på min iphone

Har satt en + forran de appene jeg anbefaler, og en – forran de jeg ikke anbefaler. ? på de jeg ikke har prøvd ut enda!

BILDE 1: 
+ Spotify:
En av de viktigste appene jeg har på telefonen. Her hører jeg på musikk (alle vet jo hva man bruker spotify til), og det trenger jeg i bilen og når jeg dusjer/sminker meg. 

+ Facebook
:
Lett å være tilgjengelig hele tiden, samtidig som man har noe å gjøre når man kjeder seg og ikke har datamaskinen med seg. 

 Mappe “Nødvendig”:
Se på annet bilde i inlegget

Mappe “<3 <3 <3”:

Se på annet bilde i innlegget

Mappe “Verktøy”:
Her har jeg de aller kjedeligste tingene på telefonen, som instillinger, kalender, kalkulator, vekkerklokke, taleopptak, notater osv. Altså, de tingene som er verktøy. 

+ Messenger:
Denne er ganske praktisk. Jeg opplever at chatten er veldig treg på Facebook-appen. Med denne går det superfort, i og med at det bare er selveste meldingene på facebook som er i denne appen. Love it!

BILDE 2:
? InstaPicFrame:
Har ikke peiling på hva det er. Har lastet det ned, men som dere ser står det “Ny” på den som vil si jeg aldri har åpnet den.

– Finn iPhone:
I tilfelle telefonen blir borte. Funket ikke med min forrige iPhone, for den hadde verken strøm eller nett og da går det ikke ann å bruke denne appen.

– Hangman:
Haha, dette er et ufattelig kjedelig spill – men kjeder du deg og har lyst å minnes barneskolen er det bare å kjøre på. Bruker den hvis jeg er lei alt annet.

+ Coin Dozer + Coin…Tour:

Disse to spillene er totalt meningsløs. Det er sånn som de maskinene du putter en-kroninger i på tivoli for å få ut nye en-kroninger. Skal derimot innrømme at jeg spiller det en del, for når jeg først går inn på det så blir jeg sittende helt til jeg er tom for penger (juksepenger så klart).

+ Fruit Ninja:

Sulten? Ikke? Spill det uansett. Morsomt spill der du får testet ferdighetene dine på å “kutte frukt”. Om å gjøre å ikke være anni bombene, og kutte så mange du klarer. Ekstra fett om du får inn noen combos her og der. Spillet i seg selv er veldig enkelt.

+ Contract Killer:

Ah, dette spillet var jeg helt hekta på før – men tok så mye av tiden min så jeg slutta så og si helt. Du får forskjellige oppdrag hvor du skal skyte personer, litt som GTA uten all kjøringen osv. 

+ Posten Sporing:
For meg som får en del pakker er denne ganske praktisk. Jeg slipper å søke opp i mailen for å finne sporingsnummer hele tiden, siden på denne er alt samlet på en plass. Det går også mye fortere å sjekke hvor pakkene befinner seg, i tillegg til at man kan bruke strekkode på appen og da slipper man ha med seg hentelapp.

– PickUp Sticks:

Haha, dette er utrolig trasig å spille alene. Du skal plukke opp pinner uten å være anni de under. Det er mye morsommere å spille det med en venn, for man kan altså ha multiplayer.

– Wordfeud:

Var hekta for sikkert over et halvt år siden, nå bruker jeg det aldri. Det er et spill som ligner på Scrabble.

+ P Tracker Lite:

For å holde styr på når du får mensen, eggløsning, når du hadde samleie sist og alt det der. Praktisk, anbefales til alle jenter.

+ Camera+:

Dette kameraet er veldig mye bedre enn det vanlige på iPhone. Ikke at det er bedre oppløsning eller noe, men funksjonene. Bedre fokuseringer, og i tillegg kan du ta selvutløserbilder på 5, 15 og 30 sekunder om jeg husker rett. DEN tingen er utrolig hendig.

+ Big Day: 
Dette er en app hvor du kan holde nedtelling til forskjellige happenings. Jeg for eksempel holder nedtelling til 20-års dagen, Justin Bieber konsert og sånne ting. Du kan legge til et bilde på hver nedtelling også. 

MAPPE “NØDVENDIG”:
+ DNB:
Mobilbank, her kan jeg logge inn for å overføre penger, sjekke saldoen og alt annet som hører til. Utrolig nyttig verktøy når man er på farten eller ikke aner hvor kodebrikken er.

+ YouTube:
Bruker den så og si aldri, musikk hører jeg jo på Spotify. Brukte den en sjelden gang når jeg trente, om jeg ikke viste hvordan noen av øvelsene utførtes.

+ Waze:
Denne bruker jeg som GPS når det trengs, syns Google Maps suger så jævlig og oppdaterer seg så tregt. Denne forklarer veien til deg og er utrolig rask. 

MAPPE “♥ ♥ ♥”:Instagram:
Bildeappen som stortsett alle har. Her poster jeg bilder nesten daglig, alt fra hva jeg spiser til selvportrett av meg selv. Follow meg @tcmn

+ Snapchat:
Haha, joda. Bruker snapchat jeg også. Dere som ikke vet hva det er, så sender man bilder/videoer med en varighet fra 1-10 sekunder til personer og kan motta samme greia. 

+ blogg.no:
Bruker sjelden denne appen egentlig, liker ikke mobilblogging. Hovedgrunnen er vel at bildene blir så liten størrelse, og det ser stygt ut. Men noen ganger må man bare, og da er denne appen grei.

– InstaQuote:
Har egentlig aldri brukt denne, bare prøvd den ut sånn smått. Her kan man lage bilder med tekst på, veldig enkelt og greit.

– GifBoom:
Dette er videoverdens svar på Instagram. Her kan man legge ut såkalte “Gif’s” som er mange bilder satt sammen, det gjør at den kan se ut som en liten film. Fungerer på samme måte som Instagram. Har derimot aldri kommet ordentlig i gang med denne, i og med at det ikke er så mange som faktisk bruker det.

– Heater Start:
Dette er en app jeg bruker til bilen min. Her kan jeg starte varme på bilen uten å måtte gå ut i den, men syns ikke den virker så veldig bra. Må få litt hjelp så jeg skjønner meg bedre på den.

+ InstaFollow:
Her kan du se hvor mange nye followers du har fått siden da og da, hvilke av de du follower som ikke follower deg tilbake og andre interessante ting om din Instagram. Veldig grei app om du faktisk bryr deg om sånne ting.

? iFitness Pro:
Har ikke prøvd ut denne, så kan egentlig ikke si noe om den.

+ PicFrame:
Det er denne du bruker om du ønsker å ha flere bilder i et og samme bilde, det er på en måte mange forskjellige bilderammer som du kan sette inn bilder i. Genialt!

+ Sleep Talk:
Haha, dette må være den morsomste appen jeg har på telefonen. Du kan ta opptak mens du sover, også registrerer den når det er lyd og tar det opp. Det er ikke slik at du blir sittende å høre gjennom hele din 8-timers natt. Det er flere små lydklipp som er spilt inn når det har vært aktivitet gjennom søvnen din. Kan være lurt å ha telefonen på lading mens denne brukes.

+ Lumie:
På denne appen kan du legge til forskjellige “textures” over bildene dine. For eksempel hjerter, stjerner og andre ting. Du kan også velge styrken slik at det er veldig gjennomsiktig, eller at man såvidt ser bildet du har under.

+ Quizkampen:
Lastet egentlig bare ned denne fordi en venninne sendte screenshot av at det var et spørsmål om meg i appen. Det er et spill hvor du spiller mot venner eller ukjente, og får forskjellige spørsmål innenfor forskjellige kategorier. Greit tidsfordriv, men kjedelig å vente på at vennene skal spille tilbake.

+ Temple Run 2:
En liten periode var jeg hekta på å spille Temple Run, men slettet det fordi det tok så mye av tiden min. Har så og si nettopp lastet ned nummer 2, og det er helt greit. Mye vanskeligere enn det første, så må nok øve litt. Temple Run er et spill hvor du er en person som må komme forbi forskjellige hinder i en løype, og du samler mynter osv. 

+ Gjett?:
Alle husker vel når man var yngre og spilte “Gjett Hvem?”? Dette er iPhone versjonen. Det er ikke like morsomt, men det funker og er et greit tidsfordriv. Du kan spille mot en CPU, mot en venn (kun over Wi-Fi) eller du og en venn kan spille mot hverandre på samme telefon.

– Panorama:
Her kan man visstnok ta Panorama bilder, jeg prøvde ut appen men syns ikke det fungerte noe særlig så anbefaler den ikke. 

– HAR DU NOEN FAVORITTAPPS OG ANBEFALE?

63 kommentarer
  1. Når skal du skrive om foundationen din? Vet om mange som vil bestille/prøve den! Så hadde vært fint med lit fakta ogsånn:)

  2. HA INNLEGG OM FOUNDATION DIN!
   HA INNLEGG OM FOUNDATION DIN!
   HA INNLEGG OM FOUNDATION DIN!
   HA INNLEGG OM FOUNDATION DIN!
   HA INNLEGG OM FOUNDATION DIN!
   HA INNLEGG OM FOUNDATION DIN!
   HA INNLEGG OM FOUNDATION DIN!
   HA INNLEGG OM FOUNDATION DIN!
   HA INNLEGG OM FOUNDATION DIN!
   HA INNLEGG OM FOUNDATION DIN!
   HA INNLEGG OM FOUNDATION DIN!
   HA INNLEGG OM FOUNDATION DIN!
   HA INNLEGG OM FOUNDATION DIN!
   HA INNLEGG OM FOUNDATION DIN!
   HA INNLEGG OM FOUNDATION DIN!
   HA INNLEGG OM FOUNDATION DIN!
   HA INNLEGG OM FOUNDATION DIN!
   HA INNLEGG OM FOUNDATION DIN!
   ! <3<3

  3. Hvordan har du fått til tre hjerter under vinduet som inneholder blant annet kamera, blogg-appen, bilder ++ ?
   Heartqueen: jeg kan svare deg! 🙂 det funker ikke bare på 5’ern nei. Funker på iPad, iPod og iPhone, alle sammen. Det du gjør, du holder fingeren på et ikon i noen sekunder, for eks den for meldinger- da vil alle ikonene begynner å røre på seg. Så drar du et ikon over på et annet, da bil de havne i en mappe, og du kan opprette navn på de. Håper du forsto hva jeg mente 🙂

  4. Nå er du mega heldig….
   Den personen, som sender deg brevet, ønsker deg hell, lykke og kjærlighet.
   Lykken vil med andre ord bli sendt til deg.
   Det betyr, at hell og lykke vil komme til deg, etter at du mottar dette brevet.
   Det er altså ingen spøk.
   Hellet skal komme til deg, og det eneste, du behøver, er og sende dette brevet videre.
   Det handler ikke om penger, ettersom lykken ikke har en pris.
   Kjeden startet i Venezuela, da det første brevet ble skrevet av *** Anton Duppon, som var missionær i Sydamerika.
   Originalet eksisterer stadigvekk i England.
   LES DET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Ellers går det galt…
   Se selv Man tror, at brevet har vært jorden rundt minst 10 ganger.
   Christian Dior mottok et lykkebrev i 1953.
   Han lot sin sekretær lage og sende 10 brev.
   Dagen etter vant han 2 millioner i statslotto.
   En RAF-officer vant 70.000 ***, men tapte dem igjen, da han brøt kjeden.
   Kontorassisten Hugo Dallit glemte og sende sine brev innen 96 timer.
   Han mistet jobben sin.
   Senere forstod han meningen med brevet og sendte det videre.
   Noen dager senere fikk han en bedre jobb.
   Så send 10 kopier av dette brevet til mennesker, som du tror behøver litt hell og lykke.
   Send det til familie og venner.
   Det kommer til og glede dem, og etter noen dager får du en behagelig overraskelse.
   HUSK AT DU IKKE MÅ SENDE DETTE BREVET TILBAKE TIL DEN SOM DU FIKK DET AV!!!!!
   ….
   #1.Du må ikke sende dette brevet til personen som sendte det til deg.
   #2.Ditt hell kommer an på hvor mange du sender dette til.#3.Hvis du sletter det her, vil
   du ha uhell i kjærligheten hele livet
   #4. Send dette til så mange som mulig, også til dem som du ikke kjenner…
   #5. Du skal sende det innen en time, fra du leste det.
   Du skal følge reglene ellers….
   Konsekvensene: #1. Det eneste som skjer er at du får uhell i kjærlighet hele livet…
   Du tror sikkert ikke på det, men det passer.
   Dette brevet ble sendt fra en i England man vet jo aldri hva de kan finne på……..
   HVIS DU SENDER DETTE TIL: 0-3 personer – Skjer det ingenting med kjærligheten!
   4-7 personer – Den som du er forelsket i, finner ut at du finnes…
   8-11 personer – Den som du er forelsket i, kommer og snakker med deg….
   12-16 personer – Den som du er forelsket i skriver et kjærlighetsbrev til deg…
   17-20 personer – Den som du er forelsket i kysser deg på kinnet.
   21-25 personer – Den som du er forelsket i kysser deg på munnen.
   26-30 personer – Den som du er forelsket i inviterer deg ut.77

  5. Nike+ training!! Ferdigsydde treningsprogrammer til å bruke hjemme, og alt man trenger av utstyr er en matte og noen manualer. Du kan velge mellom treningsøkter fra 15min og opp til over en time, alle øvelsene har videoer som viser hvordan de gjøres, og de er spesialtilpasset ut ifra hva du ønsker å oppnå med treningen. Kjempebra app, og jeg skal live deg at du kjenner det godt etterpå, supert om du vil legge inn noen økter hjemme, eller ikke gidder å betale for treningssenter!

  6. Finniphone er en veldig bra app, du må bare skjønne den først. jeg hadde ikke peiling på hvor mobilen min var og den var selvfølgelig ute av strøm… Jeg tenkte at det ikke var noe håp men det var det. For det første må du gå innpå innstillinger > icloud og trykke “på/on” på FinnIphone. Du må lage deg en konto også. Men du har gjort det kan du gå innpå pcen til nettsiden dere og hvis du mistet mobilen slik som meg kan du både spore den opp via GPS og/eller trykke på at den skal lage lyd, DET FUNKER SELVOM MOBILEN ER AVSLÅTT, PÅ LYDLØS ELLER TOM FOR BATTERI! Jeg så på GPS at den var i huset men kunne ikke finne mobilen så jeg fant ut at jeg kunne få den til å lage en høy bipe lyd og da fant jeg mobilen! Appen er genial men du må gå innpå setninger og lage en bruker, og hvis du mister mobilen går du inn på nettsiden og taster inn samme brukeren og kan spore mobilen fra pcen! Du bør ha den hvis du er glemsom eller har lett for å miste mobilen!! 😉 håper det hjalp

  7. Liker at du har begynt å oppdatere litt oftere! 🙂
   Har noen apps som jeg liker ganske godt, så her er noen tips.
   – Ruzzle (dette er et ordspill og går ut på at det er om å gjøre og lage flest ord på to minutter. Er et brett med bokstaver og det du gjør er å dra fingeren over skjermen og lager ord så lenge de henger sammen. Jeg hadde dilla på wordfeud før men ble ganske lei, ruzzle er jo et ordspill det også, men tusen ganger gøyere. Må spille med nettet på btw, enten mot tilfeldig eller venner du kan adde.)
   – Vignette demo (er en bilde/kameraapp som gjør at bildene blir litt retro/vintage stil. Må kanskje prøve den ut et par ganger før det blir bra, men den er genial og jeg er avhengig. De effektene jeg liker best er Holga-Style og Retro. Diana-style kan også være kul. De andre kan være litt for voldsomme. men man kan heldigvis redigere kontrast og lysstyrke etter bildene er tatt, for å få de best mulig. you should try it ;))
   – bsafe (Denne er veldig kjekk å ha! La oss si at man går hjem fra byen på kvelden, gjerne alene. Så blir man overfalt eller noe lignende. Hvis man da går med denne app’en åpen og rekker å trykke på skjermen. Sender den en melding til alle nr du har lagt til på app’en. På meldingen står det at du er i fare og den viser og hvor du er.)
   – tvguiden (trenger vel ikke si så mye. du finner ut hva som går på tv da og da, og kan bli varslet når et program begynner osv)
   – Track ID / Shazam: Genialt hvis du ikke vet navnet på en sang du hører. Ta opp og den finner sangen 🙂

  8. Isteden for volvo heater start, burde du bruke volvo on call, men du kjøpte kanskje ikke bilen med det? Der kan låse bilen, tut og blink, slå på varmen, sjekke status, kjøre turene du har hatt osv 🙂

  9. Heyy Therese, kan du pleas lage en video eller en ekstremt god forklaring på hvordan du laster ned dine egene videoer på youtube til pc’en. Så du kan legge de inn i movie maker ( som jeg har lastet ned), og ta musikk til videoene? Egentlig så lurer jeg bare på hvordan du legger inn egenvalgt musikk fra youtube til videoen du lager på youtube. F.eks. deg, du lager proffisjonelle videoer på youtube brukeren din, jeg vil gjerne vite hvordan jeg lager sånne videoer? Jeg skjønner ikke dette. Jeg har moviemaker, men hvordan bruker jeg den? Jeg har en side der du laster ned youtube videoer, men jeg får ikke lastet ned den videoen jeg vil. Det er sånn at noen kan jeg laste ned, noen ikke. Hvorfor? Og hvordan gjør jeg dette da.. Please ta dette som ett innlegg!

  10. Hei. Jeg fikk just en iPad 2 til jul. IPhone og iPad har jo spessielle smilefjes og hjerer. Må du laste ned app slik at du finner dem når du sender bilder og/eller meldinger. Eventuelt hva heter denne appen? Finner den ikke..

  11. Bra innlegg! 😀
   Bare litt dumt at jeg ikke har iphone, haha..
   btw! kan du ikke legge ut et bilde fra da du var liten? altså, da mener jeg ikke fra da du var 13 år, men 5-10, kanskje.. og èn ting til, hahaha lol :p kan du ikke legge ut en video der du viser hvordan du redigerer videoene dine ellerno for nybegynnere? 😀

  12. Hay Day!! 😀
   Det har et ganske barnslig utseende, men jeg synes det er sykt funny ;P
   Du skal passe på din egen gård og du kan eie dyr og lage meieri, bakeri, åpne gullgruve, kjøre bestillinger med båt/ bil osv. 50 levler, jeg er på nr. 25 snart 26 🙂
   Parking er også veldig gøy (ikke lite versjonen, den har bare 20 levler!) 😀 Der skal man kjøre og parkere biler og det er faktisk gøy! “Ikke lite” versjonen har 100 levler, men man kan kjøpe 30/ 40 til for 7,- pr. stk 🙂
   PS: Begge er gratis (free) 🙂 😉
   -Celin<3

  13. iTube, laste ned gratis musikk fra YouTube til din egen spilleliste og du kan høre på musikken hvor du vil, uten nett.

  14. quiz battle!!!!!!!!
   morsomt spill som går utpå og svare riktig på spørsmål og legge inn en slags brikke(som du får når du svarer riktig)på et scrabble brett.
   Håper du liker spillet vis du laster det ned!!!!!!!!!!
   Muss og suss
   -me

  15. hvor har du “itunes” og alt det andre som tilhører telefonen din lagret? funker ikke å slette/avinstallere det, så hvor har du det henn

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg