silikon – svar del 1

Det blir mye silikonsnakk på bloggen nå for tiden, men det er liksom enten det eller ingen blogging. Begynner å blogge vanlig når jeg får hverdagen min tilbake, men inntil videre får dere bare holde ut. 

Hva mener de rundt deg om at du tok silikon, altså venner og familie? – Vennene mine har støttet meg alle sammen, noen av de mente at jeg ikke trengte det men de forstod at jeg selv følte det. Familien har også støttet meg, men det er bare nærmeste familie (mamma, pappa osv) som visste at jeg skulle ta det. Mamma syns derimot at jeg burde vente et par år, men hun sa det var mitt valg uansett. Jeg valgte som dere skjønner å ikke høre på min mor (noe jeg som vanlig velger å ikke gjøre), og grunnen er fordi jeg følte at jeg var klar for dette. Har tenkt på det så lenge, veid fordeler og ulemper mot hverandre og bare bestemt meg for at jeg ikke orket å vente mer. 

Har du arr? – Det er ikke arr enda, akkurat nå er det et sår som holder på å gro. Men om en liten stund kommer sårene til å bli til arr. Det er under puppen hvor de har skjært opp for å putte silikonet inn, skal vise bilder av det når jeg skal bytte teip om litt under 2 uker!

Hvor mye silikon har du tatt? – Jeg fikk fylt 325 ml silikon i hver pupp, det var max. Det var ikke plass til noe mer enn det siden jeg er så smal rundt. Det kan være at noen andre som har like mye silikon som meg har enten mindre eller større pupper, men det e fordi alt kommer ann på hvor mye brystvev du har fra før av, formen på puppene dine, høyde, vekt og fasong osv. Det er mange faktorer som spiller inn når det gjelder resultatet av din brystoperasjon, så det lureste er jo å dra på en konsultasjonstime og snakke med kirurgen. De vet som oftest hva som vil kle din kropp best, og gi deg det resultatet du er ute etter.

Hvor vondt gjorde det? – Operasjonen og like etterpå var ikke vond, for da lå jeg i narkose og hadde en del lokalbedøvelse. Men kvelden etterpå og dag nummer 2 var helt jævlig, så vondt at jeg begynte å gråte et par ganger. Men når det var på det vondeste, så tenkte jeg bare på hvor bra resultatet kom til å bli og hvorfor jeg faktisk gjorde dette. Det lettet litt på trykket! Siden det var så vondt holdt jeg meg mest i ro, satt i sofaen eller lå litt oppreist i sengen. Nå på dag 3 er det kun vondt rundt der de har skjært, litt i de nederste ribbeinene og på siden av puppene under armene. Jeg går litt krokrygget fordi det føles mest behagelig. 

Gjør veneflonen vondt? – Det var mange som lurte på dette. Veneflonen er den nålen man får på hånden hvor man får narkosen og det gjennom – og nei, det gjør ikke akkurat vondt. Jeg husker at det var det jeg gruet meg skikkelig mye til med operasjonen, men det var et lite hyl når den ble satt i også tenkte jeg ikke mer på det. Smertene etterpå er verre, så egentlig er det ikke noe å grue seg til!

Er det mye forskjell? – Ja, jeg selv og vennene mine som har sett de syns forskjellen er stor og veldig fin! De har blitt mye rundere, går mer utover når man ser fra siden, nærmere hverandre og de er generelt bare større. Jeg vil si de er en god håndfull +. Dere må bare vente å se når jeg legger ut før-etter bilder.

Hvilken cup-størrelse har du? – Var og målte meg på Change i dag faktisk, var en 65A/liten B før, og ble målt til 65F i dag den 6. februar. Blir mest sannsynlig 65E når hovenheten har gått vekk, noe som er stort nok i massevis for meg.

Hvor tok du silikonet og ble du sponset? – På Teres Medic Tromsø (før Tromsø Private Sykehus). Nei, jeg ble ikke sponset! Betalte alt selv.

Hva kostet det? – Jeg betalte 30 500,- for operasjonen (det inkluderer proteser, narkose og alt utstyr de bruker), 500 for konsultasjonstime så måtte jeg betale for smertestillende, hibiscrub og antibiotika som kom på totalt 350 + støttebhen som kostet 413 kroner. Så i alt kostet det meg rett under 32 000 kroner. Absolutt verdt pengene spør du meg. 

Kommer prisen ann på hvor mye silikon du tar? – Nei. Det koster det samme uansett om du tar 600 ml eller 250 ml, de prøver til og med med flere forskjellig proteser på deg mens de opererer, og de som ikke skal brukes må de jo kaste siden de har vært inni deg.

Må man ikke være 20 år for å ta silikon? – Nei, det er ikke alle klinikker som har det lengre. Det har tidligere vært 20 års-grense på den klinikken hvor jeg tok silikon, men de endret dette i 2011 tror jeg. Selv om de har satt ned til 18 år, så er det selvfølgelig ikke slik at alle og enhver får ta silikon bare fordi de har lyst på det. De avslår faktisk 3 til 4 av 10 som kommer innom med ønske om silikon, noen fordi de ikke er moden nok, noen fordi de ikke trenger det osv. 

Hvorfor tok du silikon? – Det kan du lese om HER. Kort fortalt så var det fordi jeg ikke var fornøyd med puppene mine, og jeg ønsket å gjøre noe med det istedenfor å irritere meg over saken. Var lei av å gå rundt med de når jeg mislikte de, og lei av å bruke push-up hele tiden. Nå føler jeg meg mye bedre, gleder meg som en unge til å gå i bikini og alt det der. Det er så deilig å vite at jeg er fornøyd med dem, dere aner ikke. Har nesten lyst til å gå naken hele tiden – haha 🙂

Har du over eller under muskelen? – Jeg har over muskelen. Kirurgen spurte meg “Ønsker du under mu…” og før han rakk å stille meg spørsmålet ferdig, sa jeg bare tydelig “nei! over!” fordi jeg ikke en gang har vurdert å ha det under. For det første er det et mer omfattende inngrep. Det skal visstnok være myyye verre smerter etter operasjonen, og du mister faktisk også styrke i brystmuskulaturen som du ikke vil få tilbake. Grunnen til at noen velger å legge under brystmuskelen kan være fordi de har lite underhudsfett, noe som gjør at overgangen fra protesekanten til huden kan bli ganske skarp. Det kan også gi et mer naturlig resultat å legge under muskelen. Min kirurg mente at det ikke var nødvendig for meg å ha det under. 

Hvor mye har Tuva, har du større enn hun? – Tuva har 300 ml i hver pupp, og jeg har 325 ml så har litt mer. Hun ble målt til 65DD etter operasjonen og jeg til 65F (E når hovenheten er borte) så tror jeg har litt større, men kan godt hende jeg er mer hoven enn det hun var og at vi havner på samme størrelse når mine pupper er “healed”. Dere kan jo tenke dere hvor lite 25 ml er sånn egentlig.

Før operasjonen, her presser jeg de litt sammen med hendene. Dette var rett etter kirurgen hadde tegnet på meg 🙂

  1. det e sagt at du skal lægge ut et bilde dær du faktisk vise puppan helt uten at du skjule dæm? e det sant?? svar i et innlegg eller på del 2

  2. Rart at de har prøvd silikonet på deg på forhånd, for det pleier de egentlig ikke gjøre. Vanligvis får pasienten prøve forskjellige typer silikon i en BH ved konsultasjon med legen, og så bestemmer de seg for størrelse og variant.
   For hvis du har sett for deg at du vil ha 350 ml runde former, og så putter kirurgen inn 350 ml dråpeformet så har du dritte…
   Jeg har silikon selv og prøvde på forhånd for å bestemme meg. Hørte ingenting om at han skulle prøve forskjellige når jeg lå på bordet. Jeg fikk akkurat de jeg ville ha, og han trengte bare å ta i de jeg bestemte at jeg ville ha….

  3. Jeg føler at å ta en slik operasjon hadde vært drastisk, iallefall for min del. Syns du er fin uansett, men det viktigste er vel å være fornøyd med seg selv. Men så har det seg slik at jeg er ikke akkurat fornøyd med mine pupper heller, for jeg føler det er for lite “fyll” øverst, som gjør at det ser ut som tubebryst eller hva det heter. Jeg vet ikke om jeg har det, men uansett så syns jeg det hadde vært finere med litt “strammere” bryst hvis du skjønner hva jeg mener. Men er det virkelig bare silikon som kan gjøre noe med dette? Blir brystene “strammere” om jeg trener mere (haha)?

  4. Det er så bra at du skriver om det! Tror det hjelper utrolig mange! Vurderer det selv, om noen år da, og føler at det du skriver er til kjempe stor hjelp! Digger bloggen din!
   <3

  5. Skulle ønske jeg hadde 65 A/B. Naturlig store pupper er ikke fint, er 18 år og har selv en 60G, er så utrolig misunnelig på de med små pupper.
   Men med silikon blir jo store pupper fint.. Gah, pupper & jenter er noe drit.

  6. Syns du godt kunne ventet i noen år til. Har planer om å ta silikon en gang i fremtiden, men selv jeg som er 20 år føler meg langt ifra moden nok til å gjøre noe så drastisk i en så tidlig alder. Men det er jo selvfølgelig ditt eget valg, blir sikkert knallfint uansett! 🙂

  7. Hei! Jeg har en avtale med Hendrix Hair om at jeg får lov til å selge hair extensions til 4000 kr (ordinær pris: 5000 kr for selve håret, og 1500 kr for å sette på, altså 6500 kr). Flere av de største bloggerne i Norge bruker Hendrix hair extensions. 🙂 Dette er hår jeg skulle ha satt på selv, men nå er håret mitt ok+ igjen så jeg vil heller selge det til en som har lyst til å prøve det 🙂 De har hår i alle naturlige farger. Håret er i salongen på Majorstua, og du setter det på der. Har veldig gode erfaringer selv, og det sliter ikke på håret. Mitt eget hår var ekstremt tynt da jeg satte det på forrige gang, og nå er det som normalt igjen.
   Les mer om det her: http://hendrixhair.no/2011/08/peaks-hair-extensions-en-komplett-guide/
   Og her en liste med lenker til topp-bloggernes anbefalinger:
   http://www.hendrix.no/category/hair-extensions-oslo/
   Send en mail til [email protected] om du er interessert

  8. Jeg er veldig for at alle skal kunne kle seg og være som de vil. Men jeg må bare si, det må være en stor skam å ha deg som datter. Jeg tror jeg skriver dette på veiene av alle ansvarlige fedre, ikke bare i Norge, men over hele verden. Hvis jeg skulle beskrevet deg, hadde det kun vært “hore” som hadde holdt vann. Det finnes ikke noe forførende, sjarmerende, fristende, eller elskverdig med din person. Jeg håper virkelig du leser dette, og skjønner at du må velge en annen vei her i livet. For dette går rett og slett ikke. Skjerp deg.
   Masse kjærlighet fra Henrik Ringkilen.

  9. Synes ikke du at det herr er litt drøyt da? Du kan umulig ikke ha tenkt gjennom de bildene du har lagt ut de siste 2-3 dagene. Dette er jo faktisk ærlig talt ikke noe man legger ut på en blogg, der hele verden kan klikke seg innom. Tenker du ikke på at det er litt skjipt f.eks: når du går ute i gata i Tromsø, og unge folk ser litt rart på deg. Ikke bare for du er en så kaldt “kjendis”, men nå for at du faktisk har lagt ut bilder av puppene dine på en offentlig nettside? Det er jo egentlig litt flaut.
   Greit, vi skjønner jo selvfølgelig at du er fornøyd. Og, at det er andre som kanskje har vurdert silikon som vill ha svar, men finnes det ikke e-mail i 2013? Jo. Jeg synes at det er greit at du skriver om det, det er jo tross alt din blogg, da! Gjør ingen verdens ting for meg. Men bildene? Neida, de kunne du spart.
   Har du i det hele tatt tenkt å skaffe deg en utdanning eller en ordentlig jobb? Eller skal du kanskje være “rosabloggeren” fra Nord, i en alder av 50 også? Hadde vært litt ekkelt. Haha, hadde sett litt komisk ut om vi skulle lese om din tur til Helles, for 6 gang i året, og den nye røde leppestiften du hadde kjøpt på en eller annen merkebutikk. Du må nok en dag gi opp med bloggingen din, og skaffe deg en ordentlig jobb. Men, problemet er at det kommer ikke til å bli enkelt når du har lagt ut SÅ upassende bilder på internettet. Dine egne pupper. At det er mulig, egentlig. I tillegg har du skrevet om at du har blitt hentet fra politiet i fylla, du har gjort en del dumt som folket du søker jobb hos kommer til å få med seg.
   Jeg synes du hadde fine pupper, jeg! Skulle gjerne hatt slike selv. Du er heldig du, Therese! 😀

  10. Hoff, skjønner meg ikke på dere som klager? Dette er slik 2013 er og hvis noen er missfornøyd med kroppen sin så må de da for helvette kunne forandre litt på den for å bli fornøyd! Jeg syns Therese er tøff som tok den operasjonen for det er noe jeg sikkert kunne tenke å gjøre selv en gang hvis puppene mine ikke blir større enn dette 🙂

  11. Off herlighet, nå ble jeg nesten litt på gråten haha. Så utrolig fort tiden går! Her på bildet ser du ut som den lille jenta jeg begynte å følge da du akkurt hadde begynt å blogge. Nå er du voksen og med silikon og alt, men eg klarer ikke helt å riste av meg den følelsen at du fremdeles er den lille uskyldige jenta du var for et par år siden. Gleder meg til etterbilder, så flott at operasjonen gikk greit 🙂

  12. Uff, kjenner smertene!
   tok 350ml i desember, og de føles 100% naturlige ut nå 🙂 de første dagene er uten tvil verst! å sove nesten sittende er ubehagelig og vondt for nakken, så føler med deg 🙁
   men er litt sjokkert over at kirurgen gjekk for over? jeg tok under, og angrer ikke et sekund på det! smertene var ikke så gale som forventet – i det hele, men dette varierer vell fra person til person. 😉 for de fleste kirurger anbefaler under, med mindre du har veldig “heng” fra før. Om du tar over øker du risikoen for å ikke kunne amme, kapseldannelse og mest av alt – silikonet kan komme i veien for mammografi. At styrken i brystmuskelen blir redusert, er bare merkbart om du trener i eliten. 🙂 – det vil ikke påvirke en vanlig atletisk person.
   med det sagt, skjønner jeg VELDIG godt at du var innstilt på å ta over! det var jeg også 🙂 var så utrolig redd for smertene! og hadde hørt skrekkhistorier om å ta under :S
   men heldigvis overtalte kirurgen min meg (PÅ operasjonsdagen) at under var uten tvil best! så da gjekk jeg for det 🙂 var ute å gjekk på et kjøpesenter på dag 2, og ingen kan se at det er silikon! kjennes veldig naturlig og, siden muskelen er over. 🙂
   så bare lurer på om kirurgen informerte om alle risikoer for over?
   dine såg veldig naturlige ut på bildene da! så var kanskje det rette valget for deg 🙂

  13. Om du skal ha en spörsmålsrunde til, var det runde eller dråpeformede proteser! Hadde satt pris på svar:)

  14. Men du må huske at rett etter operasjon så er puppene hovne osv, så de ser gjerne veldig store ut nå. Men de kommer til å bli mindre etterhvert, så de kommer faktisk til å bli LITT mindre og mykere etterhvert..

  15. Trodde ikke du brukte 65A!! Trodde du brukte C eller D jeg. Hvor har du kjøpt BHene dine? Før du tok sillikon?:)

  16. therese, dette syntes jeg var tøft av deg. ikke alle ville vært så ærlige og åpne som du nå har vært.

  17. Dere må jo være idiot? hun legger ikke ut bildene for å “flashe” eller show the world what her mama gave her liksom, hun la det ut slik at DERE fikk se før/etter, og jenter som vurderer å ta silikon vet hva de kan vente seg. hun har sikkert ikke sånn kjempelyst å blottlegge seg imotsetning til sophieelise, men hun gjør det for MEG og for DERE, altså leserne hennes. at hun gjør dette står det stooooooor respekt av og dere burde sette pris på at hun gjør det. Jeg selv vurderer silikon, og synes det er kjempebra at forbildet mitt kan fortelle om hennes opplevelse, smerter, gram osv osv. så klapp igjen kjeften og gå ut av bloggen om dere ikke takler litt pupper.

  18. Hei. Eg lurte på…..er det sånn at dei flytta på nipplane og? Liksom, skjærte dei av og sydde dei på..? Eller går da an å få silikon uten at dei røre niplane? Gleda meg te å sjå resulatet, stao no pao!!:)

  19. Det er en grunn til at det vanligvis er 20 års-grense. Det tar tid å bli såpass moden at man virkelig kan “veie fordeler og ulemper” for sin kropp, slik at man finner grunnlag for at kirurgiske inngrep skal være nødvendig for å bli trygg på seg selv. Utifra det jeg har lest på denne siden virker du ikke akkurat reflektert nok til å ta en sånn avgjørelse. menmen, jeg, som de fleste andre av gutta, har ikke noe IMOT store pupper heller! Så lenge det er deres egen kropp og selvrespekt det går ut over ^^
   Poenget er at om man er så desperat for silikon med en gang man har blitt myndig, er det ofte andre personlige egenskaper (kriser) man skal veie opp for.
   Gratulerer uansett! En av mine gode venninner skal ta silikon snart, og hun fikk mye ut av denne siden (Y)
   Peter (19)

  20. Puppene dine e jo søte! Forstår ikke helt hvorfor du gjorde det, men jaja du ønsket jo å gjør det og det jo ditt valg 😛

  21. Syns egentlig du er veldig modig som viser seg og forklarer for alle oss jenter som kanskje vil ta silikon! Du setter ut lyset på det og forklarer bra og reelt og jeg er nok en av mange som setter pris på det! Ja, det er vel kanskje drøye bilder å legge ut men det er noe du står for og det er kjempe bra!
   Er selv over atten, og skulle tatt silikon asap om jeg hadde hatt penger. Ikke akkurat noe mye men akkurat sånn som deg, tuva og sikkert maange andre er jeg bare missfornøyd og ville gjerne vist meg i bikini samtidig som jeg skulle vært så stolt!
   Håper smertene gir seg veldig fort, og du blir superfornøyd til slutt! :))

  22. TAKK! Takk for at du er så ærlig og velger å dele dette på bloggen din. Takk for at du tar oss med på et så viktig øyeblikk i livet ditt. Jeg håper du blir kjempefornøyd!

  23. Synes det er kjempebra at du forteller såppas mye om oprasjonen og er ærlig og åpen om den! Har fått masse ny kunnskap om silikon, og vurderer litt selv og ta det når jeg blir eldre etter å ha lest og ikke minst sett det du har lagt ut!
   Utroolig fint resultat, skikkelig drømmepupper

  24. du kan ikke ha brukt 65 A før??? det er jo den aller miste bhen man får tak i, brukte den i 7 klasse, haha du hadde jo ikke så små!!

  25. til dere som kommenterer hennes tidligere bh-str 65A så er det forskjell mellom h&m og (f.eks) change bh, går på kvalitet. h&m bh er hva jeg liker å kalle “tullestr”.
   f.eks. i h&m bh bruker jeg 80B, på f.eks change(og andre dyre og ordentlige undertøysbutikker) bruker jeg 65C
   Tydligvis bare h&m folk som kommenterer bhstr her…..

  26. Hei 🙂 Jeg liker at du går etter drømmene dine, men jeg vil bare be deg om en liten tjeneste. Du har valgt dette helt selv, og dette er kun ekstra “luksus”, om jeg får kalle det det. Men når du klager og syter som du gjør, tenker du da på de som faktisk har vært nødt til å opereres? De som ikke hadde noe valg? Jeg kan ikke noe for det, men jeg syns ikke du har så mye rett til å syns synd på deg selv. Jeg ble operert i 2011, hvor de fjernet 40 cm av tarmen på grunn av betennelse. Jeg lå på sykehuset i to uker etterpå, og kunne ikke trene på to måneder. Håper du blir fornøyd med puppene dine, og snart innser at du er heldigere enn du kanskje tror 🙂
   Hannah – 16

  27. Jeg tok under musklen, og jeg hadde ikke vondt, følte ubehag og banket opp.. Sååååå det er forskjellig fra menneske til menneske 🙂

  28. Jeg er glad du viser og forteller om dette. Har selv lyst på silikon og skal ta det etterhvert. Er godt at du forteller om dine erfaringer

  29. Kunne du fortalt litt om ulempene som kan komme av å ta silikon? Hva de fortalte deg før operasjonen om ting som kan skje? Har blant annet lest at det kan ødelegge muligheter for å amme senere når man får barn?

  30. såg jo ut som at du hadde bra størrelse på puppene dine der da:):) men de er veldig fine slik de er blitt nå også, det lille vi har sett av dem, hehe:D

  31. hvis du blir målt til e når hovenheten er borte blir jeg overasket. Veninnen min har 300 ml og er en c. Og jeg er har 470 ml og hadde litt pupp fra før av, og er nok E 🙂

  32. Hei Therese
   Du er jammen vakker jente, det skal jeg være enig men å ha 24.000 lesere på 1 dag er jammen sjukt :O
   Du hadde omtrent 49.000 i går. og nå har den stigget opptil 73.000 totalt 😉
   Hehe^^ Ønsker deg lykke til! Leser bloggen din vær dag < 3

  33. Jeg syns det er tøft gjort av deg å blogge om silikon, nettopp fordi mange velger å se ned på deg og slenge dritt fordi du valgte det. Og innlegget lengre opp om å kalle deg “hore” er veldig unødvendig, for hva har vel silikon og hore med hverandre å gjør? Hadde jeg vært han hadde jeg vært flau over et sånt innlegg.. Barnslig!
   Jeg opererte selv inn silikon i 2011, og er kjempefornøyd med resultatet. Jeg tok 350 ml (runde) under muskelen, og de ser helt naturlige ut. Det er tydelig at det er stor forskjell på hvor man opererer, med tanke på rutiner, oppfølging og anbefalinger. Jeg tok på CKL og fikk alt jeg trengte av bh og støttebandasje jeg skulle bruke de første 4 dagene der. Min kirurg sa at de fleste opererte under muskelen nå, pga utseende og komplikasjoner.
   Jeg hadde egentlig ikke noe vondt, fordi jeg trodde det var så mye verre enn det var. Verst av alt syns jeg var å våkne opp fra narkosen, kvalm og dårlig. Så du får ikke skremme bort alle som vil og ønsker seg med at det gjør så vondt 😉 Derfor det tok meg to år før jeg tørte selv, og til slutt måtte jeg bare gjøre det for min egen del, og føler meg så mye bedre nå 🙂 Kos deg videre med fine nye pupper, og ikke skam deg over å ha kjøpt deg pupper..

  34. Skjønner virkelig ikke problemet til folk. Syns det er kjempe bra at du forteller om hele prosessen og ikke minst legger ut bilde, noe som er utrolig modig gjort! I mine øyner har du vert til utrolig stor nytte da silikon er noe jeg selv vurderer veldig sterkt. Det blir bare tåpelig når voksne menn kommer med slike kommentarer, lurer på hvem som er verst?
   Du er en utrolig bra person, Therese, stå på videre!

  35. du skriver ned feilinformasjon på bloggen din, når det gjelder silikon under muskel, man mister ikke noe av muskelkraften ellernoenting av den grunn 😛 . det er ett større inngrep ja, men får et mer naturlig resultat og brystene blir mykere. hvertfall på de som er tynne som meg.

  36. Må bare si at jeg synes synd i deg, for halvparten av leserene dine er en haug med tullinger som umulig kan ha en iq høyere en 2. Blir seriøst provosert av å lese kommentarer på enkelte innlegg. Folk bryr seg jo om hver forbanna lille ting. Eller store, hvert fall de store. “Jeg synes ikke det er lurt…”, “assa jeg mener du burde…, “Kanskje du burde vente, mener..”. Fy f jeg er glad jeg ikke har en bloggm for en gang hadde det klikket mentalt for meg.

  37. kommer du til å legge ut Bilder av deg før og etter? uten noen form for sensur så vi virkelig får se forskjellen?

  38. Change har helt sinnsyke bh-størrelser i forhold til mer seriøse undertøysbutikker (som selger kvalitetsmerker og ikke masseproduserte kjedebh-er som på Change. Tenk LaPerla, Freya, Wonderbra). Så husk på det hvis du skal kjøpe bh noe annet sted enn Change, at du ikke kan kjøpe samme størrelse.

  39. Harre gud! DU kan ikke ha den størelsen, jeg har faen meg dobbelt så store som deg og bruker 65G! Change har feil størelser uansett 😉

  40. Henrik ringkilen: å være hore er ikke å ha store pupper eller restylane i lippene. Å være hore er å selge kroppen sin for sex og det er ikke det Therese gjør. Hun kan gjøre hva faen hun vil uten at dere har noe å si.

  41. Kjære jenter der ute, jeg håper at denne silikon greia ikke blir en trend mellom så unge jenter som dere er.
   Ingenting vondt mot de som tar silikon, men ville bare at dere skal vite at silikon kan faktisk føre til kreft, noe mamma fikk oppleve.
   Det er deres valg, men vær så snill å tenk dere om før dere gjør dette.
   Jeg ønsker at ingen andre kvinner skal oppleve det helvete Mamma, jeg og resten av familien opplevde.
   http://grande92.blogg.no/1287190774_mammas_mte_med_sjebne.html
   Ikke noe respektløs ment mot blogg eieren, men ser det har vært mye silikonsnakk, så ville bare meddele mitt syn på saken 🙂

  42. Hvordan silikon er det du har? Varer den livet ut eller må du skifte hvert 10’ende år eller noe?
   Hvis ikke, vet du hvor mye det koster de du har i livet ut?

  43. Dette er helt sykt, hva slags verdier har du/dere egentlig her i livet? Tcmn: moren din gir deg råd som er det beste for deg. Det er ikke alltid lett å skjønne sitt eget beste i din alder. Jeg snakker av erfaring, du vil ikke tro hvor mye du kommer til å forandre deg mentalt de neste årene. Du kommer til å bli erfaringer rikere, og kanskje sitte her som meg nå; bli flau over ungjenter som tar silikon, de er ikke trygge eller fornøyde med seg selv. Men det burde de og det blir de når man blir voksen, alle er unike! Skal alle gå rundt med falske pupper..Ja huff, det er mye fælt her i verden, skjønner godt at kjøpte pupper er prioritert blant egoistiske og selvopptatte tenåringer.

  44. kan du ha de puppene resten av livet, eller må du “bytte” de (liksom ta de ut eller noe..) når du har hatt de noen år?

  45. Det jeg synes er pussig er at en 18-åring tar silikon, og for dette blir hun kalt et “forbilde”.
   Jeg husker tida da jenter var fornøyd med å være seg selv, og ikke skulle forandre på utseende for å få “finere” pupper eller større lepper. Unge jenter nå til dags er altfor overfladiske på eget utseende, og ved å legge ut sånne ting på bloggene sine bidrar de til at enda flere får komplekser for utseende.
   Å legge silikon i puppene når man er 18 år er som å skulle forlenge penisen når man er 7 år.
   Hadde du vært 40 år og hatt pupper som falt som steiner pga amming eller alder hadde jeg skjønt det. Men dette er bare banalt.

  46. Du er tøff Therese 🙂
   For dere som synes dette er upassende…
   Står noen med en pistol rettet mot hodet deres og truer dere med å gå inn på denne bloggen????
   NEI, dere går inn helt frivillig og velger selv å lese denne bloggen!
   Henrik Ringkilen, jeg ser for meg at du er en gammel gretten mann. Kanskje du burde funnet en annen blogg å lese. Med personer som skriver om ting som interesserer folk på din alder!
   Det er gøy å lese en blogg der bloggeren er 100 % ærlig.

  47. Jeg synes det er rart at man i en alder av 18 vurderer å ta silikon. På dette tidspunktet er man ikke ferdig utviklet en gang.

  48. Har en del spørsmål, siden jeg har virkelig lyst på stramme og fastere pupper selv..
   Får man strekkmerker på puppene? Kommer arrene til å bli skikkelig synlige? hva skjer når man blir gammel? Må man bytte implantasjonen noen gang?

  49. Synes det er tøft at du legger ut så mye om deg selv og forteller om å ta silikon og hvordan det er før/etter. Er veldig interessant å lese og handler jo ikke om at du vise frem kroppen din på internettet for å vise “se så deilig jeg er”, det er for oss andre som er interesserte rundt dette temaet. I tillegg så er det jo sånn at hvis ingen hadde lagt ut før/etter bilder, ville ingen visst hvordan det ville vært å ta silikon og derfor er det noen som må gjøre det!
   Når det gjelder selve valget ditt om å ta silikon vil jeg først og fremst si at puppene dine ikke var små i det hele tatt! ihvertfall ikke sånn det så ut på bildet du la ut… I dag har det blitt et het utrooolig usannsynlig kropps-ideal som de færreste kan oppnå helt naturlig, så jeg er ikke helt for dette. I og med at jeg synes ale burde være takknemlige for den kroppen de fikk og se på de positive tingene ved seg selv. MEN dette er jo din kropp og hvis du virkelig ergret deg over puppene dine er det fint at du har fått gjort noe med dem, sånn at du er fornøyd.
   Jeg har selv omtrent like store pupper som du hadde på “før”-bildet og det ser jo mer ut som c-pupper! Er ihvertfall fornøyd med mine egne pupper og synes ille jenter der ute som ligger rundt dette også burde være det! Handler jo ikke om å se ut som en glamour-modell eller en porno-stjerne, men å være naturlig vakker og ha litt kvinnelige former! Dessuten får man jo som oftest litt større pupper når man blir eldre og starter å amme…

  50. Først vil jeg bare nevne at jeg har silikon selv, så det jeg sier er ikke bare noe jeg har hørt av ei venninne som hørte av ei venninne.. Du skjønner.
   Synes det er veldig rart at kirurgen din anbefalte deg å ta over muskelen. Jeg opererte meg på Fornebu klinikken i Bærum i sommer og kirurgen(Marius Barstad) nektet å ta silikonen på meg over muskelen. Grunnen sa han var at når man er såpass tynn(jeg er ikke like tynn som deg engang) så vil protesen vises og kunne kjennes om man tar over muskelen(sånn som du skrev) samt at ”holdbarheten” på puppene vil bli kortere, altså at de vil begynne å henge fortere. Når man er så tynn vil de også se veldig falske ut. Jeg er veldig glad jeg tok under muskelen den dag i dag. Det med at du aldri får tilbake brystmuskelen når du tar under muskelen er heller ikke sant, det eneste som skjer er at du må kutte ned litt på vektene i begynnelsen(om du trener styrke), men så blir alt som normalt igjen 🙂 Så med mindre du har planer om å stille i body fitness har det ingen betydning, der har du grunnen til at fitness utøvere ikke tar under muskelen.
   Jeg synes det er bra at du gjør det du føler er best for deg! skjønner deg veldig godt og skal love deg at du kommer til å få bedre selvfølelse!
   Det jeg ikke skjønner er at du sier du ønsker å se naturlig ut osv, for det kommer puppene dine absolutt ikke til å gjøre. Når du er så tynn og har tatt så mye, samtidig som du har tatt over muskelen kommer det til å se veldig silikon-aktig ut samt at puppene dine kommer til å bli harde som stein.

  51. Du aner virkelig ikke hvor mye dette betyr for meg, at du tør å legge ut bilder og blotte alt. Er selv 65A og tenker på det samme!

  52. Lurer på hva jenter tenker som har mindre pupper enn deg! Håper ikke de føler noe press, eller blir missfornøyd med deg selv pga dette!! Det er ikke noe galt å ha små pupper!!! <3

  53. Du gjør en flott jobb med å fortelle om dette ! Mange som lurer, og da er det fint å kunne få svar 🙂

  54. Thale: Hvorfor får du dårlig selvtillit for noe Therese har valgt å gjøre? Ditt liv og din kropp har da ingenting med hennes å gjøre. Alt for mange sammenligner seg selv med andre.. Therese skal ikke stå til ansvar for alle leserne sine, så hvorfor poste den kommentaren i det hele?

  55. Hei! jeg lurte på om hvor du opererte deg? jeg har sett litt rundt og det er forskjellige priser og tilbud de fleste stedene:) du hadde kanskje en prisavtale med de du gjorde det hos? jeg har sett mest på Aleris til nå:)

  56. Hei hei!
   Har et spøtsmål til neste gang… først av alt så har jeg selv planer om å ta silikon, men er ikke klar for det ennå, og jeg går fortsatt i skolen, så passer nok dårlig å ta seg fri til det nå.
   Men det jeg lurte på: føler du ikke en form for skyld? altså, at du på en måte nå har droppet ut av skolen, og går hjemme uten jobb og roter rundt i leiligheten din? føler du liksom ikke at det blir “feil” å gjøre det når du står i den posisjonen du gjør?
   poenget er at: hadde det ikke passet seg bedre å gjøre dette når du var ferdig på skolen, har din egen jobb og er selvstendig? tror du ikke det kan skade deg, om en evnt arbeidsgiver ser denne bloggen på forkant? og kanskje tenker at du var en lat liten jente, som gjorde som hun ville?
   vet ikke helt om du forstod det, men ja, vet man ikke skal bry seg om hva andre tenker og mener om deg! og dette var IKKE ment som negativt, skal som sagt selv ta det 🙂

  57. Hva synes du om at SOPHIE ELISE hermer etter deg? Hun har aldri snakket om at hun har tatt silikon, og akkurat i det du komme med det innlegget skriver hun også en..

  58. Henrik Ringkilen serriøst skjerp deg.. Du har da ingenting med hva hun velger å gjøre med livet sitt.

  59. På et vis kan man si at du er et godt forbilde, fordi du er så åpen og forteller grundig og godt om operasjonen og hvorfor osv…. på en annen måte er det her helt forferdelig. jeg er samme kull som deg, bare nesten et år eldre, og har sikkert 1/5 av puppene dine før operasjonen. jeg er ufornøyd med min størrelse, det er flaut lite. det her har jo egentlig gjort at jeg har fått enda mindre selvtillit, når du sier at dine var små før operasjonen. du er heldig du, som blir så mye sponset på bloggen og dermed har så mye penger at du har råd til å ta silikon i en alder av 18. jeg for min del må bare skjemmes.

  60. Jeg er på din størrelse og har B-cup, noe som da tydeligvis vil være for smått for meg? Så E-cup er svaret? Takk for at du nettopp tok knekken på selvtilliten min.

  61. Legger merke til at du skriver litt feil informasjon her.
   Jeg tokk selv silikon for 2år siden, med en gang jeg fylte 18år!
   Da synes jeg det var super stas med store silikon pupper og jeg elsket oppmerksomheten rundt det hele, men nå vill jeg ta de ut. Du vill nok også finne ut at det ikke er så “pop” lenger, etter hvert.
   Jeg ble operert av en av landets beste leger. Jeg er ca like stor som deg og det meste jeg fikk lov til å ta var 300gr, mer en det ville han ikke legge inn pga smerter ogsenere komplikasjoner. Jeg lagg de inn under musklen og hadde nesten ingen smerter etter operasjonen, jeg fikk ikke lov til å legge de over pga jeg var så liten, tynn og det var større farer for komplikasjoner. Han mente at 300gr egentlig var for mye, men jeg stod fast på mitt og ville ha store flotte pupper, jeg ble jo litt blind av det hele og mente selv at de ikke var store nok.
   Men i etter tid har jeg ofte vondt. Jeg spillet mye fotball, men det måtte jeg slutte med fordi fikk jeg en liten dytt i brystet hovnet de opp og jeg fikk vondt og det og sove på magen kan også være vondt til tider. Trening generelt er ikke veldig ideelt når man har silikon. Selv om det skulle være bedre når man hadde de under musklen.
   De sier man kan begynne å bruke BH etter 6uker, men det varierer. Jeg begynte og bruke bh etter 6uker og de ble deformert, så noen må vente lengre.
   Mange sier også at de henger fort etter man har tatt silikon, det er sant!
   Mine pupper hang ikke før operasjonen, men allerede etter litt over ett år, begynte de og forfalle.
   Dette er ikke kritikk, men jeg ville bare dele mine erfaringer 🙂 Så jeg håper du leser kommentarene dine.
   Masse lykke til 🙂

  62. Du må også regne med å betale dyrt for en bh som passer. Når jeg var ferdig operert hadde jeg en str på 60G, nå bruker jeg 65F. Koster ca 600-900kr for en bh som passer og ikke ser grusom ut

  63. Moren din bør være skuffet..
   Ikke over at du ikke lytter til hennes råd, men for at hun aldri maktet å gi deg sunne verdier og selvtillitt.. DET er rimelig dårlig at en ikke makter å gi sine barn det de behøver for fremtiden, nemlig tro på seg selv!

  64. Fy F jeg har bare lyst å grine når jeg ser sånne innlegg som dette. Du har virkelig føkka opp de fine puppene du hadde fra naturens side! Jeg, snart 40 og ferdig, ammet to barn tok selv innlegg. Nå bare sparer jeg alt av Kr for de er helt jævlige og ha. Du kommer bli så dritlei de kalde klumpene. Grøss…

  65. Nå forstår jeg ingenting.. Jeg målte og handlet hos Change her om dagen, og fikk 65DD i cupstørrelse og føler ikke jeg har noe store, naturlige bryster. (HURRAA). Jeg synes silikon i små mengder kan være en fin og god løsning dersom du har en større årsak som mange barnefødsler og amming. En person vil så og si alltid finne noe å være misfornøyd med på kroppen sin til tross endringer. En sterk psyke og et godt selvbilde er virkelig noe av det beste en jente kan ha, og lære seg å få. Men du skal ha for at du er en såpass åpen person hva enn du foretar deg, Therese! 😉

  66. Hærlighet så mye stygge kommentarer. Jenta er bare 18-19 år? Synes mange av kommentarene er frekke og upassende. Jeg kom over siden for at jeg skal ta innplantater selv etter graviditet og amming. Ble provosert av spm om hva datteren vil synes! En skal føle seg vel med sin egen kropp, er bare det som betyr noe. På en annen side så må de som legger ut på disse bloggene regne med positive og negative tilbakemeldinger.
   Mvh ida

  67. Heisann 🙂
   Du har tatt silikon litt før meg du, vil bare spørre deg , du legger jo ut så mye , så kanskje du vil legge ut et bilde med arrene dine nå ? Mine er faktisk litt røde / lilla enda og etter over 7 uker burde de bli litt bedre enn det. Kunne du tenkt deg å lagt ut bilde av arrene dine ?

  68. Heisann <3
   Du er så fin! Dette her er noe jeg vurderer sterkt når jeg blir like stor som deg, nå er jeg bare 15 år 🙁 Jeg har allerede startet å samle penger til dette, og jeg gleder meg til jeg blir 18 år!! Du er mitt forbilde Therese mor 🙂 Love uu

  69. Heihei! Bare lurte på hva kirurgen din het? Tenkte å bestille en konsultasjonstime hos han 🙂

  70. Jeg har ikke noe imot plastiske operasjoner om man gjør det bare for å føle seg “normal”, er man flat som en pannekake, eller har en rompe som kan brukes som spisebord, så fullt forståelig. Når man oppsøker en rosablogg som dette, så forventer man vel ikke at den er skrevet av noen som bare vil holde seg til det vanlige, eller en slags kvinnelig Einstein? For å kalle henne hore pga. dette må man vel ha visse stygge problemer selv, men at hun setter pris på fyrer meg øyne på stilk og bennere er vel en selvfølge:) = lite selvtillit. Hun har enda ikke skjønt at å sjekke opp en kar er det enkleste i verden uansett hvis man ikke ser ut som et troll, eller at å bli sjekket opp krever iallfall ikke digre mugger. Mannfolk er ikke imponerende kresne når det kommer til å ha seg, og det betyr ikke en drit. Nei, jeg har ikke møtt mange jenter i denne alderen som har selvtillit heller, de er som regel ekstremt og irriterende usikre, så hun prøver da iallfall å gjøre noe med det, selv om fremgangsmåten er bad. 😀

  71. tenk å ødelegge så flotte naturlige pupper med silikon. stakkars deg, du må ha hatt ekstremt dårlig selvtillit!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg