svar #1

Skal du begynne på videre utdanning senere, eller begynne å jobbe? – Jeg skal nok ta videre utdanning etterhvert, men først må jeg finne ut hva jeg vil utdanne meg til. Ser ingen vits i å begynne på et studie bare for å gjøre det. Så før jeg begynner å studere videre, så blir jeg nok å finne meg en jobb ja.

Hvorfor ville du ta silikon? – Det har jeg skrevet et ganske utfyllende innlegg om som du kan lese HER

Syns du det var vondt å ta tatoveringer? – De jeg har på håndleddet gjorde ikke direkte vondt, de var mer ekstremt ubehagelig. Den jeg har på hofta gjorde vondt, men på forskjellig nivå. Først tatoverte han jo linjene, og det gikk ganske greit. Når han var ferdig med det begynte han på skyggelegging og highlighting, de to delen gjorde ganske vondt siden huden var så sår allerede etter å ha blitt tatovert en stund. Så ja, den var vond. Gruer meg til å dra tilbake for å ta vingen, men må bare bite sammen tennene. Var sååå deilig når jeg var ferdig tatovert.

Er du fornøyd med håret ditt? – Ja, jeg er veldig fornøyd. Det er ganske tykt og ikke så utrolig slitt med tanke på at jeg har farget det en del. Jeg er også fornøyd med fargen min, og savner ikke det blonde håret noe særlig! Eneste er at jeg vil ha enda lengre hår, men det er jo bare å spare. Bruker ikke clips eller noen annen form for extensions for tiden til dere som lurte på det. 

Hva syns du om folk som klikker på instagram for bilder du legger ut som de ikke skjønner ironien på, eller sier at det er drøyt? – Haha, på Instagram liker jeg egentlig å provosere litt fordi utallige mange skjønner ikke når jeg er ironisk. Syns det er morsomt at de til og med klarer å lage en diskusjon på et bilde av en brødskive med brunost. Selvfølgelig er det litt irriterende til tider at noen ikke skjønner at jeg tuller, men sånn er det bare. Og de bildene jeg legger ut som er “drøye” er jeg fullt klar over før jeg legger ut bildet at jeg kommer til å få høre det 🙂

Hvilken nettbutikk liker du best? – Jeg liker veldig godt Nelly, siden de har såpass stort utvalg. Liker også Sheinside, de har mye fint. Ellers handler jeg egentlig ikke så utrolig mye på nett, så litt vanskelig å svare på det.

Hvordan uttaler du etternavnet ditt? Sier du bare Nilsen, eller sier du NiElsen? – Det uttales NiElsen, men de fleste plasser jeg må oppgi etternavnet mitt på uttaler det Nilsen. Jeg gidder ikke rette på det hele tiden, haha. Blir litt slitsomt i lengden hvis samtalen skal gå slik: “Etternavn?” “Nielsen” “Okei, Therese Nilsen” “Nei, Nielsen!”..

Hva synes du om det Andrea Badendyck, Bennysriddle osv. skrev på Twitter om tatoveringen din? Blir du lei deg, synes du det er barnslig osv? – Jeg syns bare det var teit skrevet, hvis man ikke har noe fint så kan man like så godt la være å si noe. Nei, jeg blir ikke lei meg, har lært meg og ikke ta meg nær av sånne ting. Som sikkert noen vet så var jo en del av oss bloggere sammen i Drammen og følte jo at jeg fikk grei kontakt med Andrea da, og jeg har overnattet hos hun tidligere, så ble kanskje heller litt sjokkert over at hun skrev det. Det handler mer om å respektere andre sine valg, og hva jeg velger å gjøre med kroppen min og hva jeg ønsker å tatovere på den burde vel egentlig være min sak uten at alle andre skal bry seg så alt for mye. 

Hvordan takler du så mye kritikk? – Kritikk ja, det er noe jeg får hver bidige dag. Både konstruktiv kritikk og direkte drittslenging. Enkelt og greit så har jeg blitt mye sterkere av å være en så offentlig person, jeg har på en måte blitt vant til det. Samtidig er det jo litt trist at en person er nødt til å bli vant til drittslenging fordi han/hun får så mye hele tiden, syns ikke dere? Uansett så får jeg ufattelig mye positivt hele tiden, så det veier 100% opp for det negative. Hadde jeg bare fått dritt i kommentarfeltet hadde jeg kanskje ikke klart det like bra, men hvorfor bry seg om at noen anonyme personer ønsker å forsure livet mitt? De kjenner meg ikke, de vet ikke noe særlig om meg og har derfor svært lite grunnlag for å dømme meg. Har egentlig bare en ting å si til dere som skriver negative ting til meg, og det er at jeg ikke kunne brydd meg mindre. Dere sløser med tiden deres, for dere oppnår ingenting. Og det å henge ut andre personer på nett og offentlig er bak mål og mening, hvorfor skal man gjøre det liksom? Du blir ikke en bedre person av det og du får ikke akkurat flere venner av det heller. #norespect


Har du gått på sport før? Isåfall, hvilke? Og hvor lenge? – Ja, jeg har gått på Freestyle Disco/Jazz når jeg bodde sørpå. Da gikk jeg på det i 4-5 år tror jeg, husker ikke helt. Danset til slutt i Mester/Champ klassen. Når jeg flyttet opp til Tromsø igjen begynte jeg på HipHop fordi de ikke hadde Freestyle her, så gikk jeg på det i et års tid. Ellers har jeg ikke gått på noen sport.

hahahah

Trives du med blogging? – Ja, jeg trives faktisk veldig godt. Bloggen har åpnet for så mange muligheter og gitt meg mye på grunn av dere. Har jo selvfølgelig perioder hvor jeg er lei, men blogglysten finner alltid vei tilbake og jeg kunne ikke sett for meg å slutte med det første. Tror nok jeg skal holde ut et par år til, rett og slett fordi jeg trives. Jeg liker å ordlegge meg, få tilbakemeldinger og alt som følger med bloggen. Det at jeg i tillegg har muligheten til å tjene på det og spare opp penger til senere i livet er et ufattelig stort pluss. 

Kommer du til å bruke like mye push up nå som du gjorde før? – Nei, faktisk ikke. Har prøvd et par BH’er med push up etter jeg opererte, og syns det er mye finere med en vanlig BH. Det er nok fordi det ser enda mer fake ut når de blir presset opp under halsen. Hvis jeg tar på meg en bombshell nå, så løfter den opp hele puppen og da kommer det opp under kragebeinet. Syns ikke det er så fint!

Hvordan ville du reagert hvis venninna di fortalte en hemmelighet om deg som hun/han hadde lovet å ikke si til noen? – Jeg ville nok blitt litt irritert der og da, men jeg selv vet veldig godt at hvis man har en bestevenn som man er superclose til, så deler man gjerne stortsett alt. Jeg har for eksempel sagt ting til Tuva som en venninne jeg ikke er like god venn med har fortalt meg, men det er ikke alt jeg sier. Det kommer liksom veldig ann på hva det handler om. En annen grunn til at jeg føler jeg kan si det videre til Tuva er fordi jeg vet hun ikke sier det til noen andre. Om dere skjønner hva jeg mener?

Noen gang kollidert med noe? – Faktisk ja, for en del år siden. Jeg, pappa, onkel og storebroren min skulle kjøre fra Oslo og opp til Tromsø. Vi skulle i begravelse til oldefaren min, og når vi var i Sverige midt på natten så var det noen som hadde kjørt utfor veien et lite stykke fram. Det var vinter, mørkt og ganske glatt på veiene, så mistet vi kontrollen på bilen og kjørte av veien. Videre rullet bilen rundt flere ganger og landet på taket midt mellom to kjempestore steiner som lå i skogkanten. Vi alle kom oss ut av det uskadd, fikk en kink i nakken men that’s it. Hadde vi sklidd av veien et par sekunder før så hadde vi nok blitt most i en av steinene, og da hadde ikke utfallet blitt like pent. Husker faktisk kollisjonen veldig godt, fordi jeg og storebroren min satt i baksetet og spilte kort. Plutselig flyr bilen opp ned og alle kortene fløy rundt i hele bilen, haha.

Besto du begge prøvene på første forsøk når du sko ta lappen?
– Ja, både teoriprøven og førerprøven besto jeg med en gang. Veldig glad for det, hadde blitt litt dyrt å feile flere ganger på prøvene!

Er du enda like glad i dyr? – Ja, jeg er veldig glad i dyr! Har jo Lotta som Malin har akkurat nå 🙂

faen, brun. må bli sånn igjen! og nei, blir aldri brun i ansiktet..

Hvorfor valgte du å ta en så stygg tatovering, og ødlegge utseende ditt? Du kommer jo til å angre når du blir eldre? – Jeg valgte å ta den “stygge” tatoveringen fordi jeg selv syns den er fin, og syns ikke den ødelegger utseendet mitt. Hvis du selv har tatovering, så vet du vel hvorfor du tok den? Ikke for at andre skal synes den er fin, men for at du selv er fornøyd med den. Det er min kropp og min tattoo så da er det vel helt opp til meg hvordan den skal se ut! Hvis du tatoverer deg for at andre skal like den, så er du rett og slett dum. Enough said! 

Er du utadvendt? At du lett kan bli venner med nye folk osv? – Jeg vil si både ja og nei. I starten når jeg er sammen med nye folk kan jeg være litt sjenert, men så fort det har gått en liten stund så blir jeg veldig komfortabel. Kanskje litt for komfortabel? Da kommer liksom den siden av meg som bestevennene mine kjenner til, fram. Jeg kødder ekstremt mye, kan ha litt for pervers humor. 

Kan du vise bilde uten og med sminke?

Tror du at du kommer til å flytte til Oslo noen gang? – Nope! Jeg trives i Oslo for en helg, men ikke noe lenger. Føler ikke at byen er hjemmekoselig, den er alt for stor og alt for mye folk. Jeg trives i miljø der alle kjenner alle, og trives forsåvidt i Tromsø. Blir lei byen noen ganger, men er bestandig godt å komme hjem etter å ha vært lenge borte.

95 kommentarer
  1. bra svart! syns det var utrolig teit av andrea å skrive om tatoveringen din sånn, det er jo ikke hun som tok den, men du! det som er viktig er jo at du liker den selv!
   elsker bloggen din! 🙂

  2. har fått så mye respekt for deg, du står for dine egne meninger og gir faen, flere jeg vet om liker deg ikke lengre fordi du har tatt restylane, silikon og sånn, men hva faen? det er din kropp og dine valg. det jeg ville oppnå med denne kommentaren var at du skal skjønne at du er helt fantastisk, du har blitt så voksen men samtidig så lever du liksom livet. DIGGER deg! btw jeg synes tatoveringa di ble drit bra og gleder meg til å se det endelige resultatet!

  3. Du er jo kjempe nydelig uten all sminken 😍❤❤ Fantasktiske øyner 😍😍❤❤❤ Digget svarene dine ❤❤❤❤❤

  4. Jeg har fått utrolig stor respekt for deg etter å ha sett hvordan du har taklet kommentarene fra Andrea Badendyck og Bennysriddle. Det er i slike situasjoner man virkelig ser hvem som kan oppføre seg og ikke.
   I tillegg må jeg si at du er ufattelig pen uten sminke! Det skal du ha!

  5. Haha, ikke bry deg om hva de sier, syns tatoveringa di er awesome og at du er så åpen om alt annet på bloggen din står jeg i all respekt for.
   Forresten så syntes jeg du nesten er penere uten sminke, skjønner ikke hvorfor du vil skjule fregnene dine!!

  6. Hvor mye måtte du betale for den tattoveringen? 🙂
   Jeg syns foreste den var litt stilig 😛 Hadde ikke tatovert den selv, jeg syns den var for stor, men syns den var litt kul på deg! 🙂 Liker at du gjør dine ting og ikke bryr deg om hva andre mener!! Du e sterk 😀

  7. Bra svar! Fin blogg! 🙂
   Men har et spørsmål, håper du kan svare på det, osv.. 😛
   Har du noen gang vært på/i Skjervøy ? 🙂

  8. Skjønner ikke hvorfor Andrea skriver sånn. Vi er mange som støtter deg og jeg mistet respekten for henne når hun skrev sånn om deg. You go girl!! 🙂

  9. Du kan ta et år på folkehøgskole 🙂 så har du friår, men på en måte gjør du noe fornuftig! Tro meg, det er verdt hver eneste krone du betaler. I tillegg får du poeng får det året + alderspoeng, så du lettere kommer inn på videre studier om karaktera ikke er på det beste! Lover deg, ta et år på folkehøgskole. Venner for livet er det du vil få, og erfaring til 10.000

  10. Wow – du var faktisk DRITFIN uten sminke, ble helt sjokkert jeg. Mye finere enn med sminken, helt ærlig. Du er heldig! Du kunne jo kanskje tonet sminken litt
   Ned, så hadde det blitt perfekt?

  11. Redigerer du tennene hvite, eller var før-bildet evt. før du har bleket tennene?
   Det er utrolig hvor annerledes du ser ut uten sminke, og trist at du omtrent aldri kan vise deg naturlig. Du later jo da som om du ser ut slik i virkeligheten, men det gjør du jo IKKE 😛 SÅ da tror alle du er 100 ganger finere enn du egentlig er..

  12. føler at alle leserne dine spør om det samme gang på gang og at vi får de samme svarene om og om igjen, når skal folk klare og lese og ta det til seg med en gang. Alt med silikon og tatoveringen har du jo skrevet i et eget innlegg 🙂
   liker bloggen din!

  13. Vile bare si fra at bloggen din ikke funker hos bloglovin lenge. Jeg følger deg der, men får ikke opp oppdateringene dine..

  14. Håpe du vet at vist du utale nielsen og egetnlig heter nielsen , det er to forkjellige etter navn. jEG heter selv nielsen men det er dansk etter navn siden mamma heter nielsen til etternavn ? er du dansk da ?
   SIDEN du heter nilsen så er det nilsen ikke nielsen ikke rart at folk blir forvirret mange som tar feil. jeg selv ogsån gjort det. men det er feil at du utaler nilsen som nielsen blir heilt feil bare et tips da tror du heter nielsen ikke nilsen.

  15. Hvorfor har du hodet på skrå på sminkebildene? Bare lurer… Bloggen din er dritkul!!! Stå på!:-)

  16. Kjempe bra svart!! <3
   Har du et bilde fra når du gikk på ungdomskolen?
   Kan du vise et bilde av alle tatoveringene dine?
   Hvorfor har du ikke Lotta hjemme hos deg så ofte?
   Hvor stort er rommet ditt? Kvadrat meter
   Noen gang hadd Kari på KUS? Ho e gal -.-

  17. Hva gjør du med dine gamle push-up bh’er? Hvilken størrelse brukte du før etter som du ville ta silikon? hvis man er nesten helt flat (ikke at du er det) hva gjør man får å få større pupper hvis man bruker 65a?

  18. EEEEEELLLSSSKKERR bloggen din! <3denne kan du nå veldig langt med!<3 Fortsett sånn<3
   Kan du være så snill og stikke innom bloggen min og legge igjen en kommentar det hadde vært
   koselig<3.    

  19. Elsket svarene dine! Du er veldig pen. Liker hvordan du gir faen i de som gir deg kritikk, de er supertapere og har lite liv. Liker de nye puppene dine og den nye tattoveringen! Stå på

  20. syns du takler dette med andrea og benny veldig bra. Man får virkelig sett at du er litt mer moden enn dem for å si det sånn! du kunne lett slengt noe stygt tilbake, men det gjorde du ikke og det lyser det stor respekt av. Noen andre som jeg har mistet respekten for er Andrea og Benny!

  21. Pleier aldri å kommentere, men nå må jeg nesten det:)
   Vil gi deg masse skryt for måten du svarte på spørsmålet ang Andrea B og tatoveringen. Du virker som en reflektert og opptrer så mye mer voksent enn det hun gjorde.
   Bort med den janteloven!

  22. du er så sykt flink til å takle slike situasjoner! det vises GODt hvem som er moden av dere ihvertfall. LOVE YOU PENESTE TCMN :*

  23. så nettopp på en gammel video der du sa at du og tuva skulle flytte sammens til gran canaria når dere blir 18. er det rart å se tilbake på slike videoer?

  24. Wow… Andrea og Benny er tydligvis to drittunger.. HVEM I FAEN KOMMENTERER SÅNT OM ANDRE PÅ TWITTER?! Faen slutter å lese bloggene dems…

  25. Du har EKSTREM fint hår! Har du naturlige krøller, eller bruker du krølletang? Og hva heter fargen du har farget det og hvilket nummer har du, og hvilken frisørsalong gikk du på?
   Og en ting til.. du vet når du hadde litt sånn “sandfarget” hår? Den var UTROLIG fin, hva heter fargen, hva nummer er det og hvilken salong farget du det på?

  26. Respekterer deg fullt og helt når det gjelder tattoveringen din men har et spørsmål til spørsmålsrunden; Er det en fortelling/bakgrunn til pistoltattisen din? Kan du forklare?

  27. Du er en jævla hore det ANDREA sa er jeg helt enig i du er harry,stygg.
   puppene dine var stygge før og er det forsatt.
   Har du sett deg selv i speilet ?
   BTW du er en dum blondine jeg synes synd på familien din :(((

  28. Du Jessica ovenfor her…. Skaff deg et liv a.. Hvis du ikke har noe annet å gjøre enn og kommentere negativt om Therese… Hvorfor går du innom bloggen hennes da? FORKLAR MEG!

  29. Anonym : jeg vil jo se henne drite seg ut og få greie på at hun er rusa eller no Because ingen tar en så stor tattis på kroppen av en pistol og jeg skal ta igjen for det hun gjorde mot meg bare sånn du vet det therese du ødela livet mitt jeg vil alltid hate deg for det

  30. Har så mye respekt for deg! Det Andrea og han andre gjorde var så barnslig. Lættis at Andrea snakker om mobbing og å kritisere andre, når hun er norges største bitch..du er best!!:)

  31. Jeg syntes også det er sinnsykt barnslig og dumt og slenge dritt, anonymt, til bloggere. At folk gidder å bruke tid på å rakke ned på andre. Men en ting skal jeg innrømme, og det er at jeg har gitt deg en stygg kommentar for lenge siden. Da var jeg bare en barnslig unge med dårlig selvtillit, som alle de andre drittslengerne. Godt jeg har vokst fra meg det, og heller lar være å kommentere noe hvis jeg syntes det er stygt eller teit.
   Keep up the good work!:)

  32. Det Andrea og Bjørn Erik skrev på Twitter sier noe om hvor falske de er og mangel på sosiale antenner. Ingenting om din tatovering! Stå på Therese!

  33. Du var KJEMPE fin uten sminke! Hva med å prøve å kutte ned litt med sminken? Bare et forslag… Btw elsker bloggen din, er innom den hvær dag😜stå på!

  34. fjern sminka, taper! tatoveringa di må være noe av det styggeste jeg noensinne har sett! skaff deg et liv i stedet din taper, i stedet for å hore rundt!

  35. liker bloggen din myebedre en før! føler du er mindre fjortis og sånn:D liker bedre å lese din en sophie elise sin! føler du hadde større grunn en henne og ta silikon:) ceepgoing!

  36. Over lengre tid blir man sterk av kritikk, liker at du har lært deg å takle kritiske kommentarer.
   PS! digger stå på viljen din
   Klem
   Tinealice.blogg.no

  37. Du er virkelig så vakker Therese! Uansett med tattovering eller ikke,den var ikke i min smak! Men så lenge du like dden 🙂 herregud fuck de to kakse faenee! Du er mere down to earthh enn de to! Digger deg,plis ikke la negative kommentarer knekke deg 🙂

  38. Meh, tror kanskje du hadde likt deg om du bodde i Oslo. Selv tenkte jeg det samme som deg før jeg flyttet hit, og nå jeg angrer ikke et sekund på at jeg gjorde det! Jeg skulle til og med ønske at jeg hadde flyttet hit tidligere. Jeg skjønner det om du kun er i sentrum, men Oslo er jo så mye mer enn bare det.

  39. Du er en utrolig god blogger! Du vet hva leserne vil ha og du gir dem det, sykt god egenskap.
   Men har du hatt noe innlegg om brynene dine? Hvordan du fant ut riktig fasong om du tegner på dem og om du velger salong eller gjør det hjemme?

  40. På det bildet av deg og Tuva hadde du en utrolig fin farge på håret 😀 du har det nå også ;D Men bra svart! 😀

  41. kuult!! jeg har lest bloggen din noen ganger før, utrolig bra, jeg danser freestyle nå, å jeg ELSKER det. Jeg lurer på om du kan legge ut ett innlegg om da du danset freestyle? og legg ut noen flere bilder av deg i drakter. hadde blitt sååå urtolig glad da. 🙂

  42. hei:-) Først vil jeg si at jeg eeeelsker bloggen din !!! super gøy å lese.
   jeg ville bare kommentere at du er jo super fin med sminke, men du var jo nesten finere uten ! ikke alle har så fin hud uten sminke ! du er faktisk heldig !
   kommenter gjerne tilbake på bloggen min.(nevra.blogg.no)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg