hvitere tenner

// innlegg i samarbeid med swiss clinic

Jeg har jo egentlig ikke så gule tenner, men jeg tar fremdeles tannbleking i ny og ne. Det gjør jeg mest for å opprettholde en fin farge, og nå begynner det å bli en god stund siden sist jeg bleket tennene. Fikk tannbleking i posten fra Swiss Clinic for en liten stund siden, og jeg gleder meg utrolig til å teste den ut. Pakken inneholder: Èn 10ml beholder med tannblekingsgele, 3 skinner(?) som man har på tennene og en boks til å oppbevare skinnene i. Nok til ca 36 behandlinger, og man skal visstnok være garantert resultat iløpet av 3-7 dager. Du finner produktet her (100 kr rabatt om du skriver inn rabattkoden SOMMER)

Slik gjør du:
♥ Kok opp vann, et par desiliter er nok
♥ Dypp munnskinnene i vannet slik at skinnen blir myk og kan formes (ta en om gangen)
♥ Etter du har dyppet tannskinnen i det varme vannet, tar du den på tennene og former den slik at den passer perfekt til dine tenner. Her er det lurt at du starter med enten over- eller undertennene slik at skinnen ikke blir kald før du har rukket å forme den. Skulle det allikevel bli feil kan du dyppe den i vannet igjen.
♥ Nå kan du begynne tannblekingsprosessen. Først pusser du tennene dine godt, dette skal gjøres før hver behandling.
♥ Sprøyt gele i munnskinnen, nok til alle tennene du vil bleke. 
♥ Ta på skinnen på tennene, og ha den på i 30-50 minutter hver dag i 1-2 uker eller til ønsket resultat er oppnådd. 

Du burde ikke ta tannbleking hvis du har hull i tennene, dårlig tannkjøtt, om du er gravid eller ammer.


Jeg skal vise dere resultater etterhvert når jeg er ferdig med behandlingen. Marius skal også bleke tennene, så hvis han er snill kan jeg vise resultatet på han og (tviler egentlig, men ja..). 

– Noen andre som bruker tannbleking? 🙂

30 kommentarer

Siste innlegg