salg på handelsportal

// innlegg i samarbeid med Handelsportal

Hei!

Akkurat nå har Handelsportal salg på alle iPhone 4 og 4S deksler, de har hele 50% avslag på alt i den kategorien. Jeg tenkte derfor det kunne vært fint å informere dere om det. Du kan se hele utvalget på deksler til nedsatt pris HER. Jeg skriver jo ofte om dette, men har et fast samarbeid med HP. Dette er fordi jeg er veldig fornøyd med varene de leverer, rask leveringstid og de har et veldig godt utvalg. Er det mange av dere som enda har iPhone 4/4S?


Et lite utvalg av dekslene dere kan få kjøp til nedsatt pris 🙂

56 kommentarer
  1. wow, skjønner ikke hvordan du fortjener å være på topplista! du blogger aldri, så kommer du med et reklame innglegg, så må vi vel vente en til to dager til neste innlegg? synns det er for dumt! gidder ikke å lese bloggen din mer!

  2. Kommer aldri til å kjøpe noe fra handelsportal, siden jeg kan kjøpe deksler i like bra kvalitet på mininthebox eller ebay for 10-40 kr per stykk 😉 da blir 200-300 kr for ett deksel bare drøyt og sløste penger.

  3. Begynn å blogg mer! men tanke på hvor mye du tjener på den bloggen, synnes jeg du burde se til helvette å gjøre jobben din å blogge mer! :@ fast leser, men nå er jeg så dritt lei av at det skal gå så jævlig lang tid mellom hver gang.
   å nå etter så lang tid fri så kommer det et jævla reklame inlegg? wtf

  4. Therese, du må hjelpe meg! Har også tangle teezer, men det samler seg altså så sykt med dritt på den! Ikke hår, eller jo hår også, men tømmer den for hår så og si hver dag fordi jeg syns det er ganske ekkelt, men så merker jeg at det som oftest ligger igjen masse støv og dritt på taggene. Coverbrands ba meg skylle den i lunkent vann men det funka ikke, så tok den med i dusjen, dusjen vår har sånn høyttrykksfunksjon du kan stille på, så skrudde på den for å virkelig spyle børsten, og det hjalp litt etter en god stund med spyling, men det må da være en bedre måte å vaske børsten på? Føler liksom at det er sykt bortkastet å vaske håret for så å børste med den ekle børsten etterpå hahah 🙁

  5. Vet du meg hva ? det er jo baaaare sponsing her.. du tjener jo penger rått men folk gidder jo ikke lese dette og vite at du tjener penger på det !!!!!

  6. Slutt med sponse innlegg.. greit om du har blogg sperre.. men prøvd får gudskyld og blogg om noe bra 🙂

  7. synnes du har en bra blogg! når du skriver, ikke alle de reklame innleggene, greit nok at du må ha med noen av dem. men prøv å skriv mer, for i det siste så har du nesten ikke skrevet noe! Syntes det er veldig dumt! så begynn å blogg! for det er du flink til! 🙂

  8. Jeg bestilte meg en iphone 4 i mai, stor fornøyd. Kommer aldri til og kjøpe iphone 5. Skal ha iphone 4 så lenge den virker:-)

  9. Hei Therese! du har en utrolig fin blogg, jeg er fast leser 🙂 lurer på om du snart kan legge ut noen bilder av kjæresten din og deg? 😀

  10. skjønner ikke hvorfor jeg fortsetter å gå inn på bloggen din. du har bare sponsa drittinnlegg og blogger helt sinnsykt sjeldent. HVORFOR ER DU PÅ TOPPLISTA? bloggen din burde bli regnet som inaktiv.

  11. Blogg oftere!
   Jeg ELSKER bloggen din! Er inne på den hver dag for å se om du har kommet med noen fler innlegg! :))

  12. du tar tydeligvis ikke til deg kommentarer fra faste lesere som sier de vil at DU skal skrive – om deg, og ditt. Ikke masse reklamebaserte innlegg som har tatt deg i underkant av fem minutter å klippe og lime, for å tjene en slant med kroner. Nei, dette blir for dumt. Ser til stadighet at du rykker nedover på lista, og det er jo i seg selv ikke særlig overraskende. Dum og deilig, duba, duba.

  13. Enig med mange over her. Bloggen din pleide å være min favoritt; daglige oppdateringer, fine antrekksbilder osv. Nå ser det ut som også du har gått i kjærestefella, og bloggen din er ikke lenger av like god kvalitet som den en gang var. Er dritt lei av dårlige oppdateringer, og når du en gang kommer men en er det som regel et sponset innlegg, puppebilde eller noe annet som tar 3 minutter å poste. Greit nok at du har et liv, men du som ligger så langt opp på topplista har en viss forpliktelse til dine lesere, som faktisk er grunnen til at du svømmer i penger og klær. Hvis ikke du kan få til dette, bør du rett og slett slutte å blogge. Det blir for dumt at du skal tjene masse penger når du faktisk ikke gjør jobben din.

  14. Seems like a robust industry has emerged for the phone covers, I’m more inclined to look at the protective qualities of the cover against drops, scratches, and all that for the glass touch-screen, I’m not about all the bling, haha, but the summer bird and peace symbol covers I thought were quite nice.

  15. And it’s that time of year again, if you or your readers are interested, a fine site called loveTifftot.com has a lot of nice American-themed clothes and bikinis, the crochet style are really nice I thought, would be nice to support Tiffany as she works alot also on philanthropic efforts to rescue animals and to support local shelters also. Thanks Therese!

  16. Aurora: Vel, hun bruker ikke mye penger på telefon, hun får det sponset.
   Jeg har forstålelse for at du er på ferie og jeg håper du koser deg, Therese, men det virker som du kun blogger for godene. Såklart ser jeg det, det må være deilig å få, men da synes jeg også du bør legge litt mer tid i bloggen din. Ikke bare slenge inn ett innlegg om reklame, så to dager til neste. Men som sagt forstår jeg du er på ferie og har andre ting og gjøre, men livet som blogger må nesten prioriteres, og kanskje ikke blogglivet egentlig er noe for deg? Som sagt er det leserene dine som skaffer deg deg godene dine, uten dem ville du ikke vært på toppen, bry deg litt mer.

  17. Hei utrolig fine dekseler, men jeg har ett tips det er en side som heter miniinthebox.com og der er det like fine dekseler bare mye billigere det er til og med noen som koster 30 kr og mindre så ja håper du sjekker det ❤❤

  18. Ja miniinthebpx.com er et sted med mye billigere deksler til veldig lite penger du burde sjekke det ut! Enig med Michelle

  19. Hei syns selv at det her er en bra blogg og at ingen trenger å snakke dritttt om bloggen,jeg mener det er jo din blogg og du må jo ha litt reklame.syns det er en bra innsats.så til alle de som tror at de har så mye bedre blogg,tenk det er en grunn til at hun ligger på topplista å med mindre du ligger høyere enn henne så har ikke du noe du skulle ha sakt og har dere aldri hørt ordtaket hvis du ikke har noe snillt å si så ikke si noe i det hele tatt!dere trenger ikke å rakke ned på alle som ikke er dere selv bare for at dere skal se bedre ut for dere blir bare mindre kul av å rakke ned på andre! Men for å si det sonn så liker jeg denne bloggen veldi veldi veldi mye. Jeg vet ikke om hun husker meg men jeg kjenner henne så hun er snill,pen og kulere enn deg så det var det jeg skulle si.håper dere fikk vite no ut av det jeg sa

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg