så sykt stress

Hei alle kjære og troverdige lesere <3

Jeg må bare legge meg langflat for den elendige bloggigen i det siste, men alt har vært et sinnsykt stress og i tillegg er jeg helt utslitt hele tiden. Vet ikke hva det er, men jeg føler at jeg er syk. Noe må jo gjøre at jeg har 0 energi og at jeg helst kunne sovet sikkert 20 timer i døgnet. Har det ikke så veldig bra med meg selv for tiden av forskjellige årsaker, så det er vanskelig å fremstille meg glad på bloggen. Jeg er heller ikke den personen som sutrer mest, så da velger jeg heller å la bloggen være litt til jeg er i bedre humør og energien stiger litt.

Nå er jeg iallefall på Gardermoen, som dere vet skal jeg og Bettina til syden med LIABP. Vi reiser 06.30, og første stopp er Ios. Gleder meg til å komme litt vekk fra hverdagen, skal prøve å få slappet av og tenkt på litt andre ting. Alt blir vel mye bedre når jeg kommer hjem igjen.

Ellers er det eneste som har skjedd i det siste at jeg og Tuva har flyttet ut av leiligheten. Vi begynte utflyttingen på mandag, og har gått i ett kjør helt til jeg måtte på flyplassen i dag for å rekke flyet mitt. Begynte liksom å pakke kofferten 20 minutter før jeg måtte dra, og rakk så vidt flyet. Det har i tillegg vært lite kjærestetid før jeg dro, så blir å savne han masse, og gleder meg til å komme hjem igjen allerede – men akkurat nå tror jeg vi begge har godt av litt alenetid.

58 kommentarer
  1. Alltid sunt med litt tid i fra hverandre i et forhold – selv om det suger. I feel you. Håper dere har det bra, og kos deg masse på tur 😀

  2. Har skjønt at ting ikke har vært helt som det skulle ja.. Håper alt ordner seg for deg, kos deg på ferie !

  3. Jeg har hatt en periode hvor jeg sov heletiden. Så jeg reiste til legen og fant ut at jernlageret var tomt..

  4. Hei:)
   Lurer litt på om du kunne lagd et innlegg om Tromsø?!
   Sikkert mange av leserene dine, deriblant meg, som er studenter og nettopp har kommet inn på Universitet der.
   Si litt om restauranter med god mat, utesteder for de under 20 år, er menneskene imøtekommende og hyggelige, shoppingmuligheter, etcetc? 🙂

  5. Det er psykisk stress sikkert… Når du blir eldre går det over. Bare slapp av litt, du trenger ikke se bra ut hele tiden… Gå litt uten sminke, bli akseptert for den du er.

  6. aiaiai burde ikke skrevet det på den måten kanskje .. ser det er noen spekulasjoner på om du er gravid 🙂
   håper du blir bra igjen hvertfall! godt å komme seg vekk iblandt 🙂

  7. Hvis du er så sykt sliten som du beskriver det, synes jeg det er rart du orker å reise til syden? Nå skal jeg ikke uttale meg om hva slags tur du skal på, men at du skal på en form for partyferie er vel ganske sikkert! Det hadde du ikke orket om du er så fryktelig trøtt og sliten som du beskriver det? Da hadde vel heller en avslapningsferie til syden vært tingen om du i det hele tatt hadde orket og tatt turen. Ser du skriver at du skal prøve å få slappet av, får håpe muligheten byr seg til det. Det kan være mange grunner til at du er så sliten og slapp(jernmangel, psykisk stress etc.) Bare stress ned og pass på deg selv så du plutselig ikke ender opp med ME el. Helsa er og blir det viktigste. Just saying.

  8. Vet ikke helt om du leser dette, men jeg kjenner igjen det du beskriver om å være så sliten osv. Jeg dro til legen om det, han tok en blodprøve. En uke senere kom jeg tilbake og fikk vite at jeg hadde lavt stoffskiftet. Dette gjør at kroppen stadig blir sliten og det eneste man orker er å sove. Vil anbefale deg og reise til legen for å få det sjekket. Lavt stoffskifte er ikke farlig, bare veldig slitsomt og legen kan hjelpe deg med å få det opp, om det viser seg at det er det det er 🙂

  9. At du er “sykt” sliten betyr ikke at du er gravid i en alder av 18, eller at du er syk etc. Det betyr bare at du er sliten!
   Når jeg gikk det siste halvåret på vgs, var jeg så sliten til tider at jeg trodde jeg skulle gå på veggen.
   Derfor har man ferie, hvor man hovedsaklig skal “innhente” seg og slappe av og bare være. Men hvis du velger å feste som en gal i Syden, og du kommer tilbake når skolen starter og er sliten, da synes jeg synd på deg! For da vil du treffe deg såkalte veggen, før eller siden(:
   Det er folk jeg kjenner som kommer første skoledag, når man skal være full av energi og pågangsmot, dritslitne etter en ferie. Vel, da lurer jeg egentlig på hva man gjør i ferien…

  10. Hei, det kan hende du har Anemi (jernmangel). Da kan man gjerne være trøtt og sliten hele tide. Dratil legen og sjekk det. Bare en lite blodprøve:))

  11. Uffda, du er jo ute å farter hele tiden så da er det ikke rart at du blir sliten og trenger hvile. Det er helt normalt å bli litt nedstemt av og til, og du trenger ikke å fremstille deg som noen du ikke er på bloggen. Dette er din “dagbok” og du bestemmer selv hva du vil og ikke vil dele. Dersom du er depperimert men ikke helt tørr å innrømme det for deg selv så husk at man kan bli depperimert av fysiologiske grunner på samme måte som de typiske psykologiske grunnene. Godt at du har en type som du er glad i og som støtter deg. Klem <3

  12. Om du heller vil kline med kjæresten din og har ikke tid til bloggen kan du bare slette den.. Kan ikke skjønne at du fotsatt ligger på topp 10 lista når du ikke blogger i flere år!

  13. om du ikke har hatt kyssesyken før, burde du dra til legen og sjekke om det kanskje er det du har fått 🙂 jeg gikk en uke med 0 energi og etter jeg hadde tatt to blodprøver fikk jeg beskjed om at jeg har kyssesyken! hvis du fortsetter å føle deg dårli burde du ta en tur til legen 🙂 Kos deg i syden da 😀

  14. FØLG: @WEIRD_TEXTS PÅ INSTAGRAM FOR TEXTPOSTER! ALLE SOM GIR OSS SHOUTOUT FOR EN TILBAKE OG BLIR SKREVET I BIOGRAFEN UNDE BILDER, FØLGER OG FØLGERE! HJELP OSS MED Å NÅ 1000 FOLLOWERS! NR. 500 FOLLOWERS FÅR EN STOOOOR SHOUTOUT I HVERT ENESTE BILDE I 2-4 UKER!!
   FOLLOW @WEIRD_TEXTS ON INSTAGRAM TODAY!

  15. Om du heller vil kline med kjæresten din og har ikke tid til bloggen kan du bare slette den.. Kan ikke skjønne at du forsatt ligger på topp 10 lista .. Du burde heller ligge på topp 10 lista av de dårligste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  16. Det at du ikke blogger ofte, betyr IKKE at du er dårlig, for du er en god blogger.
   Selvom du noen ganger blir sliten osv og ikke orker å blogge så er du allikavel god 🙂
   Fuck off, haters

  17. Troverdige lesere? Skrev du virkelig det? Det er helt absurd for meg at en med din intelligens, eller mangel derav, er en av de mest leste bloggene i Norge. Du har jo ingenting vettugt å si. Du er jo helt blåst. Jeg mener FULLSTENDIG BLÅST I HODET. Det er jo ingenting der? Er det mulig…

  18. Eg er klar over at har det stessende og alt det men jobben din er og blogge ! Det er jobben din ! Du er nøtt til og prioritere ! Du tjener penger på bloggen din

  19. Hvorfor skal du flytte? 💕 Digger bloggen din forresten, sett innkjøpet fra London mange ganger 😂 elsker det 💕 det er bra at du er vekke fra kjæresten din PGA at når du ser han igjen blir du dobbelt så glad👌 dumt at du er syk, men sånn skjer dessverre ..

  20. Ser at du har skrevet at du er sliten og trøtt 24/7, høres ut som symtomenene på kyssesjuka. Er bare å ta ein blodprøve med legen for å finne ut om du har det. Kyssesjuka kan være alvorlig vist man ikkje tar det med ro, kan få ME da.
   -Hilsen jenta som he ligget i dvale i to måneda pga kyssesjuka.

  21. Kanskje det er jernmangel? Jeg har det på samme måten nå, og skal få det sjekket. da bare tar du først tabletter, så etterhvert må man begynne å spise jern (leverpostei, brokkoli, osv..)
   Dere ser så søt ut ilag! you go girl
   Lykke til!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg