poolside

Hei!

Nå har jeg og Ida nettopp vært ute en tur med bassenget og solt oss. Har vært deilig vær her nede hver dag siden vi kom, så det klager jeg ikke på. Vet ikke helt hva vi skal gjøre resten av dagen, men blir iallefall å finne på noe gøy. Har hørt de har skydiving her, høres sykt fett ut men jeg vet ikke om jeg tørr egentlig. Vi får se, vi blogges iallefall lateeeer


Fine hotellet vårt 🙂

Og ja – har sett den der videoen. Syns bare det er morsomt at hun kan ha så mye og si om oppførselen min, når hun så vidt har vært sammen med meg og Ida. Sier mer om hvordan personlighet hun har, som kan sitte å mene så sterkt om meg uten å kjenne meg ordentlig. Greit at man ikke går overens og fungerer sammen med personer, men det går ann å gjøre det beste ut av det og ikke begynne med drittslenging og hat. Det at hun sier hun har sagt ifra til meg vet jeg ikke om jeg er helt enig i. Vi satt med frokostbordet i går, og hun sier til meg og Ida at vi er noen drittunger – det var det eneste. Ingen begrunnelse eller noe. Om det er å si fra på en ordentlig måte syns ikke jeg, det blir helt feil.  Og at vi ikke inkluderer hun stemmer ikke helt, vi prøvde i starten – men hun virket lite interessert i å være sammen med oss og i det hele tatt prate med oss. Da gidder man ikke prøve så jævlig hardt heller. Nok om det, det der er en person jeg ikke bruker mer av min tid på. (og nei, det er ikke en fake krangel haha)

  1. Så utrolig teit gjort av hun! Herregud, blir oppgitt av slike personer! Men ikke la henne ødelegge sydenturen til deg og Ida! Dere må kose dere utrolig masse!:)

  2. Håper dere fortsetter å kose dere der nede i varmen! Jeg flirte av videoen hun la ut, snakk om å oppføre seg barnslig. Hun sier at du er en drittunge, men jeg synes det virker mer som det er hun som er den barnslige av dere. Som du sier, så er det ikke en person å bruke så mye tid på når det der er responsen. Håper du og Ida klarer å overse henne og kose dere i hverandres selskap 🙂

  3. Både du og rannveig er like barnslige begge to… Hold opp med å krangle via blogg. Trodde dere var i syden. Bruk tiden på å kose dere istedet for dette tullet her… Hva så om hun startet med dette. Gjør ikke saken bedre ved at du fortsetter!
   Bli voksne begge to og bruk tiden på GC ved å kun kose dere og slappe av.

  4. Hvilkne solprodukter bruker du når du soler deg ? <3 Anbefaler du di ? 😉 Kos deg i syden btw <3 🙂

  5. herregud, hun virker sykt overfladisk! Sykt bra du bare hever deg over det, hun er bare misunnelig på at dere har det bedre enn henne.

  6. Fyfader, du bør være stolt av kroppen din! den er jo super fin! også er du jo så brun 🙂 Heldiggris 🙂 Fortsett å blogg ihvertfall!!

  7. Kan du ikke filme hvordan hun Rannveig er så vi får se sannheten, siden hun sier noe helt annet enn deg? Stå på!

  8. Tre ting:
   1.Voks opp .. Sjølv om hu legger ut noe sånt treng du ikke å ta igjen !Ja , det heter å ta igjen !
   2.Hvorfor leser du bloggen hennes i det heletatt visst hu skriver bare dritt ?
   3. Kos deg i GC!!!! <3

  9. Slutt med dette tullet! Nesten alle har forstått at dette er ett oppkonstruert tv-drama! Charterfeber folkens. Kommer på TV3 til høsten!!!

  10. Slutter snart å lese bloggen din siden du er så deilig å jeg blir innmari sjalu… 🙁 du er nesten for fin!

  11. Du blogger så dårlig om dagen. Alt vi får er lettkledde bikinibilder hele tiden. Greit nok, du har bra kropp men må du brette puppene dine utover nettet hver bidige dag? Det må da finnes annet å blogge om til avveksling! Syntes du blogget mye bedre før. Gidder ikke lese denne bloggen lenger for ett innlegg nå og da, som mest sannsynlig består av puppene dine utover hele skjermen -,-

  12. Herregud, det er så sykt rart å se at du som er 18-19 år er så sykt mye mer moden om dette enn en snart tobarns mor. dette sier jeg ikke fordi jeg er suuuperfan av deg eller noe sånn, men fordi jeg mener det. Fy faen, det er jo HUN som lager alt dette dramaet, hahaha er det mulig

  13. Du klager over hennes oppførsel, haha. Du sier selv at det er har nesten ikke vært med hun. Det blir feil at du sier det da, av deg og Rannveig, så er det deg som er barnslig av dere to. Skjerp deg!

  14. Så utrolig respektløs hun er! eller rett og slett slem. Og hun med store silikonpupper, platinablondt hår, lepper overfyllt med restylane, sminker deg som om du skulle hvert en barbie og går lettkledd hele tiden gjør ikke det for at gutter skal se på henne? haha.. Trodde man sluttet å henge ut folk og snakke stygt om dem fordi man var misunderlig i 5. klasse jeg da… Og etter det vil hun liksom at dere skal inkludere henne? hahahah for en god mor og forbilde. Jeg ville iallefall ikke hatt en mor som oppførte seg som om hun var 3 år yngre enn det jeg er.. Hun setter mer segselv i et dårlig lys enn dere, for å si det sånn! 🙂

  15. fått med meg at du liker å feste, men at hun utaler seg slik om deg er latterlig. Leste gjennom det hun skrev og så videoen, det var så latterlig at hun fikk heidi alexandra til å virke smart 🙂 hadde vært rett og slett flau om det var min mor som gjorde noe så dumt mens jeg var i magen, takk og gud for at mamma var moden.

  16. Heisann! 🙂
   Hvordan blir du så ufattelig brun? Hehe, er det kun noe typer piller + soling (i så fall hvilke?) Eller har du smørt deg med selvbruning etc.?
   Ha en fortsatt fin ferie 🙂

  17. Ligner ikke deg å skrive om andre mennesker på bloggen bare fordi at de har litt sterke meninger om deg eller misliker livsstilen din?! Du framlegger deg jo selv på bloggen at du er en person som ikke lar ting gå inn på deg, eller bryr deg om folk som ikke liker deg??! Ikke vanskelig å skjønne at det her er ett pr stunt!! Gud så teit du fremlegger deg selv nå….

  18. gud så flaut på rannveigs vegne! er hu moden nok til å få unge, er du moden no til å heve deg over ting og prøøve å gjøre det beste ut av ting asså! ikke komme med drittslengning på nett. hvor gammel er dama lissom..

  19. Kalles sjalusi… Dere kjøpte samme bikini, og hun blir grønn av misunnelse når hun ser hvor fin du er i den;) også er du brunere enn henne i tillegg, ikke rart d koker over for henne 😀

  20. Jeg blir rett og slett KVALM av kommentarene her. Hvem trodde mobbing var IN igjen?? Til alle som må kommentere Rannveig/Therese,mage eller ikke,brun eller ikke,selvtillit eller ikke… TA DERE SAMMEN!!!!! Dere er slemme og jeg er veldig sikker på at dette kommer i media av flere enn en årsak. Årets verste mobbing og dere legger igjen spor. GET A LIFE!!!!!!!!

  21. Tipper hun gjør det bare fordi hun vet Therese er langt oppe på topp lista. Da kommer hun høyere opp hun også. Folk går inn på hennes blogg for å se videoen osv.

  22. Bikinien der va sjukt fin!!! :O Vet du kjøpte den i gc, men ka het butikken fordet? (Ska dit seinar skjø).
   Ælske bloggen din! Du e dritpen og har kjempefin kropp..! Ka gjør du for å få så fin kropp, for å vær såppas slank osv.? <3 Kan du lag video snart, spørsmålsrunde whatever...?

  23. postet dette på Rannveig´s innlegg om deg og Ida:
   (er for det meste deg jeg beskytter, vet ikke så mye om Ida)
   du er nok bare missunnelig på hvor gøy de for ha det. når de går på bar, da må du gå ett annet sted, for du kan ikke drikke når du er gravid. de kan sefølgelig ha det my gøyere enn deg på en ferie nå, forde du er høygravid. men de blir litt for dumt når sjalusien tar over og du må slenge ut alt på bloggen. ta de med de, OG BARE MED DE. for å smrive dette på en blogg blir alt for dumt, da avslører du deg selv som bare det. du ødelegger for de og setter de i et dårlig lys, er det målet ditt? at forde at de gjør som de vill så skal du fortelle om hvor dumme de er, eller såkalte drittunger, kan du ikke bare la alle gjøre som de vill? de ville på ferie for å kunne feste litt også, og du ville noe annet eller rettere sagt, du kan faktisk ikke gjøre som de uansett.
   så som sagt, du avslører deg selv ved å skrive på bloggen alt de gjør og hvor dumt det er.
   dette her er rett å slett helt tragisk rannveig!

  24. Kan vi ikke få se deg toppløs? Er ikke store forskjellen fra bildene du legger ut nå allikevel. Hadde vært interessant å se hvordan de ser ut uten noen støtte. Lurer på hvor mye silikon jeg skal ta selv…..;-)

  25. Mener ikke noe hate, men hva sier familien din om bildene du legger ut? Bloggjobben kommer jo til å ta slutt en gang, og da kan det være vanskelig for deg å skaffe deg jobb osv..

  26. Forferdelig brunfarge, lukter melanotan lang vei.. Du har ikke hudtypen til å bli SÅ brun. Det ser faktisk fælt ut.

  27. Anbefaler Yumbo senteret for billig shopping og bra uteliv, det er vært å sjekke ut! Ligger i Playa 🙂 Og hvis dere vil ha skikkelig shopping på kjøpesenter går det buss til Atlantico som er et ganske stort senter med innendørs kino og greier. Fint avbrekk hvis sola blir for varm 🙂 Have fun!

  28. Blir så jævlig provosert av å se slike personer som deg, avkledd med silikon i puppene og restylane i leppene og legger ut slike pornoinspirerte bilder på bloggen din, som blir lest av tusenvis av barn hver dag. Slike bilder hører hjemme i voksenblader for menn.
   Du er et så ufattelig dårlig forbilde for unge jenter i hele norge. Du ligger på topplista for f**n. Tenkt deg LITT om før du blogger. Det er barn som leser bloggen din, Therese. Du påvirker dem i en utrolig dårlig retning når du driver på slik. Er innom bloggen din et par-tre ganger i året, og håper at du har vokst opp og skjerpet deg for hver gang jeg er innom, men det blir bare verre og verre.
   Herregud, på headeren din ser man knapt noe annet enn de digre puppene dine. Og de nydelige fregnene dine er skjult under bøttevis med sminke. Og for å toppe det hele trykker du frem leppene dine til en helt utrolig unaturlig “grimasje”.
   Om jeg en gang får en datter håper jeg at hun ALDRI kommer over slike blogger som dette. Jeg vil ikke for ALT i verden at hun skal tro at det er slik man skal oppføre seg og ikke minst se ut.
   Du er NATURLIG pen, Therese. Du trenger ikke gjøre alle disse unatrulige greiene med kroppen din. Og herregud som du kommer til å angre når du blir eldre.. Skjerp deg og vær et BRA forbilde for de 40 000 leserene dine. Det er ikkje slik det er meningen at unge jenter skal se ut. Jeg tror ikke du skjønner hvor mange mennesker du påvirker.

  29. Anonym: det er vell en grunn til at hun har så mangen lesere da. Hun må jo få lov til å legge ut hva slags bilder hun vil, er flere bloggere som legge ut sånne bilder 😉

  30. bra att hun reiste hjem:p men forresten, man kan se silikoninplanten din på det første bilde. kanskje du skulle hvert på ettesjekk hos legen snart ?

  31. noen venner av meg tørr ikke spørre dere så jeg skulle spørre deg får de har dere sylikon pupper nina thea og stine liurte på det og de har veldig lyst på svar

  32. Drar dere ut i Puerto Rico noen gang eller? Ganske bra liv der og blir sykt mye liv i kveld ig inorgen!! Kom kom kom

  33. Trekk inn magen litt mer a! For å se tynnere ut! Kanskje bruke enda mindre bikinitopp sånn at puppene detter ut så alle kan se de

  34. Håpe du fortsatt kose dæ i varmen! Å ikke la en sånn styggfjortisonge gå inn på dæ! Du e fortsatt mitt forbilde,bare hæv dæ over alt dt negative, kos dæ bli brun! Ho e bare sjalu på dæ, å ho kommer til å angre på dt hær seinere og dt kommer ongen hennes til å sjemmes førr!

  35. er på samme hotell, å har sett deg, men vet ikke om eg tørr å komme bort.. går d greit om jeg kommer å tar bilde med deg ?

  36. Er fult klar over at det er sikkert mye deiligere å ligge der i varmen en å blogge ;p Men kan du ikke legge ut et nytt innlegg snart? Vet dette er teit, men er jo snart ikke vits å komme inn lengre…:p
   “vi blogges iallefall lateeeer” når da ? 😉 Men uansett, kos dere maasssse:) Håper alle blir venner igjen, så alle kan få det fint :))

  37. Frk føflækk, må du slutte å bruke melanontan. Du e jo egentli en litn albino bleikfis. Huske du va på fæst hos mæ å smorte den hærslie blotampongen din utover dassn, snørrunge.

  38. men koffor i helvette er ho med dokke på ferie då?? for ei kjerring, no brain ass. fyllatur med to 18/19 åringer som ho ikkje går overens med i det heile tatt, og så er ho smelt på tjukka itillegg..

  39. Å fan. Du e så jævli snadder Therese. Du har så sykt sykt fine øya. En fryd for øye. Du e det man kaller for VOFF! Ligg unna! 🙂

  40. Tcmn= Perfekte Pupper
   Verdens Vakreste Øyner
   Perfekt kropp
   Sykt Fin Klesstil
   Sexy Brunfarge
   Sexy Rumpe
   Nydelig Hår
   Tcmn etter min meining Norges Sexyeste/Vakreste Jente!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg