operasjonsdagen

(skrevet i går) Hei!

I går var operasjonsdagen min. Var ikke helt i form til å blogge om det da, så det fikk komme i dag heller. Dagen begynte med at jeg våknet opp klokken 10. Da gikk jeg i dusjen og skrubbet meg med HibiScrub (bakteriedrepende såpe) samt vasket håret med det. Håret ble skikkelig tørt og ekkelt av det.. Etter det kledde jeg på meg rene klær, tok den siste antibiotika tabeletten og dro sammen med Sofie bortover til klinikken. Først fikk jeg snakke med kirurgen som tegnet på meg og vi snakket litt om ulempene som kan komme osv, så måtte jeg vente litt før jeg fikk komme inn på operasjonssalen. Her fikk jeg en “nål” i hånden og fikk narkosen gjennom dette. Husker bare at jeg var redd for å sovne fordi jeg var redd for hva de skulle gjøre med meg mens jeg sov, haha. Og plutselig var jeg borte. Operasjonen tok ca 45 minutter, og de vekket meg etterpå. Husker ikke helt at de vekte meg, men våknet noe senere på rommet hvor man ligger etter operasjonen. Når jeg våknet hadde jeg enda litt narkose i kroppen, så var litt sløv og slet med å gå ordentlig. Måtte med en gang gå på do og tisse (egentlig sa jeg det fordi jeg ville se på puppene i speilet, haha). Etter en liten stund kom kirurgen min og snakket med meg, jeg har fått lagt inn 325 ml i begge brystene. Kirurgen hadde prøvd med 350 ml, men da hadde implantatene kommet borti hverandre i midten hvor man har kløften – slik at det på en måte ble “monopupp”. Jeg er derimot glad det ble 325, for tror 350 hadde sett for stort ut på meg. Jeg fikk dra hjem klokken 1, da kom Sofie og hentet meg.

Når det gjelder smertene: Når jeg våknet hadde jeg ikke noe særlig til smerter, på grunn av at jeg enda hadde en del lokalbedøvelse i kroppen. Jeg hadde heller ikke så mye smerter når jeg kom hjem, så jeg og Sofie la oss til å sove et par timer. Når jeg våknet halv 5 (4 – 5 timer etter operasjonen) hadde jeg så sinnsykt vondt. Jeg klarte ikke å reise meg opp, så måtte vekke Sofie som måtte hjelpe meg sånn at jeg fikk gått på do og tisset. Begynte å gråte fordi det var så sykt vondt, og jeg sto inntil veggen mens tårene trillet. Men sånn er det, man må lide for skjønnheten. Tok et par smertestillende så det ble litt bedre. Jeg kan jo prøve å beskrive hvordan smertene er… Det føles ut som at en elefant sitter oppå brystkassa di, samtidig som det føles ut som at du er gravid i puppene med en baby som vokser i rekordfart, men aldri kommer seg ut. Det er med andre ord ikke så sykt behagelig. Jeg finner ingen behagelig sittestilling eller liggestilling, og alt føles stramt og jævlig. Du kan ikke bruke armene 100%, jeg klarer kun å bruke underarmene og ikke overarmene. Ser ut som en tyrannosaurus rex (google bilder av den, se på armene). Smerter i armhulen, smerter på arret, smerter på hele brystet. Det gjør ufattelig vondt å hoste, litt vondt å puste og alt generelt gjør vondt. Dag 2 skal visstnok være mye verre, så gjett om jeg gruer meg. MEN smertene er ikke så ille at jeg angrer, jeg er storfornøyd med resultatet og er kjempeglad for at jeg har gjort det. Gleder meg til om en ukes tid når det ikke er så vondt lengre, og jeg gleder meg til å kjøpe bikiner osv!

Før og etter bilder kommer når puppene har fått roe seg litt, og resultatet er nogenlunde mer slik som det blir til slutt. Nå er jeg hoven så vil ikke ta bilder nå og bruke de som etter-bilder. Syns så synd i meg selv samtidig som jeg ikke syns det, selvgjort er velgjort.


Her ser dere at jeg har blåmerke i nærheten av arret, auch


beste Sofie som er her og passer på meg siden jeg er 99% handicappet!


Ingen gidder å rydde, vi begge er så sliten og trøtt hele tiden 🙁

96 kommentarer
  1. de så veldig naturlig ut på bildene!
   håper du ble kjempefornøyd! de ser helt nydlige hvis jeg kan si det sånn? haha, men uansett, håper smerten gir seg etterhvert! staystrong 🙂
   hilsen Ingrid

  2. Å hjelp, det ser ut som om du har blåmerke under armen? Håper smerten går vekk så fort som mulig! Når smerten er vekk, skjønner du at det er verdt alt strevet og smerten! 🙂

  3. Ser ut som at resultatet blir kjempe bra!
   Er så bra at du er åpen om det at du tar silikon siden det er så mange som vurderer det!
   Stay strong!Er sikker på at det vil bli verdt det, og at det blir kjempe bra!

  4. Gratulerer. Håper smertene går fort over for din del. Synes du er så heldig som har penger til dette 🙂

  5. uff, høres vondt ut! Men som du sier, men må lide for skjønnheten 🙂 Det ser vertfall veldig bra ut, grattis med nye pupper da 🙂 Hehe

  6. Hei 🙂 jeg ville egentlig bare si takk for at du er så åpen om dette og skriver om din opplevelse med silikon for jeg har nemlig tenkt på dette lenge selv at når jeg fyller 18 skal jeg gjøre det samme, så det hjelper selvfølgelig mye for min del at du skiver om dette! syns resultatet så veldig bra ut så langt! lykke til videre og håper det blir akkurat sånn som du så for deg!

  7. Har aldri kunnet operert puppene selv, men så lenge det styrker selvtilliten din, og gjør til at du føler deg bedre og tryggere i din egen kropp, så unner jeg det dette! håper du ikke får komplikasjoner og vil velegentlig bare si gratulerer ^^ lykke til!

  8. Ser ut som det blir bra altså! Til dere som sier at dere vurderer å ta når dere blir 18; husk at mye kan skje på noen år altså. Kroppen er enda ikke ferdig utviklet når dere er 15-16 år. Så det er jammen lurt å vente! 🙂

  9. Jeg fikk vondt bare av å lese det, og av å se de blåmerkene du fikk! Håper det snart blir bedre.
   Forresten den macbooken som ligger helt ytterst på bordet får jeg litt angst av å se på, ser ut som den kan dette ned når som helst, ææ

  10. Hahah gunnhild over her, æ drit på mæ! Ja æ trur ho e lykkeli, og har ho valgt å vær forbilde til noen? Nei. Lide for skjønnheten? Ehh ja? E ikke det å ordne på puppan sine, nåkka man gjør av forfengelighet?

  11. La du silikonen under muskelen? har hørt at det er mye vondere en viss en legger over… 🙂 God bedring, looking good 😉

  12. kjempe kjekt du skrive om selve prosessen! jeg komme til å komme innom hver dag dag nå, skal selv gjøre det 19 februar! hvor lenge før oprasjonen måtte du holde deg unna alkohol å nikotin? masse god bedring:)

  13. Er veldig glad på dine vegne, blir sikkert veldig bra!
   Så fint at du skriver så åpent og detaljert om det også, syns virkelig du gjør en bra jobb
   Du er jævla tøff

  14. Vurderer det selv! Etter å ha hørt dine meninger og om hvordan smertene er så vil jeg bare mer og mer! (ikke at jeg vil ha smerter men hallo som du sier, man må jo lide for skjønnheten) Men e bare snart 15 år så håper enten jeg har fått mye eller hvertfall størree ellers så blir det silikon next!

  15. @ Jane, ja det kan du spørre om, eller?
   vi lever i en total samfunnsoppløsning hvor god moral skal knuses, destrueres, og kvinner skal reduseres til madrasser, hvorpå konkurransen om mannen går på å dolle seg mest mulig opp, i stedet for å lage normale, trygge, gode familier.
   Forbrukssamfunnet, bruk og kast, og om mannen blir gammel/noe annet feiler han, så kan han bare dra til et fattigere land og kjøpe seg en hore for forhold.

  16. jeg tok silikon for 1 uke siden, hadde det akkurat på samme måte som deg. har fortsatt vondt, bare så du er forberedt på at det ikke er helt smertefritt etter 1 uke 😉

  17. 1 du må være hælvetes mye penere uten sminke 😀
   2 neste gang operer, ta ut den silikondritten av puppene, det vil få deg veldig mye penere
   3 Gunhild hun er et forbilde, bare pell deg til hælvete vis du ikke liker bloggen. Det er som JB, jeg liker ikke musikken hans, derfor stopper jeg med å sende død og djevler og holder kjeft i stedet.

  18. er det så lurt å legge inn silikon når du allerede har hatt problemer med ryggen?? vil garantere at disse ikke blir mindre med årene med mer ballast foran. og du var jo så pen fra før..

  19. respekterer deg faktisk for å ha gjort dette! hva faen! alle jenter vil vel ha litt boobs. du er heftig

  20. hva skjer med disse rosa bloggerne? alt for masse tæn og sminke, pluss restaline og nå silikon. burde dere ikke heller være fornøyd med sånn som dere ser ut? du som ligger øverst på blogglisten, selvfølgelig er du et forbilde for mange jenter, men her datt jeg av altså..

  21. Har du over eller under muskelen? har du høy, modereat profil?
   Følte du presset pga av at tuvaw og sophie elise har tatt silikon,restylane?
   Ser ut som du får et fint resultat 🙂 tok silikon for 3 mnd siden, og tro meg når alt smertehelvette og stivhet i kroppen er over så er det alt verdt det, og du har glemt alt det vonde 🙂 håper du blir fornøyd!

  22. Begynner å lure på om jeg har veldig høy smerteterskel for jeg syns ikke det var så utrolig vondt etter operasjon… Tok smertestillende “for sikkerhetsskyld” første to dagene, på dag3 kjørte jeg bil igjen.
   Vil forresten legge til at dere ungjenter som leser om dette silikongreiene, vent til dere er eldre. Brystene utvikler seg til du er i midten av 20årene og ønsker du deg barn så vent til etter svangerskap og amming, det er dumt å kaste ut så mye penger på dette og ende opp med ødelagte pupper etter amming

  23. Føler så med deg! Tok for Et halvt år siden.. Veldig glad for å være ferdig med smerter, teiping av arr og sportsbh (for det om jeg gjerne går med den fortsatt, synes den er veldig behagelig og støttende;-)) jeg har desverre hatt litt dårligere erfaring.. Jeg slet veldig med selvbildet etter operasjonen, puppene så ikke ut som man kanskje hadde tenkt seg, spessielt når hevelsen har gått ned (tok vel va 3-4uker på meg) og har hatt mye smerter, det er store ting man skal bære på. Og ikke minst… Jeg finner ikke bh’r som passer! Har blitt målt til en 65G…… (Og for dere som synes det høres grusomt stort ut: 70% av alle kvinner bruker for små bh’r, dere kan gå inn på change.no å måle dere og få regna ut på kalkulatoren demmes å se selv) jeg er såpass tynn at jeg må ha 65 rundt for å få rett støtte. Et tips er å få målt seg på triumph eller change, og invistere i ordentlige bh’r, for ryggen og nakken sin skyld og ikke minst for å ta vare på de nye, dyre og ikke minst flotte(;-) ) puppene! Jeg personlig ville nok aldri gjort det igjen, men det er pga at jeg har hatt store naturlige pupper (mistet str etter amming) synes ikke silikonpupper blir “like bra”, men samtidig er det veldig nytt og spennende.. Må jo se og røre litt ekstra når man kan! Haha;-) håper med hele mitt hjerte at det går bedre for deg og du blir fornøyd! Synes det er tøfft at du går ut med dette, det skal du ha stor respekt for! Og sist men ikke minst.. Skjønnhet kommer innenfra! Du er vakker og den nesa de er kjempepen, du må ikke finne på å tukle med, den er jo med på å gjøre ditt unike og egne utseende:-* peace n love!

  24. Aww, söte deg <3 Var akkurat det samme med meg, bare at jeg ikke gråt, men jeg hadde angstanfall og ristet heeele den förste natten og måtte ligge heelt inntil mamma, fikk aldri sove, haha. Men smertene dine hörtes litt verre ut enn det var for meg. Jeg kan faktisk ikke si at det var så veldig vondt en gang, men det er nok fordi psyken min var verst, så jeg tenkte heller mer på det. Armene der i mot var vanskelige å bruke, og det å reise seg fra sengen dag nr. to er helt umulig. Jeg tror jeg måtte ha hjelp til å reise meg i sengen i 4 dager, også gikk jeg skikkelig krokete med ryggen. Bare hold ut, jeg er stolt av deg for at du turte å gjennomföre 😀

  25. Rart så forskjellig en reagere på smerter, jeg tok brystløft (fjernet deler av mitt,flyttet opp brystvortene og selve brystet) og tok litt silikon for 3 uker siden,det har gått veldig bra,etter narkosen bare lo jeg og tulla,dagen etter var jeg ute og handlet klær. Kjente jo smertene, men ikke så jeg ikke kunne fungere.God bedring,håper du blir fornøyd med valget du tok.

  26. Føler sååå med dæi. Tok oprasjon i Trosmø i november, men måtte fly hjem på kvelden (bor en annen plass). Det var så vondt at jeg gråt, og når jeg sku på do dagen etter var det nesten jeg deiset i bakken fordi jeg holdt på å besvime. Mamma tok meg heldigvis imot! Slik du beskriver armene, hadde jeg og i flere dager, men angrer ikke i det heeele tatt. Skjønner godt at du har gjort det hvis du ikke var førnøyd i starten. Håper det beste for deg fremover :))

  27. “Man må lide for skjønnheten”, nårtid ble plastikk skjønnhet? Rart små jenter har et helt forvrengt selvbilde?

  28. off hørtes jo rett og slett jævlig ut ! Jeg skal også ta silikon, men har bare litt vanskeligheter med å spare 30.000.. Fikk du det dekket, eller betalte du selv ? 🙂

  29. Så morro da tok du like mye gram
   som meg 325^^ Jeg var på change idag & hadde 65F i bh str.
   Anbefaler på det sterkeste å bare gå dit & kjøpe + medlemskap der de lagrer bh str din.
   Det er gratis!!! Det som er kjekt med medlemskapet er at hvert kjøp får du 10% samt opparbeider du deg poeng til å få gratis undertøy + at du blir invitert til før salg & kan kjøpe ting før alle andre^^
   God bedring! Jeg har fortsatt problemer
   med å puste skal på kontroll i morgen.
   Da har det gått en uke siden oprasjonen:)

  30. Fy faen du er blåst i hodet.. Skal bli morsomt den dagen du oppdager hva som forgår rundt deg (Og i resten av verden…, og ikke bare i ditt eget jævla fjortiss hodet:p
   Hahha;D
   Lykke til med puppene baby! –
   You’ll be needing it! Du kan sikkert bruke dem som flytebrygge den dagen du skjønner hva jeg mener.. Men da er det nok for sent uansett;)
   Lykke til med puppene og livet^^
   www. nyhetsspeilet.no
   Ønsker du å dele nyheter med noen, så sjekk ut hva som står her du!
   (ja, jeg kunne også tenkt med big boobs… Men det finnes viktigere ting i verden;) Prøv å les litt om det du^^
   Nok en gang! Nyhetsspeilet.no
   Takk og god natt fra noen som er litt eldre enn deg;))

  31. Greit at du tar silikon, men hvorfor må du legge det ut på bloggen? Vil du ikke ha noe privat? Ivertfall når det gjelder kroppen din! Så slipper du og få så mange kommentarer tilbake på det! Du påvirker jo små barn når du legger ut om puppene dine! Du skal heller blogge om andre ting enn det

  32. Bare pass på å ta det rolig i tiden fremover! Smertene vil nok være borte etter en uke ca, men ubehag hadde jeg i to mnd kanskje.. Nå har jeg hatt silikon i et år, og jeg kan fremdeles ikke ta en armheving.. Så ikke noe hastverk! OG; vær nøye på å følge rådene om å bruke riktig bh, det har alt å si!

  33. Hei Hvor har du/dere kjøpt sofaen? kjempe fin farge! LIKTE DEN.
   Btw Lykke til med brystene, dem ser kjempe flotte ut. jeg har vært gjennom det der smerte helvette to ganger, det er ikkje noe man gjør uten en god grunn. Klem klem:*

  34. ser ut som det blir er flott resultat:) det er bare å glede seg til bikinisessongen nå:) du er heldig, har flott kropp og er brun:) og nå har du puppene du ønsket deg! bare fryd og gammen fremøver nå;) men bare et lite tips, se du er veldig brun, men pass på å ikke bli mere brun enn det du er nå! det vil se litt unaturlig ut! ikke slemt ment, bare positiv kritikk fra meg:) lykke til, smerten gir seg snart og etter det kjenner du ikke noe:)

  35. Tenk på de som er alvorlig syke, de er positive osv. Mens du griner over at du har vondt i to jævla pupper? Latterlig.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg