life is a beachparty

Hei!

Nå er det jo ikke så alt for lenge til sommeren, og derfor har jeg og Tuva begynt å tenke på hvor vi skal reise. Vi er, som dere sikkert vet, veldig glad i varme sydenplasser og sier ikke nei takk til om det er full fest også. Vi har derfor landet på at vi begge to skal reise med noe som heter LIFE IS A BEACHPARTY – det er tre gutter som har startet et konsept. Det startet med at to av guttene møttes tilfedig på ferie, og begge hadde en “passion” for reising og ønsket at dette skulle bli dems livsstil. Derfor har de startet LIABP, det er enda ganske nytt, men det de tilbyr er altså en “tour” som alle kan være med på. Dette er et utrolig godt konsept til dere som er lei av å lete etter partysteder, men kun finner anbefalinger for familiehotell og rolige omgivelser. Reiser du sammen med LIABP-guttene kommer du til å få en opplevelse du sent vil glemme. Fordelene ved å reise sammen med disse guttene er at du får informasjon om de beste partyene, du får eksklusive tilbud og arrangement, LIABP er der hele tiden for å hjelpe deg og de du reiser med for en best mulig ferie og under hele oppholdet har de med seg et team som filmer og lager en aftermovie som kommer til å bli sick (du trenger selvsagt ikke bli filmet). 

Siden ikke så mange kjenner til LIABP, så er det forståelig at mange er usikker og ikke tørr å reise med noe nytt. Men noen grunner til at du kan reise med sikkerhet er at de allerede har kontrakter med hotell, fly osv. De har booket 75 seter på Norwegian flyet til den første destinasjonen! De har kapasitet til 100 personer på hotellet de har booket, og de siste 2-3 årene har de investert mye i firmaet sitt for å ha de beste samarbeidspartnere. I 2012 for eksempel reiste de med et filmcrew for å filme opplevelsene og få det online, uten fortjeneste. Etterhvert som årene går kommer LIABP til å bli større og større, og jo flere blir å ta del i noe som kommer til å være dems livs opplevelse.

Jeg og Tuva gleder oss allerede masse masse til å reise, og håper mange av dere som også skal på ferie velger å reise med LIABP så dere kan feste med oss. Det er sinnsykt bra partyliv og det kan ikke sammenlignes med hva du opplever hjemme. Vi har tenkt oss til både Ayia Napa og Ios! Det kommer til å bli utrolig fett, og jeg er faktisk ganske sikker på at Life is a Beachparty kommer til å komme langt i reisebransjen. De har et skuddsikkert konsept og er utrolig seriøse, med konkurransedyktige priser. Hvis du vil se på litt videoer fra LIABP kan du gå inn HER, og for å få med deg de siste oppdateringene og nyhetene om det som kommer til å være den beste sommeren din må du like Facebook-pagen demmes HER. De har de siste årene reist rundt alene for å bli kjent med stedene og finne de beste partyplassene, og derfor har de veldig god erfaring og vet hva de driver med.

Første reisen de har i boks er til Ayia Napa fra 8. til 15. august, prisen på denne er 6666 norske kroner (6300 om booking skjer før 28 februar). Det som inkluderes i prisen er:
– Fly tur/retur Oslo til Larnaca
– Transport fra Larnaca til Ayia Napa
– 7 netter på et av Napa’s største partyhotel: Pambos Magic. 
– LIABP t-skjorter, singletter og håndkler.
– Profesjonelt kameracrew som filmer til Aftermovie
– Eventer: Party Boat (åpen bar) og Pool Party (åpen bar)
– Gratis inngang til mange av Napa’s beste nattklubber og offisielle afterpartys. 

Du kan lese mer og bestille tur –> HER <–. Bookingen åpner om 3 dager, så snakk med vennene dine og book reisen så snart som mulig.

Andre reisen de har i boks er til Ios i Hellas fra 25. juli til 6. august, og denne touren kan du lese mer om og bestille på hjemmesiden! Som dere ser får man mye for prisen, og alt er booket så det er 100% trygt. Om du velger å reise med LIABP så har du muligheten til å feste med LIABP-guttene, eller du kan feste på egenhånd. Alt er opp til deg selv, du tar de valgene du vil for – men reiser du med LIABP får du billige deals på de beste uteplassene som du ikke ville fått ellers. De er alltid der for deg på reisen din om du trenger tips eller lignende. 

En aftermovie fra de var på Ios i fjor alene:
 

77 kommentarer
    1. Hei! Digger bloggen din, jeg lurte bare på om du ville bli ukas blogg. Hvis du vil bli med må du bare kommentere bloggen min om hvorfor du skal bli ukas blogg. Setter stor pris på det hvis du er med!! Kommenter på innlegget som heter ” vil du bli ukas blogg?”

    2. Jeg har vært på ayia napa i en uke, før vi dro til en annen plass på kypros i en uke. og jeg fant ut at ayia napa var best, men jeg er såpass ung så jeg vet ikke noe om nattklubber !
      Men jeg anbefaler AYIA NAPA !! 😀

    3. Digger bloggen din <3
      Har aldri kommet så høyt når jeg har kommentert før!! 😀
      Men jeg lurte bare på , om du kunne kommentere min blogg plis? 🙂
      Da er du kjempe snill!! 🙂
      -Emilie

    4. Så gøy! God tur og kos dere masse når dere skal dra 🙂 det må jeg prøve på når jeg blir eldre, ser kjempe gøy ut =D

    5. Høres jævlig fett ut! Er bare 15 , men var tre uker i ayia napa sommeren 2012, åfyfaen, gled dere, partylivet der nede er digg! Misunner dere veldig, og viss de fortsetter med dette til jeg blir eldre, skal jeg definitivt reise med de! 😀

    6. Kalypso er ett jævlig dårlig hotell, det har ett av de verste ryktene på seg i hele ayia napa. Bla blir det kalt klamydia hotellet, kan jo tenke seg til selv hvorfor. Generelt er standarden på renslighet på det hotellet fryktelig dårlig. Sånn ellers er ayia napa absolutt det beste stedet å dra når man skal på party tur og dere kommer til å ha det så gøy.. Har vært mange forskjellige steder men jeg ender likevel opp med å digge ayia napa og har vært der flere ganger..

    7. Høres så utrolig gøy ut! Dere får kose dere masse, skulle gjerne reist selv men venter en liten prinsesse så blir ikke mye party liv her lenger nei!
      Kjempe spennende (:

    8. Utrolig kult, og kjempegreit! Er utrolig slitsomt å lete etter de beste partystedene, når det bare er familiehotell og sånn som kommer opp. Kommer nok til å reise med disse, hørtes veldig bra ut! 🙂

    9. OOOIIIIII… herreguud så glad dere burde være for å komme til Cyprus i Napa! lover dere, det er det beste party stedet! sist sommer var det min 3 sommeren på rad og det er det beste syden stedet! Mye brae klubber, og drit god mat!
      fy søren dere burde glede dere! sier bare at dere er dritt heldig som valgte/ fikk Cyprus! og bussturen fra Larnaca er ikke så lang 🙂 kos dere! dette blir gøy for dere!

    10. Var i Ayia Napa i fjor, og det var SINNSYKT! Skal tilbake denne sommeren også, så kan vel hende at jeg slenger meg på denne turen 😀 Høres utrolig bra ut!

    11. Ville ikke bodd på Kalypso jeg da, da jeg helst ikke vil reise hjem med klamydia, eller bolle i ovnen etter å ha badet i bassenget 😉
      Men når det er sagt så er Ayia Napa en fantastisk plass, har vært der til sammen 9 ganger nå og kommer ikke til å dra noen annen plass på ferie med det første 🙂

    12. kalypso er litt dritt hotell bare så du veit,sjekk nøye før du putter beina i bassenget,knust glass kan du fort tråkke på

    13. yeah 12-15 ÅRINGER som er flesteparten av dine lesere og du skriver ” kom å fest med oss der ” … hehe off. Jeg hadde slått meg med siden jeg er på din alder. bare husk hvor påvirka mange unge lesere kan bli… Det skal du uansett ha selv om du sikkert som vanlig ikke svarer på kommentarene fra meg eller andre så er du ei så nydelig jente utseende . Ta vare på deg selv der nede da ser bare hvor lite jeg for gått i fred av alle mannfolka og viss DU er der hehe da må du passe på 😀

    14. bli BLOND igjen. blond er finest g du kler begge deler men finnest som blond og det kler øynene dine… <3

    15. Var i Ayia Napa i sommer! Helt konge tur. Vi bodde også på en av de beste party hotellene rett i party gata, tsokkos het det. Ble også kalt klamydia hotellet og bassenget. Det blir alle de nærmeste party hotellene, og renholdet er ikke godt på noen av de ungdomshotellene. Anbefaler dere å ikke bade i noen av bassengene som er på hotellene eller på nattklubbene, er innmari mye rart å finne i de bassengene (og man får ikke klamydia av å bade i vann!!). Jeg klarte hvertfall å holde meg unna alt av bassenger og koste meg heller i vannet på stranda 🙂 dere burde dra innom den norske puben som er der, mye mer liv der enn på grabbarne grus og alle de dyre klubbene! Ikke la dere lure av de som selger billetter og drinker på barene, for da blir man skikkelig lurt…

    16. Ayia Napa er et helt insane bra partysted, men det hotellet der er nok det værste i hele byn. Fyfaen sier jeg bare, det ser så JÆVLIG ut der! Det er skittent, glasskår over alt, stappa av stygge briter, alle solsengene er herpa og ja.. Kan virkelig ikke beskrive det! Som sagt er Napa det beste stedet å dra om man vil fest(har bl.a vært på Ios, Magaluf osv), men ikke bo på det hotellet jenter!

    17. Sykt harry og rølpete. Men det passer jo deg perfekt 🙂 Burde kanskje nevne at dette er et reklame innlegg? Dere har garantert gått noe spons på dette siden du er så supergira på å få folk til å reise med dem

    18. “you can get away with anything here, you can almost get away with murder”… og intelligensen bare flyter over! forbarmer meg over ungdommer som reiser på denne typen arrangementer, det finnes andre måter å både finne en god fest på og å komme i kontakt med nye mennesker. Du burde gjøre deg for god til dette! Det er helt tragisk å tenke på alle de unge leserne der ute som dessverre ikke vet bedre, og har deg som forbilde.

    19. Dere burde glede dere til napa! Sykeste fest stedet, har vært der 5 ganger nå, og skal kanskje tilbake i år. Det er helt vilt der. Vist det er en party strand du må dra til, er det garantert Nissi beach. Krystallklart vann, hvit strand, alle folka drikker og har det gøy, hopper fra klippene der og bare lever livet. Håper dere får en utrolig gøy reise! Har selv lyst til dette, men skal på hovefestivalen og tomorrowland i år! men kos dere masse masse! Gleder meg til oppdateringene 😀

    20. Jaja, husk å ta med kondom da hvertfall.. Og at du skjekker deg for kjønnssykdommer når du kommer hjem -.-

    21. Jeg var der for to år siden det var seriøst digg men etter vi hadde spist omtrent en time etter på var det noen som ble skutt akkurat der og trafikken er helt SYK vær forsiktig det sier jeg bare:)
      Var på Ibiza i fjord sommer og der var det enno gøyere og mere shopping muligheter…

    22. Hei 🙂 Det høres utrolig morsomt ut. Lucky you!
      Jeg lurer forresten på, hvem er det som tar alle bildene på bloggen din? Er det Tuva, siden du bor med henne, eller har du selvutløser?

    23. Ayia Napa kan ikke beskrives, må bare oppleves, gled dere! Når det er sagt ville jeg aldri bodd på hotell kalypso, mer grusomt hotell finner du ikke. Var på besøk hos noen som bodde der, skittent og ekkelt. Ellers virker det som et supert opplegg, skulle gjerne dratt tilbake 😀

    24. Høres dritfett ut, men 6666 kroner er mye penger som en fattig student som meg bare kan drømme om å få tak i buhuhu. Skjønner ikke hvordan folk har råd til å reise til syden flere titalls ganger, ihvertfall ikke om de er 18 og burde betale for sydenreiser med venninner selv…får nøye meg med harrytur til grensa eller noe annet dritt i sommer, woho.

    25. du er klar over att mange av leserne dine er langt under 18? altså nedi 11-12 år? virkelig godt forbilde du! be dem bli med deg å feste!.. ikke fast leser, men dette er bare tragisk.. og husk ikke alle tjener fett med penger igjennom en blogg som deg, så ikke alle har råd til halvparten eller 😉

    26. Ååå, Ios er helt utrolig bra!! Greeit misunnelig!
      Anbefaler Far Out Beach Club på dagtid – må oppleves!
      og Astra på kveldstid, om dere vil ha gode drinker. Harmony (restaurant) måå også oppleves! Kos dere! 😀

    27. Bare for å nevne det, jeg skjønner ikke at folk gidder. Drikke seg drita full er ikke vits i. Den første turen jeg skal på etter jeg blir 18 er en speiderleir, i England, med en venninne, ikke tale om noe alkohol. Viser bare en jente på 16 er mye mer moden deg. flaut.

    28. Anonym: Handler jo ikke om å være moden, haha. Det handler jo bare om hva man selv ønsker å gjøre, og noen ønsker kanskje å dra på en festferie med venner mens noen vil gjøre andre ting sånn som du.

    29. Ååh, jeg og en venninnegjeng skal også til Ios i sommer og gleder oss sååå mye! Har hørt at det er utrolig bra der 🙂 Vi var på Rhodos i sommer, to turer faktisk, for det var så jævlig bra, men de sier at Ios slår alt, så vi er klare for å si det sånn!!

    30. Haha, de tre jentene det er bilde av nederst på sida til linken kommer fra Trondheim! Charlottenlund VGS 4 sure!

    31. åå så kjekt, ser du har bilde av christine(hun til venstre på bilde) . Hun er i familien min, hun har lagt ut videoer på youtube om hvordan det var.
      Tror du må glede deg masse!

    32. http://www.tripadvisor.co.uk/Hotel_Review-g262055-d667154-Reviews-Pambos_Magic-Ayia_Napa_Famagusta_District.html#REVIEWS
      just saying. Var der i 2008, helt forferdelig. Vi betalte 5000 kr for å få bytte hotell, uten å få pengene fra pambos magic tilbake, men for oss gjorde det ingenting siden det var så forferdelig der. Tror noen av rommene er greie, men liten sjanse for å få de.. Vi hadde blod på vegger og møbler, støv og dritt overalt, det lå gammel mat i kjøleskapet, maur overalt osv..

    33. Såg insane ut! :DD Men søkte på hotellet som er med i prisen og DET såg ikkje særlig bra ut. Ikkje EN einaste bra anmeldelse, så høyrest ikkje så veldig lovandes ut akkurat. Hotellet blir omtalt som bl.a. klamydiahotell, søppelfylling, stinkbombe osv.

    34. Hotelle er ikkje noke spesielt bra, og heller ikke et “party hotel”. Og gratis inngang til di største klubbene der får du uansett, enten om du får en lapp på gata eller så er klubbene gratis uansett. Party boat er noe eg ikke anbefaler, å det gjør heller ikke reiselederene eller de som har vert på en partyboat. (Bare les på nettet) og om det er åpen bar eller de inkludera mat og drikke er det heller ikke alltid sant. Vi fikk høre det flere ganger når vi var der nede (med russen), men aldri om vi fikk noe gratis. Det hørtes iallefall ut som eit veldig useriøst opplegg, og kanskje litt for godt til å ver sant. Vi var der i høst, så eg vet ka eg snakker om.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg