Effortless Extensions

Hei!

Jeg har jo tidligere vist dere dette håret, men det er en god stund siden og mye har skjedd siden da. Nå har DreamExtensions Effortless Extensions kommet med flere lengder på håret, og enda flere farger enn før. Dette håret er et extension som er utrolig lett å ta på, og det kan gjøres på så lite som 1 minutt. Mange vil tenke “hæ? det går da ikke?” men jo, faktisk. Dette er et syntetisk hår i utrolig bra kvalitet – du kan rette, krølle og style det som om det var ditt eget. Noe som er fint med syntetisk extension er at du slipper å tenke på hvor mange fattige som har ofret sitt eget hår for at du skal få lengre og fyldigere hår.

Effortless-håret henger på en nylontråd som er justerbar, og hele hårstykket er i et – ikke som i clips hvor du har mange deler. Du legge tråden på hodet og begynner å trekke hår over tråden for å få den usynlig, og vips så har du lengre og fyldigere hår. Det sitter også veldig bra på, man trenger ikke bekymre seg for at det skal falle av. Siden det ikke er noen clips som lugger ut ditt eget hår, ingen lim eller tape på håret, så blir det dermed ingen skade på ditt eget hår. 

Dette extensionet ble brukt på Catwalken under Britain Next Top Model i desember som var, og kjendisfrisøren Ken Pickon (L’oreals frisørrepresentant, frisør til mange kjendiser osv) elsker Effortless Extensions og har lyst å representere det i Storbritannia. Du finner FB pagen til Dream Extensions HER, og du kan gå inn HER for å kjøpe extensionet (de har både slett, krøllet, bølget, fall osv som man kan kjøpe i forskjellige lengder).

Noen bilder av hvordan håret ser ut på, her er ikke det naturlige håret slett så ser bedre ut etter en runde med rettetangen:

Slik så det blonde håret jeg hadde ut med Effortless Extensions, dette i en kortere modell:


Slik ser det ut før du har tatt håret over tråden og i bakhodet. 


Håret kommer i en “case” som gjør det enkelt å oppbevare og beskytte håret når det ikke er i bruk.

Sånn setter man på håret:
 

72 kommentarer

Siste innlegg