chili in my tummy

Som en siste del av Osloturen jeg var på for halvannen uke siden, skulle jeg egentlig på eventet til Chili Forte. Jeg rakk det dessverre ikke før jeg skulle hjem, men er sikker på at det hadde vært morsomt. Så bildene av eventet på Facebook, dere kan se de HER. Ser du noen du kjenner eller er du på noen av bildene kan du gjerne tagge! Jeg har jo gått på Chili Forte en stund nå, og er veldig fornøyd med hvordan det hjelper meg å holde meg unna alle søtsakene. Tenker så og si aldri at “åh, nå vil jeg ha godteri”. 


I samarbeid med Chili Forte.

111 kommentarer
  1. Ikke fall for chilli tullet der lesere. de sender deg pakker over pakker når du ikke engang har blitt ferdig med en pakke. er bare tull! de vil bare rane pengene dine.

  2. Hallooo! Mannen til fotballfrue har bla linket eller skrevet om denne hoaxen som chilli forte driver med! Det finnes INGEN dokumentert effekt!!!!

  3. 1. Pust dypt inn
   2. tenk på en du liker godt
   3. trykk F10 5 ganger
   4. lim dette inn på 5 sider
   5. se på bakgrunnen din

  4. åååå! er den øverste genseren en gammel en Tuva hadde ? Fordi jeg husker jeg så på bloggen hennes for kanskje 3-4 år siden at hun hadde på seg en lignende genser! Er ikke sikkert den var lik da, men den ligna utrolig mye 🙂

  5. Hvorfor blogger ikke Tuva lenger? Det er så syykt dumt! 🙁 kan hun skrive et innlegg på din blogg om hvorfor osv? 🙂 hver så snill å svar! 🙂
   Hilsen en som elsket Tuva sin blogg! (og din da! <33)

  6. Den jævlige tatoveringa der tok deg fra harry til trashy.
   Du var mye penere før som blond og naturlig. Nå har du et oversminka bollefjes med svart harry hår og tattoveringen fra helvete. Øyenbrynene dine krymper og ser ut som to tusjstreker.og foundationen din ser jo alltid grusom ut. Djiz’s du er i rritt fall.
   Før hadde jeg så evig ville hatt deg. Nå hadde jeg ledd av deg med kompisene mine.
   Trist!

  7. Haha, reklamere for slankemiddel du som sier at du er for tynn.Lol. Din HYKLER, du er kjøpt og betalt. Håper politiet tar deg. Det går rykter om at du går på dop siden du droppet ut av skolen.

  8. Kan du legge ut et bilde av hele tatoveringen? Har bare sett et bilde på Insta der du akkurat hadde gjort vingen, og da var det masse søl rundt og sånt, så man så liksom ikke helt hvordan det ble..

  9. Husker du innlegget der du skreiv hvor masse kissie redigerer bildene sine? ..vel, det gjør jeg, men det er visst ikke til å finne lenger :/ Hvorfor slettet du det?

  10. Du vet at produktet ikke funker?
   Og du ber andre lesere kjøpe det, du vet at du har lesere helt ned i 9-10 år alderen og du ber folk løpe og kjøpe det. Det blir bare feil, du legger det ut ber andre om å kjøpe det fordi du tjener på det det er ikke noe annet med det. Hver gang du selger en pakke så får du litt av pengene!
   Har selv vært blogger og tjent penger, men det blir helt feil å tjene penger på den måten. Be jenter kjøpe ting for å gå i vekt osv blir helt feil.

  11. chilli forte har ikke nå effekt sånn sett, men når du tror att det fungerer så fungerer det jo. fordi du er så overbevist om att dette produktet er bra.

  12. Herregud! Det koster sånn 400 kr og det funker ikke engang! De bare sender flere og flere pakker og sletter kommentarene på fb siden sin! Hilsen SKUFFET

  13. Du vet at du ikke trenger chilli forte for å få mindre søtsug?
   Det er veldig mange som er negative til chilli forte, og det stoffet som gjør at du får mindre søtsug kan du faktisk kjøpe i helt egne tabletter på helsekosten. Krom heter det 🙂

  14. Hei, jeg syns det er feigt å komme med negative kommentarer når du ikke tørr å stå fram med fullt navn. En god regel for å kommentere på Internett er: Hadde du turt å si det samme rett opp i trynet på personen, som det du vil skrive?? Så tenk dere om noen ganger før dere slenger dritt. Det er dere som er taperne, dere driter dere loddrett ut. Ingen liker negative jævler. Hah!

  15. Jeg så du var blitt litt fri for ideer hva du kan blogge om, så hær er noen forslag!:
   -skrive noen bra drikkeleker
   -gode drinker man kan lage hjemme
   -spørsmålsrunde
   -videoblogge
   -“home tour”(at du vise hjemmet ditt på video)
   -tattoinspo
   -Videoblogge med lillebror
   -Må gjøre video

  16. Hei Therese ! Hvordan går det med deg ? Jeg håper alt er bra med deg . Jeg vil bare si at du skal ikke bry deg om hva folk sier/gjør mot deg, det finnes 10000000000000000000000 millioner sjalue folk der ute eller 10000000000000 millioner folk som vil ødelegge for andre siden de ikke har det bra selv eller har dårlig selvtillit selv. Egentlig burde de folka prøve å være så godt menneske som mulig og enten ikke komentere hvis de ikke har noe fint å si eller komme med konstruktiv kritikk som er så mye forskjell fra stygge ord som faktisk kan ødelegge et menneskets liv. Jeg har ikke det bra nå, men jeg håper og jeg føler meg så mye bedre ved å si fine ting og skulle ønske alle andre der ute også følte det slik. Du er en nydelig jente som står for hva du mener, du er så ærlig og du er bare deg selv. Du burde ikke bry deg om hva folk mener det er kanskje lettere sagt en gjort, men du må stå på fordi du har oppnådd så mye i livet. Du har fått lit en så stor blogg som såååå mange leser og det er så mange som ser opp til deg. Håper du ble glad av å lese denne meldingen, jeg sier ikke dette for å gjøre deg glad , men fordi du rett og slett er et godt forbilde og fortjener å høre det. <33

  17. Du sier du vil legge på deg? Kommer du liksom langt med dette?Du sier den øker forbrenningen, du har jo høy forbrenning å vil ikke øke den mer? Hvorfor i helvette spiser du disse piss tingene da? Du sier de enten tar vekk godtesuget eller øker forbrenning! Da gjør de jo vel begge deler da? Du kan liksom ikke bare trykke på en knapp på den som liksom fjerner godtesuget og ikke øker forbrenningen din, for den vil øke forbrenningen din også! Da blir du mye mer spinklere en hva du er nå! Det er ikke bra! BLONDIE! Du Therese som er så mye smartere en dette.. Hva er det du driver med! Hvis du vil legge på deg, så har jeg tips her:
   – spis masse!
   -Tren ofte muskeltrening i bena, og armer + mage og rumpe osv..
   – Ha et mål du vil nå! (Normal vekt på din alder er jo rundt 55 – 60, du er voksen!
   – Spis godteri, du trenger ikke fjerne godtesugen!
   HUSK! Det du gjør nå er å slanke deg, den vil øke forbrenningen din også! Den vil slanke deg!
   HVORFOR BRUKER DU CHILI FORTE DRITTEN NÅR DU ER ALLT FOR TYNN?

  18. Syntes det er drit bra at Sarah (sisteplass) hår slått deg på blogglista.. Liker ikke sånne rosa-silikon bloggere.

  19. hei therese du er syyykt pen og kul elsker deg og bloggen jeg skal til harstad i mårra og håper jeg møter deg hilsen en som ser oppp til deg og din største fan!!!!!!!!!!!

  20. haha det er så morsomt at du gjør alt for å se voksen ut men du har en barnekropp og baby face haha. Puppene ser ikke bra ut på deg, fordi du har barnet kropp det er akuratt som å se en 9 år gammels jentes kropp med silikon

  21. Heei,du er den beste bloggeren av alle,jeg elsker stilen din og du er så kul,men jeg synes du burde blogge litt mere fordi nå er det 3 nesten 4 dager siden sit du blogget og jeg vil så gjerne at du skal komme på første plass i♥ your blogg

  22. Hvis du skal fortjene å være på topplista , bør du begynne å blogge myeeeeeee oftere. Slik som de andre gjør som er på topplista!!

  23. hei 🙂 jeg lutre på om du kunne vise bilder av alle merkene du har på russebuksa di ^^
   å til alle dere som skriver at hun ikke blogger, hun er no russ er det rart 😀

  24. Du må begyne og blogge mer ass,viss ikke fortjener du serr ikke en plass på topp lista,og mår du først blogger blogger du om eit produkt og produkte støtter deg.Bloggen din for. Støtte ikke du men du bruker jo den bare på deg du burde begyne og blogge mer og takke leserene dine det er min mening og jeg vet mange er enig
   NO HATER !!!!!!
   Hater dei ikke,ta dette som støtte og ka du burde gjør ikkke som skjenn og sånn men du må serr skjerpe deg litt 🙂

  25. Skjønne ikke vitsen med at du enda har blogg, du skriv jo aldri noen interessante innlegg lengre; og når du først skriv NOKKA så e det kun reklame, eller anna dritt. Du begynne jo å bli voksen no, på tide å gi seg og heller la noen andre få sjansen?

  26. sorry for at jeg spør, men hvorfor blogger du aldri? Du har jo et fri år, og da burde du jo ha tid til det? 😛 Jeg er innpå bloggen din hver dag, og det er jo nesten aldri noe nytt..

  27. HU ORKER IKKE BLOGGE. SÅ JÆVLA SLITSOMT VETU. FRIÅR OG ALT. FAEN SÅ TYNN DU ER, IKKE FOREBRENN MER FETT! LEGG PÅ DEG FETT OG MUSKLER. BEINA DINE KNEKKER SNART. KROPPEN KLARER IKKE BÆRE PUPPENE SNART, DU BLIR FOR SVAK OG KNEKKER SAMMEN.

  28. Rosablogger..headeren din ER ikke fin hvis du tror det du ligner på en dukke! Og du prøver bare å vise puppene dine..
   hvafaen?

  29. du blogger utrolig lite, jeg liker bloggen din og er innom den nesten hver dag så jeg hater deg ikke men du må begynne å blogge mere plisss:)

  30. ER HUN IKKE RUSS DA?!?! Skjønner henne godt at hun ikke vil bruke den ENE russetiden man har i livet bak en blogg, så get over it, kids! 😉 Viss dette er tilfellet, såg bare noen bilder på Instahhh.

  31. Helt faens traaaagisk!!!! Jeg blir så kvalm av å se du som er 18 år, og med den lesergruppa du har reklamere for slankepiller. Du har jo ingen værdighet. Alt for penger?? Det er det syyyykeste jeg har sett. De som leser bloggen din er vel mest i aldersgruppa 12-18, også driver du å reklmaerer for slankepiller???? VIRKELIG…….. Tragiske kjerring
   Anette Sæther

  32. Elsker tatoveringen din! <3 den er drit fin. Men da du blir gravid, får du ikke strekk merker på den å ødelegger hele tatoveringa? :/

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg