du bestemmer

Hei alle lesere, Meline her, igjen!

Siden jeg aldri fikk skrevet det andre innlegget jeg lovet, får dere en ny mulighet til å bestemme hva jeg skal skrive om Therese! Som jeg skrev forrige gang er dette noe jeg gjør slik at dere skal få bli kjent med henne gjennom en av hennes venninnes øyne.

Så fyr løs, kom med forslag og om litt skal jeg velge ut det forslaget som er best! (Begrunn gjerne hvorfor akkurat ditt forslag skal bli valgt)

67 kommentarer
  1. Den bakrunns redigeringa de må være det kleineste jeg har sitt idag. Det er nesten litt vondt å se på, måtte bare få det ut! Men hvordan var Therese som liten? Var hun rampete eller englebarn? Hadde ikke hun en periode hun nasket på kjøpesentrer?

  2. Æsj, så vulgært. hun har ødelagt kroppen sin med de svære puppene og den harry pistoltattoveringen.

  3. Fortell om hvordan hun gikk i fra å være søt til å bli deilig:) Piercinger, puppene, tatovering og diverse:) Eg ville ikkje knulle henne før, men nå har eg veldig lyst:) Forresten: Veit ho hva en ballgag er:D?

  4. Ha en liten spørsmålsrunde med Therese, om hvordan hun selv tror hun var som barn, hvordan hun er nå, og hvordan hun tror hun vil bli, når hun er blitt eldre? 🙂
   Også, kan du spørre om det gjorde vondt med den tattoveringen på sida og på håndleddene?
   Er hun den typen jente som leter etter “the one”, eller er hun slik ar hun bare tar det hun finner? Jeg mener ikke vondt, herregud. Er bare nysgjerrig 🙂 Lurer også på om hun har fått seg kjæreste?

  5. therese, jeg synes du overdriver veldig med den der silikon greia di, det ser ut som om puppene dine skal falle ut av BH-en, det er jævli stygt!!!

  6. Hva syns Therese om å bli sammenlignet med donald duck?
   Er hun flink i kunst og håndverk?
   Hvor mange kjærester har hun hatt?
   Har hun kjæreste nå?
   Hvordan klarer hun seg og Tuva i det nye huset helt alene?
   Er hun flink i algebra og likninger?
   Hva er den høyeste og laveste karakteren hun har fått?
   Hvordan gutter faller hun for?

  7. Du kan være med henne en hel dag, og filme hvordan dagene hennes egentlig er 🙂 Så klippe videoen, og legge ut det som er best?

  8. hadde vært gøy om dere hadde filmet svarene på spørsmålsrunden, der du spør henne spørsmål som kommer inn her, også svarer hun. på video. 🙂

  9. Hvor mange ganger i uka tar hun sol for å bli brun? (lyst på fin farge jeg ooog 🙁 )
   bruker hun beta karoten?
   selvbruning?, i såffal hvilken?
   Silikon: hvorfor tok hun ikke silikonen under muskelen?
   hva het stedet der hun tok silikon, og hva het kirurgen, dame eller mann? hvor gammel?
   Her har du noen spørsmål jeg lurer på 🙂

  10. IKKE lag ett eget innlegg om hva Therese syns om andre bloggere..! 😛 Overhode ikke intressant 😛 Synst du skal ta noe spennende og gøyt. Har desverre ikke noe forslag til hva, da…

  11. Hva synes de rundt henne om hennes valg mtp silikonstørrelse, siden hun er så liten og puppene så overdimensjonale?
   Angrer hun på at hun tok så mye?
   Kunne hun tenkt seg å stille opp i fhm hun også?

  12. Vel, du kan jo begynne med å forklare hvorfor hun skar noe vekk fra leppa, og om det var relatert til restylanen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????????????

  13. Hva er planene hennes fremover? Jeg tenker dette er et spørsmål som kanskje hun burde ha svart på selv. men siden dere står så nært hverandre kunne vel kanskje du skrevet litt om det. Går hun på skole, når begynner hun å studere, hva vil hun bli og skal hun bli i Tromsø hele livet?

  14. kan du fortelle litt om hvordan hun er i fylla ? den stille, den som lager stemningen etc. er hun litt horete ? IKKE frekt ment bare lurer 🙂

  15. Røyker Therese ? Hvis hun gjør det, gjør hun det fast eller bare fest røyking.
   Hva er det galeste hun noengang har gjort ?
   Eier hun fortsatt Lotta ?

  16. Om du kan være med Therese en hel dag, fra morgen til kveld, og filme hu! Og redigere og lage en “en dag i mitt liv” video til oss… det syntes jeg er et veldig bra forslag hvertfall 😉 Sikkert mange fler enn meg som er spent på hvordan Therese er i virkeligheten, og hva hu gjør utenom bloggen og bruker tiden sin på !! 🙂 Håper flere er enige med meg. Hvis dere er det så foreslå det, så kanskje Meline gjør det også 🙂

  17. hei hei, jeg ville bare si at du fortjener ikke og være på siste plass. du er den beste bloggeren jeg hvet om 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
   håper du har en fin dag videre.

  18. Spørsmålsrunde!!
   -hvor høy er Therese?
   -Hva synes du er det beste med Therese?
   -Kan hu lage fler videoer? 🙂

  19. Hvordan er Therese som venninne? Er hun en som du kan stole på, og som du kan både feste med og ha koslige jentekvelder med? 🙂

  20. Filme Therese når hun ikke vet det, og filme henne når hun drikker/ er full kanskje.. Få henne til å ha en kødde video hvor hun er SKIKKELIG oversminka bitch..og få henne til å lage en video og svare på hvordan hun holder seg så tynn og pen!

  21. Hvorfor tar du så mange bilder av puppene dine? Har ikke noe imot det men hvorfor liksom? Du er virkelig superfin asså<3

  22. Hei Meline. Jeg lurer på om Therese er en spontan person, jeg lurer på det fordi det ser ut som kun kanskje er det. Veldig dårlig begrunnelse men er jævLig dårlig på sånt!!

  23. Dette er ikke frekt ment, eller ment på en slik måte at du skal bli fornermet eller lei deg. Dette er bare et helt vanlig spørsmål som kan virke litt frekt men ikke ment på en slik måte. Hvorfor handler alt om puppene dine etter du har opperert, jeg mener, alle bildene dine er med en superstor utringning og en liten del av fjeset ditt. Jeg mener, hvorfor vise alt fram på nesten hvert eneste bilde? Det var det.

  24. De puppa dine er jo i fokus hele tiden .. Det er jo grisestygt med pupper som tyter ut av toppen. Er ikke rart at fremtidens jenter blir ødelagt, og det kan du med glede si til henne!!

  25. Hvorfor kan ikke alle drite i hva Therese gjør og hva hun ikke gjør!!! Hun bestemmer selv hva hun gjør med kroppen sin. Det viktigste er jo at hun liker det. Visst dere ikke har noe pent og si kan dere faen meg bare la være. Ville dere likt om alle kritiserte alt du gjorde og sa at det er feil?? Det ville i allefall ikke jeg gjordt. Og det er bare misunnelse. Dere forstår ikke det. Hun er blitt ganske berømt og da blir vi misunnelige på en negativ måte. Det gjelder ikke alle men det gjelder utrolig mange! Spesielt ungjenter. Vel, jeg syntes hun er UTROLIG pen men jeg gjør det ikke om til noe negativt i allefall. Så bare så det er sagt så syntes jeg at det er så utrolig dumt og kritisere andre. Hun er voksen nå og kan ta egne valg. Hun gjør det hun vil.

  26. Du kan fortelle hvorfor tcmn har blitt en så dårlig blogger, før hadde jeg alltid hver dag lyst til og lese bloggen hennes. Så lenge hun har vært en blogger har jeg alltid lest bloggene hennes hver dag ! flere ganger om dagen… men nå frister det ikke og lese bloggen, kan du fortelle meg hvorfor hun ikke er sånn om før? og hvorfor hun har blitt så falsk?
   -xoxo

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg