shine bright

// produktene er sponset av makestyle

Hei! Først og fremst har jeg en rabattkode som gir dere 10% på alle produktene under, gyldig i 1 uke: TCMN26 

Follow @makestyle på Instagram. Rett før jeg reiste til syden, fikk jeg en ny pakke fra Makestyle – denne gangen med sminke. Er evigheter siden jeg har prøvd ut nye ting, så dere kan tro det var deilig å få litt nytt i sminkemappen. I pakken fikk jeg en del forskjellige shimmerprodukter som man kan bruke på forskjellige måter. Dette var produktene jeg fikk:

♥ 1. kabuki kost HER ♥ 2. too faced endless summer bronzer HER ♥ 3. theBalm hot mama! HER ♥ 4. mary-lou manizer HER ♥ 5. nilens jord sahara shimmer (tomt) ♥ 6. mini kabuki kost HER ♥


prøvde å sminke meg i en litt mer naturlig tone, vet ikke helt om jeg fikk det til


dette solpudderet fra too faced er rett og slett herlig! du får en utrolig fin glød av det, og pudderet skal visstnok vare i 16 timer. den store kabuki-kosten fra nilens jord er perfekt til å påføre med, mykere og deiligere kost finner du ikke. i tillegg til at pudderet og kosten er så bra, så har begge deler et veldig fint design – noe jeg syns er veldig stas på sminke!


disse tre produktene er helt forskjellige, men kan brukes til mye av det samme. mary-lou manizer er en highligther som du også kan bruke som shimmer og øyenskygge. den har veldig mye glitter og er i en lysere tone, så bruker du den i ansiktet må du være litt drøy i bruken. theBalm sin HOT MAMA! har jeg hatt tidligere, det er en utrolig fin blush i en rosatone med myyye shimmer. den legger seg veldig fint på kinnbena, og jeg har alltid likt denne veldig godt. siste produktet er Nilens Jord sin Sahara Shimmer (utsolgt), solskinnspudder med perlemor i. Denne har mange forskjellige nyanser i seg – og de kan fint brukes som øyenskygge også. sahara shimmeren har jeg også hatt tidligere, og brukt mye som blush og øyenskygge. 

♥ har du prøvd noen av disse produktene?

Siste innlegg