we cant stop

Hei!

Nå har dere jo alle sikkert sett den, men er veldig spent på å høre deres mening om den nye musikkvideoen til Miley Cyrus? Sangen “We Can’t Stop” er jo i seg selv ganske bra, veldig fengende syns iallefall jeg. Jeg så videoen for en liten stund siden, og jeg klarte ikke helt bestemme meg for om jeg likte den eller ikke. Miley har jo skiftet stil på videoene sine iløpet av de siste årene, men alle blir jo eldre og forandrer seg. Hun er vel lei av å være forbilde for en såpass ung fanskare. Det virker som at hun nå satser på å tiltrekke seg litt eldre fans, og det er forståelig.

Så ja – hva synes du om den nye videoen?

 

185 kommentarer
  1. Elsker sangen har den i hodet hele tiden og synger på den. Musikkvideoen er veldig bra, dansen er ikke perfekt, men jeg likte den veldig godt!

  2. Digger den jeg! Har alltid digget Miley , og det at hun har forandret seg utseenedemessig er jo bare kult <3

  3. Bloggen din er en av de mest leste bloggene i Norge, må være fordi du ser pen ut.. bloggen begynner å bli kjedelig. forslag til innlegg: outfits, inspirasjon, sminke og hår, trening(viss du trener/hvordan), klærne dine, rommet ditt/leilighet,,, osv. Bare noen forslag viss du er tømt for ideer her på bloggerfronten, husk vi har deg som inspirasjon,, eller vi prøver vertfall! :p

  4. Sangen syns jeg er helt OK, men jeg klarer rett og slett ikke videoen. Den er alt for voldsom. Jeg skjønner at hun vil gi beskjed om at hun er forandret, men nå syns jeg hun har gått litt for langt nesten..

  5. Elsker sangen og musikkvideoen!
   Hun er mye bedre nå enn hun var før, synes jeg. Hun har blitt mye mer voksen nå og hun har sagt selv at hun er mye lykkeligere nå enn hun var før. Synd Liam ikke liker det…

  6. skjønner henne godt at hun prøver å bli kvitt barne/disney-stjerne imaget sitt, men syns bare hun prøver så altfor hardt. Det blir liksom så kunstig, og alt blir bare feil. Blir flau av å se på, syns den var så klein. Men liker sangen veldig godt da!

  7. Synes videoen er som alle andre sine videoer jeg.. Altså, rumpe, pupper, fest og sex dukker vell opp i alle de store sine musikkvideoer, så ser ikke helt greia med at folk synes denne videoen er drøy. Og jeg skjønner godt at hun har fått en ny stil, en som er mye kulere og tøffere enn den gamle, men hun var mye penere med det lange, flotte håret hun hadde før! Tror også hun hadde fått fler jobber i film, hvis hun ikke klippet det kort! 🙂

  8. Elsker sangen og viden, miley er utadvendt og tørr det unormale og det er sånner folk som gjør byr på seg selv..
   Hu burde bare få positive tilbakemeldinger, hu er rå dame

  9. Jeg er litt sånn som deg, klarer ikke helt å bestemme meg… men har sett musikkvideoen tjue ganger om dagen de siste dagene, og jeg tror jeg liker den. Jeg ‘støtter’ Miley uansett hva hun gjør, elsker den nye stilen hennes. Selvsagt synes jeg at stemmen hennes kunne klart bedre enn sånne party låter.. Hun er feks helt utrolig flink til å synge country. Jeg håper bare ikke hun vikler seg inn i et dårlig miljø… Musikkvideoen og sangen er helt grei, men jeg liker det 🙂

  10. ææ jeg elsker Miley og sangen, men synes musikkvideoen bare ble helt feil.. Greit nok at hun sikter til et eldre publikum nå, men synes det blir litt feil i og med at ”Hannah Montana” fortsatt går på TV, og hun fortsatt har mange unge fans også dukker det her opp.. Synes det er dritkult at hun tørr være seg selv inn og ut nå, men synes dette blir litt dramatisk. Hvor ble det av søte fine Miley med det lange brune håret? Savner hun jeg

  11. Jeg digger både sangen og videoen, synes alt er dritt fett! Og hun er sååå deilig!! Kunne blitt lesbisk for hun..

  12. I think Miley will always be working to distance herself from the ‘Achy Breaky Heart’ thing, haha.
   You know my favorite current music video was ‘the one that got away’ by Katie Perry. I had never particularly liked the song or paid attention to the lyrics when it was on the radio all the time, but the video was fantastically good art and poignant on so many life and love themes, even getting some Johnny Cash worked into it, resulted in a beautiful thing.

  13. Sangen var ok, men musikkvideoen var ALT FOR horete… Skjønner virkelig ikke hvorfor folk fremstiller seg på en slik måte…

  14. Jeg liker sangen, hører mye på den, og jeg liker videoen. Virker som hun har endel rihanna tendenser, noe jeg også liker. La henne være ung og drite seg ut. Den yngre fansen blir også eldre og vil med årene også syns det er kult at hun har blitt den hun har blitt.

  15. syns hu prøver for hardt å få feil oppmerksomhet xD går ann å være sexy uten å prøve for hardt som gjør at man ser ut som en hoe XD

  16. Sangen er jo bra da! Men videoen, blir på en måte litt horete… Å skjønner ikke vitsen med brødskivene?? What’s the point? 😛 .. Liker sangen, men videoen er ikke 1% bra, den er kjempedårlig ;(

  17. Synes den var dårlig… Det virker som hun er skikkelig wannabe Avril Lavigne, bare at hun er ekstremt deiete (noe som Avril ikke er)… Og hun får det virkelig ikke til å stemme her… Sangen er ok, da.

  18. Synes sangen er veldig fin, og musikkvideoen er veldig bra og morsom. Liker at hun har ny stil og hun kler det!

  19. Hater den. Spyr. Miley har tydeligvis vanskeligheter med å innse at hun er hvit når hun kopierer ratchet/svart kultur.

  20. Hun gikk fra å være en person som virket både snill, pen og ikke minst morsom – til å være en skikkelig hore

  21. Jeg synest Miley er rå! Alle har hver sin stil, og hun har definitivt forandret seg siden den poppulære disney serien Hannah Montana som jeg selv så på når jeg var lita :))
   Elsker at hun prøver ut både ny hårfrisyre og et helt nytt image! 😉

  22. Vil si videoen er litt for “vanlig” til å passe henne. Miley utgir seg for å være eksklusiv, og det er hun også. Men elementene i videoene var for ordinære og lette.

  23. Elsker sangen og videoen. Det at Miley har forandret seg er bare kult, jeg elsker når folk tørr og være seg selv. Likte Miley før og jeg liker henne nå også.

  24. seriøst det er ikke det du tror det er youtube illuminati music industry så får du en heeeeelt anna innblikk i musikk industrien,og om du fortsetter og yotube deg rundt på ting om illuminati kommer verden plutselig til å se litt annerledes ut og gitt!

  25. Ja Jeg Digger Sangen, Men det er bare det at hun burde være stolt av seg selv og ikke kjifte stil å masse sånnt hun har blitt Rihanna no.. hun må vite hun har småe barn som fans og de kan se videoen og bli som hun fordig det er dies forbilde… JEG SYNTES HUN BURDE KJERPE SEG LITT! …

  26. jobber du på glitter?
   var der 2 ganger idag med dattera mi, og den andre gangen hun var der sa hun “mamma, er ikke det hun du leser om på internett?”
   så ikke at det var deg (hvis det var deg da)
   men tviler på du skjønte hva hun så siden hun snakka islandsk:)
   jeg er da en av dine litt eldre fan:)

  27. Kanskje en liten copycat, videoen og måten hun er sminket på osv minner mistenkelig mye om Rihanna, som såklart er priceless!

  28. Digger den “nye” Miley og sangen er drit bra og jeg skjønner hvor hun vil hen med musikkvideoen, men føler den ble ugjennomført, men konseptet synes jeg var drit bra 🙂

  29. Liker ikke noe ved henne. Hun er stygg, ansiktet og kroppen er på en måte litt “klumpete” og tett. Musikken suger nyrestein og hun burde holde seg til barne-tv, for det er det hun er best til.
   Men for all del, det er jo mest småjenter som liker denne musikken uansett.
   Fin blogg!

  30. Skjønner at Miley vil prøve en ny stil, men på videoen ser det jo bare ut som om hu prøver så altfor hardt. Dessuten gir den virkelig ingen mening. Nei, jeg liker den nye stilen og sveisen til Miley, men attituden og musikkvideoen er ræv.

  31. Har aldri vært noen stor Miley fan, ikke når jeg var yngre heller. Synes kanskje hun prøver litt for hardt, men synes samtidig at det er utrolig morsomt med tanke på de gamle fansen.
   Hadde nok ikke synes det var like morsomt hadde jeg hatt en 8 år gammel søster som ble påvirket av henne da.

  32. Jeg liker sangen og musikkvideoen er jo grei 🙂 Synes hun er veldig kul. Men jeg skal ærlig innrømme at jeg savner det brune lange håret, som jeg husket jeg hadde sykt lyst på.

  33. hehe, ser det er mange som ikke skjønner “greia med brødskivene”…. dere la ikke merke til pinataen med joints i? hele videoen refererer jo til marihuana.. greia med brødskivene er å referere til “munchies” (du eter hva som helst) som du får av å røyke pot

  34. Det blir rett og slett for mye. Det føles ut som hun prøver å være noen andre, og at hun prøver for hardt. Og hva skjer med den maske-animasjonen?

  35. Sangen er kjempebra, å digger at hun har forandret seg så mye på så kort tid!
   Når det kommer til musikkvideoen, så ser det egentlig ut som hun prøver å etterligne andre musikkvideoer. Hun må nok øve litt mer på hva som ser deilig ut, og ikke. Syns hele videoen var overdreven og horete, og enkelte ting passet ikke inn, f. eks det med brødskiva.

  36. Jævla nasty slut spør du meg. Hva vil hun fram til? At unggutter sitter å wanker til musikkvideoene hennes?

  37. Så den nå for første gang sammen med datteren min på 8år som er ihuga Hannah Montana fan, jeg må si jeg liker ikke den nye stilen, men det kommer ikke som en overraskelse at også Miley har havnet i livskrise som de fleste andre Disney stjerner. Jentungen min likte absolutt ikke den nye stilen, for å si det med en 8-årings ærlighet, “hun er blitt ekkel, og hun er ikke pen lenger som hun var før”. Synd at alle stjernene absolutt skal selge sex, når de i utgangspunktet har en gedigen fanskare.

  38. hvordan i helvete fikk du så mange kommentarer på dette innlegget og så lite på et “hår”innlegg ? :-O

  39. Digger ho!! Råkul og tørr å vere seg sjølv! Alle forandre seg, sånn er det. Ingen vits i å disse, ho har ho blitt eit bra menneske! Digge sangen og musikkvodeoen:)

  40. Jeg mener at hun har blitt et veldig dårlig forbilde, det var jo mange små som så på Hanna Montana før og nå er hun helt annerledes.

  41. Liker hun ikke i det hele tatt lenger. Altså, hun har forandra seg helt. Æsj sier jeg bare.. Sorry men, MIN MENING.

  42. Tryin waaay to hard to be different, ending up being exactly the same as any other female pop artist these days

  43. Synes sangen er bra, men videoen…..eh….synes den er litt merkelig, men hun blir jo eldre så hun må få lov til å gjøre det hun vil 😉

  44. jeg syns videoen er litt ekkel egentlig, hun er litt ekkel i den osv… men sagen er veldig bra! men virker som hun ikke klarer å finne sin egen stil helt! men hvis jeg ikke hadde vist hvordan hun var før så hadde jeg nok likt den bedre haha! for det er ikke sånn jeg ser henne for meg!! haha

  45. Ida og Linkeren; det heter å vokse opp, hun er 21 år i år og man kan ikke da forvente at hun skal fortsatt være den lille 15 år gamle jenta man så på Disney Channel. De fleste Disney stjernene angrer nok også på deltakelsen der, de har jo hele tiden da forventninger til hvordan de skal være og alt for stramme tøyler på sitt eget liv.

  46. Det er jo noen bra effekter, men hun kler det ikke! Det blir så falskt og hun prøver å virke så mye mer “gangster” enn det hun er! Veldig etterligning etter Gwen Stefani og Lady Gaga. Jeg likte ikke videoen, blir litt flau på hennes vegne.

  47. Du blogger jo nesten ikke! greit at du har vært på ferie, men er så kjedlig når det går over en dag mellom hver gang du skriver! du tjener sååå mye penger, å det fortjener du ikke når du skriver så sjeldent!

  48. Jeg forstår henne veldig godt, så jeg liker videoen! Synes også det virker som om hun ikke bryr seg om at hun får hat når hun lager en sånn video, og det liker jeg veldig godt! Hun bryr seg om de som liker henne 🙂

  49. Bra at de jentene hun “kliner” med ikke bare er sånne syltynne modell jenter. Utrolig bra at hun viser at det går an å være sexy med former. Hun har jo også en del rumpe og lår og kler det kjempe godt. Btw har Miley stått fram som bifil.

  50. Synes Miley Cyrus er helt fantastisk kul å jeg digger de fleste låtene hennes, MEN denne musikk videoen synes jeg ble for desperat. Hun virker rett og slett tøsete. Men sangen er veldig bra da 🙂

  51. Jeg syns at for å se om en video virkelig er bra, skru av lyden! Jeg gjorde dette, og jeg syns videoen virket litt rar.. Ta på deg mer klær sier jeg bare xD

  52. Hun er driiiitkul! Veldig vakker, og har en fin stemme. Men hun har liksom blitt så crazy!! Likte hun bedre som barnestjerne! Men hun har jo vokst vil jo få mer “modne” fans, som du sier! Så på en måte synes jeg hun er litt rar,men veldIg kul også<3
   Og likte ikke helt videoen... Fikk litt sjokk over at hun var så ...ehh... pervers. Men det er jo bare en video! Så ehh.. det er vel greit...
   Og bare sjekk ut bloggen min vist du vil! Elsker din!!!
   -Grethe Lill

  53. yy, kan du lag en “kjæreste” video av dæ å typen? ailtså som e sammensatt me bilda og videoa dåkker har ilag.

  54. Wlærk! Hun har forandret seg noe sykt! Ikke bare hårsveisen, men musikken hennes også! Likte henne så mye bedre før!!!

  55. et lite tips te dæ 🙂 hvis du e flikere å sende inn bilder og skrive litt, ska du se at du får flere lesere 🙂 stå på

  56. Jeg forstår at det hun vil er å si at hun er voksen og kan ta egne valg, men det blir så overdrevet at det virker mot sin hensikt og fremstår svært umodent.

  57. Helt siden jeg så første episoden av “Hannah Montana” har jeg vert en Mileyfan. Jeg synes bare det er positiv at hun fortsetter å utvikle seg akkurat som alle andre artister! Jeg var først litt skeptisk til videoen, men elsket sangen, men nå synes jeg videoen er helt grei 🙂

  58. Alt med sangen og musikkvideoen får meg til å få en skikkelig ekkel følelse innvendig, en blanding av flauhet, kvalme og “wtf…”

  59. Hvorfor skal alle sammen skrive sånn “first like, første kommentar, first coment” på alt liksom ? 🙂

  60. sangen er bra, men videoen er helt merkelig. ingenting passer sammen. virker ikke som den er helt planlangt i forhold til sangen! hadde forventa en helt annen video da jeg hørte sangen. blir litt for barnslig på en måte.

  61. Jeg elsker sangen , men musikkvidioen gir ikke mening ! Men det er utrolig bar at hud driter i hva andre synes ! Jeg synes henne synger fint men på musikkvidioen har hun kansje gått litt vell langt !

  62. Tydelig å se at ho vil ha eldre fans hvertfall… Men dette gikk litt for langt, viker som om det er noen hun desperat prøver å provosere spørr du meg.. Alltid likt Miley og kommer alltid til å gjøre det, men likte ikke videoen.

  63. Haha, jeg må nesten le litt. Skjønner ikke hvorfor folk tar så av, hadde det vært foreksempel Rihanna som gjorde denne videoen hadde ingen brydd seg om det, men bare siden det er Miley Cyrus så tar folk helt av, Miley vokser akkuratt som oss andre, liker dere det ikke så stikk! Hun kommer aldri til å gå tilbake til den lille Disney jenta hun en gang var! Jeg personelig elsker Miley, som hun var før og nå!

  64. Hmm, videoen er en ting, men sangen er så kjedelig..? Vet ikke, hun er jo litt sær, og jeg har full forståelse for at hun vil tiltrekke seg litt eldre fans, men som mange andre; musikkvideoen er bare merkelig, og sangen værre. Hun prøver litt hardt mener jeg.

  65. Elsker Miley, ho har vært forbildet mitt i snart 5 år nå. Hvis du ikke har lagt merke til det så har ho hatt den stilen i snart 2-3 år nå, såehh…

  66. En ting jeg aldri forstår er dette med forbildegreia? Jeg så på “Hannah Montana”, alle episodene faktisk, i akkurat passe alder, i maange år. Men hun ble aldri ett forbilde..hvem er det egentlig som har utgåtte disneystjerner som forbilde?
   Synes det er en utrolig dårlig begrunnelse å si at hun ikke må oppføre seg så horete eller lage slutty musikkvideoer, fordi hun har en ung fanskare som ser opp til henne. Hun gjør hva hun vil og driter i hva små fjortissutrekopper sier og mener. De fleste klipper vel ikke håret kort, blir bifile og hele pakka om de så har Miley som forbilde. Sier som noen andre, hadde dette vært Rihanna( eller de fleste andre) ville det vært dritkult.
   Digger sangen, musikkvideoen minner om en haug med Tumblr bilder, men er vel ikke _så_ forferdelig!

  67. Hater’ hvordan hun ser ut nå! Elsker den gamle stilen hennes men nå ser hun ut som en gutt. Likte heller ikke denne musikkvideoen hennes.. Den var kjedelig

  68. Helt ærlig synes jeg hun er helt rå! Men kanskje det blir en litt stor kontrast å gå fra og være hannah montana til denne jenta. Det er jo tross alt mange små jenter som fortsatt er super store fans av henne/hannah montana på en måte. Virker litt som hun vil bli kvitt de og tiltrekke seg eldre og gjerne mannlige fans ettersom “we cant stop” tydeligvis bare spiller på sex, i følge videoen hvertfall 🙂 Men jenta er jo rå og perfekt..

  69. Synes det var ekkelt å se denne videoen!! Det blir litt FOR PORNO! Etter denne videoen liker jeg ikke henne lenger!

  70. Jeg elsker den, absolutt! Hun har bevist at hun er ikke ung lengre, blir jo faen meg 21 snart. Hun har vokset opp og det burde alle faktisk skjønner!
   Jeg elsker Miley og vil alltid være hennes største fan uansett hva!

  71. Jeg digger Miley, hun har hvert forbilde mitt siden jeg var mindre. Jeg synes sangen er veldig bra, men ble litt satt ut av videoen.. men alle forandrer seg 🙂

  72. I denne musikk videon prøver Miley å være noe hun ikke er , sexy! Hun prøver å opptre ved å danse men hun kan ikke danse , Miley passer best til å være Hannah Montana, hennes nye stil er rett og slett ikke kledelig !

  73. Videoen er rotete og slitsom å se på. Måtte stoppe den, og det er ikke miley’s stil i det hele tatt! Sangen er grei, men kunne droppa den musikkvideoen.

  74. Jenta er drit kult! Alltid vært mitt forbilde! Enorm stemme har hun! Hun passet meg perfekt når jeg var liten, og nå vokser hun og endrer seg, samme gjør jeg. så føler hun vokser med, og det er kult! 😀

  75. Har likt Miley siden jeg var liten. Hun har forandra seg kjapt, alt for kjapt. Å jeg må si at jeg ikke er så begeistret for musikk videon. Hun gjør hva hun vil, skal ikke stanse hun, men vil ikke ha se videon flere ganger for å si det sånn. videon var meningsløs, selve sanger var bra. Hun er spesiell.. på et vis..

  76. Jeg syns egentlig at Miley prøver for hardt… Hun er jo pen og kul da, men hun prøver liksom for hardt.

  77. Syns videoen er rar. Verkar som om ho prøver altfor hardt å få nytt image.
   Sangen likar eg dårleg, men funkar vel med litt promille I guess 🙂

  78. Liker sangen, men musikkvideoen blir litt for mye, gir ikke helt mening og inneholder FOR mye reklame.

  79. Liker sangen men videoen var bare rar. Litt for horete og hun prøver for hardt for at det skal bli bra. Og når det gjelder partiene der hun liksom skal synge og de filmer det var hun alltid før eller etter teksten så det var bare tragisk. Har alltid likt Miley, men nå som hun har forandret seg sånn vet jeg ikke om jeg liker henne..

  80. har egentlig aldri vert en Miley Cyrus fan, men jeg likte den gamle “hunn” før ikke den Hanna Montana, men den vanlige Miley Cyrus! det blir for mye, og velig horete elns, hahah! men nej, jeg liker ikke den nye Miley Cyrus ;(( dumt at hun forandret seg, og på så kort tid.. 🙁

  81. Digger sangen men må ærlig si jeg ikke DIGGER miley men jeg liker henne og synest det er litt kult att hun laget enn sann video jeg 😉

  82. Digger musikkvideoen! Elsker den nye stilen til Miley, tror kanskje hun har funnet ut hvem hun “egentlig” er, funnet stilen og musikksmaken sin 🙂 Folk ser på Miley som en Disney jente, tror hun er litt lei av å være “den snille” jenta hele tiden, hun forandret seg plutselig veldig fort. Digger dama nå,hun er RÅ!

  83. Jeg elsker sangen! Veldig fengende<3
   Musikkvideoen er litt kul og litt drøy men jeg elsker linjen:
   Remember only god can judge ya! Forget the haters beacuse somebody loves ya<3
   Klem Nora<3

  84. Jeg syns sangen er sån ganske bra, har bare hørt den en gang så vil sikkert like den bedre og bedre etterhvert, men videoen syns jeg blir litt vell merkelig. Syns nesten dette ble litt wannabe Lady Gaga, hun gikk kanskje litt langt, eller jeg vet ikke? haha

  85. liker sangen og videoen. den er ganske kul. men først så syntes jeg at videoen var rar.men så tenkte jeg. (hun er jo 19 år da. det er ikke så farlig. de oppfører seg sån.) så ja elsker videoen den er ganske kul og litt merkeleig ja.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg