MAST beauty bags

// produkter sponset av makestyle

Hei!

For et par dager siden fikk jeg Makestyle sine nye MAST beauty bags i posten, og jeg er forelsket ♥ Jeg har fått en i hver størrelse, og jeg vet helt ærlig ikke hvilken av de jeg skal ta i bruk først. Disse veskene er eksklusive vesker laget i ekte skinn, noe som gjør at de holder mye lengre enn andre typer laget av PVC. Noen syns kanskje disse beauty bagsene er dyre, men hvis man tenker seg om så er de egentlig ikke det – du får det du betaler for, og hvis du vil ha vesker i ekte skinn og god kvalitet så må du ut med litt mer enn for de som ikke er like gode. For eksempel så kan du kjøpe Lulu’s sminkevesker i ekte skinn av samme størrelse, men til en mye dyrere pris, selv om de er i samme kvalitet. MOO veskene koster også mer. Så MAST veskene er ikke dyre i forhold til disse 🙂

De har lanseringstilbud på alle veskene og det gir deg 100 kr rabatt, så det er lurt å kjøpe de nå!

Min favoritt er den sorte Calli beauty bagen og den rosa Bowie toilet bagen!

Quin beauty bag fåes i hvit HER og i sort HER


Calli beauty bag fåes i sort HER og i hvit HER


Calli bagen får plass i Quin bagen, her ser dere hvilken forskjell det er på størrelsen på disse to


Bowie Toilet bag i rosa, lilla & sort. Bowie Cosmetic bag i sort, rosa & lilla. Bowie Mini Cosmetic bag i lilla, sort & rosa.

– Hvilken likte du best? 

  1. skulle gjerne hatt en sånn, men jeg er desverre ikke en blogger som tjener masse penger som kan kjøpe meg sånt, ikke vondt ment! så hadde vært gøy vis du hadde reklamert for litt billigere ting, som alle har råd til. men det er vel kanskje ikke opp til deg, ikke vet jeg 😀

  2. Har bedre ting å bruke 1000 kr på.. alminnelige folk som har en skikkelig jobb og har litt vett når det kommer til bruk av penger, bruker ikke over 1000 kr på en toalettveske, du kan få en like BRA til 500 kr, når det kommer til å legge litt/investere litt penger i.

  3. så søte =) Likte sminkeboksene best =)
   Til alle de som skriver tull: Skal dere skrive noe negativt kan du i vertfall skrive hvem du er. Viss ikke blir jeg bare flau på deres vegne

  4. Det er ikke så dyrt nei?? Faen over 1000 kr for ei jævla toalettmappe! Lett for dæ å si som fan har fått alle vesken sponsa. En sum på tilsammen 3895 kr! Fortell mæ at du hadde gidda å kjøpe alle dem til ordinær pris, å æ skal tru dæ.
   Men bare ærlig innrøm at du aldri hadde gidda å bruke penga på én av dem engang.
   BORTKASTA peng, og dårlig reklame!

  5. Herregud for en pris… Synes det er skikkelig på trynet at du sitter og sier “Det er jo ikke for dyrt!” du kan ikke helt ærlig talt mene det… Skjønner at du får betalt for å si det, ja, men du kunne kanskje prøvd å hvertfall virke LITT mer overbevisende.

  6. Veskene var pene, men fortsatt litt dyre og at jeg har ikke kommet til å kjøpt ekte skinn uansett hvor pene eller billige dem har vært.

  7. sponsing, sponsing, sponsing. Serr? Skjønner ikke hvorfor du gidder, du bare legger ut sponseinnlegg, nesten aldri normal blogging. Har sluttet å lese så mye din blogg, faktisk er jeg glad Sisteplass er på topplista, endelig noen som er ordentlige og som ikke bryr seg så mye om penger. Legg opp!
   Dessuten er du frekk, falsk og ja .. isåfall sånn jeg forstår deg på Charterfeber.

  8. hahah ja du hadde sikkert betalt 4000 om du ikke hadde fått de sponsa. PRØV å i det minste skriv ærlig. Du hadde ikkje kjøpt de, det er fakta, snuppa

  9. Dritt lei av deg, den SYKT dårlige attituden din, og den meningsløse, idiotiske bloggen.
   Legg opp bloggingen, eller se til å dropp alle de jævla sponsorinnleggene. Vi skjønner at du kun blogger for pengeness skyld. Herregud….!!!!

  10. Så jævla slemme du og Ida var mot Rannveig i GC… maken til kvalmende og ikke minst BARNSLIG oppførsel skal man lete lenge etter! OG det at dere ikke engang hjalp henne med kofferten er faen meg helt på trynet… om dere ikke liker jenta, så var hun fortsatt høygravid og kunne skadet seg ved tunge løft! Fyfaen, mistet helt sansen for deg, Therese. Du fremstår som den kalde heksa på tv, og bare sitter der med duckface og silikonpupper.

  11. Vil bare informere deg om denne videoen jeg har laget. Jeg ønsker å få dem ut blant så mange så mulig, da jeg håper den kan hjelpe mennesker som ikke har det så bra. Jeg har selv vært der, og forteller om dette i videoen. Er du langt nede selv, eller kjenner du noen som sliter, klikk på linken. Alt jeg ønsker er å hjelpe noen. Omså det kun er én person føler jeg at jeg har lykkes.
   http://vektlofterjenta.blogg.no/1377352258_video__de_sm_skritten.html

  12. 1000 krona e en hel jævla arbeidsdag for mæ! 7 tima! Men ka vet vel du om å jobbe å slite ræva av sæ? Bloggen e jobben din.. Ja jau mæ! Det e jo ikke arbeid engang..
   Nei vettu.. Æ jobbe ikke en hel dag for å få råd til ei meningsløs toalettmappe til 1000 krona, som du mene ikke e dyrt! Du ane ikke ka sunn fornuft e Therese.
   Få opp øyan, kom dæ ut å gjør nåkka mer meningsfullt for samfunnet enn å sitte foran en dataskjerm å reklamere for toalettveske, som du kalle en jobb…
   Lol

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg