narvik

Hola bitches

På lørdag dro jeg til Narvik med Malin, Sondre og Marius. Dro på besøk til Kristoffer siden han har flyttet dit. Byen var jo ikke så veldig stor, men koselig liten plass. Litt ytover kvelden dro vi på vors til Ida Martine. Resten av kvelden kan jeg ikke si så mye om, var ikke tilstede.. Vi var iallefall i 18-årsdagen til Katja! Søndag dro jeg på Napoli og spiste sammen med Nathalie og Liv, så ventet vi på at Bettina skulle komme hjem til Narvik sånn at jeg fikk sagt hei før jeg kjørte hjem til Tromsø. Bettina kommer på besøk i helgen, gleder mejjj!! Hjemturen gikk egentlig ganske fort, er jo 4 timer med bil. Til tross for at jeg var sinnsykt trøtt og kunne sovnet bak rattet anytime + horevondt i ryggen (aner ikke hvorfor) så kom vi oss alle helskinnet hjem. Neste gang jeg drar dit skal jeg drikke sykt lite. Fiks ferdig.

Har ikke tatt noen bilder så lånte noen hos søte Ida;


vannpipee


Malin, Marius og Sondre


vet ikke hva det der er, drakk det iallefall ikke

103 kommentarer
  1. Wait.. Du la vel ikke ut bilder av dere selv der dere røyke bong? Du kan bli tatt av politiet nå..

  2. KJØRTE DU HJEM ? Du sa du ikke husker hva som skjedde senere på kvelden (altså drikki litt for mye ellernoe) også kjører DU? Om du kjørte så var det utrolig egoistisk av deg!! Tenk om du hadde kjørt deg ihjel, eller verre noen andre! Jævlig dårlig gjort av deg Therese.

  3. Sorry, centipede coming through
   …………./
   ……╚⊙ ⊙╝
   ..╚═(███)═╝
   .╚═(███)═╝
   ╚═(███)═╝
   .╚═(███)═╝
   ..╚═(███)═╝
   …╚═(███)═╝
   …╚═(███)═╝
   ..╚═(███)═╝
   .╚═(███)═╝
   ╚═(███)═╝
   .╚═(███)═╝
   ..╚═(███)═╝
   …╚═(███)═╝
   …╚═(███)═╝
   .╚═(███)═╝
   ..╚═(███)═╝
   …╚═(███)═╝
   …╚═(███)═╝
   ..╚═(███)═╝
   .╚═(███)═╝
   ╚═(███)═╝

  4. Therese!! det er 9-10 åringer som leser bloggen din! altså… kansje du ikke trengte å legge ut de overdrevet bildene.

  5. Hei 🙂 Kunne du laget en innlegg om silikon? Kanskje etter din time på Tirsdag?
   Dine tanker, hvor mye du skal ha, ikke minst pris, + og – sider ved det. osvosv?

  6. Kan folk chille, hun er fuckings 18 år! Selvfølgelig drikker henne, og de “9-10 år” gamle barna som leser bloggen hennes er ikke så dumme at de første de gjør nå er å stjele drikke.

  7. Hei 😀
   En venn av meg som leser denne bloggen, fortalte litt om den til meg. Jeg ble ganske sjokkert når jeg hørte du ville ha større pupper. Jeg syntes det er ganske dumt. Du burde vente til du er 19 år for da har puppene dine vokst fult ut. Og du kommer til og angre når du er gammel. Det er en stor ulempe med og ha det. Du får fortere vondt i ryggen og du blir fortere sliten. Tro meg. Jeg har litt store pupper og jeg er bare 13. De er unormale store til en 13 årig. Og jeg får ofte vondt i ryggen. jeg blir også fortere sliten. Jeg sier dette fordi jeg vil at du skal tenke litt mer på ulemper og andre ting. Det er viktig og tenke konsekvenser. Jeg kan kanskje høre ganske voksen ut. Det er fordi jeg er fornuftig. Takk for meg 😀

  8. 9-10 åringen som leser denne bloggen ? 🙂 er det therese sitt problem? Hun er trossalt 18 år, og 10 år eldre enn de hun liksom er “forbildet til”. Jeg foreslår at therese lever sitt liv og at foreldra til disse “barna” her inne setter opp “parental control” dersom bildene er for drøye 😉 Og folkens, det dær er en vannpipe…….
   og til slutt: leger anbefaler folk å ta silikon når man er 24 år, når man er helt sikker på at kroppen er ferdig utvokst 😉 Så vet vi det! ha en fin dag videre.

  9. Skal dere ha en nye og spennende blogg og lese om?
   Så vill jeg anbefale at dere stikker innom tkhn.blogg.no
   Der er det dere leserne som bestemmer hva bloggeiern skal skrive om !

  10. ” Resten av kvelden kan jeg ikke si så mye om, var ikke tilstede..”pretty obvious…
   virkelig noe å blogge om.. Lavmål, kalles det der.. sykt at du tjener penger på å blogge om idiotiske ting.. Håper du treffer veggen en dag og våknet til realiteten.

  11. Det er ikke vits i å snakke stygt til Therese. 9 – 10 åringer leser bloggen hennes,men de på regne med at det kommer sånne bilder. Seriøst,hun er 18,hun bestemmer selv hva hun gjør.
   Jeg elsker Therese for den hun er og hun trenger ikke forandre seg for noen <3
   Therese er ei kul jente som mange liker,jeg blir sur på de som skriver stygge komentarer om henne,tenk om det var dere som folk skrev stygt om. Tenk på det før dere skriver sånne ting 😀 <3

  12. Uff… folk må la Therese skrive det hun vil! Om 10åringer vil kan de lett for tilgang til porno som er mye værre enn dette, de har sikkert fått med seg at “bieber” røyket hasj og alt…dette er ikke akkurat det værste de kan ha tilgang til… Hun kan ikke alltid ta hensyn til at småunger ser på bloggen, da får heller foreldrene gripe inn… Bloggen hadde bare blitt kjedelig om hun skulle tenkt på det før hun postet hvert innlegg..

  13. Bra forbilde må jeg si! Ikke bare røyk+drikk du, du tar like godt hele kaka med deg å legger det ut på bloggen der 11+ ser det… Ikke nok med det men du kjører like godt i fylla hjem, rart bilen din “skle” utenfor kanten?
   Jeg er fast leser, kommer nok til å forsette med det og men et lite tips Therese.. Grow up! Var det ikke du som sa at du var blitt mer voksen nå på insta? Bevis det- mer enn å begynne å blogge igjen! … Gikk vel neste tom for penga..

  14. Herregud så JÆVLA teite lesere du har? Seriøst, er dere dumme nok til å tro hu legger ut hasjbilder? VANNPIPE er HELT LOVLIG og dere tar av for ingenting, hvafaen gjøre dere med livet deres når dere sitter og hater på en person dere ikke en gang veit en dritt om. Skaff dere liv, wannabees

  15. FAEN! jeg å vill tjene 70 000 i måneden for å legge ud bilda av meg selv som ryker weed å drikker! satan du e heldig

  16. Haha, jeg blir oppgitt over dere personer som kommenterer her på bloggen og som ikke aner hva dere snakker om. Vannpipe er lovlig i norge, er ingen illegale stoffer i det du har nedi vannpipen heller. Det der var ikke en bong, men en vannpipe. Måtte le når jeg leste den bong kommentaren 🙂 Og herregud, hun kjørte jo hjem dagen etter; ikke samme kveld da hun hadde drukket. Tenk litt logisk folkens, en jente på 18 år vet bedre. Og om hun ikke hadde visst bedre, så hadde hun uansett ikke skrevet om det på sin egen blogg med 40 tusen lesere hver dag. Ikke rart rykter oppstår når folk ikke klarer å tolke på en logisk og normal måte, av hva andre sier og skriver.
   Bra blogg, Therese! 🙂

  17. Som dere slenger dritt mot hverandre da?
   se nå:
   vannpipe – brukes til å røyke fruktobakk med her til lands. Men – det går an å røyke det meste der og. mind you.
   men på blide tre i bakgrunnen: Bong – har få andre bruksområder her til lands annet enn å røyke cannabis.
   er for legalisering jeg. men en ting er være for en lovendring, en annen ting er å bryte den . (nei tcm er ikke avbildet med bongen i munnen, men lurt å se igjennom bildenen før en legger de ut. hvis ikke kan hun bli assosiert med et miljø, som ikke vil være gunstig for å holde på sponsorer blant annet.)
   Men om en er for at det skal være lov å velge hvilke naturprodukter en vil kose seg med, er det jo og fint å være åpen om det =)
   Sånn, da kan folk slutte å stå på sitt i kommentarfeltene om det er bong eller dong tilstedet i bildene.

  18. hahha herregud da folkens, hun reiste da hjem på søndagen, selvsakt hadde alkoholen godt ut da..
   stå på Therese!

  19. Hvorfor haters? hun la ut bilder av at vennene hennes drakk, hun sa aldri at hun drakk selv.. og dere som sier at hun kan bli tatt av politiet av å røyke bong, dere tar grundig feil… For det første røyket hun ikke bong, hun røyket vannpipe. når du røyker bong røyker du weed av en stor pipe(kort forklart). Når man røyker vanpipe inhalerer man vandamp som er tilsatt smak, vanlig vis frukt tobakk, og nei du blir ikke HØY av det(kort forklart).
   For det andre, det er lovlig og røyke vannpipe i norge!!
   well well, haters gonna hate!! 🙂

  20. Elsker bloggen din og synes den er kjempefin! Gratis photoshopping av bilder hvis du trenger hjelp til noe (hva som helst). Ser at du ikke har noe problemer med det i det hele tatt, men sjekk ut askandreassunde.blogg.no hvis du er nysjerrig : )

  21. Den vodkan der er det THC i. Den er ulovlig, og man blir fjern av den. Frukttobakk er også ulovlig, og den er i tillegg mye mer skadelig enn vanlig tobakk. Bilde nummer tre ser ikke ut til å a noe bong i seg, en stakkarslig bong i så fall.. Tror bare han har egen slange til pipa.
   Men ulovlig eller ikke, hvem fan bryr seg, tror egentlig de fleste er enige i at man får putte hva man vil i egen kropp. F eks så er det jo mye skadeligere å sniffe lim og bensin, enn å røyke hasj. Og selv om det er sånn, og rusen fra disse er mye mer heavy, så er det ikke ulovlig. Man kan sitte på åpen gate å sniffe bensin.

  22. Hvorfor skjuler du de vakre øynene dine på noen av bildene ?? Det ser ut til at dere hadde det fiiint 😀

  23. @Dag har rett i flere ting;
   -alkoholen.
   -“bongen” er en egen slange ja (jeg så ikke skikkelig etter, sorry). den hadde vært rimelig tynn og sliten ja, haha :p
   men ja. tror det er flere enn en kan tro som gir blaffen. bare å se på statistikk over årsak til dødsfall for å se hva som er farlig. som en erfaren vekter har sagt: “…eg har aldri hørd, om någen som he røyga marijuana, å gått hem å banka kåna si”
   frukttobakk er lovlig i norge. De typene som er ulovlig, er de som inneholder nikotin og tjære. Derfor er det ulovlig å ta med seg fra utlandet. dessuten skal det merkes tydelig at det er helsefarlig, noe utenlandsk frukttobakk sjelden er.
   og fordi jeg giddet å google – svar ang dette:
   http://www.ung.no/oss/tobakk/26344.html
   ellers får du kjøpt dette i kjente butikker i både bergen og trondheim, som jeg vet 🙂
   sånn. thread derailed!
   nei nå tror jeg jeg går å setter tenna i en saftig limstift. fullt lovlig, midt på torget!!
   360 chew it faggot!!

  24. hahah, den derre sex on the beach har jeg drukket faktisk, den er faktisk god 🙂
   drakk den første gang som 13-14 år. har ikke sett den siden sommern 2012, skal serr ha den igjen til sommern nå ass

  25. Slutt å være så dramatiske, hun er over 18 nå og er ikke den 14 år gamle fjortisen som lever på brunkrem å speilbilder lenger. Hun har et liv og fest er kanskje en del av det, det er på tide at dere aksepterer det? Hvis det er så gale at 9-10 åringer ser bilder av alkohol så kan de ikke se på tv lenger, og de får vel ikke ha tillatelse på pc før de er 18. SKJERP dere pliis, de drikker jo ikke fordi hun viser sprit osv ? xpxppxp

  26. Ah, visste ikke en fikk kjøpt frukttobakk i Norge.. Det skal jeg sjekke ut..
   Å sette tenna i en limstift vil vel gi en forholdsmessig liten gevinst.

  27. feeeeeeeeeet den flaska må jeg få tak på 😛
   er jo sex on the beach joo og resten nice nice <3<3<3

  28. Jeg orket faktisk og lese alle kommentarene ! Og så ble jeg bare jævla oppgitt. Dette er blogg, blogg er laget for att vi skal få skrive om hva vil vill, våre interesser og livene våres. Vi fekk ikke beskjed om att det måtte være aldergrense på blogginnleggene osv. + 9-10 gamle barn kan dra seg ut å leke isteden for å sitte inne og lese mote tips ! Vannpipe er helt lovlig og har aldri skadet noe. Sist jeg skjekket så var alkohol også lovlig for di over 18 år . SLUTT og gråt folkens !
   Kjempe tøffe bilder 😉

  29. Kjenne æ blir mektig irritert her nu.
   Vi røyka IKKE hasj, det e frukttobakk fra syden. Det e ikke en bong, det e ei vannpipe som også e kjøpt i syden. Om Therese velge å drikk i helgen, så e nu vel det hennes jævla valg.
   Og ho har jo faen ikke kjørt i fylla. Ho sov over i Narvik og kjørte hjem dagen etterpå. Trur dåkker e nødt å skaffe dåkker brilla og litt vett i haue hele gjengen.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg