den siste uken – silikon

Hei!

Nå er jeg jo på dag 9 etter operasjonen. Den siste uken har smertene bare blitt bedre og bedre. Dag 2 når jeg våknet var det helt for jævlig, trodde alt skulle revne og jeg hadde mest lyst og ta overdose av alle tabletter jeg fant. Sov heller ikke noe særlig godt fra dag en til to, så alt ble bare verre. MEN jeg holdt meg i ro fra jeg stod opp og ganske langt utover kvelden, så det ble faktisk mye bedre iløpet av dagen. Jeg hadde trodd det skulle bli verre fram til dag tre, men etter jeg våknet morgenen dag to så har det forbedret seg sakte men sikkert. Dag 3, 4 og 5 var det mest vondt i ribbeinene og i sårene, samt på siden under armen. I tillegg har jeg vært forkjølt etter operasjonen, så har hostet en del – noe som har forverret smertene. Har gjort utrolig vondt å hoste, føles ut som du har knekt ribbena. Nøys også en gang, og det er jeg glad for at jeg ikke gjorde flere ganger. Sover fremdeles ganske oppreist, men det er mest fordi jeg ikke har lyst å være hoven på puppene. Når man sover/sitter mye oppreist så går hovenheten bort mye fortere, og jeg føler at hovenheten allerede er så og si vekk. Er veldig overrasket over hvor fort smertene forbedret seg til tross for at man har gjennomgått en så stor operasjon. Det var fremdeles vanskelig å komme seg opp fra liggende og sittende stilling frem til dag 6 ca, da klarte jeg det uten at jeg fikk store smerter. “Morning boob” begynner å gå bort (når man våkner så bruker man ha veldig vondt i puppene siden man har ligget i ro så lenge), og det er kun ubehagelig de første skrittene jeg tar når jeg går ut av sengen. Jeg tror dag 6 var den dagen da jeg begynte å føle meg mye bedre, nesten helt fin i formen, lite ubehag osv. Dag 7 tok jeg faktisk min første heldusj, har bare dusjet halve kroppen tidligere, men dag 7 følte jeg meg så skitten og ekkel så måtte bare. Klarte fint å vaske håret, litt ubehagelig å løfte armene opp i hodet, men det gikk veldig fint. Føler jeg fungerer mye mer normalt nå, jeg kjører bil, løfter lettere ting, klarer å bevege meg mer normalt og går ikke som en krokrygget kjærring og holder fast på puppene hele tiden (de 5 første dagene gikk jeg rundt og holdte under dem fordi jeg følte de skulle dette ut av såret). Jeg merker enda hvis jeg løfter litt tyngre ting at det er litt press på brystmuskulaturen, på en måte litt ømt – som om du har hatt en heftig treningsøkt, men jeg har blitt vant til det. Arrene klør en del, så prøver å ikke tenke på det eller være borti dem, for da merker jeg ikke stort til det. Tok av den hvite bandasjen på dag 5, Tuva tok de av. Gikk smertefritt og til nå ser alt fint ut, puppene er heller ikke så sinnsykt langt oppe under kragebeinene. Skal bytte teipen som er over arrene om en ukes tid, så tenkte jeg kunne ta bilder av hvordan det ser ut da til dere som er interessert i å se. 

Ellers er jeg utrolig lei av støttebhen, men jeg får bare holde ut, er rett under 5 uker igjen med den så kan jeg kjøpe maaasse fint undertøy. Skal dra på Change og måle om et par uker så jeg får den korrekte størrelsen min, tipper egentlig at jeg havner på 65DD (kaaaanskje E) i forhold til når jeg målte meg tre dager post-op og havnet på 65E. Dere får enda ikke se før-etter bilder, så dere får bare være tålmodige. Kommer vel om en stund 🙂

Sjekk alle sprøytestikkene på siden. Har sånne rundt hele brystene, i tillegg mellom brystene. Dere kan jo skjønne hvor bedøvd jeg var… Ekkelt!


Sånn ser det ut nå, gleder meg til å bytte til ren teip!


Favorittbhen <3 <3 <3< <3 <3 <3 <3 xD :PP :S

134 kommentarer
  1. Slutt å kall ho hore da! Vi leserne som ber ho om å skrive om ditta får å få hjelp. Lavmål å skrive sånt på grunn av misunnelse! Gjør nokke me de sjøl å ikke klag på andre! Bra innlegg

  2. Koffer lægg du ikkje like så godt bre ut et bilde av puppan dine, uten at dæ e nåen som helst slags form før sensur? Man kan jo før faen se niplan dine på dæ øverse bilde! Du har jo ikkje nå meir å sjul nu?

  3. Jeg ELSKET puppene dine før. det at du kan velge om de skal være små eller store 🙂 Men siden jeg også ELSKER silikon så må jeg bare si: Du har en av de fineste silikonpuppene jeg har sett både sidelengs og forfra!! WÆÆ!!! gleder meg såå til det er min tur

  4. Marita Cecilie det er din feil at du såg dem bildene da, du trengte ikkje se på dem!
   hater sånna som bare klageråklager

  5. Marita Cecilie: vær så snill gjør oss alle en tjeneste… Pell deg til helvette vekk fra therese sin blogg om du ikke tåler synet av pupper en gang. herre så tragisk..

  6. Å det her kalle du å være ett forbilde? Du vet at det e mange jente der ute som ser opp te dæ å føle sæ som dritt akkurat nu når di ser at du må ta kirurgi før å bli “penere”. NEI til fake forbilda! Ja til naturlige pene jente!

  7. Dæven du har jo vist alt nu! Kan jo lile godt bære vis dæ heilt naken! Ingenting å skjul lengre! :pp

  8. det er noe jeg virkelig lurer på, det kan være det er et for privat spørsmål og sånn men – hvor mange dager/uker etter at man har tatt silikon kan man ha sex? du trenger ikke å svare på dette med dine egne erfaringer, jeg er ikke ute etter ditt sexliv 🙂 Du har utrolig fine pupper nå, I could’ve turned lesbian for u, babe! ;*

  9. Kjære dere som absolutt må kommenterte dritt på dette innlegget kan vell egentlig bare holde dere langt unna å kommentere hvis det er noe negativt.Kanskje bildene var litt over kanten for noen, men jenta er 18 år gammel og praktisk talt voksen og kan selv bestemme over det der nå. Tenk dere en 15/16/17 år gammel jente som hadde gjort det, det er noe helt annet. Er nok mange jenter som tenker på operasjon, og da er det utrolig bra hun viser/forteller hvordan det er, sånn at dem som skal ta det faktisk er forberedt! Det ble utrolig bra forresten 🙂

  10. Herregud folkens :p Har dokker aldri sett puppa før? Skjønne ikke ka som e så big deal
   Å detta me “forbilde” e bære nokka dokker sei for at dokker e misunneli. Like bra bare å innrømme det med en gang, haha

  11. Når jeg målte meg, så sa de at størrelse DD og E var de samme størrelsene. Grunnen til de heter to forskjellige ting, er bare fordi det er størrelser fra forskjellige land liksom.

  12. Skjønne ikkje heilt greia me haters som kommentere, det e jo bare puppa å dåkker alle har no sutta på en å kommer nok te å være borti en, en gang i framtida. E no bare hud og en normal ting akkurat som tryne dett. Nei, syns ho Therese e tøff som legg ut bildan sånn 🙂

  13. Skal ikke være negativ elns meneh man kan se brystvorten på øverste bilde. Hvis du ska legge sånt ut, burde du passe litt mer på…

  14. au 🙁 lykke til videre 🙂 han en fin dag!
   ps: artig å se at NÅ kommer guttene å kommenterer.. 😛
   også dere som ikke tåler å se det, kan jo bare stay away 😉 hennes blogg og jeg synes hun er kjempetøff 😀

  15. Jeg synes det er kjempefint at Therese legger ut bildene til oss som ønsker å se resultatet, ingen har tvunget dere til å se på dem. Hold kjeft, takk, peace out.

  16. herregud.. slutt nå å kommenter negativt om disse bildene. dette er vanlige bilder for et slikt tema. gå nå å sitt i et hjørne å vær depressiv enn å sutre over disse bildene… faen meg vokse opp.

  17. Uff.. Når jeg leser om smertene så blir jeg bare kvalm og må nesten spy. Men jeg skal ikke ta så mye som det du gjorde, så jeg håper virkelig at jeg ikke får det så fælt som du beskriver. :S Men er bra at det blir bedre og bedre da! 🙂

  18. fyfeen! ser jo bare stygt og vondt ut! + alle gutta vil ta deg som fake da.. synd det.. er helt undvendig, kunne spart dæ tusen på det der..

  19. Dere som ikke finner nippelen, bilder av klippet. Hun har ordnet bildet slik at nippelen ikke synes lenger.
   Syns puppene ble dritbra! Selvom jeg elsket de gamle puppene dine også (ikke på en creepy måte altså, haha)

  20. Så skummelt å føle de skal dette ut under, bare ser for meg at plutselig så detter dem å spretter rett ned på gulvet, haha, Jaja, bra du føler deg bedre da:)

  21. Det er bra at du føler deg bra, og at du er fornøyd 🙂
   Jeg bruker bloglovin, og når dette innlegget kom opp så man litt mer av det øverste bildet enn det man ser i selve blogginnlegget, og der ser man faktisk litt av brystvorten din..

  22. Synes det er unødvendig å klage over at alle kommer til å se på henne som fake..jeg tror nokk hun vet det godt selv! Greit at dere synes det er drøyt å legge ut slike bilder, men hold det for dere selv istedenfor å bitche om det her…mange som ville se hvordan resultatet ble fordi noen vurderer å gjøre det selv.

  23. Utrolig stilig! Jeg synes ikke støttebhen var så utrolig stygg jeg, finnes mange fler stygge bher! 🙂 Lykke til videre med puppene dine, er misunnelig…

  24. Tragisk at så mange personer går og komenterer så mye negativt! Når man blogger om sin erfaring av å ta silikon, så må man nesten regne med å se noen bilder.. Synes det er veldig modig gjort av deg å poste dette på bloggen, og det er veldig interesant! ikke bry deg om de negative komentarene, og blogg om hva du vil!

  25. De prikkene på puppene dine er IKKE sprøytestikk…:p Har tatt selv, er kun for oppmåling av brystet slik at innleggene ligger likt på begge sider. Er pirket inn, ikke stukket inn…:p

  26. Change er veldig bra! aldri opplevd noe bedre butikk for BHer :p
   Så på at du kanskje ligger på samme str som meg, altså 65DD, mulig du må ha E, litt vanskelig å se ut ifra bilder, men det finner de nok ut på change : )
   Lykke til videre, håper smertene gir seg!

  27. fine bryst,
   du er smellvakker. veldig bra blogg<3
   men det er jo ikke bare utsende som teller...synes man burde dømme for personlighet. du er sikkert et godt mennenske, har ikke følgt bloggen din så lenge skjønner du :)kan du skrive et innlegg om noe du virkelig brenner for<3?

  28. Haha, min bh var/er hvit 😀 Stygg som bare det.. Jeg bruker den i blant når jeg er hjemme og ikke har noe å finne på, bare fordi jeg tror det er bra for puppene.
   Forresten: Får du lov å bruke BH med spiler og/eller push up? Det får ikke jeg bruke för det er 6 mnd siden operasjonen var. Så nå bruker jeg bare tubeBHer og sånne myke greier.
   Bra det går fint med deg etter operasjonen! 🙂

  29. Herregud.. Har folk aldri sett ei brystvorte før? Big deal, mannfolk legg ut bar overkropps bilda heile tia.. jeez… Skjerp dokker, puppa e flotte kroppsdela på kvinnfolk. Men MI meining e at di e flottast naturlig. Ka Therese gjør bryr mæ ikke, vil ho ha silikon så ska ho førr all del bare få det.. 😉

  30. Fint at du deler informasjon med oss! Er jo sikkert mange jenter som vil ta silikon og lurer på hvordan det er så derfor er det fint at du deler dette på bloggen din 🙂 jeg selv kunne aldri i mitt liv tenkt meg silikon, men er flere jenter rundt om i verden som ønsker det og dette synes jeg vi bare må respektere – er tross alt ingenting gale i det heller, med tanke på at det er et valg hver enkelt tar selv 🙂 jeg synes for all del at silikon ikke er så ”fint” men du Therese, du passte det veldig bra for det ser så naturlig ut også er det bra at du ikke tok alt for mye 🙂 ellers vil jeg bare si at du er veldig flink med bloggen din nå og at du er ei nydelige jente! 🙂

  31. skal være ærlig. Selv om jeg er jente, er jeg ganske glad for at hun legger ut slike bilder. Hvis innlegget ikke hadde vist noen bilder om forskjell, elle hvordan de ser ut, hvordan kan vi vite om det virker bra eller ikke ?! ja, uansett, Bra innlegg Therese 🙂

  32. Syns det er veldig fint at du setter lys på dette med silikon. Er jo ganske tabu, men skjønner ikke hvorfor. så syns du er kjempe tøff som skriver om dette! kunne gjerne tenkt meg silikon selv, så hjelper å høre erfaringer fra andre! stå på, og boobsa ble jo kjempe fine 🙂 hvis man kan si det. haha 😀

  33. Synes det er fint og flott at du kan være åpen om dette og fortelle dine erfaringer.. Men tok du virkelig silikon for din egen del? Eller for bloggen? Sikkert ålreit for alle å se før og etter bilder, men spar oss for silikontitts all the way.. Det blir litt formye plastikk til en blogg å være..blir sikkert herlig å finne en ordentlig jobb etter dette skriket om oppmerksomet og at hele norge har sett puppene dine..ellers kan du jo gjøre som den tegneserien i VG(?) å blogge på gamlehjemmet?:)

  34. Tel dåkk som ikkje sjønna at man kun se nippeln på dæ øverste bilde – ho har jo førstørra bilde så ikkje alt vises. Før va bilde i et mindre førmat, å då kun man se at ho holdt handa over nippeln, men man kun fortsatt se kanten på den brune rundingen. Nu ha ho førstørra bilde sånn at dæ ikkje vises. Hallo, så tellogme ho Therese sjøll såg at dæ bilde kanskje va litt før drøyt. Slutt å klag på di som bre sei ifra tel ho, og vil de beste før ho.

  35. oi, målte meg på change her om dagen jeg og, og hun sa jeg var en 60 E eller 65DD ;o og mine pupper er ikke på langt nær så store som dine ser ut til å være nå. rart ;o
   men gratulerer med silikon forresten, håper du blir fornøyd med de når alt er “på plass” holdtejegpåsi haha 🙂

  36. du må ha non store problema for å ta silicon, du vil angre veldig når du blir eldre. et VELDIG rynkete, silikonbryst 30åring. du vil se 50 år ut når du er 30. BITCH !!!!!!! HOOOREEEEEE

  37. Haters gonna hate.. latterlig mange dumme kommentarer her inne!
   hun gjør det for sin egen del, har hun komplekser for puppene sine, og når hun har mulighet til det hvorfor ikkje gjøre noe med det?
   Voks opp småjenter 🙂

  38. haha må le litt av de som slenger med leppa og er negative. som Kristine skrev; haters gonna hate!
   Men uansett..
   Gratulerer så mye med de nye puppene dine Therese=) Og kjempe fint at du forteller om din historie etter operasjonen og viser noen bilder =)
   Håper du blir stor fornøyd med de nye puppene! 😀

  39. Wow, så spennende! Det ser kjempe fin ut! Selv landet jeg på en 75D etter å ha satt i 350cc. Legen fikk ikke plass til 400cc slik ønsket var. Men jeg er fornøyd med mitt. Gleder meg til ett skikkelig etter bilde av deg. Hvor mye har du satt inn? Håper på svar 🙂 De ser jo ikke så store ut, men du er jo i post-op healing. God bedring. Smerten lønner seg til sist. Drit i de idiotene som må slenge dritt, de er og forblir tullinger alle sammen.

  40. åh, jeg vet ikke kor mang år jeg har drømt om silikon i puppene mine. Men jeg er så redd for smertene i etter kant å slikt. (pyse)
   Men tenkte jeg skulle si at det er så flott at du skriver så mye om det, å at vi for ett innblikk på hva som kan vente oss andre om vi velger å gjøre det.
   Fortsatt masse lykke til 🙂

  41. Det er kjempe bra du deler dette! Har tenkt på å ta silikon Selv en gang men er ikke sikker på om mine foreldre vil like det… Hva syntes dine foreldre om det?

  42. Bare sånn sagt jeg synes det er veldig rart at du tar bilder av dine egne pupper, Selvom du skjuler vortene betyr det ikke at du ikke har visst puppene, Just saying…. Vil ikke lage hat eller noe dae! :)) Menmen Gratulerer med …….

  43. Hei 🙂
   Har selv tatt silikon, er kjempe fornøyd med et naturlig resultat, hata den sportsbhen like mye som deg 😛 Og tenkte nå skal jeg på Change og innvistere i ordentlig Bher, dummeste jeg har gjort!! noen av de ubehageligste bhene jeg har brukt noen gang, og 2 stk. for 1500,- IKKE VERDT DET! Gå på cubus, mye bedre 😉 Bare et lite tips fra meg 😉
   (Men kan jo såklart hende det blir anderledes for deg)
   Enda et tips er å kanskje ikke legge ut slike bilder av seg selv, du er nok dritt lei av å lese det men på lang sikt er det ikke så lurt..
   Selvom du føler du hjelper andre som vil gjøre det samme, så hjelper det nok å lese om det, og vil de se bilder, vel da er det bare å dra på konsultasjon og se 😉 eller hvis dere har hørt om google.no også bilder!!
   Å til alle dere som skriver “whore” og lignende.. hvis dere først skal skrive noe så gjør omverdenen en tjeneste å vær realistiske a!! MAKAN!
   Lykke til videre, de ser awesome ut da 😀

  44. bare lurte på om du brukte noe isposer etter operasjonen? eller vet om man kan det? Husker når jeg opererte kneet så syns jeg det var så utrolig digg å bare ha på is hele tiden, for da gikk hevelsen og smertene ned..

  45. Det er så latterlig at folk skriver at du er hore bare fordi du har forstørret puppene dine. Kjenner jeg blir lettere provosert. Jeg syns det er kjempebra at du er så åpen om det, for da får vi som kanskje vurderer å ta silikon lese om hvordan det faktisk er. 🙂

  46. herregud da… slutt med de teite kommentarene!!
   viss hu føler seg bedre sånn kan vell hu få være sånn…
   dere som har negative kommentarer og ikke vill se pupper så trenger vell dere ikke sitte og glane på de… oiii så farlig hu visste en brystvorte.. -.- blir skuffa over de som har så jævlige kommentarer..
   stå på therese!! ♥♥ elsker bloggen

  47. Hva har du tenkt til og gjøre med alle bikiniene du har? :O og bh’ene?
   De passer vel ikke du lenger

  48. … er ikke det at ingen har sett pupper før å at det er teit for MIN del… men hvis dere er smarte så er det lurt å tenke på lang sikt, hu skal vel ikke være en blogger resten av livet? kanskje få seg jobb? da er det ikke så veldig passende!
   Men ja, veldig bra å lese om for de som vurderer det å gjøre et slikt inngrep 😉
   Og dere som er så jævlig negative og skriver at ekte er best å blablabla! BULLSHIT!
   vi har alle noe vi ikke liker ved oss selv og når det er noe så simpelt å fikse som pupper å man har råd til det WHY THE HELL NOT!?
   Å veldig fint å få vite at siden jeg har silikon så er jeg hore, takk for aha opplevelsen 😉
   Til alle dere gutter som sitter å sikler til disse bildene for dere får se silikonpupper for første gang men må skrive dritt fordi dere aldri kommer nærmere, og dere jenter som skriver dritt for dere er blakke og ikke får ordna silikon sjøl SJALUSI er en fæl sykdom dere!!
   Good day 😀

  49. Jeg syntes det er et helt feil valg av TCMN og operere inn silikon i puppene. MEN det som er enda verre er hate-kommentarer i etterkant. Hvis du legger igjennen slik kommentar, så er det eneste du når å bli verre. Jeg er helt sjokkert over hvor langt bitching mellom gjenter kan gå. Jeg mener også at nesten alle kommentarer i over denne, er unødvendige. Dette gjelder både kommentarer for og mot TCMN. Kommentarene er for spydige og alt for frekke for begge parter.
   Min mening er at TCMN ikke blir penere av dette og at hun LANGT I FRA er en hore (Betyr faktsik å selge seg selv!!!!, Hadde kårene for hore vært likt for begge kjønn, hadde 99,9% av alle gutter vært horer. Kan det være noe med likestilling?). Men hvis dette virkelig var noe TCMN ville, så støtter jeg henne.

  50. Therese, kan du slutte å lage sånn inlegg om silikon at du liker det og sånnt, siden du er 1. på topplista og det er mange yngre som ser på bildene av deg. Du hr silikon, men du trenger ikke på ta bilde av deg og legge det ut! That is NASTY! Dømmer deg ikke, men du burde tenke på det at unger ser på puppene dine og noen av dem kanksje vil ta silikon på visse steder :p
   Gjør hva du vil, men tenk på det!!!!!!! De som kaller deg whore er bare duser…

  51. Ka du sir om å ta oss en til runde i senga? Du har væll enda strippeKlærn æ gå t dæ… oooOoo æ glede mæ t å ta dæ hardt bakfra

  52. bildene av deg før i bikini osv så ser det ut som du hadde ganske store pupper. kan du dele med oss ditt triks eller hva du gjore for å d3e til å se sånn ut ? er det bare push up bh eller bruikte du noe annet ? så du hadde lakt ut et bilde i en rosa bikini på cubus å da så de ganske store ut.

  53. Dette er trist nesten uansett hvordan man ser på det, men ingen her har rett til å dømme henne for valget hun tok. Det var garantert ikke bare et tilfeldig innfall hun fikk, og det er i alle fall ikke hennes skyld at hun gjorde det, og hun skal ikke holdes ansvarlig for noe. Verden er et høl, og hun vet ikke annet enn å rette seg inn etter det hun tror verden vil se henne som. Venneflokken vil støtte henne helt og fullt, for hun lever et liv, og i et miljø som gjør at dette ikke er en stor sak. Det som egentlig er en veldig trist situasjon, blir plutselig noe dagligdags. At hun legger ut om det her, er en del av den onde sirkelen som tydeligvis aldri kan stoppes, men det er hennes liv og hennes valg. Så klart det påvirker svake unge sinn, men hva kan vi gjøre med det? Det vil nok balle seg på for både henne og andre i hennes situasjon etter som årene går, jeg får bare håpe at de ikke går over styr med inngrepene.
   Følg med på interessene til barna deres hvis dere velger å få barn. Gi dem sunne vaner og støtt opp under sunne hobbyer og sunne ideer. Ikke slå for hardt ned på ting dere mener er usakelige, men diskuter det med dem.

  54. Hei, syns brystene dine ble fine 🙂 dritt i hva andre sier, du er voksen sjøl nok til å ta egne bestemmelser 🙂 dessuten var det ingen av stygge bilder du la ut. Folk må bare få sæ et liv 😉

  55. Uansett om samfunnet har påvirket til det eller ikke – silikon er hot for mange, jeg angrer ikke et sekund på at jeg tok det selv! Klærne sitter finere, jeg føler meg mere sexy, typen min synes det er sykt sexy osv osv .. mulighetene finnes der ute, derfor lurer mange unge jenter på dette og derfor er det fint at det blir tatt opp på en ærlig og usensurert måte! Ærlige bloggere er helt glimrende, stå på Therese!!! 🙂

  56. Og jeg lurer på hvorfor tar man silikon jeg synes det bare er styggt men kansje du syntes det var fint. Og du kledde det bra jeg klær sikkert ikke silikon

  57. hva kostet det? er 18 selv og har vurdert opperasjon men aner ikke hva prisen er.. vil bare undersøke litt før en eventuell konsultasjon

  58. Jeg kan ikke forstå hvorfor hun skal få så mange stygge komentarer bare fordi hun har tatt silikon! Dette var hennes egent valg og ingen skal dømme henne for det. Ikke alle tar silikon for å få oppmerksomhet. Noen ganger ligger det andre bakgrunner bak, jeg selv feks valgte å ta silikon når jeg var 20år og angrer ikke i det hele tatt. Grunnen til jeg tok var fordi at sevtilliten min for kroppen min var på bunn. Jeg har alltid vært enn liten og tynn jente men alltid hatt “store” pupper for kroppen min. Etter en vanskelig periode gikk jeg ned i vekt og puppene forsvant. Og jeg følte mg ikke kvinnelig i det hele tatt lenger siden jeg er nok så tynn og ingen andre former. Jeg prøvte i lang tid å spise for å legge mer på mg for å få litt mer former. Mangen mente jeg måtte vente til jeg fikk eldre med tanken på at kroppen forandrer seg når vi feks får barn. Men jeg ville ikke vente så lenge, så jeg la inn 255 ml silikon. Og nå er puppene mine same str som jeg hadde før og jeg er veldig fornøyd. Men jeg valge å gjøre litt annerledes enn therese, jeg har under muskelen og tok inngrepet under armen.

  59. Hvorfor er det slik at du tar bilder av dine egne pupper og legger dette ut på bloggen din? Jeg har ikke noe i mot folk som tar silikon! Men å legge dette ut på nett, ser jeg ikke helt vitsen med! Er dette for å få flere lesere? Ikke noe vondt ment mot deg i det hele tatt! 🙂

  60. Litt arti at du mener å ta silikon er en stor opperasjon.. Det er en opperasjon på 1 time som krevs ett snitt. Det er en veldi liten opperasjon..

  61. Så fint 🙂 tok selv den 17 desember 2013 🙂 tok 290 cc :p men målte nå 65DD Oo veier 45 og er 160 da og hadde fleskepupper (små) fra helvete etter to svangerskap. Uansett den hovenfølelsen/fryktelige smerten i nippelene hvor lenge hadde du det? Sånn tenker på nå snart 1 år siden operasjon 🙂 og har de blitt miandre på et år?

  62. Puppene ble fine, folk er bare missunelig
   Hvor er dt dere ser nipler om jeg får spørre?
   Å hvet dere egentli hva hore betyr?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg