hoven duckface

Hei!

Nå er det veldig lenge siden sist jeg fylte på med litt restylane, så jeg dro i dag og tok litt etterfyll. Var ikke så mye igjen, stoffet går jo sakte men sikkert ut etter ca 6 mnd. Tok nesten 1 ml i overleppa, og tror det blir veldig bra. Nå er jeg ganske hoven, så har det verste duckface trynet. Haha! Det eneste som suger med restylane er at man blir så avhengig, og blind på hva som egentlig er fint. Jeg syns leppene er fine nå som de er hoven og store – og når hovenheten går vekk så har jeg vent meg så til at de var hoven at jeg ikke syns det er noen spesiell forskjell. Og da føler jeg at jeg må ta mer, dere skjønner? Det er en ond sirkel… Skal vise dere resultatet når det har gått et par dager iallefall 🙂


haha er så hovent at jeg ikke klarer å lage ordentlig trutmunn en gang, steinhardt 🙁


ujevnheter <3333

70 kommentarer
  1. Får håpe det blir fint 🙂 men ja, mye vil alltid ha mer! derfor kan det være lurt å høre litt på om andre (som du stoler på) synes det har blitt for mye også, slik at man ikke overdriver. Men synes det er fint det du har gjort hittil hvertfall 🙂

  2. Hvorfor får alle med restylane så jævla stor overleppe? Det er da meningen at underleppen skal være tykkest?

  3. Jeg husker hvordan jeg så ut da jeg tok restylane, vil sååå gjerne etterfylle men har dessverre ikke penger til det :/ du har vakre lepper !!

  4. Hvor mye er det du skal fikse på deg selv egentlig? Blir du aldri fornøyd med utseende ditt? Jeg må ærlig innrømme at du var mye skjønnere og finere før.

  5. vær så snill å ikke ta så mye at du ser ut som sophie elise…. hun kan jo ikke en gang lage annsiktsutrykk, jesus

  6. helvete så stygt ikke ta for mye.. og du må virkelig begynne å bli fornøyd med dei selv.. nå har du tatto, restylane og silikon.. påfyll helle tiden i leppene.. Du er syltynn også, jævla HORE

  7. Unnskyld meg Anna, men du bør virkelig skjerpe ordspråket! Bare fordi hun gjør mye med kroppen sin, så selger hun ikke seg selv for sex. Når du har lært deg hva ordet hore betyr, først DA kan du begynne å bruke det!
   Patetisk

  8. Helt greit å forandre ting ved seg selv, hvis det får en til å føle seg bedre. Bare ikke overdriv med hva du eventuelt forandrer, fordi det kan fort se ille ut, eller noe kan gå galt og du blir aldri seende ut slik du var før.

  9. Hva med deg er ekte egentlig? lol.. synes du skal være fornøyd med hvordan du ser ut uansett.. du trenger ikke de stygge greiene der liksom…

  10. Digger deg, Therese! Jeg har selv tatt restylane, bare en liten sprøyte, og jeg ler av de som kommenterer at hun “ødelegger” kroppen sin. Vedder på 98% av de som kommenterer dritt er folk i 13-16 alderen som prøver å leke tøff, når de egentlig bare blir sett på som patetiske.
   restylane ødelegger IKKE leppene. Det er et stoff som FORSVINNER etter noen mnd til leppene dine er slik de var før restylane.
   Er så trist at noen folk skal være så fordomsfulle. En person som spiser så mye drittmat hver dag, at hun/han ender opp kraftig overvektig, og som kommer til å ende opp med å ha mindre levetid enn andre, DEN personen har ødelagt kroppen sin. det er en STOR forskjell på å ødelegge kroppen sin såpass mye at hun/han får nedsatt levealder, og forskjellen på å endre litt på utseende sitt for å se litt bedre ut og få bedre selvtillit? Hva er galt med det? absolutt ingenting. bare fordi at DU bak skjermen ikke forstår det, så betyr det ikke at du får retten til å slenge ut med fæl kommentar.
   Og før dere starter med å skrive at “jeg har retten til å si min mening” så er det bare bullshit. det er en STOR forskjell fra å si sin mening på en menneskelig måte, og å straight out mobbe noen.
   Dette er å si sin mening: “Therese, du er en utrolig flott jente, men jeg synest kanskje at du ikke burde gjøre så mye mer med kroppen din. Det er ditt valg såklart, men jeg synest heller at du bare skal være deg selv”
   Dette er å MOBBE: “Fyfaen for ei stygg hore du er” “Det er dritstygt, æsj”
   Ser dere forskjellen? Forstår ikke hvordan de som mobber, slenger dritt og er rett og slett forferdelige mot andre mennesker kan legge seg om kvelden og faktisk få sove. Føler dere dere ikke som forferdelige mennesker? Har dere så mye hat inni dere?

  11. Uff, jeg skjønner meg altså ikke på denne ”store lepper” trenden. Jeg har faktisk aldri sett noen som i min øyne ser bedre ut etter å ha fylt etter eller annet stoff i leppene sine. Det ser bare så merkerlig å unaturlig ut, men det er jo ditt valg da…

  12. noen burde lære seg at her i norge er det faktisk ikke lov å trakkasere en annen person. man har lov å si sin egen mening så lenge man ikke driver med personangrep. Som hun oppover sa, man kan si meningen sin men ikke mobbe noen. det er straff på slikt vet dere. Om dere ikke liker det så kan dere jo heller holde kjeft eller komme med noe relativt saklig. feks ´´Jeg selv synes ikke det var noe fint, men alle har jo sin egne mening, og det viktigste er at du synes det er fint´´. Man tar dere faktisk litt mer alvorlig enn hvis du kommer med usaklige kommentarer som ´´det er dritstygt, du ser ut som en hore, du er altfor tynn, du har ødelagt kroppen med tattoveringen og silikonen, nå er du rett ut stygg!!´´. Bare tenk over det om noen hadde kommet å kommentert hver detalje på kroppen deres? og deres valg?

  13. Slutt. Jeg mener det. Slutt å kalle jenter for horer fordi de er tynn. Slutt å kalle jenter bitch og tøs fordi de har tatovering eller silikon. Dette er opp til en hver person. Kanskje du tenker: nå skal jeg komme med en skikkelig stygg kommentar så Therese blir lei seg
   Spar deg. Du når ikke inn med horekommentarene dine. Det er både tragisk og patetisk, og som anonym over meg sa, faktisk ulovlig.
   Skjerp dere alle sammen, dette er skuffende.

  14. lepper, er finere uten!
   hele kroppen er finere naturlig..’men du er jo pen, men ikke utnytt kroppen din!
   ikke ødelegg den!

  15. Kjære, vakre Therese: kan du være så snill å skrive litt om hvorfor du var til legen å skar noe vekk fra leppene for en stund siden? Jeg lurer på om det var relatert til restylane?

  16. herregud ! er det ikke sånn at folk skal være fornøyd med den man er da ??? det der blei rett å slett utrolig stygt ,,,, du ødelegger kroppen din!

  17. Trur ikke det er så mange her som skjønner at leppene hennes er ganske hovne, og derfor ser det ille ut. Man er ikke uekte selv om man har silikon og noe i leppa. Faktisk så er det flere enn vi tror som har det. Man blir ikke uekte før man tar ansikt og kropps oprasjoner.. Patetisk og hakke ned på andre for at dem gjør det. Lokter sjalusi i lange baner, og jeg er sikker på at hvis dere også hadde hatt penger til det hadde dere også endra noe på dere selv. Det hadde i alle fall jeg, men har ingen grunn til å kalle Therese stygge ting av den grunn…

  18. Kanskje naturlig er finest. Men Therese gjør akkurat hva hun vil med kroppen sin. Hvorfor skal dere være så slemme da? Hun er veldig tynn, men vil det si at hun er hore!? Det er faktisk lov til å være ufornøyd med kroppen sin, og gjøre noe med det!
   Syntes du er kjempe pen jeg, Therese.
   Stå på! 🙂

  19. Jeg har et spørsmål! Som jeg sliter veldig med! Jeg har masse fregner som jeg vil ha bort eller sjule. Du har jo også ganske masse fregner, og på mange av bildene dine ser det ut som du ikke har i det hele tatt! Så kan du legge ut video eller et eget innlegg på bloggen om hvordan man sjuler de!!?
   Hadde du like mange fregner når du var mindre? Likte gutter deg fordet?

  20. Hei! Har ett spørsmål! Hørt rykter om at man kan ta restylane når man er 16, er dette sant? Har hatt lyst på det nesten ett år.. Og vet at jeg kommer til å ta restylane, uansett om jeg må vente til jeg er 18, som desverre er over 2 år til. Vil har så fort som mulig, noen som vet om studio som sprøyter restylane på de under 18? Om du gjør så kan du godt skrive en kommentar

  21. Unnskyld at jeg sier det.. men hva syntes du er så fint med å se ut som en and? eller å ha så store lepper? Du er utrolig pen som du er therese, synes ikke du trenger og farge håret, ta silikon eller ta restylan i leppene? Ta vare på deg selv! ♥

  22. Har lest bloggen din lenge før du havnet på topplisten. Hadde aldri trodd at det er sånn her du skulle ende opp, du ser så annerledes ut. Men igjen det er ditt valg. Du kommer sikkert “aldri” til å angre på det her.

  23. Jeg LER av dere veslevoksne som smisker med Therese med å forsvare å slikke henne langt oppi ræva! Jævli kvalmt!
   Det er det styggeste jeg har sett, de leppene!! At det går ann å ville se slik ut!! Skam deg, du er bare fake. Jo mer, jo styggere… Skikkelig forbilde altså.. Hadde vært flau over å ha deg som datter eller mamma.. Just sayin.. Tenk deg om!!!

  24. Hei, nå skal ikke jeg komme her å virke tøff .
   Jeg skulle bare si at hvis man har blogg så har man blogg og da kan man ikke forvente å få bare fine tilbakemeldinger. Det er selvfølgelig alltid noen hatere som absolutt må si meningen sin eller være slem. Sånn er livet. Men noen gjør det kanskje fordi de blir mobbet selv og tenker; hun er pen. Så begynner de å mobbe den personen for å føle seg bedre. Dere mobbere bør bruke hjernen. Alt det slemme dere sier og gjør går utover den personen dere gjør det mot. Da begynner den personen som blir mobbet å miste selvtillit. Alle er perfekt på sin egen måte. Mange har mobbet Therese for den tatoveringen hun tok for ikke så lenge siden. Både på Instagram og her. Er det dere som skal gå rundt
   med den tattoen da? Er det deres sak? Nei. Ikke bry dere så mye om andres valg. Kanskje ikke du ville hatt en sånn selv, men det vil hun. Har du noe stygt å si så ikke si det.
   Hvis ikke den er fin når hun er gammel så kan jo hun ta den vekk med laser. Mind your own buisness. Vi lever bare en gang for pokker!
   Restylanen går jo ut da. Bruk hjernen.

  25. Sandra: det finnes mange smiskere her men noen tenker egentlig bare på andres følelser.
   Hadde du følt deg bra om jeg hadde skrevet sånne stygge ting til deg som du gjør nå?
   Man må få lov til å gjøre hva man selv ønsker uten at sånne som deg kommer å kommenterer.
   Det er ikke du som har silikon eller restylane. Go ahead, kall meg en smisker. Du aner ikke hva du snakker om.

  26. Duuu therese hvor mye koster en sprøyte for leppa eller jeg har tenkt og ha to søtøyterfor hver side
   Hvor mye koster det for en svar rask bitchh !!!

  27. Det der var jo ingenting av hevelse. Du skulle sett mine. De var veldig hovne. Først i dag at det roa seg ned og jeg tok bare 0,5 ml.

  28. Jeg syns aldersgrense for plastiske inngrep burde vært 20 år… Jeg husker jo selv da jeg var 18, man tror jo selv man vet hva man vil og er så voksen, men når jeg ser tilbake nå – så var jeg jo ennå bare et “barn”. Du er flott sånn som du er… Menn liker kvinner uansett størrelse og form, noen liker små, noen liker store osv. Jeg kunne sikkert trengt å fylle på overleppa mi selv, har stor underleppe, men overleppa er liksom tykk på midten, men for smal på sidene… føler jeg… og hadde jeg var 18 år og hadde penger og mot til det, så hadde jeg nok gjort det, men nå føler jeg meg mye tryggere på meg selv og syns jeg er fin som jeg er… Dessuten er det mye sminke kan gjøre 🙂 Det ser jeg på bildene dine og, så et bilde der du var usminket og fregnete, du ser jo helt annerledes ut… og nå med fake tits and lips…. 😀 Men men, det er din kropp og ditt valg… Så nå er jeg bare litt hønemor 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg