episode 2

Hei!

Nå er det ikke lenge til episode 2 av Charterfeber begynner, klokken 21.30 kan dere skru på TV3 og få med dere blant annet hva som skjer når det oppdages en kakkerlakk på hotellrommet vårt. Litt skrik og hyl blir det iallefall, haha! Jeg selv har ikke sett noe annet enn første episode, så det er like spennende for meg som for dere. Kanskje litt mer for min del, siden jeg ikke husker så mye av hva vi filmet. Dere som har sett første episode forrige uke, har dere fått dere noen favoritter i serien? Mine favoritter er helt klart Svein og Gunnar, de vet det å lage liv!!

Og til dere som lurer på “what does the fox say?” så har noen av deltakerne i Charterfeber svaret på akkurat dette:
 

Så, hva tror du? Hva sier egentlig reven?

  1. Ylvis eller charterfeber? HHAHAHA dumt spørsmål. Ylvis så klart.
   Kan da se charterfeber gratis på nett når som helst.

  2. Det går vær Tirsdag 🙂
   Skal se på det, synes det er så morsomt! Liker også Svein og Gunnar, hhaha! Og dere bloggere seffølgelig, blir litt morsomt å se dramaet mellom dere og Rannveig 🙂

  3. Du burde ikke være flau over sendinga, du virker mye smartere enn Ida og Rannveig 🙂 kjempesøt er du!

  4. Rannveig er helt klart min favoritt, hun er så underholdene!!! Men du virker som den smarteste og mest oppegående da! Du er veldig babe og pen 🙂

  5. Fyfaen hvor dårlig du og Ida (spesielt Ida) behandlet Rannveig!! Skjønner jo at dere ikke likte henne spesielt, men dere kunne spart dere for å være så ekkel mot henne!

  6. Dette må være utrolig flaut for deg og Ida, dere fremstår som svert umoden og utrolig frekke. Kan tenke meg at foreldrene deres gremmes over dere.

  7. Hvorfor kunne dere ikke hjelpe Rannveig med kofferten? Hun var jo gravid, og man så hun trengte hjelp. Ganske vanlig folkeskikk å gjøre det, istedenfor å plage den som går med tung koffert.
   Favorittene mine er BI-guttene. Svein og Gunnar blir litt for mye, Gunnar prøver altfor hardt på å overgå Svein i å være “underholdene”.

  8. Du burde være flau over hvordan du og Ida oppførte dere. Ærlig talt.. Ikke hjalp dere Rannveig, ikke inkluderte dere henne.. Dere gjorde narr av henne rett og slett, og jeg skjønner veldig godt hva hun mener med at dere er drittunger. Herlighet… Stakkars Rannveig som reiste med dere.

  9. Herre, skjønner godt at Rannveig ikke likte dere noe godt. Hadde faen meg aldri turt og oppføre meg slik mot en annen person, og hvertfall ikke en som er gravid i tillegg. Stå slik og le å plage henne, uten og så mye som å løfte en finger for å hjelpe til. Hadde det vært meg så hadde jeg feid dere ned begge to og skyldt på ”hormonene”. Blir flau på deres vegne..

  10. Verken du eller ida er god på en flekk, herlighet så råtten dere er innvendig, dette kommer nok ti å ødelegge for både deg og ida i framtiden ved tanke på jobb osv. Ingen vil ansette noen som er så frekk og purgjennon råtten.

  11. Så utrolig dårlig gjort av deg og Ida og ikke hjelpe Rannveig med kofferten… ringte det virkelig ingen bjeller i huet på dere da dere så henne og i tillegg er gravid (!!!) slet med kofferten sin ?! Skamme dere! Fy så frekke dere er. Samme om man liker noen eller ikke, vanlig folkeskikk går det an å ha!

  12. Fy faen som dere oppfører dere mot ei gravid jente!!! Dere burde skaffe dere et liv, litt kjapt. Stykke drittunger er dere mot Rannveig!! Oppblåste dukker, men utblåst hodet!!

  13. Og bak gikk sterke kameramenn! Husk det dere som kjefter!! Det er TV- opptak.
   Jeg er sikker på at Ida og Therese le oppfordret til å “Leke litt”.
   Synes at dere er klipt litt uheldig noen plasser 😉

  14. Selv om det var et kamerateam der så må det for faen meg gå an å hjelpe ei gravid dame med tung baggasje!
   Dere er utrolig usympatiske og barnslige, dog Ida virker verst.

  15. Jeg blir særiøst flau på din og Idas sine vegne. Dere burde virkelig skamme dere for å ha deltatt på Charterfeber for så å dumme dere fullstendig ut. Du virker som en 12 åring som ikke tør å si et eneste ord foran kamera, å når du først åpne kjeften så e det bare bullshit og frekke kommentarer som kommer ut. Latterlig er du. Da bloggkrigen foregikk trudde jeg at alt var Rannveig sin skyld, men nu ser jeg jo at ho hadde rimelig rett når ho kalte dere for drittunger og ditt og datt. Tilogmed Rannveig virker mer oppegående enn du og Ida. Skam dere jenter 🙂

  16. … i første episode virket du som ei grei jente, men etter episoden i går virka både du og ida helt blåst! skjønner godt Rannveig mistrivdes med dere! småjenter som fniser og regelrett mobber ei gravid dame, ble rett og slett flau av å se på dere! ekle folk!!

  17. Hva med å hjelpe hun gravide? istede for å oppføre seg som en skikkelig drittunge?
   Barnselig oppførsel av dere to!
   Trodde du var litt mer oppegående enn det der!

  18. Er vel ikke hun og ida sitt problem att hun blonde greia meldte seg på og var gravid attpåtil. Står ingen regel att folk skal komme løpende til deg selvom du er gravid… lurer på hvem av dem som driter seg ut på tv… hvem av dem griner for en jævla kakelakk på badet??? Det er å drite seg ut på tv..

  19. Synes ogsp det er utrolig dårlig at dere ikke spør engang om å hjelpe Rannveig med kofferten sin. Skjønner veldig godt at dere ikke har vært gravid/har barn selv for da kanskje dere hadde forstått. Det finnes INGEN unnskyldning for dette, så spar deg for det i neste blogginnlegg når du ser hvor mye pepper du får for det her….

  20. 21 år og mamma: er normalt å hjelpe hverandre! Når tre jenter drar på tur, er det ganske dårlig av to og bare stå å se på når en sliter. Skjønner godt at Rannveig dro hjem, for de var utrolig ufyselige mot henne.

  21. Jeg blir faktisk helt overgjett når jeg ser hvordan dere behandler rannveig i tv-serien. Er ikke noe fan av rannveig heller, men igår ble jeg regelrett sjokkert da jeg så episoden!

  22. Syns hun derre blondi som var med dere hu derre utrolig barnslige lille jenta kunne spart seg for å skremme Rannveig såpass mye, man skal ikke skremme gravide damer sånn da selv om de har passert uke 12… men det viste vel ikke dette lille barnet som var med dere 🙂

  23. Håper du Therese opplever det samme når du en dag skal ha barn. Herregud for en oppførsel, skam deg

  24. haha, du og ida burde virkelig skamme dere for oppførselen deres. det virker som at dere kommer rett fra ungdomsskolen. var slik man oppførte seg når man gikk på ungdomsskolen, ikke i en alder av 19. skjønner godt at rannveig dro hjem, ja – og hva hun mente med at dere var noen barnslige drittunger.

  25. Dere er så MYE mer voksen enn Ranveig! Skummelt at ho har ansvar for to barn, det kaller jeg skummelt! Du oppfører deg hvertfal mest voksent av dere tre! Det er det ingen tvil om:)

  26. Må bare si at jeg har tatt helt feil av deg som person. Nettopp sittet å sett på charterfeber på viaplay og vil si at du er en utrolig snill jente og ikke minst pen. Synes at ingeborg? ødelegger og virker veldig bitch. Ida virker også som er super fint jente hun også.

  27. Hei! Jeg lurte på om du kunne ha en liten “husvideo” når huset er ferdig? Hadde blitt veldig glad for bilder også, altså 😉

  28. Hei Therese,
   Ikke bry deg om hva mange skriver til deg her på kommentarfeltet. Det er helt ok å være sjenert foran kameraet, det hadde garantert jeg og vært! Det viser bare at du er et vanlig menneske som mange kan kjenne seg igjen i, i motsetning til noen av de hjernedøde som reiser med Charterfeber, for ikke å nevne ekle whitetrash som har 2 kids på et par år med forskjellige gutter… Drit i alle de patetiske jentene som skriver at de hadde IHVERTFALL hjulpet den stakkars gravide jenta med kofferten sin !! De var ikke der, og har ingen anelse om hva som har foregått når kameraene var avslått.. Stå på videre, ikke la de barnslige kommentarene fra fjortisjentene holde deg nede. Lev livet nå mens du enda er ung! Du er en super jente, som kun fortjener gode ting!

  29. Herligheten a, ja Rannveig er gravid, hu er for faen ikke sjuk, å hun kunne ha vært voksen nok å spurt om hjelp om hun ønsket det.. syns det blir for dumt å rakke ned på de andre bare fordi dem ikke spurte om hun trengte hjelp -.- Jeg er ikke fan av noen av disse bloggerne men syns det blir for dumt å sitte på nette å rakke ned andre mennesker, har dere ikke noe annet fornuftig å gjøre?? Syns også at det er drit barnslig av Rannveig å henge ut de to andre på bloggen sin, ja her er man voksne xD

  30. Du sier noe der Vaako, Blir for dumt å terpe på bloggen sin flere måneder etter, dakkars meg see hvor slemme dem er!
   Det er lov å spørre om hjelp!
   Flytte fra fellesskapet pga noen insekter, blir en billig unnskyldning.
   Men Rannveig er Rannveig.
   Noen som vet om det stemmer at Rannveig dro hjem til en rettsak?

  31. Om det va noen som var frekke, eller trudde de var morsom, så va det jo Ida.. Ikke TCMN! :/
   Og det står ikke skrevet at en MÅ hjelpe med kofferten til en som er gravid..?!
   Som en skreiv her, å være gravid er ikke en sykdom. Å om Rannveig trengte så jævlig med hjelp som hun skriver på bloggen sin, så hadde hun for faen kunne spurt om hjelp, ikke FORVENTE!
   Herregud, de fleste av dere som kommenterer er jo faen like barnslige og umodne som Rannveig..
   Og skal ikke påstå at jeg er noe bedre når jeg sier det her.. men BRUK – HODET! Litt hvertfall…

  32. Vaako, du sitter og retter på folk du også 😉 Frustrert, kan ikke si at du er så veldig voksen og moden i måten du skriver på. Dere blir provosert av at folk synes det er merkelig at andre ikke har folkeskikk. Man må ikke hjelpe folk med kofferten, men man kan i det minste oppføre seg.

  33. ble sukt provosert da jeg så at verken du eller ida orket og hjelpe rannveig med kofferten. Barnslig og uhøflig

  34. kan man se den på svensk tv ? kanalen eller kan man se programmet på internet vad är länken isåfall kram

  35. Charterfeber er vel laget som underholdning, og for alt vi vet kan TCMN ha sport Rannveig om hun trenger hjelp med bagasjen, men de klipper det vekk for å få litt mer underholdning.. ?

  36. Du gjorde helt feil i å være med på charterfeber, jeg- og sikker mange andre har fått et helt annet inntrykk av deg nå. Makan til usikker drittunge. Det er helt greit og naturlig og ikke like alle, men har du hørt om respekt og normal folkeskikk? Når man reiser på tur sammen bør man virkelig ta vare på hverandre bedre enn dette her..
   Jeg synes rett og slett det er trist å se på.

  37. du blogger så dårlig fro tiden 😀 Kan du ikke blogge litt mere om hverdagen, innkjøp og legge ut bilder av leiligheten

  38. Fyfaen for et kjedelig menneske du har. Eier ikke utstråling.. Sorry, men må bare si det. Prøv å framstå litt annerledes.

  39. hvorfor sier ikke du noe i charterfeber? bare rannveig som prater. å dere kunne ha hjulpe henne med kofferten, ho var høygravid.

  40. Kjempe fin blogg! Hvordan får du så mange lesere? Kan du kanskje ta en titt innom min
   Blogg du finner en linke på profilen min!!:)

  41. Utroolig frekke dere var mot Rannveig daa!! Drittunger.. Dere ser at hun sliter, da kan jo dere hjelpe henne istedenfor å le av henne :(( nohate

  42. Du er favoritten min 😄 ser på kun pga deg ❤ ranveig eller hvordan det skrives synes jeg var morsom, fordi hun virker så barnslig, og føles ut som du er den voksene der 👍💕

  43. Denne episoden var litt flau med tanke på deg og Ida ja som så og si alle her oppe skriver…
   Men antar dere har fått litt “oppgaver” i klippene… Generelt er hele opplegget flaut, men likevel underholdene til at jeg må se på det, hehe!
   Men merker at du ikke heelt er komfertabel med kameraet, hehe!:)

  44. Du er blitt utrulig dårlig til å blogge fortiden. du skriver kunn innlegg om “reklame” eller charterfeber..

  45. Rannveig er bare en sur fitte hele tida. Lager problemer utav ingenting liksom. Så jævli barnslig. Syns hun fortjente at Therese og Ida tuller litt med henne. Jeg trodde at problemet var at de to andre jentene gikk på fylla og at Rannveig var misunnlig for at hun ikke kunne drikke alkohol. Men de er jo edru så det kan ikke være derfor hun er sur. Jeg tror seerne forstår at Rannveig fortjente å bli tulla med. Hadde jeg vært på den turen hadde jeg gitt helt faen og bare frosset henne helt ut. Håper egentlig at dere gjorde det faktisk for hun fortjente å bli frosset ut og det forstår alle som ser på.

  46. skjønner virkelig ikke hvor liten knøtt de fleste her inne har!!! altsåå rannveig var fult klar over at hu var gravid da hu meldte seg på! På den ene siden mener rannveig at det var så sprekt av henne å melde seg på, og samtidig så klager hu på at hu ikke fikk hjelp av disse jentene? OMG ! helt ærlig så kunne hu spurt om hjelp, istede for å forvente… tcmn og ida er jo ikke akkurat hjelpepleierne hennes, de var der for å nyte ferien og ikke for å passe på den gravide damen!!!

  47. forresten så ser du kjempefin ut tcmn! du har et veldig fint og modent ansikt… mye finere på tv enn på videobloggen og bildene.. men du er jo kjempepen på bilder uansett.. bare at tv var ett nivå høyere opp 🙂

  48. Haha, ler av mange av kommentarene, skulle Therese strevd med kofferten alene da? At hun er gravid er vel ingen unnskyldning, jeg liker faktisk Therese bedre etter å ha sett henne på tv jeg haha, hun virker akkurat som alle andre 18/19 åringer

  49. Mye kan sies om Rannveigs kommentarer og oppførsel, men til hennes forsvar er hun gravid og antageligvis proppfull av hormoner. I tillegg er det sikkert ganske lett å bli usikker når man reiser på tur med to jenter som later til å ikke eie empati. Hadde vært kjempegøy om den lille kakkerlakk-leken deres resulterte i at hun falt ned fra den kommoden, eller hva? Herregud, jeg håper dere skammer dere. Synes det virker som dere mangler noe alle tre, men Rannveig virker i alle fall som en søt jente.. Skjønner godt at hun reiste hjem, og det er jeg glad for, så kan dere to andre fortsette å drite dere ut på tv hver tirsdag. Forbanna idiot!

  50. Du/dere kunne ikke hjelpe en gravid jente med kofferten engang?
   du så ut som en liten frekk drittunge som løp i bakrunden..
   Fikk ett helt nytt syn på deg nå. Beklager!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg