second tattoo

Hei!

I går fikk jeg min andre (eller tredje om man ser på de jeg har som to) tatovering. Jeg har lenge hatt lyst på en pistoltattoo med vinge, så til slutt valgte jeg bare å ordne meg en time for å få det gjort. Har tenkt gjennom det utallig mange ganger og jeg fant ut at jeg ikke har noe å tape. Jeg bestilte time hos Max på Underdawg Tattoo i Tromsø. Han er utrolig flink og jeg kunne ikke tenkt meg å gjøre det noen andre plasser. I går tok vi bare tatoveringen av pistolen, vingen skal jeg ta om en liten stund. Den skal gå bakover og oppover på ryggen, på ribbeina. Blir utrolig fet, så jeg gleder meg!! Jeg har forberedt meg på at det kommer til å komme myyye drittkommentarer på den her, rett og slett fordi jeg har mange lesere som er unge og mange lesere som bare har lyst å kommentere at den er stygg. Iallefall – her er sånn tatoveringen skal se ut når den er ferdig:


Og til alle dere som kommer til å si at jeg blir å angre når jeg er gammel – tror dere det første jeg tenker på når jeg er gammel, plages med andre ting og sykdommer, at “faen denne tatoveringen skulle jeg aldri tatt”? Nei, det tror ikke jeg. Når jeg er gammel har jeg forhåpentligvis en mann ved min side som ikke kunne brydd seg mindre om tatoveringen min, og han har sikkert også en tatovering som jeg gir meg faen i også. Når magen blir rynkete og skrukkete, så er den jo stygg uansett så hva gjør det om det er litt blekk der? Og det er ikke akkurat sånn at den blir i veien i jobbsammenhenger heller, for det er ikke slik at jeg kommer på et jobbintervju og de sier “Oi, du har en svær tatovering på magen. Den blir ikke kundene å like!”. Ingen ser den så lenge jeg har klær på meg. 

Om det gjorde vondt? Ja, det vil jeg si. Jeg lå der i tre timer, outlininga gikk greit men skyggelegginga og det hvite i tatoveringen var paaain! Derfor jeg må ta vingen en annen dag, ble så sliten og sår i huden så kunne aldri klart å gjøre det der og da. Egentlig var jeg forberedt på at det skulle gjøre mest vondt på hoftebeinet, men det verste var over hoftebeinet og nederst ved trusekanten. 

Så lenge jeg er fornøyd med tatoveringen min, så er det det som tells. Hva alle dere andre syns er jo rivende likegyldig for meg, så dere kan bare spare tiden deres på å kommentere usaklig dritt because I dont care. Hvis man skal leve for å tilfredsstille andre, så får man et jæævlig miserabelt liv. Man gjør det man selv vil: mitt liv, min kropp, mine valg, not your buisness. At Andrea Badendyck og andre velger å skrive en twitter om hvor stygg de syns den er, viser jo bare at de ikke klarer å respektere andres valg og selv er ute etter oppmerksomhet. Sånne mennesker bruker ikke jeg tiden min på iallefall. Jeg har tatt en tatovering som jeg vil ha, og for alt dere vet kan den jo ha en betydning for meg. Hadde jeg ikke likt en tatovering noen andre hadde, så hadde jeg bare holdt det for meg selv. Ser ingen vits i å slenge med leppa kun fordi jeg ikke liker det, for hvorfor i faen skal jeg bry meg? Det er ikke mitt problem at en annen person har en tattoo jeg ikke liker!

♥ janteloven ♥


Og nei, det er ikke et klistremerke som sikkert 100 personer kommenterte på Instagram. Det er salven jeg smører på som glinser

  1. Jeg syns den er litt harry, men det er ditt valg og jeg syns helt klart at toppbloggere på twitter kan holde kjeft:)
   Støtter ditt valg og den blir vel litt finere med vingen:)

  2. Jeg må ærlig si at jeg har ingenting i mot at folk tar tatoveringer, ettersom jeg har tatovering selv. Men denne syns jeg ble litt i største laget, ettersom du ikke er så stor heller. Konseptet er utrolig kult, men jeg ville nok valgt å ta en litt mindre versjon, men det er kanskje litt sent å anbefale nå.

  3. Ærlig, så synes jeg at pistolen er utrolig kul og tøff! Men JEG ville nok tatt bort vingene, men det er min mening, synes den var utrolig kul uansett! c:

  4. Selv om jeg aldri kunne tatt en slik tatovering selv, synes jeg den er kjempekul! Jeg ser opp til deg fordi du er modig nok til å ta dine egne valg, og gi faen i hva andre sier. Håper du ikke lar de negative kommentarene gå inn på deg, for den tatoveringen der kommer til å bli megatøff når den er helt ferdig! Gratulerer med tatoveringen (:

  5. Du burde ikke nevne navn om det er noe negativt om den personen du nevner. Kan bli store konsekvenser for det. Just sayin’. Men jeg digger bloggen din og jeg leser ofte her, bare tenk litt på hva du nevner her. Å nevne navn er ulovlig!

  6. Utrolig tøff tatovering! Elsket den! Jeg gleder meg til du får vingene på sonn at jeg kan se hvordan det blir XD Leser bloggen din stort sett hver dag, du er forbildet mitt XD

  7. Syns den var dritharry. Og ikke minst blir den stygg før du egentlig blir gammel – så fort du blir gravid blir ikke magen den samme, akkurat. Strekkmerker osv. Vedder på at du kommer til å angre, selv om du nekter for det. Veit du skrev at det ikke er vits å kommentere negativt, men heldigvis er det ytringsfrihet i Norge.

  8. Alt du skriver er jo helt sant, kun det du synes som har noe å si. Din kropp, ditt valg, du er 18 så ingen andre enn deg kan si noe på det. Latterlig av Andrea, hun må jo virkelig ha tryna kraftig for å uttale seg og henge noen ut så åpenbart.

  9. Den var ganske stor, men den kledde deg kjempe godt! Dødskul, for den var så røff 😀 Synes det er utrolig fett at du tar egne valg og at du er likegyldig til alle andre, for til syvende og sist er det DEG det sitter på og DU som skal ha den! Superfint 😀

  10. Og at den ikke betyr noe for deg / har noen spesiell betydning gjør det enda mer harry. Og øker sjangsen for at du angrer når du blir eldre.

  11. Kul! Elsker at du står frem på det valget du har tatt og at du ikke bryr deg om andres meninger! Skulle ønske jeg var mer som deg akkurat der.. 🙂 Stå på, Therese! 😀

  12. er du klar over hva som kommer til å skje når du en gang blir gravid, jeg har en stor tattoo på magen jeg også, den ble bare mer og mer strekt utover i svagerskapet, tilslutt var den dobbelt så stor. huff og det verste av alt er at den aldri ble den samme igjen, nå er jeg tynn igjen, men tatoveringen ser grusom ut, magen min er ødelagt for alltid !!! det skulle du aldri ha gjort!!!

  13. OK greit du kanskje syns SELVE tatoveringen var fin, men å plassere den med skuddsonen ned mot fitta di? HVOR TRASHY ER IKKE DET. Sånn seriøst, INGEN gutter med selvrespekt hadde syntes det vært kult å vist fram dama si på stranda med en tatovering som det der! Greit, du har type nå, men han er jo faen meg like harry som deg, så vil bare si lykke til resten av livet. Du kommer til å måtte leve på NAV etter du klarer å sløse bort de jævla blogg pengene på unødvendige super-harrye ting som det du driver med. Jeg har FULL forståelse på hvorfor andrea badendyck, og typ hele twitter ler av deg og den tatoveringa. Sorry as men hvafaen i helvette er det du skal fram med dette?? VIse hele verden at du er like hore og harry som det vi trodde du var?

  14. Hvorfor akkurat en pistol? 🙂 Jeg kunne aldri ha tenkt meg å tatovere en pistol på magen, fordi jeg tror ikke det hadde passet meg. MEN jeg synes du kledde den godt, og den var ikkeminst stilig!

  15. Din kropp, du bestemmer. Hallo sett alle dem folka som tatoverer hele kroppen med mønster ? Den tatoveringen der var drit fet! Bli sikkert bedre når du blir ferdig med den 🙂

  16. Synes det var utrolig tøft gjort av deg å tørre å ta denne tatoveringa! Du er også forberedt på kritikk, å det gjør deg jo bare sterkere. Therese, du er sykt bra! Digger at du legger ut bilde av den, å viser at du er stolt av å ha gjort ditt eget valg. Gleder meg til den blir ferdig, den blir sikkert feet! Uansett, selv om du sikkert en gang blir gravid, hva så? Lev mens du er ung..yolo liksom. Er 15 år, å tenker at du lever for å oppleve verden. Ikke bry deg om negativiteten til folk her..love you!!!!!<3

  17. Den var kanskje som flere sier over her litt for stor for deg, men den var tøff! Og det er kanskje noe i det om du skulle bli gravid en gang, så er det ikke sikkert tatoveringen vil være like tøff!
   Men den er til syvende og sist veldig tøff!!

  18. sinnsykt stygt!! herregud legger du litt på deg nå blir denne dritstygg ,å skrukkete når du blir gammel! hahha gled deg 🙂

  19. kunne skrevet masse om deg – positivt, men jeg velger og gjøre det kort! men du må vite at du er herlig som står for dine meninger, og det må du ikke slutte med! og det at du faktisk tørr å ta en slik tatovering som betyr noe for deg er virkelig herlig ettersom du faktisk får noen i mot deg, men bare fokuser på det positive – er virkelig noen som må synke så jævlig lavt og må komme med masse dritt. Men stå på vidre, er det noen jeg ser opp til så er det deg!

  20. Det at folk føler for å komme med unødvendig dritt sier jo mye mer om dem selv som personer, enn om deg uansett 😉 Ditt liv, dine valg, er visst folk som har missforstått den delen.. Og det at du velger å dele ting om ditt liv med andre er greit nok, men det gir ikke de en “gyldig grunn” til å slenge med leppa!

  21. Liker ikke andreabadendyck!!! Hun tror hun er best…
   Likte ikke tatoveringen, men det er ditt valg 😉

  22. Kjempefin tatovering! Måtte bare gå inn på twitter og se hva Andrea Badendyck hadd skrevet, og jeg ble rett og slett irritert på hun. Jeg synes du bør være stolt over tatoveringen din 🙂

  23. Jeg ville aldri tatt en sånn tatovering, men den er din ikke min.
   Jeg synes du kledde den og hvis du liker den så har ingen andre noe de skulle ha sagt, det er ditt liv.
   Haters gonna hate, sånn er det.
   Men: respecters gonna respect 🙂

  24. Jeg håper du mener det når du sier at du ikke bryr deg om hva andre sier, for det skal du absolutt ikke bry deg om. Jeg selv elsket alle mine tatoveringer, men dessverre plasserte jeg de på synlige steder og jeg har fått MASSE drittslenging pga de, og nå er det nesten slik at jeg hater de på grunn av alt det negative og stygge folk har sagt om de.. Jeg later som jeg elsker de fortsatt selvom folk slenger dritt. Innerst inne gjør jeg jo det, men jeg er lei meg fordi så mange slenger dritt. Tatoveringen din var fin, og jeg håper du klarer å være stolt over den selvom folk er frekke! Blir så utrolig irritert og lei meg på dine vegne av alle som skriver stygge kommentarer her. Det er din kropp og dine valg, og det viktigste er at DU er fornøyd. For hva det er verdt så digget jeg den hvertfall <3

  25. Jeg synes den er sykt kul, jeg ville nok ikke tatovert en sånn på meg selv, men utrolig kult at du går for noe litt annet!! 🙂 Må bare få si at Andrea traff seg litt seg på twitter. Hun skrev en tweet lengre ned der det sto “Synes synd på de som har så lite liv at de må tweete om at jeg bruker en bukse med hull på knærne. Haha, dør…” Altså det var jo akkurat det hun gjorde mot deg. Takler seriøst ikke hun. YOU GO GIRL!!

  26. Syntes det var veldig fin, men kanskje litt stor:) men hva gjør vel det meg, din tatto, Ditt valg 🙂 kan jeg spørre om den betyr noe spesielt eller står for noe spesielt?

  27. For noen fine signaler du sender! Alle skjønner jo når de ser på deg at du har kanskje ikke noe ståsted rundt dette med våpen, så når folk ser deg med den tatoveringen, er førsteinntrykket rett og slett at du dum. I tillegg støter du mange med å traske rundt med et mordvåpen på magen MED englevinger. En direkte tolkning er jo at våpen sender folk til himmelen, så utrolig flott!
   Creds. Du er skikkelig kul az.

  28. Gleder meg til å se resultatet 🙂
   men noe i meg sier at den ikke er ekte, fordi du ikke er noe sår eller rød eller lignende!
   Men det får vi se! Den var stilig da 😀

  29. Huff nei, ikke bra. Klart du syns kanskje den pistolen er dritkul nå som du er 18 år, men tenk når du blir eldre, og kanskje gravid, det kommer til å se ut som du har en pistol retta mot ungen i magen… Og selve utføringen av tattoveringa, ikke bra. Han er ikke så veldig flink han der. Skjeve linjer, forskjellig tykkelse på de, dårlig skyggelegging.

  30. samfunnet idag ass
   ingen kan se det, men jeg har facepalma 7 ganger allerede over hvor kjip verden har blitt. ikke det at min mening har noe å si, men jeg mener, den må jo være helt forferdelig grusom siden det fins så mye hat og spydigheter på innsiden av hvert og annet menneske, over en jævla tattovering liksom. vi burde bekymre oss mer over 13åringer med aids og omsorgssvikten for neste generasjon. nyfødte idag vokser jo praktisk talt opp i trampstamps og extentions, hvem føkkings bryr seg lenger??

  31. Wow, den va stor! Men den va ganske stilig! Å selve tattooen va veldig fint laga! Flenk tatovør! Likt vengen sjikkelig godt, så bi spennanes å se kordan den bi tel slutt 🙂

  32. Synes det blir en romantisering av våpen som ikke hører hjemme noe sted, men du har helt rett i at det er ditt eget valg.

  33. skjønner ikke hvorfor andre forteller deg om den er for stor eller stygg osv. det er jo ikke de som bestemmer hvordan den skal se ut? det velger du helt selv, det er jo din kropp? therese, jeg synes den er helt råå! 😀

  34. At noen faktisk blir så sure og faktisk bryr seg med å kommentere her pga en person får en tattovering. Har du ikke noe fint å si, så hold kjeft! Det er hennes tattovering og hennes liv. Hjelper det deg videre i livet ditt om du skriver dritt her ? Neppe. Vær heller glad på hennes vegne ellers så kan du bare trykke “X” i hjørnet og ikke bry deg om du skal hate på Therese. Jeg syns den var veldig tøff jeg. Elsker også de andre tattoveringene dine, med mamma og pappa, så søte 🙂

  35. ikke bry deg om alle de ekle kommentarene, vi mennesker er så forskjellige, og alle har desverre/heldigvis forskjellige meninger. Det finnes ikke en rett en 🙂
   Din kropp, DIN tattoo.

  36. Mistet faktisk all respekt for Andrea Badendyck da jeg så hva hun hadde skrevet…
   Hun fremstår alltid så hyggelig og sukkersøt på bloggen, men når hun tweeter om noe som er så negativt ladet om en annen blogger, bare pga en tattovering, er hun jo like ille som de som kommenterer dritt på hennes egen blogg.

  37. Det er rart at du får så mange drittkomentarer og likevel ligger du på topp!
   Du burde få lov til å gjøre hva du vil, uten at folk skal begynne å hakke på deg!

  38. Hater at AndreaBadendyck fremstår så søt og uskyldig men egentlig er hun en ……! Snakker stygt om alle, men forventer selv at ingen skal snakke stygt om henne..

  39. Den va råå! Stå på, det e din kropp og ditt utseendet! Står respekt av det, utrolig kul tattoo! Og det med andrea badendyck, herregud at folk kan synke så lavt, mista all respekt for hu når eg såg hennes sanne side, komme aldri te å gå innpå bloggen hennes igjen 😉

  40. den var ikke fin syntes jeg. Men det er ditt valg og opp til deg! 🙂 Men jo, du kommer til å angre på den der når du blir eldre. og da mener jeg ikke gammel, men kanskje oppi 30 åra. Pistol pekene ned der? litt horete :p kan vedde på at du kommer til å angre 🙂

  41. For ikke å snakke om når du går i bikini på stranda i utlandet feks. Hva tror du folk kommer til å tro om deg? Når du har en pistol på magen, ikke bare en liten en heller….
   I utlandet er det ganske annerledes syn på tatoveringa, og der menes det som oftes noe bak det om noen tatoverer en pistol på seg, hitler tegn, flagg osv… og ja, du kommer til å angre! den blir sikkert kjempe pen når du blir gravid også, som mange oppe her har skrevet. For ikke å snakke om en kommentar oppe her, pistolen blir å peke på babyen…!

  42. DEN ER TATT SÅ ALLE KAN BARE SLUTTE! Herregud selv ville jeg ikke hatt et “våpen” på kroppen min enten det er en Tatto eller et ekte våpen.. Drep så mange uskyldige osv. MEN den er tatt så er ikke noe vits å kommentere den vil ikke forsvinne uansett av det. Håper du er fornøyd den var jo kul!
   Og dere som sier ho vil angre når ho blir gammel, hva faen da har man jo levd livet og på stranda når man er skrukkete og gammel, de fleste gamle damer bruker badedrakt. Og uansett så vil man ikke se særlig pen ut når man er gammel så hva gjør litt pynt på kroppen. ?

  43. AHAHAHAHAHAHHA!
   Dette kommer du til å angre på frøken. 🙂 Vet det er nytteløst å prøve overbevise en 18 åring om at hun ikke vet alt her i verden og aldri kommer til å forandre seg. Men å tro at det faktisk er tilfelle er ikke annet enn naivt. Tenk bare så mye som smaken din har forandret seg de siste fire årene. Det du syns var utrolig kult som 14 åring syns du sannsynligvis er ganske pinlig nå. Tror du virkelig at det samme ikke kommer til å skje de neste fire årene?
   Hadde du i det minste valgt et tidløst motiv, gjerne med en eller annen form for betydning for deg, så skulle jeg ikke sagt noe. Men seriøst – en pistol.
   HAHAHHA!

  44. “Cesilia
   01.03.2013 kl.12:04
   Huff nei, ikke bra. Klart du syns kanskje den pistolen er dritkul nå som du er 18 år, men tenk når du blir eldre, og kanskje gravid, det kommer til å se ut som du har en pistol retta mot ungen i magen… Og selve utføringen av tattoveringa, ikke bra. Han er ikke så veldig flink han der. Skjeve linjer, forskjellig tykkelse på de, dårlig skyggelegging.”
   -Takk til deg og din geniale kommentar! Må si igjen at dette er den styggeste,mest harry og mest horete tatoveringen jeg har sett. Var du full?

  45. Du kommer ikke til å angre når du blir gammel kjære deg ..
   Du kommer til å angre når du blir GRAVID! .. Jeg fødte for 5 mnd siden så jeg vet hva jeg snakker om, har selv tatovering på ribbeina, den ble ikke strekt fordi jeg plasserte den såpass langt “bak” mot ryggen sånn at tilfelle jeg ble gravid (som jeg jo ble) så ble den ikke strekt. men din derimot kommer til å bli ødelagt om du blir gravid..

  46. Hei!
   Følte bare for å si at jeg synes det er utrolig tøft gjort av deg og virkelig stå for dine egne meninger og drite blankt i hva folk mener. Det er utrolig inspirerende at du klarer å stå for dine egne valg, din egen kropp og dine egne ønsker. Bare fortsett sånn! Drit i alt folk sier, det er jo ikke alltids lett, men jeg tror du er en utrolig sterk person og at du klarer dette helt fint. Jeg har også en stor tatovering, bare at den er på armen og jeg driter i hva folk sier om den. BE PROUD! <3

  47. Den var råstilig!!!! Kommer til å bli sinnsykt bra! Og det med tatovering når du er gammel.. Seriøst, når denne generasjonen blir gammel vil 90% av oss ha tatoveringer uansett! Det vil jo nesten være unormalt å ikke ha det. Har aldri skjønt greiene med å angre når man blir gammel, det er jo ikke sånn at man blir plutselig en helt ny person, man vil jo alltid være den man har vært, og da vil man huske hvor inderlig man hadde lyst på tatoveringen og hvor fornøyd man var med den 🙂 Ingen som ser ut som supermodeller når de er 70 likevel!

  48. så flinke du e t å blogga for tiå! Du blogge jo alltid 🙂
   Sykt teit av Andrea å skriva sånn, musta egentlig ganske mye respekt for hu nå,å har ikkje tenkt å lesa bloggen nas mær…
   Å koffår e harry ein negativ ting, egentlig? 🙂

  49. Utrolig tragisk at alle skal komme med slike dumme kommentarer som at det ikke er lov til å nevne navn, den er for stor, den blir stygg når du blir gravid osv. Nå har hun valgt å ta denne og jeg tror nok hun vet like godt som alle andre hva konsekvensene blir. Og seriøst det er ikke lov til å nevne navn. Hun mente virkelig ikke noe særlig med det navnet.
   Kan ikke alle bare slutte å pirke på hva andre skriver? Ikke ta alt bokstavlig talt. Nå vil hun vise oss tatoveringen sin også kommer dere med kritikk om at den er for stor, er ikke pen osv. Hva om. Det var dere som viste en tatovering dere var virkelig stolt over også fikk dere slike tilbakemeldinger?
   Stå på videre Therese du er tøff.

  50. døds kul!! den var kjempe fin, det er du å du er helt nydelig!!
   ingen fortjener stygge komentarer, kan du lage et sånn inlegg om hvordan “puppene” dine er nå størelse osv.
   men uansett er du kjempe pen!!

  51. Jeg godtar at du vil ha tattovering, men hvorfor så inni granskogen stor??
   Det er ikke godt for kroppen din!

  52. Kan du plis skrive om hvorfor du tar akkurat en pistol med vinge? Noen spesiell betydning, eller bare fordi det er kult? 🙂 Må bare si at jeg kunne aldri tatt den tatoveringen, men den ser dritkul ut, og jeg beundrer deg VIRKELIG for å tørre å ta noe som ikke alle andre har, og heller ikke bry deg om det!

  53. For meg symboliserer en gun krig, vold og urettferdighet i verden, og jeg er ganske sikker på at det ikke er det du mener tatoveringen din skal symbolisere. Så jeg er veldig interessert i å høre historien bak denne tatoveringen, for helt ærlig ble jeg litt sjokkert :s

  54. den var dødskul! haha, vurderer å ta en pistol i en sånn blondering rundt låret liksom;p
   hvor mye må du betale for den?

  55. Når jeg hører sangen “I don’t care, I love it,” tenker jeg på deg. Ikke sikkert du vil angre, men har du bestemt deg for at du aldri skal ha barn ? Jeg håper nesten det.

  56. Utrolig unødvendig av andre toppbloggere å skrive stygt om en synes jeg. Ditt valg, din kropp osv som du sier! Vi har alle forskjellig smak og stil. Den passet bra til d e g 🙂

  57. Hei 🙂 vet ikke om du leser alle kommentarene jeg, men jeg vil bare komme med et lite forslag.
   Jeg synes du skal revurdere den “kroken” der vingen begynner, også
   Tror jeg den ville blitt så sykt mye finere om vingen hadde hatt litt “mykere” kanter..
   At kantene ikke er så tykke. Du gjør jo selvfølgelig det du synes er finest,
   Men jeg tror den ville blitt mye finere slik!
   Eller synes jeg den var veldig kul!
   Drit nå i hva andre sier. Det er ikke dems problem uansett 😉

  58. Du kommer sekkert tel å angre. Men du får lov å gjør ka du vill med kroppen din, så eg skal ikkje fortell deg nåkka som helst om ka du skal gjør:) Digga deg for det, at du “idgaf” om andres mening!

  59. Synes den var utrolig kul så langt, så gleder meg til å se sluttresultatet!
   Har selv tenkt til å ta tatovering når jeg blir gammel nok 🙂

  60. Kult 🙂 Har sykt lyst på noe lignende selv, men kommer til å ta den på siden fra ryggen og mot ribbeina istede 🙂
   Skjønner ikke hvorfor folk skal bry seg så mye, du velger selv hva du gjør med kroppen din. Stå på!

  61. Haha! Er så morsomt å lese – det er som om jeg skulle sagt det selv da jeg var 18 og “visste alt” 🙂 Tok en stor tatovering på ryggen som jeg mente jeg aldri kom til å angre på, og nå er jeg 23 og angrer meg ihjel. Tør ikke å innrømme det for mamma, for hun har ALLTID rett 🙂 Kul tatovering nå, men bare vent!

  62. Den var faktisk drit stygg og drit stor! Og hvorfor er det sånn at når du er 18 da bestemmer du alt selv og ‘driter’ i hva andre synst? Det er forbanna idiotisk! Når du er 18 må du faktisk bevise at du er våksen og ikke gjør dumme ting som du andre på om noen år…. Slik som du faen kommer til å gjøre!! Når du bli gravid er denne tattoveringen ødelagt! Når du har blitt tynn igjen, og skal på stranden med den ødelagte pistolen på magen! Eg lover deg du kommer til å angre! Greit det er ditt valg. Men har du virkelig tenkt over det? Du synest den er kul nå, men om 20 år, du er på stranden med unger å mann, men ein ødelagt tattoveringen på magen som peiker ned på musa di, hva med ungene dine?!?! Di ville vært flau! Veiviser ned til musa til mammen sin? Wtf!! Håper for din del at dette er ikke er ekte!! Eller at du er villig til å leve med ein ødelagt tattovering for resten av livet ditt! Lykke til!

  63. Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor folk kommenterer dritt. Regner nesten med at de har fått en crappy oppdragelse og ikke har lært seg hvordan man behandler andre mennesker eller skal være høflige. Og den tweeten til Andrea var jo bare latterlig, hun som har fått dritt selv burde vite bedre enn å slenge dritt om andre på nett. En dag vokser de vel opp..
   Du har kanskje ikke den tatoveringen jeg selv hadde valgt, men haha no reason to hate! Du er dritkuul Therese!

  64. Jah, skyevåpen er dødsfett og sikkert noe du har et nært forhold til og stor forståelse av symbolikken bak. Not. Dumme lille jente

  65. Fyfaen… at du gidder og bruke opp massevis av penger på en sånn stygg tatovering? Og ikke nok med det så har du tatt den sånn at pistolen peker ned mot musa! Lurer på når du får barn og hvilken mor de tror du er når de ser en pistol på morens sin mage!du kommer til å bli et sykt dårlig forbilde

  66. Leste gjennom kommentarene på insta, og gikk gjennom twitter igår. Jeg er flau over visse folk. Bare for å føle seg bedre (spessielt de med mange følgere på twitter) skal de tweete dritt om deg, sophie og andrea b.

  67. Uff nå fikk jeg vondt av deg 🙁 Denne tattoeringen var ikke helt heldig.. Den er fint laget og slik, men plasseringen, og størrelsen.. Uff.. Du har sikkert rett i at du ikke komme til å bry den om den når du har blitt gammel og skrukkete, men når du blir ordentlig voksen og kanskje får barn.. jaja

  68. Synes den er ganske så Harry for den peker liksom ned til greien din. Kommer sikkert til å gå greit når du blir gammel, med tanke på at det ikke akkurat er så mange gamle folk som stiller i bikini på stranden. Badedrakt vil vel da bli din ting. Men tatoveringen din er jo et bevis på at du er deg selv, og gjør det du vil! Kan hende den blir bedre med vingen.

  69. Dere kan sjekke toppsladring.org om dere lurer på hva andrea OG benny har sagt om tcmn…TS holder faktisk med tcmn virker det som, og d skjønner jeg GODT!! 🙂 Likte tattisn jeg! Vågalt, hihi:)

  70. Hvordan tror du den kommer til å se ut når du skal ha på bikini? Det er den stiligste tattoveringen jeg har sett på lenge!

  71. Flott å skrive navnet til tattovøren når så mange slenger dritt 🙂 Og ja den var sykt stygg har selv 5 tattoveringer. ALLE med betydning ribbeina, leggen, foten nakken og bak skulderen. Den var bokstaveligtalt stygt trgnet de små strekene på pistolen er veldig stygge. Og pistol?? du er klar over at du fremstår som slut? ikke at du kanskje bryr seg, men ambefaler at du tar laser å fjerner for dette kommer du til å å angre på..

  72. Synes du er tøff som tørr! og er helt enig i at man selv velger det, du synes den er fin og det er ditt valg 😀 men man må jo også tåle konstruktiv kritikk, er jo faktisk derfor det er et kommentarfelt, ikke bare så folk skal skrive: “åh så fin du er på håret” hele tiden?… så ærligtalt, det var ikke den fineste tatoveringen du har tatt :/ selve pistolen var super awesome! menne størrelsen og stedet var helt meningsløst.. og en vinge opp hele ryggen? nei, uff 🙁 ser ikke hvordan det kan bli kult.. en litt mindre pistol hadde vært finere 😛 men designet ble jo faktisk litt kul, selv om jeg heller ville hatt det som en plakat på jenterommet, og ikke på kroppen min :/

  73. Hvis du ikke hadde brydd deg i det hele tatt, så hadde du ikke nevnt det en gang. Når du velger å skrive et innlegg om dette, så viser du jo bare at det faktisk går inn på deg. Heia Andrea badendyck og bennysriddle!!!!

  74. Det er så teit at folk sier sånn “ikke min smak, men jeg er enig i at det er ditt valg!” Da rakker de jo ned på tavoveringen, som er hate.. samtidig som de sier at de ikke liker hate. hahaha! Jeg sier ikke mer enn at det er ditt valg! MEN det kan hende at du får strekkmerker når du blir gravid? Ikke kritisk ment altså! Men jeg bare sier det for å advare deg 😉

  75. Syns den var ganske stilig uten den vingen også jeg, men selvfølgelig setter vingen prikken over i’en 😀

  76. Tror den blir kanskje kul når den er ferdig! Selv om ikke jeg hadde turt å gjort det selv! Og Andrea.. haha, må le av hele henne. Kom ikke som et sjokk akkurat. Stupidooo

  77. Jeg elsker deg! Fortsett med det du gjør! Gi langt faen i hva andre tenker, det er ditt valg! Er det noen du skal høre på angående dette så er det familien din, men ellers – gjør hva du vil 🙂
   Synes den er kjempe kul!

  78. Jeg synes den er kjempe tøff, kommer til å se helt rå ut med bikini på! Ikke bry deg og hva andre sier, de er nokk sjalu på at di ikke har guts nokk til å ta en selv 😉

  79. HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAH, jævlig harry og stygg!! Fyfaen du er så dum

  80. Tenk deg litt om før du fikser på utseende, Tcmn. Du må ikke ta valgene for fort. Det kan egentlig bare slå fort tilbake på deg. Synes i hvertfall du kunne ha tenkt deg om to ganger, før du tok denne tatoveringa… Jeezez

  81. Synes den var dødskul! Og folk som sier at den er stygg, for stor etc har det ikke godt med seg selv. Tenk å legge seg oppi hva ANDRE velger å tatovere. Jeg har selv 5 tatoveringer, og synes det er fint!
   Og det kan jo selvfølgelig være den blir litt annerledes/ødelagt etter en graviditet, men hvorfor skal andre bry seg om det? Og om 20 år, hvis hun er på stranden med mann og barn kan hun vel bruke badedrakt hvis det absolutt skulle bli så ille. Synes det er kjempe dårlig gjort å komme med dritt. Og den typiske “hva når du blir gammel?” Kan jo bare si at når hun blir gammel sitter nok mesteparten med tatoveringer, så akkurat DET er ingenting å bry seg om :p da sitter vi med tatoveringer overalt, så kan de som valgte å ikke tatovere seg pga det komme med :” ja nå er jeg glad jeg ikke tatovere meg. Tenk hvor stygg min skrukkete gamle kropp hadde vært med tatovering” haha 😀

  82. blir jævlig bra når du e rundt 30 og har med ungan dine på stranda så går mora demmers i bikini med en jævla gunner over halve magen retta mot fetta. E jo meir harry en ei jævla tribal tattoo, leve vi i 1999 eller=)=)=)

  83. seriøst kommenterte andreabadendyck det på twitter? guuud hvor lavt hun synker. mistet all respek for hun akkurat nå. og med at hun har 2 vesker tilsammen 30 000 kr! sykt! stå på 🙂

  84. Regner med de fleste har hørt om dette sitatet: you should not regret anything you did, because at that point it was exactly what you wanted.
   Bli så jævlig provosert av de som kommenterer å sier at den er stygg, når det ikke engang på noen som helst måte går utover dere? HOLD KJEFT, sier jeg bare.
   Therese skal få lov til å gjøre akkurat hva hun vil, uten at dere tror dere vet hva som er best. SPYR på dere. Og det med at Andrea Badendyck skrev om den på twitter var jævlig modent gjort da ;););)
   Tattoen din var RÅ, Therese.

  85. Personlig liker jeg den ikke, men det er ikke meg som skal like den heller så who cares? Det er din kropp og din tatovering. Syntes du er tøff som står for dine handlinger. Andrea Badendyck er jo forbanna lavmål som bruker tiden sin på å kritisere andre offentlig. Hun hadde aldri turt å sagt noe face to face, taper spør u meg.

  86. den ble kjempefin! gleder meg til å se den når den er helt ferdig 😀 jeg er stor fan av tattoveringer! har alltid ønsket meg tattovering, jeg skal ta det når jeg blir gammel nok, og jeg har allerede begynt å tenkt på hva jeg skal ha 🙂 jeg er enig i at man ikke bare skal bry seg om hva andre sier, for det har INGEN betydning. Det er din kropp, ditt liv! fortsett sånn 😉 klem fra leser <3

  87. sinnsykt rå! du har ingen grunn til å angre. har selv tatt en DIGER over hele ribbeina og hofte, med en skalle,roser osv. mange som kritiserer den også men jeg gir FAEN i det. så lenge jeg ELSKER den! 🙂 hvem i helvette bryr seg om hvilken og hvor stor tatto en har når en er 50+?? tror ikke jeg kommer til å vellte meg på stranda i bikini med skrukkete hengemage da uansett!!! om jeg så gjør, har jeg da badedrakt. å uansett hadde jeg ELSKA å sette eldre mennesker me store tattoveringer nå, viser bare hvilke mennesker de er og hvordan de har vært! respekt er det! idiotskap å kritisere! Digger deg.

  88. Er helt enig med deg! Ingen andre som skal bestemme hvordan du skal se ut eller hva du gjør med din kropp.
   Og til alle dere som velger å kommentere om hvor “stygt” det er med tattoo på gamle mennesker; why don’t you tell me all about how beautiful you’re gonna look when you’re 80:).

  89. Syntes du skal være døds stolt av tattoveringen din! Så lenge budskapet bak den er noe som betyr noe for deg, så skal man drite i hva andre syntes! Tattoveringer er et vakkert smykke på kroppen som viser hvem alkurat DU er. Hvis man skal leve på hva alle andre mener er riktig og galt, så er man jo ikke selvstendig ! Det å ta en tattoveringer viser at man er voksen nok til å ta et valg som kommer til å være på kroppen din resten av livet. Hva er ikke voksente det ?!? Det at folk kommenterer dritt på en faktisk drit fin tattovering er til å spy av. Du får sikkert selv ikke lov av foreldrene dine, så du må kommentere dritt hos de som faktisk kan ta valg selv uten mamma og pappa. Det er faen meg hennes valg å ta tattovering, ikke fjortissblogglesere som aldri kommer til å klare å ta et eget valg. Har tatt to tattoveringer selv og driter i om andre ikke liker de, så lenge jeg liker de, så er jeg strålende fornøyd! Stå på! Tattoveringen var drit fin.

  90. Jeg synes den var stilig! Det er bare bra at vi tatoverer oss ulikt, tenk så kjedelig det hadde vært om alle skulle tatovere det samme, kle seg likt, farge håret likt osv. Det er bare gøy at folk er forskjellige 🙂
   Du er en tøff jente, og jeg håper du klarer å overse de negative kommentarene som blir skrevet. De er verdt så utrolig lite, du må lese og tenke på alt det positive folk skriver.
   Stå på!

  91. Satt igår og leste mange kommnetare på instagram, måtte bra le!! syns det er utrolig tøfft! har utrolig lyst til og ta en nesten lik bare lengre ned! UTROLIG KULT MÅ JEG BARE SI!!

  92. Jeg syntes du er kjempetøff som tar denne tatoveringen og ikke bryr deg om hva andre syntes! Så lenge du er fornøyd med hva du gjør med kroppen så er det det som betyr noe. Jeg digger at du blogger om ting som du vil og gjør ting du vil og ikke alle andre! Stå på, digger deg og bloggen din <3

  93. Hva synes du om at Andrea Badendyck og Bennisriddle skriver dritt om deg og tattisen din på twitter? Andrea skrev også en tweet om hvor tåplig det var å veie så lite å ha silikon, men hun sletta den…

  94. æ syns tattoveringa di va drittøff! hadde nok ikke kunne gått med den sjøl, men herreguud, dæven kor kjedelig værden hadde vært om alle va lik. syns du e tøff som tar nokka du vil, og ikke hør på di andree taperan 🙂

  95. Vil ønske alle en velsignet dag og ta vare på hverandre i Jesu navn;)
   For jeg vet hvilke tanker jeg har med dere, sier Herren, fredstanker og ikke ulykkestanker. Jeg vil gi dere fremtid og håp.(jer 29;11)

  96. Jeg synes den ble fin jeg da men Therese… du vet hvis du skal bli gravid så kommer den å strekke seg veldig og da ser den helt jævlig tro meg… men sånn sett så var den drit fet 🙂

  97. Godt å se at du ikke bryr deg om drittslengingen, therese. Det andreabadendyck skrev på twitter var bare helt lavmål, det viser bare hvor barnslig hun er. Syns det er synd at en blogger som henne først skriver om all den drittslengingen hennes på bloggen sin, og at det er sykt bak mål at man skal sitte bak tastaturet å slenge dritt, men så sitter hun å gjør det selv. Jeg har hele tiden syntes at jenta så veldig uskyldig ut, men kanskje hun ikke er det alikevell? 🙂 Men syns tatoveringen ble kjempe tøff jeg!;-)

  98. Godt å se at du ikke bryr deg om drittslengingen, therese. Det andreabadendyck skrev på twitter var bare helt lavmål, det viser bare hvor barnslig hun er. Syns det er synd at en blogger som henne først skriver om all den drittslengingen hun får på bloggen sin, og at det er sykt bak mål at man skal sitte bak tastaturet å slenge dritt, men så sitter hun å gjør det selv. Jeg har hele tiden syntes at jenta så veldig uskyldig ut, men kanskje hun ikke er det alikevell? 🙂 Men syns tatoveringen ble kjempe tøff jeg!;-)

  99. Syntes den var utrolig kul eg! Og er det sant at Andrea Badendyck skrev på twitter om kor stygg den var? Herregud, mister respekt ovenfor hun asså.. Hun skriver til å med på bloggen sin at ho syntes det er noe dritt at folk skriver at f.eks at klærene hennes er stygge, og at det er ikkje noe med dei å gjøre. Og no skriver ho dette om tatoveringen din.. Fy faen, snakk om dobbelmoral..
   Btw, bra du begynner å legge mer innlegg ut på bloggen! Har venta lenge no! <3<3

  100. Jeg syntes den var jævlig fet og spesielt når den blir ferdig! Digger deg!!
   Hvem faen bryr seg om Andrea? Ingen. Fordi hun er en jævla bortkjemt drittunge som prøver å tilfredsstille alle andre for å bli likt. Lol.
   You rock girl!

  101. Syns det er bra du står opp mot deg selv og driter i hva andre sier. Det er jo din kropp, ikke min eller noen andres så du burde jo få lov til å gjøre akkurat hva du vil uten at folk skal komme med drittslenging og ikke respektere valgene dine.
   Elsker at du er deg selv og driter i det andre mener. Ikke en tatovering jeg ville hatt isåfall, men den var jo kul likevel! 😀

  102. Tragisk gjort av Andrea. Har alltid syntes hun har vært så søt å uskyldig! Det tror jeg ikke nå ihvertfall. Skjønner ikke hvorfor alle legger seg borti hva andre personer gjør. Det er jo din egen kropp, og du bestemmer over den. Så hvorfor i alle dager skal hun reagere på det i det hele tatt. Fint for henne at hun mister lesere av å rakke ned på andre da! 🙂 Håper hun ser igjennom alle disse kommentarene på innlegget ditt å ser hvor mange som syns det er dårlig gjort! For dette er jo på kanten til mobbing!

  103. Pliz ikke tatover hele den. Den er mye finere nå enn med de vingene 🙂 du kommer til å blir 80 år… Pliz ikke fortsett på den 🙂

  104. Hahah, frøken Badendyck sier det verste med blogging er frekke kommentarer, så tweeter hun noe så barnslig. Kan ikke annet enn å le, snakk om liten selvinnsikt av en bortskjemt diva. Tatoveringen var kjempekul! 🙂

  105. tror det hadde blitt finere om pistolen var litt mindre så kunne du hatt en på begge sider, tror det ville blitt fint! men veldig kul denne også da

  106. haha, nå burde du se i kommentarfeltet til Andres Badendyck! Hun har spørsmålsrunde og dine trofaste lesere har nå lagt igjen mange kommentarer der de spør hvorfor hun skrev den tweeten, haha.. Blir spennende å se hva hun svarer på spørsmålene, eller om hun svarer i det hele tatt.. 🙂

  107. Herregud, alle som slenger dritt og hat til deg pga noe så lite betydningsfullt som en tattoo er hjernedøde, virkelighetsfjerne og bør seriøst gå en runde med seg selv. Det er greit nok at man får tilbakemeldinger når man legger frem livet sitt for offentligheten i en blogg, men det er tydelig at store deler av Norges befolkning bør komme seg vekk fra pc’n og bruke tiden på noe mer fornuftig. Gå til en psykolog for eksempel……..

  108. det andrea skrev på twitter var helt for jævlig teit, blir forbanna over at det finnes sånne mennesker, sjønner ikke hvorfor folk liker henne. Dritkul tattoo!!

  109. Den var kjempe stilig faktisk!
   Det er så unødvendig å slenge dritt til andre bare pga de selv ikke liker det… Gjør det dagen deres mye bedre ved å kommentere dritt til Therese??.. utrolig patetisk!
   Jeg bare lurte på om tatoveringen har en dypere mening for deg? eller tok du den fordi den var kul? 😀

  110. Haha, må le av folk her. Det er HENNES valg, hva faen har deres mening å si egentlig? Å sitte å kommentere med et falskt eller anonymt navn er det mest barnslige av alt. Vedder på at dere ikke har noen venner. Lykke til i livet, hah. Jeg syntes den ble rå tøff, men selv ville jeg hatt en liten tatovering. Det er jo det som er så bra, at folk er forskjellige. Du skal få ta egene valg uten at noen skal blande seg inn. Takk for meg

  111. WTF er problemet til andreab? mista helt respekten for hu jeg nå! Drit kul tatovering da! Og andrea kan seriøst holde ting for seg sjøl

  112. Hvorfor i all verden skal folk drive å bry seg og bli provosert av hvilke valg hun tar? Om dere mener den er stygg, om den ikke blir like fin etter en graviditet, om hun faktisk kommer til å angre: Hva pokker har det med dere å gjøre? Det er hennes liv og hennes kropp. Therese burde få ros for å tørre og gjøre hva faen hun vil uten å la noen andres meninger gå inn på henne.
   Det at Andrea prøver å være vittig og komme med ironiske utsagn om den tatoveringen, gjør bare at hun driter på leggen ved å henge ut folk på nettet som en liten fjortis, når hun faktisk er 18 år og burde egentlig hatt noe oppe i vettet. Hun prøver å stille noen i dårlig lys, men ender bare opp med å stille seg selv i et dårligere lys. Det håper jeg dere alle andre også klarer og se.
   Så knip dere selv i armen og våkn opp folkens, det er ikke slik man skal holde på. Therese er en tøff jente som gjør ting fordi hun selv ønsker det og fordi hun vil. Hun lever ikke på andres vilkår, men sine egne.

  113. Andrea skrev også noe om at hvordan kan en person som veier så lite/eller som er så tynn, ta silikon.. Husker ikke helt hva som sto, men hun sletta den tydligvis, finner den ikke så..

  114. Personlig hadde jeg aldri gjort dette, men du fortjener virkelig ikke alt hatet du får for det. Hva faen. Du burde jo få lov til å leve ditt liv, på dine egne betingelser og ikke ut ifra hva alle andre sier og mener. Lev livet ditt, du. Håper ikke du kommer til å angre på tatoveringen.

  115. Jeg er selv ei jente med en del tatoveringer og kan se når en tatovering er dårlig utført eller ei. Ved første øyekontakt kan den se skikkelig kul ut (noe den også er i noens øyne), men når man ser nærmere og mer detaljert, er den dessverre dårlig utført!

  116. Det aller viktigste er at man er fornøyd selv 🙂
   Utrolig unødvendig av andre å skrive negative ting på nettet!

  117. Andreabadendyck er desverre veldig usikker på seg selv og trenger alltid bekreftelse på at hun er bedre enn andre ved å køpe merkeklær, dusinvis av vesker, spise mindre og mindre for at folk skal se hun er blitt tynnere, redigerer bort urenheter i ansiktet sitt, fremstiller seg selv som rik og lykkelig med leilighet, veskehund, celine-vesker, trening og kosthold osv. Man ser jo at hun ikke har det godt med seg selv.
   Tror du har hakket bedre selvtillit enn henne, du er hvertfall ærlig når du har en whatever-attitude.

  118. jeg synest tattoen var utrolig tøff! lo når jeg så at Andrea badendyck og Benny skrev om tattoveringen din på twitter, aldri lest noe så sykt teit før. Synest du er tøff deg, therese. bare en veldig sterk person klarer å gjøre det man selv vil, uten å være redd for alle de negative kommentarene som folk kommer med når de ikke har noe bedre å gjøre.
   Du må absolutt legge ut bilde når vingen har komt på. Gleder meg til å se!

  119. at toppbloggere gidder å kommentere slikt er jo stortabbe. skriver mye om at man burde få gjøre det man vil, så tvitrer man det der.. dobbelmoralsk much? du sier i det minste at man skal få gjøre hva man vil og mener det! det at folk bryr seg så sterkt om andres valg er jo helt utrolig, hahah.. fortsett sånn som du gjør, therese! 🙂

  120. Er ikke en hater, men min mening er at denne var skikkelig harry og rimelig stygg. Magen ble ødelagt av den der.
   + En pistol? Greit hvis du hadde hatt en story eller grunn for at du tok den, men nå er det bare helt feil.
   Menmen, hvis du liker den er det jo greit uansett 🙂

  121. Synst det er tøft av deg å tørre å ta ein sånn tatto!
   men er det noe gale me bloglovinen din? gjekk tilfeldigvis innpå bloggen no sida det ikkje kom noken nye posta på bloglovin fra deg på noken daga, den siste eg har fått opp er “mørkere hår”. tenkte å sei ifra i tilfelle det ikkje berre var på min så kan du kanskje fikse det 🙂

  122. Bettina; Andrea skrev på Twitter ‘å tatovere en stor pistol på magen er jo alltids fint….. #kødderdumedmeg’
   Syntes den var tøff Therese 🙂 Andrea Badendyck har ikke noe tidsfordriv så hun må bare kommentere andre på Twitter.

  123. Litt for stor eller? Kul men du skulle heller ha tatt den der i liten versjon på ryggen eller benet eller noe sånt

  124. Hahahahaha!! Ka i helvette?
   Ein pistol? Tenke du ikkje lengre enn t nasetippen din?
   Da e nåke av da styggasta eg har sitt. Og du kjem ikkje te å angra på den?
   Trur nok du kjem te å angra på den i nermaste framtid!(-;
   Hadde no aldri valgt ein jævla pistol! Hahha!!!

  125. Elsker tatoveringen din! Digger at noen tør å ta en tatovering som er litt annerledes – en som ikke alle andre har!

  126. Tragisk med alle som kommenterer negativt. Din kropp, ditt valg. Syns du er tøff som tørr å ta noe som skiller seg ut og driter i janteloven. U go girl!!

  127. Åhærregud folkens, tattoveringa e tatt no, så roen! Ho gjør kafaen ho vil me kroppen sin og ho tok den sikkert ikje uten å tenke se om. Lure på koffor d e slik at alle kan rakke ned på en person me engang personen blir “kjent”? Dåkker e patetisk som gidd å bruke tia dåkkers på å rakke ned på andre, sjalu fordi ho tørr?
   DIGGA tattoveringa, har ønska me omtrent samme sjøl, bare en på hver side!

  128. Lol. Kan ikke tcmn få gjøre AKKURAT slik som hun vil? Greit at hun har en blogg, og at hun må tåle tilbakemeldinger, men dette blir for drøyt. Skjerp dere og VOKS OPP, folkens. Og jeg hadde aldri trodd at Andrea skulle vise seg for å være en sær, frekk bitch. Men mistet ihvertfall respekten for henne! Jeg liker deg, Therese 🙂

  129. Sorry ass, men det var nok ein kjempestor tabbe. Sku virkilig ønske det var eit klistremerke ass :L

  130. Vet du hva Therese, nå ble jeg faktisk ganske lei meg.
   Jeg har fulgt bloggen din i mange mange år nå, sikkert helt tilbake fra du ikke lå på topplisten, og har alltid syntes du har vært en veldig søt og sjarmerende jente.
   Det jeg synes er så trist, og som akkurat nå egentlig ble enda verre er at du ikke må ødelegge deg selv på den måten du gjør!
   Jeg har hverken noe i mot silikon eller tattoveringer, men har du ikke tenkt over at alt dette kanskje kan bli litt mye for den lille kroppen din og det unge ansiktet? at du en dag kommer til å bli voksen, reise på jobb og komme hjem igjen til en familie. Vil du virkelig se slik ut da?
   Jeg sier overhode ikke at du er stygg, det må du virkelig ikke tro. Men jeg skjønner ikke hvorfor du i utgangspunktet må forandre alt med deg selv, når du hadde et så pent utseende fra før 🙁
   Takk for noen koselige år hvor jeg fulgte bloggen din, jeg kommer nok ikke til å fortsette med det, for du er ikke den samme jenta som du var før.. Men håper du selv blir fornøyd med tattoveringen og at fremtiden blir bra 🙂

  131. Jeg synes det er veldig tøft gjort av deg å ta en slik tatovering, når du selv visste at du kom til å få mye dritt slengt etter deg. Det er bra at du ikke bryr deg om negative tilbakemeldinger, det respekterer jeg virkelig! Selv synes jeg tatoveringen var kjempe stilig, og gleder meg til å se den helt ferdig, stå på! 🙂

  132. Skjønner ikke hvorfor andre syns det er en tabbe? Du skriver rett ut at du selv liker den og det betyr noe for deg. Hvorfor er det en tabbe for andre? Er nå ikke dems kropp. Vi har smak og behag 🙂 Dette var din smak!

  133. Kjempekul 🙂
   synes det er bra at du velger noe som ikke hundre tusen personer har tatt før deg. noe jeg gjorde i mitt tilfelle med å ta en stor fjær på ribbeina…
   gleder meg til og se den ferdig! den blir nok drit fin 🙂

  134. Åååh! Den var drit kul !
   Ikke noe hate: Men hvorfor en pistol? Liksom har det en betydning eller er det personelig? kan du lage et innlegg om det? 😀

  135. oi, overaskende… Hadde aldri ville tattovert noe så stort og så…spesielt på magen. Du vil alltid forandre deg, og det vil også moten, tenk om du er en helt annen jente om 5 år, og hater den tatoveringen? De fleste mennesker som tar tatovering i tenårene angrer på det, menmen.. ser ikke akuratt for meg en gravid dame, eller en dame med små barn med den tatoveringen. Det er selvfølgelig min mening, men jeg håper du er fornøyd og at du ikke angrer:-)

  136. Overraskende at Andrea Badendyck og Benny gidder å bruke tiden sin på å skrive hvor stygg de mener tattoveringen din er på nettet.. Det blir nesten litt for dumt altså. Du har tatt en tattovering du liker og det er din kropp, det er det som telles! TØFT!

  137. DEN VAR UTROLIG KUL MEN HADDE SELV IKKE TATT DEN SÅ STOR HADDE TATT DEN LITT MINDRE MEN OFC DITT VALG OG DIN KROPP ❤ ELLERS VAR DEN UTROLIG FIN

  138. Syns tatoveringen er drit kul! Det som er stygt er nå alle har like spør du meg, Andrea Badendyck er bare ei som er ute etter oppmerksomhet!

  139. Det er jo bra du er fornøyd! Men det virker jo kanskje litt som om du ikke likte hvordan den ble nå, siden du skrev et såpass langt innlegg om at folk måtte respektere at du tok en slik tatovering?

  140. La være å kommentere dritt, hold negative kommentarer unna. Dette var et valg hun tok selv, respekter det. HENNES KROPP FOR FAEN.

  141. Aii aii aii… Jeg syntes den var litt stor, kanskje? Men det er da min mening. Den er sykt kul, da 🙂 Og siden du liker den, kler du den sikkert 😉

  142. Jeg skal legge hånda på hjerte å si at dette er ikke akkurat den fineste tatoveringen, men det er din kropp så du bestemmer over hva du gjør med den 🙂
   Hun der “Badedukken” må du drite i, hun er seriøst en stor taper med dårlig selvbilde!

  143. Ehhh trashy much. Liker tatoveringer godt, men denne hadde nok sett bedre ut på deg om den var mindre 🙂

  144. Sykt rå tattovering, Therese! Har selv en pistol på ribbeina som jeg tok sist august. Er kjempe fornøyd, elsker den. Lykke til når du skal tattovere ribbeina, fyfaen det er helt sinnsykt PAIN!! Forhør deg med tattovøren din om det er greit om du bruker bedøvelseskrem (mange tattovører aksepterer det ikke pga huden kan bli litt hoven og veldig øm å jobbe med). Digger ikke bare bloggen din, men deg som person 🙂 I det siste har du virkelig vist at du gir så faen i hva andre mener!! Ceep on rockin’ girl

  145. uff da, elsker deg TCMN men her tror jeg du gjorde noe dumt. Synts det er tøft at du står opp mot de stygge komentarene folk skriver, men virkelig en pistol med vinger retta mot fitta di? hmmmmm, ser ikke helt hva som er vakkert med det. Håper på dine vegne at den ikke er ekte, men hvis den er det håper jeg du virkelig har tenkt igjennom dette. Det er ikke lett og bli kvitt en tatovering. jeg har selv en del strekkmerker på magen og vet hvordan det føles ut og være redd for at noen skal se magen din. håper ikke det blir sånn for deg i framtiden. Neste gang burde du kanskje kjekke innom bloggen din og se hva folk skriver før du gjør det, mange her som bare vil det beste for deg. Uansett elsker bloggen din.

  146. unnskyld at jeg sier det, men det der er det styggeste jeg noen sinne har sett. Det passet ikke deg i det hele tatt, og jeg mener at du nå har ødelagt hele kroppen din. Den ser helt forferdelig harry og stygg ut. Sorry as

  147. Hjelpe og trøste meg, dårligste tattissen jeg har sett på lenge!!! Skjeve linjer! Dessuten er munningen på pistolen på høyde med siktet helt fremst. Pistolløpet ser ut til å ligge høyere enn sleiden (den øverste bevegelige delen på en halvautomatisk pistol)!
   Sånn skal det se ut:
   http://www.chuckhawks.com/beretta_92A1.htm

  148. Enig Andrea(s?) er lavmål haha! Synes folk skal få gjøre akkurat som de vil! Så lenge det ikke “ødelegger” mitt liv på noen måte. Dessuten så var den kul!

  149. tattovering er drit lekkert. jo mer jo bedre men jeg likte ikke størrelsen på tattoveringen din helt ærlig.. Den var litt i største laget, men ang barn.. vel vel, har flere veninner som har født og hatt tattoo på magen, ikke alle sine er ødelagte. mulig du har like flaks som flere av mine veninner :))
   men ett tips til deg, ikke haste tattover deg. det gjorde jeg, å typpisk på en synelig plass. skyldra foran:( jeg angrer. den var såå kul, tenkte på den en mnd.. skulle tenkt på den i ett år heller.. vel vel YOLO.

  150. Andrea er bare sjalu og hun virker så utrolig falsk. Tattooveringen er i grunnen ganske… men du sier at du har tenkt godt gjennom det så ja, min mening betyr vel ikke noe særlig da 🙂

  151. Modig av deg å gjøre en så stor piece som “andre” tatovering, og på en normalt vond plass. Syntes designet og hele tatoveringen var nydelig utført, og man kan lett se at tatovøren kan sitt, men syns selv at plasseringen var litt dum og “for mye”. Jeg kan faktiskt forstå de negative kommentarene, ettersom den virker faktiskt litt trashy, på en måte. Men for all del, du skal få gjøre akuratt det du vil, men du må forvente at folk sier sitt, like mye som du sier ditt. Men den var veldig fin, bare dumt plassert. Håper det er en mening bak både tatoveringen og plasseringen!

  152. Hva er det som får deg til å tatovere en pistol på kroppen? og i den str? det lurer jeg oppriktig på. er jo ikke den vanligste tatorveringen man ser på ei ung jente fra norge. Ikke var den noe fin heller, men det er jo en annen sak.. hoff…

  153. Det er modig av det å gjøre akkuratt det du vil uten å bry deg om det andre sier, og slik skal det være! Jeg er veldig glad for at du er den typen person som følger hjertet og gir faen i hva andre synes. Det er spesielt low life av bloggere som Andrea å kommentere slikt på twitter. Viser bare at hun er veldig oppmerksomhetssyk og tydeligvis har egne komplekser.
   Gleder meg til å se hvordan den blir når den er ferdig. Stå på Therese, og ikke la janteloven ta deg 😉

  154. Den var jo ganske kul! Men jeg sier bare meningen min nå: Du liker jo ganske godt å gå rundt i gjennomsiktige gensere med en BH eller noe sånt, eller hullete, eller en veldig kort shorte som når deg til magen og den vises eller så er det noe svart som vises rett igjennom den gjennomsiktige fine genseren! Hva skal du gjøre med det? Sminke den vekk kanskje? For det går ikke! 🙂 Bare sier det sånn i tillfelle du kunne ombestemt deg og betale masse for og operere den vekk! 🙂
   Men den var kul!

  155. jeg synes ikke den var fin. Den var egentlig dødsstygg! Men som du sa så er det jo ditt valg, og selvsagt skal du få ta den tatoveringen hvis det er det du vil og hvis det tilfredstiller deg..

  156. Kunne ikke tenkt meg den selv, men den var drit rå! Blir sikkert enda råere og kulere når du får den ferdig!! 🙂

  157. Din jævla poser, hvorfor i helvete tar du tatovering av en pistol, vær så snill å si meg det.. hvis du skal ha en pistol på kroppen, så burde den personen som har den, kanskje ha litt “Shabby swag” aka rufsete klær, å litt kul stil. det blir bare for dumt..
   du synes kanskje det er kult selv men en pistol på magen, men det er ikke det, desverre. begynn å selg mary jane og skyt en person, så skal jeg være enig med deg!

  158. jeg syntes at den var kul, men litt for stor. og siden du er så ung, så ødelegger det bikiniseongen!. men den var kul!

  159. HAHA, fy faen. ikke bare er den full i feil detaljer fra bilde men den er stygg som faen. feil valg av tattoo asså. du angrer etter noen år kan eg tenke meg.

  160. synes den er fet jeg!!
   altså badendyck bruker jo flere tusen på vesker?
   etter min mening gir det mye mindre mening enn en tatovering!
   gleder meg til å se den ferdig:)

  161. Tror ikke helt du tenkte på at denne her må du ha resten av livet, i det du tok tattoveringa … Enn når du en dag skal ha barn å hele driten strekkes ut? Blir ikke noen pistol da, heller ei svær rifle :p Tattoveringa var kjempefin, ikke noe med det, men alt for stor til den lille kroppen din 🙂

  162. SYnes motivet var veldig kult, har selv masse tatoveringer men ingen på magen, og det er av en grunn: Jeg skal ha barn i fremtiden, men det skal antageligvis ikke du, siden du har valgt å ha en så stor tattoo akkurat der. Hvis du skulle bli gravid vil du ikke kunne se hva tattiveringen er forno nå ungen kommer ut…

  163. drit kul. og enda bedre at det er litt størrelse på den! kommer til å se smashing ut når den er helt ferdig!

  164. Får å være ærlig er det bra at du tørr å gjøre som du vil å være deg selv. Hvis det hadde vært meg hadde jeg aldri tørt å ta tatovering. Jeg synes den kledde deg, og du er den eneste personen jeg vet om som tørr å gjøre det du vil uten å tenke på det i mange år også finne ut om du skal eller ikke! – 14 år

  165. Takk gode Gud for at mine foreldre forbød alt av tatoveringer & piercinger. Ellers hadde jeg også endt opp med et svært harry motiv PÅ MAGEN!
   OMG!!! Kriiiiiiiise!
   Nei, det her var virkelig dumt gjort av deg!
   MEN, det er jo ditt valg til syvende og sist!

  166. Dritkult! Vurderer og ta en omtrent like stor tattovering på magen, men ikke av det samme. Men så begynnte jeg å lure på om hvis man blir gravid, vil ikke tattoveringen strekke seg da? Kan du kanskje lage et innlegg om det??

  167. Var det en bekreftelse på at du ikke kødda? Oj, var helt sikker på at det var en tidlig aprilsnarr. Ouch

  168. Fyfaen! Den var dritkul. Drit i alle dritt kommentarer Therese. Enkelte klarer desverre ikke å holde deres egne meninger for seg selv.

  169. Jeg syns ikke den var harry i d hele tatt, men sinnsykt kul. En venn av meg har fått dyrepoter på magen, det syns jeg var megaharry, i tillegg har hun vinger på ryggen (??), blir litt mye fjortisfaktor spør du meg. Men spiller jo egentlig ikke noen rolle hva andre synes så lenge hun liker dem selv.

  170. Kul var den. MEN du kommer til å ANGRE den dagen du skal ha barn. Ikke lurt med en slik på magen igjennom et svangerskap. Du får nyte den så lenge den er fin=) det går over da ungen er ute.

  171. Digger deg og synes tattoen din var sytkt fin! Men hvorfor valgte du egentlig at den skulle peke mot fitta di?
   Er virkelig ikke hater men lurer bare på hvorfor du valgte at den peker dit 🙂

  172. ÅFyfaen den var rå! Jeg hadde sikkert ikke turd å gjøre det på meg selv, men den var utrolig kul på deg! Jeg syns du er utrolig tøff som står for ditt og ikke bryr deg om hva andre sier, folk kan jo selvølgelig få si det de mener en sak. Men de har ingen rett til å bestemme og si hva som er rett og galt i DITT liv. det er bare vas.. haha! Tror den kommer til å bli megabra når den er ferdig! Stå på 🙂

  173. Det Andrea skrev var helt idiotisk, og egentlig synes jeg bare Andrea er helt idiotisk også. Jeg synes at det er modig av deg å ta en slik tatovering, og ikke bry deg om hva alle andre kommer til å si. Andrea og de andre kan bare leve med misunnelsen, fordi det er tydeligvis det de er. Du er mye penere enn Andrea også, så hun får sikkert sånn rage på grunn av det. okei just kidding, men uansett.. jeg synes tatoveringen din er kul, og gleder meg til å se det ferdige resultatet! 🙂
   btw, det skrives business, ikke buisness hehe 😉

  174. Du har sååå jææævlig mye GUTS, og det er diggbart! Jeg mener common, En svær pistol med vinger på magen din er ikke a piece of cake! Credz for det du! Do your thing, og jeg vet du ikke ville ha noens mening, men jeg må bare si dette (jeg hadde aldri turt å si det face to face) men hva faen? HhhHAHHAHAH, jeg som syns du ble så pen etter boobywork’n din, også fuuuucker du deg opp noe så langt inni helvette. JALLA JALLA! Men du, rock det på din måte! Litt i overkant harry, men jaja! Do your thing tiger! hahahhaha

  175. Dette er på ingen måte “konstruktiv kritikk” som de fleste forsvarer drittslenginga si med, dette er en brutal sannhet som mange kan stå bak meg i. Den tatoveringen der var det mest brutale jeg har sett. Hadde du vært en westside-gangsta-yo black queen latifah hadde den passet, for da er man jo tacky fra før av. Men at en 18 åring fra svartast skogen i Tromsø (Bodø??) som så å si livnærer seg på løsvipper, extentions og rosa klær prøver å være ‘tøff’ med en gønnar på hofta, det er faen meg flaut. Jeg har ikke ord, jeg vil bare hive meg på første fly til nordnorge og holde et foredrag om hvor jævla kleint det der er. Om så faren din redda deg fra en kaldblodig morder med en sånn pistol, så er faen meg det ikke noe unnskyldning. Den er like harry, brutal og stygg uansett. Mening bak eller ikke. Jeg føler det er på sin plass at jeg skriver dette, for noen må si fra. Mange sier: “jammen enn når du blir gammel da, DA blir den stygg da”, men vet du hva, den er like stygg uansett hvordan du vrir og vender på det. Den er for kraftig, stor og bare. Off. Men du kommer sikkert ikke til å angre, du er bare for umoden til å forstå hva som er sosialt akseptabelt. Nå tenker jeg ikke fordi set er en pistol, den kunne godt vært en svart hest, men bare det å finne på å tatovere en så stor og mørk ting på en så lite flatterende plass. Det er ikke håp for deg, og det mener jeg faktisk. Du er en stor FAIL.

  176. Syns den var rå bra jeg Therese!! Og jeg bare digger det du skriver! Er sånn sjæl 🙂 Søstra mi er motsatt og bryr seg bare om populæritet og hva andre mener. Dette er grunnen til at du er den eneste bloggeren jeg leser fast. Du har ditt liv og dine meninger, du er helt deg selv og driter i hva andre syns! Bra jente du!
   Og hvis hu derre Andrea Badendyck har skrevet en slik twitter så viser det bare hvor barnselig og fjortis hun er. Og hvor opptatt hun er av deg, hahaha 🙂

  177. you go girl! den der blir drit kul når den er ferdig:) du er råååå!
   haters gonna hate, haha, huff..

  178. Hahah,kul tattovering 🙂 men tenk om du bli gravid i fremtida, blir den ikke strekt ut da ellerno? btw, bare drit i alle haters kommentarer, som du skrev i innlegget! det er ditt liv, og så lenge du er fornøyd og ikke kommer til å angre resten av livet, helt greit for meg 😀

  179. Du sier du ikke vil angre når du er pensjonist og skrukkete, men jeg tørr vedde 100% på at du vil angre innen 5 år. De aller fleste som tar en så stor og harry tatovering uten spesiell mening og på en såååå tydelig og liten plass angrer som faen. Jeg har tatovering selv og skal snart ta min andre. Den jeg har nå dekker store deler av overarmen, men den betyr mye for meg og vet at det er en tatovering som selv en 35 år gammel mor kunne vist fram uten problem. Jeg sier ikke at du skal ta til deg hva folk sier, men du er jo ekstremt umoden for alderen, Therese, og valgene du ofte tar egner seg mer for en 14-åring. Så klart, du gjør hva du vil, men du kommer garantert til å tenke tilbake på deg selv som du er nå som 30-åring og tenke “fy faen”.
   Når det skal sies synes jeg det er helt på trynet at Andrea Badendyck uttaler seg om DIN tatovering på sin egen twitter. Det sier jo litt om hvilken ekkel og kvalmende person hun er. Har aldri likt henne, ser på ho som en overbortskjemt liten drittunge, og det er jo det som er sant.

  180. Herregud.. Så utrolig umodent av Andre Badendyck, hun mista mye respekt av meg der.. Måtte bare gå inn å sjekke når du skrev det, og slikt holder man for seg selv.. Stå på Therese! Du er en flott jente og mitt forbilde!! 😀

  181. OK ……… ja mange slenger dritt, MEN jeg er enig i mye kritikken som er skrevet. Dersom dette faktisk er en virkelig tattovering, så skulle man jo nesten forventet at tattovøren hadde frarådet deg å plassere den slik. Plasseringen er uheldig, den skulle vært lengre bak og snudd ihvertfall 20 grader opp mot ribbeina. Og når det kommer til selve tattovøren sitt arbeid… herregud har mannen hjemmekontor hvor han tattoverer folk eller? JEG som er en hobbytegner ville gjort en mye bedre jobb, og det er fan ikke kødd engang 🙂 Jeg skulle ønske han hadde tatt tattoveringsarbeidet sitt mer serriøst. Misforstå meg rett da, jeg liker veldig godt pistoler, englevinger, dødninghoder osv som tattoveringer.

  182. Tattoveringen var råå kul! stå på, Therese 🙂 ikke bry deg hva de andre sier. du er en nydelig og sterk kvinne.

  183. for all del ta deg ut og gjør som du vil, selv er jeg stor fan av tattoveringer, men det var kanskje litt uheldig vinkel på pistolen?… Tenker også på hvor øddelagt tattoveringen kommer til å bli når du mest sannsynelig skal ha barn en dag. Ville nokk plasert den et annet sted enn på magen hvor den peker ned mot skrittet, blir bare litt drøyt og ganske stor var den også sammelignet med vingen, ville hatt større vinger for å få fokuset over på vingen istedet for BAM se på denne pistolen liksom

  184. Kjenner at æ blir riktig så provosert at enkelte kommentara her. Dokker som sier “ja når æ va 18 år så trudde æ også at æ viste alt”.. TCMN sir ikke ho vet alt..vet man alt når man tar en tatovering? Når æ blir gammel så tenke æ det e fint med minna om ka man har gjort når man va ung.. Men skjer med at dokker tar det så inntil dokker at ho kommer til å angre? E jo ikke akkurat dokker som har tattovering, og selvom folk sir man kommer til å angre man e eldre så e ikke det et faktum, men et personlig syn på føleser og meninger. Herregud.. og kem i fan e det som e dum? Dokker som sitt å sørge fordi ho har tatt tatovering, eller ho som har gjort nokka ho har lyst til? Hahaha.. bedrevitere finnes det desverre overalt.. Syns nesten synd i Therese som skal få fortalt hele tia kossn ho tenke.. alle e vi et individ men egne tanker og syn på ting. Takk gud for det.. tenk om æ måtte ha delt syn som dokker trangsynte folk her.. PUH.. glad vi alle e ulike 🙂

  185. tatoveringen var hot! dessuten beviser det bare hvor lavmål andrea og benny egentlig er. å dømme folk på grunn av en tatovering blir for dumt. som du sier så er det din kropp, og ditt valg! den er på magen din, noe folk absolutt ikke blir “plaget” av da den er dekt til mesteparten av tiden. stå på therese:*

  186. Blir sinnsykt kvalm av Andrea Badendyck og Benny..
   Synes det er dødskult at du har tatt den tattoveringen! Vi er alle forskjellige, og vi foretrekker ulike ting. Stå på Therese, you rock!

  187. Kjære Therese; en pistol. en pistol med vinger. Symboliserer det noe farlig som også har følelser? Noe dødelig farlig med en vakker side? Eller var det bare en “fet tattis”?
   Dette er hva enclopedia sier om pistoler:Pistol er en type skytevåpen som brukes i én hånd. Utrykket brukes normalt spesifikt om våpen som bruker krutt som drivmiddel.[1]
   Våpen som går under denne betegnelsen er revolvere, semi-automatiske pistoler, full-automatiske pistoler, og enkeltskuddspistoler. Kanskje de mest kjente er John Moses Browning med sin Colt M1911 pistol, GLOCK med sine polymerpistoler samt Colt Single Action Army Revolveren (Colt Peacemaker).
   Småkalibrede pistoler og revolvere i kaliber .22 Long Rifle bruker patroner med randtenning som er rimelige å fremstille. De er populære til øvelsesskyting og finnes også som vitenskapelig utformede konkurransevåpen.
   Det produseres også rene konkurransevåpen i kaliber .32 S&W Long til bruk i det internasjonale grovpistolprogrammet.
   Visste du det? hmm..håper det. tenkte du på at en dag vil du gå fra å være “gangster” eller hva i Saturns navn du prøver å være til å ville være mer jentete. En pistol er ikke særlig lady-like jenta mi! Og la oss for all del ikke glemme vingene.
   Vinger som i englevinger symboliserer perfektsjon og renhet.
   Vinger som i fly-vinger symboliserer kanske frihet eller selvfrigjørelse.
   Hvordan kan vinger høre til på en pistol?
   Hva vl du si med dette? Tenkt over det?
   Tydeligvis ikke.
   Som en hetro jente vil jeg bare si dette; digger plastikkene i puppene dine,ser bra ut! 😉

  188. oog som det var nevnt ovenfor her: jeg mistet også plutselig all respekt for andrea badendyck nå. hun som klager over stygge kommentarer hun får, og hvor vanskelig hun har det med tanke på utseende… nei uff så ironisk 🙂

  189. Slutt å sleng dritt, da! Det er Thereses valg, og det går ikke akkurat utover dere. Jeg er sikker på at hun har tenkt nøye gjennom dette, og har kommet fram til at hun vil ha en slik tatovering. Og de fleste gutter velger som regel ikke jenter etter tatoveringene de har! Synes bare det er så teit at folk må finne feil i alt en blogger gjør…
   Jeg synes at tatoveringen var dritkul btw 😉
   Ps. Hvis Andrea Badendyck sier offentlig at hun synes at en jentes tatovering er stygg, så fortjener hun å høre at folk får reaksjoner!
   Elsker bloggen din Therese. Du er best <3

  190. hey,btw det var eg som skrev denne kommentaren:
   Kjære Therese; en pistol. en pistol med vinger. Symboliserer det noe farlig som også har følelser? Noe dødelig farlig med en vakker side? Eller var det bare en “fet tattis”?
   Dette er hva enclopedia sier om pistoler:Pistol er en type skytevåpen som brukes i én hånd. Utrykket brukes normalt spesifikt om våpen som bruker krutt som drivmiddel.[1]
   Våpen som går under denne betegnelsen er revolvere, semi-automatiske pistoler, full-automatiske pistoler, og enkeltskuddspistoler. Kanskje de mest kjente er John Moses Browning med sin Colt M1911 pistol, GLOCK med sine polymerpistoler samt Colt Single Action Army Revolveren (Colt Peacemaker).
   Småkalibrede pistoler og revolvere i kaliber .22 Long Rifle bruker patroner med randtenning som er rimelige å fremstille. De er populære til øvelsesskyting og finnes også som vitenskapelig utformede konkurransevåpen.
   Det produseres også rene konkurransevåpen i kaliber .32 S&W Long til bruk i det internasjonale grovpistolprogrammet.
   Visste du det? hmm..håper det. tenkte du på at en dag vil du gå fra å være “gangster” eller hva i Saturns navn du prøver å være til å ville være mer jentete. En pistol er ikke særlig lady-like jenta mi! Og la oss for all del ikke glemme vingene.
   Vinger som i englevinger symboliserer perfektsjon og renhet.
   Vinger som i fly-vinger symboliserer kanskje frihet eller selvfrigjørelse.
   Hvordan kan vinger høre til på en pistol?
   Hva vil du si med dette? Tenkt over det?
   Tydeligvis ikke.
   Som en hetro jente vil jeg bare si dette; digger plastikkene i puppene dine,ser bra ut! 😉
   ville bare adde at det ser ut som om pistolen er pointa mot vaginaen din =) Nice detail!

  191. Seriøst, inkompetente små drittunger som kommenterer her.
   En tatovering vil strekker seg ut under graviditet, men den til trekke seg tilbake igjen etter graviditeten også, er heller ikke vanskelig å ta en “touch up” etter graviditet. Les og lær litt før dere kommer med useriøse utspill.
   Må si etter du tok tatoveringen fikk jeg mye mer respekt for deg.
   Store tatoveringer ER kult. Istedenfor de små nusselige skriftene som jenter nå til dags syntes er kult, hipstere. Yay fcking you til dere som kommer med de kleineste og utbrukte kjærlighetserklæringene som dere skal ha på kroppen. Som om det er så mye bedre enn en stor tatovering.
   Creds til deg Therese!
   Hilsen Elise

  192. Elise:
   “Store tattoveringer ER kult.”
   Ville minne deg på det er1735?2012(i millioner) mennesker som bor her i Norge.
   Tror du alle har samme mening som deg eller tror du kanske noen syntes store tattoveringer uten mening er harry,stygt, og/eller unødvendig?
   Teeenk over før du kaller folk inkompetente små drittunger,for med denne setningen:”Store tattoveringer ER kult.” er du en selv 😉

  193. Egentlig ikke. Hvis du leser oppover på kommentarene her, så skjønner du vel kanskje hvorfor jeg konstanterer med “inkompetente drittunger”.
   Lær deg og skrive “tatovering” skikkelig, før du uttaler deg om noe kanskje? 😉

  194. Elise:
   ånei!! jeg kan ikke stave tattovering riktig,så TAPER eg er ass xDDDDD LOOOL,fyfaen,stikker og blir drita på en halv cider liksåm xDD
   -.-
   til personen som var enig med meg; er fjortis pga er fjorten 😉

  195. btw: det heter lær deg å stave. Pga OG betyr når du samler to eller flere ting sammen,Trine og lucas,is og sokolade osv…Å er Å gjøre som Å se på tv ,jeg som trodde eg ikke kunne stave,Elise ;D

  196. andre ting man kan gjøre enn å lese en hjernedød blogg:
   http://imgur.com/r/aww
   (søte dyrebilder)
   -http://www.bokkilden.no/SamboWeb/side.do?rom=MP
   (tilbud på bøker! wow!)
   – Gå ut.
   -Gjør leksene dine!!

  197. Oioi.
   Flink fjorten år gammel jente dette her.
   Hun kan forskjell på å / og regelen. Flink!
   Må nesten ringe til din mor Å skryte!

  198. Elise,forskjell på å/og er barnehage pensum. Det at hun kan det og ikke du burde heller vært en wake-up-call. Kanskje du heller burde snakke med din mor? Kanskje hun drakk under graviditeten.

  199. Bare lurer: du har klaget lenge over at du er så tynn, og at du prøver å legge å deg. I det siste har du skrevet mer om trening og proteiner og sånt som du har i deg for å legge på deg. Er du ikke redd for at tatoveringen blir annerledes da?
   Men kult at du tør.

  200. tatoveringen var jævlig fin, og Andrea badendyck er bare ute etter oppmerksomhet. Det jeg elsker meg deg er at du gir en god faen i hvem som slenger dritt, du er en sykt bra blogger og haters gonna hate 😉

  201. Har problemer med å forstå hva du gjorde dette for. Ja du får gjøre som du vil, det er din kropp og blablabla, men herrefred, ser du ikke hvordan du har ødelagt deg selv?
   Jeg blir så forbanna trist av å se på tenåringene i samfunnet vårt, dere er så traumatiserte og bortskjemte at dere gjør hva som helst for å dra dere selv ned i søla. Dette er den verste tatoveringen jeg har sett noen sinne, og det aller verste er at den dagen du blir gravid, så ser det ut som pistolen peker rett mot babyen.. Grusomt 🙁

  202. Hei tcmn! ville bare si sorry for det jeg skrev på insagram i går… med at jeg trodde at tatoveringen var fake.. de var ikke meningen å være en dritt kommentar, jeg ble bare litt sjokka… Har aldri sett noen som har turt å ta en sånn tatovering, og når jeg såg du hadde et sånt bilde trodde jeg den var fake.. men den er ikke det, og det vet jeg nå! Og jeg er veldig sorry for det jeg skrev..!
   du er veldig modig som gjør sånne greier! <3 Kanskje litt stor? du er jo så sykt pen fra før av! men det er din kropp og jeg respekterer deg veldig og du e utrolig tøff! Sorry igjen... det var ikke meningen å være negativt!
   -klem fra en som sier unnskyld

  203. Du er fin og det står respekt av deg! Sykt umodent og rett og slett patetisk av Andrea Badendyck osv. og skrive sånt. Jeg fikk helt sjokk når jeg så det. Trodde det var kødd.
   Bra du er fornøyd med den i hvertfall, du gjør hva du vil med deg selv og de andre trenger ikke slenge dritt. Det viser bare hvor sykt umodne og oppmerksomhetssyke de er.

  204. Thabita Cash
   hahahahhahaha. ENIG! Det hadde matcha pastikkene i puppene og “gangster” tatoveringen.
   kanskje ikke like bra som de kleine “mamma<3" og "pappa<3" tatoveringene da 😉

  205. Du er rå! Det er unødvendig av Andrea og Benny å si hvor “stygg” de syns den er! De har ikke noe med det å gjøre. Det er ditt valg og jeg syns tatoveringen er utrolig kul!! <3

  206. Trudde ikke du kunne bli mer harry, men så slo du til igjen…… Du har jo totaltødelagt kroppen din du

  207. Jeg syns den var Awesome jeg, Therese ! =)
   Syns det seriøst er helt skutt at folk må komme med sånne dritt kommentarer. Greit, de kan gi kritikk, men det fins jo for faen me’ grenser. Når de begynner å si at du blir så et jævlig dårlig forbilde når du blir gravid som har en pistol – tattis som peker nedover..herregud. Det er ikke dem som bestemmer hva du skal gjøre med kroppen din eller ikke.
   Skjønner at det blir veeeldig vanskelig å overse sånne dritt slenginger heletiden, men jeg vet du kan klare det. Så ikke bli deppa. Ikke la sånne kommentarer stoppe deg !

  208. Bare husk at vi leserne har gitt Andrea MASSE dritt i kommentarfeltet hennes for å tweete det, og jeg har til og med skrevet til henne på facebook. Det er jo DIN mage, ikke hennes. Om hun synes den er stygg og aldri kunne tenkte seg å ha den, flott. Da lar hun bare være. Men hun har INGENTING med hva DU tatoverer på DIN kropp. Jeg synes det var dritrå, love you<3

  209. Synes helt ærlig at du har ødelagt litt bikini kroppen din. Du har jo så nydelig mage! Du burde ikke gjemme den bak en stor pistol… jaja, smak og behag. Ditt valg, haha burde egentlig ikke blande meg opp i dette.. elsker bloggen din! Synes du har blitt mye flinkere i det siste! Fast leser! 🙂

  210. Hei. Du har så rett!!! Unødvedig å skulle henge ut andre, og spesielt på sosiale medier, lavmål! Stå på videre, herlig å lese at du klarer å være så selvstendig og stå på egne ben, og at du står for det du mener. Ikke alle som klarer det. Gratulerer med ny tattovering, den var rå! Det viktigste er hva den betyr for deg:)

  211. er jo en grei tatto..men jeg tenker på at den er kjip å ha der på magen,fordi når u blir gravid en dag så vil den strekkes ut å se så styygg ut etterpå,å kanskje få strekkmerker i den også..jeg har en liten hjerte tattovering på magen min ,å da jeg var gravid i fjor, så blir jo magen veldig stor,og fikk noe strekk merker.og etter jeg fødte så så jeg at tattoveringen er ikke samme som før.ble rett og slett stygg..men er jo ikke alle det skjer med,så får håpe du er en av dem 🙂

  212. En ting er hva du synes er fint nå, og nei du kommer sikkert ikke til å bry deg når du er gammel, men hva om 10 år? Snakker av erfaring her altså. Jeg tok min første tatovering da jeg var 17 år, og har nå til sammen 7 stk. Alle kan dekkes med klær og det er ikke de værste motivene. Men synes jeg de er fine den dag i dag? Nei! Jeg klarer å leve med dem, men skulle helst fjernet 4-5 av dem, de er bare ikke meg lengre. Og akkurat som deg sa jeg at jeg aldri kom til å angre, og at tatoveringen var nøye gjennomtenkt før jeg tok dem. Jeg bærte mine tatoveringer stolt frem til jeg var 25, men så innså jeg at dem ikke passet til min stil eller personlighet lengre. Nå har du allerede tatt din, og jeg håper selvfølgelig at du blir fornøyd, men jeg ville bare dele min historie 🙂

  213. Tenk da barnebarna dine kommer og sier bestemor kan vi se
   Pistolen som er skrukete
   Den er kul men den er ikke for meg

  214. oi, fikk virkelig et annet syn på andrea badendyck etter den kommentaren på twitter.. det hadde jeg trodd om henne! syns det er tøft at du tar en tatovering så lenge du er fornøyd med den! 🙂

  215. Omg, si at dette er tull ???
   Han tattovøren kan ikke være seriøs, han har jo tattovert altfor stor str på deg, og fysj… pistol ??

  216. Jeg vet at det har kommet mange kommentarer, men jeg lurer på en ting. At når du tar totuveringen får du bedøvelse da eller? For jeg tenker på å ta en men jeg lurer på om det gjør kjempe vondt ? 🙂 Vær så snill svar…

  217. Jeg måtte inn og titte på denne, dette var ikke pent. Den er overdimensjonert og passer på skulderen til en diger kar. Type gangster. Du som er så søt? Og sant som de ande sider, du skulle fått noen råd om hvordan denne kommer til å se ut etter du fikk barn. Den kommer til å se ut som en slapp gigantisk skrukkete svart penis. Hilsen kunstner.

  218. Kjære lille jente. Er du i det hele tatt klar over at du har et drapsvåpen på magen din? Et drapsvåpen mange mennesker har mistet livet av. Til og med jeg ble rett og slett litt støtt og sjokkert av dette; at ei ung, pen jente som deg tatoverer noe så symbolskt stygt på seg. Jeg tviler også på at du noen gang har holdt i en ekte pistol, noe som bare gjør hele greia litt kleint. Ta et eksempel der du går på stranden i bikini, og på stranden er tilfeldigvis en pårørerende etter skytingen på Utøya. Der går du og symboliserer at du synes en pistol, våpnet som drepte noen de hadde kjær, er skikkelig kult.
   Dette handler ikke om å gå løs på deg og dine valg, men faktisk din respekt for andre mennesker og for onde ting som foregår i verden hver dag. En pistol er IKKE kult.

  219. Forklaring på hvorfor du tok den er greit. Men det virker nesten som om du skriver ett forsvar innlegg istedenfor. Hvorfor? Tatoveringen var blodharry! Det er greit, og det mener endel andre også ser jeg.
   Så forklar deg, du skriver alltid ett forsvarsinnlegg på ting du gjør? Nesten så du glefser til leserne dine for å unngå stygge kommentarer. Du som topp blogger må regne med delte meninger. Du har selv valgt å forsette å være det. Deal with it, eller slutt!

  220. Shitt den var kul og det er du også som faktisk tørr og ta tatoveringer og silikon, hadde faktisk aldri turt det, så jeg synes virkelig du er kul som gjør dette her, stå på og husk på alle de som skriver negativt om dette innlegget og silikon innlegget at de bare er jævlig sjalu på deg fordi de ikke tørr og ta tatoveringer eller silikon… 😀

  221. Dere som er negativ her oppe, vær så snill og STILKK FOR F*** !!!
   Hun liker tatoveringene hun tar og det gjør jeg også, så hvorfor slenge dritt om den ?? Trur ikke dere vet at alle mennesker her i verden har følelser i kroppen, hun kan bli lei seg av dere og hun kan bli glad, tenk dere litt om hva dere sier… Uansett om hun blir gammel og eventuelt gravid, så går det faen ikke utover tatoveringen hennes, herregud dere er dum ass…. !! 🙂
   Ta så mange tatoveringer du vil, det er ditt liv, din kropp og dine valg, ingen kan bestemme over deg enn deg selv <3 jeg synes du er tøff som tørr dette her !
   STÅ PÅ OG DRIT I ALT DET NEGATIVE OG FOKUSER PÅ DET POSITIVE, DET ER DET SOM BETYR NOE OG IKKE DET NEGATIVE !!!!! 😀 <333333
   ALLE FOLK HER I VERDEN SKAL HA NOE OG KLAGE PÅ OG DET BLIR FOR DUMT, RETT OG SLETT FORDI DET ER DINE VALG OG IKKE DEMMES.... 😉

  222. Drit fin tatto!! Skulle ønske jeg hadde den selv.
   Syns den var litt rart plassert siden den sikter mot musa liksom men du kledde den jævlig bra!

  223. Kjempe kul tatovering! Og de som sier hun kommer til å angre.. Hvor mange på hennes alder har vel ikke tatovering da? Kjempe bra blogg Therese! Stå på videre

  224. Uansett hva alle andre sier, så er en tatovering det mest personlige man kan ta. Så lenge du har tenkt gjennom det, så er det jo bare opp til deg!

  225. jeg synes den var kjempe kul! var det veldig vondt å ta den? Jeg syntes det var teit av Andrea Badendyck og skirve det om din tattovering på twitter.. Gleder meg til å se når du er helt ferdig 🙂

  226. det med de som kommenterte stygt om tattoveringen på twitter var bare jævlig barnslig. herreguud. stå på therese, digger deg!

  227. Teit av folk å bruke tiden sin på å skrive om at tattoveringen til en person de ikke kjenner er stygg… Stå på!

  228. Jeg syntes den var Dødsdint Therese! Håper virkelig du ikke bryr deg om de andre kommentarene. Du er den beste bloggern :))

  229. Kun aldri ha tatt en så stor tattovering, eller en sånn tattovering! men den var RÅ! Stå på og vær deg selv, digger bloggen din noe så sykt!

  230. Wow.. Det finnes laser for å få den bort. Hvorfor gjorde du dette, kjære deg?:( Det hadde blitt så fint forminsket.. Håper virkelig du er fornøyd og virkelig mener at du syntes denne selv er fin. Fikk heeelt vondt av deg nå

  231. Den tatoveringen er bare drøy, stygg og ikke minst harry. Å tattovere en stor pistol på kroppen sin er det bare gangstere som gjør, og så vidt jeg vet er ikke du en gangster.
   Når folk sier til deg at du kommer til å angre når du blir gammel mener de ikke nåt du blir pensjonist. De mener om 4-5 år, når du ikke er i tenårene lengre. Da kommer du garantert til å angre. Når du leser denne kommentatoren og alle de andre kommentarene nå i dag kommer du til å synes vi alle er dumme.
   Jeg gleder meg til det har gått 4-5 år og du angrer på at du har tatovert en stor pistol på deg. Da kan du tenke tilbake til da du leste alle disse kommentarene, og syns vi alle var dumme, og brydde oss for mye.

  232. Fyfader, den var jo drit råå! misunnelig som faen, men bare blås i hva alle andre sier! At du er fornøyd med den er jo det viktigste!
   FOLKENS, det er jo ikke verdens undergang å tatovere seg. det går jo faktisk an å fjerne den, og tror dere virkelig ho kommer til å sprade rundt i bikini når hun blir gammel så alle kan se den? finn dere noen andre å pirke på!

  233. Greit nok at du tar denne tattoveringen, selv om du skal lete lenge etter en så Harry tattovering. Likevel irriterer det meg noe jævlig at du skriver janteloven i hjerter under. Da er du faenmeg enten jævla god til å lure eller helt skutt(bokstavelig talt…) i hodet. Lykke til videre i livet med tattoveringen og puppene, sier jeg bare.

  234. Det er bra at du ikke bryr deg om hva andre mener! Jeg har brukt fro mye tid av livet mitt på å angre på hva jeg har gjort nettopp fordi ande ikke liker det. Prøver å lære meg å gi faen, men er ikke så lett. Synes du er et bra forbilde 🙂
   Når det gjelder Andrea Badendyck, har jeg mistet helt respekten for jenta. Hun tror hun er så mye bedre enn andre å at hun rakker ned på deg fordi du ikke bryr deg om hva andre sier, gjør hun til et dårlig forbile, hun fortjener ikke å være på topplista 🙂
   Digger deg!

  235. Aldri likt Andrea Badendyck jeg. men at hun skrev på twitter hvor stygg å jævlig den var er jo utroliiiig fjortis. Så man merker hvem på topplisten som er voksen og ikke…

  236. Jeg skal spare deg for min mening, men hva om du må operere en gang i fremtiden? tenkt litt på det eller? Arr midt i tattoveringen er fabulous 🙂

  237. Marja: Du burde holde kjeften din! Det er faktis lov og være “harry” det er bra og være “Harry” verden hadde vert veldig skjedelig viss det ikke hadde funnet “harry” folk…. Å få ut PMS’en din en annen plass enn her i kommentarfeltet..

  238. Hei du! Jeg synes du har en fantakstisk kropp, og derfor skjønner jeg ikke hvorfor du må ødelegge den med sånne tatoveringer som dette… Når du er på stranda kommer tatoveringa til å være det første man ser. Når du er i en svømmehall kommer folk til og legge merke til deg med en gang, og da tenker jeg på en negativ måte. Når folk ser deg på gata tenker de: stakkars jente, tenk å ødelegge kroppen sin på den måten… OG når du er gammel kommer den til og være rynkete og fæl… Jeg har egentlig ikke noe imot deg eller tatoveringer, men for ditt eget beste skulle jeg virkelig ønske du ikke gjorde det…. 🙁 Så vær så snill og ikke tenk at jeg er en liten drittunge som ikke skjønner noen ting, eller som bare liker å slenge dritt etter andre. Det er ikke det jeg er ute etter. Det jeg prøver og si er at man kan være seg selv ( og det er veldig bra 😀 ) Men noen ganger gjør man ting man kanskje ikke har tenk nok igjennom. Folk liker kjempegodt deg som du er <33

  239. Jeg lurer bare på en ting: hvorfor en pistol? Hadde vært kjekt om du kunne skrive noe om hvorfor du ville ha akkurat denne tatoveriengen 🙂

  240. Syns vikelig du burde ha tenkt deg om 3 ganger før du fikk denne tatoveringen. Syns den er for stor og når du i tilleg har pircing og når du skal sole deg så blir det bare rett og slett dritstygt, tror MANGE andre syns det også! Mener ikke å være frekk, men sier bare det jeg mener og sier bare dette pga. dine vegner! Jeg bestemmer ikke hva du skal eller ikke da, men jeg ville aldri tatt den tatoveringen. Liker bloggen din, btw! Syns ikke du skal gjøre “alt” på en gang liksom, du skal jo en dag bli gammel og vil alltid ha dette med deg liksom!!

  241. Fyfaen, jeg mistet all respekt for Andrea og Benny nå. Så samtalen deres på twitter (den du skrev i) og de oppfører seg jo såå barnslig og slemt! Hun jenta som støttet deg? Benny spurte jo henne hvorfor hun bryr seg, så hvorfor bryr han seg om tatoveringen DIN da? “Ytringsfrihet” my ass. Dette er jo direkte drittslenging, noe som de selv klager over. Gosh…. Digger tatoveringen BTW!

  242. føkk dokker alle som snakka drit om ho her. enten d e tatto eller smile hennes, eller puppan. fuck dokker! ho e perfekt i mine øya. æ personlig syns ho tar sæ ganske bra ut både med å utn silicona eller tatto, eller smilet hennes for densakskyld. skamm dokker shittkids!
   Vill ho ha tatto uansett ka d måtte være slaks tatto så ska ho fan få låv å ha det!

  243. Huff…
   Du kommer til å ANGRE!!!!
   Jeg vet nemlig hva jeg snakker om;)
   Jeg var 19 år da jeg tok min første tattoo.. Da var den jo selfølgelig MEGA kul..digget den..
   Nå, 7 år senere, er jeg mindre fornøyd.. Jeg har til og med tatt ein touch-up på den, i et håp om at det skulle hjelpe.. MEEEN, jeg tenker desverre bare ” FAEN, at jeg ikke valgte et annet motiv den gangen, for en smak jeg hadde da, det burde vært 25 års aldersgrense på å ta tattoo, MINST”..
   Men jeg må bare leve med den, for å gå gjennom dyre dommer, og et smertehelvette med laser i FLERE omganger for å fjerne den – er helt uaktuelt.
   Min er plassert nederst på leggen heldigvis.. Så jeg glemmer den jo , i ditt tillfelle blir det litt vanskeligere. FOR IKKE å snakke om den dagen du blir gravid, og denne bare strekker seg i øst,vest , nord og sør.. fytti så stygg den kommer til å bli!!!
   Skjønner heller ikke motivet?! Har du et spesiellt bånd til våpen, betyr virkelig en pistol noe for deg ? Eller er det bare “blekk er kult samme hva”…?!
   VEEET du ikke bryr deg om hva vi mener (sier du da.. )
   Ønsker deg lykke til!! Hva blir det neste tenker jeg;)

  244. Utrolig rå kul… Jealous nå faktisk. Blir fett å se resultatet ^^
   Liker ideen!
   Var det ikke relativt vondt å ta der om jeg tør spørre? Har bak på ryggen selv på samme høyde, men døde nesten av smerte da jeg tok den, :p hehe

  245. ok, nå kjenner jeg at jeg blir irritert. At ho tok denne tatoveringa er virkelig opp til henne selv. men at folk blir sure fordi de som leser denne bloggen sier negative ting om bare er teit. Ingen kan vel forvente at en stor kjendis som TCMN ikke skal få negative kommentarer. Ho har selv valgt og bli en topp blogger og ho tjener godt på det. For mange jenter er ho ett forbildet, det er utrolig mange mennesker som ønsker og være henne. At ho får stygge kommentarer får man da egentlig bare regne med, ihvertfall når man ser den tatoveringa. hvis hun ville prøve og unngå dette kunne hun utnyttet bloggen og spurt leserne hva de syntes før hun tok den. Hvorfor gjorde hun ikke det? da hadde hun slippet dette. Selvfølgelig skal hun bestemmeover sin egen kropp. Men når hun er topp blogger MÅ hun da forvente og få stygge kommentarer, så slutt og skriv at folk er slemme og sjalu og dumme som skrivet det de synes om tatoveringa. Jeg synes det er bra folk skriver det så unge leser ikke bare skal få høre den var fin, det var lurt. når mye av det TCMN gjør er både ulovlig og dumt. Ville dere som leser dette og skriver fine kommentarer eller virkelig rådet TCMN eller en ung jente om å ta denne tatoveringa eller Silikon… hvilket forbildet er dere egentlig da. Silikon og tatoveringa er ikke bra og hvis man ikke er 100% sikker på at det er riktig bør man ikke gjøre det. det er ett merke for livet! så la folk skrive det de tenker, hun har selv valgt det… og unge lesere som ser den tatoveringa burde få vite konsekvensene for og ta en tatovering. Det er min mening.

  246. å hærregud, hva feiler det leserne dine?
   har skummet meg gjennom mesteparten av (di stygge, sjalu, ignorante, og barnslige) kommentarene dine, og jeg er NOT IMPRESSED! =/
   Er det sånn at fordi man er toppblogger må man akseptere og tolerere drittslenging?
   Må Therese liksom følge en slags “mal” for å være “rosablogger” nok for dere lesere? o_O
   Dere virker jo nesten skuffa! Hun lever faktisk ikke for å behage dere….. Silikon, piercinger og tattiser er noe HUN ønsker å ha, og ikke noe hun har gjort for deres del.
   Personlig syns jeg det beviser at Therese har mer guts og attitude enn de fleste av dere, desverre er det å dele alt hun gjør på bloggen sin risikabelt, med så mange umodne sjalu prippen`e lesere som absolutt skal spy ut ALLE meningene sine rundt dama…
   sånn, dagens utblåsning 😉

  247. Ikke bry deg om hva andre folk mener og syns Therese, det vil alltid være noen som misliker hva enn man gjør, i alle situasjoner.
   Kanskje ikke alle liker akk hva du gjør, men hvorfor bry seg? Det er det man selv gjør og det man selv liker som betyr noe, ikke andres mening!
   Skjønner ikke at folk ikke skjønner det snart..

  248. Fyfaaen så fin! Heldig du er!
   Hahah, måtte le litt samtidig som jeg ble provosert når jeg så hva Andrea hadde skrevet. Fint at du ikke bryr deg om den klysa der 😉

  249. Hahahhahahahahhahahahahah fyfaen å dum du er! Den var dritstygg, og ikke minst horete. Stakkars barna dine, når du skal ta dem med til syden i fremtiden xD

  250. så utrolig fasinerende og spektakulær tattovering! må være noe av det mest spesielle og unike jeg har sett, rett og slett. masse lykke til med fortsettelsen, både med tattovering og puppene. en liten undring jeg stilte meg selv… som du nok helt sikkert har både tenkt og gjennomgått – hva gjør de, den dagen de venter et lite gullkorn (eller en bolle ovnen som noen sier) ? hjertlig og kjær hilsen fra oss i et nydelig bofellesskap på Lillehammer…

  251. Du må jo regne med at folk kommenterer dette når du legger det ut på bloggen, tror de fleste blir sjokkert når de ser dette, for det var ikke fint og veldig harry. Dette minner meg litt om motorsykkeljente som gir litt f….Dette kommer du garantert til å angre på!

  252. Blir flau på Andreas sine vegner når ho velger og uttale seg på nettet på den måten. Likte godt Andrea før, men etter det mistet jeg respekten for henne. Du gjør dine valg og om ho ikke har noe fint og si, hvofor si det? Uansett stå på videre, tatoveringen var tøff den og du gjør dine valg:):)

  253. Omg Therese. Den var dritt kul!
   -Ta gjerne en tur på min blogg, og legg gjerne til en kommentar 🙂
   jmekba.blogg.no

  254. Syns den var kul jeg 🙂 Ville kanskje ikke hatt en slik tattovering selv men jeg syns det er fint at du liker den og kjører din egen stil og driter om andre ikke liker den :))

  255. Oj herre, den var stor! Det må ha gjort noe så inni heelvettes vondt, haha. Ikke noe jeg kunne tatt, men kult gjort av deg, og har ikke noe hate mot den eller deg nå overhodet! Ditt valg 🙂 Så ikke den før andreabadendyck og benny begynte å drittsnakke så sykt om deg på twitter.. Altså, hva er det de tror de holder på med, de klager på at de får drittkommentarer av små usikre fjortissjenter som sitter på rommet sitt og bare skriver dritt for å få seg selv oppover? Hahahah, jeg ler… Det beste er at spesielt benny klarer ikke argumentere tilbake mot de som sier imot ham, og en av svarene var faktisk “lol, taper…”
   Blir faktisk helt kvalm av de to nå, og helt ærlig, det at du får så mye hate gjør den bare enda fetere!

  256. Folkens, tenk hvis ho ikke skal ha barn.. Det er jo ikke sikkert at ho vil ha barn, for det er ikke alle som vil det! Eller kanskje hun er steril, og derfor er det ett pistol mot underlivet hennes? Det verste dokker kan si er: ” Tenk når du en gang blir gravid, den kommer til å bli så stygg.” TENK hvis hun ikke blir gravid, åh. Hater når folk ikke bare kan godta ting som de er, hva er vitsen med å fortelle sånne ting til henne når hun allerede har tatt tattoveringen?

  257. Kikket på Andrea sin twitter, fy faen for en sur kjerring! Var jo bare syting og mas.
   Må være trist å leve livet med en sånn innstilling 😉
   Syntes du er kul jeg, du har iallefall litt personlighet og tar deg selv ikke så alvorlig som de andre bloggerne! Du er faktisk den eneste bloggen jeg alltid leser, har gått lei av alle andre.

  258. Glemte jo helt å kommentere tattisen :p
   Likte den, er original og ikke sånn lame drømmefanger/fjær/teit sitat (*kremt* sophie) som alle jenter tar. Den er jo ikke særlig stor som alle kommenterer? Stor er når du har sleeves eller over hele ryggen. Syntes heller ikke at å tatovere en pistol betyr at man liker våpen/er biler/harry heller -.- folk må slutte å være så trangsynte og kjedelige.
   Den trenger ikke å bli ødelagt av gravidtet uansett, kjenner en som har tattovert samme sted og den så lik ut etter ungen kom!
   Eneste jeg vil kommentere er at magen og tattisen vil se sååå mye finere ut uten piercing. Blir litt for mye med piercing og tattis samme sted, pluss at jeg syntes navlepiercing er drittstygt. Hoftepiercing derimot, naaaam <3

  259. Blir nok veldig morsomt for deg når du blir gravid med denne tattoen. Greit du mener at du ikke kommer til å tenke over det når du blir gammel, MEN når du blir gravid er det garantert at du kommer til å angre.

  260. drit fet tatovering, men etter å ha lest mange kommentarer så kan jo faktisk den pistolen og englevingene symbolisere noe helt annet enn det du tenkte deg.. Du kan få veldig mye problemer på grunn av den tattoveringen, fordi den signaliserer fæle ting.. også det når du har en baby i magen og pistolen aimer rett på barnet? + at den sikter rett ned på fitta.. Hmm, vet egentlig ikke helt hva jeg skal synes, men hvis jeg driter i å tenke på at det er en pistol og den dritten der så var den jo fet 😉

  261. Håper virkelig denne tatoveringen har en viktig betydning for deg. For det der er rett å slett å glorifisere ett mordvåpen, ikke minst ved å putte englevinger på det. Ikke særlig smart med tanke på alt som har skjedd rundt om i verden.

  262. Den var rett og slett meget maskulin og stygg… Men den matcher piercingen, silikonpupper, unaturlig hår, mange timer i solarium, kunstige negler, billige kjoler fra nelly og ikke minst den fyllingen du tok i lepper…

  263. Alltid like morsomt med jenter (og gutter) som ellers er veldig opptatt av klær og mote tror de aldri kommer til å angre og at de også kommer til å synes det er fin om noen år. Å ta en tattovering, særlig av denne typen (Stor og stygg) er som å ta på seg et klesplagg du aldri kan ta av. Ville du gått med de samme klærene som du gikk med for 5 år siden? Synes du de plaggene du gikk med da er like fin nå? På samme måte kommer du til å forandre deg mye de neste 5, 10 og 20 årene og jeg kan nesten garantere at du vil angre, selvom du ikke vil tro meg nå.

  264. Kanskje litt stor? Har du virkelig tenkt over at du vil ha denne tatoveringen resten av livet? Et mordvåpen? Det er kanskje ikke så rart at du ikkr bare får fine kommentarer tilbake. Tenk til sommern, du som gleder deg til å kjøpe bikinier, helt ærlig syns jeg du har ødelagt bikinikroppen din. Du som har så fin mage. Jeg kan selfølgelig ikke være 100% sikker, men tror det er en mulighet for at du angrer med årene.

  265. Hei Therese!
   Synes tatoveringen er kjempe stilig! Kanskje litt større en jeg ville hatt om det hadde vært på min hofte, men det er det jo heller ikke. Har selv 3 tatoveringer og planer om flere, og fått noen mindre fine kommentarer. Men når det kommer til tatoveringer er dette noe som er personlig for hver enkelt person og for mange også kunst. Så du burde bare gi f… i hva andre mener så lenge du selv er fornøyd og liker den! 🙂
   Lykke til fremover med fremtidige tatoveringer!

  266. Denne tatovering er noe av det styggeste jeg har sett. Skikkelig fæl. Men heldigvis er vi mennesker som har våre egne meninger. Respekt til deg for å at du tør å ta den :S

  267. Hahaha.. “pistolen blir retta mot ungen i magen”.. Å ungen tar skade av å ha en jævla tatovering retta mot seg da eller? Lurer på når jeg blir gravid, om tornene på rosene jeg har tatovert på ribbeina vil skade ungen også?! Nei herregud.. Tatoveringen var kul den :- )

  268. Eg har personlig ikkje noke i mot tattoveringa og eg vil gjerna ta ein sjølv. Men da gjer eg fordi da e kunst og fordi da ska bety noke for meg og eg ska væra stolt øve da.
   Når du skrive så mongen grunna t korfor du ska ta den, då skjønne eg ikkje korfor du har gjort da, når du føle du må forsvara deg sjølv, dritte du i da, så DRITTE du i da faktisk:P
   Når du blir gammal, så komme du t og bry deg. Så korfor ikkje ta noke anna enn ein pistol som peike ned t vagina?
   Når du blir gravid, så e da ein pistol som peike mot ein baby :/
   Mangen av argumentane du komme med, synst eg ikkje va bra nok:P

  269. Den var helt forferdelig!! Jg har nesten ikke ord faktisk…av alle tattoveringer man kan ta, ja, av alle STYGGE tatoveringer man kan ta…så valgte du denne her….du som har en så alt og feminin mage, og det mener jeg, skulle gjerne hatt en mage som din. Så ødelegger du den fullstendig med dette her.. fytti…det er faktisk en av de styggeste tattoveringene jg har sett EVER!!! Stakkars stakkars deg!!! 🙁 Andrea Badendykk kan forresten holde kjeft. Hu er så fæl at det er helt jævlig.

  270. Jeg synest ikke tatooveringen var fin men den var ikke direkte stygg heller. Om du faktisk ser på den på ein posetiv måte så blir den fin. Den var ikke ALT FOR STOR. Om du tenker deg da at det er ein arm med masse tatooveringer og denne. SÅ var denne finere. Synest det er tøft gjort av deg jeg. Om den har en mening og en betydning for deg så er det berre veldig bra.
   Stå på, du er sterk! Gleder med til å se resten av den..

  271. Jeg elsker tatoveringen din! Morsomt hvordan folk i det hele tatt gidder å legge seg oppi det, og da tenker spesielt på en annen kjent blogger som vet hvordan det er når alle slenger dritt om hva hun også gjør til en hver tid! Hun får bare leve mainstreem og fortsette å snakke dritt om de som tør å skille seg ut – ’cause different is the new sexy!

  272. Den tattoveringen var en tabbe. Du skulle aldri ha gjort det der. Den var ikke fin engang. Hva skal du med en pistol? Det må bli flaut å gå med den og bikini på stranda.

  273. Synes du er veldig tøff som turte å ta en sånn tatovering! Er nok ikke en tatoo jeg kunne hatt lyst på, men jeg syntes den var kul på deg! <3

  274. “Den blir ikke kundene å like!”. Ingen ser den så lenge jeg har klær på meg.
   Ironisk når du (mitt inntrykk) ofte ikke har klær på, som ikke dekker dette.
   takk for meg, pews ..

  275. Jeg syns det var kjempekult! Liker deg enda bedre nå siden du gjør det du har lyst til og ikke blir påvirka av andre som slenger drittkommentarer, respekt:)

  276. BLIR LEI MEG! Blir flau over NORSKE JENTE! Noen folk klare bare ikke og være grei med andre! Til saaataan med Andre og Benny! Dæm e bare så fettedum som absolutt på twittre om det! kan dæm ikke bare la den være viss den e så ” stygg og helt forjævlig ” som dæm sier? Andrea skall sikkert bare ha oppmerksomhet og Benny e bare spess! Synes tatoveringa da drit kul og det e ditt valg blir jo bare mer AWESOME med vingan! Støtte deg hele veien Therese 🙂 Og ikke bry deg om ka alle de andre som ikke klare og være gla på andres vegne sier ! og bare drit i Andre og Benny det fortell mere om dem en om den tatoveringa di ! Vise bare att dem e dårlige persona! Synnes nu tatoveringa va drit kul og glæde meg til og se når den e helt ferdig, It’s your choice and we should respect it ! <3

  277. Tatoveringen er drit kult laget! At du ønsker å ha den på din kropp er fullstendig opp til deg, og det har absolutt ingen noen business å blande seg inn i. Din kropp er ditt tomme lerret, det er hvertfall det jeg tenker om mine. Og ja, who gives a fuck når man er 80 år gammel og sitter i rullestol og har tatoveringer? Man blir bare minnet på det fantastisk fine livet man levde da man var ung, at man tok sjanser og gjorde det meste ut av alt.
   Når DET er sagt, FY FAEN for en unge Andrea Badendyck er på twitteren sin. Siste gangen jeg leser hennes blogg igjen!

  278. den var kul assa. men kanskje litt to much. med tanken på at du må ha dn resten av livet? jaja det er ditt liv og ditt valg 🙂

  279. Pistol? G?
   Og hvem har tatovert? Pistolen ser jo bøyd ut, den hvite streken skal være 100% rett, den heller opp. :S

  280. Jeg synes du kledde den! Ikke noe jeg ville tatovert selv (men den har jo ingen betydning heller for meg da) men du kledde det!
   Syns det er utrolig teit at folk slenger dritt om den.. Sier bare hvor umodene noen er 😉

  281. Det var en jæææææævlig kul tættis!! Og du er skikkelig deilig med den! 🙂 du er bare helt nydelig 🙂

  282. er det en grunn til at du tok denne tatoveringen, at den betyr noe for deg eller noe, eller er det bare fordi du synes den virket fin og kul? 🙂
   tøff tatto forresten 😀

  283. Skjønner ikke hvorfor folk bruker tiden sin på å kommentere på hvor “altfor stor” tatoveringen hennes er. Hva faen?? Hvem er dere til å dømme hva som er en for stor tatovering, og hvorfor skal ikke det være lov? Legg fra dere janteloven fjortiser, and mind your own business. Liker du ikke noe, gjør du bedre i å holde kjeft om det. Ingen kom å klaget på deres “live laugh love” tattiser, så hvorfor er det lov å klage på denne? Plis.

  284. Synes den var sykt kul! Hadde nok aldri turt å ta en selv, så synes det er rått med de som faktisk gjør det!

  285. Huff, huff, huff… Du må dessverre tåle mye kritikk, og her skal du få en til! Du MÅ ta til litt fornuft Therese, dette er din kropp, men det er ikke meningen at man skal “pynte” den opp slik, du blir en dag gammel og sikkert gravid, man vil jo egentlig ikke tenke fremover på at man en dag blir gammel.. men på slike valg som dette er det ekstremt lurt. Du er nødt til å se de negative sidene også, for din skyld. Du er ung og dum, og vil prøve ut nye ting og så videre, men vær så snill å les gjennom kommentarene og ta til fornuft, selv om noen skriver at den/det ble tøff(t) også videre, så mener og sier flest parten ikke sannheten de som sier den er tøff, de sier det bare fordi de ser opp til deg og de vil ikke at du skal “hate de”… selv om kommentarene (negative) er frekke så er de egentlig til litt hjelp for deg slik at du kan se hva folk mener, selv om det kommer noen positive så er det også viktig å konsentrere seg litt ekstra om de negative..!!! vil bare ikke at du eller andre skal gjøre slike ting uten om å høre med folk om hva de mener og finne ut om hva som kommer til å skje hvis man gjør dette i fremtiden! BER DEG OM Å TA TIL FORNUFT, OG DET GJELDER ALLE FOR SÅ VIDT! PLIS, VIL BARE AT DU/ANDRE SKAL KUNNE HA ET LYKKELIG LIV UTEN AT DE SKAL GÅ RUNDT MED NOE DE ANGRER PÅ OG IKKE TØRR Å VISE FREM, F.EKS!!!

  286. Jeg forstår ikke poenget med å tatovere en pistol på magen og selvfølgelig du bestemmer selv, men jeg må rette en liten pekefinger mot deg, jeg håper du aldri møter noen som har blitt skutt eller har opplevd noe vondt med en pistol. For pistol er noe av det dummeste man kan pryde kroppen med, det finnes ingen positive aspekter ved en pistol og jeg håper du ikke møter noen overlevende etter Utøya med den pistolen på magen. Du er bare dum om du tror at ingen tar seg nær av en slik tatovering, virkelig dum og som jeg skrev du velger selv hva du vil gjøre med kroppen din, men du kan jo begynne å tenke over ting også og en pistol på magen, burde du ha tenkt mer nøye over, det er trossalt noe du må leve med, resten av livet og vel dine eventuelle barn kommer nok ikke til å være stolte over en mor som preger kroppen med drapsvåpen.

  287. Gunnhild; Jeg LER MEG IHJEL av deg, har du i det hele tatt lært å lese ? Det står; for alt dere vet kan den jo ha en betydning for meg.
   Forstår ikke hvor du har fått det fra at den ikke har en betydning?
   Anonym; Hva så om man har en tatovering når man er gammel osv ? Du skal jo snart i graven da uansett, så hva er det å tenke så mye på da ? Når du er gammel skal du jo heller ikke sprade rundt i bikini og vise fram de rynkete tatoveringene dine. Personlig syntes jeg arr, tatoveringer osv er utrolig nydelig, hvorfor ? Jo, det viser at du har livserfaring. At du har egne meninger, at du har levd livet ! For hvert arr, for hver tatovering, så ligger det en historie bak. Og selv om den er vond eller god, så er det en del av livet ditt, og det kommer en dag hvor man må akseptere det.
   “Det er stygt, du kommer til å angre”, tviler på at man angrer på livet, angrer DU på livet ? Det er bedre å leve livet og angre av og til enn å leke perfekt og gå rundt med en liten hund i merke veska si.
   Andrea; Hvorfor skal hun bry seg om hva andre syntes om tatoveringen hennes ? Det er HENNES valg, HENNES kropp, HENNES egen betydning. Hvem ga deg rett til å bestemme hva folk skal være stolte av og hva som er positivt. Tenker du i det hele tatt over at den pistolen kan ha en spesiell betydning for henne, at det kanskje ligger en historie bak ? Det tviler jeg på at du har. Og ikke kom her og si at du har det, for alle vet at det har du faen meg ikke.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg