du er flott jeg!! Du blir helt sikkert enda flottere 🙂 Håper selvtilliten din bli enda bedre etter operasjonen <3 Du vet best og ingen kan stoppe deg. Jeg liker deg fordi du ikke bryr deg om hva alle andre mener og du er fantastisk vakker både innvendig og utvendig og vil alltid være det i mine øyne! kjempe masse lykke til med opperasjonen, det går nok kjempe bra skal du se! gleder meg å se resultatet søte du 🙂
   god helg!

  5. har ikke du egentlig ganske greit store pupper fra før daa?:) men, gjør det som føles riktig du! ikke bry deg om hva andre sier og tenker.

  6. Syntes du er utrolig tøff som er åpen om dette. Du og alle andre respekterer de som ikke vil gjøre sånt, så hvorfor skal ikke de igjen respektere de som faktisk velger å gjøre det? Mulig det ikke betyr noe for deg, men du har min fulle og hele støtte. Syntes du skal være stolt av deg selv og valget du har tatt. Silikon er som alt annet, ikke for alle. Du vet best hva som er best for deg. Og tenk så fine pupper du får da!!

  7. Du er tøff som innrømmer det, mye tøffere enn Sophie Elise som er for feig til å innrømme alle inngrep hun gjør. You go girl!

  8. Jeg støtter deg i dette! Jeg selv vurderer å ta det når jeg blir eldre, rett og slett fordi jeg føler at jeg har for små pupper til kroppsfasongen min, som gjør at jeg får dårligere selvtillit.
   You go! Lykke til <3

  9. Har lenge hatt lyst til å gjøre det selv, forstår hvorfor du fastslo at du skulle utføre dette! Du fortjener å ha det bra med deg selv, selv om du er perfekt fra før:-)

  10. hvis du ikkee trives med de puppene du har nå, så er det jo rett å ta den operasjonen, men bare vis det er det du vil 🙂

  11. Gjør det du mener er rett for deg, og ikke hva andre mener er rett for deg. Selv har jeg veldig lyst til dette, men må først ha penger til det..

  12. synes at det er kjempe tøft av deg å skrive om det så ærlig om det på bloggen, men tanke på alle de negative kommentarene og drittslengingen du kommet til å få.. men synes det er bra at du gjør det, det er viktig å være fornøyd med seg selv! har også tenkt til å ta silikon når jeg blir 18 <3 masse lykke med prosessen!! 😀

  13. Hmm, kom vel egentlig ikke som et sjokk at rosabloggeren med botox leppene ønsker nye pupper. Men siden du har køddet med dette før, så vet jeg ikke helt om du er serriøs eller ikke.. Uansett-det er din kropp, ditt valg! Så lykke til:)!

  14. Har selv vurdert det .. Er 16år og har A-cup 🙁 men kan du skrive om hvordan di gjør det? Og hvor/hvordan arret blir? 🙂

  15. Så utrolig bra skrevet, Therese! Som du skriver, er dette ditt valg og jeg forstår deg veldig godt. Jeg selv synes puppene mine er helt ok, men leppene mine og nesen derimot drar ned selvtilliten min veldig. Jeg vet det er mange som sier at “nesen min er så stor” og lignende når den egentlig ikke er det, men min ER stor og i tillegg har jeg så og si ikke overleppe, noe som får den til å se enda større ut. Jeg har tenkt tanken på neseoperasjon, men vet også at neser kan forandre seg etterhvert som man vokser, og derfor venter jeg til jeg er 100% utvokst 🙂 Leppene kommer jeg absolutt til å gjøre noe med, for de vet jeg at ikke kommer til å vokse av seg selv, hehe.
   Uansett, jeg støtter deg veldig i valget ditt og krysser alt jeg har for at du blir fornøyd med resultatet! Blir spennende å høre hvordan det har gått 🙂
   Tusen takk for at du skrev dette, og du må ha masse lykke til!

  16. Jeg syns det er helt greit å ta silikon, og har fryktelig lyst på selv! Blir nok å ta en gang i fremtiden 🙂 Spent å se hvordan det blir på deg! Sikkert råfint 😀 Lykke til!

  17. haha kom absolutt ikke som et sjokk nei! men æ trur det kommer til å bli bra 🙂 bare dæm ikke blir alt for stor da..

  18. Masse lykke til! elsker måten du skriver på og får fram hvorfor du vil ta dette og hvor “viktig” det er for deg! Blir spennende og høre hvordan det går med deg etter på!

  19. Der har vi vertfall noe tilfelles. Jeg er 16 år, og har aldri vært fornøyd med puppene mine. Har ønsket store pupper hele livet, men ser ikke ut som at det har kommet seg til det. Så jeg tenker å ta silikon. Har allerede hatt en liten prat med mamma og pappa og de støtter meg 100%! Å må si at du er utrolig modig, så lykke til, håper ikke det skjer så veldig mye smerter 🙂

  20. lykke til! det kommer til å bli kjempe fint, å nå trenger du ikke å kjøpte bh’er med så mye push! 😀

  21. Gjør det du vil selv! Ikke bry deg om hva andre tror. Vil du ta silikon, så gjør det om du ikke er fornøyd 🙂
   Jeg har aldri tenkt at du har for små pupper, jeg selv har ikke så store, men har aldri vurdert en operasjon. Om du synes du har små, skulle du ha sett mange andre med enda mindre! Jeg tenker heller at det er ikke så farlig med det heller. Jeg vil bare si at jeg synes du er fin akkurat som du er, og at du ikke trenger en operasjon 🙂 Vet MANGE jenter sliter med at de ha “små” pupper, men ingen er like! Men det er opp til deg hva du vil selv! Stå på, you go girl!

  22. Når det er sånn som på bildene så fortstår jeg at folk vil ta silikon. Så jeg har absolutt ikke noe i mot det. Så lenge man vet konsekvensene og byrdene som fører med det og er klar over det. Og ofc er 100% sikker! Lykke til Therese 🙂

  23. VELDIG glad du er åpen om det, følte ikke at Tuvaw ville snakke så mye om det liksom. Gjør det du synes er riktig.

  24. Gjør det du må gjøre for att du skal bli fornøyd med deg selv! Jeg er utrolig lei folk som skal rakke ned på jenter tar litt silikon. Finnest værre ting å bekymre seg over… Vurderer det selv jeg, men jeg vil ta for å forme dem, siden jeg har ganske store fra før (ligger i familien). Lykke til, håper alt går bra og at du blir fornøyd 😊

  25. jeg tror ikke hun hermer etter sophie elise? Silikon er ganske vanlig så selv om en annen person har det betyr det ikke at alle andre i verden hermer etter denne personen. Det er det samme som å si at man har begynt å trene og da hermer man etter alle andre i verden som trener? idiotisk.
   Så lenge du vil ta silikon så bør du gjøre det! Som sagt, du skal leve med kroppen din for resten av livet ditt, da bør man være fornøyd <3

  26. Jeg personelig ville ikke gjort det, selv om jeg er ganske misfornöyd med mine og. Det er mange som sier at de bare er i veien/ ubehaglige og såne ting, mange har også fått veldig alvorlig betennelse ellernoe sånt og har ått fjerne hele puppen/e :/ men det er jo bare min mening da 🙂

  27. Go for it!! å vær missfornøyd med sæ sjøl kan gjør alt så tungt. så gå fer det om du ikke like brøstan din som dem e. blir vell bra tenke æ! masse lykke te 🙂

  28. Det er trist at vi lever i et samfunn der jenter så ofte har problemer med å akseptere små pupper, slik du er et godt eksempel på. Når jeg sier nå at du er et dårlig forbilde, er det fordi du viderefører denne tanken om at små pupper er vanskelig å være fornøyd med. For all del: det er ditt valg, og du skriver bra om det. Jeg skulle bare ønske det fantes flere toppbloggere, som har en så stor påvirkningskraft, som kunne stå frem med at små pupper er OK. Og ikke kom å si at små pupper er greit, men at det ikke er noe for deg. Jeg snakker om en mer generell tanke.
   Hilsen fornøyd b-cup som dessverre ikke har samme påvirkningskraft som deg.

  29. Dette var veldig bra skrevet Therese, jeg syns du skal følge hjertet ditt og gjøre det du føler for. Gjør noe du selv blir fornøyd med og kommer til å trives med. Du gjør dette for deg selv og ingen andre 🙂 Stå på Therese ♥

  30. Er det bare jeg som tenkte Sophie Elise med en gang? Hvorfor må dere alltid gjøre det samme? Er det en slags konkuranse?

  31. damn guurrrl, lykke til ass. Du må la mæ teste dem når du e ferdig så æ kan godkjenne dem 😉 gl baybee Mvh – The One And Only Harald “The Hunk” Heititlaeidi

  32. Du må for all del gjøre det du tror vil være det beste for deg, men du må huske at man ikke trenger å være helt perfekt. Absolutt alle har noe de ikke er 100% fornøyd med, men det er betyr ikke at man skal fikse og forandre på ting og tang hele tiden. I stedet synes jeg man kan lære seg til å akseptere den man er.

  33. har tenkt til å ta det selv om noen år, er vel på samme størrelse som deg på kropp, høyde og pupper, og iogmed at jeg er så liten og tynn, så får jeg ikke naturlige store pupper, så da er det jo bare å ta silikon om man vil det selv og har råd til det. så gleder meg til å se før og etter bilder og hvordan det er med arr og sånt, men er det ikke sånn at man ikke kan amme når man har silikon ?

  34. Selv ville jeg aldri tatt det fordi jeg har godtatt meg sånn jeg er, men om du ikke er happy med deg selv så ser jeg den. Håper bare du ikke tenker på å ta veldig unaturlig, gutter er heller ikke så veldig in to it når det blir for fake. Men lykke til og piss på de som kommer med stygge kommentarer ang. dette 🙂

  35. heisann Therese! Jeg er sikkert en av dine eldre lesere, og jeg titter innom innimellom. Du har fantastiske pupper (utifra hva jeg kan se på bilder) og ville absolutt anbefale deg å vente noen år. Hvis du har en b-cup nå og er så liten som du er så kommer du nok til å få en dd-cup med 350 gram. Det er jo utrolig stort for deg? Kroppen din kan ennå forandre seg, og du er “bare” 18 år. Jeg tenkte mye på silikon i den alderen selv, men ventet med å gjøre det til jeg ble 23, bare for å være sikker på at kroppen var ferdig utviklet. Men om det er noe du virkelig ønsker so go for it:) Lykke til uansett!

  36. Go for it, hvis det er det du vil! Tror det kommer til å bli bra, og hvertfall hvis du føler deg mer vel 🙂

  37. Det er ditt liv og dine valg. Men personlig mener jeg at silikon blir feil, jeg tror egentlig det ikke er meningen du skal være 100 % fornøyd med deg selv. Om det er noe du ikke er helt fornøyd med må du heller innfinne deg med. Alt trenger ikke være perfekt. Leppene mine er så små at de kommer bort når jeg smiler. Nesa mi er spiss som et spyd. Fingrene mine er skjeve som en krokete pinne. Men vet du hva, jeg velger å leve med disse kompleksene som de er. Og velger heller å konsentrere meg om de kompleksene med kroppen min jeg kan forbedre NATURLIG.

  38. Hvor mye må du betale for det? Syns du gjør et riktig valg, vis det trekker ned på selvtilliten din! <3

  39. Ja jeg har selv vurdert det, om de ikke forandrer seg over årene. Men jeg synes du skal gå for det om du vil uten andres stygge-meninger! Lykke til!

  40. du er 1000090380 ganger bedre enn sophie, som ikke legger skjul på det, PLUSS at du ikke skal ha sånne store ekle pariserloffer sånn som henne (siden de er så lange, altså! haha)

  41. Så gøy! 🙂 gleder meg til å høre om hvordan det gikk osv.. 🙂 har tenkt veldig lenge på det selv å har planer om å gjøre det i nærmeste fremtid.

  42. Det er utrolig sykt at man kan få brystoperasjoner innen to uker, mens kreftoperasjoner man vente i månedsvis.

  43. Du er dritrå som tørr å si det og ikke er så pinglete! Er sikker på at du blir fornøyd!
   Respekterer deg!

  44. Du kommer til å klare deg kjempebra! Du kommer sikkert til å bli kjempefin Therese!
   Dette greier du! Når kommer spørsmålsrundevideoen ut?

  45. Veldig bra begrunnelse, viser at du tenker over dette. Personlig så er jeg en person som ikke liker når jenter fikser på seg. Jeg er ikke fan av mye sminke, masse accessories og alt sånn, jeg er mer av den som liker en naturlig jente akkurat som at jeg ikke liker mye pynt på kaka. Det jeg liker er når en jente respekterer seg selv for den hun er, og bare lever me deg.
   Nå er ikke jeg klar over hvordan puppene dine ser ut, og jeg er egentlig ikke fan av store pupper heller, selv om jenter tror det.
   I innlegget så skrev du at du ikke gjør dette for at guttene skal løpe etter deg, men jeg håpte bare å slippe inn min mening. Jeg har ikke planer om å overtale deg til å ikke gjøre det, for jeg skjønner at du har tenkt over det og da skal det nok gå greit.
   Hvis jeg skal komme med en personlig mening så likte jeg best eksempelet som var sensurert som du la til i innlegget. Alle de andre er for store og ekle, og ikke noe kjekt.
   Ønsker deg lykke til på operasjonen! Gleder meg til å se før og etter bilder.

  46. Hvis det gjør deg mer fornøyd med din egen kropp ser jeg ingenting galt med å ta silikon! 🙂 Lykke til Therese, det blir sikkert kjempebra:D

  47. VIKTIG! Er du sikker på at du må gjøre dette for å føle deg bra? Man trenger jo ikke ha store pupper for å være bra. Det er ikke puppene som teller! Du kan være en like fantastisk person uten dem, og dessuten så ser det jo finere ut med naturlige selv om de er litt små enn noen som er store og ser fake ut… for det er ikke fint

  48. Bra at du forteller det til leserne dine, i motsetning til Sophie. Jeg kunne også tenkt meg å legge meg under kniven, men bare for å få ‘løftet’ opp 🙂
   lykke til med operasjonen, håper alt gå fint, du fortjener det 🙂 <3

  49. Burde virkelig ta litt mer enn du tenker først! Tok silikon selv for ett halvt år side og har angret sååå på att jeg ikke tok mer! Nå er de liksom normale.. Skulle tatt litt elstra..

  50. lykke til, så sinsykt bra at du står fram med slike ting! Er ikke alle som tørr det, håper du blir førnøyd.. det fortjener du! Stå på flinke og fine Therese! <3

  51. Så lenge det ikke blir for stort, så er det kjempe fint. Det viktigste er at DU er fornøyd, og trives med deg selv. Har kjempe lyst på selv, men tørr ikke legge meg under kniven. Masse masse lykke til, du er tøff! 🙂
   Klem

  52. som mange andre har sagt, følg hjertet ditt! Burde være greit om du får dårlig selvtillit av det 🙂 Stå på TCMN♥

  53. Helt rett av deg å gjøre det om du syns det ødelegger selvtillitten din. Jeg forstår ikke hvorfor folk har så mye imot dette og sier det er så utrolig teit. hvorfor skal det være sånn? om man har dårlig selvtillitt pga man har små pupper(eller feks om man ikke liker nesen sin osv), så er det bare til å endre på det om man føler for det. å gjøre en sånn operasjon for å føle deg bra med deg selv, det er virkelig verdt det. Jeg forstår akkurat hva du mener, jeg har tenkt til å ta silikon selv når jeg har penger til det. Og mange tror jo det er pga man vil at gutter skal ville ha deg og masse slike dumme ting. Men de fleste gjør det for seg selv, for sin egen selvtillitt. og det syns jeg er en bra ting å gjøre om det er en ting på kroppen som gjør at selvtillitten din blir lavere. Stå på Therese! syns det var veldig bra av deg at du skrev dette på bloggen din. ikke mange som hadde turd det.. Du er ærlig om silikon og restylane, og det gjør deg til en EKTE person syns hvertfall jeg 🙂 digger deg!

  54. mener du at du er misfornøyd med puppene dine!.. ka faen, assa så du mener at de bildene du ligger ut der har du små tits? omg blir litt skuffet assa.. det er så mange andre som har mye mindre enn deg..

  55. Siden du spørr, vil jeg si at jeg syns det bare er utrolig tragisk. Om alle de som har penger nå skal ha silikon, blondt eller brunt hår, ha tynn kropp(vere undervektig), ha extensions og mye sminke, vet jeg ikke hvor jeg skal gjøre av meg i denne verden. Jeg kan tenke meg at de fleste kommer til å angre når moten snur seg og dette ikke gjelder som tiltrekkende lengre. Jeg er også jævla ufornøyd med meg selv. Samme hvor jeg går, blir jeg aldri likt. Men jeg er ikke så falsk som de fleste andre likevel. En plass går grensen, og du som har gått med kløft nesten hele tiden, og nesten bare lagt ut kløftbilder og maaange bikini-bilder har det minst nødvendig av absolutt alle. Luxusproblem til 100..

  56. Jeg har hatt lyst til det lenge! Skal faktisk på konsultasjon i slutten av februar 🙂
   Og alle som sutrer om han hu har svære nok, fyf.. hold kjeft nå heller. Jeg har 70D og synes ikke det er særlig svært, og vil ikke ha gigantiske pamelatits heller. Men større og jevnere pupper er fint uansett 🙂
   Det handler ikke om svære pupper, det handler om selvfølelsen til den personen.
   Og det handler ikke om å være helt pannekake g ville ha det heller..
   Jeg er ikke misfornøyd med mine, men jeg vil føle meg fin om jeg løper rundt på stranda.. Ikke at folk skal sitte og sikle over meg, men vil jo selvfølgelig at folk skal synes at “Wow, hu der hadde fin kropp!”.
   Dessuten om man trener mye så forsvinner en del av puppene, som da skjedde i mitt tilfelle..
   Synes det er bra å ta det jeg 🙂 Kjør på Therese! ;D

  57. Det er ingen tvil om at det finnes delte meninger når det kommer til silikon.
   Jeg personlig synes at om det er noe du vil gjøre, så kjør på!
   Jeg har selv silikon inplantat. Jeg tok ikke operasjonen for å se ut som Pamela Anderson jeg heller.
   Gikk fra A til C-cup. Dette har jeg aldri angret ett sekund på! Når det kommer til hva DU vil gjøre med DIN kropp så er det 110% opp til deg.
   Mennesker gjør omtrent hva det skal være får å oppnå en kropp de selv er komfortable i, og dette er jo helt naturlig.
   Selvfølgelig vil du trives å være selvsikker i din egen kropp.
   Mitt råd til deg:
   Tenk nøye igjennom det, snakk med fagfolk og følg hjertet ditt.
   Klem <3

  58. Jeg har silikon og er utrolig fornøyd 🙂
   Har aldri angret. Skal sies at jeg tok det etter å ha ammet.

  59. synes du er tøff som vil skrive om dette på bloggen! 🙂 Gjør det som du føler er riktig for deg for det er din kropp, ditt selvbilde, og hvis du blir misfornøyd så er det din feil ( høres sikkert litt slemt ut, men det er sant). Jeg håper dette vil hjelpe selvtillit din 😉

  60. Hvis du føler at du kommer til å få bedre selvtillit av å operere deg, så for all del 🙂 Bare ikke få like store pupper som Sophie Elise, det ser altfor unaturlig ut på en tynn kropp!

  61. Lykke til, dette går bra 🙂
   Det er ingen som har noen rett til å rakke ned på deg selv om du velger å gjøre dette. Dette er din kropp, og det er du ene og alene om å bestemme over den.
   Klem 🙂

  62. Syntes du er tøff som skriver om det på bloggen! Hjelper utrolig mye at du deler din erfaring og skriver om det 🙂 Jeg er 15 og 99% sikker på at jeg kommer til å ta silikon når jeg blir gammel nok til det. Men som du sier, ikke for å få paradise-hotel pupper, men rett og slett fordi at jeg er lei av å måtte bruke push-up for å i det hele tatt ha pupper.. Stå på therese, du har alltid noen som støtter deg 🙂

  63. Kjempebra skrevet, Therese! Selv om du skrev at du ikke gjorde dette for å få oppmerksomhet, så sier jeg bare: Kom igjen Therese!! Utnytt sjansen til å tiltrekke deg gutter og annen oppmerksomhet nå som du får større bryster 😀 Du MÅ vise dem litt frem, lov meg det! For du har nok noe å være stolt av etter operasjonen 😀 Du er utrolig kul og gjør det du vil 😉 YOLO sier bare jeg!! 😀 <3
   - Jente fra Nord som støtter deg fordi du tør å være deg selv! 😀

  64. Du er 18 år og myndig og alle bestemmer over sin egen kropp. Det jeg stusser litt over er at du har dårlig selvtillit pga av brystene dine, men er du sikker på den vil stige etter operasjonen? Slike ting ligger ofte mer på det mentale planet og ikke på det fysiske. Blir ting bedre med større bryster?
   Uansett, masse lykke til 🙂

  65. Det kommer til å bli fint! Mange kommer sikkert til å reagere på dette, men ikke bry deg! Det er din beslutning og ditt valg! Elsker bloggen din<3

  66. ta 300 vær så snill! du er egentlig alt for tynn til og ta silikon fra før av :/ . ikke noe feil med det, elsker tynne jenter jeg. men huff ikke ta noe mer enn 300 vær så snill. du er så perfekt som du er therese! og det mener jeg av hele mitt hjerte, ta så lite som mulig hvis du absolutt skal ta.. kjenner ei som tok 340 og det ble alt for stort på henne som er ganske liten i likhet med deg. råder deg til og ta 300 hvis du skal ta. selvom jeg elsker deg som du er! 🙂

  67. Kan jo nesten sjå at det e tuva øverst, har studert før og etter bildene på bloggen hennas som hu posta tiligare. Di gammle te tuva va jo prikklige på de gammle på det bilde her. Å kroppen e jo heilt lige

  68. Har absolutt ikke noe imot folk som tar silikon! Syntes ingen burde kritisere dem som velger å ta silikon. Man gjør det trossalt for oss selv. Jeg har egentlig også bestemt meg får å ta, men det er jo en del år til..så kan jo godt hende jeg ombestemmer meg, hvem vet:) Men sånn som det er nå, er jeg egentlig ganske sikker i min sak! Syntes du er tøff Therese:)

  69. Jeg synest det faktisk ikkje er så fint med silikon pupper men håper du kler det og operasjonen blir lukka:)

  70. Så lenge du har tenkt godt igjennom det (noe det virker som du har) og i og med at du er 18 og myndig, så syns jeg du skal gjøre det som du føler for! Men personlig mener jeg at en ikke bør overdrive, men ta så mye at det ser normalt og fint ut liksom 🙂 Lykke til!

  71. Syns det er litt skremmende hvordan samfunnet utvikler seg egentlig jeg… Med utseendepress osv. Personlig vil jeg heller akseptere min egen kropp for det den er, og bli sterkere på det.
   Sier ikke at jeg ikke skjønner hvorfor du vil ha det, eller at jeg ikke respekterer deg på grunn av det, men helt ærlig så syns jeg ikke noe om sånne operasjoner.

  72. Bra at noen tørr og skrive om at de skal ta det imotsetning til Sophie Elise som tok silikon og skal ha alle til å tru at det er hennes naturlige.. stå på ;

  73. Følg hjertet ditt og magefølelsen. Er du ikke fornøyd med puppene dine så kan du gjøre noe med det og ingen skal kritisere deg eller noe fordi om. Det er din kropp og ditt valg, hadde jeg vært venner av deg eller i din familie hadde jeg støttet deg 110% Lykke til med operasjonen og håper det ikke blir så vondt etterpå.

  74. uff, hadde du bare vært litt eldre .. syns det er synd at en så ung jente som deg, som ser så flott ut skal begynne å tukle med kroppen sin på den måten. So what om du ikke har mega-pupper, verden går rundt for det. Vent iallefall til du har en bedre grunn til det, når mulige barn og tyngdekraften har gjort sitt på dem og avgjør da om du fortsatt vill. Gjør du det nå så ungt ender du bare opp med å måtte gjøre det om og om igjen flere ganger. Du kommer til å føle deg bedre i et par mnd/år, så vill du finne noe annet som er galt og som bare MÅ fikses på. syns absolutt ikke du skal gjøre det, du ser flott ut men alle finner alltid noe som er feil med seg selv, det er bare noe en må godta- det er slik en bygger selvtillit, ikke ved å legge seg under kniven.

  75. Jeg syns helt klart det er “flott” med silikon 🙂 Missforstå meg rett! Men, de som har små pupper, så blir det mye finere med litt større og “fyldigere”. Problemer her syns jeg bare er at DU HAR JO IKKE SMÅ? Herregud, jeg skal ikke si hva du skal gjøre og ikke gjøre (ikke at jeg tror du bryr deg uansett, hehe) men vi har ofte sett deg i bikini, og hvor mye push-up gir den? Du har større en de fleste jenter på din alder. Jeg er selv 20 og har mindre enn deg, og jeg føler jeg har normale……. Haha! Men, om dette er det du virkelig ønsker så får vi jo bare si lykke til uansett.. Og man kan jo ikke unngå og føle at det blir pga Tuva gjorde det at du gjør det, men herregud…. en sånn ting gjør man vell ikke pga vennina gjør det? Som du skriver her så kjenner du ei på over 40 som har, og jeg kan jo bare legge til at mamma har også og har hatt siden lillebroren min på 16 var 1 år.. Hennes ser totalt ekte ut (ettersom de er normal størrelse) og hennes er også like fine nå 🙂 Blir kanskje et problem når du blir gravid engang? Derfor hun tok etterpå hvertfall, forbi det ble et problem å gjøre det før.. Jeg ønsker deg mye lykke til 🙂 Gleder meg til å se resultatet!

  76. Silikon skal man ikke ta fordi man ikke er FORNØYD, silikon skal man ta hvis man virkelig TRENGER det.

  77. Jeg ville nok ikke tatt det selv nei.. Føler liksom at det er å “jukse” av en eller annen grunn..at jeg liksom ikke er MEG lenger! Men, jeg synes jo at det er fint (til en viss grad) og har ikke noe i mot andre som tar det! 🙂 håper du blir fornøyd, og ikke gjør noe du kommer til å angre på, men du sier jo selv at du er helt sikker, så det er bra 😉

  78. Hadde ikke silikon vært så dyrt, å hadde jeg tatt det sev. Har veldig små pupper (70b) og plager ganske mye over det. Skulle pengene plutelig rulle inn, blir nok silikon noe av det første jeg gjør, rett etter bil-lappen.
   Når du har råd til det, og virkelig har lyst, så syntes jeg du skal gjøre det!

  79. syns det er kjempe bra at du skal legge ut hvordan det er å ta silikon osv .. har lenge lyst til å ta det selv, så setter veldig stor pris på om du kan skrive så mye om det som mulig, så en får litt bedre bildet av hvordan det er 🙂

  80. Det blir sikkert kjempebra! Gleder meg til innlegg om deeet 😀 har selv vurdert det mye, men er ganske usikker, siden jeg har ganske store fra før, men kunne godt hatt litt finere form… Håper du blir fornøyd!! 😀

  81. Når jeg var på din alder var jeg også 100% sikker på at jeg skulle ta silikon når jeg fikk penger til det. Jeg var 17-18 og syns jeg hadde ALTFOR små pupper. Nå er jeg 22 år og har vokst fra meg hele den må-ha-store-pupper greier og er DØDSglad for at jeg ikke opererte meg. Jo eldre du blir, jo bedre føler du med deg selv. Til et visst punkt naturligvis;) Jeg har selv str 75B i bher. Alle gutter jeg har snakket med også, inkludert kjæresten min som jeg har hatt siden jeg var 18, sier at det er formen som har noe å si, ikke str:) Men jeg håper uansett du blir strålende fornøyd. Men jeg tror om du venter et par år, så kommer du til å være fornøyd med de puppene du har, for de ser absolutt ikke dårlige ut!

  82. Endelig noen som kan skrive om dette åpent og gir sin historie uten å gjemme noen ekkel fakta. Jeg vurderer det, men har vært så av og på. Jeg er helt enig med deg og Tuva på den delen at; Du kan trene på deg fin rumpe, flat mage, tynne lår etc. Men du kan ikke trene på deg store pupper, lepper osv. Jeg syntes store(ikkedritstore) pupper og fyldige lepper er kjempe fint, så dette blir nok bra! : ) Lykke til masse masse og håper det blir som du håper på 😀

  83. Så bra for deg 🙂 Syns helt klart du gjør riktig, du lever bare engang, og det er viktig å leve det livet man vil leve! Jeg har selv små pupper, men er bare seksten år… men om de ikke vokser mye de siste to årene kommer jeg også til å legge meg under kniven! Ikke bry deg om haters eller andre sine meninger. Du er vakker med og uten sillikon! Silikon ser bra ut, og definerer ikke ett menneske. Stå på, og jeg gleder meg til å lese mer om operasjonen og hvordan det gikk 🙂

  84. jeg synes det er greit så lenge du tar det for deg selv og ingen andre. stå på! tøft av deg å skrive her! mange mener kanskje at i og med at du gjør dette er du et dårlig forbilde men det er i følge meg absolutt ikke sant! du er et godt forbilde fordi du er åpen og ærlig og faktisk står ved dine egne valg! motiverende therese! lykke til:))

  85. du burde ikke gjøre det, du kommer bare til å bli seende billig ut. og hvorfor skal du ta det? du trenger det ikke!!

  86. Synes at silikon ikke er noe man skal operere inn i kroppen sin, men det er min mening 😛 Du kan gjøre slik du vil, følg hjertet

  87. Jeg synes at det er helt greit, jeg. Alle synes jo at det er greit å redusere puppene hvis man synes de er for store. Så hvorfor er det så ille å ta moderate mengder silikon når situasjonen er omvendt?
   Det triste er at flere brystkreftpasienter må vente lenge på ny pupp, når andre med begge puppene på rett plass får det fort.
   Men dette er jo selvsagt ikke opp til deg å endre 🙂
   Tips: Nå har ikke jeg silikon, men jeg ville uansett ikke anbefalt deg å ta større enn D-cup. Hvis naturen har gitt deg små pupper, burde du ikke overdrive. Det er samme regel som deg øyenbryn ^^

  88. Syns det er såå bra at du skriver om dette Therese! Jeg blir selv 18 om noen få dager, og grubler på å ta brystopperasjon i senere tid. Utrolig bra om du kunne skrevet om hvert eneste steg på denne veien! Syns dette er utrolig bra! Masse lykke til!

  89. Drit bra at du tørr å stå fram!
   Silikon og plastikk kirurgi er ikke lenger tabu og jeg har faktisk full forståelse for folk som ønsker å forandre på noe hvis de er missfornøyde. Så hvorfor ikke? Du får ha lykke til 🙂

  90. så bra du innrømmer det therese! mye bedre enn sophie elise som faktisk ikke tør å innrømme det! håper for guds skyld at du ikke får like pupper som sophie elise, for de er helt forferdelige! du har forresten mye finere kropp og bedre og naturlig utseende enn henne, så dette tror jeg kommer til å bli kjempebra! lykke til og håper du blir fornøyd med resultatet! therese! 🙂

  91. Jeg syns det er helt greit å ta silikon,restylane eller hva man måtte ønske! Men om jeg syns alle kler det er jo annen sak. Men syns du skal følge hjertet ditt,og gjøre det du har lyst til 🙂 Blir sikkert kjempebra! veldig lyst på ihvertfall restylane i leppene når jeg blir litt eldre..

  92. Flott at du tørr å fortelle det på bloggen. Hvis det er det du ønsker, burde du jo selvfølgelig gjøre det 😉 Har aldri tenkt at du har små pupper, men hvis det hjelper for selvtilliten din er jo det flott!

  93. Før første gang blev æ nok skuffet over din “personlighet” (trur det blir litt feil) Missforstå meg rett. Men du treng verkligen ikke operasjon, se på bikini bilderne du la ut i Desember!! Synes du bare blir mer å mer fantastisk plastisk. Synes de er utfattlig synd. Du er så vakker å virker som en superherlig jente. Men nå bynner det yttre å eie DÆ istedet for du eie det yttre. Blir nesten bare fake. Mener nå absolutt ikke noe slemt. (høres sån ut da ):
   Du ska seff lytte te det du selv ønsker å ikke hva andre synes.
   Og operasjonen kjem å gå kjempe bra! 🙂
   Blir bare litt lei mæ, når æ er nesten helt flat over puppan.
   Å du mener att dine ikke er store nok!
   Ønsker deg uansett en god helg & lykke til!

  94. Slike operasjoner blir bare mer og mer vanlig og legene flinkere og flinkere, så det er jo mindre risiko i dag for at det skal oppstå komplikasjoner.
   Kjempe flott at du deler det med oss, Therese, det er utrolig kult og modig av deg 😀 Stå på og følg hjertet 🙂

  95. Så gøy! høres veldig spennede ut, håper du blir fornøyd! Har det i tankene selv, for sliter veldig med små/ingen pupper. Så gøy å få følge deg å se hvordan det er. Stå på, du er en fantastisk jente!

  96. Det blir kjempe fint Therese! Modig gjort av deg å dele med oss;-)
   Stå på! Men husk jo flere operasjoner du tar, jo flere vil du sikkert ta senere, så vær forsiktig og pass på at du ikke ender opp med å bli “barbie doll”!

  97. Jeg vet ikke hvordan jeg føler for det du skriver, blir delvis provosert. Siden jeg har A-cup, og jeg er temmelig sikker på at du har større enn det. For jeg kan ikke få kløft, og har blitt mobbet for det mye. Så når du sier du føler at du har for små pupper, så blir jeg litt provosert, for det føles som om jeg må ha nano pupper i så fall.
   er ikke imot silikon, blir bare litt usikker selv, når folk sier de har små pupper når de har bloody C cup.

  98. Lykke til, Therese! Håper vi får se før/etter bilder, og hvordan opplevelsen din var. Jeg skal også ta silikon og få rette på puppene mine, men jeg er så fryktelig nervøs for å bestille time!
   Og alle de som skriver dritt og føler at du “provuserer”, så tror jeg ikke de forstår hvordan det er å være ufornøgd med puppene sine. Jeg vet om jenter som har veldig små pupper og liker de, og jeg vet om jenter med like små pupper som ikke liker de. Herregud, det finnes jo forskjellige meninger.
   En jente som har like store lår som en annen jente kan hate de, mens den andre jenter like de. Betyr det at dere har rett til å snakke dritt til hun jenten som ikke liker lårene sine?
   Jeg selv hater mine pupper. Jeg har gått ned veldig mye på 2 år, og da har puppene mine fått strekkmerker på sidene og det henger litt. Ikke mye, men nok til at brystvortene mine ikke peker oppover, men nedover. Jeg er bare 19 år, men jeg skal få operert de slik at jeg er fornøyd og klarer å se meg i speilet uten at jeg hater meg selv.
   Jeg forstår at noen av dere rett og slett ikke forstår hvordan det er å være så missfornøgd med en eller flere kroppsdeler dere har på kroppen at dere ikke forstår hvordan folk kan gå under kniven for å forandre på det, og jeg er skikkelig sjalu på dere som føler at dere har en kropp dere liker kjempe godt. Men det finnest faktisk folk ute i verden som er så missfornød og hater den så mye at vi vil få gjort noe med det. Ikke for at andre skal like det, men for våres egen del.

  99. Jeg er gutt og jeg synes alltid at du har hatt perfekte pupper ! :O at du skal bli enda mer “fake” enn det du allerede er er trist :/

  100. Hvorfor kan du ikke være fornøyd med det du har. Du er pen og trenger ingen operasjon. For du kommer til å bli hekta og tar flere operasjoner for puppene dine blir som før og da har. Du brukt formye penger for en kroppsdel som ikke skal vises offentlig :). Dette ør du ikke ta som vondt ment, men som et tips.
   Hilsen en som bryr seg 😉

  101. Veldig mange er imot silikon, botox, restylane osv.. men helt ærlig skjønner jeg ikke hvorfor.
   Om man føler at man trenger det, og at det er det man vil så hvorfor ikke? Man får sånne ting om man føler det er nødvendig og at det vil gjøre at en vil føle seg bedre med seg selv.
   Selvfølgelig er det unødvendig og gjøre det om man allerede (f.eks.) har store og fine pupper.. det er jo ikke pent og overdrive.
   Man burde jo helst ikke endre på seg, for man er jo født med den kroppen som passer en og alle er perfekte som man er:) men må man, så må man!

  102. Ser hvor du kommer fra… syntes det er litt dumt selvom da, du hadde absolutt ikke trengt det. Men ligger det noe i veien for at du skal være fornøyd selv, ser jeg ikke problemet. 😉
   Jeg derimot vet ikke hva jeg skal gjøre.. for å si det sånn så har du MYYYYE større en meg, og jeg har ikke akkurat råd til silikon. Tror ikke familien hadde tatt forslaget så fint heller. Det trekker ikke bare ned på selvtillitten min.. jeg EIER ikke selvtillit da dette plager meg så volsomt.

  103. Fy flate du e sååå heldig som har de puppa du har nå!! Blir grønn av misunnelse, helt seriøst. :)) kroppen din e nydelig, synd at du ikke ser det selv 🙁

  104. You go girl! Skjønner deg kjempe godt! Har det akkurat likens selv, men når jeg var å snakket med legen fikk jeg beskjed om at sjansen til å amme barna dine minsker med nesten 50% så jeg tok valget å vente, i og med at jeg sikkert har to barn innen fem år, så kan jeg ta det etterpå 🙂 jeg fant ut at personlig for meg så kom jeg til å angre om jeg ikke kunne amme, selvom det ikke er sikkert jeg kan det uansett så ville jeg ikke det. Men det er opp til hver enkelt og man må stole på det legen sier! 🙂 gleder meg til å se resultatet, og selv om jeg mener du ikke trenger det så skjønner jeg deg kjempe godt 🙂 man ser feilene best selv og hvis man kan fikse det, hvorfor ikke!:) lykke til, jeg gleder meg på dine vegne! 🙂

  105. Det viktigste er at man føler seg vel med kroppen sin 🙂 liker at du er åpen og ærlig om det, stå på! Lykke til når den tid kommer !

  106. En venn av søsteren min gjorde det, og hennes pupper har nå blitt stive, og hun har en veldig stor historige om hva som kjedde med henne hun ble blinn i 1 dag også besvimte hun 5 ganger hun angrer sykt på at hun gjorde det og hun er veldig glad for at hun gjorde detter hun fikk barn for puppene ble stive og da kunne jo ikke ungene drikke fra de.

  107. Fy faen! Blir du fakere nå så kan du ikke leve lenger as. Du misbruker pengene dine så jævli. Vil du virkerelig gå rundt som en fuckings dukke, uten noen menneskelige trekk ved deg i det hele tatt? Sorry, men nå ble jeg provosert! At det går an!

  108. Jeg skjønner ikke hvorfor så mange har noe i mot silikon. Om puppene dine trekker ned selvtilliten din, hvorfor ikke gjøre noe med det? Er helt enig med deg 🙂

  109. herregud så bra! lurer veldig på om jeg skal gjøre det sammen den dagen jeg blit atten , men trenger virkelig mer informasjon om dette !

  110. Jeg skal ta silikon, men grunnen er at etter jeg sluttet å amme, så puppene mine “punktert” ut.. Veldig fornøyd med slik de var, veldig missfornøyd med slik de ble, så jeg skal fikse for å føle meg bedre med meg selv 🙂

  111. Husk at det kan bli vanskelig (og dyrt, jeg må betale ca. 500 kr for en BH) å finne BHer som passer, og også å finne overdeler som sitter pent på. Jeg har 65F fra naturens side, og kan ikke bruke XS fordi det ikke passer over brystene. Alle overdeler og kjoler blir altfor store i livet. Veldig kjedelig (65F er omtrent det samme som 75D i cupstørrelse, bare smalere rundt livet/ryggen). Det er også lurt å tenke over at man kan få endel vondt i ryggen, og så er det vondt å løpe/trene. Hvis ikke du går på p-piller eller bruker en annen type en Yasmin, kan det kanskje være verdt å prøve. Det var i hvert fall Yasmin som gjorde at jeg gikk opp 2 cupstørrelser da jeg var 17. Jeg har slått meg til ro med hvordan jeg ser ut nå, men hvis jeg kunne valgt å gå ned i cupstørrelse ville jeg ikke nølt et sekund. De er rett og slett litt i veien…

  112. Lykke til med ditt valg, håper at du blir fornøyd! 🙂 Og skjer med at folk blander Sophie Elise i dette? De har ikke like pupper i verken størrelse eller form selv om begge har/skal ta silikon. Lame av folk å si det; syns det lukter sjalusi, og at hun er offer for å bli brukt som et dekke for noe de ønsker selv.

  113. Visst dette er det du vil, og om det svekker ned på selvtillitten din, synest jeg at du skal gjøre det! Som sagt, det er du som skal leve med puppene dine resten av livet!
   Før var jeg litt skeptisk over at folk tok silikon, men etter at jeg har lest dette innelgget er jeg ikke det lenger! Du skriver så fint og forståelig, og du viser virkelig hva du mener, og får oss som lesere til å tenke mer positivt om dette temaet (ihvertfall meg). ♥
   Dette kommer til å bli flott!! Selv om du får smerter må du bare stå i mot, tenk hvor godt det blir når alt det er over! Du er fantastik, gleder meg til å se hvor fantastisk du blir, Therese!! ♥

  114. Hvis du lurer på noe ang smerter, så har det MYE å si om du tar over eller under muskelen! Tar du over muskelen så har du nesten ingen smerter, og er som regel oppe og går etter 2 dager. Tar du under muskelen (som jeg gjorde) er du sengeliggende 2-3 uker. Smertene da er forferdelige, men definitivt noe jeg kunne gått gjennom igjen for fine pupper! Forskjellen med over og under muskelen er at hvis du har dem over muskelen så er sjansen for at de kan ”skli” på siden mye større, og må da enten velge å la de være så avskilte, eller operere på nytt. Det er på en måte ingenting som holder dem på plass. Har du dem under muskelen så sitter de fast og vil ikke flytte på seg pga muskelen som holder dem 🙂
   Jeg tok silikon for ca 4 måneder siden, tok 300 g, dråpeformet, og ser veldig normalt på meg 🙂 er sikkert 20-25 cm høyere enn deg også da, så på deg vil nok 300-350 g se i grad unaturlige ut, dråpeformet eller runde 🙂 rund form får du egentlig aldri naturlig utseende av uansett gram eller kroppsform, men begge delene er like fint!! Lykke til! 🙂

  115. Skjønner at du vurderer det, men synes dette er for tidlig. Uansett hvor mye du ønsker det burde man vente til man er godt over 20, helst i 25 årsalderen. To grunner:
   1. Man forandrer seg mye både i hodet og kropp frem til man er 25 år. Halvparten av de nære vennen min som har tatt det har angret når de blir over 25, den andre halvparten er fornøyd. Det er fryktelig kjedelig å angre, og vil du virkelig risikere det?
   2. Alle operasjoner er en risiko og kan gi skader/ubehag for resten av livet. Synes ingen burde ta en slik avgjørelse i så ung alder. Er selv 24 år nå.

  116. Lykke til! du er så mye bedre enn sophie elise som ikke engang svarer på noooe ang silikon. uans om hu har tatt det eller ikke!
   Jeg selv har hatt lyst på silikon, ikke mye. for jeg har store pupper fra før. C.-D cup. Så derfor gidder jeg ikke bruke penger og smerte på det:p men har jo veldig lyst!
   Jeg syns IKKE silikon er noen negativ operasjon. Når man føler jeg uvel med kroppen som den er , så er det fint det fins tilbud. Og når man har små pupper, så gjør det ikke noe å få en D cup ved å ta opperasjon. Så lenge det ser fint ut iforhold til hvor tynn man er ! og du virker som ei smart jente. du kommer ikkke til å ta 500 g i hver, bare for å være deilig. Du gjør det , etter som jeg har skjønt, fordi du ønsker å få litt mer former, og større pupper. ikke for att gutta skal glo. Og du kler deg ikke så jævlig dristig heller. og det håper jeg ikke du gjør bare fordi du har fått store pupper heller. Selvfølgelig, kløft er FINT!. elsker selv å ha kløft. 🙂 men nå snakkker jeg om sophieelises kløft! ALDRI GÅ SLIK KLEDD! bare fordi puppene er større 🙂
   Masse lykke til. digger deg!

  117. Du har ikke akkurat små pupper, ihvertfall ikke i forhold til kroppen din. Og om du hadde lagt på deg litt fett generelt, er jeg sikker på de ville lagt seg pent på puppene dine i tillegg 😉 Er det ikke det du egentlig vil forresten? Er ikke det en mye enklere, skånsom og mer naturlig måte å gjøre det på?
   Det er synd at man ikke skal være fornøyd med kroppen sin slik den er. Ihvertfall når man er SÅ nydelig!! Jeg håper du har tenkt deg nøye om, noe jeg for så vidt tror du har, men kanskje ikke nok likevel…. Har du tenkt på at det slett ikke er puppene som er for små, men selvbildet som er for lavt? Kanskje det egentlig må jobbes med innenfra?
   Uansett ønsker jeg deg lykke til. Det går nok fint, og det er unødvendig å bekymre seg 😉

  118. Håper du får det akkurat som du vil og at du blir fornøyd!
   Jeg føler egentlig litt det samme som deg, jeg er bare 15år og kanskje puppene mine ikke er ferdig vokst. Men jeg har såå lyst på silikon, føler de er alt for små og de fleste vennene mine har ganske mye større enn meg.. Gleder meg virkelig til å høre din opplevelse ang dette! 😀

  119. NEI NEI NEI! Jeg lover deg, kjære deg!! Ikke ta 300/350 gram, det er ALT formye for den knøttelille kroppen din.

  120. Jeg tenker på brystoppløfting eller silikon selv, men venter nok til jeg har fått mine barn. Synes det er viktig å føle seg vel. Viktig å kunne stå foran speilet å se at man er fin. Det er ikke alltid moro å bruke bh-er fult av push-up, nesten litt flaut. Så lykke til! 😀

  121. Jeg mener at om det er noe du er misfornøyd med/trekker ned selvtilliten – gjør noe med det hvis du kan! Jeg ville først gjort alt mulig annet for å unngå operasjon, men funker ikke det, så mener jeg at operasjon er helt greit.
   .. Nå skal det sies at 300-350 gram høres litt mye ut for deg, men du bestemmer jo dette helt selv 🙂

  122. Bra skrevet vennen 🙂 Til dere lesere; Therese hermer ikke og dette er noe hun har snakket om i flere år. Personlig har jeg rådet henne til å vente et par år da Therese kom veldig sent i pubertet. Men hun har virkelig fått kjenne på psyken å være sent ute mht pubertet i forhold til de rundt seg. Det er dessverre veldig stort fokus på kropp i dagens samfunn, og det å være liten og tynn og ha en meget forsinket pubertet når du går gjennom tenårene er ikke like lett. Det ligger til familien at vi er sent utviklet og jeg fikk selv også oppleve å gå ut ungdomsskolen uten at puberteten var satt i gang. Jeg ble regelrett mobbet og ertet fordi jeg fremdeles så ut som en liten jente kroppsmessig. Om dere titter tilbake på bilder av Therese fra hun begynte å blogg for 3 år siden vil dere se at dette var tilfellet med henne også. Therese har slitt med mange komplekser; både det å være liten og tynn og ha en meget forsinket pubertet har nok påvirket henne mer enn mange av dere klarer å forstå. Hun er bare en vanlig jente som alle dere andre, men bloggen har lært henne å følge sitt eget hjerte og stole på at det er henne selv som teller – hva hun føler og mener når det kommer til seg selv. Therese mener på ingen måte at alle som har små pupper bør ta silikon – det handler om å være tilfreds med den man er og at slike inngrep gjøres kun for sin egen del.
   Jeg har samtidig mine egne meninger om hvorvidt jeg synes disse inngrepene er nødvendig – både når det gjelder lepper og pupper. Jeg synes Therese hadde utrolig fine lepper som de var og jeg synes puppene passer fint til hennes vevre kropp. MEN – når det er sagt så handler det om hva HUN føler og ønsker og det må jeg respektere.
   Klem fra Mamma’n

  123. Det viktigste er at du selv er fornøyd med valget og resultatet 🙂 Det er tross alt du som skal leve med deg selv! Masse lykke til 🙂

  124. jeg har vært til konsultasjon pga min bryst, og jeg mener at om man gjør det for seg selv og ikke for andre, DA kan man ta silikon. Jeg skal ta det, men siden jeg nå blir 25 år, og nærmer meg tiden for barn, anbefalte legen meg å vente til etter jeg evt har fått barn 🙂 så det blir silikon på meg før jeg fyller 30 i hvertfall 🙂 ikke så mye, men en full C tenker jeg. vil ikke at det skal se unormalt ut :S
   hvis du missliker puppene dine, så syns jeg du skal gjøre det jeg 🙂 nå har ikke du SÅÅ små pupper da, i hvertfall ser det ikke slik ut, men om du er missfornøyd, så skal ikke jeg stoppe deg nei 🙂 lykke til 🙂

  125. Jeg har selv lyst til å gjøre det! syns også du burde gjøre det vis du er missfornøyd:) Det er ikke noe gøy å gå rundt og ikke endre på noe man ikke i det hele tatt er fornøyd med!

  126. Helt utrolig hvor mye puppene dine kan få deg til å føle deg mindre feminim. Jeg skal ta silikon en eller annen gang. Og det har jeg bestemt meg for. Venninna mi har tatt det, og er kjempe fornøyd med det og har faktisk fylt inn litt mer. Og alt ser utrolig naturlig ut og hun virker mer selvsikker. Gleder meg på dine vegne! 🙂 Lykke til med prosessen og takk for at du delte det med oss. Herlig å vite at det ikke er bare jeg som sliter med akkurat det med brystene 🙂

  127. Synes du er ei pen jente som ikke hadde trengt silikon i det hele tatt. Du aner ikke hvor flott du egentlig er. Jeg har ingenting i mot silikon, så lenge det ikke ser alt for unaturlig ut. Jeg synes det er bra du skal ta silikon, så selvtilliten din øker. Du er ei nydelig jente både med og uten silikon 🙂

  128. Å herreguuuuuuud!!!!! Er det mulig?? Dette kom som en bombe – – – NOT!! ENDA et langt og tårevått innlegg om hvor fælt man har det med små pupper, sånn for å få litt sympati og forståelse. Jeg ler meg i hjæææl!!! Det er nesten helt lattelig forutsigbart dette med bloggere og silikon. Det er SÅ mange som har blogget en stund, og så tar utseendefikseringen MER og mer over. Samme gjelder de kjære. Du har ikke noe liv lenger, du ligger på soffan og spiser godteri på natta, du sover om dagen, og utenom det lager du trutmunn til kamera som du legger ut på bloggen, som av en eller annen merkelig grunn fortsatt tiltrekker seg lesere…Ok, så hvorfor skal silikon gjøre det lettere for deg å leve? Blir du smartere av det? Nei…kommer du inn på skole/utdannelse lettere? Nei….tiltrekker du deg mer oppmerksomhet, ja kanskje det, men ikke av den positive sorten. Silikon er veldig UT, og faktisk HARRY på lik linje med extensions og dollylepper. Hva blir det neste når du finner ut av at livet ikke ble så mye bedre? Fettsuging?
   Gå heller til psykolog og ta tak i roten til dette. Jeg gadd ikke lese innlegget ditt engang, når jeg så hva det gjaldt. Det er bare patetisk. Skaff deg et liv.

  129. syns du skal være fornøyd med sånn du ser ut. Hadde du ikke hatt pupper i det hele tatt skjønner jeg det, men når man har det synes jeg man ikke trenger det.
   Kommer vel ikke til å se forskjell? siden du bruker push up, og får silikon, eneste forskjellen er at det ikke er push up der?
   men du gjør som du vil, og du er tøff som tar ett sånt valg! men synes likevel man skal godta seg selv for hvordan man ser ut

  130. Det er flott at du poengterer at du gjør dette for din egen del, folk er dumme nok til å tenke noe annet. Hvis det er større pupper du trenger for å finpusse på selvbildet, så synes jeg du skal gjøre det. Selv kjenner jeg flere av de som har valgt reduksjon av brystene, da de trenger tre stk bh-er for å holde brystene oppe. Kjenner ikke veldig mange med silikon, og hadde aldri i verden klart å gjøre det selv. (men jeg hadde nok gjort noe med brystene selv hvis jeg bare hadde turt. )
   Lykke til, vakre jente! :*

  131. HERREGUD. Hva er galt med a cup? Eller MIN cup med andre ord? Kan ikke tro hvor overfladiske folk har blitt.
   Utseende, utseende, utseende. “er for min egen del” BULLSHIT!! nå må dere unger innse at dere er ekstremt lett påvirkelige. Tror du meg fortsatt ikke? Tenk over det. Dere farger håret, fordi dere har sett andre gjøre det. Dere kjøper tannbleking fordi dere ser det reklameres på div nettsider og blogger. Dere fyller leppene, puppene. Hadde dere ikke sett det overalt hadde dere ikke tenkt på det. Vet dere hvem dere er lenger?
   Det var en periode da hvite lepper var “in”. Da hadde alle blondt hår, HVITE lepper, og store hvite øredobber. Denne bloggeren (therese) har også plutselig funnet ut at det å trene er også “in” nå! Likevel beskriver vennene hennes henne som lat og vi ser stadig bilder av potetgull og godterier. Hun har ikke for fem flate øre gått inn for å skape et ordentlig kosthold og trening. Alt er bare fordi det er “in”. Du står ikke for noenting annet enn ditt eget utseende. Det er alt du bryr deg om. “jeg har alltid vært misfornøyd med puppene mine”. Hvorfor? de er små i forhold til HVA? det LAGES bher i din størrelse.
   Du er en ekstremt dårlig påvirkning for yngre jenter og du må vokse opp. Du skriver til og med at du er lut lei denne bloggen. Synd de 10år gamle jentene som leser den ikke innser du skriver bare for pengene.

  132. Btw enig med Wanda. Du burde gå tilbake til skolen, evt en ordentlig jobb, isteden for å skrive en blogg du er lei av ( dine egne ord ) bare for å tjene opp penger til silikon og restylane

  133. gjør det som er best for deg ! hvis du blir førnøyd med deg selv så synes jeg det er viktig at du følger hjertet ditt

  134. Synes Trine Grung hadde et veldig godt poeng over her. Tok selv silikon da jeg var 21. Hadde komplekser for puppene mine og tenkte dette ville gjøre at jeg ble mer fornøyd med kroppen min. Nå er jeg 28 og har fjernet silikonen for et år siden. Har blitt eldre og skjønt at det er andre ting i livet som er viktigere. Er blitt mer moden, har bedre selvtillit, har møtt en mann som elsker meg for den jeg er, og plutselig føltes det falskt og upersonlig å ha noe uekte inni kroppen. Det føltes som en befrielse å fjerne innleggene. Sier ikke dette for å få deg til å ombestemme deg (det vet jeg av egen erfaring at ingen klarer hehe), men bare vit at du kan også angre en dag:)

  135. Lykke til Therese! Jeg syns det er veldig viktig å gjøre det en har lyst til, det er også viktig med et godt selvbilde.
   Jeg har også planer om å a silikon i nærmeste framtid 🙂

  136. Det tror jeg kommer til å bli kjempefint !
   Men værsåværsåsnill , ikke ta like mye som sophieelise, ta heller like mye som Tuva, hun har kjemprfine pupper, mens sophieelise ser ut som hun har en rumpe på brystet…
   – Lykke til søta !!

  137. Heisann. Første gang jeg kommenterer fakstisk men synes dette er en veldig viktg sak. Først og fremst vil jeg berømme deg for at du i det minste er ærlig om saken å ikke prøver å skjule noe som kommer til å være ganske så obvious etter at du har operert. Synd for de jentene som har ganske stor innflytelse på andre via blogger men nekter og vil ikke si noe om det selvom det er ganskr tydelig hva som har skjedd. Er selvsagt ikke sånn at man skal brette hele livet ut heller, men jenter er jenter, og spesielt de usikre. Men uansett nok om det.
   Jeg sitter selv med silikon, var en ganske stor avgjørelse. Satt med de samme tanker som deg for knapt 3 år siden. De var små, og jeg liker store pupper. Men jeg må advare deg, de underligende problemene vil ikke bare forsvinne, og nye vil nok dukke opp. Jeg slet med lette depresjoner etterpå også, skjønte ikke hva jeg hadde gjort mot meg selv den ene dagen og den andre dagen var jeg overlykkelig. Men når jeg ser tilbake på alt idag var det for meg verdt alt strevet.
   Det å se på bilder før er også bare dritt for man tror at man kan få det slik som de før og etterbildene som er best på nettet også blir man igrunn veldig skuffa etterpå. Jeg er nok en av de heldige, mine ble veldig bra og de ser veldig naturlig ut, men dette er som sagt veldig individuelt. For min del sa legen jeg hadde mye brystvev og ikke fett, og jeg fikk innlegget halvt under musklaturen slik at mitt egentlige bryst ble forstørret på en måte. Jeg la inn 350 og 375 cc.
   En annen ting også er at når du først har gjort det en gang så er sjansen stor for at du vil gjøre det igjen. Jeg kunne gjerne tenkt meg enda ett par 100 g til men det blir med tanken enn sålenge. Og i ukene etterpå, det kommer til å bli stress med teipinga men ta det alvorlig for jo nøyere du er jo penere blir arrene. Mine er helt grei, fikk plasterarr på den ene siden siden jeg var å badet i perioden jeg teipet, prøv å unngå det selvom du kan bade.
   Kan vel ikke annet enn å si lykke til, ingorer alle usakelige kommentarer. Fikk også en kommentar av en nær venn som sa hvorfor operasjon når du kan bruke 30 000 kr på alt annet for å styrke selvfølelsen, men når de 30 000 kr er brukt så står man jo der med samme problem. Tenkt deg nøye om å still alle spørsmål til legen før du opererer.
   Lykke til!

  138. Eg tok min operasjon for en uke siden. La inn 380 cl. Eg måtte ha konstant hjelp i 3 dager, før eg klarte meg litt sjølv. Og takk gud for at eg hadde en tilgjengelig som kunne gjøre nettopp det. Tuva la jo over muskelen, og det skal ikkje vere så vondt. Eg la under, og det har vert eit smertehelvete. Men nå, som smertene er mindre og eg klarer å gå oppreist, så er eg kjempeglad! Det er totalt verdt det. Men eg måtte f.eks ha mer smertestillende i fra legen min osv. Om du lurer på flere ting, kan eg svare deg så godt eg kan om du skulle ha noen bekymringer osv 🙂 Lykke tiiil! 😀

  139. Hei søta!
   Jeg har jo snakke med deg om det tidligere.. Dette er noe du absolutt kommer til å bli fornøyd med! At du er ung, og at du bør tenke er jo selvfølgelig noe mange sikkert mener. Jeg vet med meg selv, at da jeg var like gammel som deg, var jeg like sikker på at jeg kom til å ta silikon som det du er idag! Jeg ventet, men det var mest pga. pengene! De kompleksene du evt. har for kroppen din i dag, kommer ikke til å gå vekk selv om du bli eldre. Det eneste som skjer er at du blir mer fornuftig med åra, og kanskje velger å la vær. (selv om det ikke alltid er det beste for deg selv psykisk) Jeg vet at med en operasjon, vil du bli mye mer trygg på deg selv og din egen kropp. Jeg syns også du er beintøff som skriver så åpent om det, for du vil sansynligvis treffe på flere hundre misunnelige fjortisser!
   Go for it! Du vil bli dritfornøyd 😀 <3

  140. Jeg fylte i 350 for 2 uker siden, og er superfornøyd! kjenner ikke noe smerte i det hele tatt lengre, og kunne aldri funnet på å angre! lykke til <3

  141. Hvis det trekker ned selvtilliten din tror jeg heller du må jobbe med deg selv først, også når du er fornøyd kan du endre ting, ellers vil du ikke komme noen vei. Du er litt for ung, tror du vil angre.

  142. Blir litt sjokkert når jeg ser hvor mange som støtter deg på dette og sier de har planer om det samme selv altså… Det er selvfølgelig ditt valgt, men når du bruker argumentet at man ikke kan gå å tro at alt skal gå galt, blir jeg litt provosert. Det gå galt og du kan unngå det ved nettopp ikke å legge deg under kniven. Så enkelt er det.
   Igjen: ditt valg, men helt ærlig så tror jeg at folk flest ikke tenker over puppene til folk. Det er en unødvendig risiko å ta.
   Når det er sagt ønsker jeg deg selvfølgelig lykke til, jeg håper virkelig det går bra.

  143. neii !!! håpe du ikke gjør det ! du er den PENESTE bloggern jeg vet om ! :* du er ekte og naturlig ! <3 men vis du tar det så blir du bare som sophieelise..... ( FALSK ) men det var min mening.... <3

  144. Drit i alle de stygge kommentarene, du må gjøre det du føler for og det du tror er best for deg. Selvtillitt er noe alle jenter burde ha, god selvfølelse også. Så om du føler deg bedre ved å fikse på puppene dine, så får det være opp til deg! Du er 18 år og myndig, du er voksen nok til å ta egne valg. Syns det er bra at du er åpen om det og sier at du gjør det for DIN egen del. Jeg selv vurderer silikon når jeg bli gammel nok, er ikke fornøyd med puppene mine. Ikke fordi de er altfor små, men fordi de er blitt så store at jeg føler at jeg allerede har henge pupper i en alder av 16… Leste en kommentar lenger oppe der noen påstår av du burde gå til psykolog, det er helt sykt å skrive. Gi faen i det, jenter som velger å ta silikon eller fikse på noe annet trenger ikke psykolog. Sykt hvor hjerneskadet noen kan være!

  145. Jeg tok silikon da jeg var 19 – er nå 22. Tok 300gr, Kjempefornøyd! Ville gjort det igjen uten å nøle. Jeg føler ikke jeg var for ung, og har virkelig følt meg bedre med meg selv. Gjorde det ene og alene for min egen del! Jeg var på colluseumklinikken i oslo – fantastiske kirurger! Har ikke fått kapsel eller stygge arr. Man kan nesten ikke se arrene lengre – og etter to barn ligger protesene like fint:)

  146. Det er ditt eget valg 🙂 Du er flink som tørr å stå for det du gjør, og gjør det uansett hvor mye kritikk du får. Stå for det, og du kommer langt! 🙂

  147. DU har komplekser med brystene dine?? de er jo store! I tillegg er du liten og tynn. Silikon til deg tviler jeg kommer til å se naturlig ut. Jeg er like gammel som deg, men jeg er 173 cm er ganske tynn og har en liten a-cup. det er ikke snakk om at jeg klarer å lage noen som helst kløft, uansett hvor mye push-up jeg bruker. Det finnes nesten ikke bh-er som jeg kan bruke. Jeg er ikke spesielt fornøyd, men godtar kroppen min. Jeg blir ganske provosert når du kommer å sier at du har komplekser. Med mindre man trenger det, så bør man ikke ta silikon. Husk at brystene dine også blir større når du får barn! Huff, hvis du gjennomfører dette kommer du også til å få store problemer med ryggen. I tillegg kan du få problemer når det kommer til trening.
   Synes det er tragisk med alle kommentarene som handler om at de synes du gjør det rette. Det er jo bare barn (og uintelligente voksne) som støtter deg her. Therese du har en perfekt proporsjonert kropp, og det finnes hundrevis av grunner til at du ikke burde gjennomføre dette. Men uansett, regner ikke med å klare å snakke (skrive, hehe) deg ut av dette. Det er din kropp, men det er fælt å være vitne til at en rollemodell ødelegger seg selv på denne måten. Du kommer til å angre!
   Lykke til!

  148. Lykke til :)) Har tatt det selv, og er superfornøyd! Og jeg er sikker på at du kommer til å bli kjempefornøyd med resultatet! :DD Ingenting og grue seg til !!

  149. HAHA, synes det er utrolig morsomt at med en gang sophie elise tar restylane, tar du også, og med en gang hun tar silikon, så skal du også!

  150. helt eni med deg! håper du kan skrive masse om dette , og legge ut før og etter bilder slik vi kan lære, vurderer det sterkt mn er så usikker..

  151. Alt du har gjort i det siste har sophie Elise gjort før deg! Jeg begynner å lure på om du kødder? Kan du ikke være deg selv? Slutt å prøve å være alle andre!

  152. Og så om Sophie Elise har gjort alt dette før, what so ever! Tviler på at hun gjør dette for å være noen andre! Hun står jo faktisk ut om dette på bloggen sin noe som er stort i mine øyne. Sophie Elise sier hun er 100% ekte….
   Men syns Therese må få lov å gjøre det hun selv vil, så lenge hun blir fornøyd.. Er ikke det sånn vi alle tenker, uansett situasjon?

  153. SÅ UTROLIG BRA AR DU ER ÅPEN OM DET, TCMN! DIGGER DEG VIRKELIG! GLEDER MEG TIL Å LESE VIDERE OM DETTE! 😀

  154. synes du er heldig som skal ta det, jeg synes silikon er finest, og skulle gjerne tatt det selv! men så har det seg slik at jeg bruker dd/e, men de er jo ikke fine :_

  155. Jeg har veldig lyst til å fikse på flere ting. Har regnet sammen, og fant ut at det kommer til å bli på over 90 000,- noe jeg IKKE har råd til. Jeg unner deg denne muligheten, og syns at hvis du virkelig har komplekser, så gjør du noe med det. Som du sier: du skal leve med kroppen din hele livet, og om du har noe som du virkelig ikke liker, så kan det virkelig tære på livskvaliteten. Lykke til!

  156. Gjør som du selv vil, og ikke hør på hva andre sier. Jeg tok selv silikon for et halvt år siden og angrer ikke ett sekund! Bare vær litt forsiktig med å ta for store, for det kan fort se veldig falskt ut. Selv tok jeg 300g (kun fordi jeg er veldig høy) og det ser helt naturlig ut.

  157. Jeg har planer om å gjøre det samme selv, og jeg er neppe den eneste! Tror det hadde vært til stor hjelp om du hadde valgt å skrive noen sånne innlegg for de som er interesserte.
   – Stor fan av bloggen din, håper du begynner å blogge fast igjen snart!!

  158. Jeg støtter deg 100 prosent Therese.
   NB: du sa jo at den “yndlings kjolen” din ikke passet rundt puppene så du måtte ta å løsne stroppene sånn at de akkurat passet, hvordan skal du passe i den kjolen nå? og eventuelt hva skal du gjøre om den ikke passer?

  159. Hei. Jeg er en kvinne på 39 år, jeg tok silikon første gang da jeg var 18, så igjen da jeg var 28 … og til sist i år i Bergen. Jeg bor selv i Trondheim men det var verdt hver en krone å ta turen til en av Scandinavias beste “puppekirurger” (han jobber også i Stockholm og Oslo). Jeg var aldri helt fornøyd tidligere men nå har jeg en “superbyste” 🙂 Legen heter Bugge og kan kontaktes på Fana Medisinske. Lykke til Therese 🙂

  160. Hei Therese. At du blir påvirka av media, venninen dine, fremmede på stranda, jente du ser på film og så vidre, e fullt forståelig. Skjønnhetsbilde idag e jo helt knust, desverre. Men, måten du framstille dæ på både på bloggen, facebook og instagram e no helt anna enn det du sir her i inlegget. Kan desverre ikke tru på at du som legg så avsløranes bilda av dæ sjøl har kompleksa for puppan dine. Tvile på at det e et problem som tynge hverdagen din. Trur rett å slett bare at du vil ha større puppa, fikse litt her og litt der. Det e vel den eneste tingen som står “i veien” for dæ mtp utseende. Hadde du hatt en diagnose som fek. tuberøse bryst, hadde saken vært no helt anna. Kall en spade for en spade, og si det heller som det e istedet for å komme å si at du har kompleksa. Kompleksa e ingenting man bare skal kaste ut i lufta å si at man har. Åpne øyan, se dæ rundt, det e en grunn til at du e født sånn som du e. Man kan ikke ta kosmetiske inngrep på alt man sku ønske va annerledes. Hilsen en som vet bedre 🙂

  161. Jeg synes du gjør ett bra valg!! Det er mye bedre det enn å gå hele livet og være misfornøyd med brystene sine! Du burde gjøre det som du synes er greit! Jeg synes også det er bra du skriver en lan og fornuftig tekst som valget ditt! Dessuten du lever jo bare en gang!<3

  162. Jeg er 18 og har ennå ikke fått mensen, heller ikke pupper. Jeg har ingen ting, ikke ordentlige nipler en gang, skjønner deg godt, selv om jeg syntes du har big boobs. Haha 🙂

  163. lykke til! HYL! du er heldig 😀 jeg skal ikke ta før til våren. gleder meg til før og etter bilde ++ :))

  164. Jeg trenger ikke å gjøre det! Er fornøyd med å være 13 (14 i år), og bruker 85c. Trenger snart D men må vente litt!
   Gjør det du vil!!!

  165. man velger selv. Jeg har lyst på mindre pupper, men det er heldigvis gratis så lenge man kan dokumentere plager! viktig å tenke på at for store pupper kan gi ryggplager osv. Selv har jeg E-cup naturlig, og det blir litt for stort kan man si..så jeg vil ha mine ned på C

  166. Jeg synes ikke du bør, men det bestemmer vel kanskje ikke jeg da! Ut i fra de bildene jeg har sett av deg, synes jeg de ser helt fine ut jeg! <3

  167. Siden du nevner du ikke store jenta så er 300-350 gram silikon i det meste laget for deg kjære jente. Du er 18 år og ikke ferdig utviklet enda, brystene dine kommer til vokse fortsatt så ikke være redd for det.
   Hvis du er så misfornøyd med utseende ditt bør du heller kanskje fikse på tankegangen din, hvordan du ser på deg selv. Du kan ta så mye silikon, restylan og brunkrem du bare vil, men innerste inne vil du aldri bli fornøyd. Måten du idealiserer deg selv på har en negativ påvirking for deg selv fordi det virker som du kun bryr deg om utseende. Du vil trekke deg feil folk og folk vil utnytte deg.
   Dropp silikonen og vær fornøyd med å være den flotte jenta du egentlig er 😉

  168. Som gutt har jeg grafset på endel pupper i mitt liv, så jeg dele noen erfaringer med deg. Spesielt under sex er det ikke uvanlig å klemme litt på puppene for å si det sånn, de fleste jenter jeg har vært borti synes dette er deilig. Men de (få) jentene jeg har kost meg med som har hatt silikon, har hatt litt problemer med dette. Når jeg klemmer på puppen kjenner jeg veldig fort at det er noe “galt”, blir som å klemme på en silikonball fremfor en naturlig myk pupp. Det virker også som nytelsen er mindre for jenta (min subjektive oppfatning). For meg er dette temmelig turnoff. I tillegg virker det som jentene ikke liker å bli tatt på puppene (enten fordi det kjennes rart eller fordi de vet at jeg klemmer på silikon, ikke puppen, hva vet jeg). Mitt råd er tenk deg om. Nå vet jeg ikke hva slags seksuelle erfaringer du har, men puppene er en viktig del av sexlivet.. kjedelig om det skulle bli amputert (i mangel av et bedre ord) bare fordi man vil ha større pupper. Du er ei pen jente med etter mitt syn flotte og store nok pupper 🙂

  169. Så bra at du velger og gjøre dette her vist du faktisk føler for det… for er ingen i verden som bestemmer over folk og du gjør akkurat hva du vil i din verden… ingen bestemmer over deg, dine valg :)) + at silikon er fint vist man absolutt trenger det og har man små, så er det fint at man faktisk kan gjøre noe med det for er jo ikke gøy og være ufornøyd med noe på kroppen sin… det vet jo jeg også, har en del ting jeg også ikke liker… men orker ikke gjøre noe med det ;)) Men fint at du velger og gjøre dette vist du faktisk vil det!

  170. Ok,jeg skyter nok meg selv i leggen ved å skrive dette siden jeg selv nettopp har tatt brystløft kombinert med et lite inplantat.men jeg kan ikke skjønne hvorfor du vil gjøre dette!? Du er jo aldeles nydelig! flott kropp har du,nydelig i bikinier og alle kjoler jeg har sett deg i.Også så lita du er,det også som en possetiv ting.Om du tar så mye silikon vil du jo omtrent tippe forover! Ok,jeg vet mange synes at jeg burde tatt mye mer silikon,så dette er selfølgelig en smaksak,men du utvikler jo puppene ei god stund etter 18 år også. Nei,jeg har jo ingenting med det,men siden du spurte i innlegget ditt så svarte jeg.Jeg hadde aldri trodd at jeg kom til å ta en brystoperasjon siden jeg synes naturlige bryster er så flotte,men jeg skjønner det med dem som virkelig sliter og gjerne da lenger en den alderen du er i, når en er så ung finner en ofte bare andre ting å få dårlig selvtillit for om en fikser på noe,det er så alt for normalt med dårlig selvtillit blant unge jenter,og det er så uendelig trist at det er slik! Jeg kjenner jo til det for har vært ung engang jeg også 😉 Ser du får mye støtte og ikke minst alle de unge jentene som vil gjøre det samme,veldig dumt synes jeg, for noen er det riktig ting å gjøre,men de hører etter min mening med til fåtallet. selv hadde jeg hengiser av en annen verden..det var etter amming av barn og stort vektap. Jaja..dette var nattens hjertesukk fra meg.

  171. Jeg tok silikon da jeg var 18 og er glad jeg gjorde det. Resultatet er verdt alle tusen jeg måtte spare (mamma betalte 50% = SNILL!!!) Det er så god følelse å kunne være stolt av kroppen sin, støtter deg 100%. Heldigvis har det blitt vanlig nå at jenter tar silikon. Du kommer til å få utrolig mye støtte for valget du har tatt. Du gjør det som er rett for deg og er både en inspirasjon og forbilde for andre jenter som kanskje ikke tør og som trenger å høre at det er en helt naturlig ting å gjøre.

  172. Der kan du se hvor mye støtte man faktisk får når man er helt ærlig på bloggen 🙂
   Lykke til med operasjon og håper du blir fornøyd med resultatet!

  173. sier kjør på. Det er din kropp, det er du som ser deg selv i speilet hver dag og om du har mulighet til å endre på noe du ikke trives med, så hvorfor ikke?
   Det folk også må tenke på er at det er ikke alle som tar silikon kun for å få større pupper. Noen tar det for å rette på dem om de f.eks har gått ned masse i vekt og dermed har fått hengepupper, eller kanskje de rett og slett er natrulig ujevne, selvfølgelig er det mange som gjør det fordi de er for små for ens smak.
   Hadde jeg hatt råd til å ta silikon så hadde jeg definitivt gjort det, ikke fordi jeg vil ha no særlig større, men jeg vil rette de opp da jeg syns det er for stor forskjell på størrelsen.

  174. Hei Therese.
   Vet ikke om du vet dette men bare en liten info om en viktig bakdel ved å ta silikon.
   Ved å legge inn silikon så minker sjansen betydelig for at tumoer syntes på mammografi. Jeg jobber til daglig med brystkreft pasienter. Jeg hadde også i grunn lyst til og forstørre mine men etter jeg fikk høre skrekkeksemplene relatert til brystkreft og silikon lot jeg være. Det værste tilfelle jeg har hørt om er en kvinne som kom med en tumor på 12 cm. Den lå bak silikon implantatet og var ikke synlig på mammografien. Hvis du først og fremst skal gjennomføre det så ville jeg forført meg om det var mulig og legge implantatet under muskulaturen. Når det er så mange som 2500 kvinner som får brystkreft i Norge årlig så er det noe å tenke på når man tar silikon. Masse lykke til med operasjonen. Håper du blir fornøyd og at det selvtilliten blir på topp.

  175. Dette var jo en lite spekualtiv måte å få oppmerksomhet på… Får å være en skikkelig hater så fortsetter jeg i samme ånd som mange over: Silkon er noe skikkelig drit, å er omtrent like fint å se på som en mann med overdimensjonerte overarmer og brystkasse. Lykke til med livet!

  176. Hvorfor ikke bare bruke energien sin på å bli fornøyd med seg selv, som man egentlig er? Har selv veldig små pupper, men er kjempefornøyd. Merker også at responsen fra andre er blitt mer og mer positiv jo mer selvsikker jeg selv er blitt. Så forstørr bevisstheten din fremfor å plassere fremmede elementer inn i kroppen din.

  177. Synd at du har så dårlig selvtillitt og er så utseendefokusert at du ser deg nødt til å legge deg under kniven. Patetisk. Voks opp, og forså at utseendet ikke betyr alt.

  178. Synes ikke at det er noe galt med det! det kan bli fint!
   Men det er ikke akk. så vakkert hvis man ender opp som heidi montag da!

  179. Hei, jeg kommer bare med min mening. Selvfølgeli skal alle som virkeli vil ha større pupper få muligheten til det!
   ikke missforstå meg, jeg er ei jente på 16, snart 17 og har størrelse H i BH-ene mine, jeg kjøper da BH-er til 6-700 kr pr stk.. Jeg har ikke silikon, og syns det er kjempe slitsomt. Har ofte vondt i fyggen og det er rett og slett slitsomt å ha de. Det å trene blir vanskeli, jeg har nesten ikke gym med mindre jeg har en stor hette genser.. har gym med 25 gutter som eneste jenta. Det er kjempe slitsomt!
   Men med tanke på at du da har silikon, går det faktisk ann å ta de ut å gjøre de mindre uten like store komplikasjoner som det ville vært for meg og fått de mindre.
   Men masse lykke til! Håper du blir fornøyd! 🙂

  180. Du er fin sånn som du er 🙂 Du trenger ikke å ta silikon. Vær fornøyd med hvordan du er 🙂 Du er ei god, hyggelig, pen og søt jente.

  181. når man får så mye penger som du gjør så har man rå til dette,ikke ALLE som har rå til det…. Så du er heldig 😉

  182. Synes det er flott at du ønsker å ta operasjonen for din egen del, fatter egentlig ikke at folk kan tro du gjør det for noe annet. Jeg har tenkt over dette selv siden jeg var 14, er snart 19- så den dagen jeg får penger til det, blir jeg å få det gjort selv! 🙂
   Så lenge du ønsker dette, gjør det! ^^

  183. Greit at du er åpen og ærlig om ditt valg og din kropp. Ingen kan bestemme over deg og hva du skal gjøre. Men tenk deg om hvilke lesere du har her på bloggen. Du setter deg selv opp som et forbilde for alle de unge jentene som følger dine innlegg. Det er ingenting feil med å ta silikon, men det gir et inntrykk av at det er greit å fikse på alt man ikke er fornøyd med. Det er jo alle våre “feil” som gjør oss unike og til hvem vi er, og som toppblogger synes jeg kanskje du burde tenke deg litt om før du begår alle disse endringene på kroppen din. Det er nok jenter som har blitt offer for dagens skjønnhetsidealer, og uansett hva du velger å gjøre, så husk på at DU er en av de som kan nå ut til media og sette standarer for alle andre. Greit det sikkert er gøy å være toppblogger, men dere har et ansvar også.

  184. Jeg er 15 år og har en c-d cup.. noe som vil si at jeg har ikkke serlig små pupper til å begynne med, men jeg syns det er fint med silikon.. puppene får en mye finere form så jeg vurderer også å ta silikon når jeg blir 18 år men hvem vet, til da er jeg kanskje superfornøyd med puppene mine! også må jeg bare si helt til slutt (dette høres kanskje feil ut men jaja) jeg syns det ser ut som du har fine pupper nå!

  185. Utrolig tøft gjort 🙂 Du må ha masse lykke til fine deg! Jeg vurderer det selv når jeg blir litt eldre. Derfor det passer bra for meg at du legger ut om dine erfaringer om dette, for er enda litt usikker. Men er det ikke sånn at en ikke kan amme senere da? Hører forskjellige ting, og vet ikke hva jeg skal tro på, haha!

  186. bra du er ærlig og åpen om det! er ikke mange bloggere som er det. ønsker meg det selv, når jeg blir 18 <3

  187. Synes du ska var førnøyd me korr vakker du e fra før! Å ikke tænk på silikon ein gang, du ska var gla du ser så bra ut som du jær 🙂

  188. Synes du ska var førnøyd me korr vakker du e fra før! Å ikke tænk på silikon ein gang, du ska var gla du ser så bra ut som du jær 🙂

  189. La meg begynne med å si at jeg absolutt ikke er en hater eller noe, men jeg vil bare kommentere min ærlige mening her.
   Nei, jeg hadde aldri tatt silikon selv, eller noen som helst form for restylane ellers.
   Vi er alle perfekte på hver vår måte, klisjé å si det, men jeg mener at man skal være takknemlig over det man har, og du ser jo faktisk veldig bra ut også, så jeg kan ikke si at jeg synes synd på deg ..
   Jeg kan ikke si selv at jeg ser ut som en 100% perfekt modell – wait, men så er jo alle modeller også restylet. Nei, jeg synes at det som er naturlig er det som er perfekt, så jeg respekterer og liker meg som jeg er. Og jeg kommer ikke til å forandre noe på meg selv gjennom annet enn trening og en sunn livsstil.
   Jeg synes også at det er umoralsk å bruke så mye penger på f.eks silikon, har man så stort overskudd økonomisk synes jeg at man kan bruke det til et formål som faktisk hjelper på noe!!
   Vet at mange overforbrukere blir sinna når man sier det, fordi de VIL kunne bruke penger på seg selv uten å få dårlig samvittighet, men så lenge det fins så mye nød i verden er det faktisk en smule kvalmt å fokusere på slike ting – silikon er heller ikke sunt, altså, hva er alle de stoffene for noe å stappe inn i kroppen?
   La en kropp være en kropp… alt blir så overdrevet her i dette samfunnet.
   Det er min mening, jeg forklarte antagelig ikke noe bra her i det hele tatt, men ja… Ditt liv, ditt valg, håper at det går bra for deg da.

  190. Jeg synes det er helt ok, hvis du tar det med måte. Jeg kunne selv tenke meg å ta det fordi jeg har så ekstremt lav selvtillit. Det ødelegger skikkelig for meg… Jeg har så ekstremt små, og det er skikkelig ukomfortabelt..
   Hadde jeg hatt pengene, skulle jeg tatt det!

  191. Jeg synes det er kjempe bra at du vil gjøre det for deg selv, og ikke ta andre i betraktningen. Dessverre vokser vi opp i en verden som er (uansett hvor) opptatt av utseende. Ikke bare krav til andre som kjente personer blir høyere, men også til hverandre og måten vi sammenligner oss med hverandre og helt naturlig setter vi osgå mye høyere krav til oss selv, ingen er strengere kritikere enn oss selv når vi dømmer i speilet…
   Jeg ønsker deg lykke til !
   Jeg er 19 år og selv om godt voksne forteller alt om hvor mye ting kan forandre seg helt naturlig på bare noen år, er jeg også der hvor det å gjennomføre en brystopereasjon er noe jeg er 100% sikker på at jeg vil gjennomføre, men har ikke sjangs med tanke på penger.
   Life is a bitch – men sparer som en gal. (:

  192. Greit med silikon så lenge man ikke tar mer en en størrelse større. hvis ikke vil det se stygt og falskt ut og man vil virke desperat.
   Du trenger ikke silikon frøken, puppene dine er fine. De er godt velproporsjonert i forhold til kroppen din. 🙂
   Rosabloggere som deg har også lett for å få haters og silikon vil nok ikke gjøre saken bedre.

  193. Finner det enormt “komisk” at du velger å sladde dine egne brystvorter, men ikke andre/fremmede sine? Eller at du i det hele tatt legger ut bildene av andre sine pupper på denne måten. Har du spurt “eierne” av bildene om lov til å legge de ut?!

  194. Jeg har ikke pupper engang..
   Gud,jeg vil ha pupper og få mensen snart.. :/
   Amen ♥
   Du tror kanskje det er teit å skrive det men jeg vil ha pupper!!

  195. YOU GO GIRL! gleder meg til å se resultatet, har vurdert det selv:)
   kan du også skrive litt om man må bruke noe spesielle bh-er (f.eks bare sports bh) og den type ting?
   lykke til<3

  196. Jeg har tatt silikon! 🙂 angrer ikke et sekund. Er ikke alle jenter som tar silikon for å være lookalike pamela anderson, lol, mange som tar silikon fordi de vil at det skal matche resten av kroppen. Det går jo an å legge inn såpass at det ser naturlig ut. Man må jo ikke legge inn 700 gram i hver pupp! Det går an å legge inn en normal størrelse. Og når alt i verden skal handle om kropp og utseende, så skjønner jeg jævlig godt at jenter bruker penger på å operere og diverse 🙂 hvertfall når det finnes sååå mange muligheter til å gjøre det. Jeg ser ingenting galt i å legge inn noen gram i hver pupp for å føle seg litt bedre! 🙂 du kommer ikke til å angre, lykke til. Jeg er storfornøyd og angrer null og niks!

  197. Jeg har forståelse for at du vil ta silikon om det virkelig plager deg. Kjenner ett par jenter som har gjort det samme. Det eneste jeg tenker er at 300-350 gram er alt for mye for deg. Venninnen min har 260 eller noe sånt, og hun større enn enn deg i høyde og det er litt for stort, men går fint. Så 300-350 til deg tror jeg vil bli litt for Pamela Anderson som du sier du ikke vil ende opp som. Men, din kropp, ditt liv. Bare vær sikker og håper du blir fornøyd 🙂 Det kan alltids tas ut igjen 😉
   Lykke til!! 🙂

  198. Noen må snart legge inn 25-års grense på silkonoperasjoner, før alle disse usikre 18-åringene med masse penger (les:bloggere) løper ned operasjonsstua.

  199. SUPERT FORBILDE, ASS!!! Det sku fan mæ vært advarsel på de her bloggan!!!
   Aldri i livet at æ lar ungan mine få lov å lese sånne her blogga når dem blir stor nok. Makan til verre korttenkte brødhau enn dæ og SE skal man leite lenge etter. Eller, vent – det gjeld jo flerparten av jente på dokkers alder.
   Restylane, shakes, silikon og fyll. Tenk at dokker ORKE å redusere dokker til så småe menneska. “Det e det folk vil lese om” sir dokker. “Æ e mere enn alt det der, det e kun det æ skriv på bloggen” sir dokker.
   Ja så la oss få se ka dokker har å by på som menneska! Tror dokker virkelig at unge jenter SKJØNNE at dokker e så mye mere enn ka dokker fremstiller dokker som? Korsn kan dokker forvente at småjente skal skjønne det, når selv voksne ikke klare å se det?
   Det e ikkje det dem vil lese om. Men sia dokker e øverst på listen, og e fetest i verden, så stt dokker med ufatteli haulaust mye makt, og folk svelg alt dokker sir.
   Helt seriøst, skjerp dokker!!!

  200. Jeg er ikke så glad i at toppbloggere tar silikon, men jeg er veldig glad for at de som gjør det ikke benekter det, men heller er åpne, seriøse og ærlige om det som du er nå 🙂 Håper du ikke tar alt for mye, for du er vaker som du er! 🙂

  201. Det ser vel ikke ut som du har noe særlig små pupper egentlig, i tillegg vokser og endrer brystene seg til man er omtrent 27-28 år gammel så det er godt mulig du hadde gått opp 3 størrelser naturlig om du venter. Derimot om du tar operasjon nå så hemmer du den naturlige veksten og de vil stoppe å vokse. 18 er altfor tidlig å ta silikon, det er tross alt mange år igjen av utviklingen. Men gjør som du vil, selv angrer jeg for at jeg til silikon tidlig for ville heller hatt naturlige større pupper enn fake

  202. ikke at jeg har studert puppene dine, men jeg har alltid likt de. altså ikke sånn xD , men syntes dine pupper ser sånn passe store ut. men jeg er helt enig med deg, jeg er ikke fornøyd med mine pupper, bruker push bh for å føle meg sikker. jeg vil å ta en sånn opperasjon men har desverre ikke penger til det for øyeblikker. så jeg skjønner veldig godt du vil gjøre det, ikke at jeg ser noe galt med deg, men jeg skjønner deg for tenker veldig det samme selv 🙂 du må ha veldig lykke til å gleder meg til å kunne se resultatet 🙂

  203. Hei, vi gutter bryr oss ikke om hvordan puppene blir fine. Så lenge de er fine å se på, og du er selvsikker. Det er det som betyr noe! . Lykke til med operasjonen, håper på bra resultater!
   mvh gutt 17 år

  204. Det er da ikke pent at puppen er så store som folk pleier å ha dem når de ta silikon. Det er jo urealistisk at puppene er så faste også, liker dem bedre når dem er naturlige og ikke presses opp i ansiktet deres. Puppene kan også skape smerter i ryggen som fører til ubehag, tenk litt på deg selv også, ikke tenk på at vi gutter skal se på dem.
   Hold deg naturlig er mitt råd!

  205. Jeg har igjennom mitt 17 år og 364 dager gamle liv kjent på mang en pupp. De beste puppene er de som er naturlig store. Store og falske er en fin andreplass, så jeg synes du burde ta silikon! Heia tcmn 🙂

  206. heI , ehm.. jeg er ikke ettnisjk norge. Jeg har erfart en del tæts i livet, ikke for å skryte. men har kchent på det meista. jeg lever av puppser. og eg anbefale silikon. følelsen av å ta på en pupps med silikon er deilig.
   lykke til!

  207. jeg har silikon, fikk det da jeg var 18/19 år. Jeg syntes da jeg hadde for små pupper og bestemte meg for å ta det. Jeg dro på konsultasjon og avtalte time på en klinikk med veldig godt omdømme. Alt gikk veldig fint, både før operasjonen med fastingen og under operasjonen og etter. Jeg var ekstremt flink til å bruke den bhen de sa jeg skulle bruke, altfor mange jenter driter i dette og begynner med vanlig bh like etter – men leger anbefaler ikke den bhen for ingen grunn;) så det er noe jeg anbefaler, følg alle råd osv til punkt og prikke, du har faktisk vært igjennom en stor operasjon. Det blødde ikke mye fra arrene etter operasjonen heller, jeg lå hjemme en uke uten å bevege armene så mye ut fra kroppen, dette variere jo fra pers til pers men har gått ok med alle jeg kjenner som har gjort det. Etter en stund kan man gjøre alt som vanlig igjen:) – jeg elsker å ha silikon pupper, både fordi jeg og gjorde det for min egen del, jeg gjorde det ikke for å gå i trange tubetopper med heftig push up og vise alle gutta godsakene. jeg elsker det og fordi de ikke henger;) og de er greit myke. de vil jo aldri bli liiike myke som vanlige men jeg har vært heldig tror jeg:)
   jeg har hatt silikon i over 5 år og aldri angret, men det skal sies at jeg hadde nølt mer den dag idag å legge meg på operasjonsbordet, grunnet narkosen.
   jeg kommer jo til å ta ut silikonen når den tid kommer og det er ikke sikkert jeg kommer til å ta det inn igjen, vi får se, det er noe med å bli eldre og få nye tanker, om at faktisk så er små pupper veldig fint det og:)
   men den tid vil nok komme for deg om mange år og, kom etter mange år med meg..¨
   masse lykke til!!:)

  208. Jeg syns det er modig av deg å skrive om det på bloggen, for du vet at mange slenger med leppa. Syns du skal utføre operasjonen, og være stolt. Jeg tror det kan bli riktig fint. 🙂

  209. Stop! Dont do it! 🙂
   You’re so beautiful without plastic, and you still young & fresh!
   If you do it once, you have to change them again and again because they will get stonehard and ugly. My exgirl had once and she was very sad about her decission. Btw. guys dont like girls with scars, we like natural & original.
   Take care, Good luck!

  210. hei.. om man er missfornøyd med seg selv. og kanskje sliter med et problem som kan fikses så hvorfor ikke.. jeg tok silikon i sommer. å har ikke angret et sekund.. jeg var så storfornøyd de første mnd. men så blir det vel til at jeg tar en ny operasjon å legger inn større proteser! når man har tatt det en gang. så blir det litt sånn at du venner deg til de. man blir litt blind på eget utsende. mye vil ha mere.. er det ikke sånn da? men så lenge man kan gjøre noe med problemene sine for penger, så hvorfor ikke. sier ikke at penger og silikon løser alt. men det hjalp hvertfall på meg og min selvtillit. så kjør på 🙂

  211. Jeg skjønner deg veldig godt, om det er sånn at du selv har et problem med de. Har veldig lyst til å gjøre det selv. Problemet er økonomien oppi studer etc. Som er utrolig kjedelig for min del som selv føler meg som en transeksuell gutt når jeg har på meg bikini..

  212. Vet ikke om du leser alle kommentarene du får, men skriver fordet 🙂
   Skjønner godt at du har lyst å operere deg, og syns du gjør det på helt riktig grunnlag også! Nemlig for din egen skyld og egen selvfølelse 🙂 Kjempemasse lykke til! 🙂
   De bildene du la ut av før og etter håper jeg mange tar seg en kikk på, for mange har nok veldig feil syn på brystoperasjoner. Det ser jo veldig naturlig og fint ut på de fleste 🙂
   so, thumbs up! Lykke til 🙂

  213. Jeg har selv gjort dette (for noen år tilbake nå) og har venninner som har gjort det.
   Vi har alle tatt “moderate” mengder slik at det ser naturlig ut.
   Selv har jeg tatt 240g noe som ikke er så mye, men om man har en liten “kropps-ramme” blir det allikevel nokså stort; jeg gikk fra en str A-B til en D cup…(min bestevenninne tok 220g og gikk fra B- D) Keep that in mind 😉 – fort gjort at det blir større enn man tror i forkant.
   Lykke til <3

  214. Silikon oppleves nok veldig forskjellig fra person til person. Jeg tok silikon – og hadde jeg visst hva jeg gikk til ville jeg aldri vurdert det engang… Smerter i et halvt år, og fortsatt har jeg ingen følelse under puppene der arrene er. Brystvortene er så overfølsomme at det gjør vondt å ta på dem, og jeg våkner fortsatt om natta av at jeg ligger feil i forhold til puppene og at det gjør vondt.
   Men jeg visste ikke hva jeg gikk til, nettopp fordi de jeg pratet med i forkant ikke hadde slike plager. Og nå er man redd for å ta silikonen ut igjen; nettopp fordi man ikke vet hvordan puppene blir seende ut da. Regner med at huden er strekt og at mine naturlige pupper kommer til å se helt forjævlig ut om jeg tar ut silikonen. Så da får man bare prøve noen år til og se om det endrer seg.
   Tenk deg i alle fall nøye om! Om du skulle få slike plager, så må du vite at du kan klare å leve med det.

  215. Hei! Tenkt på dette en del selv, men jeg lurer på hvor mye det ca koster, eller om du vet om noen sider hvor det står noe om pris å sånt? 🙂

  216. LES DETTE !!!! ———> Jeg HÅPER så indeeeeeerrlig at dere som leser denne bloggen som er i en usikker periode av livet deres, typisk i tenårene, at dere ikke påvirkes av dette her. Selv om det kan virke som en grei løsning å opereres her og der for å lette på selvtillitten, så er det ikke det det handler om. Det handler om å være fornøyd med seg selv og sitt indre, og å omgi seg med mennesker som elsker deg for den du er, og ikke for hvordan du ser ut. Har du en kjæreste som elsker deg, selv om du har litt stor nese, og små pupper, og store lår, så vet du at han elsker deg for den du er, og ikke fordi du “ser pefekt ut” Utseende varer ikke evig, det gjør ditt indre og dine følelser og personlighet! Vær så vær så snill og ikke bli blendet av dette skjønnhetshysteriet. Det kommer til å gå over når dere blir litt eldre. Jeg er 22, og jeg var superusikker da jeg var i tenårene, men jeg lover dere at dere blir mer og mer selvsikre etterhvert som dere får mer erfaringer og blir mer modne.
   TAKK FOR MEG.

  217. Skal du legge over eller under muskel? Jeg la under for en drøy måned siden. Hadde store smerter i en uke, klarte ikke å gå på do selv, reise meg eller noe. Men nå er jeg helt smertefri, sover på siden og magen, og det er en lettelse. Men så absolutt verdt det! Lykke til 🙂

  218. Det burde være greit for oss lesere at TCMN skal ta silikon, men synes ikke hun trenger å informere hele Norge om det, og om hvorfor osv.
   Det fikk vi fra Tuva også, holder at en av dere bestevenninner skriver sånne innlegg.
   Greit at noen bryr seg veldig om pupper, men som blogger burde du kanskje tenke på å skrive om ting du brenner for, sånn at vi fortsetter å ha respekt for dere. Istede for å ødelegge bloggen med å skrive innlegg i ny og ned om hvordan du fester og at du skal ta silikon. Det gjør at jeg og sikkert flere tusen andre ikke har interesse av å lese bloggen din lenger.
   Jeg skriver ikke det for å være frekk, jeg skriver det fordi jeg savner bloggen sånn den var da du skreiv om ting som du brenner for 🙂

  219. Mammaen min har tadd 350 i sine pupper hun er veldig fornød, det ble VELDIG bra 🙂
   Jeg er så glad for at du er så ærlig og står for det du sier !!! Lykke tiiil <3

  220. du har jo IKKE små pupper! og det er ABSOLUTT ikke fint når det blir for stort, men om det er det du vil, så skal du selvfølgelig gjøre det!

  221. Hei 🙂
   Jeg har vurdert det lenge selv, og har kjempelyst på silikon. Jeg tenker på det hver eneste gang jeg ser meg i speilet, at jeg skulle ønske de var større, og finere. Jeg kan gråte på kvelden fordi jeg ikke liker dem.
   Jeg er normalt tynn og har rumpe, noe jeg har jobbet for i form av trening.. men jo mer jeg trener, jo mer forsvinner jo puppene.. så derfor vil jeg ta silikon.. Men problemet mitt er at jeg har ikke penger til det. har hørt at det er forferdelig dyrt.
   Men en ting, at du skriver det her på bloggen syntes jeg er så bra. At du gleder deg til å fikse noe du ikke er fornøyd med, som kan heve selvtilliten din er kjempebra! Jeg håper du kommer til å skrive om det under hele prosessen slik at sånne som meg kan få et innblikk i hvordan det er. Masse lykke til, du kommer sikkert til å bli kjempefin.

  222. Jeg syntes dette er utrolig trist lesing, og det er synd at du som er en så flott og pen jente tror du må endre på noe. Det er vel ikke små pupper som er roten til din dårlige selvtillitt er det? Jobb heller innenfra, silikon kommer nok ikke til å endre noe særlig på selvtillitten din, men det kommer du desverre ikke til å innse før om en stund. Dine pupper går til din kropp. Så news flash; selvtillitt er en dårlig og kortvarig løsning på dårlig selvtillitt.
   Du er heller ikke ferdig utviklet verken fysisk eller psykisk, og det er sjelden noene r det før de når begynnelsen av tyveårene. Når man når den alderen kommer også bedre selvtillitt og større aksept for seg selv. Det er så trist at du ikke kan se det. Om jeg kunne anbefalt deg noe som helst så ville jeg ventet noen år. Jeg skulle ønske du kunne innsett dette selv.
   Til alle dere jenter i tenårene der ute; dere er flotte som dere er små eller store pupper, lav eller høy. dere er jo kjempeflotte. Dette er ingen klisje, dette er sannheten. du syntes kanskje din nese er kjempestygg, eller at puppene dine er for små. Det er garantert noen som ville byttet med deg, og garantert noen som syntes du er enestående.
   Og til slutt en skikkelig dask i trynet til dere fleste. små pupper? VIRKELIG? Det er deres store problemer? Bytt livet med en flyktning i Syria som er i risk for å bli voldtatt i leiren hun bor i. Eller en kvinne i Jemen som er tvangsgiftet i en alder av 14. Eller hva med pårørende til de savnede nordmenn i Algerie? Kom igjen, dere er vakre, intelligente og ressurssterke. Flytt perspektivet liiiittegrann.

  223. Ikke gjør det. Forskning viser at du neppe på lengre sikt blir lykkeligere av det og for meg personlig er det slik at jeg ALDRI ville vært sammen med en jente med silikonpupper.
   Det forteller om usunt lavt selvbilde og personlige problemer.

  224. Jeg er helt enig med, Nora på dette innlegget!
   Vi jenter er ikke ferdig utviklet før i 20-årene. Brystene dem kommer, plutselig. Du må gi det litt tid og ikke stresse kroppen din så fælt!
   Drikk mye melk, om det måtte nå være seg Litago sjokolademelk, oboy osv – just do it! Det kan hjelpe, og jeg tuller ikke 🙂

  225. you go girl! skal gjøre akkurat det samme når jeg er gammel nok. hvorfor gå rundt å være misfornøyd når man ikke trenger det? lykke til <3 alt kommer til å gå fint! det viktigste er at du gjør det som er best for deg!

  226. Dette er forkastelig, man blir ikke nødvendigvis lykkeligere av å få større bryster, det er nok andre ting som er viktigere. Blant annet å like seg selv som man er.
   Du er et stort forbilde for mange unge jenter. Hvilke verdier ønsker du å formidle?

  227. Har faktisk tenkt på det selv. Hva er så farlig med å ta silikon for å være mer fornøyd med puppene sine?
   Å jeg synes det er tøft at du legger ut dette innlegget og vil legge ut hvordan det gikk senere også, så får andre som kanskje har samme ønske høre hvordan det er å ta en slik operasjon.
   Lykke til Therese! 🙂

  228. Nei..Emm jeg Kommer aldri til å ta silikon! Har ikke noe imot det eller noe, men jeg synes man burde være fornøyd son man er! 🙂 Tenk på når du blir gammel å ha sånne slitsomme Pupper som henger ned :/ Silikon er noe dritt^.^ Min mening vertfall! Men Du velger jo selv..Følg hjertet ditt<3

  229. Følg hjerta ditt Therese ! Tror nåkk mange hadde tatt silikon vis de iche va likt me sitt eget utseende, men husk på at du må iche tenka på ka andre seie for du ska iche ble “pressa” te någe. Ingen vett jo heilt koss du e uden BH-en på vis du seie du har så mye push-up som du seie du har, men uansett så ska du iche “rakka ner” på deg sjøl for sånn så du e blitt utvikla! Mange sidde me same tanken som du jør å du ska iche vera redda for at du “dride” deg ud! Jør det du føle for å iche bry deg om stygge kommentarer! MEN… husk… INGEN e perfekte ! Du e kjempefine som du e, men ta dine valg å iche bestem deg ud i fra ka andre seie ! Dette klare du <3

  230. HAHHAHAHA BLIR VEL SLANKE OPERASJON NESTE JA!! HERRREGUD! DU BLI BARE MER OG MER FAKE HELE DÆ! E FAEN IKKE VITS Å FORANDRE PÅ ALT PÅ KROPPEN, HELLER VÆR SOM DU VIRKELIG E OG DESSUTEN BLI MAN BARE STYGGERE AV Å BLI FAKE ;)))

  231. Syns det er kjempefint at du er så åpen om dette og at du har bestemt deg for at du virkelig vil det 🙂 Personlig vil jeg si at puppene dine er fantastisk fine fra før, iforhold til kropp osv, men jeg vet godt hvordan det er å ikke være fornøyd med de, nettopp fordi jeg har tatt det selv. Tok det i slutten av oktober, og det er bare å glede seg 🙂 Kan fortelle kort om min opplevelse, og det var bare fryd og gammen. Hadde absolutt ingen smerter, kun følelsen av at jeg var litt støl. Trengte ikke hjelp med noe, og etter noen måneder nå ser de fantastiske ut 🙂 De blir gradvis mykere og mykere, fortsatt er de litt harde på “toppen”, og de kan se litt harde ut om jeg strekker meg og huden “dras ut”. Dette er jo noe som jevner seg ut med tiden. Har ikke angret et eneste sekund 🙂 Ikke bry deg om hva andre mener og tenker om dette inngrepet, for så lenge du gjør dette for deg selv – noe som kommer tydelig frem, så har jo ingen andres meninger noe å si 🙂 Etter jeg tok det, fikk det venninner av meg til å skrittet selv. De turte ikke før de hadde en venn/bekjent som gjorde det, så nå idag er det 10 stk etter meg som har tatt det 🙂 Masse lykke til!

  232. Det er ikke lov i Norge å vise før-og-etter-bilder av bryster som har fått innlagt silikonproteser. Markedsføring av kosmetiske (kirurgiske) inngrep skal, ifølge forskrift om markedsføring av kosmetiske inngrep, ikke inneholde pre- og postoperative bilder (før-og-etter-operasjonen-bilder). Med pre- og postoperative bilder menes bilder av personer som viser deres utseende før og etter et kosmetiske inngrep, og på den måten viser resultatet av et kosmetisk inngrep.
   http://www.plastisk-kirurgi.no/Silikonpupper.htm

  233. THERESE du er så sterk! Du gleder deg til dette og du er ikke minst åpen om alt! You go girl og håper det blir mye bedre for deg etter operasjonen 🙂

  234. Hei Therese!
   Jeg synes det er flott at du har bestemt deg for å ta operasjonen ettersom du er misfornøyd med brystene dine fra før. Jeg tok selv silikon for snart 3 år siden, da var jeg 19 år og hadde hatt ønsker om et inngrep i flere år. Jeg tror det er viktig at du tenker deg nøye om før du velger hvor mange gram du vil legge inn. Selv har jeg 375gr lagt over brystmuskelen.
   Størrelsen ser grei ut til tross at jeg kun er 163cm høy. Eneste ‘problemet’ er at det er vanskelig å få tak i riktig bh-str, må ha to sportsbher for å løpe, og er ubehagelig å ligge på magen uten bh. Jeg ville ikke valgt store proteser om du har store treningsambisjoner, for det er større belastning for rygg og bryst.
   Lykke til med operasjon!

  235. Veldig dumt valg må jeg si. Alle gutter jeg vet inkludert kjæresten min, syns silikon er grusomt. Det er det. Sierikke dette for å være slem. Men jenter som har silikon har falske pupper. Og det er grusomt å se. Jeg synes ikke du burde 🙂 vær heller stolt av det du har. Det viser bare til dårlig selvtillit og personlige problemer. Jeg får mindre respekt for deg og bloggen hvis du gjør det, rett å slett latterlig. Ekte pupper er fint. Falske pupper er ikke fint. Er hvertfall ikke noe å være stolt over å legge seg under kniven og fylle puppene med falskt drit. Synes synd på sånne jenter rett og slett.

  236. Liker at du bare poster de beste historiene om silikon, noe som definitivt ikke er garantert.
   Lykke til, håper du blir fornøyd.

  237. Er helt på trynet av deg, for å si det mildt. Vil du ta silikon for å få pupper som lene alexandra og tine fra paradise? du gjør jo det meste for å bli lik. Puppene dine er store nok vel? trenger du dem større?
   silikon er som regel anbefalt til de der ute som er flatbrysta, og som ønsker å få pupper. Ikke til dere som har store meloner fra før, for å få enda større. IDIOTISK.
   Lykke til, satser på du trivs som en dårlig kopi av de to bertene jeg nevnte tidligere 🙂

  238. Synes det er dritbra at du tørr å ta silikon om du er misfornøyd med puppene dine! Jeg er helt for det at folk kan fikse på ting de ikke er fornøyd med! GOGO 🙂

  239. Lurte bare på, når du skal ta Silikon og du skal skrive det på bloggen osv, skal du ta bilder av puppene dine uten BH osv ut på bloggen? 😮 Eller bilder av puppene dine med genser elrno?

  240. Jeg selv vurderer sterkt stilikon og jeg blir 18 i desember. Selvom operasjonen kan være veldig omfattende, så tror jeg det absolutt er verdt det! Kommer garantert til å bli råfint på deg, Therese! Og jeg kan ikke vente med å lese mere om dette i og med at jeg vurderer dette selv 🙂

  241. du er virkelig forvrengt i hue! en tips, søk en psykolog, du er bare 18år. Små jenter som leser bloggen din, skjerp deg!

  242. de er faktisk veldi uakseptabelt at du legge ut bilde aav puppa…..:( de er sann mann får eit dårlig rykte…!

  243. Jeg syntes at en ikke trenger store pupper for å se bra ut.. Du ser jo allerede vakker ut! Mange i klassen som misunner deg! Men selvfølgelig er det jo din kropp, så gå for det!
   ++ dere som syntes at det er ekkelt at hun postet bilder av pupper; det er jo en del av kroppen vår, alle jenter har jo det! Det burde ikke være ekkelt å vise det? Det er OK for gutter å vise overkroppen, men for jenter sier de at der er uakseptabelt?! Jeg syntes at det er dumt.. ;PP

  244. Dette er jo så klart ikke min sak, men siden du vil at man skal fokusere på det positive og ikke det negative- hvorfor ikke se det positive i puppene dine(du er faktisk ikke helt flat), og ikke det negative med at du synes de er for små?

  245. gjør det hjerte ditt føler♥
   ikke tenk på oss..føll hjerte ditt.
   follow your heart♥
   -Håper du kommer innom min blogg og kommenterer jeg har alltid ønsket at du har kommentert men vist du ikke vill trenger du ikke!
   men vist du vill http://www.niel.blogg.no
   Men..Men… du bestemmer om du vill ta sillikon eller ikke!

  246. Jeg er veldig missfornøyd med puppene mine og har alltid ønsket å ta silikon, men jeg har hørt at det er veldig kreftfremkallende, er det sant eller bare tull? For hvis ikke så er jeg 100% sikker på at jeg vil ta det! Å det er ikke på grunn av at gutter, eller noen andre skal like meg bedre, det er for at jeg SELV skal være mer fornøyd med kroppen min. Det gjør meg lykkelig å jeg får mer selvtillit. Slik som det er nå så er jeg ganske fornøyd med det meste på kroppen min, men så kommer de små puppene å ødelegger og jeg synes det ser ut som en barnekropp å ikke sexy i det hele tatt. Det er så utrolig tøft av deg å skrive dette å være så ærlig foran så mange mennesker, for det er SÅ mange som mener dette er galt, men det er det ikke! Narkotika er galt, stjeling er galt, mobbing er galt, å fikse på noe på seg selv som man er missfornøyd med er IKKE galt! Så lenge det gjør deg glad så skal du drite i hva alle andre sir. Det er mye bedre enn å gå resten av livet å være missfornøyd. Jeg støtter deg! Dette er ingenting som gjør deg til et dårlig forbilde 🙂

  247. Syns det e bra at man i 2013 faktisk kan fikse på ting man e misfornøyd med, uten at det skal være nåkka tabu. Med unntak.. Æ e sjøl 17 år, og har i et par år nu tenkt fram og tilbake på om æ skal ta silikon. Nu e æ fast bestemt på at det e det æ skal. Fylle 18 år om fire måneda, og har veldig lyst til å ta på dagen. Grue mæ veldig mye til narkosen, og smertan etterpå. Men det e vel prisen man må betale for å bli fornøyd!

  248. Hei jeg synest det er vedig bra at du gjør det du ønsker selv. Det er din kropp selv skulle jeg ønske jeg var litt tynnere. men jeg synest det er fint å ta egne valg. Det er også fine dei tattoveringene du tar og har. jeg har en bror som har og forloveden har. Håper du fortsetter med å ta egne valg og ikke hør på dei dårlege kommentarene. Kos deg masse. Trur det kommer til å bi fine.

  249. OBS!
   En liten advarsel til de som vil ta silikon: Puppene slutter ikke å vokse før man er over 20 år gammel, så det lønner seg IKKE å ta silikon før det, ettersom forandringene puppene dine går gjennom kan endre fasongen helt!

  250. det her er for teit..akkurat som noen skrev tidligere, du skal ikke ta silikon fordi du ikke er fornøyd med deg selv, du skal ta silikon fordi du trenger det! jeg vil bare si at jeg håper du finner ut at dette er utrolig dumt å gjøre for deg selv, du er utrolig fin fra før av, men bruk nå hue jente! Ingenting er negativt eller slemt ment mot deg, jeg sier bare det jeg mener!

  251. Jeg blir trist av å lese dette… Unge flotte jenter som ønsker å gjøre slikt med seg selv. Horribelt at vi har kommet til et slikt overfladisk nivå i samfunnet.

  252. Hei, synes det er bra at du tørr å stå fram, å synes alle fortjener å være fornøyde med seg selv.
   Kunne ALDRI tenkt meg silikon selv fordi jeg gjorde det motsatte, jeg reduserte. Hadde 75F, å da var jeg 14 år, så reduserte jeg til 75DD, fordi det var veldig tung (så jeg begynte å slite med nakke og rygg), pluss fikk veldig mye negativ oppmerksomhet fordi di var så store ..
   Så jeg håper du ikke blir veldig plaget med nakke og rygg 🙂 og jeg ønsker deg lykke til videre !

  253. Hei Therese,
   Først av alt vil jeg gjerne takk til deg fordi her du har delt dine egne erfaringer om silisium og jeg har også hørt så mange skrekkhistorier om det slik at andre kvinner er redd om sine uventede resultater. Men etter å ha lest bloggen din, vil de kvinnene sikkert gå for det, og dette innlegget vil hjelpe så mange mennesker fordi du har oppfordre alle dem som ønsker å gå for det.
   Her har jeg forstår viktigheten av å velge riktig lege og medisinsk behandling.
   Takk til deg Therese, for denne informasjonen og kan holde den på.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg