Chili Forte

Alle har vel sett reklamen på TV om Chili Forte? Det er altså ikke et slankeprodukt, men et produkt for forbrenningen. Det består blant annet av en unik urte- og vitaminoppskrift med chili, grønn te, krom ++. Dette produktet kan bidra til å øke forbrenningen (ved hjelp av chili) og krom er tilsatt for at søtsuget skal dempes. Chili Forte kan like så vel brukes til å opprettholde en slank og fin kropp i tillegg til at den kan brukes for å slanke seg. Det blir ikke markedsført som et slankeprodukt, men en forbrenningsøker. Jeg har prøvd det en liten stund, og jeg merker godt at jeg ikke har det store behovet for godteri som jeg hadde før. Til slutt må jeg bare nevne at jeg ikke har prøvd ut dette produktet for å slanke meg!

Dere får bestilt produktet HER. Vil også anbefale dere å lese Kristina A. sine innlegg om Chili Forte HER og HER


// i samarbeid med Chili Forte

73 kommentarer
  1. Har prøvd det men funka dårlig, fikk mer lyst på godteri, og forbrenningen ble ikke bedre. Har heller ikke tatt den for å slanke meg men merka at jeg hadde gått opp i vekt isteden for å opprettholde min egen :/

  2. har virkelig ikke tenkt å prøve det. Selv om det skal hjelpe på forbrenningen, så er det nok bedre å spise chili som man finner i butikken. Jeg har nemlig ikke tro på sånne “enkle metoder”.
   Hvis jeg skal bli tynnere, må det nok gjøres på den gode gamle måten, som er å trene og spise sunt.

  3. Hadde det ikke vært redelig å merke innlegget litt tydeligere med at du får betalt for alle som følger linken og kjøper produktet?

  4. Jeg syntes det ikke er vits å ta slankeprodukter!!! Du er jo syltynn å så skal du bli enda tynnere? Du er perfekt du trenger ikke gå på noe slakekur! (Positivt ment!)

  5. Jeg syntes at dette bare øker presset på oss unge jenter om å være tynn og fin osv. Dere bloggere som blogger om slike produkt har ENORM påvirkningskraft, mer enn dere aner, så når dere reklamerer for slik vil jenter på 13-14 år +/- løpe å kjøpe i håp om å se ut som dere. Bare tull og unødvendig! 🙂

  6. hvis du vil dempe søtsuge får man jo kjøpt kromtilskudd,eller evt ha i deg mer krom generelt i kostholdet

  7. Hva skjedde med oppdateringer rundt operasjonen som du så inderlige lovte ettersom det var så stor mangel på informasjon på nettet? Du ble akkurat en slik blogger som lover mye, men som ikke holder ord.

  8. Får veldig lyst til å prøve, men blir det ikke litt dyrt i lengden? Og dersom man tar medisiner, vil medisinene fungere like godt når man bruker Chili Forte?

  9. Alt matinntak øker forbrenningen noe. Dette kalles TEF (termic effect of food) og betyr at kroppen bruker energi for å bryte ned og omdanne energien i matvarer til energi kroppen kan bruke eller lagre. Denne effekten står for maksimalt 10 % av ditt daglige energiforbruk. Enkelte matvarer/krydder, for eksempel chili, gir høyere forbrenning, men uansett ikke nok til at det vil ha noen betydning i forhold til vektreduksjon.

  10. dårlig for helsa? det er bare chili og andre sunde urter i produktet.. hvordan kan det være dårlig for helsa si meg? jeg er i hvertfall forøyd med produktet, men det er kun å anbefales for de som har treg forbrenning og har vanskeligheter med å slanke seg 🙂

  11. Hmm, har vurdert å bestille, men er så jævla usikker. Kan trenge noe som hjelper forbrenningen min ettersom jeg ikke føler jeg ser noe resultater av treningen, men er så opp og ned fra person til person åssen dette funker…

  12. jeg fikk magesår av å bruke det produktet, pluss at jeg ble kvalm og uvel flere timer etter jeg hadde tatt tabletten. Jeg gikk ned i vekt,- naturlig nok

  13. Har gått på de i noen måneder nå. Fikk søtsug med en gang jeg starta på de. Første gang jeg faktisk kjøpte godteri i en ukedag. Har ikke merka noe forskjell. Men er jo sunt med chili osv da.

  14. si litt mere ifra da om at du får betalt. hvis vi visste det hadde ikke like mange kjøpt det for ingenting. det funker svært dårlig. det funker på motsatt vis. mange haar faktisk gått opp i vekt av den.

  15. Har brukt dette produktet i ca ett år nå og ble kvitt overflødig fett rundt magen som jeg ikke fikk trent bort, så svært fornøyd 🙂

  16. får du chilli rap, eller gulp smak etter du har tatt dem å har hatt en sinnsyk økt på trening?? :O

  17. hei jeg elsker bloggen leser den så ofte jeg kan med jeg lurte på om du kune se innom bloggen min Minasherligheter.blogg.no og min storesøsters blogg lillemasherligheter.blogg.no det hadde betyd ganske my er du så snil at du vill det plis ps elsker bloggen din er den beste bloggen jeg vet om mvk mina 😉

  18. Men er det ikke sånn at når du øker forbrenningen din, så økes også matlysten? At kroppen vil ha behov for et større matinntak i takt med den økte forbrenningen?

  19. Jeg skal fortelle deg hvordan chiligreiene virker. Du tar flere slike piller og smaksløkene på tunga di som oppfatter søt smak, blir hemmet. De blir hemmet så lenge du tar disse sterke pillene, men med en gang du slutter, vokser de ut igjen på en måte(de smaksløkene som oppfatter søk smak) og alt har da bare vært til ingen nytte. Du får like lyst på søtsaker igjen
   Dette har jeg lært på skolen, så er nok true ! 😉

  20. Du kan spise så mange kjerringpiller du bare vil, idioten, men du vil forsatt være ei grotesk, feit ku.

  21. Torgeir: jævlig modent. Hva oppnår du med sånne stygge kommentarer? Blir du glad? Gjør det livet ditt bedre?
   Det forundrer meg hvordan folk kan være så jævlig barnslige, og bruke tiden sin på å slenge usaklig dritt til andre. Saklig at Therese er ei grotesk, feit ku
   Du er tydeligvis sjalu på henne for et eller annet
   lykke til med alt

  22. Ha litt Chilli eller Cajenne i maten din, drikk en kopp te, og kjøp vitamin B på apoteket. Mye billigere…

  23. Et chili og et godt krydra mat, drikk grønn te, et med fornuft, kutt ut ein god del sukker, trim ein halv time pr dag, mykje sunnere enn proppe i seg tabletter… Billigare !!!!

  24. Er vel greit å følge norsk lov? All reklame skal merkes. Her er litt info fra Forbrukerombudet`s nettsider:
   Bloggere som tjener penger på å skrive om produkter og tjenester på bloggen sin er etter markedsføringsloven forpliktet til å merke dette som reklame.

  25. Hun har merket dette som reklame og har ikke gjort noe galt?
   Under det nederste bildet står det:
   “// i samarbeid med Chili Forte”
   Jeg ser ikke problemet ihvertfall 🙂

  26. Hva får du betalt for å fremme dette? Det er ingen sannhet i markedsføringen om at chili gir økt forbrenning osv. Du lurer folk til å kjøpe noe som er dyrt og ikke virker.

  27. Tror dere bør sjekke fakta litt. Det Chili Forte eventuelt kan bidra med er så lite at det er fullstendig bortkastede penger å kjøpe disse pillene.

  28. Dette er ikkje direkte retta mot deg TCMN, men mot dei andre unge lesarane dine.
   Chili Forte kan hjelpe deg med forbrenningen om du ikkje har god nok forbrenning. MEN, den hjelper deg ikkje med å spise sunnere og opp av sofaen og ut i trening. Om det er slank ein vil bli så er det vell kanskje like greit å legge om kostholdet om det består av lyst brød, brus, pizza og chips kvar dag. Treninga er det du som må gjere noko med, få med deg ein treningskompis så begge kan motivere kvarandre! Det står såå mykje om trening no i dag og kva eit sunt kosthold er.
   Til poenget, trening og sunt kosthold gjer økt forbrenning, i tillegg til dei andre helsegodene! Chili forte KAN vere ein begynnelse (aldri testa det sjølv ut). Men med ein gong ein slutta på det, så har den ingen virkning lenger.
   Det verste er når ein havna inni bobla med dårlige vaner.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg