før og etter-bilder

Uhuuu, nå kommer de etterlengtede før og etterbildene! Jeg hadde egentlig noen mye bedre før-bilder, men finner dem ikke noen sted på dataen. Litt kjipt at jeg må bruke webkamera bilder, men det får gå. (edit) Jeg syns ikke jeg hadde verken store eller fine pupper før. Nå er jeg derimot utrooolig fornøyd med hvordan de ser ut, og angrer ikke et sekund på at jeg tok det. Vet at dere blir å syns det er drøye bilder å legge ut, men jeg gjør dette i hovedsak for alle andre som vurderer samme operasjon. Jeg selv syns før-etter bilder fra andre gjorde valget myyye lettere! Jeg kommer ikke til å poste noen usensurerte bilder heller. Dette blir et av de siste innleggene jeg skriver om silikon, rett og slett fordi det ikke er så mye mer å si om det. Skriver også med litt fakta sånn at dere slipper å bla tilbake i de gamle innleggene for å få svar. 

Litt om operasjonen: Jeg dro på konsultasjonstime i januar. Jeg hadde lenge vurdert å ta silikon, men grunnen til at jeg ventet så mange måneder etter jeg ble 18 var fordi jeg var redd for smertene. På konsultasjonen fikk jeg vite at jeg fikk operasjon i uke 6 eller 8, som begge var mars. Skulle få vite nøyaktig dato etter et par dager. Jeg fikk da operasjonsdato rundt den 20. februar, noe som jeg syns var lenge til. Ville ikke gå å grue meg så lenge, så sendte de en mail og sa at hvis noe ble ledig før det skulle de ta kontakt. Jeg ble da oppringt og fikk vite jeg fikk operasjon 4. februar, som bare var en uke unna. Ble supergira, men samtidig gikk det opp for meg at “shit, det er jo snart!!!!”. Nervene før operasjon var store, men det var gode nerver. Jeg gledet meg mer og mer jo færre dager det var igjen, og dagen før operasjonen kom Sofie til meg for å være “nanny”. Dagen til operasjonen gikk egentlig ganske fort, sto opp og gjorde de tingene som skulle gjøres, så dro vi til klinikken hvor jeg ble tegnet på for så å bli ført inn i operasjonssalen. Der fikk jeg veneflon i hånden (det hadde jeg gruet meg mest til) hvor jeg fikk narkose gjennom, også ble jeg sakte men sikkert borte. Etter en times tid våknet jeg med splitter nye pupper, men veldig rusa på narkosen.

Implantat: Jeg har runde silikonimplantat. Merket er Eurosilicon, de er 325cc og er lagt i moderat profil. Jeg er veldig fornøyd, og syns resultatet begynner å se naturlig ut allerede. De er blitt veldig myke å ta på, men de kan gjerne bli enda mykere. Rett etter operasjonen var puppene veldig høyt oppe under kragebeinene, men nå har de “droppet” ned og henger på en måte mer. Så er mer fornøyd nå enn jeg var i starten. Jeg var også på Change her om dagen og målte meg på nytt, første gangen ble jeg målt til 65F. Dro tilbake og prøvde samme BH’en, men den var faktisk blitt for liten. Nå målte hun meg til en 65H! Stort, men hvis jeg skulle valgt BH der selv ville jeg valgt en i F. De finner deg gjerne BH’er som dekker ganske mye, og det er jo opp til en selv hvilken størrelse man syns passer. Når jeg skal handle på vanlige butikker som Cubus, H&M osv så må jeg ha 75D, selv om det egentlig er 10cm for stort i omkrets. Når man går opp i omkrets så blir også cupen større, som vil si at jo større omkrets på BH’en jeg kjøper, jo mindre cupstørrelse trenger jeg. Jeg finner nemlig ingen i 65E/F/G, ikke i D en gang, på de butikkene. Umulig.

Smerter: Du kan lese om smerter HER. Nå har derimot jeg ingen smerter, og glemmer ofte av at jeg har silikon. Jeg kan ligge på magen, hoppe og sprette uten at de er til plage. De har blitt en del av meg nå, jeg har blitt veldig vant til at de er der. Snart har jeg helt glemt hvordan puppene mine var før, så er godt å ha noen bilder som minner meg på hvorfor jeg gjorde dette.

Er du fornøyd? – Ja, jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Jeg føler meg mye bedre, jeg ser på kroppen min på en helt annen måte og alt av klær sitter bedre på. Å prøve bikinier er en drøm, så jeg gleder meg til bikinishopping før sommeren. Angrer overhodet ikke på operasjonen, det eneste jeg angrer på er at jeg ikke gjorde det tidligere. Syns de ser fantastisk ut, og er veldig fornøyd med størrelsen også. De er ikke for store og ikke for små, akkurat passelig. Du kan lese alle innleggene mine om silikon her.


<- før .. etter ->


Her kan dere se hvordan de har forandret seg med tanke på hovenheten som har forsvunnet og at de har lagt seg mer nedover!


Slik ser arret ut akkurat nå, og det er snart 4 uker gammelt. Gleder meg til å se om et par måneder 🙂


Som dere ser så kan man ikke se arret når brystet ligger vanlig, herlig!


Her er to av BH’ene jeg har kjøpt. Nummer 1 fra Change og nummer 2 fra Cubus. Den første har ingenting innlegg i seg, det er bare sånn tynt stoff som jeg aldri kunne ha kjøpt før. Bare blondestoffet liksom, men syns den bhen satt veldig fint på. Nummer to er helt vanlig, tynn BH uten push-up. 


De BH’ene jeg har kjøpt til nå. Fra Cubus, Change og H&M.

291 kommentarer
  1. hvorfor har du så mye blåe boldårer etter operasjonen, og ikke før? burde ikke det gårr vekk? kanskje for mye trykk, og for mye belastning til lille deg..

  2. Syjt bra resultater! uansett hva andre sier synes jeg det er greit at du poster før og etter bilder. Det hjelper andre folk som vil ta silikon! ;-D

  3. Litt mye kanskje? Sier dette fordi jeg selv har 60J helt naturlig, og jeg syns det er veldig upraktisk. Ryggsmerter, dyre bh-er, ømme bryst er noe av det jeg sliter med. Kan jo hende at du ikke får noen av disse problemer, men jeg syns selv det er veldig upraktisk

  4. det ble sykt bra!! synes det er veldig fint at du legg ut før-etter bilda, æ vurdere åsså å ta silikon når æ bli gammel nok , så tusentakk! 🙂 drit i hatersan

  5. blei jo brae resultata da.. men man veit jo ikje heilt ka man skal skrive.. d blir litt rart å skrive “så fine pupper du har fått” liksom ;D

  6. Jeg er verken for eller imot silikon sånn sett. Syns det er opp til hver å en å bestemme det selv. Men helt ærlig fra min side syns jeg puppene dine var finere før, de var langt i fra små og passet kroppen din 😉 Når det er sakt så forstår jeg godt at du gjorde det for å føle deg bedre! Og om du føler deg bedre nå er det jo supert! Er jo også en ting å si det ut i fra bildet av puppene var finere før, kan jo se anderledes ut i virkeligheten 🙂 Du er ei flott jente uansett 🙂 Men du må vite at du var like flott uten silikon, og puppene dine var ikke småe heller 🙂

  7. SÅÅÅÅ FINE!!! er stolt av deg jeg! syns du er vanvittig tøff 🙂
   Jeg har ganske store naturlige pupper.. men jeg vil ha enda større, så jeg skal også ta sillikon 🙂 har alltid hatt lyst på det 🙂

  8. Det ble bra, da! Jeg synes du hadde fine bryster før også, men det er jo du som har dem og skal være fornøyd med dem 🙂 Man ser jo helt klart en forandring og det ble mye bedre enn jeg hadde trodd det skulle bli!

  9. Wow! Nå ble jeg bare enda mer frista til å ta silikon!
   Jeg vil ikke ha silikon, men vil se slik ut – dilemma dilemma

  10. du ska vær veldig fornøyd med resultatet, Therese! Vakre forma, nesten sjalu sjøl.. haha :))
   synd at du ska ødelegg dt fine resultatet med den alt for store tattoveringa di…

  11. Wow, nå viser du nesten alt her! oO
   Men de ble fine.
   Pass på å kjøpe store bher så ikke boobsa detter ut. Eller kanskje du vil at de skal dette ut? oO
   Og dritkul tatovering!! Gleder meg til du tatoverer vingen.

  12. Vi ser at du ikke hadde fine pupper før? Jeg støtter det jeg har sagt før, du hadde ikke “behov” i mine øyne for noe sånt, men såklart, det er jo ditt behov som teller. Gratulerer 🙂

  13. Wooow så store de er!! Du hadde jo fin størrelse før du tok sillikon også da!:) hadde gjort mye bare for å ha den størrelsen…..

  14. Du hadde skikkelig runde og fine pupper før da! Men nå er de skikkelig smashing! Jeg synes det er kjempefint å se før og etter bilder og å høre din opplevelse. Det hjelper meg i mitt valg om silikon.:)

  15. Så bra at du ble fornøyd 🙂 alt som betyr noe er at DU er fornøyd. Det kommer alltid til å finnes små ubetydelige personer som ikke klarer å holde kommentarene dems inni seg når de kanskje ikke er enige eller ikke liker noe. Hvorfor kan ikke alle bare skrive en liten fin ting og la alt det andre være i fred? forstår det ikke.
   Puppene dine vart utrolig flotte, Therese! Jeg forstår godt at du ville gjøre noe når DU ikke var fornøyd. Jeg er 18 år(blir 19 i år) og jeg har gått ned 40 kg på 3 år, og puppene mine er ikke like perky og faste som de var. De var stor fra før av, DD, men nå har jeg gått ned til en C så fort at de peker nedover og ikke er faste. Hater det og er så flau over de, så jeg skal forandre på de.
   Bryr meg egentlig ikke hva andre synest om det at jeg vil forandre på de, for da vet de ikke hvordan det er å gå rundt med noe på kroppen sin som man hater så mye at man ikke vil vise de til noen og hater å se seg selv i speilet. det er forferdelig 🙂
   Lykke til fremover, Therese!

  16. Nei så jævlig… Det der var lite estetisk. Tenk å betale for å ødelegge kroppen sin sånn? Du ser ut som ei 45 år gamel fotballmamma som har amma 8 gribber. Æsj

  17. sykt fine pupper du har fått ! men synes egentlig størrelsen du hadde på puppene før var finere. Nå er de alt for store.. det er ikke fint når spinkle tynne fliser som deg har diiigre pupper!

  18. Shit så fint det ble! Men allikevel: er utseendet alt? Opererer puppene når du er så ung! Hva blir det neste? Du sprer et budskap om at kropp og utseende er absolutt alt! Det er dårlig ass!

  19. Så bra de ble! Har òg lyst til å ta silikon, men kommer aldri til å gjøre det. Smerter, penger, og jeg får strekkmerker av ingenting.. Men det ser kjempebra ut, og du bør være max fornøyd, kunne ikke sett bedre ut spør du meg!

  20. ble fine 🙂 jeg syns ikke du hadde små pupper da, det finnes jo jenter på din alder som nesten ikke har pupper, haha. men det er bra du er fornøyd, det er det viktigste!

  21. Spennende!
   Jeg har “store” pupper som er helt naturlige, men syntes formen på silikonpupper er MYE finere!
   Håper du ikke får veldig vondt i ryggen av puppene! Det er en av grunnene til at jeg skulle ønske mine var mindre ;P
   Puppene dine ser flotte ut!

  22. dødsfine! glad på dine vegne og håper du er fornøyd, ps den tattoveringen lenger nede var dødskul stå på ditt! det digger jeg

  23. Det var jo ingenting galt med puppene dine før. De passet kroppen din og deg, og var akkurat passelige. Nå ser puppene dine ut som sprekkeferdige ballonger, og de er jo altfor store for den lille kroppen din. Du kan ikke ha det særlig bra med deg selv når du føler et så stort behov for å endre alt mulig på kroppen din, og så til de grader.

  24. Dette ble veldig bra,supert at du er fornøyd! du er tøff! 😀
   men et lite spørsmål? hvor mye kostet det forskjellige? og hvor mye kostet det tilsammen ? 😀

  25. Fyfan så fine puppa du har fått! Totalt verdt det! Dine va mye finare enn Sophie sine førr å være ærlig, va synn førr ho at ho la ut puppebilde samtidig som dæ, da ser man kor mye finare puppa du har fått<3

  26. Hva skjer med topp bloggere å silikon pupper om dagen? Er det sponset fra bloggen? Hehe nei da:p Pupp her og pupp der 😀 Lol

  27. Veldig fine pupper! Jeg er like gammel som deg, født på juli, og har faktisk mindre pupper enn det du hadde før silikon. Jeg har egentlig vurdert i mange år at jeg vil ha silikon hvis ikke puppene mine vokser, noe som det ser til at det ikke gjør.. Derfor må jeg spare, for disse puppene ser bra ut! Hvordan er det med solarium ukene etter at du har tatt silikon?
   – En fast leser

  28. Respektera ditt valg om å ta silikon og du er tøff som tørr å stå fram om det! synst ikke du hadde så små bryster (har mindre, og er 94 modell), har og en medfødd brystfeil som gjør at dem ser rare ut, og venter nå på time til opperasjon, ikke silikon men en an type opperasjon..

  29. Sorry, men de er alt for store. Der kan du snakke om ballongpupper! Upent.. Syns du hadde nydelige pupper før du tok operasjon. Naturlige pupper er mye bedre for oss gutta å se på og kna på 😉 Bryster som faktisk beveger seg er sexy!

  30. Har såå lyst å gjøre det selv, men har verdens største skrekk for nåler og ting som stikker, haha… Men ser jo at det tydeligvis var verdt det!

  31. Skjønner utrolig godt at du er fornøyd! Har hatt lyst til å ta silikon en stund selv, mangler bare pengene. Får enda mer lyst når jeg ser ditt resultat!!

  32. Hehe.. “Tommy” har misforstått hvordan pupper ser ut etter amming. Knis! Om de kan kalles pupper en gang. Kjempe fint! 🙂 Lyst på selv, etter at jeg har ammet 9 mnd ;p

  33. Ok,nå skal jeg si min mening,men det var jo ditt valg. Du er veldig tynn,og de fleste som er like tynn som deg har ikke store pupper. Og det ser ut som puppene dine blir most i kjolene dine,en tynn jente med så store fake pupper,ser bare rart ut. Jeg synes du skulle ha tatt mindre silikon. Og du skrev at det ikke var plass til mer?så du hadde tenkt til å ta mere? Vet at du driter i hva de andre sier. Men dette var min mening:-)

  34. ka detta mesterstykke kosta deg?
   vurdere sterkt på å gjøre d samme om et år 🙂
   Elske bloggen din<3

  35. Jeg skulle faktisk gjort mye for å ha puppene dine sånn de så ut før. Jeg har store naturlig nå og sliter med å finne klær som sitter fint på og synes det er noe herk. Men synes dine ble sinnsykt fine, silikonpupper er jo mye finere enn naturlig synes jeg da. og jeg unner deg det så lenge det gjør at du får et mye bedre selvbilde! 🙂

  36. Fryktelig bra resultat!
   Du, hvor mye gav du og hvem gjorde det på det? 🙂 jeg leiter etter det beste stedet for å ta silikon,

  37. Jeg har lest bloggen din ganske lenge nå å har alltid digget deg, frem til den dagen du sa du skulle ta silikon…helt greit det er ditt valg, men skjønner ikke hvorfor?? Du hadde pupper fra før av å de du har fått nå er ALT for store for den spinkle kroppen din så det ser lite fint ut..å i tilleg så er du toppblogger å har 1000vis av unge jenter som ser opp til deg, er det å fikse på alt som galt med kroppen din med en operasjon virkelig det forbildet du vil være?

  38. Dæ blei veldig bra. Ser naturlig ut! Syns dæ e veldig upassanes at folk legg ut sånnher bilda enkli, men når eg tenk meg om syns eg ikkje dæ e så fælt som alle ska ha dæ tel enkli. Dæ e jo bre puppa, å kem hakkje sett dæ? Å dæ e jo mange som tar silikon som lægg ut før etterbilda før å vis kordan dæ blir. Dæ e jo bra før di som vurder å ta dæ sjøl! Sjøl vurder eg å ta dæ, men ikkje før eg har før små puppa, tvert imot. Vil ta dæ før at puppan mine e så stor nu, å vil løft di opp, sånn at di ikkje heng. Sei ikkje at eg har hengepuppa, men vil bre løft di pittelitt, haha!
   Stå på, du e tøff! 🙂

  39. Synes det ble utrolig fint♥
   Når jeg bli eldre så SKAL jeg ta silikon:D
   Tusen tusen takk for utrolig nyttig håper det går bra med deg♥♥

  40. Jeg synes de var mye, mye finere før. Jeg synes de ser litt misformet ut nå, i midten, under kløfta liksom. Men for all del, de er jo ikke fæle nå heller – bare synd du valgte å “ødelegge” dem. De “gamle” puppene dine passet kroppen din bedre. Ellers synes jeg puppene var finere på dag 1, enn 3 uker etterpå.
   Og husk at 65H ikke er like stort som f.eks 85H 🙂 Så det er ikke så stort, men etter min smak for store for kroppen din. Som du selv kan se så har du fått “dobbel pupp”. Valken mellom armhulene og selve puppene.
   Men alt i alt er det jo du som skal være fornøyd, og det står respekt av at du står frem og faktisk er så ærlig som du er! Tommel opp!

  41. Så tøft av deg, og ikke minst veldig omtenksomt at du gjør dette for folk som vurderer det samme! Det er til stor hjelp.. Tusen takk 🙂

  42. “Som dere ser hadde jeg verken store eller fine pupper før.”
   den stakk litt i hjertet mitt. du hadde store fra før therese. jeg eeelsker silikonene dine nå over alt på jord, men at du sier de var små før ja da er jeg MANN isåfall… mine er halvparten så små som dine var.. men skal ta silikon da, men syntes bare det var bittelitt kjedelig å høre selvom det er din mening da at dine før var små..

  43. LES DENNE KOMMENTAREN Therese!! – Ikke ta til deg det folk sier slik som att ”du er tynn og de puppene passer ikke til ett stankelbein som deg”. De er bare sjalu på den forbanna fine kroppen din!! Jeg respekterer att du tok silikon ser ikke noe gale med det i det hele tatt. Det ble kjempe fint og du kler det helt sykt bra. Skal gi deg ett eksempel her -Sophie Elise bloggeren fra sophieelise.blogg.no, det er så rart når hun bruker kjoler fordi kjolene passer ikke puppene hennes, kjolen dekker akkuratt nippelen hennes. Mens du har styr på dem bruker fine kjoler som er passlige og du er rett og slett nydelig Therese!! Jeg er IKKE lesbisk hahaha, men du er faen meg DEILIG hahahhah! Digger deg og bloggen din du er forbilde mitt og du er en sykt stor inspirasjon!! Stå på THERSE!! <3

  44. Utrolig fint. Har du prøvd Victoria’s secret? Dyrt med toll osv men det er verd det. Der har de 32 str rundt kroppen som vil si 65-70. I tillegg har de høyt opp i kopp også. Du burde prøve det. Det er nok ikke så bra og gå med for stor bh rundt kroppen for da støtter den ikke ordentlig 🙂

  45. Hehe, jeg synes det var sykt bra at du endelig la ut bildene! Jeg synes resultatet var utrolig fint! Jeg har kjempe lyst til å ta silikon selv! Du burde være kjempe fornøyd! Lykke til!:)

  46. wow, utrulig bra det ble! Ble mye mer sikker i min sak om å ta silikon nu, takk for at du legger ut sånne bilder og e så ærlig 🙂

  47. Dette har ikke noe med misunnelse å gjøre, men det er ikke fint når kroppen og beina er tynne med to store ballonger, litt Harry… De naturlige puppene dine var mye finere og kledde deg bedre. Tror nok også de fleste gutter syntes det!

  48. Syns puppene dine var mye finere før,du hadde ikke så små pupper,de du hadde før du tok silikon passet mye bedre til kroppen din!:/ å hvis du ville ha litt større så syns jeg ikke du burde tatt så mye som du har gjort,de ser litt spreng ferdige ut,sånn helt ærlig!ånei til dere som tror jeg skriver dette fordi jeg er sjalu eller noe,så er jeg ikke sjalu,jeg har ikke noe imot silikon,å gledet meg til å se resultate til therese,men syns de ser veldig sprengte ut,å for store til kroppen hennes,trodde ikke hu skulle ta så mye.det er min mening:) men det viktigste er at du er fornøyd:)

  49. hvorfor har du fått sånn fettlag eller valk ved armhulen ? fettlag-valk,vet ikke helt hva jeg skal kalle det,men det syns utrolig godt på det ene bilde 3uker å 5dager post-op. pluss at den ene er mye større enn den andre.bare spør:)

  50. Tuwa sine er utrolig fine å de kler kroppen hennes,men dette syns jeg ble for stort ser så sprengt ut….

  51. jeg skjønner at du ville ha litt større pupper,men ble jo alt for store for deg,syns du bare kunne tatt litt sånn at det hadde blitt en passe str,men skjønner ikke hvorfor du måtte ha så store for å få bedre Selvtillit,for jeg vet jo at du syns puppene dine var for små, å du sa også at det ikke var plass til mer,hadde du faktisk tenk å ta mer? hvis du tok så mye du akkurat hadde plass til,så er det ikke rart at huden din å puppene ser så sprengt ut:/

  52. Etter min mening har du fått altfor store innlegg..,275-300 cc hadde holdt i lange baner!! Det er ikke fint når puppene tar bort i hverandre på midten.. Du burde hatt litt større avstand, så noe mindre innlegg hadde sett myyyye bedre ut.. Men men.. Smaken er som baken 😉

  53. Bra du er fornøyd!: )
   syns puppene dine kledde deg bedre slik som dem var, siden du er så tynn. Men et absolutt bra resultat.
   Kliper litt i hjertet når du sier at puppene dine var stygge før, jeg har akkurat likens som du hadde. Så syns ikke du skal si at dem var stygge, akkurat. Slik som puppene dine så ut før, ser helt naturlige pupper ut og det sitter sikkert 100000000 jenter der ute nå som har akkurat slike som hadde, tenk litt over det; )

  54. For store pupper, ble ikke fint på deg i det hele tatt! Du hadde fine nok pupper fra før av å de var perfekte for deg, men nå har du ødelagt det med å operere inn to store ballonger i dem. GLEDER MEG TIL DE SPREKKER :-):-):-)

  55. im a plastic hoe,im my plastic wo-o-orld.
   Sucking cocks for money
   Life is sweet as honey.
   You can pull my hair
   and undress me anywhe-e-ere
   Coz Ill let you do it
   Life is so smoothie
   ^lite dikt fra meg til vår kjæreste Therese <3

  56. Oioi, de ble kjempe fine 🙂 sånn jeg vill at mine skal se ut etter jeg skal ta om ca ett år :))

  57. Herregud, du er full av tjukke ekle blå blodårer. jeg besvimte nesten av å se det. Det, ser så ekkelt ut…

  58. Du har ingen grunn til å klage på at puppene dine var for små før. De var faktisk STORE i forhold til kroppsformen din og forsåvidt i forhold til de fleste andres kroppsform også. Jeg er ca dobbelt så feit som deg, og jeg har ikke i nærheten så store pupper som du hadde før. Er i tillegg litt eldre enn deg og. Nå innser jeg jo bare hvor jævlig små pupper jeg egentlig har om folk mener det du hadde før er lite, og jeg har aldri sett på puppene mine som spesielt “små”. Så fint, nå fikk jeg jo ihvertfall ikke dårlig selvtillit. Tusen jævla takk.

  59. de ble veldig fine! men syns de ble litt store til deg, siden du er så lita 🙁 men skjønner at du er fornøyd!

  60. Puppene dine var jo kjempefine før også 🙂 Men håper du er fornøyd nå, og at dette ikke bare leder til at du finner nye feil ved deg selv. For du er ei skikkelig pen jente!

  61. Jeg skjønner ikke hvorfor ingen nevner det, eller om det bare er meg? men: Det at du legger ut bilder av puppene dine på bloggen synes jeg er så ufattelig dumt og uforståelig. Greit at du har tatt silikon, men det er da ingen unnskyldning til å blotte seg på denne måten OG det å painte over niplene gjør det ikke ”okei”, du viser fortsatt brystene dine, både med og uten silikon. Det kan og vil komme konsekvenser for dette, jeg skulle ønske for din egen del at du tenkte deg om før du la ut dette innlegget, det kan bli misbrukt og det tar seg ikke godt ut på nettet. Jeg synes virkelig at dette var unødvendig og dumt, i det minste kunne du ha hatt kun bilder med bh. Min mening, og jeg synes bare det rett og slett er sykt.

  62. Åh, du ble nydelig! <3 skjønner godt at du ble fornøyd. Har store planer om å ta det selv når jeg blir 18-19 🙂 så veldig glad for at du har skrevet såpass mye om det. Deilig å kunne føle seg pen uten og med klær;*

  63. Åh, du må jo ikke skrive “Som dere ser hadde jeg verken store eller fine pupper før.” når det sitter hundrevis, om ikke tusenvis, av jenter der ute som sliter med selvtilliten pga puppestørrelsen sin. Du hadde jo store, fine pupper fra før av! Blir 21 i år, er større enn deg i kroppsfasong og har mye mindre pupper enn det du hadde før. Tror ikke jeg er den eneste som faktisk ville gitt mye for å ha din naturlige størrelse. MEN når det er sagt, så ble de nye også veldig fine 🙂

  64. Herregud… Jeg har lyst på sånne pupper du hadde før. De “nye” var jo helt forjævlige i forhold. Synd at mange jenter nå til dags har slik et forvrengt syn på kropp og utseende. Du vet selv at jenter ned til 9-10 års alderen leser bloggen din og ser opp til deg. Og nekt så mye du vil, men slike rollemodeller som deg, påvirker tankegangen deres. Og slike trenger de ikke flere av. Synes det er tragisk at de må vokse opp til et samfunn som dette, hvor man stadig streber etter den perfekte kropp. Jeg har MYE mindre pupper enn du hadde før, som du omtalte som små. Jeg kan vel egentlig ikke si at jeg har pupper en gang. Og jeg er like gammel som deg. Men det finnes gutter der ute dere, som faktisk synes små pupper er fantastisk. Og det enkleste er ofte det beste:) blir helt sjokkert når jeg ser hvor mange som vil ta silikon. Det forandrer ikke livet deres, bare bh-størrelsen. Men gratulerer med nye pupper Therese! Men var nå litt i over kant for store til deg, du kommer nok til å slite fremover med tanke på at du allerede hadde en skjev rygg?

  65. Jeg kunne ha drept for å få de puppene du hadde før du tok silikon. Har selv 90/95E helt naturlig, og jeg hater dem. Skal ha brystreduksjon, som jeg faktisk kan få sponset av staten, men det er enda ikke bestilt noen time. Håper på at jeg kan gå ned en cup eller to ved hjelp av trening, men det er vel mer en ønskedrøm enn noe som engang blir virkelig. Personlig så synes jeg puppene dine ble litt i det største laget, tror du hadde kledd litt mindre silikon (syntes egentlig før-puppene dine var finere), men det er jo ditt valg, og det er bra du er fornøyd. Det er det viktigste 🙂

  66. du hadde pupper fra før av da! men synes du ble fin, kanskje liiiiitt store til deg, men hver sin smak, viktigst er at du er super fornøyd ja:)

  67. Bra resultat, men ærlig talt…. du legger ut nakenbilder av deg selv på bloggen, hva er greia?
   Små søstrene mine skal ikke følge med på dette opplegget her.. godt forbilde du er må jeg si, som ja..får andre jenter til å føle seg stygge fordi du tar silikon?
   Du hadde jo fine pupper fra før av… og hvorfor skal alle vite at du har tatt det osv?
   Du er latterlig.

  68. Oi, jeg mener personlig at de er alt for store! De “klemmer” jo hverandre på en måte. De var faktisk finere 1 dag etter opperasjonen enn nå. Ikke noe pent, dessverre..

  69. Hvordan puppene dine så ut før forundrer meg egentlig ikke, for det er jo den størrelsen som naturlig passer til kroppen din. Jeg synes de var fine nok fra før, men de ble nå virkelig ikke så ille etterpå heller da!! 😀 digger deg!! 🙂

  70. Hei. Jeg pleier aldri og kommentere på blogger, men denne gang må jeg bare gjøre det. Jeg er en 21 år gammel jente som selv har vurdert silikon.. Men jeg ville gjort det for et naturlig resultat.Og ikke 325cc.. OG DETTE, var ikke noe pent i det hele tatt. Puppene dine var mye finere før,(Jeg har mindre) nå ser de ut så sprengte meloner med melk i. (Ja jeg har barn) . Nå skvisser puppene dine sammen på midten på en måte, og de presser ut til sidene. Jeg skjønner nå godt, hvorfor klinikken lurte på hvorfor du virkelig ville gjøre dette…Bra du er fornøyd, nå ser du bare mye større ut enn du egentligt er.Ja det ligge mye fine bilder på nette av før og etter resultat, men dette er noe av det værste jeg har sitt av resultat.

  71. Må bare si at jeg har stor respekt for deg! At du tør å stå for det du mener og driter i hva andre mener om deg! Sykt stor respekt! Bare det du er fornøyd er nok. Sns du er veldig modig som tør å ta silikon og så skrive mange innlegg om det etterpå når si sikkert vet at du kommer til P få de dritkommentarene. Selvom om du ikke er den bloggen jeg er mest fan av på topplista er du hverfall den jeg har størst respekt for! Du er et forbilde! Andrea badendyck har jeg mista helt respekten for, når hun gidder å bry seg om andre toppbloggere sine tatoveringer. Herregud!

  72. alt for store for kroppen din… så mye bedre ut før, men det er nå min mening 🙂 hadde jeg hatt pupper som du hadde FØR operasjonen hadde jeg vært dødsfornøyd…

  73. Små fjortis jenter! Nå får dere slutte å kommentere og slenge med leppa! Blir helt satt ut av og lese hva dere kommentere på disse bildene av ei som har tatt silikon. Kjære vene, er dere så perfekte selv? Kommentere i hytt og pine hvor store, stygge puppene er, hvor lite de passer til kroppen hennes, sprengte blodårene osv. La nå jenta være i fred. Tenk om det var Du som fikk slengt dritt i trynet hver eneste dag! Skjerpings småunger!

  74. Hærregud kor fint de blei! kjempe fint! håper du e fornøyd 🙂 du har ingen grunn til å angre! brystan så meire “ekte” ut ;p

  75. Såå FINT!! Syntes du hadde fine pupper før også, nen skjønner godt den lettelsen med å slippe push up bh heele tiden 🙂 SINNSYKT bra at du la ut bilde, så det kan hjelpe andre til å bestemme seg 🙂 !

  76. Syntes du hadde mye finere pupper før,enn nå..du er jo så liten,at det ser ut som du bare har pressa inn to store meloner under huden 🙁 Men hver sin smak.

  77. Er 65F og klarer heller ikke finne NOEN BH’er med den størrelsen i vanlige butikker. Finner dem bare på spesielle BH butikker men der koster de jo nesten 1000 kr… The struggle….

  78. Du har all grunn til å være fornøyd, supert resultat 🙂 så herlig at du legger ut før og etter bilder, og skriver om erfaringene dine, hjelper mye til den dagen jeg selv skal ta 🙂

  79. Kjempe fint resultat, jeg skjønner godt hvorfor du tok silikon. Jeg skal selv ta silikon om noen år, og når jeg ser hvordan resultatet på deg ble så ble jeg enda mer sikker på at jeg vil ta silikon. De ble veldig fine, og jeg ser ikke noe negativt med å ta silikon 🙂 så hvordan andre kan sei at du ødlegger kroppen din på å ta det, skjønner eg ikke.. kroppen blir bare enda finere !

  80. Så fine de ble! trodde ikke resultatet skulle se så naturlig ut, skjønner at du er fornøyd 😀

  81. Synes resultate ble kjempe bra! Forstår godt du ville ta silikon, synes ikke de naturlige puppene dine var så galne men vet selv hvordan det er når en ikke er fornøyd med dem. Skal ta silikon selv når jeg får penger til det. Å synes det er bra av deg å legge ut før å etter bilder av dem 😀

  82. kan du ta et bilde av deg selv når vi ser hele deg? sånn vi ser hvordan puppene er når du feks har på en stram tynn genser?

  83. Det er så utrolig koselig av deg at du opptrer som en slags “mamma” når det gjelder silikon. Du snakker og informerer om alt! 🙂 De ble kjempefine, og jeg er glad for å høre at du er fornøyd. 🙂

  84. Super fint resultat! Håper du ikke angrer , har sånn cirka like store som deg, men de kunne jeg godt hvert for uten. Gled deg til vonde skuldre, rygg og bh-stopper som gnager, ubehagelige treningsøkter og stygge sports bh-er, ubehag når man snur seg i senga, og ikke minst gled deg til sommeren. INGEN bikiner som passe, eller de som passer er bikiner som passer til bestemødre. Klær som passer rundt puppa men som er alt forstore rundt livet, eller omvent passer rundt livet, trangt rundt puppaMen betyr ikke det gjelder deg, meeeen du vil nok støte på noe. Gled deg!

  85. fy søren så fine pupper du har fått! er jo selfølgelig ikke noe galt i å ha små som du hadde, men med det resultate der får jeg nesten lyst å gjøre det selv 😮 jeg har ikke silikon, men jeg bruker 70G, men de ser ikke så store ut som dine, for de er litt mer “slapp” siden de er ekte… så de ser ikke så fine ut som det der, lurer på å ta litt silikon selv for å gi de et løft, og for at de skal bli litt større da :-))

  86. må si meg enig at puppene dine var MYE finere før! Passer bedre til kroppen din og er naturlig, slik gutter liker!

  87. Sitter med en skikkelig ekkel klump i magen når jeg som har like pupper som du hadde før, får høre at du, et av mine største forbilder, kaller dem stygge… Har alltid vært veldig støttende men nå ble jeg bare sykt forvirra egentlig…

  88. Hehe, jeg ler av de drittkommentarene som kommer her egentlig. At du liksom er et dårlig forbilde fordi du fikset på puppene dine? Har ikke sett like mye av disse kommentarene på sophie elise og tuva som også har silikon. Puppene dine ser smashing ut, Therese og sålenge du er glad er det det som teller!

  89. Jeg fatter ikke at du opererte puppene dine??
   Du hadde jo helt nydelige pupper før!
   Nå er du jo bare sånn silikonbabe med store pupper og store lepper…
   Ikkje bra, ikkje bra…
   Håper du tar ut silikonen igjen, mye bedre uten!!

  90. Jeg har enda mindre pupper enn det du hadde FØR operasjonen. Flott å få gnidd i trynet hvor stygge pupper jeg har da. Syntes de var veldig fine fra før. De ble veldig fine nå også da 🙂 Hvis jeg får råd, så kommer jeg til å ta silikon jeg også.

  91. Heihei!
   Ville bare si at jeg synes du hadde fine pupper fra før, og at du ikke hadde trengt silikon. Når det er sagt er jo det aller viktigste at man selv er fornøyd med sin egen kropp, for den skal man jo ha hele livet. Det verste som finnes er å gå rundt å være misfornøyd med noe over lengre tid, da er det sunnere for psykisk helse å få gjort noe med det!
   Puppene dine ble utrolig fine etter operasjonen, og jeg synes de passer til kroppen din! Det er så hyggelig å høre at du er fornøyd, gratulerer så mye!

  92. Hei! Vi vil gjerne ha helkroppsbilde i bikini for å bedømme om det ser bra ut! 🙂 looking good babe!

  93. Hva var poenget med å ta i så mye? Det ser veldig unaturlig ut. Sier ikke dette for å være slem, men de var finere før. Hvorfor må du gjøre om på deg selv for å føle deg bra? Kan du ikke bare være fornøyd med deg selv sånn du er, det er bra nok det!!
   De passer liksom ikke sammen med kroppen din, siden den er så smal. Men jaja er du fornøyd, så er vel det det viktigste. Men det er synd du føler det sånn om din egen kropp. Puppene dine var helt normale før, nå er de bare unormalt store!

  94. Puppene dine var kjempefine før, og de er fine nå, men syns personlig du tok litt for mye i forhold til hvor liten kroppen din er. Men det er ditt valg, og jeg støtter deg fult, for det er ditt liv og dine valg 🙂 Håper ikke du kommer til å slite med ryggsmerter og slikt da, siden de er såpass store nå. Jeg er 13, og har foreløbig ikke tenkt å ta silikon når jeg blir atten, men det kommer an på hvor mye puppene mine vokser til da. Har ca. like store som de du hadde før, så er ganske førnøyd (: Syns du er sterk som tør å legge slike bilder ut på bloggen, det hadde aldri jeg turt, pga. alle dritt kommentarene! De er bare sjalu, så skjønner ikke at de gidder, de kommer jo ingen vei med å slenge dritt til deg, når det er du som bestemmer over livet ditt, ikke sjalu’ drittunger som ikke har noe liv, og derfor sitter og kommenterer dritt, djeez. Uansett, lykke til videre, du er sykt pen, så nå håper jeg at du forandrer noe mer på deg, for du er perfekt ;*
   Klemz (lang kommentar, håper du tar deg tid til å lese)

  95. neeei og neeei.. ka e d du har gjort?? greit nok med silikon, (ikke at du trengte det) men det der va jo bare TOO MUCH! Ikke attraktivt i det hele tatt. Mye finere før. Ønske ikke å være slem eller nåkka. men d e sannheten :(((

  96. Ok, nå har det blitt litt i overkant for min del! For det første tar du silikon når du har fine pupper (jeg er selv 18 år, og har ikke brystvorte eller noe, det er det samme som hos en 10 åring, og det er faktisk ikke tull! Vurderer sterkt å ta silikon, men finner for det meste negative grunner, annet enn at man får fine pupper og får et bedre selvbilde), du tar tatoveringer i hytt og pine og etter min mening tror jeg du ikke er klar over at du en gang blir eldre. Og for det tredje driver du å stapper innpå restylan (eller hva det heter), så du ser ut som en and snart!
   Sorry Therese, jeg likte den gamle deg!

  97. Håper virkelig du vet at du skal bruke sport’s bh i 4-6 uker etter oprasjonen.. Ser ikke ut som at du vet det, får dagen etter gikk du jo med vanlig bh.. Derfor du skal bruke sportsbh er fordi du må holde puppene oppe, og ja du gjør det med en bh men sportsbh’en ”gnager” ikke så jævlig der de har sydd.. Har du ikke hørt dette hos kliniken du var hos må du virkelig gå å klage for det kan påvirke resultatet og arret du får!!

  98. Det ser kjempebra ut, men nå så jo brystene dine veldig fine ut fra før av da, men det viktigste er at du er fornøyd!

  99. Jeg selv bruker også 65G-H på change.. men jeg fant ut jeg kunne bruke 75D på H&M i tilegg. Eneste minuset der er at de er litt for slakke rundt.. Men så regner jeg med du er litt tynnere enn meg og da 😛

  100. ojj, de ble ufattelig store da? syns du kunne tatt LITT mindre, for det tror jeg hadde passet deg bedre 🙂 syns de ble litt store… men så lenge du er fornøyd så! 😉

  101. Den bh’en uten inlegg passet kjempefint! Resultatet ble kjempebra og du ser kjempefin ut 🙂 Håper du ble fornøyd.

  102. puppene dine før var DRITFINE i mine øyne, de du har nå minner meg liittttt mer om en mamma med 3 barn med melkespreng enn en 18 år gammel jente, men det er sikkert bare fordi de var veldig store. De var veldig fine, og jeg synes ikke de ser ut som silikon, så det er jo et pluss! Jeg skal selv ta om noen måneder, håper mine blir like naturlig! Jeg er mer på jakt etter noe som ligner på de før bildene dine da, haha… bare litt større! Arrggg du er heldig som er ferdig med operasjonen og den første uka…

  103. Kan jeg bare si at det ser ut som om du har valgt for liten cup størrelse og for stor rundt livet. Hint hint, har den samme blonde bh- uten innlegg fra change og den skal ikke sitte slik. Og fasongen på bh- ene er helt feil.

  104. Kjære vene, du er 18 år… Du hadde ingen grunn til å legge inn silikon og vet lite om konsekvenser. Grusomt at du er et forbilde for andre unge mennesker. Og i tillegg er bloggen din på topp. Hadde du tanker om helse og risiko? Eller hvilket kropps ideal du fremstiller. Hvilke signaler du gir til andre unge. Jeg har ammet to unger og fortsatt fornøyd med det jeg har. Du vil ikke ha muligheten til å amme. Du burde spart pengene til en utdannelse i steden.

  105. Går arene bort etter hvert? Jeg spør fordi jeg kanskje vurderer silikon når jeg blir eldre, om puppene min liksom er ferdig og vokse nå. Men jeg vil heller ha små pupper enn ar! Ikke frekt altså jeg syntes puppene dine ble kjempe fine, men jeg liker virkelig ikke ar,

  106. Jeg ble litt fornærmet jeg nå… Du har Skrevet at du hadde Myggstikkpupper. Vel.. i mine øyne hadde du fine pupper før. Jeg derimot har ikke myggstikk en gang i såfall. Jeg er en liten a, og syns derfor det var litt fornærmende det her..

  107. OMG, du hadde jo fine bryster fra før! Mange som har mindre bryster enn det du hadde før operasjonen hadde vært super fornøyd en slik størrelse du hadde før. Er egentlig litt trist og se hvor vrengt bilde unge har på kroppen sin.
   Men er bra du er fornøyd med resultatet, er det som teller 🙂

  108. Jeg skjønner virkelig ikke poenget med å ta silikon når man har så fine pupper i utgangspunktet.
   Det er en fin linje mellom sexy og vulgert – og dette heller mot sistnevnte, etter min mening.
   Hvorfor se operert og fake ut, når du kunne vært stolt av et naturlig vakkert utseende?

  109. Jeg grøsser av dette! Dette er overhode ikke noe som er “modig” eller smart og langt fra pent. Du sender kvalme signaler til dine yngre lesere, at puppene du har ikke er bra nok fra før! Det folk må skjønne, er at det ikke er puppene som er noe galt med, men selvtilitten. Visste dere at blant kvinner med silikon, er det tre ganger så mange som tar selvmord, i forhold til de som er fornøyd med sine naturlige pupper?

  110. Siterer en annen ovenfor her jeg;
   “puppene dine før var DRITFINE i mine øyne, de du har nå minner meg liittttt mer om en mamma med 3 barn med melkespreng enn en 18 år gammel jente”
   Exactly! Etter-bildene her minner meg mer om en 40årig tobarns mamma med sprengte store pupper og melkeårer enn en spretten 18åring. Er IKKE pent/sexy i det hele tatt (fra mitt synspunkt som 21årig gutt). De naturlige små faste puppene ser MYE bedre ut OG får deg til å se ung, frisk og spretten ut! 🙂
   Nei takker meg til de jentene med naturlige små faste pupper og som faktisk forstår at det er finest samt at det er DET vi gutter liker også. Dere (få) jenter som virkelig har skjønt og forstår dette, ja dere er verdt gull altså! 😀

  111. Hei
   Jeg har silikon selv, men kun 290 gram og dråpeformede impantat så det ser mer naturlig ut. Du er heldig da, fikk en fin kløft, men jeg råder deg virkelig til å unngå bher det første halve året! Jeg gjorde ikke det og sliter nå med at det ene inplantatet vrir seg i tillegg til at arrene er blitt styggere. Og du trenger ikke noen bh! Gå på lindex og kjøp deg bare en vanlig sportstopp typ sånn man gikk med på barneskolen. Er mye bedre for puppene og ser bedre ut! Dessuten er jo fordelen med silikon at man har runde og fine pupper uansett. “Alle” kan ha fine pupper med bh, men ikke alle har det uten. Og folk blir mye mer misunnelig og det set mye bedre it når de skjønner at du ikle har bh en gang!! Bra du er fornøyd da, men virkelig – du trenger ikke de bhene. Du har så perfekte uten at behold det!!

  112. det er jo ditt valg selvfølgelig men du er jo ganske liten å tynn å når du har så store pupper nå! du kommer jo til å få så mye vondt i ryggen/plager ikkje braa

  113. Herregud så vakre puppene dine ble! Skal ta silikon snart selv, og får mye mer lyst til å gjøre det når jeg ser det fine resultatet. Sexy!

  114. Du er en stor insporasjon for mange jenter! Det å få det motet til å gjøre en så stor ting er vanskelig. Men nå som du har klart det , sikkert ikke lett. Å du har sikkert brukt lenge tid på å bestemme deg! 🙂

  115. Muligens et av de verste etter-bildene jeg noensinne har sett…. Du burde skamme deg som skriver at du ikke hadde store eller fine pupper før, for jeg skulle drept for å ha slike bryster… Heldigvis har jeg med alderen lært meg å fokusere på det som er viktig i livet, nemlig å utvikle meg som menneske, istedetfor å henge meg opp i utseendet. Hvorfor noen vil bruke over 30 000 kroner på å ruinere kroppen sin på den måten du nå har gjort (i en alder av 18!!!!!!!!!) FATTER jeg bare ikke… Jeg får lyst til å grine. Du skal vite at du hadde helt fantastiske pupper fra før av, og om et par år, når du forsår litt bedre hva som er viktig (og ikke minst hva menn faktisk tenner på), regner jeg med at du kommer til å angre deg. en god venninde av meg tok silikon når hun var 18 (etter å ha født), og 4 år senere, angrer hun som faen…
   Det var ikke puppene dine det var noe galt med, Therese, kjære vene… Det var selvtilliten din…. Jeg lar meg virkelig bli litt trist av dette… Kan bare takke stjernene for at jeg ikke har samme problem…

  116. det er jo viktig å bruke bh som passer da :S
   men fatter ikke at du tok silikon du hadde da mer en store nok pupper :S

  117. Jeg synes ikke du hadde små pupper før engang! du hadde ikke trengt å ta silikon, men det er ditt valg 😉

  118. Hvis du mener du hadde små pupper før, så lurer jeg på hva jeg har.. Nå må jeg hvertfall ta silikon, hvis det der er små pupper!
   Du hadde sikkert 3 ganger større enn meg før..

  119. Det at du sier at du ikke syntes du hadde fine pupper gir meg litt dårlig tanker. Du hadde IKKE for små pupper, og jeg har mye mindre enn det du hadde.

  120. Ingen trenger å se på hvordan dine pupper ble etter du tok silikon og det dumeste jeg noen gang har sett

  121. Dette er ikke en “haters” kommentar men lurer på 1 ting, er det bare greit å legge ut bilde av puppene sine så lenge “brystvortene” ikke vises??

  122. Wow! Skjønner godt at du er fornøyd, de ble drit fine! Har selv lyst å ta silikon, og ser på før bildene at det var forskjellig størrelse på de.. Samme med meg, og det irriterer meg noe sykt! HELDIG, vet hvertfall hva jeg skal gjøre på 18årsdagen min haha

  123. De er en milliard ganger finere enn Sophie sine!
   Syntes de passet deg kjempebra, skjønner at du tok silikon.
   Har ok størrelse på puppene selv, 70D, men silikonpupper ser så fine ut uten bh.

  124. Pupper! Hva? Sitter det et menneske fast i dem!? Er redd du kommer til å måtte bruke de neste ti årene på å forsøke å overbevise andre om at du ikke er en dum bimbo, og at du er mer enn et par falske pupper. Håper for all del du klarer det.

  125. Silikon er det dumeste man tar!!!
   Syns ikke synd i deg!
   Å hvorfor legger du ut puppene dine så alle kan se?
   Det er jo bare teit…

  126. er folk helt teite her eller, de ser sprengte ut fordi dem fortsatt er Hovne!!
   Du er kjempe fin ut, de ble veldig bra!!

  127. Fy faen det der så helt jævlig ut. Alt for store puppa til din kropp. Naturlig? Haha. Styggeste æ har sett.

  128. Okei, jeg er gutt. Fra en gutts synspunkt er det sykt mye deiligere med jenter som forstår at naturlig er skjønnhet. Det er en fin linje mellom sexy/klasse og vulgært/pornoish. For det første beveger naturlige pupper seg så mye mer spretne og jeg har diskutert med kompiser i militæret bla. at det er faktisk turnof og skuffende å kjenne at jenta har silikonpupper. Implantater er ikke sexy!
   Det ser kanskje fint ut i bikinier eller klær, det skal jeg innrømme, men når det kommer til å kaste av seg klærne blir skuffelsen stor dessverre. En gutt kan med engang kjenne at dette ikke er ekte vare. Så mange jenter som har misfortått..

  129. Bra at du er blitt fornøyd med resultatet, og drit i hva andre sier. Til syvende og sist er det kun din egen mening som teller! Men jeg lurer på en ting..er ikke så lenge siden noen av bloggerne (deriblant du) gikk ut i avis og media og klaget over at bilder ble misbrukt på nett. Men kjære vene, når du legger ut slike bilder, så er det vel ikke så rart at det blir misbrukt. Er mye gale folk der ute:/ syns ikke leserne dine trenger å se slike bilder, og det gagner deg ikke godt heller. Tenk over d neste gang du poster noe slikt..:)

  130. De ble veldig fine! Jeg har selv vudert silikon og har samme bh størrelse som du før hadde. men dine ser nesten for store ut til å passe den størrelsen. kanskje det bare er meg 🙂 men det hadde hjulpet om du faktisk svarte, for jeg tror nemlig jeg har får små til å ta silikon. 🙁

  131. Herregud. Må si jeg er helt paff her jeg sitter og leser dette innlegget. Jeg lurer på om du har hodet på rett plass? Jeg leste ditt første innlegg om hvorfor du skulle ta silikon, og jeg syntes veldig synd på deg da du snakket om at du manglet pupper. Jeg trodde du var flat, på lik linje som min venninne med kromoson-feil som fikk pupper spandert av staten. Men da jeg så før bildet ditt fikk jeg sjokk! Jeg har fått høre at jeg har store pupper fra venninner, men de er i hvert fall ikke så store som dine var!!! At du kan skrive noe sånt for så unge jenter som leser bloggen din, eller jenter generelt i alle aldre er hårreisende! Du må være delusional!? Du hadde store pupper i forhold til kroppen din, laaaaangt i fra flatt! Til og med jeg som alltid har vært stolt av mine pupper på min kropp stilte et spørsmål om hvor små mine pupper egentlig er, og om det er meningen at jeg skal ta silikon for å bli mer normal. Jeg skjønner jo at dette ikke er tilfellet, men må virkelig si at dette er første gnag jeg har blitt så opprørt over en blogger og et innlegg. FY SØREN.

  132. Herreminhatt…hadde du engang vært flat eller tilnærmet flat fra før…men neida, du hadde flotte, EKTE, faste sprettpupper!! Som står ut og er fine og runde i formen!!! Også stapper du de fulle av dritt!!! Det ser bare vulgært ut! Som en harry trailerkone eller countryartist. Jenny Jensen liksom!! Kjærringpupper har du fått!! Og du ser feit ut til og med!. Du som hadde råfine naturlige og sexy pupper, samt den søte feminine magen. Og nå er begge deler ødelagt. Håper du er stolt.

  133. ohh nice boobies babe! elsker de nye puppene dine, det får meg til å føle noe i buksa. du er så digg tecern! jeg elsker deg snuppa <3 la oss beise 😀 😀 😀

  134. serr? jenter med silikon er så jævli udigg… du hadde jo digge pupper fra før. så gidder du å ødlegge di med silikon… hadde jeg vært deg hadde jeg angret hver gang jeg hadde passert et speil.. di nye var absolutt ikke digge

  135. Det blei utrolig fint! men sia du bruker/brukte 65 rundt magen! jeg å bruker det, men finner INGEN butikker der de selger bher som er i 65! kunne du tatt med i en spm runde eller noe sant hvor man kan få kjøpt det?! skikkelig irriterernde å bruke 70 som er for løst pga jeg ikke finner 65 -.-

  136. De ser ikke naturlige ut i det hele tatt! De ser alt for stor og unaturlig ut for kroppen din. Men hvis du er fornøyd, så ja, ja…

  137. Wow ble ganske bra!
   Drit i de negative kommentarene, jeg synes du er tøff som tørr å legge ut disse bildene!

  138. Ser så absolutt ikke behovet for silikon hos deg, og må ærlig talt si at jeg syns puppene dine blir FOR store etter operasjonen. Men som gutt kan jeg vel ikke uttale meg om hvordan det føles. Fint du er happy da ihvertfall:)

  139. hej gott råd du kommer få bristningar där du har blodådrorna de blåa. Hade som dig jag minskade dom lite. Annars få du aldrig bort bristningarna sen. de kommer efter ett tag eftersom du töjer ut brösten.

  140. Når jeg tenker på alle menneskene i verden som sulter og lider, og ser på deg, ja da blir jeg faktisk helt kvalm.

  141. Jeg har nettopp fått time til å operere inn silikon, men ble syykt i tvil nå! Vil heller være flat enn å få så “sprengte” pupper som det der..

  142. Trist å tenke på at du og så mange av leserne dine synes dette er fint… De er jo blodsprengte som bare det, og var mye finere før operasjon. Kommer aldri til å ta silikon etter å ha sett disse skrekkbildene her.

  143. De er altfor store for kroppen din og det ser bare feil ut. Du ser ut som en pornomodell. Og du får 16 år gamle jenter til å ville gjøre akkurat det samme! Thumbs up!

  144. Drøyt å legge ut bilder, dessuten ser det ut som om du har fire pupper imellom armen og puppene. LOL.

  145. Du ser ut som en bimbo, så mye bedre ut før. Har ingenting mot silikon, men dette er alt for drøyt. Jeg er 13 år og ja jeg sliter med selvbildet mitt, men når jeg ser dette synes jeg du burde gjøre det, og ærlig talt hva synes foreldrene og besteforeldrene dine om dette. Det virker som om du oppfordrer jenter til å ta silikon bare fordi de nesten ikke har noe byste. Du så mye bedre ut før.

  146. Fantastisk! Haters er bare missunelig på at du tørr å gjøre dette! Fortsett å legg ut bilder av kroppen din slik at folk som vil se ut se bra ut har noe å se opp til! Og de som ikke har kroppen din som forbilde kan bare holde kjeft og kose seg med mini-titsa sine!
   Stå på!! ;*

  147. Til dere som syns det er stygt med små, tynne jenter som har store pupper: Jeg er 1,63 høy, og bruker str xs og mindre. Dvs, jeg er knøttliten… MEN jeg har naturlig store pupper. Jeg vil kalle det unaturlig, men men. Jeg bruker str 65-70 E. All maten jeg spiser legger seg bare rett på puppene. Jeg er også naturlig solbrun( pga gode gener) og har langt hår. Ville dere sett på meg og tenkt: ”Silikon bimbo”?
   Du kan få tak i fine Bh’r på Lindex Therese! Der går de opp i store str og har stort utvalg 🙂 Jeg handler alltid der.

  148. Har skumlest og ser at 95% av kommentarene på innlegget/-ne er fra unge jenter. Veldig unge jenter som kanskje ikke har vist seg nakne for så mange gutter ennå, og i allfall ingen modne og erfarne gutter som har sett mange par pupper i virkeligheten.
   Til de jentungene som nå vil ta silikon og synes det er fint med slike knallrunde kuler vil jeg si: IKKE GJØR DET før du er voksen, og med voksen mener jeg over 25. Har aldri møtt en (ålreit og grei)fyr som har sagt han foretrekker silikon fremfor naturlige og små pupper, og har aldri hørt selv en harry og overfladisk gutt si han synes det er bedre å ta på silikon enn naturlige. Tenk på gutta i Paradise hotel og slik, det er ikke en slik en dere vil ha, og om dere vil det, så får dere bare ta silikon, for da er dere i samme kategori.

  149. Synes det er utrolig bra at du legger ut disse bildene, jeg! Har siden jeg var 16 år (er 22 nå) hatt lyst til å ta silikon, og når jeg ser resultatene dine er jeg virkelig ikke i tvil. Synes det er veldig lærerikt å lese om dine erfaringer, og at du til og med legger ut bilder er jo supert for oss som virkelig vurderer en operasjon. Og uansett hva alle andre sier om hva som er finest eller ikke, så vet man bedre selv! Du skal være kjempefornøyd med resultatet, Therese!

  150. Har bare 200 Gram silikon. Av det ble puppene mine slik som på FØR-bildet til charlotte. Men jeg hadde veldig små fra før av da. 🙂
   De som har store fra før av er sikkert fornøyd, men ikke alle er så heldige. 😉

  151. Altså, du trengte IKKE å ta silikon, du hadde jo fine pupper fra før av, så skjønner ikke hvorfor… Og leppene dine synes jeg ikke at du trengte å fylle, jeg synes de var fine fra før! Du er pen som naturlig, du trengte ikke silikon! Tenk på de på 12 år og som fortsatt har voksende pupper! Du oppfordrer jo (nesten) til silikon sånn som du skriver!!

  152. Du bør kjøpe pasties 😉
   Da kan du ta bilder lettere for å vise “etter” bilder lenger ut i prosessen
   Synes forressten at det er lenge siden du har postet bilde nå
   Har lyst til å se hvordan det ser ut nå, så lenge etter du tok operasjonen
   Hvordan ser arrene ut forresten?

  153. Jeg blir bare trist. Du hadde jo perfekte bryster i utgangspunktet. Litt vel store kanskje, men runde og pene i fasong. Også opererer du bort de flotte og ekte brystene dine og setter inn stygge gigantiske fakebryster som ikke harmonerer med resten av kroppen. Ser bare abnormt og ekkelt og karikert ut. Hva er i veien med dere jenter? Hvordan havnet dere her? Ødelegger flotte og vakre kropper på denne måten. Og du er så ung. Og allerede skjært i den unge og vakre kroppen din som om du var en gammel og sliten røy i 50-årene. Detter er for jævlig.

  154. Finere før men helt greit jeg er stolt Therese bra du tørte
   Men jeg syntes det er litt rart at blodårene dine (i brystene så klart) syntes .

  155. Seriøst er du så loner? Det er så ikke kult å legge ut bilder på den måten! Det er små barn som leser! Du har ingen ekte venner, de er bare interssert i å være venner med en blærete blogger!

  156. Hei
   Jeg lurer på hvor lang tid det tok før silikonpuppene kjentes helt naturlig ut- også når du ligger på ryggen.
   Har tatt operasjon selv, men de kjennes ut så harde..(gått 6 uker)
   Takk for svar.

  157. Wow det. Ble fint jo vil faen ta deg med i senga. De puppene der er bare digg du er sexy skal vi ha sex 😛

  158. Hei!
   Jeg skal selv inn på konsultasjon snart, ønsker meg type den mengden du fikk. Det var veldig OK for meg å kunne lese om andres opplevelser. Føler meg litt mer forberedt på det neste som kommer! God info å ha med seg, tusen takk for noen flotte innlegg 🙂

  159. Hvoror ?, du var jo flott fra før av. Jeg blir bare trist. ( jeg er mann som ikke skjønner hvorfor i all verden … ).

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg