tidligere enn forventet

Hei!

Forrige uke fikk jeg en telefon fra Teres Medic om at min operasjonsdato for brystforstørrelse var satt til 20. februar fordi de ikke hadde noe ledig tidligere. Jeg sa ifra at om det skulle dukke opp en time hvor noen avbestilte eller lignende, så ville jeg at de skulle ta kontakt med meg. Nå har jeg egentlig forberedt meg på at det er mange uker til jeg skulle ta silikon, helt til de ringte igjen i dag og opplyste meg om at jeg kunne få opereres mandag  4. februar – altså om en uke. Sa så klart ja, vil jo bare ha det unnagjort med en gang. Etter jeg hadde snakket med de gikk det opp for meg “Shit, det er ikke lenge til!” så nå har jeg fått litt nerver i forhold til hva jeg hadde med tanke på den forrige datoen jeg fikk. Jeg er litt redd, men så klart gleder jeg meg mest. Vi skal avtale spesifikt hvordan størrelse jeg skal ha når jeg kommer dit, men har tenkt litt fram og tilbake og funnet ut at jeg kanskje blir å angre på om jeg tar for lite. Så har egentlig bestemt meg å ta 350 om det lar seg gjøre, tror at jeg kommer til å angre med årene om jeg går for en mye mindre størrelse. Nå venter jeg bare på å få alle dokumenter, innkallelsen og resepter til medisin og lignende i posten. Skal skrive litt om forberedelsene før operasjonen når jeg har fått dette, og dere må minne meg på at jeg må ta før-bildene før det er for sent!

I dag har jeg bare vært på Jekta sammen med Meline. Vi kjedet oss litt, så vi gikk bare innom en Gullsmed og tok hull i ørene. Så nå har vi begge to hull i ørene hver. Det var ikke så vondt, var bare litt mer at man skvatt når de skøyt øredobben gjennom øret. I tillegg fikk jeg litt vondt i hodet etterpå, men jeg overlever. Skal tross alt gjøre noe mye større snart, så må bare bite sammen tennene og ikke være ei lita pingle. Tenk så mye man utsetter seg selv for, kun for å se bedre ut. Operasjoner, restylane, piercinger, tattoveringer and so on.. Blir forresten ny tattovering på meg om en liten stund!!

Det ser ut som hullene er ganske langt ned, men de er ikke så nærme det vanlige hullet som på bildet.


Nå ser håret mitt rødt ut innimellom, må dra og få farget det igjen. 

129 kommentarer
  1. Lykke til med oprasjonen!! 🙂 Skal selv ta silikon men jeg har først noen kilo jeg skal kvitte meg med!! :)) Enig med deg, ikke ta for lite, da angrer du nok :))

  2. For et forbilde!! Jeg skal såå bare proppe kroppen full av silikon, og tatovere den hele kroppen, og veit du hva? Jeg skal ha MINST 50 percinger!! Gleder meg til å se deg irl, så kan vi kanskje diskutere hvordan jeg skal suge ut alt som er av fett i kroppen min, og bare la det være igjen silikon. Forresten skal jeg ha masse sminke på sånn at ALLE gutta faller som fluer rundt meg!

  3. Du kommer til å angre sykt når du tar silikon! Det er ikke bra for deg og pluss, jeg har sett jenter med silikon, de er ikke pene! Du burde ikke, du pen naturlig!

  4. Hmm. Da jeg tok rygg operasjon måtte alt av øredobbene osv bort. Så jeg tror at de i ørene dine var bortkastet penger. De skal gro i 6 uker før du bytter. Du må nok ta de ut når du skal operere. Har vel noe med narkose å gjøre.

  5. du er perfekt som du er synes jeg! mange som er misunnelig på deg! men viktig at du gjør det du føler deg mest vell med 🙂

  6. Jeg tok silikon i november. Fikk da beskjed om at alle piercinger måtte ut mtp utstyret og infeksjon osv.. Urutt å ta piercing en uke før du opererer da :-/

  7. Beveg d alt du kan før operasjonen, kommer til å ligge i nestn en mnd utn å klare å gjør nokke! e kjempevondt! skal du ta under eller over muskelen? masse lykke til iallefall!:)

  8. Fine bilder! 🙂
   Ville bare spørre om du ville legge inn en komentar på den nye posten min, spør litt rundt om nye negldesign og vil gjerne få forslag 🙂
   Xx – Lovelynails

  9. Huff, Jeg må jo bare synes synd påndere toppbloggere som føler dere måmta silikon og restylane for å bli bedre mennesker:/ bare vent noen år så skjlnner du hva jeg prater om;) hvis dere kommer dere gjennom perioden i livet dere er i nå, og blir mer selvsikre så blir alt annerledes. Hvis du tar 350g(!!!!) i hver pupp, så kommer det til å se så utrolig teit ut, du som er såå litta… Du kommer til å bli husket som “hun med silikon puppene” og ikke “hun med de fine øynene, eller morsomme humoren”. Du blir tatt for å være overfladisk og noe du må leve med resten av livet.
   Det at tre av topp bloggerne har tatt silikon viser bare hvor utrolig dårlig innvirkning det her har på dere og hvor dårlig selvtillitt dere egentlig har selvom dere vil være noen andre enn det på bloggen. Syns synd på deg therese:/ du som virker som en kjempe ålreit jene medmegne meninger. Hver nå den jenta og ikke hun med store patter

  10. woh, gleder meg til å se før/etter bilder! har selv tenkt å ta silikon i fremtiden(jeg er 19 nå), men jeg er så sinnsykt redd for hvordan det blir etter operasjonen og hvordan puppene blir formet osv. tenk om jeg ikke blir fornøyd?
   synest det er så flott at du tør å skrive om det! og lykke til 🙂

  11. Håper det går bra med operasjonen! Om du føler for å ta det, så gjør det! Skjenner mange som har det, og ingen angrer:) men værsåsnill, ikke ta for mye… det ser bare ikke pent ut med alt for store.. Men lykke til<3

  12. Hahahaha, hva vi gjør for å se bedre ut? Er ikke alle som er like usikre og desperate som deg som lar samfunnet avgjøre hva som er pent og ikke, for så å følge det slavisk. Skaff deg litt selvtillit!

  13. Alle de som sier stygge komentarer til Therese, skjerp dere!!!
   Hun gjør som hun selv ønsker og det er ikke dere som bestemmer over henne!!
   Vil hun gjøre det så gjør hun det.
   Jeg tror det kommer til å bli super bra!
   Støtter deg!!
   Sigrid<3<3

  14. Du kommer til å ødelegge deg, å ha så store pupper med så spinkle, små bein og tynn ramme blir jævlig falskt og top heavy.. Lykke til med å finne klær også.

  15. Det er Therese sitt valg om hun vil ta silikon, tattovering, piercing and so on! Hvorfor gidder dere bruke tid på å hakke på henne når det er hennes kropp og hennes avgjørelse!? Personene her som mener Therese er et dårlig forbilde, kan heller la være å lese bloggen. Therese blogger om ting som skjer i livet sitt på godt og vondt, og da burde alle som leser bloggen hennes respektere dette, eller holde kjeft, for nettmobbing er rett ufyselig!
   Therese: Lykke til med operasjonen, det går sikkert kjempe fint! 🙂

  16. ville bare si at noen av bildene du har i innlegget lengre ned er fra en klinikk i svergie, jeg ambefaler deg å heller reise dit enn å opperere deg i tromsø, de er ikke halvparten så flinke og mange av pasientene klager på at puppene “henger” en del etter bare ett til to år. Flere som har tatt brystforstørrelse i tromsø har til og med fått erstatning i ettertid. Du burde undersøke hvilken lege som skal operere deg på forhånd. Jeg dro til danmark ettersom både mamma og en veninne av meg tok i tromsø, og ingen av dem ser like bra ut som det jeg gjør nå, og heller ikke etter oprasjonen. Jeg vet det av egen erfaring, sykehuset i tromsø er bare ute etter å tjene penger, og det er nærmet lik pris hvis du reiser utenlands. Ta det heller i danmark eller svergie.

  17. Det er jo litt bortkastet å ta hull i ørene en uke før operasjon, når alle piercinger må ut under inngrepet? 😛 De kommer jo til å gro igjen.
   Men lykke til!

  18. Du er gal om du tar 350 kjære deg! Har silikon selv og har 250g. er høyere og litt større enn deg. 350 blir alt for mye, tenk deg godt om, du kan få store problemer om det blir for mye. Det er også stor sjangse for at det blir veldig stygt til den lille kroppen din. Lykke til.

  19. Greit at du skal ta silikon, men hvis du har så sykt små pupper, hvorfor viser du ikke det på bloggen ?
   Håper egentlig at operasjonen blir mislykka slik at du angrer noe jævlig, så kan du se at man faktisk bare burde like den kroppen man har i stede for å kødde med den! å du som er 18 år er ikke fult utvokst enda. vent til du er 21. kan faktisk hende at puppene dine vokser en del på de tre årene. pluss at hvis du faktisk fikk et bedre kosthold å kanskje la på deg litt hadde det også kanskje hatt noe å si. for du som er så tynn som du er kommer ikke til å få stappa så mye silikon inni puppene uansett. er begrenset hvor mye huden kan strekkes-

  20. Gjør hva du vil med kroppen sin, jeg tror egentlig ikke noen bryr seg så mye om hvordan du velger å se ut. Men legg heller opp som toppblogger da, FØRST. Det er totalt naivt og ansvarsløst for deg med så mange unge lesere hver dag (vil tippe målgruppen til blogg.no er fra 10-17 år?). Dette er en sjør gruppe mennesker som er usikre, naive, flaue, (tror vi alle vet hva det innebærer å være tennåring) og ser opp til sine forbilder (deg), og kansje tar ting LITT for bokstavelig. Selvom det kansje ikke vises så tydelig, så har du en utrolig stor inflytelse på ungdom, og leserne dine. Ser at det har blitt en skikkelig utrend blant dere store bloggere å legge dere under kniven for å få større pupper. Kunne bare ønske dere tenkte litt på de stakkars kvisete jentene i 13 års alderen med flate pupper og dårlig selvtillit som er innom bloggen deres hver dag, og bokstavlig talt, ser opp til dere..

  21. Hadde jeg hatt barn hadde jeg aldri latt hun/han lese bloggen din. Du skaper et helt forvridd bilde til unge jenter om hva som er skjønnhet i dag, men du er nok desverre for ung til å innse det

  22. Du burde ikke hatt lov til å poste slike innlegg for 50 000 tusen unge jenter. Nå må eieren av blogg.no stå frem. Han er muslim. Hvordan kan han tillate et så umoralskt monster som deg skal ødelegge alle jenters selvbilde?

  23. Bra at du vil ta før og etterbilder og dele erfaringene rundt prossesen med oss. Det tror jeg mange setter pris på!
   Men når du sier før og etter bilder, blir det slik som slankerinna? Med eller uten bh?

  24. Ikke ta for mye da. Du er skikkelig pen som du er. Ha litt ekstra selvtillit. Hvis du tar for mye vil det se stygt ut og du kommer nok sannsynligvis til å få problemer med ryggen når du blir eldre. Men det er din kropp så du bestemmer helt selv. Good luck 🙂

  25. Hei Therese! Vil bare si at jeg har lest bloggen din utrolig lenge, fra før du kom på listen! Jeg ville bare si at jeg er stolt over deg, at du tørr å si at du skal ta operasjon istedenfor å holde det hemmelig. Lykke til, også håper jeg alt går fint 🙂

  26. Jeg har store normale pupper, jeg er ikke tynn og helt normalt høy. Jeg har ryggproblemer.. hva får du da?! Store pupper er ikke så bra som alle skal ha det til

  27. Guttene synes små, faste pupper er penere og bedre enn store slappe (eller silikon som ikke er godt å kose med en gang).
   DU LYSER DÅRLIG SELVTILLIT

  28. skjønner ikke hva som er vits å ta silikon i puppene du har jo BIG TITS fra før av… Og du kommer til å angre ! det er så mye herk med det og uansett om de legene er flinke eller ei så kan det alltid gå galt. Du kommer til å ødelegge skuldrene og ryggen vennen ! Du må bare akseptere akkurat som du er … det er innvendig ikke utvendig som teller. Menmen ! ditt valg. Lykketil XOXO.

  29. Grunn til at man må ta ut piercing under en opperasjon e ikke pga narkosen. E fordi man kan få brannsår der piercingen e.

  30. La hu skrive hva hu vil, og la hu gjøre hva hu vil. Angrer hu om noen år så gjør hun det da. Syns det blir for dumt å fortelle hu hva hu burde og ikke burde skrive.
   Lykke til med operasjonen! Jeg har selv tatt for mye silikon for noen år siden, og det sleit ekstremt mye på ryggen min, så jeg valgte å ta ut det jeg hadde.. Det vil si; jeg hadde nesten ikke noe valg.

  31. Dette er noe Therese som bestemmer ikke dere! Det er hennes kropp uansett hva dere skriver vet jeg at det ikke er noe dere kan gjøre for og få Therese til og ombestemme seg! Selvfølgelig er det lov til og syntes at det ikke er pent osv, men ikke skriv det! Har man ikke noe pent og si lar man være! Dere som skriver stygge ting osv er faktisk nett mobbere, det er kjempe alvorlig og mobbe noen! Folk blir lei seg og usikker på seg selv! Så tenkt deg onklig godt om før du trykker SEND KOMMENTAR….

  32. Hei.
   Jeg har lest at du skal ta silikon, og jeg har sett bilder av deg. Jeg skjønner ikke at du skal ta silikon i det heletatt? Du er slank og fin som du er, og puppene dine er IKKE små i det heletatt! De passer perfekt til din kropp. Får du større pupper vil det se dumt ut fordi overkroppen vil se så mye større ut. Jeg blir faktisk lei meg av å lese dette med at du skal ta silikon. Jeg har mindre pupper enn deg og har ikke så god selvtillit av det. Jeg bruker kun BH med push-up for at de skal se større ut enn det de er. Det plager meg faktisk mye i hverdagen fordi alt skal handle om STORE pupper og silikon. Jeg prøver ihvertfall det jeg kan å være fornøyd med meg selv og godta for hvordan mine bryst er….Hvis du påstår at dine er små, da lurer jeg på hvor små mine er…. Jeg fikk faktisk enda mer dårligere selvtillit av det her hvertfall..

  33. Du har ikke små pupper??? Greit det finnes push-up, men jeg får ikke til så mye uansett hvor hardt jeg prøver! Så da lurer jeg på hvor små pupper jeg har…

  34. Lykke til går nok kjempebra! Skjønner hva du mener, bedre å ta “litt” for mye en for lite, da har du fått store pupper og vis du tar bare “litt” for lite, vil du alltid angre å tenkte hvorfor tok jeg ikke litt til? Så gjør som DU vil og håper du blir fornøyd!
   <3

  35. Men er du ikke redd at om du tar så mye så vil det se veldig åpenlyst ut at du har silikon eller at det ikke passer helt til kroppen din? Du er jo ganske tynn og liten, og det vil se ganske unaturlig ut med veldig store silikonpupper da. Tenker på det, siden du sa at du ville ta silikon for din egen del, og da regner jeg med at du vil at det skal se litt naturlig ut?

  36. Det er litt vel bekymringsverdig at legen som henviser deg ikke “gidder å prøve å overtale deg til å la vere”. Er du virkelig sikker på at silikon er det beste for deg, kanskje kjenner du at dette er noe du trenger nå for å føle deg bedre, men har du tenkt på hvordan dette kan være om noen år? Er du for eksempel klar over at den kognitive-emosjonelle utviklingen din ikke er ferdig før enn om noen år.
   Og på den andre siden, det er ikke risikofritt å gjøre et inngrep på kroppen, både under og etter er det flere faremoment, om noe skulle gå galt vil det da vere verdt “forsøket”? om du føler deg så usikker på utseende nå, hvordan vil det bli om utseende blir verre enn utgangspunktet pga komplikasjoner. Kan du leve med det, og kan du leve med eventuelle ryggsmerter som kan følge deg livet ut, såklart kan du fjerne om det blir feil, men kroppen både utseendemessig og innvendig blir ikke den samme uansett.

  37. Jeg mener det er ditt eget valg om du vil ha silikon eller ikke. Personlig er jeg imot det, hvis man da ikke har brystkreft eller lignende. Da blir det en annen sak.
   Men det er din kropp. Bare husk å tenk deg godt om!

  38. Så enig m Frida som kommenterer lengere oppe her.
   Totalt ansvarsløst av en topp-blogger å
   “reklamere” så uhemma for inngrep/angrep
   av en i utgangspunktet “perfekt” tenårings
   kropp.. Uansett du kunne tatt den operasjonen glatt
   uten at noen hadde merka d.
   Da størrelsen på
   puppene dine i alle innlegga dine til nå, tilsier at du må
   ha “stuffa” bh-en din MYE!
   hadde vært bare å
   holde det for deg selv…Men neida,,,
   Synes d er. litt “skuffende” at
   du ikke tenker over hvordan dine unge lesere
   påvirkes.. Bare tenk på det i d minste Therese.
   ..ps.Lykke til!

  39. Din kropp ditt valg. Vil anbefale deg å få en venninne eller familie til å være sammen med deg de første dagene da det kan være litt tungvidt å komme opp og ned av senga. Og greit å ha litt hjelp til basic ting som å lage mat ect… Ta tablettene som legen sier, og drikk masse vann =) Lykke lykke til

  40. 350 kan fort bli voldsomt på deg altså, det kommer ikke til å se naturlig ut på deg som er så slank og liten. Du ønsker vel ikke et unaturlig resultat regner jeg med?
   Jeg har 360 og er mye kraftigere bygd enn deg, på meg ser det naturlig ut…
   Lykke til uansett! 🙂

  41. Når du skal operere må du ta ut ALLE piersinger, pga at de setter på deg en slags elektrode måler som skal gi små strøm impulser gjennom kroppen og sjekke at du er under narkose og ikke kjenner noe under operasjonen. og 350 gr er ganske mye, du ser smal ut rundt brystet og skal du ha så mye kommer de til å henge utenfor kroppen på siden! jeg skulle ta 300 gr men legen fikk ikke plass til mer en 260, så det har litt med hvor mye han kan legge inn for så å lukke såret etterpå uten at det skal sprekke opp. Jeg og min kirurg ble enige om 300 gr før jeg sovnet med fikk ikke plass så han tok den avgjørelsen under operasjonen. men er like glad jeg ikke tok mer, da hadde det sett rart ut, nå er det helt naturlig:) og hvis du skal ha under muskelen kommer det til å gjøre forbanna vondt, bare ha folk klar til å hjelpe deg sier jeg bare! men lykke til, dette går nok strålende!:)

  42. Er du sikker på at du vil ta så mye? Jeg er 178/68 og tok 345cc naturlig + profil, altså betydlig lengre enn deg og er relativt tynn. Jeg endte opp på en 85D/E, og man ser at de ikke er ekte. Tenker at det kanskje er bedre å heller ta det i to omganger slik at du er sikker på at du vil ha så store, for det tar en del tid før sitt indre jeg blir vant med forandringen i kroppen.
   However, masse lykke til! Det går kjempe fint, ingenting å grue seg til. Det lille som er av smerter går fort over, 1-3dager, det er verste er egentlig å ikke kunne gjøre noe som helst 😛

  43. Jeg skal ta silikon i morgen (har ikke lyst å si navne mitt).
   Kl 11:30 legges jeg under kniven… Er veldig spent, gleder meg & var senest igår på 3D konsultasjon (der jeg fikk se puppene mine digitalt før inngrepet). Skal ha selv 350, mulig 370 om det lot seg gjøre. Skjønner at du gleder deg, for nå er det bare en soving til jeg får oppfyldt puppedrømmen min.
   Har altid hatt små bryster & det ligger genetisk i min familie da min mor har, mormor har & tante. Det eneste som er litt dumt med jenter som tar det i så ung alder som deg, er det huden ikke er like elastisk, som om dere hadde hvert igjennom amming & graveditet. Men fordelen din er at du har masse pupp fra før av, så kan jo hende du får plass til 350. Øsnker det hvertfall lykke til 4 februar (hilsen en tidligere unge mødre deltager)

  44. Jeg har personlig ikke noe i mot silikon vis man har små pupper… Men DU trenger det ikke, det er bortkastede penger og virkelig, så er du naiv vis du trur du kommer til å få positiv oppmerksomhet for at du tar det, greit gutta ser kansje mer på deg, men de har null respekt for deg, fordi du er bare en som ser digg ut å ha seg med… Irriterer meg grønt når folk med pen kropp og utseende skal fikse på det bare fordi det er på moten. Synes du skulle tenkt en gang til før du gjøre det. Men det er din kropp ditt liv 😀 Desutten, silikon kommer til å bli kjedelig snart, snart blir det sånn at gutter vil ha jenter med naturlige pupper, fordi de er så lei silikonet 😀 hehe

  45. En ting til…. Ser det er mange som skriver at 350 er mega stort! Ikke hør på folk når det gjelder str, for det er du som skal gå med ” puppene” dine. Jeg ville ha pupper som ik nødvendigvis ville se mest naturlig fordi jeg ønsket litt større enn det folk forventer at jeg skal ta. Men somsagt, hva vi andre sier & kommenterer om str er egentlig din sak. For vi som leser bloggen skal ikke gå med puppa dine men du selv. Ja det er en risiko for at 350 ikke vil se så naturlig… men hva så, om du vil se sånn ut & du føler deg bra med det så gjør du det. Jeg har gått i mange år med bryster som ikke er helt til å skryte av. Å ja, når man betaler så mye som 30.000 kr så vil man selvsagt ikke komme hjem med en mindre bryst-protese. Min kirurg, sa at det var helt ok & ha et uekte ønske om sine bryster, så lenge man veit man føler seg vel. Jeg har brukt 10 års betekningstid! var på en konsultasjon når jeg var 18 år, da sendte kirurgen meg hjem, å ba om å komme tilbake etter en graveditet… 1 år senere ble jeg gravid & nå er barne mitt 3 år. Så var på min andre konsultasjon for 2 år siden & har brukt 2 år på å tenke samt spare opp penger. Det viktig med betekningstid, å jeg oppdaget at jeg var glad jeg fikk mine 2 år ekstra på vite hva jeg ville ha. Så nå er jeg klar som et egg… skal ta silikon på samme klinikk kjede:)

  46. Du har jo pupper, du? Hva i alle dager skal du med silikon? 🙂 Skjønner at du vil ha det, men det er ikke nødvendig!

  47. Så mange av dere virkelig TROR hun skal ta silikon for å bli et bedre menneske/se bedre ut? Har dere noen gang tenkt på at det handler om å være komfortabel med seg selv?! Nei, tenkte meg det. Det virker som at dere mener at har man en stor blogg, nei da kan man ikke snakke om annet enn hva man spiste til middag fordi folk ser opp til deg. Om TCMN vil ta silikon, la hun gjøre det da?! Det er hennes liv og hennes kropp. Jeg har ganske små pupper, og kunne godt tatt silikon om jeg ikke hadde blitt kvalm av tanken. Pass på dere selv dere lesere og bland dere med deres egne saker.

  48. Spennende 😀 Men IKKE spis för du skal opereres. Jeg var dum og misforstod. Det sto på papiret at jeg kunne spise en lett frokost siden jeg skulle opereres så sent (kl. 13), så jeg tenkte jo at da gjorde det ikke noe med 1 liten bit av en vårrull klokka 10. Da jeg kom dit fikk jeg ikke opperere likevel pågrunn av den lille biten, men jeg fikk heldigvis opereres dagen etter klokka 11. Haha, fölte meg så sykt såra og dum.

  49. Når hun skriver om at hun skal ta silikon.. på en blogg.. så er det naturlig at folk vil kommenter positivt eller negativt? Visst hun ikke ville ha negative kommentarer i form av “du burde ikke gjøre det, kommer til å se unaturlig ut..” burde hun ikke skrive det på en blogg i det store og det hele. Uansett hva alle sier så er det ganske unaturlig å ta silikon når man er 18 år, 155 høy, og svært tynn, spesielt når det er snakk om 350 g. Kan ikke vi bare leve med det vi er og ser ut som? Er det så forbanna vanskelig? Toppbloggerne kommer selvfølgelig til å booste operasjons trenden betraktelig og dette irriterer meg sykt mye. NATURLIG; AKKURAT SOM MAN ER er det fineste uansett.

  50. Fine bilder! Kan du lage et innlegg om hvordan du vil tattoveringen din skal se ut og hvor du vil ha den? Hvor skal du ta den og hvor dyrt er det ca? Har veldig lyst på tattovering selv! 🙂

  51. Tviler på at dette er godt igjennomtenkt.. 18 år, ikke fått barn, å skal ta silikon. Jeg bare skjønner det ikke. Er det fordi du har pengene til det? For helt ærlig, så ser jeg ikke noen grunn til at du skulle ta det, da du ser veldig fin ut som du er. Selv er jeg gravid med mitt 2 barn å skal snart føde, jeg har ikke tatt silikon i puppene mine ( er 24 år ) . Hadde du ikke hatt pupper i det hele tatt hadde jeg kanskje forstått det, men likevel… du er alt for ung til dette syns jeg. Jaja, ditt liv. Lykke til og håper virkelig det er verdt det med årene.

  52. 350 gram kommer til å se helt latterlig ut på deg! Du er så tynn og liten. Det kommer til å se ut som en silikonbærte. Tuva har 300 gram og det passer perfekt til henne og du er mye mindre enn henne så skal du ha mer? Hjelpes. Jeg har 390 og jeg kunne hatt mer fordi jeg ikke er så tynn som deg. Hvis den kirurgen har vett i hodet så kommer han ikke til å la deg ta såpass mye i din lille kropp.

  53. Støtter valget hennes uansett. Silikon er en helt ok ting når man er klar for det. En 18 åring er voksen. Det føles godt å ha en kropp man kan være stolt av så jeg er glad at det har blitt mye mer vanlig nå at jenter tar silikon. Vurderer det selv også og jeg har heldigvis en mor som forstår meg og som vil hjelpe å betale for det hvis jeg bestemmer meg. Jeg har en helt vanlig kropp og pupper, men ser ikke noe galt i å forbedre utsendet litt for å føle meg mer vel.

  54. du kommer til å måtte ta ut øredobbene når du skal ta silikon.. burde kanskje ha ventet til etter operasjonen? :pp

  55. Sikker på at du skal ta 350? Virker litt mye synes jeg, siden du er liten og spinkel av natur. Dessuten synes jeg ikke du har så små pupper og tror det kommer til å se unaturlig og stort ut, men for all del. Dette er ditt valg, og jeg håper du blir fornøyd! 🙂 Lykke til, det går nok bra.

  56. Nei og nei… 350gr i hver patt på lille dæ, du blir jo å ramle framover når du står oppreist. Du burde jo absolutt vurdere de grammene litt mer ettersom du er ekstremt tynn og liten ellers. Det æ mene e at det bare kommer til å se falskt og dumt ut, men det e jo selvfølgelig mi oppfatning.

  57. herregud, jeg synes det er så teit at ”alle” skal kommentere stygge ting! uansett hva dere skriver, så kommer hun fortsatt til å ta silikon. Det er faktisk ikke nøye om hva dere syns! Hvis dere ikke var helt fornøyd med dere selv, ville ikke dere forandret noe om dere kunne? Hun kunne faktisk valgt å ikke skrive om det, men da ville jo så klart alle kommentert: Har du tatt silikon?? osv. Rakke ned på folk bare fordi at de har penger til det, eller fordi de tørr å stå opp for det de vil? Takk for meg.

  58. Det får nå være opp til hver enkelt hva de velger å gjøre med kroppen sin, men du av alle mennesker hadde ikke trengt å ta silikon. Selvfølgelig, hvis det er det som skal til for at du skal ha et bedre selvbilde, go. Men jeg synes du er både for ung, og trenger ikke silikon! 🙂

  59. Hei 🙂
   Digger bloggen din <3 Du er ganske god til å legge ut bilder av det du gjør.
   Ps: Du er ganske vakker <3
   Håper du kan lese og kommentere min blogg, vis du har tid 🙂
   Kommer til å fortsette å følge bloggen din 🙂

  60. Kan GARANTERE deg at du om noen år vil angre på å ta så mye silikon. “Jeg bryr meg ikke, ho er misunnelig” tenker du kanskje om du leser kommentaren min, men det er fordi du er i nåtiden og ikke fremtiden. Du er i en alder hvor sikkert 99% av alle jenter er usikre, misfornøyde og vil forandre mye med kroppen sin. Jeg har vært der selv, men nå som jeg er er bikka 20, er jeg veldig glad for at jeg ikke la meg under kniven tidligere. Det kommer en tid da store silikonpupper ikke er så fett lenger, og da man lærer å være glad i kroppen sin som den er. De fleste gutter med noe mellom ørene foretrekker naturlige jenter med særpreg, som gjør dem til nettopp den de er!

  61. BULSHIT. Jeg tok ikke ut piercing under operasjon.. Jeg var på Coloseum i oslo, så tror de hadde bedt meg gjøre det om det var nødvedig. Eneste du må være nøye med er å bruke den vaskegreia dagen føre ordentlig + morgenen før. Den skal nøtralisere alle bakterier fra kroppen. Også er det viktig å følge fastingen morgenen før. Ikke spis/drikk noe før operasjon.

  62. Digger at du skal ta silikon! Gjør som du vil å drit i hva andre sier.
   Men jeg vil si en ting.. Jeg så du tok nye hull i ørene.. det var et dårlig sjakktrekk rett før operasjonen.. du blir jo mest sannsynlig lagt i narkose og om di bruker apparat som brenner/skjærer i huden din blir du nødt til og fjerne alt av piercinger, øredobber og smykker.
   Litt dumt med tanke på infeksjon osv i de nye hullene 🙂 Men masse lykke til 😀 Blir sikkert kjempefint 😀

  63. Lykke til med forberedelsestiden 🙂 Plutselig er det hele over og du sitter igjen med et resultat du er strålende fornøyd med!
   Har tenkt på det selv, hvor mye man utsetter seg selv for kun for utseendet. Selv kan jeg ikke fordra sprøyter, men likevel har jeg overlevd to piercinger og syv hull i ørene 😛

  64. Hei! Jeg lurte på om du kunne lage en video der du snakker oslo dialekt,og en video er du viser rommet ditt? 🙂

  65. guud noen jenter er virkelig 14 år hele livet.. Er du helt brød eller?? 350 g kommer til å se latterlig ut, håper virkelig legen din har mer vett i huet enn det du har.

  66. du er dødstøff som står fram på bloggen med dette ! jeg tenker på å ta selv, men jeg vil i så fall la det gå stille forbi alle sammen, så får jeg heller være ærlig med dem som evt kommer til å spørre 🙂 håper du skriver masse om alt med operasjonen, før og etter osv. og sist men ikke minst: LYKKE TIL !

  67. Kjære deg, hvorfor gjør du dette ? Du ligger på topplisten, du er ett utrolig stort forbilde for en mengde med unge jenter som hadde drept for å se ut som deg eller i det hele tatt være deg. Også gjør du dette ? Du har jo flotte bryster, du ser bra ut ! Jeg forstår det bare ikke.. Du ødelegger synet unge jenter har til seg selv og andre. Dette er bare ikke riktig !!

  68. Du som er en så utrolig flott ung jente- hvorfor gjør du dette mot deg selv? Du er sikkert mer enn oppegående nok til å forstå at man ikke trenger giga boobs og perfekte lepper for å bli lykkelig her i livet… Selvfølgelig, hvis det gjør deg glad så for all del, bare håper du selv ser hvor bra du er uten alle disse tingene!:):) Lykke til videre med alt

  69. syns du burde ta mindre enn 350 – hvis du vil det skal se naturlig ut. søsteren min er glamourmodell og har 350 i hver, og det er ganske stort.

  70. Stakkars fjortissvæsen tenkte jeg bare, er ikke meningen at ppl skal se ut som oppblåste dukker vet du 🙁 erru gammel?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg